Log in

Pogledaj cijelu verziju : Nešto ne radi

Mort
08-03-2007, 19:25
Od jučer nemogu uć na WoW oni napišu nešto o greški "can't apply patch" ili nešto tako. Kako se to može riješit? I usput kolko ljudi ovdje igra WoW i mogu li mi malo pomoć u lvl-ingu jer kad sam sam ide jako spoooro. I kako se brzo zađuju pare tamo i koji je najbolji class? Ja sam odabro kombinaciju Night Elf-rogue valjda će funkciunirat. I kako se može uć na njihov forum? Ja uđem i sve i onda oni napišu "no available char" Kako se to može riješit?

xaviaz
08-03-2007, 19:31
Za ovo 1. trebo bi pogledati koji patch atm imas 1,probaj na fix ak negdje repatch ak ni to nejde neznam ja bi uninstall i ponovno,al mozda neko ima bolju soluciju,pa igra dosta ljudi mogo bi mozda reci server i ime,pa trebao bi moci mozda ti jos nije registrirao lika a moras ga imati da bi mogo post na njihovim forumima za najbolji class to je nemoguce reci svaka je u necemu dobra,a za pare profesije ili grind al kolko vidim to ti si low lvl i ne zabrinjavaj se jos tolko za pare

Mort
08-03-2007, 19:46
Pa kako mogu registrirat lika? I gdje? I koji je to server?

M4mut
08-03-2007, 20:15
Pa kako mogu registrirat lika? I gdje? I koji je to server?

ja tebe ništa ne razumijem, igraš legalnu verziju, to jest plaćaš mjesečno wow?

Mort
08-03-2007, 20:55
Igram. Imam ja lika tamo i igram legalnu verziju ali idalje na forumu piše no available character ali može login. Upravo sam poslo poruku tehnicial supportu pa vidiću šta će mi oni javit ;)

Svinjoguz
08-03-2007, 22:58
a da creiraš novog chara?

Spectre
08-03-2007, 23:16
forum ti nije updatean već skoro mjesec dana, moraš čekat da ga updateaju i onda će ti se pojaviti character... do onda, ne možeš postat, jer ti je ovo očito prvi char.