-
Nova igra: "Wings over Yugoslavia"
-
Re: Nova igra: "Wings over Yugoslavia"
:bravo:
samo sto mislim da si falio podforum, ovo ide u programiranje i izrada igara
ali bolje bi bilo da moderatori temu na neko ostave ovdje kako bi dobila nesto pozornosti
e, jos da pitam ima li ova igra ikakav 3D teren osim ravnice sa losim teksturama
napravite i ovakav skin za onaj mig 21
http://i36.photobucket.com/albums/e2...21Um_165_C.jpg
-
jako zanimljivo, super ideja...inace, mali savjet ubudece...koristi imagesforme ili neki drugi servis za tako veci broj velikih slika :wink:
-
ma, dobro. tko jos koristi 56k?
nemam nista protiv slika
-
radimo na tome... teren će biti cjeli balkan plus italija, grčka, malo bugarske i rumunjske, mađarska...
Gotov je otprilike 40% al još će potrajati dok se teren ne završi
evo.. ovo će pokrivati teren:
http://i243.photobucket.com/albums/f...kansCities.jpg
-
trebali imati igru da se mod instalira
ili ce ovo biti standalone istalacija?
-
-
neznam zašto je autor otvorio još jednu temu u pomagaj brate,
svejedno jako mi se sviđa mod, nadam se da će ga uspjeti završit,
što se tiče skinova za hrvatski mig21, ovaj skin što ste ga stavili mislim da nikad nije ni postojao, trenutačno su ovi:
http://www.acig.org/artman/uploads/h...-21bis_126.jpgSi kockica koju je stavio sony erricson.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
ali bolje bi bilo da moderatori temu na neko ostave ovdje kako bi dobila nesto pozornosti
e, jos da pitam ima li ova igra ikakav 3D teren osim ravnice sa losim teksturama
A mislim Oke, hrvati se vole veličat, ali ovo je isto što je i Crveni Barun. Kada je avion obojao u crveno pa su ga lako vidi AA ljudovi.
-
to je više recimo za paradu :D
-
A J-21 Jastreb i G-4 Supergaleb?
Oznake JRV-a na krilima MiGa-21 od su malo prevelike i bile su samo na jednom krilu, na drugom je bio broj...
Ne znam jel bi mogli uvrstit i Novi Avion? Znam da je bio samo prototip ali ipak je zanimljiv...
edit: i naravno J-22 Orao, ne mogu vjerovati da sam ga zaboravio :hangin:
edit2: a sorry, tek sam sad pročitao glavni forum i vidio da vam je sve to već u planu...
-
Ova "kockica"... to vam nije isti model ko ovaj gore.. ovaj gore je MIG-21bis, a "kockica" je MIG-21 UM/D
al bude svega toga :D samo treba skupiti :ekipa: koja će to napraviti... čim nas više bude, to ćemo prije napraviti posao
Moramo dakako i napraviti MIG-21 bis/D to je poboljšana verzija BIS modela, modernizirana 2003 godine...
-
Jesu to oni što su ih u Rumunjskoj modernizirali? A jesu nas dobro zeznuli...
-
ma jesu, mislim da ima neke elemente lancera.
a stalno ih neko zajebe, rumunji s migovima, pa ukrajinci s helikopterima, pa onda rusi navodno isporučili mi-171 s zastarjelom opremom :nonono:
@amon88- promijenite skin na hrvatskom migu, jer ono nikad nije ni postojalo, stavio sam ti sliku u postu iznad :D
-
= Citat =:
Ja, iako privremeno.
-
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
= Citat =:
Ja, iako privremeno.
Zastario si.
-
U redu. Zamisli facepalm.
-
= Citat =:
U redu. Zamisli facepalm.
A zamisli što sam ja uradio kad sam pročito da koristiš 56k?
-
Ja bi se trebao toga sramiti i iskopčat net radije?
-
= Citat =:
Ja bi se trebao toga sramiti i iskopčat net radije?
Ma oke, oke! Ja samo kažem da je 56k jako staro, a preplate na bolji su sad jako jeftine.
-
bar nije napisao privremeno.
ot: gg mod.
-
ok, vidim da su upravljive platforme samo avioni
ima li u igri ikakvih kopnenih jedinica (ne mislim za upravljati s njima nego na unistavanje istih)
ili barem helikoptera
mozda brodova?!
-
ima kopnenih jedinica... i brodova... budem postao nekve slike gdje tučem tenkove...
