-
2010 FIFA World Cup South Africa
Još 14 dana do početka najveće svjetske nogometne smotre. Pa da vidimo šta mislite tko ima najviše šansi za pobjedu, tko će obilježiti prvenstvo, tko će razočarati, kako među reprezentacijama tako i među igraćima. Te na kraju za koga čete vi navijati?
Glasujte u anketi, ona traje do početka prvenstva tako da vidimo realno kako smo dobro prognozirali.
PS. Znam da ima tema za svjetsko prvenstvo, ali htio sam dodati i anketu da bude zanimljivije :) , a i mislim da je zaslužilo svoju zasebnu temu.
-
Re: 2010 FIFA World Cup South Africa
Ako Španjolci budu igrali kao na zadnja dva turnira - hebat će majke!
-
navijati ću za srbiju i sjevernu koreju, još simpatiziram i španjolce,nizozemce, engleze, slovence, cristiana ronalda i relativno argentinu. glasah za srbiju lol
-
Nemam pojma, kako nema hrvatske malo me interesira taj world cup. Navijati neću za nikoga posebno, eventualno za naša 2 susjeda.
-
Glasah za Honduras. Možda neće pobijedit, ali će definitivno bit među prva tri.
-
-
Glasam za jeftinije televizore u sklopu akcije svjetskog prvenstva.
-
Honduras.
Neznam ni gdje je to al oni će pobijedit.
-
Argentina ili Nizozemska. Glasao za Argentinu, jerbo Millito i Messi nisu normalni :D
-
Ja uvjek navijam za slabije tako da JUŽNA KOREJA!!!
-
Navijam za Italiju. Ali glasao sam za Engleze. Imaju don Fabia na klupi i odličnu momčad.
Još bi mogli daleko doći Argentina i Srbija. Na turniru će se osramotiti Portugal i Francuzi.
Srbi imaju prejebenu obranu
Ivanović ------------ Subotić ------------- Vidić ------------- Kolarov
-
to je to, dobro da nisam maloprije na nogometu od 4 igrača u ekipi odredio tjo je nemanja, subotić, brane i kolarov. ja sam naravno bio vladimir stojković. u napadu sam bio dejo :P
-
Opa vidim da nisam jedini koji vidi Argentinu na tronu :D
-
Argentina bi probably dobila prvenstvo da nema Maradonnu, ovako brijem kita.
Ali svejedno glasam za njih :((
najveci fail -> francuzi
-
Lol, imamo 5 Srba na forumu ^^
Jerbo nevjerujem da Srbija moze osvojiti WC. Zasto? Zbog kvalifikacija? Pa mi smo jedva otisli 98' na WC pa bili treci, to nista ne znaci.
Iskreno ne bi imao nista protiv, dapace ne bi imao nista protiv da nam susjedi osvoji WC, ali nekako sumljam, ali opet lopta je okrugla :D
Eto samo se iskreno nadam da ce Slovenci pupusit sve 3 utakmice, jerbo su zadrti glupani. Toliko nasladivanje nisam vec davno vidio...hebote pa nitko sretniji od njih sto mi ne idemo, a oni idu...odmah se sjetim dogadaja koji mi se desio u Albaniji. Najme sjedim ja u svom bircu i dolaze 3 trebe i neki lik. Bilo vec kasno oko 23 sata i krenu oni spikat, tj. naruce nesto sluzeci se engleskim jezikom. Konobar ih uslozi i pita odakle su. Rece oni iz Slovenije i kako sam ja bio stol do, tj. sjedio sa doticnim konobarom za stolom pozdravim ih lijepo na naski. Nakon toga me upitaju odakle sam i ja odgovorim iz Hrvatski. Sljedece je bilo smjeh i pitanje kak je prosla utakmica Slovenija - Hrvatska u kosarci (u kojoj su oni dobili). Nisam se udostoji ih niti uvrijediti nekom psovkom. Samo sam se okreno i posramio da su mi to susjedi...
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
SSljedece je bilo smjeh i pitanje kak je prosla utakmica Slovenija - Hrvatska u kosarci (u kojoj su oni dobili). Nisam se udostoji ih niti uvrijediti nekom psovkom. Samo sam se okreno i posramio da su mi to susjedi...
A buci buci bu bu :(
-
ahah :)
= Citat =:
Samo sam se okreno
netipicno za bjelovarcanina :D
-
Ja za Argentinu navijam i mislim da imaju najjacu ekipu, najveci potencijal, ali nazalost imaju i maradonu, svaka mu cast, ali od generacije koja je mogla biti mozda i najbolja argentinska generacija ikad on je uspia sve unistiti, svaki bod koji osvoje ce biti uspjeh nazalost :( .
A za krunu mislim da bi englezi mogli osvojiti, odlicna ekipa pod Capellom jos bolja, po meni glavni favoriti, uz njih mislim da bi italija i obala bjelokosti mogli jako dobro proci, a uz argentinu francuzi su mi glavni kandidati za osramotit se.
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
= Citat =:
SSljedece je bilo smjeh i pitanje kak je prosla utakmica Slovenija - Hrvatska u kosarci (u kojoj su oni dobili). Nisam se udostoji ih niti uvrijediti nekom psovkom. Samo sam se okreno i posramio da su mi to susjedi...
A buci buci bu bu :(
Nisi ti kriv :(
-
Sutra JAR otvara Svjetsko prvenstvo, evo i link na jednu korisnu excel tablicu s datumima i vremenom odigravanja tekma te automatiziranim pisanjem bodova za svaku skupinu kad upišete rezultat tekme. -----> LINK
(Upozorenje: zamijenjene su zastave Srbije i Urugvaja)
-
Vidio sam da sutra već počinje. Mislim da ću gledati :D
:pray:
-
eee, eee Šimunić se pojavljuje u spotu, wakka wakka, eee eee... Ipak je čovjek ušao u povijest sa 3 žuta, mora mu se priznat (ne znam jel to dobro ili nije).
Mislim da bi Španjolci mogli sa lakoćom do finala ako ne i do kraja. Imaju najboljeg golmana, obranu, vezu i napad, sjajno :pray:
-
u polufinalu idu na argentince :)
-
Ja nekužim zašto su stavili Šimunića kako pljuje u spot, ono malo je glupo!
-
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
da s maradonom na celu nece ni skupuni proc, a to je nemoguca misija kakvu su skupinu dobili
-
igrat će oni sami od sebe, nisu valjda toliko glupi da ga stalno slušaju ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
da s maradonom na celu nece ni skupuni proc, a to je nemoguca misija kakvu su skupinu dobili
Ma proći će zbog individualne kvalitetete... Nigerija i Koreja su samo solidne radničke momčadi, a ništa bolja nije ni Grčka.
-
Prva utakmica odigrana. Moram priznati da kako je krenulo mislio sam da će Meksiko totalno satrati JAR, no onda su se Afrikanci probudili i počeli igrati nogomet. Oba tima su promašila par stopostotnih prilika, a koliko čujem, lopta je pravi vrag.
-
kak ti možeš čut da je lopta pravi vrag i šta bi ti to trebalo značit?
kolko se ja sječam što se nogometa tiče, što su lopte više tak "gumenije" lakše je s njima igrat, uostalom ak znaš igrat nogomet, kvalitet lopte i nije previše bitan
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Suostalom ak znaš igrat nogomet, kvalitet lopte i nije previše bitan
Pitaj Ladića kakva je bila lopta na SP 98 u Francuskoj. Ove novije lopte su sve brže i brže. Ako ih igrače prihvate dobro i prilagode se, jao si onda golmanima.