PDA

Pogledaj cijelu verziju : tbc?

suljo
26-03-2007, 21:29
Je li se isplati kupit tbc ja si ga mislim kupit a ako si ga ne kupim krecem ispočetka i pridružujem se nekom guild ne sjecam se točno kako je gorky reko kako se guild zove.
(ako si kupim tbc onda idem u pcp gildu na Karazhanu server)

flander
26-03-2007, 21:35
Po mom mišljenu se isplati kupiti TBC,što ču i učinit uskoro. Zato što ne mislim nastavit igrat na lvl60 dok moji frendovi urednoi idu po Outlandsu i skupljaju sve stvarčice i ostale dodatke koje nudi TBC a ja ostajem na starom,ipak je to expension koji nadograđuje izvrsnu MMORPG igru,jest da se plača ali ako si nešto želite i možete si priuštit zašto ne. Tako da sam za "ZA" da se kupi TBC bez obzira sto se nudi,a nudi se zbilja puno i zanimljiv sadržaj :wink:

M4mut
26-03-2007, 22:04
(ako si kupim tbc onda idem u pcp gildu na Aggramar server)

ja mislio da su na Karazhanu^^

Karzah
27-03-2007, 09:10
Obrisao sam offtopic postove , pliz držite se teme .

R€M@h
27-03-2007, 15:18
@Topic:

Da, svakako se isplati.

Vedran12
27-03-2007, 18:26
Moje misljenje je da se ne isplati kupovati tbc ako si npr 41 lvl jer sta mozes u s tbcom ako si lvl 41 u outland ne mozes a ako si lvl 41 i nisi si jos nijednog lika digo do lvla 60 nije logicno da ces pocet igrat sa blood elfovima ili sa draineima ako nemas jos nijednog lika na lvlu 60, a to sto mozes ic u silvermoon city i te gluposti to mi i nije bas nest.

flander
27-03-2007, 18:29
Moje misljenje je da se ne isplati kupovati tbc ako si npr 41 lvl jer sta mozes u s tbcom ako si lvl 41 u outland ne mozes a ako si lvl 41 i nisi si jos nijednog lika digo do lvla 60 nije logicno da ces pocet igrat sa blood elfovima ili sa draineima ako nemas jos nijednog lika na lvlu 60, a to sto mozes ic u silvermoon city i te gluposti to mi i nije bas nest.

a recimo ,jewlcrafting,questovi...ima toga dost :wink:

suljo
27-03-2007, 20:10
Hmm da vas nešto pitam jel mogu sa likovima iz wowa igram sa njima i u tbc?

flander
27-03-2007, 20:22
Hmm da vas nešto pitam jel mogu sa likovima iz wowa igram sa njima i u tbc?

lol naravo da možeš,to je i svrha TBC-a da se sa likovima koji su na 60 nastavi do 70, tako buš i dalje kad nova ekspanzija izajde sa 70 do 80 ili kak bu več bilo :wink:

suljo
27-03-2007, 22:00
Aha ok onda sam sada počeo ispočetka sa troll mage pa dok ne dođem do lvl 60 necu počinjat opet ispočetka i sada sam počeo na Karazhan tako da se poslije mogu pridružit pcp gildi.

Wolfman
28-03-2007, 09:54
Pitanje ovog tipa uopče nije potrebno...dolaskom TBC-a, raid i sve ostalo na levelu 60 je nestalo...tako da sada igranje tek počinje na levelu 70!!!

Znači kada kupujete wow, obvezno uzmite i TBC, zato što prije ili kasnje će vam trebati kada stignete na level 60 (ili ako želite igrat sa b.elfovima/draneima- odnosno da vidite te zone)

Svinjoguz
28-03-2007, 10:03
naravno da se isplati kupit TBC :pray: :pray: :pray:

-nevjerojatno je lako zagrindat pare u outlandu

-questovi u outlandu

-profesija jwlcrafting

-nove instance

:pray: :pray: :pray:

Arbiter of Change
28-03-2007, 10:04
Za casual gamera i nije toliko obavezan; nabaviš ga kad hitaš 60 i eto (ili ako želiš nove rase).

xaviaz
28-03-2007, 10:37
e malo off topica sry :) a da nam se odma pridruzis suljo ?za ostalo pm

suljo
28-03-2007, 11:55
Može pridružit ću vam se btw nešto mi se dogodilo sa ovim sa karahazom ne vidim uopce server na listi kada idem trazit na kojem hoću igrat budem jos jednom pokusao a nick mi je Cromaster pa bih vam se htio pridružit.
edit:evo pokušao sam i našao sam ga pa me pozovite u pcp guild.

flander
28-03-2007, 12:17
Može pridružit ću vam se btw nešto mi se dogodilo sa ovim sa karahazom ne vidim uopce server na listi kada idem trazit na kojem hoću igrat budem jos jednom pokusao a nick mi je Cromaster pa bih vam se htio pridružit.
edit:evo pokušao sam i našao sam ga pa me pozovite u pcp guild.

pa naravno da ga nisi vidio kad je Srijeda dnas,a vsku srijedu je čiščenje redovito