Ako znate kakav server za njubeke slobodno napišite. Nemam ništa iskustva sa ovom igrom ;(
Printable View
Ako znate kakav server za njubeke slobodno napišite. Nemam ništa iskustva sa ovom igrom ;(
Pregenijalna zajebancija do maloprije.
hugh: pingacu i peteyu.
Ova zadnja mapa je bogovala. :D
Also:
Meni je najbolji trenutak bio kad sam Pingua od spya spasio. Probat cu sutra ranije doc.
Ubijem 2 Scouta, Medica i Heavy, ali ne mogu u rikverc. Koji prozor, pa nema ništa iz--BACKSTAB!!
FFFFUUUUU. :)
Budem probao danas doći ako se igra. Malo na point n' click. :)
Ja igram samo random u zadnje vrijeme, i užasno me živcira kada dobijem špijuna ili scouta. Sa špijunom suckam mnogo, a često igram na mapama sa 20+ igrača, gdje scoutovi umiru mnogo. Kad se danas baca?
Ja bi navečer, što kasnije.
46%. Uf, kako je brzo!
I'll join! :D
aj mogu i ja
igram sad u azdnje vrijeme dosta :D
zabavna igra jako :D
Suhilist mi je nick
Javite kad je veceras, prvi put cu igrat. We so excited!
Danas cu doc vjerovatno u 1- 1:30 ujutro, tako nemojte se razic do tada.
Pokusajmo ovaj put naci ne-tako-retardirane teammatese. Ono juce na pustinjskoj mapi je bilo prosto receno glupo.
Medi hila engija koji unistava svoj sentry. Dobro da nisam bio s njima u istom timu. Za razliku od pingua. :)
Also, dibsam pyroa. Opet.
Ja dibsam [?], nadajte se da ne dobijem špiju.
Ja dibsam random, ako mi se uopće skine do večeras. 52%, ej. :D
Nemoj random ako prvi put igraš. Pyro, Soldier, Heavy, Medic, odlične start-up klase. Nikako
Dibsam australca.
Pretpostavljam da je Scout australac.
Inače, dibsam Soldata, čini mi se kao dobra all-around klasa.
Jok, Scout je iz Brooklyna. Sniper je aussie.
Budem ja igrao snipera, los sam ionako :)
Ma onaj lik sa naočalama i šeširom, pretpostavio sam da je on skaut.
Igra se na HCL serveru?
Scout:
Sniper:
Demoman:
Soldier:
Engineer:
Count my ass in.
Kad, di i kako?
Heavy:
Spy:
Medic:
I naravno...
Sandvich:
Kad se pocinje?
Biću špijunko, nekako mi najviše paše.
kad god vam paše slobodno uletite na HCLov server, ima dovoljno domaće ekipe da se par puta dnevno napuni taj čas.= Citat =:
Izvorno postao Sova
Daj opet napiši info.
Šaljem u pičku materinu i steam i team fortress 2 :( U petak sam krenuo sa skidanjem, skinuo sve uredno i kad sam pokrenuo mi baci ono validating steam files, i 3 puta mi je zapelo na 100%.Nakon toga sam restarto komp i kad sam ga pokrenuo mi bacilo Updating Steam..., međutim nakon sat vremena čekanja nije se ni za crticu pomaklo.Izguglo sam da trebam izbrisat steam.dll, nakon toga pokrenuo steam i uredno se updejto.Pokrenem ja tf, i opet validating steam files.Ovaj put je uspješno validatalo i nakon toga mi počne neki download 1,4 gb.Reko valjda neku update koji trebam skinut i počnem skidat to.Međutim svaki put bi mi stalo na 100mb i pisalo download suspended.Pročitao na netu da si stavim lokaciju na Kinu ili Japan, probao oboje - međutim isti problem.Nakon toga sam izbrisao čitav steam i team fortress i ponovo ga instalirao i započeo download.I sad nakon što se skinulo, opet ga ja pokrenem i opet validating steam files, ovaj put sam čekao sat i pol da se sve validata i nakon toga opet počne nešto skidat, ovaj put 2.5 gb.I opet nakon što skine 100mb pri maksimalnoj brzini od 30 kb/s me suspenda.Pritom moram spomenuti da pri svakom validatanju tih fajlova je moj dual core od 3,2 ghz bačen na koljena i nemogu ništa drugo radit za kompom, pošto mi nenormalno sporo počinje radit i cvikat.
Jel itko ima bilokakvo riješenje jer ja više stvarno neznam šta da radim :cry: