Re: Procjena: Gamimg laptop
Mislim da možeš dobiti oko 50% cijene AKO je sve ispravno.
Onaj tko mu da 5000 kn za 4 godine star laptop se posvađao sa mozgom..čak i da je prodavač ugradio novu bateriju i napravio servis u vidu detaljnog čišćenja od prašine i zamjene paste i termalnih padova sa grafičke, memorije i procesora.
Laptope je skroz nezahvalno procjenjivati. Za šest somova kupiš novi brži laptop za igranje sa garancijom. Npr...nisam nešto ni tražio, likam nakon par minuta pretrage.
http://www.links.hr/?naziv=prijenosn...kl=015.060.044
Brat bratu, ako je laptop u odličnom stanju ako dobije 3-3.5 soma kn može biti sretan. Vjerovatno sam i to bubnuo previše.
Ali on je to platio 10 000kn. Rofl
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Onaj tko mu da 5000 kn za 4 godine star laptop se posvađao sa mozgom..čak i da je prodavač ugradio novu bateriju i napravio servis u vidu detaljnog čišćenja od prašine i zamjene paste i termalnih padova sa grafičke, memorije i procesora.
Brat bratu, ako je laptop u odličnom stanju ako dobije 3-3.5 soma kn može biti sretan. Vjerovatno sam i to bubnuo previše.
Trebala mi je ovakva procjena, jer nisam baš znao koliko deprecira cijena laptopa, pogotovo custom built. Računao sam kako bih bio sretan s nekih 2.000 kuna ako dobijem za njega jer mi je jasno da je 4 godine za laptop dosta, zato mi je 5k zvučalo malo preoptimistično.
Nekoliko somova bi se dalo dobit, stavi na bubanj pa reži pomalo ak niko neće trzat.