kakav vam je? jel uopce imate upaljene zvucnike dok igrate igru? meni je sountrack solidan, nije los. pri kupnji GW: P dobio sam cd sa sountrackom (28 skladbi). kako se vama cini?!?
Printable View
kakav vam je? jel uopce imate upaljene zvucnike dok igrate igru? meni je sountrack solidan, nije los. pri kupnji GW: P dobio sam cd sa sountrackom (28 skladbi). kako se vama cini?!?
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
omg :rotfl:
da glazba je meni super :wink:
Nije loša. :o
Ma trebali su staviti ono ti se kreneš boriti onda krene uber pjesma sa bubnjevima i svim živim da se uživiš, a ne ja se mlatim a ono sve pjesme laganini...
da, ono kad ide TA, pa kad se pocnes klati, oujea
da, trebali su tako napraviti, ali inace, ova laganini pwna
prejebeno dok igrama li onako bez igre da slusam, nope, bolje dok igras daje bolji dozivljaj
Prvo šta sam napravio pri konfiguriranju igre, spustio sam slider za glazbu na nulu. Glazba u online igrama je suvišna i smeta, bez obzira na kvalitetu.
Ne mogu pojmiti ozbiljnije igranje s glazbom, pogotovo kad je uključen voip.
sto je voip?
aha, pa reci TS :)
same here= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
signed= Citat =:
Izvorno postao noda
imam na max glas, muziku na minimum a pozadinu ukljucenu, i ponekad zapalim ensto svojega u pozadini
rajt kad ste svi nobovi koji nemogu radit 2 stavri od jednom, slusat muziku i panja na ts-u kako vice 321 spajk
:rotfl:
ne igraju svi spike..
najbolja je prophecies theme, tj. 1. po redu :roll:= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
To je vise manje istina ali moram priznat da joj je gw:en opasno blizu.
Da GW:EN ima jako dobar soundtrack steta sto nisu izdali collectors edition od GW:EN da ga mogu nabavit lol
Jel itko primjetio kako soundtrack iz profesiza podsjeća na soundtrack iz Obliviona?
Hoćeš reći obrnuto? Prophecies je ipak prije napravljen koliko mi je poznato.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Da, mislim obrnuto
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
1!
Vrati se na mjesto
Pa direct song (tj. onaj tip kaj radi najbolju muziku) ti radi musiku za guild wars i oblivion.