ocemo se opet sresti veceras, ja sam u 21 spojen, na poslu sam :S
btw. uspio sam postaviti novi rekord, 5 servera zaredom kickan :kill: (jedan od njih me kickao na 1 dan :( )
Printable View
ocemo se opet sresti veceras, ja sam u 21 spojen, na poslu sam :S
btw. uspio sam postaviti novi rekord, 5 servera zaredom kickan :kill: (jedan od njih me kickao na 1 dan :( )
Mozda navratim oko 21 : 30, malo da se sjetim starih dana :D
Jedino me zasad muči netolerancija prema "proneanju", mislim, svako malo me nazivaju "prone noobom" iako ne vidim razloga zašto nebi, i to je dio igre, pronat i pucat. Znam da je prije ETProa bilo problema pošto bi se htiboxevi pomješali kad bi se išlo prone pa bi te bilo teze pogoditi ali dolaskom ETProa je to ispravljeno.
Sorry na offtopicu al KLIK
:rotfl: :rotfl:
Evo ja sam bio na barabi sad nema nikog tt :(
Bili smo u pivnici! :)
Gdje se bas subotom sjetis? :D
Dodji danas navecer, bit ce ekipe valjda.
Pokušat ću danas.
pol tcc-a u pivnici završilo tak da nije bilo nikoga :D= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
al može danas zato
Okay , naletit cu oko 21 i 30 , 22 i 30, ovisi koliko mi Starcraft digne tlak... ako mi se bude dalo dodjem i na TS.
helou comrade= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
ts me ne voli bas odkad je pao reinstall windowsa pa ga izbjegavam u sirokom luku ;)
cux, jeli mozete staviti da baraba radi sa modom gdje su alliesi zamijenjeni sa yugom, bilo je na nekome davnom pcp cd-u (64, 70, tako negdje) tauntovi su na srpsko-hrvatskome (ili hrvatsko-srpskome) ako se dobro sjecam (neznam odakle se moze skinuti, i jeli radi sa etpro modom)
To je stari mod, a i imho je loš... "ranjen sam!":D
glasovi bi dali poseban stih za barabu (kombo taunt: nijedobro+ranjen sam :pray: ), pcp cd 57, sad ga nasao, dl link http://wolfenstein-city.4players.de/dlm ... d.php?id=9
Imaš pravo, mozda bi bilo fora gađati te crvene zvjezdice na partizanskim kapicama :)
to sam krepo kad sam vidio taj partizani mod, još i TITO natpisi na tenku :rotfl:
ja sam gore samo niži admin, to bi se s gazdom trebalo dogovorit oko toga...
je zgodno, al meni malo prebedasto zvuče one sinkronizacije :) "srušili smo stari gradski zid"
A kad su već radili mod trebali su dodati i mape, ustaše, domobrane, i malo mozda modificirati Njemce, ono zamislite bitka na neretvi, postaviš mortar partizani prenose ranjenike i samo dereš :)
naprijed braćo tifusari !
preko vode do slobodeeeeeeeeeee !
Evo tamo sam nema nikog atm :(
a moras uvjek prije okupit ekipu na xfireu ili ts-u, tj. pitas samo jednog preko xfirea i kad vas vide drugi i oni ce dolazit.. uđi u wolfenstein community na xfireu
brijem da ti od nas tcc-ovaca uvijek nekog ima online, tak da..
A ono nisam više "aktivni" igrač wolfa pa samo dodjem onak da se prisjetim, zato i nemam xfire.
pa jel igraš neku drugu online igru?
Starcraft, al za njega mi ne treba xfire.
ma brijem da bi ti dobro doso xfire.. preko njega se mozes spojit drito na server i ima tak svakakvih pogodnosti u vezi online igranja..tak da bi ti preporucio da si ga nabavis..
Inače, koristite li neki poseban cfg file? Ili ako koristite neki svoj modificirani, kazite,postajte da vidimo na što to liči :)
Ja sam prije koristio cfg file iz svog klana ( SilverSpray), i dosta mi je koristio (nešto lakši aim pošto sam lakše uočio nepriatelja i još par sitnica). Sad ne koristim ništa jer ne igram toliko često, nego sam ostavio normalno (iako sumljam da netko ostavi defaultne postavke osim mene :) ).
I da, ako je netko još upoznat...kakvo je stanje na sceni? Kad sam ja igrao Impact klan (mislim da su bili Englezi ili tako neš) je bio jedan od jačih, zapravo mislim da je bio najači, kako je stanje sad?
I ajde probajte veceras barem oko 21:30 ili 22:00 da ubacimo na barabi ;)
Ma svi ti koriste "rebelov cfg" ili "rebelov cfg moded by chux" xD
da, koriste se cfg-i na veliko, meni se pretjerano ne dopada to sve jer moš stvarno svakakve pervezarije izvodit s dotičnima, al ak ih danas ne koristiš (pogotovo stvari poput class selectora i spawn selectora da moš brzo šaltat) jednostavno si u startu već u tolkom zaostatku da praktički nemaš nikakve šanse bit kompetitivan. Solo možda i nije neki enormni hendikep, al ET je timska igra tak da to mora bit totalno uigrano .
nije neka vojna tajna, al za cfg me PP-aj pa to rješimo kad dođem doma, imo sam prilike vidjet kaj se desi kad javno postaš svoj cfg na relativno mali broj ljudi :D
a glede Barabiranja, evo bum danas pokušo okupit svoju bandu pa složimo neš onda. teško je ovak pipat, ekipu treba okupit unaprijed i tek onda ić na server. koji put je prošlo i ovak prek foruma, al treba ipak neš konkretnije, čekat na praznom serveru, neznajući jel bu neko opće došo mi se baš i neda tak da je najbolje prek msn/xfire/neš treće. možete i mene davit, sve imate tu u profilu
još najbolje uletit tam nama na TS jer tam uvijek ima ekipe, što domaće što strane pa se onda lako dogovorimo za partiju.
bah, sta vi uvijek igrate dok mene nema :(
Ja sam za veceras :)
Mozes doci po olovo.
Provjerio sam server sada, prazan je. Xfire sam izbrisao, skinut ću ga ako mi se da...
evo me nakon odsutnosti od 4 dana, sada moje uobicajeno zaspemavanje foruma
cux, jel moze jednom olkupljanje na 'tcc war serveru?