E, jel tko probao nero instalirat? Devetku mozda, jel sve radi ok...ja na vwwareu bas testiram a nisam jos to nabacio pa ako je netko probao...
Printable View
E, jel tko probao nero instalirat? Devetku mozda, jel sve radi ok...ja na vwwareu bas testiram a nisam jos to nabacio pa ako je netko probao...
Radi i prži na veliko.
Super, tnx ;) Zasad svi programi koje sam gore stavio rade, jedino jos neznam dal ce radit driveri od printera al ni to nije veliki problem. Sad cu malo testirat da vidim kak se pononasaju a onda slijedi stvarni format i instaliravanje sedmice...
E jos nes, imam gigabyte maticnu, kad trebam instalirat drivere za mrezu npr. dal to windowsi sami naprave ili moram sa cd-a? Sad sam na vmwareu pokusao sa cd-a pa mi kaze instalacija da nece radi na win 98/ME xD
edit:SAha, valjda koristim compatibility mod posto mi to radi...
Kod Win7 ti je najbitnije da proradi mrežna kartica (bilo Wireless ili obična) radi interneta. Dalje samo odeš na Windows Updates i sve ti se automatski skine. Ali ako ti ne proradi mrežna i nemaš net, onda si u banani, možeš hititi sustav i čekati dok ne naprave drivere za te komponente...
Ili možeš skinuti drivere za Vistu sa drugog kompa i prebaciti na ovoga pa ih instalirati i tako si osposobiti internet. Svi driveri za Vistu rade na sedmici.
Ne rade svi, tako da nitko ne garantira da će ti mrežna raditi sa Vistinim driverima. Čak se i Gwin požalio na to prije stranicu ili dvije...
Meni recimo ne rade Vistini driveri od periferije, a i Win7 verzije još ne postoje...
Nadasve čudno. Svi Vistini driveri koje sam stavio umjesto onih koji su mi nedostajali rade kao avion.
Jel ima tko sa MX518 ili G11 Windows7?? Jel vama rade driveri?
Meni samo kaže da OS nije podržan i izađe prije instalacije istih...
Jesi skinuo najnoviju verziju?
Da, prije 2 tjedna. Osim ako je izašla novija u međuvremenu :D
MX518 i G11 koriste isti SetPoint kao i S510 i LX5? Budem provjerio danas jel mi navedeni rade.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo me na sedmici, konacno 8) Imao malih problema sa driverima za mreznu al sam uspio, kao sto vidite :D Naravno, sad imam problema sa zvucnom (Audigy) jer mi stalno baca blue screen of death kad instalicija dodje do pola. Idem probat preko neta ako uspijem kaj.
edit: Nemozes vjerovat, nasli windowsi drivere i zvuk radi, prestrasno. Sad slijedi onaj dosadniji dio, instalacija svih programa :o
Ja se nisam niti trudio skinuti drivere za Audigy, znao sam da me neće Windows Updates iznevjeriti :D
Hellboy & Bartuc, dali ste vi iz Zagreba...
Jel bi mi mogli učiniti jednu uslugu?
Treba mi gornja tipkovnica za N95 crne boje.
Ima je za kupiti u Simelu i/ili Mobisu.
Preferirajte Simel jer Mobis je skup ko drek.
Pa ako mi ju netko od vas dvojice može kupiti i poslati poštom HP Expressom,
a ja vam kao otkupno pismu platim cjenu tipkovcnice (20-30kn) i poštarinu (15ak kn). :thumbs2:
Nova Gradiška here. Sorkač kolega.
A ono, kaj da ti velim...posto sam Vistu preskocio nisam znao kak ce ovo funkcionirat, sad vidim da je sve ok. Instalirao sam vecinu stvari i radi ko bebica :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dal da imam ukljucen User Account Control ili ga mogu slobodno iskljucit...? Malo me ponekad zivciraju one porukice kaj iskacu.
Isključi :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Zapravo, UAC mi na sedmici uopće ne smeta. Uključen je i tek tu i tamo iskoči kad očem nešto instalirati. I to je sve. Većina instalacija ide bez UAC pitanja.
Ma znam, tak i meni. Ma bila je situacija sa jednom igrom da se nije htjela instalirat zbog toga pa sam to morao ukljucit, sve proslo ok, pa sam sad opet ukljucio. Al nevezano uz to sam pitao, cisto da znam kaj da napravim posto sa Vistom nisam imao nikakvog doticaja a to cudo je i tamo bilo.
Eh, ali je Vistin UAC prokleto paranoično smeće. Se7en UAC radi iznimno lijepo i tiho. Tek tu i tamo te upita jesi li siguran. A to je tako dobro izvedeno da se i sam pitam jesam li siguran. Kod Viste bih pokrenuo i instalaciju keyloggera samo da mu napakostim, smeće pogano. :D
Da, na sedmici imaš opcije za podesiti intenzitet UAC-a, što na Visti nije moguće tako da živcira. Ali sam ga sve jedno zgasio, ne vidim smisao te gluposti!?
Inače, sada nakon par dana sam još i zadovoljniji ovim sustavom. Radi bolje od Viste, diže se duplo brže i sustav je do jaja što se izgleda tiče. Samo da dobijemo službene drivere isključivo rađene za sedmicu, ajme to će biti zvijer :D
A ne; koje god sam mu programe ili igre gore stavio radio je ko lud, nemogu vjerovat. Zasad ga imam vec dva dana negdje i radi bez greske. Ako kaj i zeza ima compatibility mod.
Mrak stvar je ako pokrenete film, minimizirate ga i onda misem hoverate iznad te minimizirane ikone u malom prozoru vam se pojavi sto gledate, ali ne da slika stoji nego se reproducira,ludo. Da ne pricam o onim sticky notes koji stvarno dobro dodju ili o onom toolu s kojim mozete uzimat screenshtove, filmovi takodjer, sa razlicitim opcijama tipa rectangle, pa cijeli prozor ili cak proizvoljno izrezat kao da crtate u paintu. Ima jos brdo brdo tih malih sitnica. U svakom slucaju puno bolje od viste a u neko dogledno vrijeme valjda i od xp-a. Nadam se da ce microsoft sa ovim scoreat big time.
Asus, Asrock, Biostar, DFI, ATi/AMD i Microsoft imaju odavno službene drivere...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Tebi treba za onaj miš i tipkaru, jel?
Ako ne pomaže auto-update, instaliraj drivere od Viste, i samo staviš compacitbility mode na "Vista" ili "XP" i radit će. ;)
Gigabyte, Microstar (MSI) i još neke lošije firme još nemaju drivere za Win 7 (điđibajt nema još kvalitetan BIOS, kamoli driver).
Najčudnije je to što je Sapphire ima prije službene drivere od samog ATi/AMD-a,
tj. bili su dostupni 2-3 dana prije nego službeni za download. :thumbs2:
Ja neznam jel se to meni pricinjava ili ne al meni index.hr ne radi veci dio dana vec...jel to problem sa sedmicom nes ili kod njih...?
Meni radi (sad probao).
Obriši kolačiće, reconnect, pa probaj opet.
Napravio, al nece...cudno, kak bas samo index. I na firefoxu i na ie8...
windows update nema drajvere za asus wl-138g wirelessicu..
prekopao net, nema custom drajvera, a vistini drajveri ne rade.
moram kupit novu wlan kartušu.. damn...
Si probao sa compatibility modom pokrenut instalaciju?