Da li bi netko ako se osnuje ušu u nju?
Aerial nije ovo ono što misliš da je...
:D
Printable View
Da li bi netko ako se osnuje ušu u nju?
Aerial nije ovo ono što misliš da je...
:D
bila tema, propala tema
mislim da nebi bilo nest
ok,briši
Marabus ti vodi najveci hr guild, bar mislim ^^ [CM]
Nije li njegovo Imbačanstvo Marabus nedavno imalo pobunu u gildu?
Što se mene tiče ja bi ušao i ne mora se točno zvati PC PLAY, ali većina je u guildovima koji imaju organiziran GvG i ostalo tako ništa od guilda.
bojim se da sam ja poveo tu pobunu= Citat =:
Izvorno postao The Boz
kolko ja znam nas se desetak pokupilo i otislo. skoro svi oficiri tako to. ako mislimo na isto
ja sam na alliance chat napisao:"jel me moze neko invajtat u guild da mogu leftat ovo smece??" i onda me officer pito jel mi on moze pomoc da ne moram sam leftat, ja sam reko samo naprijed i otiso u guild-koji-necu-imenovat muaahhaha
CM je smece od guild pitas za pomoc a onda tebi idi na GW wiki i tak stavno, neamju razumjevanja da neko ima spor komp pa ceka 3 mjeseca da mu izade :killyou: CM rubbish
e a kaj je s BoA-om, bozo jel ti znaš?
BoA je, naravno, still strong, kao najstariji hrvatski GW gild :D
VIVA LA BoA!
BoA ima 3 aktivna igrača...možda i manje... :kill:
a haha,inače,clas regrutira,nije hrvatski guild,ali nas 2 officera smo hrvati i dosta smo online pa kada smo sami croatian we speek
Sad mogu nabrojati 9 koji su bar dva puta tjedno. Odakle ti 3?= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
2x tjedno je tebi aktivno?...ne računaš mene valjda...
2x tjedno doletim ja, pa jedino po tome mogu znat. Last logged on mi ne kaže ništa korisno.
u mojoj guildi samo aktivni,osim jednog,ali treba nam zbog brojke
di su ti dani BoA-e kad se aktivno peglo gvg, kad nas je znalo bit po 15 online :(= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
umrlo kad smo ti i ja prestali igrat.... :pray:= Citat =:
Izvorno postao noda
totalno XD
u CMu nije bila nikakva pobuna....odredjeni likovi su se odlucili napraviti vlastit guild i poveli neke frendove s njima tamo (josh ni dan danas mi nije jasno cemu pravljenje novog guilda ako je , karikiram, 90% ekipe te bilo u CMu).
big deal
odabrao par novih oficira u CMu, pa i dalje imamo 80+ clanova, od kojih je nekih 20-30 aktivno svaki dan
a to sto mi kazemo "odi na wiki" to je sasvim normalno (pa naucite se koristiti jebenim wiki-jem jer tamo ima ama bash sve sto vas moze zanimati o GW) jer mi ide na klinac kada netko pita "koji je bonus u toj i toj misiji", "di ispada taj i taj item (obicno pitaju za ele sword), "koji je max za to i to oruzje", ili josh bolje "sta su to rune"/"kako izvaditi upgrejd" i josh kojekakva nooberska pitanja. meni se jednostavno neda (ili ne mogu) odfovarati na takva pitanja jer dok ja natipkam objasnjenje (klikni lijevom tipkom misha na to i to pa onda napravi to i to) mogao je vec 10 puta pogledati na wiki-ju
ja se sjecam kada sam ja planirao kupiti GW, i par tjedana prije kupnje GWa sam provodio sate (sat-dva na dan) na wiki-ju uceci se sta, gjde i kako i s cim tak kada bi dobio GW ne bi bio totalni njub a ne ko dasnji novi igraci GWa, kupe GW i onda postavljaju 500 000 pitanja jer nemaju blage veze ili su lijeni malo se sami potruditi pa dosadjuju drugima i onda se naljute ako im ne kazes
Ma marabus je super lik.Sta god da ga pitam sve objasni :D
Marabus FTW!!! :wink:
pa to ti je uvijek tako... :D
onda kick,...ne da spamaju po alliance chatu... :twisted:= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
cek imate 80 clanova?
77 membera, 7 oficira i ja lider, dakle 85 clanova= Citat =:
Izvorno postao SnowFlake
balkanski ili hrvatski guild?
HR guild s HR alijancom (jos 7 HR guildova je u alijanci)= Citat =: