Snimanje igranja sa PS2 na PC- kako?
Ovako, imam jedno malo pitanjce... naime, zanima me kako snimati svoje igranje na PS2 (znači, ono što igraš jel) na PC? Znači, ja sad igram Ratchet & Clank i želim snimiti svoj gameplay na PC. Kako? Jel zna netko? Navodno treba neki kabel, ali nisam siguran.. HELP! Hvala unaprijed na pomoći :D
Re: Snimanje igranja sa PS2 na PC- kako?
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Ovako, imam jedno malo pitanjce... naime, zanima me kako snimati svoje igranje na PS2 (znači, ono što igraš jel) na PC? Znači, ja sad igram Ratchet & Clank i želim snimiti svoj gameplay na PC. Kako? Jel zna netko? Navodno treba neki kabel, ali nisam siguran.. HELP! Hvala unaprijed na pomoći :D
Prvo trebaš imati TV karticu na računalu, potom kabel iz PS2 spojiš na nju, uključiš snimanje i igraš. Ne znam koliko misliš snimati, jer moraš biti svjestan kako ti 1 sat full videa poždere jedno 10GB prostora na disku. Nadam se da nisi mislio snimati se od početka do kraja igre :)
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Prvo trebaš imati TV karticu na računalu, potom kabel iz PS2 spojiš na nju, uključiš snimanje i igraš. Ne znam koliko misliš snimati, jer moraš biti svjestan kako ti 1 sat full videa poždere jedno 10GB prostora na disku. Nadam se da nisi mislio snimati se od početka do kraja igre :)
O lol nisam mislio cijelu, samo par sekvenci :D... Hvala na pomoći, probat ću to :D.. Ako ima još neki način, slobodno napišite :D
imaš kameru na mobiteluuuu!!!1
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
imaš kameru na mobiteluuuu!!!1
lol, pa ti si strašan.. kvaliteta mojih 1.3 megapiksela je neprocjenjiva wow :shock:
jel nebi mogo snimat s videom pa onda prebacit na komp ?
A bi li mogao snimat pcsx2 preko frapsa? Možda tako može.
lol
samo ne CAM video
to je tako usrano...
ovo sta je W1k reko to napravi[to je po meni najbolje]
Obrnuti HDMI prijenos pa FRAPSaš? Ako ti je sva tehnika sposobna i ako je uopće moguće bez nekog switchera ili čega već.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Obrnuti HDMI prijenos pa FRAPSaš? Ako ti je sva tehnika sposobna i ako je uopće moguće bez nekog switchera ili čega već.
eh to bi već mogloooo..... vidiš vidiš, ja na to zaboravio.. a znao sam prije često gledat TV na kompu tak... uh dobro si me sjetio :D