laptop mi se nešto pojebao i fakat mi se igra dota 2.. di u zagrebu otić? po mogućnosti na strani dubrave..
Printable View
laptop mi se nešto pojebao i fakat mi se igra dota 2.. di u zagrebu otić? po mogućnosti na strani dubrave..
lol
rađe kupi erotiku
Nisma siguran da li se smiješ ili ga nagovaraš da pređe na League of Legends.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nema niš tu na ovoj strani. Štoviše, neznam za nijednu da službeno radi u cijelom gradu, samo jednu i to andergraund :P
Ima u Rijeci jedna andergraund koju sam skuzio dok sam pio i squato u pothodniku. Pogledo sam u neku šupu izgrađenu unutar pothodnika i vidio par masnih debila kako igraju lol na bijelim kompovima, so edgy.= Citat =:
Izvorno postao Čux
Još od svih igara igraju jebeni LoL
glupe igre privlace glupe ljude= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
nemojte bit jebeni klauni, nije potrebno
Ja se sjećam Monitor mislim da se zvala, tam kod Frankopanske. Ali imam neki lagani osjećaj da ne radi.
Meni je super kako hansi samo iskoči kad god netko za mobe kaže da su retardirane igre.
Znam za nju, bio sam jedom nutra na zajebanciji, simpa mjsto :)= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Ima na trešnjevci, relativno blizu doma sportova, igraonica Dafne. Tamo sam provodio hrpu vremena dok sam živio u Zagrebu. Zadnji put kad sam prolazio onuda sam vidio da rade ali nemam pojma kad je to bilo :)
i meni je super
http://www.dafne-centar.com/home/
Čini se da još rade.
Nisam rekao za mobe nego samo za LoL= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nije bitno koja moba, on uleti.
Ionak su sve isti kurac i općenito retardirane, nema neke razlike između Dote, LoL-a, HoN-a, Smitea, HotS i RoFL i nemam pojma kaj sve ne postoji.
i meni je super
Ali hansi, ti si glup.
:))))= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Vrijeđaš njegovu inteligenciju ;D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
odi kupi 10 sati singleplayera za 300 kuna gogo
Najbolje dat 300 kuna za nove skinove za heroja.
Mene zanima jel postoji ijedna arcade igraona u cijeloj državi. To je službeno mrtvo na zapadu.
Ti ljudi su u rangu onih koji daju pare za 10 sati singleplayera.= Citat =:
Izvorno postao Xero
U americi ih sigurno ima.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ima nekih rijetkih skrivenih kolko čujem, ali to se brzo zatvori ili naplaćuju masno. I to su sve redom hobisti koji su kupili par mašina u svojoj garaži.
A imam ja kakti retro kutak u HCL igraoni sa arcade pizdarijama i svačime još, al to je sve emulirano. Arcade stick + komp je as close as it gets, za actual mašine nisam svjestan da itko išta ima.
Imaš arkadnih mašina po socijalističkim hotelima, ali svakim danom sve manje pošto ih generalno bacaju čim se išta pokvari.
a sta cu sad= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R