Log in

Pogledaj cijelu verziju : ZA WOW NE(IGRAČE)!

bor1s
08-04-2007, 20:28
Evo ljudi, za sve one koji još ne igraju WoW... Ja ga namjeravam zaigrati tek krajem šk. godine jer me strah da će mi oduzeti previše vremena, pa me zanima što bih trebao znati prije nego počnem igrati WoW? :twisted:

streetrace777
08-04-2007, 20:43
Kupit igru

08-04-2007, 20:47
Ma vjeruj mi počeo sam igrat prošli tjedan....i mogu ti reći da ove priče o ovisnosti su malo glupe....ono igro sam par dana..došo do levela 11....i kad sam došo do glavnog grada i vidio kolki je...kolko još questova ima...reko ja..odoh-...uzalud je igrat tako puno..što mi znaći level 60 npr...niš...mogu se jedino preseravat....a do onda izgubiš i živaca i lovu....i pola života....

P.S:Kupi igru za nekih 150kn....igraj i vidjet češ....dal je to za tebe ili ne!

Spectre
08-04-2007, 21:03
Igraj Warcraft 2, Warcraft 3, Warcraft 3: The Frozen Throne, pročitaj si malo stvari na wow-europe.com i wowwiki.com itd...

@amd freak - prvi char ikada mi je bio Dwarf Warrior, sve je bilo oke do negdje lvl 9-10, onda su me počeli masovno ubijat neki mobovi u rudniku, jer su imali knockback... poludio sam, iživciro se, cca sat vremena poslije završio u Ironforgeu, izgubio se, nisam znao di su dalje questovi te sam izbriso lika...

Par dana poslije napravio sam Horde charactera, sad imam 2 lvl 70, 3 lvl 60 i Druida na putu na 70. Kad se ufuraš, ovisnost je tu :D

Vedran12
08-04-2007, 22:10
Sto se tice ovisnosti ja osobno nisam ovisan,a sad istina da volim igrat wow i da mi se svida igrat wow al ti nisi ovisan ako igras 3-5 h wow na dan ja igram wow i nisu mi pale ocjne ALI nemam jos niti jednog charra lvl 60 a kamoli lvl 70, tako da ali cuj i to ce bit jenog dana, jest ako igras 3-5h na dan lvlanje sporije nego da igras sta ja znam 12h na dan ali meni je to zabavno. Bolje sporije lvlat nego pol dana sjedit za kompom.

Gorky
09-04-2007, 19:08
Sto se tice ovisnosti ja osobno nisam ovisan,a sad istina da volim igrat wow i da mi se svida igrat wow al ti nisi ovisan ako igras 3-5 h wow na dan ja igram wow i nisu mi pale ocjne ALI nemam jos niti jednog charra lvl 60 a kamoli lvl 70, tako da ali cuj i to ce bit jenog dana, jest ako igras 3-5h na dan lvlanje sporije nego da igras sta ja znam 12h na dan ali meni je to zabavno. Bolje sporije lvlat nego pol dana sjedit za kompom.

Upravo tako, ja zbog posla mogu igrati samo navecer, sad imam 58 Druida, cisto polagano i s uzivanjem.

Valnjes 666
09-04-2007, 19:46
Bor1se,reći ću ti samo jedno:

BOR1SE protiv toga! :D

flander
09-04-2007, 20:16
Bor1se,reći ću ti samo jedno:

BOR1SE protiv toga! :D

borise da ne slušaš Vlanjesa hehe :D

BlackDCRO
09-04-2007, 20:32
Ako zelis biti ufuran u pricu preporucam ti da predjes warcraft3 i frozen throne kampanju i to ti je uglavnom to sto bi trebao znati, sve drugo ces nauciti tijekom igranja, a ako negdje zapjes uvijek postoje stranice poput ovih:
http://www.thottbot.com/
http://www.wowhead.com/
I ovo zapamti:
Nemoj da ti wow predje u ovisnost. Znam dosta ljudi koji su zbog wowa popustili u skoli, a jedan od njih sam i ja.

