moze li netko postat jos jednom ukoliko je, ukoliko nije otprilike konfiguraciju za pc koja ce biti potrebna za igranje?
Printable View
moze li netko postat jos jednom ukoliko je, ukoliko nije otprilike konfiguraciju za pc koja ce biti potrebna za igranje?
ista ko i za svaki nastavak
Da, mislim da su isti kao za TBC. Malo su zblajhali engine (shaderi, efekti vatre i slično), ali trebalo bi raditi na istim kantama.
Evo oficijalno je izdat pre-wotlk patch težak nevjerojatnih 992 mb. Bezobrazluk :(
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
kako za koga
Ček, na start screenu mi piše da "data for the next patch is available; download will begin after you exit WoW"... ali download ne počinje, a ne vidim ni na službenoj stranici neki novi patch.
Zaigraj WoW-a. I meni je tako, pa kada sam pustio dl par minuta, WoW umjesto TBC pojavilo mi se ono zaleđeno prilikom ponovnog pokretanja WoWa i pisalo je Wotlk (da i ja sam wtf što sam upravo napisao, al nema veze) i kada sam vidio 992 mb... ostao sam paf... i onda sam zamrzio flandera :P
Hehe, pa da, inače su novi patchevi oko 900mb - 1 GB :)
Ajd, idem sad probati updateati, pa nek se skida patch dok sam ja na faxu...
EDIT:
yaaay, upalilo je čim sam izašao iz WoW-a (sinoć nije htjelo), evo me već na 5%, ide relativno brzo :)
kad izađe wotlk wow će bit igra od 15gb -.-
61% ... usporilo seeeee :(
Da, kad izađe wotlk, wow će biti masivan. Morati ću ga novi disk instalirati...
evo link za patch notes
http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 3&sid=2000
al nisam siguran da su to pravi patch notesi
to je wotlk beta patch, nije to ovo
mmochampion i wowhead navode da je 13.11. službeni datum izlaska WOTLK-a... hmm..
je i ja sam vidia to, a i tbc je bia najavljivan prvo za 30.11. a izasa je 16.1. tako da me nece cuditi ako ipak izadje pocetkom sljedece godine
jedva cekam da dodje da se ponovno ufuram u WOW. :D Opet ce zapocet :kill:
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/preorder/index.htmShm izgleda da je sluzbeno
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
lijepo lijepo,a kolko bu to peneza ?
300 kn ko i svaka ekspanzija =)(
= Citat =:
Izvorno postao lizard
to je ok
to je jako ok, sad mi roćkas još malo pa bu se skupilo, a i imam nekih cca 400 kuna sastrane ^^
ma bit će
e nebude
Ljpo ljepo....vec cemo rezervirati jedan paket!
:)
Meni nekaj nije jasno. Može li netko tko ima sam wow kupit i wotlk i igrat ga, i ako da, kak će ta osoba doć od 60 do 70?
Nemozes, moras kupit burning crusade.
A ionako se sad WOW+TBC prodaju većinom kao jedna igra, ili ako se već kupuje TBC posebno nije baš neka ubitačna cijena...
Može se svaka pojedinično kupiti za 120 kuna u Crovortexu tako da pristupačnost ne bi trebala biti problem.
Evo meni se poceo skidat neki patch da isprobam kao testno wotlk...jel ga neko od vas skinuo!
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
onaj battlechest je 200 kuna, bagatela
Nećeš ništa isprobavati, patch još nije aktivan :)= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Samo će ti fajl skinuti, ali neće ti instalirati patch.
Jel moguće u Osijeku u algoritmu ili negdje drugdje (ali da je u Osijeku) naručiti ili što već WOTLK?
= Citat =:
Izvorno postao emerald
misliš se rezervirat za Wotlk?