to i ja kazem, u četvorci od arkade pokusavaju izvuci neku realnost... i failali su
Printable View
to i ja kazem, u četvorci od arkade pokusavaju izvuci neku realnost... i failali su
CoD 4 je zabavan.
CoD 2 je sve samo ne zabavan. Neinspirativna, zamorna kopija multiplayera u jedinici.
neznam,cod4 je zabavan ovim novim generacijama CoDera,koji igraju COD recimo od CoD3 ili CoD2 malo sitno,jer svaki klan koji je prešo s CoD2 -> CoD4 je napustio CoD4 uključujuči i moj klan...,cod4 nama opće nije bio zabavan,mape su sve na istu foru,par oblaka,na ovoj pijesak,na drugoj trava i takve fore,cod2 je imao ono nešto,zato se i dan danas još igra...,cod2 nije imo neku uber high grafiku ko cod4,ali opet je bio igriviji zbog boljih mapa,oružja,ja mislim da su u cod4 sjebali isto tako što su ubacili klase i to,rade od igre ono što CoD serijal jednostavno nije
nadam se da će cod5 biti što sličniji duji
nije jerry svaki klan , nego samo oni koji su bili solidni klanovi u cod2 , kad je došao cod4 , svi ih guzili i onda su odustali jer ih je svatko mogao dobiti , cod4 je hebena igra pogotovo u mp jeri ma gro inovacija , i btw. cod2 je u svoje vrijeme imao uber grafiku.... i neznam zasto svi zelite opet hebeni cod2 s novom grafikom , meni se bljuje vec od onih 5 mapa iz cod2 i hrpom citera na publicima....= Citat =:
Izvorno postao Jerry
zato mnogi odustaju od cod4 i prelaze na dvicu , ali pošto su s ovim promodom doslovce od cod4 napravili cod2 , opet isti k*rac
krivo sam se izrazio svaki,ali većina :D
Cod4 i cod 2 su uber dobre igre, - cod 2 mi je super sp, a cod4 je super mp!! ali ajde da prijedjem na temu-cod :WaW, bit ce zabavno prelaziti sp, sa svojim drugovima!! ( max 4)
= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Da to je jedino zašto ću probat cod5:D
Najbolja igra ikada!!!
Jedva cekam da demo poigram...
ne svida mi je ovo sto sam vidio
vidjet cemo kad izade igra
ma meni je bolji cod2 od cod4,ne mogu se one puškice mjerit sa kar49,thompsonom,gewehrom...osim možda kalaš samo.
Pa ti kupi i malo je poigraj pa mi je onda daj kao give :P= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inace... psi u MP, vozila aka. tenkovi, kokteli... Ma to nemoze biti lose.
Jedino sto me bode u oci je grafika. Izgleda mi preplasticno i boje mi neizgledaju mastovito. Kao u fearu ilii tako nekoj slicnoj igri... Nadam se da to samo tako izgleda na videu ali da ce u "RL" biti ljepse.
Slazem se= Citat =:
Izvorno postao Jerry
gle đeri , nemoj generalizirati , evo samo par primjera , jesu tebi CW , ptsp , cos novije generacije ? nisu , tak da nemoj tako grubo generalizirati= Citat =:
Izvorno postao Jerry
nisam ni ja nova generacija pa mi cod4>cod2 :P
cod2 u srcu, no 4 owna
zast se tema jos zove cod5 potvrdjen??? izlazi za malo vise od mjesec dana, i zove se world at war, pa bi bil red da se promjeni naslov teme, ne???
ma ovi naši moderatori smao kujac djkaju , niš ne rade =)))
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ne bis e slozio s tobom, aktivni su , samo ne na ovom podforumu= Citat =:
Izvorno postao pimp
Na to i misli.
Eo jos niko nije reagirao na ove postove :(
Hahaha, ja se sjećam kad je CoD2 izlazio i točno su za dvojku govorili ovo što ti govoriš za četvorku.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
bit ce uber, bez brige budite, ovaj sugavi zvuk je zbog xbox ver (nadam se ^^)...
mnogo mi se svidja izgled, a atmosfera mi malo vuce na UT3 xD
Ja se jedino nadam da će CoD 5 imati mnogo neprijatelja kolko su najavljivali i da će biti mnogo prizora koje sliče pravom ratu (mučenje i strijeljanje zatvorenika,bacač plamena da ZAPALI protivnika te da se popravi spawnanje protivnika jer u dvojci nikom nije bilo zabavno kada si moral ići naprijed premda si brojčano nadjačan inače bi se svaki protivnik koga bi ubil u single playeru opet pojavil).Igrica je po meni jedna od boljih jer pruža kvalitetu svaka igrica iz CoD serijala pa će valjda i ova te premda neki pljuju po četvorci prava istina je da IM NIJE BILO PRUŽENO DOVOLJNO VREMENA DA POPRAVE SVE BUGOVE DOK SU ZA OVU IGRICU IMALI PUNO VIŠE VREMENA PA AKO (oprostite na izrazu) POŠALJU IGRICU U PIZDU MATERINU SVOJIM Gameplayom ONDA SU RETARDIRANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
:thumbs2: :bravo: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :thumbs2: :bravo:
Ko nije imo vremena :o
Pa radili su je, ako se nevaram 3 godine. Ali 7 patcheva bas i nije malo. Al dobili smo savrsenu igru :pray:
Tebi se možda čini dugo vremena ali kad pogledaš jeli se ijedna veoma kvalitetna igra radila manje od 3 i pol godine recimo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl koja je rađena nešto više od 5 godina te je napravila ono što skoro nijedna druga igrica ako ne ijedna napravila savršen spoj FPS-a i RPG-a!!!!!!!!!!!!!!!!
:toilet: :toilet: :toilet: :toilet:
COD4 je danas 2. najigranija MP igra.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Imao je veci buđet i sigurno vise ljudi na raspolaganju tako da 3g i nije malo...
Ajde reci ako si tako pametan od kud ti ta informacija te mi reci koja je prva,a koja druga najigranija mp igrica!!= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
:thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1:
Ima li itko da ima x360 i da ga zanima beta key????
Mislim da nema,ali govorim o sebi pa sada ako ima????
CoD1 je klasika, nijednu igru nisam tako igrao, uz nijednu igru nisam presjedio cjelo ljeto u sobi samo da bi se sa ekipom napucavao na serverima i po 15 sati na dan...CoD 1 je imao ono nesto sto nijedan drugi nastavaka nema, odigrat cu ja i 2,4,5 to je CoD ali 1 mi je ostao u srcu, cesto me uhvati nostalgija pa odem i teskom mukom nadjem koji server gdje jos ima ekipe da se malo napucavam u ime starih dobrih dana, tu i tamo sretnem old school plejere koji se napucavaju sa klincima koji uopce neznaju za respekt, CoD 1 se ucio mjesecima igrati i to je trebalo znati igrati, nije bilo chitera kao sada gdje se na sve strane chita u cem je tu car igre?!...nista pozdrav old school CoD 1 igracima jer oni jedini znaju kakav je CoD MP prije i sada :wink:.....zivili :rambo:
:ekipa:
= Citat =:
Izvorno postao $p1tf1r3
Slažem se u potpunosti.
:bravo: :bravo: :bravo:
tema je cod5 a ne o tome kako ste sad odjednom svi oldskul igraci...
na codhr-u ima ljudi sto dijele beta keyeve za xbox...