Svinjoguz
09-04-2007, 20:51
probaj http://www.wowwiki.comS

impresioniran sam bazom podataka o wowu i warcraft serijalu :pray: :pray:

cmeljo22
11-04-2007, 05:39
bok, ja sam cmeljo22 i ja sam wow ovisnik (pljesak)
jbiga ja ako neodigram barem 1 sat dnevno ja budem zivcan... pa bolje da me smiruje wow nego cigare ili sta vec....

flander
11-04-2007, 09:05
jbiga ja ako neodigram barem 1 sat dnevno ja budem zivcan... pa bolje da me smiruje wow nego cigare ili sta vec....

bravo care,to ja znam nekim frendovima reč ali oni naravno seru,bolje WOW neg alkohol i cigarete :wink: :bravo:

GreenDevil
11-04-2007, 09:09

bravo care,to ja znam nekim frendovima reč ali oni naravno seru,bolje WOW neg alkohol i cigarete :wink: :bravo:

Istina prava... :pray: :pray: :pray:

K4ciga
11-04-2007, 10:27
ofc nemoj slučajno izjavit u javnosti da si WoW ovisnik,već će mnogi pobožni ljudi i mnogi drugi koji se brinu za našu mladež zaključiti kako ćeš vjerojatno biti masovni samoubojica.umjesto da se brinu zbog droge i pušenja i tko zna čega već,oni krivicu svaljuju na igre,što kazuje da nisu pretjerano inteligentni.

Voigtkampf
12-04-2007, 13:38
Preporučujem samo onima koje iskreno mrzim da si uzmu WoW-a i navuku na to. :kill:

WoW je posljednji MMO kojeg ću zaigrati u životu gdje moram biti ovisan o paketu nekih debila koji, eto, imaju baš onu klasu koja nam je potrebna. Fali tenk, fali healer. Fali nam hunter koji neće multishotat pola instance i držati pet na aggressive. Fali nam warrior koji zna da se ne tenka s 2h. Fali nam rogue koji zna da kad hilam ekipu dobijem aggro, i onda ga skine s mene.

Fora u WoW-u je što se moraš stalno utrkivati s ostalima. Ako su pet levela iznad tebe, nitko neće s tobom u instancu, nema XP-a niti loota tamo za njih. Ako su 70, ti 65, odoše raditi KZ attunement i skupljati opremu po Outlandu za KZ. A kad ti dođes na to mjesto, oni već drmaju po KZ. I onda se nadaj da ćeš odraditi attunement i upasti i ti tamo. I onda stalno rejdaj, jer oni koji imaju više DKP-a će ti odnijeti svu opremu. A ti kad jednom odrade sve što u gildi mogu, idu u jaču gildu koja rejda malo veće, deblje i teže mobove.

Bolje vam je da ne znate koliko je dječice padalo godinu zbog WoW-a, a koliko odraslih ljudi gubilo poslove i obitelji zbog te ovisnosti.

No, ima jedna fora kako zajebat WoW, a TBC je pokazao kao to ide. Pazi sad, ideš, igraš casual, kad te volja, ne opterećuješ se s nikakvim instancama. Dižeš više likova. Taman otprilike kad se svi zasite ovih novih stvari od KZ-a do Battle of Mount Hyjal, dođe nova ekspanzija, i najjači epic se zamijeni u prvom kvestu u "novom"Outlandu gdje moraš ubiti deset murloca. Preko noći su ljudi koji su rejdali po 40-50 dana 24/7 na istoj razini s opremom kao i ti. 8) A ti si već digao sve klase na max level. :rotfl:

Smeagoul
12-04-2007, 13:52
Preporučujem samo onima koje iskreno mrzim da si uzmu WoW-a i navuku na to. :kill:

WoW je posljednji MMO kojeg ću zaigrati u životu gdje moram biti ovisan o paketu nekih debila koji, eto, imaju baš onu klasu koja nam je potrebna. Fali tenk, fali healer. Fali nam hunter koji neće multishotat pola instance i držati pet na aggressive. Fali nam warrior koji zna da se ne tenka s 2h. Fali nam rogue koji zna da kad hilam ekipu dobijem aggro, i onda ga skine s mene.

Fora u WoW-u je što se moraš stalno utrkivati s ostalima. Ako su pet levela iznad tebe, nitko neće s tobom u instancu, nema XP-a niti loota tamo za njih. Ako su 70, ti 65, odoše raditi KZ attunement i skupljati opremu po Outlandu za KZ. A kad ti dođes na to mjesto, oni već drmaju po KZ. I onda se nadaj da ćeš odraditi attunement i upasti i ti tamo. I onda stalno rejdaj, jer oni koji imaju više DKP-a će ti odnijeti svu opremu. A ti kad jednom odrade sve što u gildi mogu, idu u jaču gildu koja rejda malo veće, deblje i teže mobove.

Bolje vam je da ne znate koliko je dječice padalo godinu zbog WoW-a, a koliko odraslih ljudi gubilo poslove i obitelji zbog te ovisnosti.

No, ima jedna fora kako zajebat WoW, a TBC je pokazao kao to ide. Pazi sad, ideš, igraš casual, kad te volja, ne opterećuješ se s nikakvim instancama. Dižeš više likova. Taman otprilike kad se svi zasite ovih novih stvari od KZ-a do Battle of Mount Hyjal, dođe nova ekspanzija, i najjači epic se zamijeni u prvom kvestu u "novom"Outlandu gdje moraš ubiti deset murloca. Preko noći su ljudi koji su rejdali po 40-50 dana 24/7 na istoj razini s opremom kao i ti. 8) A ti si već digao sve klase na max level. :rotfl:

Ravno u zivac!
++++++ post

Arbiter of Change
12-04-2007, 14:01

Word. :bravo:

K4ciga
12-04-2007, 21:58
sve gore spomenuto je istina,iako razred padaju i posao gube samo slabići koji nemaju tek toliko samokontrole da uzmu knjigu i sjednu sat vremena.
Ja,koji imam već poprilični staž u WoW-u,mogu reći da mi ni u jednom trenutku socijalni život nije patio.Ocjene su ostale iste,imam frendove,družim se,zajebavam se.Meni osobno uber oprema nikada nije bila prioritet u WoW-u,niti je moja sreća ikada ovisila o tome hoće li mi dropati neki item ili što neki no life warr ima uber opremu.Jedino što se u mom životu zaista promjenilo jest to da znam više engleskog,što imam neke dobre ingame prijatelje (svinja,akro,fero,.......) i što jednostavno nemam potrebe igrati neke druge igre,WoW mi je dovoljan da se sasvim pristojno zabavim jedno nedeljno prijepodne.

Voigtkampf
13-04-2007, 12:05
Sve istina. Pitanje samokontrole i snage volje.

Pravi, normalniSprijatelji u WoW-u zlata vrijede... I sreća da je taj pritisak za rejdanje opao, ja sam ionako ostavio svoju zapovjedničku palicu davno rpije TBC-a. Toliko mi se rejdanje ogadilo da mi je mage, koji je bio class leader, još uvijek lvl 64; izgubio skroz volju igrati s njim.

Samo WoW nije zamišljen kao casual zabava. WoW je tu da te asimilira.

K4ciga
13-04-2007, 13:30
ponavljam,život gube i razrede padaju samo slabići bez samokontrole

R€M@h
13-04-2007, 13:49
ponavljam,život gube i razrede padaju samo slabići bez samokontrole

Hihi :>

Prolazim s 4,92 ;)

passko
13-04-2007, 16:19
nab;) padni razred,be Pro
WoW moze ali NE mora utjecat na socijalni zivot.Ako imas visoke ambicijie ingame socijalka ti stvarno moze patit.Ako igras "casual" onda isti vrag kao svaka druga igra=niti je bolja niti oduzima vise vremena.

toca
14-04-2007, 09:32
WoW ruls

Arbiter of Change
14-04-2007, 09:54
nab;) padni razred,be Pro
WoW moze ali NE mora utjecat na socijalni zivot.Ako imas visoke ambicijie ingame socijalka ti stvarno moze patit.Ako igras "casual" onda isti vrag kao svaka druga igra=niti je bolja niti oduzima vise vremena.

Velikim djelom ti ovisi o tome kakav ti je društveni život bio prije WoW-a.

Dark Saruman
14-04-2007, 13:37
istina, socijalni zivot mi nije full napet, al takav je bio i prije wowa

Thrall
14-04-2007, 13:51
Da je Bog Isus napravio napravio WoW ja ne mogu biti ovisan. Ne mogu buljit cijeli dan u ekran nema šanse. :yuck:

Kostolomac
15-04-2007, 12:26
meni wow nije neka promjena jer sam prije njega igrao nešto drugo, pa mi je svejedno što igram. bitno da se igra :kill:

dex
17-04-2007, 21:38
mislim da se moze vise pricati o ovisnoti o racunalu neg o wowu... ja recimo trenutno neigram wow... al sam ga igro vise nego dovoljno kod frenda i igru full poznam... mal mal frend donese nekih novih pvp/pve filmica tak da sam stalno u toku...
btw ujutro odem u skolu poslijepodne dodem kuc sjednem za komp..... ustanem od kompa vec je pola noci i idem spavat i za par sati u skolu...
moze se reci da sam 25/8 na kompu =)) a to sjedenje se svodi na slusanje mjuze gledanje filmica igranje dote i eventalno neceg jos sa strane....
a sto ce tek biti kad pocnem wow igrat....

flander
17-04-2007, 21:43
soon my friends soon soon I shall rule world one again muahahahahahhaha sry na spamu ali uskoro krećem sa BC-om

Stormcrow
17-04-2007, 22:22
i ja sam poceo nedavno igrati wow... i prestao na lvl-u 14 :shock: to sto govore da ce ti oduzimat vrijeme, to zavisi od tebe... u pocetku mi se bas ono igrala, al sam nekako pazio da igram normalno, i da imam vremena i za vaznije obaveze... a onda mi je malo pocela dosadjivati :( ne znam sto, al dok ja otputujem od jednog grada do drugog, a izmedju njih nema ono da se leti...

suljo
17-04-2007, 22:38
Ja sam prije negdje 2 tjedna počeo igrat wow došao do 23lvla i počeo igrat sa blood elfom jer sam dobio tbc. Sad sam lvl 12 lock.

flander
17-04-2007, 22:55
pa zak vi ljudi stalno mijenjate charove,em ste sad lock,pa nakon dva dana prist,pa onda napraviš drooda itd itd..kaj si nemrete naprait jednog i igrat stalno s njim,njega nabrijat,a tek onda igrat sa altovima,e sad ako ste igrač tipa samo za zabavu onda ok...to poštujem...takav sam i ja ali ipak onda imam samo jednog chara i nepada mi napamet da delam nekog alta,pogotovo ne Alliju,jel su mi se zgadili do boli...jedino sad možda onak iz sprdnje uzmem Darnja shamana tek tolko da vidim kak funkcionira...al brzo bu on karijeru završio :D

cmeljo22
18-04-2007, 01:00
ja npr imam lvl 10 troll priesta (main mi je 38 drood tauren) a taj priest je slucajno ispo jednog dana kad sam se nazivciro oko 1 q... i sad mi je priest zakon sluzi mi za extra storage i kao bank caracter... imam na njemu pare koje stedim za mounta i jos neke iteme koje znam da ce mi kasnije trebat...
a i super je kao AH caracter da nemoras stalno ici u UC ogrimar ili TB jednostavno kad ides predat q posaljes postom zelene iteme na njega kako nebi gubio puno vremena s mainom ^^

lycancro
22-04-2007, 07:02
u wowu prvo moras odabrat koju klasu zelis igrati... to je definitvno.
kreiraj si 2 lika, svaki da bude razlicite klase... tao kad ti dojadi igrat predes malo na drugi za promjenu.

kada sa obadva lika dodes na 15-20 nivo shvatit ces koji ti bolje lezi i kreni samo njega dizat.

prvi puta kada upadas uzmi si skining i mining kao profesije.
herbalizam se na pocetku uopce ne isplati za razliku od ovog gore navedenog.
ostale profesije ti sluze za nekakvu nadogradnju tvoga lika i u pocetku nedaju nikakv ucinak, jer bolju opremu do levela 60 mozes nabaviti na ah za relativno male novce a i dosta plavih itema se moze pokupiti u instancama.

kada krenes dizati lika, koristi se sto manje sa chatom, instancama i ostalim bezvezarijama sto ti odvlace paznju i usporavaju igru.
cilj ti je sto prije doseci level 70 jer onda tek ulazis u igru.
znaci kreces u nadogradnju svoga lika.
kada dosegnes level 70 mozes pocet dizati pomocnog lika na kojega ces prebaciti profesije za stancanju novca, jer ces ovome tek sad staviti prave profesije koje ce mu dizati skill pri pve ali po obicaju kako to ode odlutat ces na pvp :wink:

cmeljo22
22-04-2007, 12:46
opet se neslazem s tobom...
ovo je za ljude koji neznaju uzivat u wowu kako mozes napisat da na 70 pocinje prava zabava raidanje i ostalo. istina bude zakon ali tijekom lvlanja isto imas pun k instanci wc, dm, rfk, rfd sm..... za svako malo imas pokoju instancu.... mozes ti i chatat tijekom igre kao da je to problem a i usput si u svim tim instnce grupama mozes naci frendove s kojima ces kasnije raidat...

