Tražim internacionalnu gildu, vol. 1
Neki igrači (npr. moje veličanstvo) misle da je bolje bit u internacionalnom nego hrvatskom guildu. Dakle, predlažem da se pridružite ODIN-u, mi imamo oko 7-8 (zaboravio sam kolko) guildova, i svi funkcioniraju kao JEDAN guild. U svakom guildu je oko 70 članova, i svi se zovu Eternal Kingdom of Virtue (tu umetni broj guilda). Svima nam je tag ODIN (osim FIRE, oni imaju pravo na svoj tag, ne znam zašto) i svi imamo isti cape. Ako se želite pridružiti, javite se leaderu ODIN-a 2 (Gohn Gorlon).
Re: Tražim internacionalnu gildu, vol. 1
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Neki igrači (npr. moje veličanstvo) misle da je bolje bit u internacionalnom nego hrvatskom guildu. Dakle, predlažem da se pridružite ODIN-u, mi imamo oko 7-8 (zaboravio sam kolko) guildova, i svi funkcioniraju kao JEDAN guild. U svakom guildu je oko 70 članova, i svi se zovu Eternal Kingdom of Virtue (tu umetni broj guilda). Svima nam je tag ODIN (osim FIRE, oni imaju pravo na svoj tag, ne znam zašto) i svi imamo isti cape. Ako se želite pridružiti, javite se leaderu ODIN-a 2 (Gohn Gorlon).
cek daj mi objasni sto fali HR guildu ??
= Citat =:
Izvorno postao axe
SVećinom su PvE orijenirani.
I ja više nisam u ODIN-u, nego u CM (IGN : Iranna Thunderbolt).
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
= Citat =:
Izvorno postao axe
SVećinom su PvE orijenirani.
I ja više nisam u ODIN-u, nego u CM (IGN : Iranna Thunderbolt).
lol i ja sam u CM-u :rotfl:
= Citat =:
S
PostPostano: pon vel 11, 2008 12:32 pm Naslov:
Vecina su osnovana samo da bi se Hrvati okupili i uspijevaju u tom naumu ali kada se vec skupi armija Hrvata zasto se ne bi probali udruzit u necemu. Npr. otic u HA ili TA ili nes sl.
btw u cm smo vecinom orijentirani na pve (i trenutno radimo organizirani VQ)