Svi se nešto raštrkasmo po raznim igrama, klanovima i serverima, a mislim kako ima i dosta ljudi koji niš ne igraju. Ajd se malo javite da saznamo da li i što igrate, gdje, kako, s kime...
Printable View
Svi se nešto raštrkasmo po raznim igrama, klanovima i serverima, a mislim kako ima i dosta ljudi koji niš ne igraju. Ajd se malo javite da saznamo da li i što igrate, gdje, kako, s kime...
Half life 1. ^^
Jos uvijek imam instaliran f.e.a.r.
I da dobio zadatak od iggy da predem ghost recon: advanced warfighter 2 (probna recenzija^^)
Ne igram ništa.
Ne stignem/ nemam volje.
stalno sam u zg, doma igram ET, BF2 i neke SP igre..
Team Fortress 2 na Teamwork Movement serverima kad uhvatim vremena i kad uhvatim slot jer su im serveri stalno puni...
Serveri su vrhunski, ekipa je zakon, svatko zna sto i kako radi...
http://thetwm.com/endorsed/
Tu si i IP-ovi servera.
P.S. Pingvin, glede tvog siga, sta ti cekas Godota bokte?:-)))
Iggy ti si mi duzan metch.
ovaj wajt nigga popravlja dosta jedinica, tako da rijetoko sta stigne odigrati, ali kad nepopravljam tu đubrad, onda igram etqw, nsto singleplayer i tako...
Ne baš... Godoticu već da :)= Citat =:
Izvorno postao IgGy
ET only... :D
Moje igranje se svelo na ETQW i BF2 s NOB ekipom. I to klanski warovi u ETQW i nešto više public u BF2.
FEAR je nešt zapušten zadnjih dana, al nije zaboravljen :)
Ja bih igrao FEAR da vidim nekog od ekipe na serverima, u protivnom TF2, petkom navečer za NOB, ostalo solo kako se ulovi vremena. BTW, kad igram TF2 onda imam username na xfire w1k1n6.
Sretna Nova!
Igram airsoft... ;)= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
A na kompu si mislio... uff... nish multi... :(
Solo ponekad zaigram Mafia (onaj moj mod), NFS ProStreet - onak da se malo izdivljam ;)
I... IL-2 Sturmovik Forgotten Battles kojeg PONOVNO NABAVIH jer mi jedan tipus (nek se prepozna ;) ) nije vrnul CeDejeve jos posudjene za recenziju! :P
Amo sta ste svi mrtvi?
Ajde da vidimo tko igra TF2:
1. Fabia vRS
ja razmišljam o uzidbi orange boxa već neko vrijeme
a imam, sto mi je pingvin poklonio neku bundle od valvea, cs i css pa ak neko i to igra mozmo se nac...
Dodaj me : duro666= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Wiking i iggy igraju TF2