-
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
A mislim Oke, hrvati se vole veličat, ali ovo je isto što je i Crveni Barun. Kada je avion obojao u crveno pa su ga lako vidi AA ljudovi.
pa danas kad su AA naoruzanja navođena toplinski ili radarski nema veze koja je boja,tesko ces mlazni avion koji ide brze od zvuka srusit nenavođenim topom
-
ma, dobro
ovaj je toliko star da se moze i AA topom XD
-
ma nije, glalebe, jastrebe, orlove (avione) si mogao bez problema srušit aa topom :rotfl:
što se tiče uočljivosti, ovu kockicu nemoraju gađat raketama čiji sistemi sami nalaze cilj (imaju radar), recimo ako neprijatelj ima mandpads (man-portable air-defense systems) tipa stinger, igla, strela 2 itd, samo ga nacilja, locka, opali i ćao đaci :rotfl:
-
prvi probni let mu je bio 1956.
-
= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
ma nije, glalebe, jastrebe, orlove (avione) si mogao bez problema srušit aa topom :rotfl:
što se tiče uočljivosti, ovu kockicu nemoraju gađat raketama čiji sistemi sami nalaze cilj (imaju radar), recimo ako neprijatelj ima mandpads (man-portable air-defense systems) tipa stinger, igla, strela 2 itd, samo ga nacilja, locka, opali i ćao đaci :rotfl:
Imaš danas kerefeka i protiv toga poput izbacivanja one neke stvarčice iz aviona koja je toplija od aviona da bi se zajebalo heat vođenje.
A što se tiče probnog leta ovog aviona : :shock:
-
-
jeli onaj teren ispod aviona vas ili defaultni?
-
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
Imaš danas kerefeka i protiv toga poput izbacivanja one neke stvarčice iz aviona koja je toplija od aviona da bi se zajebalo heat vođenje.
A što se tiče probnog leta ovog aviona : :shock:
to što se izbaciva iz aviona su protumjere, mislim da se samo toplinske (flares) izbacuju, imaju i jammeri koji se prikače na avion pa *ebu radar.
a što se probnog leta i starosti tiče to nije važno, ako se održava mig 21 je vrlo dobra mašina, ako ne i jedan od boljih aviona u povijesti.
recimo rane inačice naravno da nisu savršenstvo, međutim kasnije inačice su ok.pogledajte wikipediju: http://hr.wikipedia.org/wiki/MiG-21
napravili ste novi avion? :pray:
znam da sam dosadan ali moolim te stavite novi skin za hrv. mig 21, stavio sam vam sliku plizplizpliz
-
ok... evo... idem radit hrvatski skin... izgledat će ovako:
http://img410.imageshack.us/img410/2526/1835lo1.png
-
dolazi li sa igrom neki alat za modiranje i pravljenje misija?
-
pa... ovo nije baš nova igra... ali imat će tolko toga novoga da se može zvati novom igrom...
Mi modiramo igru "Wings over Europe" al će se taj naš mod zvat "Wings over Yugoslavia"
I da, već ima programa kojima se može kreirati kampanija/misija
-
pa ja sam i mislio na wings over europe kad sam pitao za alate.
taman sam skinuo wings over europe pa cu je sutra isprobati
izgleda mi prejednostavno, radije bih volio da je mod za lock on ali vidjet cemo...
posto bi hrvatska ubrzo trebala modernizirati ratno zrakoplovstvo, a novi avioni ce biti f-16 ili mig-29 ili jas 39 gripen bilo bi zgodno i njih ubaciti u mod
f-16 i mig 29 vjerojatno postoje u igri pa im samo trebaju novi skinovi, a gripen je malo noviji pa ga vjerojatno treba modelirati
-
mozda ste trebali izabrat igru sa nesto boljom grafikom
svakako cu provat kad bude gotovo
-
ovu smo igru izabrali zato jer se lako modira...
A grafika ti ovisi o tome kako su kvalitetno napravljeni modeli, skinovi i mapa... :wink:
-
ja mislim da će uzet gripena, ako uzmemo njega dobivamo 2 korvete kalse goteborg gratis. :friends:
pogledao sam na wikipediji wings over europe malo sam se razočarao, premalo aviona, i zašto su pobogu zakinuti sovjetski avioni???
-
znam
ali ovaj teren je fakat los,mozda sa nekih vecih visina izgleda ovako ali kad se spusti na 200m visine
-
mod je u izradi, a teren je takav samo trenutno dok se ne naprave bolje teksture