= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
počeo Iluminati prevoditi od tamo gdje je stao anime, prva dva chaptera izašla u subotu
Printable View
= Citat =:
počeo Iluminati prevoditi od tamo gdje je stao anime, prva dva chaptera izašla u subotu
gledam Ghost In Shell.
fakat previse. ovo je opsada. sori al ono. prije je bilo oke sad je sve puno anime-a i mangi i točka.
al kad spomenes visual kay ljudi se smiju jer su to debili >.>
e majke mi sami originalni naruto je skroz ok, ali shppuuden je užas. Onak u svakoj epizodi prisjećanja koja su se dogodila prije 5 minuta i tak pola epizode.= Citat =:
Inače 51-52 blok epizoda je zapravo onaj prvi dio prve epizode shippuudena koji je trajao 10-ak minuta, ali ovdje su tih 10 minuta odvukli u dužinu od 40 minuta.
da, sad su napokon ljudi pocesli pljuvat na veliko Nabruto! jebote 10 sati flashbekova! od 1-100 epoizode je bilo prerpedobro ali sad katastrofa
sve sto Nabruto i Sakurva govore je: SASUKE!!!
Ovaj Naruto Shippuden se komotno moze nazvat Sasuke Shippuden
Naruto nije vise sto je nekad bio.......... :(
mah ovo je sada kraj ove sage, sad krece nesto sto ce radnju premjestiti u konohin okolis...
ovo vam je officijalno ''Sasuke's year'', kakašiju ce se dogodit nesto uber važno ''and Nabruto has to wait''
i ovaj fajt izmedju braće Učiha(lol) je los, jebote Sasukea su poceli znat Jesuke
Upravo pocinjem sa skidanjem cijelog One Pieca :)
Nadan se da cu bit gotov za 2 tjedna :roll:
Nisam čitao mangu, kolko anime actualy prati mangu?= Citat =:
Podosta :roll:
podosta prati samo sto u svaku episodu ubace po 10 minuta sjecanja i suvisnih scena, ostalo ide po mangi....
jel mi neko moze rec di mogu nabavit eng titlove za Elfen Lied
Nabavis eng sub...
?
pitanje je bilo di mogu nabavit titlove ti meni kazes da ih nabavim
nwm naso sam
onepice sam pregledao cijeli :D i pre dobar mi je crtic... a sto se tice naruta u pocetku od 0-80 ep... je bio dobar al me sad pocinje zivcirat pomalo kad vracaju na stare epizode svako toliko neki isjecak od 5 min... sad sam na 143-4 i dobar mi je za sad vidjet cemo kasnije :P
e ljudi jeli ko gledao Avatar pa da mi kaze kakav je... frend mi je rekao da je dobar al da pitam iskusnije ljude ;)
meni je solidan.....= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
lijepa prica, watchable kao sto bi rekli.
koliko ima nastavaka sam zaboravio pitat da znam na sta da s spremim :P
imas 3 sezone, i 3 knjige, serija je americkog porijekla pa ga rijetko tko ubraja u anime.
klanjam ti se O KLANJAM TI SE! :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao unknown
:rotfl: dobra= Citat =:
Izvorno postao unknown
pogledao jučer furi kuri u šutu. ima samo 6 epizoda i moram reć da je dobar. ali nekako malo čudan :)
http://www.instantz.net/
Code Geass R2- 1!!
Ajd da pitam nesto vas anime znalce...najme imam 23 godine i pogledao sam sve Yu-Gi-Oh! episode koje su napravljene...da li sam ja normalan?
Ozbiljno...svi mi se smiju sto sam to gledao, a meni precool...takoder jel ima neki slican Anime da mi preporucite...
ne,= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Beyblade
Pokemon
D.N.Angel
Konjiki no Gash Bell!!
[aka Zatch Bell!]
Digimon Season 3: Tamers
pokemon mi suxxa kao i beyblade...jer ima sta sa kartama, kao jugi ^^?
ne kakaj,dobar je jugi ^^
bejblejd je uber gej.
Pogledao 54. epizodu naruta, majko mila kako se promjenilo, NI JEDNOG PRISJEĆANJA, NI JEDNOG!!!!!! nisam mogao vjerovat, bio je sam jedan dio gdje je naruto nešto sanjao i tam je bila kratka scena kad je sasuke bio unutar naruta i vidio mu kijubija i to je to. Cijela epizoda nema prijsećanja, nadam se da će se tak nastavit shippuuden.