Ajmo sad najiskrenije...
Jel su vam na tipkovnici izlizana slova WASD? Mislim, većini mojih g33k frendova su te tipke (uključujući Ctrl i Shift) izlizane ko ništ od gejmanja (pretežno od Wow-a).
:D :D
Printable View
Ajmo sad najiskrenije...
Jel su vam na tipkovnici izlizana slova WASD? Mislim, većini mojih g33k frendova su te tipke (uključujući Ctrl i Shift) izlizane ko ništ od gejmanja (pretežno od Wow-a).
:D :D
ovu tastaturu koristim evo 4-5 godina, sve j eokej sa njom, nijedno slovo nije izlizano.
a nemoš ih baš izlizat... staru tipkovnicu sam razbio, imao sam ju dugo i mislim da nije bilo izlizano. ova sad isto.
nakon 1000h coda izlizane su sljedece tipke: S,D,C,M
hmm kupi kvalitetnu tipkovnicu pa se nece izlizat. Ja bi je odma vratio da mi se izlitze :D
Izlizano do bola, ukrao si mi temu :rotfl: Ne vidi se više :D= Citat =:
Izvorno postao Booby
malo mi je a izlizano, a c se uopce nevidi, sto od CoDa (crouch) sto od GWa (target closest enemy)
Nah...samo su se udubile xD
For real,udubile su se,pogotovo W.
ne, nisam agresivan dok igram
= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Ja igram 3 godine sa svojom, i ko nova je :wink:
Moja stara nekih 8 godina... i samo kod WASD tipka je malo prljavije nego kod ostalih... al nije izlizano :roll:
2 godine s labtec wireless setom , a , s i d su izlizani, al ne jako..
pa i nisu baš izlizane iako dosta igram. btc rulz :)
ne.. niti malo nije izlizana
imampoprilicno novu tipkovnicu( kupio je zajedno s kompom prije 8 mj) tak da nije niš izlizano, al ni na staroj, logitechovoj nisam ispio ništ izlizat
isti slucaj, osim starosti.= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
nisu izlizane ali oko njih ima vise hrane i mrvica
lijevi ctrl mi je izlizan :o
= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
Covjek je sve reko!! 8)
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
w a s d c
ilizano što od mene, što od tate, kroz 3 godine :D
Microsoft Black Basic Keyboard... drži 3 godine, nije ništa izlizano osim što su W, A, S, D, C, sredina lijevog shifta i desni kraj spejsa IZGLANCANI (tipkovnica tvornički nije savršeno glatka).
A se vise ne vidi, S D E R i Shift su napola - Cod2
e da.. sestra igra wow na strelice pa su i one izlizane
Ja igram se na laptop već godinu dana a tipke nisu izlizane.
Kad si već spomenuo, moram ih očistit. :D
Tipkovnica mi nije izlizana, a dobro stara je samo 5 mj., a prošla mi je bila 4 god. i ko nova.
Stvarno ne znam kako uspijete izlizati tipke.
o m g
kul nove opcije:D :friends:
nisu mi izlizane :roll:
tastatura vec 5 godina u njoj, ona bijela najobicnija moguca-nijedno slovo nije izlizano nimalo...
4god igram s ovo logitech,nije izlizana,jer ima neka cuda po tipkama
Jesu, zapravo, nisu, zapravo jesu. A mi je skroz izlizano i ne vidi se uopće. A na wasd, spaceu i još nekima se vidi da su jako sjajne pod kutem, za razliku od ostalih
Nope, tipkovnica mi ima 5 godina sada, ali ne igram FPS-ove skoro nikad pa nije ni čudo.
a,s i d su mi izlizani w ne, al neshto malo. Tipkovnicu imam neke 2 godine
Oguljena mi se samo malo boja ispred space-a i to je kad sam bio čistio gitaru i nešto mi alkohola ostalo na prstu i išao sam nešt pisat par minuta kasnije. Inače ni jedna tipka mi nije izlizana, stari G15 se ne izlizjue 8)
Evo moram priznat, fakat ni jedna tipka mi nije oguljena al stalno nešto igram! Vjerojatno je jako dobre kvalitete
WASD, shift, ctrl, enter izlizano skroz....
lol kakve su to tipkovnice koje se izlizu samo tak :D
ja imam svoju preko 5 godina i nista nije izlizano
Meni nisu izlizane imam predobru boju :)
Također, tipkovnica stara 6 godina i sve je uredno i čisto, samo što ima čudnih stvari pod tipkama :o= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
nisu :D jer mi je ovo nova tastatura ona sto svijetluca u mrakuuuuu :D
al ona stara imao sam ju oko 7-8 god. i skoro svaka tipka je izlizana xD
izlizana svaka skoro bila razbijena svaka 2 :(
uopće nije... nije mi ni jedna tipka izlizana... tebi je? :?