koju poznatu osobu ste upoznali,s njom popricali i od kog sve imate autogram?
Ja-
popricao sa: Giricekom
Autogram: Ima ih jaaako puno :D
Printable View
koju poznatu osobu ste upoznali,s njom popricali i od kog sve imate autogram?
Ja-
popricao sa: Giricekom
Autogram: Ima ih jaaako puno :D
A Giricek je glazbenik neki ili što?
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
http://en.wikipedia.org/wiki/Gordan_Giri%C4%8Dek
Ne, nije.
EDIT:
Meh, kad sam vec potratio post, uspio sam iznervirati Bitorajca i splasiti Kekina (ili je barem tako licilo).
daj reci sto je bilo!?!= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Heh, Bitorajac se iznervirao pa mi nesto odbrusio jer sam fuckao (iz publike) dok je govorio, a na Kekina sam naletio u svom kvartu i isao sam istim putem pa je licilo kao da ga pratim. Nakon svake ulice bi se okrenuo da vidi da li sam jos tamo, nikog drugog na cesti, a ja ga gledam u oci namrgodjen. Ponavljam, tako je barem izgledalo.
uglavnom, neću puno duljiti...
bil je utorak, putoval sam s busem iz pravca varaždin - rijeka... ostavio sam stvari unutra i čekam vani z starim da bus krene ... u tom času dodju dvije curice u kišnim kabanicama s nekim starijim tipom i imaju sa sobom dva bicikla... čujem ja, nagovara on vozača da im stavi bicikle u bus i odfura skupa s njima do zagreba... smijem se ja i vidim kako sjedaju iza...
vratio sam se nazad, i vidim da su sjele sjedalo kraj mene, tj ja sam bio odmah preko njih... nisam im vidio lica pa sam stavio slušalice na uši i lagano zamišljeno gledao kak kuće varaždina lagano odmiču... u tom trenu dodje tip za kontrolu karata... dak ja kartu na pregled i okrenem se lijevo, i vidim da ga dvije cure čudno gledaju, lagano uplašeno... u tom trenu prepoznal sam jednu od njih... bila je to ona kaj glumi Ivu u Zabranjenoj Ljubavi, ili kak mi je kasnije rekla, Marija Kobić..
i gledam ja onako preko, i vidim, tužnim pogledom gleda ona tipa i veli : ''gospodine, mi nemamo karte''' ... on veli nek plate onda sada, a ona veli da nema kao novaca, da ima karticu i slične stvari ..
tip je pogleda i veli da se neodgovorno ponaša, i da ak nemaju para, na sljedećoj stanici idu van... u tom trenu sam se ja nakašljao, i rekao da nije problem, mogu im posudit tih 120 kuna kolko im fali, pa mi daju pare kad stanemo u Zagrebu... od tog trena, samo su bile nasmiješene, upoznali smo se, cijelim putem smo pričali, zafrkavali se, zahvaljivale su mi barem 6 puta,, pričali smo o toj sapunici u kojoj glumi (za koju sam im ja rekao da je sranje, btw), o faksu (studiraju filozofiju i neke religije), saznal da je jedna Marija a druga Tina, reklamiral sam u par navrata crecan.tk site, čak sam u njezin mobitel upisival url stranice :) ...
uglavnom, pričali smo do Zagreba i baš su fora cure... kao putuju biciklom jer su ekološki osvještene.. my ass :) dakako, da im nisam posudil pare, vjerojatno ne bi me ni podzravile, al nema veze .. ne bunim se..
i na kraju, najveća je fora bila kad smo došli u ZG... vozač veli, stojimo 20 min, mi odemo van, izvade bicikle i trk na prvi bankomat... i vidi finte.. mlada hrvatska glumica ima na računu samo 100 kn ... rekao sam da nema veze, što ću sad, da neka gledaju na to kao da sam platio cugu.. još jednom su mi zahvalile, a ja sam sjeo nazad na mjesto, psovao u sebi hrvatsku celebrity elitu i gledao ljude u busu kak me gledaju ljubomorno..
I'm the FRAJAR :)
Pa pitam te to zato jer znam tko je Giriček i znam da on nema baš mjesta na "multimedija" podforumu :)= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
živim blizu fani stipković, se to računa? :|
Ugh, kako mi ta spodoba ide na živce.. neam pojma zašto... organski ju ne podnosim... :?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
poznatu osobu koju poznajem ? sebe :D
Kada je Hladno Pivo bilo u Rijeci (mislim da je to bila ona turneja po gradovima dok je trajalo svjetsko prvenstvu u nogometu) ja pišao pored Kekina. Imam autogram od Ćire,Metličića i Džombe(zadnja dva dobio nakon utakmice Hrvatska-SiCG. Frajeri su išli kasnije na večeru u Bonaviju a mi taman išli proslaviti pobjedu u birc do hotela. I prvo ih nismo skužili-samo smo jednom uletili u hrpu dvometraša (Sicg fkors), a onda kada smo vidili naše bili smo ko mala djeca...))
I bilo je još jednom sa rukometašima u Poreču. Svi znamo da tamo reprezentacija ide na pripreme-e pa khm...khm.....bio sam u istom jacuzziju sa Špoljarićem i Vorijem.....
gol.......da
(nisam gay)
ma da?hehe,racuna se,racuna :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
lol i ja imam od Dzombe autogram i sliku s njim, kad su igrali Bosna i Hrvatska u Sarajevu, tog istog dana ja i jarani isli u grad navece i sad mi prolazimo pored sportske dvorane, kad hrpa ljudi u trenerkama ceka, ono mi gledamo u njih kad pored nas iz nekakvog uskog prolaza ko stvorenog za dilanje droge izleti Dzomba :rotfl: :rotfl: , smijesno je izgledalo, enivej jaran imao fotic pa se slikali i autogram dobili.
Čujte, i ja sam bio na TV, i to u par navrata... Pingvin, Tiger i Drunky, slobodno se hvalite što me imate na MSN :D
Kristijan Urgina http://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif
brat učenika jednog profesora koji je prijatelj susjedu babe susjeda tetkinog najboljeg prijatelja je upoznao ljubu česića rojsa.
Upoznao se s Ivanisevicem na Hvaru, te imam njegov autogram. Jos znam onog Matiju iz zabranjene ljubavi, no zaboli me za njega.
Upozno Rafu i dobio njegov autogram
Sa pola godine se sliko sa Martinom Sheenom
najvise autograma imam od rukometasa, naravno imam i od drugih sportaša
nemam ništa
i nije me briga
Ljetujem u istom mjestu ko i Dario Šimić, pa ga vidim gotovo svaki drugi dan na plaži.
Ali nije baš da pričam s njim...
Najpoznatije što sam ja vidio je autobus engleske nogometne repke na SP u Njemačkoj.
Meni pusićka predaje sociologiju politike, tak da ju vidim svaki četvrtak.
Razgovarao s Mesicem.
Maja Blagdan lol :rotfl:
Dosla je ovo ljeto kod susjeda koji zive preko puta mene, pa ju je naravno moja stara pozvala na kavicu...
slikao sam se sa šolom, balićem i džombom kad su bili u Rovinju na utakmici :wink:
Vidio sam dosta "poznatih" osoba, zadnje je bio onaj Saša pobjednik big brothera jučer na motorijadi u Zelini.
Znam di živi Žak.
:wink:
Svugdje.= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER