:D
Opet čudno svašta
Znači počelo je tako da smo bili ko u nekoj igri, ne znam ni ja kojoj al kao zaprave i imali smo svi puške, i kao pucali jedni po drugima. Bilo je to u nekom hotelu ugl i mene je neko ubio, i znam da sam se respawno na nekom mjestu u hotelu i da sam krenio dalje tražit ove ljude da se ubijamo. Nešto poput Team Deathmacha. I sad tu di sam se stvorio, iza mene je bio jedan malo prazniji dio hotela koji je mene zanimo i želio sam vidit šta ima gore. Nekako teško sam se popeo na stepenice, i došo gore očekivajući da neće bit nikog kad ono neki likovi bradati cugaju i bleje u mene :?
I ja kao da sam došo s nekim drugim razlogom, počnem gledat u neki poster pokraj njih s gay pozama (bio je roze i plave boje)... Kao da ne ispadne da sam zaluto
I ugl vratim se tamo di sam bio, i sakrijem se na neko mjesto i čekam neko da dođe da ga ucmekam. Točno se sjećam, bio sam obučen ko specijalac i imo sam SPAS-12 Automatski Shotgun u koji je stalo točno 100 metaka. I ja napunim, i bila je fora da si za svaki metak moro jednom nategnit ono, kao reload. I tako ja to napravim 100 puta, dosta dugo mi trebalo :D
I stojim ja tako sakriven kad ono ide neka plava mala treba (isto s puškom), i taman skrene s puta i krene u tu udubinu u hodniku u mraku di sam ja bio. I ja ju onak čopim, preko usta ruku stavim da ne vrišti, i prirjetim joj da ću joj prerezat vrat :rotfl:
I ona kao nemoj ovo ono, ja tebe volim, meni je stalo do tebe... Ja onak WTF?
I u tom trenu taman prolazi druga neka treba i ja opet ovu malo ušutkam što je držim za taoca tako da nas ona nije skontala. I u tom trenu, od tog mjesta di sam ja držo tu trebu za vrat i prijetio joj da ću je zaklat, odjednom sam se stvorio na WC-u kako serem kod jedne ženske koju znam ovak, di se ona obućena kupala u kadi 2 metra od mene. U tom trenu je došlo još jedno 7 ljudi u WC i pričalo ovo ono, dok ja serem pred njima!
I ok, ja se iserem, i sad se trebam ustat i obrisat šupak a da niko ne vidi :rotfl:
A unutra ih 7 :?
I ja nekako na sjedeći probam te failam i umočim ruku u govno... I onda su ovih 7 ošli a ostala ta što praka u kadi i srala mi što sam umočio ruku u svoj drek. I ja pitam jebote šta se događa, šta ja radim ovdje? I onda meni objasni da je bio party, da smo se napili ko pičke i da smo sjeli u auto, ja i frendovi i da smo se vozili iz Vinkovaca do Nuštra (ta treba je iz Nuštra inače) i da smo bili pijani i doživili prometnu. Da sam ja jedini kao preživio i da me je ona našla i odvela me kod sebe kući. U tom trenu ja popizdim i kažem "E idem sad kući!"
I krenem kući (a još zujim ko pička) i pošto nisam nikad u Nuštru baš previše bio, malo se pogubim al nađem pravi put i krenem. No moro sam preći preko rijeke neke. A bio je most, tj točnije neka platforma koja se micala vamo tamo s obale i nosila ljude. Ali su se neki klinci bili zajebavali s njom tako da se sjebala. I sad ja dođem što sam bliže mogo do obale da vidim dal mogu preplivat, a stojo sam na nekom fosu drvenom. I sad neki lik počeo skakat po tom fosu i svaki put kad on skoči, voda nak malo zapsljusne taj fos i onak on se počne raspadat. I sad neki lik što je bio metar i po od mene, počne srati malo žešće tom liku kao da je taj fos od drveta a da je ta voda slana i da nagriza. Na to se ovaj smirio. I ništa, onda mi se opet presječe sječanje i probudim se na stolu kod one ženske kod koje sam srao i oko mene rigotina i kolači od kokosa i čokolade. Onda su mi ona i njena stara rekli da su mi dali jesti kolače i da sam ja jeo pa sam se izrigo po stolu...
Tu se ja budim...
Znači evo upravo sam spozno da i u snu mogu bit pijan :D