ma nije cijena najbitniji faktor već igre koje za konzolu izlaze, ps3 ima nekoliko uzdanica kao gran turismo i ff, mgs možda izađe i za xbox360
sve je to upitno iako ja smatram da će ps3 ipak postat najpopularniji
Printable View
ma nije cijena najbitniji faktor već igre koje za konzolu izlaze, ps3 ima nekoliko uzdanica kao gran turismo i ff, mgs možda izađe i za xbox360
sve je to upitno iako ja smatram da će ps3 ipak postat najpopularniji
Najbitniji je launch set naslova, jer to utiče na prvi mjesec prodaju i time na prvi utisak koji ljudi steknu o konzoli. A ako to zahebu (a moglo bi se reći da jesu), onda će ljudima ostati gorak ukus u ustima i teže će se odlučiti za tu konzolu. Btw, MGS ostaje pri PlayStationu 3 i trenutno nema planova za portove, rekoše zvaničnici.
Skuplja Vista dođe kao jedan XBox 360 Premium, a jeftina kao jedan Nintendo Wii pa sad ti vidi... :fof:
WTF, kontroler koji dolazi sa PS3 nije dual-shock?
Nema veze, spasit ce ga fanboyevi.
ja sam cuo da ce ps3 doc sa losijm hard diskom 450 eura a sa boljim 500 eura
a i cuo sam da ce yoysticki biti na bluetoth
daj se vrati bolje van igrat s auticima :)= Citat =:
Izvorno postao marijan95
i krivo si cuo ovo za cjenu
:rotfl: :rotfl: Tako sam se ismijao... :D= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
@DrunkyDuck, yup, nema vibracije. "Jer bi to uticalo na motion-sensing mehanizam". Ma, ku*ac moj je to problem... već su se ljudi zakačili sa vlasnikom patentnog prava za vibracije u gamepadu, pa se sada vade. Uglavnom, to je jedan od onih featurea koji niko ne primjećuje dok ne shvate da ga nema. Šteta, nije bilo loše.
Da ali ja jedan x360 nemogu dobiti besplatno dok sam Vistu ultimat dobio :fof:= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
kak si je dobio besplatno? Možda,na mjesec dana dok ne istekne rok za prijavu= Citat =:
Izvorno postao dugi
Samo ti zivi u zabludi :D Registrirana i updejtana do ibera a nisam platio ni kune .To ti se zove prednost pc svijeta za razliku od konzolaskog gdje se sve mora platiti pogotovo ako zelis biti medju prvim vlasnicima neke nove konzole.= Citat =:
Izvorno postao Jack5
ma koja si ti faca. jos jedan ovakav post i zakljucavamo ovaj topic.= Citat =:
Izvorno postao dugi
pa ja sam xp dobio besplatno= Citat =:
Izvorno postao dugi
posudio mi ga frend i zaboravio :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
http://media.wii.ign.com/media/748/748546/vids_1.html
eto dokaza da si dezinformiran.izlazi on za wii, i te kako.ooo,ps3 is sooo history.e da,a kako ide prodaja ps3 naspram nintenda i xboxa.hehe,ne bas najbolje :fof:
inace wii je totalno zabavan u multiplayeru,jos kad nabavim neku igru s katanama...mislim da cu nabavit i 360,ak se rareware odluci izdat neku dobru igru
Dobro a u cemu je problem?Na firmu smo LEGALNO dobili od Microsofta novu Vistu kao testnu fazu i sve sto sam napisao stoji.Gdje sam ja to spomenuo ili aludirao na bilo kakvu piratiju i zasto me ti karakteriziras kao facu kada me uopce ne poznajes.Jedino ako mislis da im radim besplatnu reklamu tada tvoja primjedba stoji.= Citat =:
Izvorno postao IgGy
možda PS3, ako cu posjedovat HDTV, jos veca vjerojatnost..
PC je bolji od svih tih konzola zajedno, al možda nema tolko dobre igre...
lolcina o cemu ti to ps3 vise niko ne kupuje jer je sve rasprodano u prva 2 dana= Citat =:
Izvorno postao minotaurus
Jesi li ti normalan? :rotfl: Jedno je Crystal Chronicles a drugo je Final Fantasy XIII :? :D= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
aha, ajd, mea culpa sjor garfild. kad ste dobili preko firme, u tom je slucaju sve korektno i pravilno= Citat =:
Izvorno postao dugi
nije! To znači da je Lucky Bastard! :twisted:= Citat =:
Izvorno postao IgGy
sto je pjesnik htio reci a i citate si pobrko= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
jah, jesam my bad... sorry...= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Ali pisac je htio reci da palprdas o cemu nemas pojma. Final Fantasy Crystal Chornicles nema veze sa Final Fantasy serijalom koji je PS ekskluziva, iako je Final Fantasy serijal zapocet na nintendo konzolama. Sa FF 7, FF je postao PS ekskluziva, i nema vijesti da ce FF XIII izaci za bilo koju drugu konzolu osim PS3.
jos uvjek mi nije jasno o cemu pricas od kud si izvuko ovaj Crystal Chronicles ja njega nisam spomenuo vec govorim o FF X,X-2,XII, itd koji su jos uvjek ps exkluziva= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
kaj se odmah kuris.nego objasni to ekipi sa gamespota i ign-a,oni sigurno ne znaju to sto ti znas.
radi ga square,rpg je tj sequel igre sa gamecubea.dakle sony NEMA potpunu ekskluzivu na tu franšizu.izaci ce cak neki final fantasy i na 360.to nisu nuzno direktni nastavci,ff 14 ili koji vec.
[quote=Kiklop][quote=Valtiel]jos uvjek mi nije jasno o cemu pricas od kud si izvuko ovaj Crystal Chronicles ja njega nisam spomenuo vec govorim o FF X,X-2,XII, itd koji su jos uvjek ps exkluziva[/quote:2wqt7xpo]= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Odes na svoj link, i tamo pise Crystal Chronicles!!!
@minotaurus. Ne znam da li ima ili nema ekskluzivu, ali je istina da sequel Final Fantasy izlazi od sedmog dijela samo za PS, te imas inacice za PC. Koliko ja znam, FF nikad nije izlazio za GameCube, bar ne sequel, dakle govorimo o sequel, a ne Crystal Chronicles.
taj link nisam dao ja smart ass
Sorry, zbunio se :D= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
da,nismo se razumjeli.ja sam tvrdio da sony nema licencu na fransizu ff,a ova cristal je sequel igre sa gamecubea.ali nije direktan nastavak ff kakav ti znas sa ps-a.ali stoji na gamespotu da je to rpg,od squarea tako da ne vjerujem da moze biti puno drukciji od ovih.mislim da je to naznaka da ff uskoro ide multiplatformski.
i sve najbolje svim igracima ps-3 fanovima povodom blagdana.i da vam djedica donese wii. :rotfl: