Pogledaj cijelu verziju : Nešto ne radi
Od jučer nemogu uć na WoW oni napišu nešto o greški "can't apply patch" ili nešto tako. Kako se to može riješit? I usput kolko ljudi ovdje igra WoW i mogu li mi malo pomoć u lvl-ingu jer kad sam sam ide jako spoooro. I kako se brzo zađuju pare tamo i koji je najbolji class? Ja sam odabro kombinaciju Night Elf-rogue valjda će funkciunirat. I kako se može uć na njihov forum? Ja uđem i sve i onda oni napišu "no available char" Kako se to može riješit?
Za ovo 1. trebo bi pogledati koji patch atm imas 1,probaj na fix ak negdje repatch ak ni to nejde neznam ja bi uninstall i ponovno,al mozda neko ima bolju soluciju,pa igra dosta ljudi mogo bi mozda reci server i ime,pa trebao bi moci mozda ti jos nije registrirao lika a moras ga imati da bi mogo post na njihovim forumima za najbolji class to je nemoguce reci svaka je u necemu dobra,a za pare profesije ili grind al kolko vidim to ti si low lvl i ne zabrinjavaj se jos tolko za pare
Pa kako mogu registrirat lika? I gdje? I koji je to server?
Pa kako mogu registrirat lika? I gdje? I koji je to server?
ja tebe ništa ne razumijem, igraš legalnu verziju, to jest plaćaš mjesečno wow?
Igram. Imam ja lika tamo i igram legalnu verziju ali idalje na forumu piše no available character ali može login. Upravo sam poslo poruku tehnicial supportu pa vidiću šta će mi oni javit ;)
Svinjoguz
08-03-2007, 22:58
a da creiraš novog chara?
forum ti nije updatean već skoro mjesec dana, moraš čekat da ga updateaju i onda će ti se pojaviti character... do onda, ne možeš postat, jer ti je ovo očito prvi char.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.