PDA

Pogledaj cijelu verziju : WoW The Armory

Wizard
02-03-2007, 14:45
Koje je vase misljenje o ovome (http://armory.worldofwarcraft.com/#index.xml), jeli to pametan potez, glup, ima potencijala, hoce li biti ikakvih posljedica...

Gaas
02-03-2007, 16:08
meni se cini uredu...dosta fora ali nije bas live updateano kaze da sam j lvl 38 a bas i nisam :D

M4mut
02-03-2007, 16:09
totalno super stvar, iako ih je alakazam preduhitrio, dobro su napravili...sviđa mi se

flander
02-03-2007, 17:59
super,super,fora izgleda i nije loše :wink:

Shadowhell
02-03-2007, 19:18
Heh, vidjeli thottbot i allakhazam pa pokrali ideju .. ko i ideje za poboljšanja interface-a, raid managmenta i ne znam čega sve ne ..

Po meni bezveze... da svatko može vidit svačiju opremu, talent spec i ta sranja.. pa vidjeli ste koliko se ljudi žali na forumima

flander
02-03-2007, 19:41
http://armory.wow-europe.com/?#guild-in ... ijalci&p=1 (http://armory.wow-europe.com/?#guild-info.xml?r=Karazhan&n=Specijalci&p=1)S :D

BlackDCRO
02-03-2007, 21:07
Odlican sajt...
Sad napokon mogu vidjet na miru sto ekipa iz gilda nosi na sebi bez da im wispam i trazim kad dodju u Ogrimmar...
Ovakav sajt sam trazio od kako sam poceo igrati wow i napokon je ugledao svijetlo dana, svaka cast!

Keloson
02-03-2007, 21:30
nije loše, jest da je malo bugovito... nisu točni levelovi neki i tak...

vald će sredit to! :wink:

flander
02-03-2007, 21:44
nije loše, jest da je malo bugovito... nisu točni levelovi neki i tak...

vald će sredit to! :wink:

pa i sam vidiš da je beta,čekaj budeju samo polako :wink:

Wizard
02-03-2007, 22:05
Meni je ovo glupo, kako su krenuli uskoro ce i dati adresu i ime vlasnika lika, a sto ako ja ne zelim da se zna moj telent spec., cak i profesije pisu, ma i raknovi u guildu, mislim da su malcice pretjerali, previse informacija na jednom mistu, u pocetku mi se cnilo odlicno, a sada vec sam puno skepticniji, mislim da je bespotrebno u svakom slucaju

Arbiter of Change
02-03-2007, 22:19
Graniči sa povredom privatnosti neki bi rekli.

pvjeko
02-03-2007, 22:29
http://www.warcraftrealms.com

R€M@h
02-03-2007, 22:52
Evo, moje misljenje o "Das Arsenal"^^ je da je koristan.
Dobro je sto se automatski aktualizira i mozes naci sve informacije o svim igracima.

Hrhr, Matija ima +1600heal :>!^^

flander
02-03-2007, 22:55
Meni je ovo glupo, kako su krenuli uskoro ce i dati adresu i ime vlasnika lika, a sto ako ja ne zelim da se zna moj telent spec., cak i profesije pisu, ma i raknovi u guildu, mislim da su malcice pretjerali, previse informacija na jednom mistu, u pocetku mi se cnilo odlicno, a sada vec sam puno skepticniji, mislim da je bespotrebno u svakom slucaju

da to je več malo mutavo,onak talenti i to u vezi s guildom,ima frikova koji buju sigurno sve prostudirali,ko se kak razvija i ko je di u gilidi,al ovo mi je ok,za stvari i ko kakvu opremu nosi i di igra(realm) :wink:

xaviaz
02-03-2007, 23:13
Ovoga odlicna stvar pogotovo za ljude koji imaju neku reputaciju na serveru pa ko oce znati vise o njima sam nek izvoli.Ali za neke igrace koji zele malo kak bi rekli vise privatnosti ovo im bas i nejde u ruku

RedBull_Cro
03-03-2007, 13:45
jedino šta ne kontam ... jesu oni taj armory stavili umjesto PvP rankinga zato jer ga više nevidim na wow-europe.com :pray: :twisted:

MrSmeagol
03-03-2007, 14:09
po mom mišljenju armory je super ^^ - pogotovo statistike o gildi
A kao povreda privatnosti... ma dajte - koliki sramežljivko moraš biti da tako nešto kažeš !?!?

Arbiter of Change
03-03-2007, 14:20
A kao povreda privatnosti... ma dajte - koliki sramežljivko moraš biti da tako nešto kažeš !?!?

A slušaj sad, nekima (npr. meni) je to stvar principa; šta vi morate znati sve o meni? Jednostavno sam protiv toga jer volim iznenaditi neprijatelja. :D

CRO_P1xel
29-05-2007, 22:21
ednostavno sam protiv toga jer volim iznenaditi neprijatelja. :D

Ako ti je neprijatelj toliki Urkel da proučava sve igraće na serveru / ako ti je neprijatelj zapravo prijatelj a toliki Urkel je da te baš mora ubit' u duelu i ide te študirat 100 godina prije duela
tako i tako nemaš šta radit' s takvim frikovima :yuck: