HAZE---------> nemojte je ni pokusavati upaliti, sranje od igre koje je ikada napravljeno fuj
Printable View
HAZE---------> nemojte je ni pokusavati upaliti, sranje od igre koje je ikada napravljeno fuj
Driv3r bi trebalo uvrstiti kao jednu od najgorih igara svih vremena. Ma koliko se trudio, nemoguće ju je igrati. Užas!
cuj neki matrix= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
a igra bazirana prema svjetski hit filmu
i ja nisam mogo prec nivo sa tim kotacem
I on se žali zbog kockastog kotača?= Citat =:
Izvorno postao majstoro
U Driv3ru je NEMOGUĆE proći jednu misiju od buga. Moraš pratit nekog lika u autu i uletit u skrovište njegovih prijatelja, iako čim uletiš, svi počnu pucat po tebi i krepaš, a lik koji je bio s tobom u autu stoji ko drvena marija.
Evo vam nova jedna. NFS Undercover
Da, jedva čekam da ju popljujem. Kad izlazi?
Marine Sharpshooter 2 je jedna od najgorih igara ikad, ako se mene pita.
nfs pro street od novijh.....
meni je najgora igra ikada American conquest: fight back
mislim da je to najočajniji pokušaj da se napravi strategija s masovnim borbama u zanjih 15 godina
Već izašla= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ok, onda je mogu kritizirat.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Igra je s.ranje.
btw, ne znam točno šta znači undercover, ali ne želim ni znat, opet neka izmišljotina ea gamesa koja će dodatno pokopat serijal. Ko opće kupuje ta s.ranja?
Undercover najčešće označava policajca u civilu ili onoga koji se pridružio nekoj bandi da bi pomogao u rješavanju slučaja.
Da, pretpostavljam da se o tome radi ali ne želim znati detalje.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Moglo bi se desiti da ubace feature da ti policija može pomoć. I onda ubacit još jedan progress bar među onih ostalih 10-ak na HUD-u koji ti označava kad možeš koristit tu pomoć...
Šta nisu bili najbolji NFS-ovi do 2000., kad si imao samo gas, kočnica, volan, mijenjanje brzina. i voziš se u čudovištu od Ferrarija i guštaš.
Underground je ubacio Nitro, pa one blesave style-pointse. Nakon toga sve je postalo tako komplicirano, da se od drveća ne vidi šuma.
Hot Pursuit 2 je bio posljednji NFS koji me uspio zadržati na duže vrijeme.
Sve iza toga me se baš i nije dojmilo.
najgora igra, eh?
http://img210.imageshack.us/img210/3341/cover7jp.jpg
nuff said
A, dobro, meni je ok :(
Najveće hardcore fanove Morrowinda vrijeđa njegov nastavak, i istina, meni fale neke stvari u Oblivionu koje su u Morrowindu postojale, ali ima i Oblivion svoje ljepote.
Ma dobar je Oblivion što ga kritiziraš?
Nadam se samo da necete skociti na mene..... Morao bih reci Mass Effect jer je to igra zbog koje sam kupio novu graficku karticu, i ujedno igra koja me je najvise razocarala.
Sve u igri je cista kopija iz izuzetnog K.O.T.O.R-a tako da je bolje (bar ja mislim) da su napravili novi sp KOTOR nego ovo sranje......
[quote=Mr. Ante]ti nemaš pojma...šta je dobra igra.= Citat =:
Izvorno postao "avr freak":2s62esxt
idi igrati simse.[/quote:2s62esxt]
Potpisujem :)
A šta fali Simsima?? :)
nedosadnonakonpetminutivnost eto što im fali
dubokoumno...da si si dao malo truda vidio bi koliko sadističke zabave možeš dobiti ako svoje simse zatvoriš u sobu bez izlaza sa nekoliko kamina i nekakvim velikim fensi tepihom...
Sad su svi kao veliki hardcore ultr4 l33t s00per h4xz0r-fragz0r-5killz0r gameri, pa po defaultu moraju mrzit simse.
Igri u biti niš ne fali, to što nema pravog cilja uopće ne znači da je loša. Dapače, mnogo onih koji ju mrze igraju GTA na 100% zaebanciju, ma kakva priča, daj ti meni šifre, pa ću je proć u 5 min. - to je također besciljno igranje.
Da je igra loša, ne bi bila tako popularna da EA zaradi grdne pare na stotinama expanzija za istu.
kao što rekoh, meni se svidio taj sadistički dio igre...jedino mi je žao što nisam mogao postaviti kuću na pol autoputa i gledati kako kamioni i auti lete kroz istu i drope mi ukućane... :(
Gameri su skloniji virtualnom uništavanju nego stvaranju, šta ćeš. :)
Ja isto volim :kill:
Samo šta se ponekad zaželim nečeg konstruktivnog, pa igram FreeCiv, neki tycoon, i slično.
zar ćeš mi reči da postoji nešto impresivnije u nekoj igri od ogromne eksplozije koja raznese pola mape/svijeta/galaksije/vatever? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
svatko voli destrukciju...ne onu u RL-u, ali postoji nešto jezivo privlačno kod činjenice da možeš uzrokovati epsko uništenje makar ono bilo samo virtualno :D
Hellboy, dakle ti igraš samo ultra brze fpsove sa uber grafikom i dobrim eksplozijama?
već 3 mjeseca igram samo WoW...
ali kao mage pa si mogu priuštiti lijepe explozije :D
Ma samo treba pristupiti igrama drugačije (to bi bilo kao da ja sad idem igrati neki VN s namjerom da sve pobijem, a igra nije zamišljena kao takva). :)