Eto za dečke još jedan razlog da si nađu curu gamericu, a curama informacija da će im gejmanje omogućiti stabilnu vezu :)
http://vidi.hr/Non-Tech/Svijet/Gamerice ... rugih-zena
Printable View
Eto za dečke još jedan razlog da si nađu curu gamericu, a curama informacija da će im gejmanje omogućiti stabilnu vezu :)
http://vidi.hr/Non-Tech/Svijet/Gamerice ... rugih-zena
da sigurno, ne vjerujem jer nisam sudjelovao u tom istraživanju
5% od nule je još uvijek nula X)
Jel to istina Majo, angel eye, Dania?
5%, pet posto od mogucih 100%
Možda zato što ga baš i ne imaju.... :thumbs2:
Međutim, sve iole zgodne gamerice već imaju dečka. Zapravo sve iole zgodne cure već imaju dečka. Tr00 story
Ne vjerujem. NA ovome svijetu sve nije istina.
Ovo je obiteljski forum, da li se otvaranje ove teme može uzeti kao potvrda da je forum ušao u pubertet?
Ako da, to objašanjava mnogo stvari i daje nadu da će za par godina nestati, ako ne, lol.
obiteljski forum, lol
Haha, nemam pojma, nisam uspoređivala sa frendicama :)= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Kaj je to gamerica?
Cura koja igra farmville na facebooku
A šta je žena koja igra farmville,cityvill i onaj novi vill na facebooku da mogu reci materi ?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Pa predana gamerica, očito
Ne vjerujem da ce joj se to svidjeti :P
Haha, ah, šta ćeš :D
Seks ne mora biti nešto što će omogućiti stabilnu vezu. Ako stabilnost veze ovisi o seksu, veza je osuđena na propast. Za jačanje veze ili očuvanje ljubav je potrebno nešto malo dublje.
Volio bih da imam curu koja voli igrati igrice nego onu koja voli gledati proklete sapunice. :D
That's what she said.= Citat =:
Izvorno postao Anelson
WOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
;(
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Anelson
Eto, svi se slažu sa mnom. :)
Temeljem vaših postova dodao sam anketu :)
Haha :) Samo kažem što stvarno doprinosi stabilnošću veze i to je to.
Gdje je izbor 2?
Ako ne vidiš izbor 2 onda si gej :(
Meni bi bilo dovoljno da se seksa jednom godišnje, ali da igramo svaki dan.
1., bez razmišljanja.
Ma bmk što igra i gleda, glavno da se praši.
Hahaha, "seksa i igara"
lol to me podsjetilo na to kako je užasno dosadno sjediti, kad ja sjedim kraj svoje dok rješeva sudoku i igra one hidden objects i neke avanture..ko pomažem joj a ne vidim nikad rješenje. Ili kad igramo u dva neke debilne slagalice...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
ali zato je fer pa sjedi samnom dok igram bf nekad. Sviđa mi se to što je razumna i nikad nemamo problema sa time.
Ali sex...jednom godišnje? lol umro bi. :pray:
E vidiš, a ja sam čuo iz nekog istraživanja na cure koje igraju igre (gamerice) da bi prije odabrale video igru nego seks.
Sve su to gluposti...