1van
22-04-2007, 20:45
neznam gdje da ovo postam ali jel mi bolje kupiti original WoW ili GW?

flander
22-04-2007, 21:05

ako ti se da plačat 200 kuna svaka dva miseca onda WoW,i ako si imalo pametan isto WoW,znači WoW u svakom slučaju :D

suljo
22-04-2007, 21:46
WoW si kupi

Svinjoguz
22-04-2007, 21:52
WoW ti nudi daleko više sadržaja,poboljšan je pvp u zadnje vrijeme a o PvE da ne pričam

a ak ti je teško plaćat 100kn mjesečno stavi 5kn sa strane svaki dan i eto bona :D

Thrall
22-04-2007, 21:54
PvP se ne može mjerit s onim od Guild Warsa. Ako imaš para i voliš PvE kupi WoW, ako nemaš para i voliš više PvP i sačuvan džeparac kupi GW.

Svinjoguz
22-04-2007, 22:04
GW je potrošio sav sadržaj,ekipa koju znam što igra GW uglavnom se logira
1 tjedno

WoW če živjet još dugo

Thrall
22-04-2007, 22:07
Tvoja ekipa nema pojma. GW nije potrošio sadržaj, ko im je kraj kad ne znaju igrati i blate igru. Sada će doći i 4 expanzija a 2008. godine će izaći GW2 koji će imati puno opširniji i bolji PvE, imati će rase, bolju grafiku detaljniju i još puno toga. A PvP je vrhunac igre, to nije samo igra to je i novo iskustvo..A i PvE je zakon, ima više klasa od WoW-a, ima henchmane, heroje..

flander
22-04-2007, 22:07
WoW če živjet još dugo

:pray: rečenica za oskara :pray:

Svinjoguz
22-04-2007, 22:19
pa wow ima rase odkad je izašo

a klase su izbalansirane do yaya samo je stvar skilla i opreme(uglavnom skilla jer sam gledo kako mage sa blue opremom kolje locka sa tier4 )

a kaj se tiče PvP-a tome nije briga jer sam od njega davno odusto

PvE dio je 1000x bolji od GW-a i to je neusporedivo

i dovoljan je poticaj za kupnju

8,5miljona wow AKTIVNIH accaunta

3,5 miljona GW accaunta

Thrall
22-04-2007, 22:22
Da, ali na WoW serveru maximum je 15k dok na GW-u imaš districte, s ljudi kolko oćeš. Nikad ništa ne moraš plaćati , imaš turnire s nagradama do 100 000 dolara, imaš titule...A u GW-u su klase stvarno izbalansirane, a stalno se netko na WoW-u žali, Warrior sada preslab, shaman prejak, Warlock ovo, ovaj ono....Dobre su obje igre, najbolje je imati i jednu i drugu.

Svinjoguz
22-04-2007, 22:31
Da, ali na WoW serveru maximum je 15k dok na GW-u imaš districte, s ljudi kolko oćeš. Nikad ništa ne moraš plaćati , imaš turnire s nagradama do 100 000 dolara, imaš titule...A u GW-u su klase stvarno izbalansirane, a stalno se netko na WoW-u žali, Warrior sada preslab, shaman prejak, Warlock ovo, ovaj ono....Dobre su obje igre, najbolje je imati i jednu i drugu.

1.Zavisi od servera do servera kolko ljudi igra na njemu

2.i GW ima neki tip pretplate,expanzije,bez expanzija nemožeš ni prismrditi nekom jačem PvE-u

3.A na tu owerpaweranost nekih klasa se žali ljudi koji neznaju igrat(čitaj n00bovi) :yuck:

ssalG
23-04-2007, 00:55

A jesi i ti našao podforum u kojem ćeš ovo pitat.

GW je potrošio sav sadržaj,ekipa koju znam što igra GW uglavnom se logira
1 tjedno

WoW če živjet još dugo

S obzirom da si WoW igrač sumljam da znaš previše ekipe GW ekipe.
I inače GW je potrošio sav sadržaj, a WoW nije jer je WoW vječan i u njemu se nesvodi sve na neprestano grindanje instanci i na stalno prisustvovanje raidovima nebili se nabili DKP i da nebi slučajno Guild Leader promislio da si neaktivan i izbacio te iz Guilda.
Ili ti da ti prevedem ovo u jednostavniji oblik: Aj dečko ne seri.

3.A na tu owerpaweranost nekih klasa se žali ljudi koji neznaju igrat(čitaj n00bovi)

Onda je od onih 8,5 milijuna igrača što si ti spomenuo jedno 90% noobovi.

a klase su izbalansirane do yaya samo je stvar skilla i opreme(uglavnom skilla jer sam gledo kako mage sa blue opremom kolje locka sa tier4 )

Si ti čuo za onu "Iznimka potvrđuje pravilo".

2.i GW ima neki tip pretplate,expanzije,bez expanzija nemožeš ni prismrditi nekom jačem PvE-u

Predpostavljam da si mislio na PvP jer se za pristup PvE području tipa DoA treba imat samo NightFall kampanja, a ne postoji tako puno esencijalnih skillova bez kojih se neka uloga u PvE timu nemože igrat.

a kaj se tiče PvP-a tome nije briga jer sam od njega davno odusto

Ili ti ga preveliki sam noob sa premalo skilla da se borim protiv bilo čega što kuži da nema svrhe napadat Warriora sa 7000 bonusa i blagoslova na sebi kada se odmah iza njega nalazi Monk/Priest koji ga održava živim.

Svinjoguz
23-04-2007, 08:52
[

[quote]2.i GW ima neki tip pretplate,expanzije,bez expanzija nemožeš ni prismrditi nekom jačem PvE-u

lol da htio sam reći PvP-u,sav sam se smoto kad sam pisao post

:rotfl:

1van
23-04-2007, 09:24
WoW ti nudi daleko više sadržaja,poboljšan je pvp u zadnje vrijeme a o PvE da ne pričam

a ak ti je teško plaćat 100kn mjesečno stavi 5kn sa strane svaki dan i eto bona :D

hvala na savjetu :pray:

Kupit cu lijepo WoW ustedit svkai dan 5 kn i to je to.

Pošto je brat ovisnik ici ce malo brze :D

lycancro
23-04-2007, 12:42
opet se neslazem s tobom...
ovo je za ljude koji neznaju uzivat u wowu kako mozes napisat da na 70 pocinje prava zabava raidanje i ostalo. istina bude zakon ali tijekom lvlanja isto imas pun k instanci wc, dm, rfk, rfd sm..... za svako malo imas pokoju instancu.... mozes ti i chatat tijekom igre kao da je to problem a i usput si u svim tim instnce grupama mozes naci frendove s kojima ces kasnije raidat...

naravno da mogu napisat da prava zabava pocinje sa levelom 70

...sto se tice instanci manjeg levela,kolko su one zanimljive jako svjedoci i cinjenica da te netko malo malo vispa da ga provuces kroz istu kada prolazis tim podrucjem ...ili mozes procitati dok si u gradu na trade channelu da netko nudi 5g za prolazak kroz neku instancu od ovih koje si naveo :D
neosporna je cinjenica da ljudi vole epice, sto visljeg levela to bolje
plus toga kada blizard izdaje novitete tada to izdaje za visoke levele.
:D
iznimka su ljudi koji nevole nove stvari koje blizard izbacuje pa se organiziraju u twinkerske gildove i furaju jedino pvp sa malim levelima.

da bi se izlevelirao potrosis znatno vremena...ako shvacas da je blizard koncipirao igru tako da ti dosta vremna otpada na koristenje fly pathova i dolaska do zeljene destinacije, mozes jednostavnom logikom shvatiti da ukoliko pocnes chatati vrijeme jos brze leti... a to mozes i na yahoo, jeftinije je :D

dakle nisam ja kriv sto se cmeljo zatekao isprovociran zbivanjima na korgalu pa mi sad pjeva borbene... logicno gledano trebas povuci poteze koji ce ti ubrzat proces dolaska do onoga sto zelis a to je biti u rangu sminkera epic opreme :D

cmeljo22
23-04-2007, 14:36
lol nisma provociran kor'gall je zakon ja sam kazem da nisi u potpunosti pravu jer i na low lvlima ima zabave

Svinjoguz
23-04-2007, 18:17
lol nisma provociran kor'gall je zakon ja sam kazem da nisi u potpunosti pravu jer i na low lvlima ima zabave
heh naravno da i na low lvlima ima zabave,ak si casual uživat češ ak si g33k možeš samo proletit kroz igru bez imalo gušta

Arbiter of Change
23-04-2007, 18:36
Low-medium leveli su vjerojatno za nas usputne igrači i najzabavniji.

LD
23-04-2007, 18:44
Ne znam kakva je sada situacija ali sam cuo da ako si casual gamer, neces naci dobru ekipu, tj. dobru opremu, pa su vece sanse da ces bit pwnan nego pwnati, a opet ako uzeti veci komad torte, gubit ces na vremenu (a nemoram vam reci kako WoW guta vrijeme), a tvoj zivot ce patiti.

WoW je jebena stvar, slazete se?

Thrall
23-04-2007, 18:48
PvP je uvijek isti, samo što ima noobova u Guild Warsu pa ti fale neki skillovi iz drugih djelova i nemaš build koji su neki noobovi pronašli na internetu. Ali opet je Guild Wars daleko jeftiniji. Ja sam kupio igru zbog PvE-a ne PvP-a iako možda 80% je kupilo iz obrnutih razloga. Zato ću ja jednog dana kupiti WoW jer ja sam ipak PvE maher i Warcraftov fan, W3 sam prešao 100 puta.

Kostolomac
24-04-2007, 16:51
Low-medium leveli su vjerojatno za nas usputne igrači i najzabavniji.

potvrđujem. ja npr ne idem od mjesta do mjesta i samo se lvlupam, nego usput i istražujem, šetam se, chatam itd. i to mi je dovoljna zabava. ne trebaju mi uopće neke hardcore instance, ali kad dođu, tj kad budem odgovarajući lvl onda ću se i tamo okušati :)

lycancro
25-04-2007, 06:27
a hard core instance zahtijevaju 7/7 dana u tjednu prisutnost za igrace, jer u protivnom neces imati status ridera vec samo status membera i moces dobiti onda sipak a ne opremu... jer oprema prvo ide riderima pa tek ako nitko ne zeli mozes ti dobiti.
a to ti je samo mali dijelic onog cirkusa koji se moze desiti... da nepricam o samovolji oficira i GM-a koji daju opremu onima koji im se vise uvuku i tome slicno.
cijela je stvar totalno u banani... zato ti na kraju krajeva kao casual igracu nista drugo ne preostaje nego samo pvp, jer tu si svoj covjek.

Svinjoguz
25-04-2007, 09:15
a hard core instance zahtijevaju 7/7 dana u tjednu prisutnost za igrace, jer u protivnom neces imati status ridera vec samo status membera i moces dobiti onda sipak a ne opremu... jer oprema prvo ide riderima pa tek ako nitko ne zeli mozes ti dobiti.
a to ti je samo mali dijelic onog cirkusa koji se moze desiti... da nepricam o samovolji oficira i GM-a koji daju opremu onima koji im se vise uvuku i tome slicno.
cijela je stvar totalno u banani... zato ti na kraju krajeva kao casual igracu nista drugo ne preostaje nego samo pvp, jer tu si svoj covjek.
hmm ne mora bit tako,imaš casual gildi koji će do sljedeće expanzije raidat samo karazhan 1 tjedno :D

cmeljo22
25-04-2007, 16:57
a jbiga neki imaju i zivot osim wow-a :)

lycancro
26-04-2007, 02:34
hmm ne mora bit tako,imaš casual gildi koji će do sljedeće expanzije raidat samo karazhan 1 tjedno
u tu sferu nebih zalazio jer moras biti vjest diplomat da okupis cak i 10 ljudi... gdje su ta zlatna vremena kad si mogao okupiti 40 bez problema a serveri su vrvili sa kvalitetnim gildovima... :rotfl:

Voigtkampf
27-04-2007, 22:11

Umalo nisam proljev dobio od ove izjave.

8,5miljona wow AKTIVNIH accaunta

3,5 miljona GW accaunta

Znate onu staru "Jedite g..., milijarde muha ne mogu griješiti!"?

GW u svakom slučaju postaje sve popularniji, ako ne toliko kod nas, onda barem po svijetu. Očekuju se nove ekspanzije, i to vrlo brzo, a kad samo pomisliš koliko je ljudi kupilo i zaigralo WoW samo zbog imena, a GW nema takvu halabuku iza sebe nego se prodaje samo po kvaliteti, onda bi trebalo biti očigledno da to definitivno nije igra osuđen na smrt.

K4ciga
27-04-2007, 22:29
Gluposti.Samo su Bog i WoW vječni.Kakav GW.

Edit:stvarno mi nisu jasne neke osobe.Koliko sam shvatio,Voighampf (kak se već piše) nije ni u jednom postu spomenio riječ "dobar" i "WoW" u istoj rečenici.A sada praktički kaže kako će GW progutati WoW.Eto,tko ti brani,prijeđi na GW.Sumnjam da će se zajednica od 8mil igrača raspasti zato što je jedan WoWaš prešao no GW. :roll:

Shadowhell
28-04-2007, 14:42
Evo ljudi, za sve one koji još ne igraju WoW... Ja ga namjeravam zaigrati tek krajem šk. godine jer me strah da će mi oduzeti previše vremena, pa me zanima što bih trebao znati prije nego počnem igrati WoW? :twisted:

Vidim da su neki zaboravili originalni topic pa evo..

A rečenicama tipa "Gluposti.Samo su Bog i WoW vječni.Kakav GW." ovdje definitivno nije mjesto..

ssalG
28-04-2007, 16:08
Gluposti.Samo su Bog i WoW vječni.Kakav GW.

Edit:stvarno mi nisu jasne neke osobe.Koliko sam shvatio,Voighampf (kak se već piše) nije ni u jednom postu spomenio riječ "dobar" i "WoW" u istoj rečenici.A sada praktički kaže kako će GW progutati WoW.Eto,tko ti brani,prijeđi na GW.Sumnjam da će se zajednica od 8mil igrača raspasti zato što je jedan WoWaš prešao no GW. :roll:

E zbog ovakvih ljudi se neda napravit kvalitetan topic u kojem će se raspravljat o WoW-u i GW-u jer će uvijek nađe nekoliko genija kojima niti jedan bug nije bug te niti jedna mana nije mana nego je to tako zamislio proizvođač zbog samo njemu poznatih viših ciljeva.
I nije Voigtkampf rekao da će GW progutati WoW nego da je GW jednako kvalitetan ili čak kvalitetniji od WoW-a a da je jedini razlog zašto ima više accountova to što ima poznato ime.

K4ciga
28-04-2007, 16:14
dobro ajde,ti imaš svoje mišljenje ja imam svoje,i to je to.
dosta sada o tome.

cmeljo22
01-05-2007, 19:45
samo jedna stvar za sve vas GW - jump, jump S :rotfl:

Gaas
01-05-2007, 20:43
kad smo vec kod onih specijalaca koji dodu i seru kvake eto jednog iznad mene...

cmeljo samo da ti kazem

wow - pvp, igrivost, community :rotfl:

02-05-2007, 01:43
samo osvrt...GW ima 3.5 milijona prodanih accaunta..dakle..aktivnih korisnika ima oko 1,5 ako ne i manje...ne flejmate sad ovo jer je tako

cmeljo22
02-05-2007, 09:59
lol nemos se ni zahebavat.... nisam uopce srao ko voli nek izvoli ja nisam ni probo GW niti zelim :wink:

K4ciga
02-05-2007, 10:00
nek izvoli ja nisam ni probo GW niti zelim :wink:

amen.

Svinjoguz
02-05-2007, 13:13
samo osvrt...GW ima 3.5 milijona prodanih accaunta..dakle..aktivnih korisnika ima oko 1,5 ako ne i manje...ne flejmate sad ovo jer je tako
Slažem se s tobom u potpunosti.