Pogledaj cijelu verziju : GTA IV
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
kaj bi bila losa, to kaj je na pc-u neoptimizirana, to je vas problem, da imate konzole, bi ju hvalili kolko je dobra igra... jos da je neko napravil role play mod za mp ko samp... uff...
StormCr0w
01-10-2012, 19:12
Lol, pa zato i nemam konzolu, jer ne želim uživati u lošim igrama.
Ima li kraja onim misijama sta dobijam preko telefona? Tipa odbacivanje paketa za LJ-a, skupljanje auta za Bruciea ili voznja ljudi za Romana? Tija bi rjesit sve sporedne misije i to, ali ako ce ih oni vjecno ponavljat, a nisu pretjerano zanimljive ne isplati mi se.
Niko Bellic
09-10-2012, 08:35
Taxi misije, dostava paketa i utrke traju neograničeno. Nakon što Brusiju skupiš vse avte onda te on uputi na kolegu Stivija kojem isto skupljaš avte, ali malo je teže. Nakon toga te iste avte možeš furat kod Stivija i on ti da pare. GTA IV je najbolja igra.
cham3leon
09-10-2012, 14:58
Sve je ograničeno. Stevie isto traži limitiran broj auta samo šta ih je interesantnije tražit, a i drugi đobovi ne traju dugo.
Niko Bellic
09-10-2012, 17:35
Možeš Stevanu i kasnije voziti te iste aute za lovu. Za onaj Turismo dobiješ 10 000 GTA IV novaca.
Mirogamemasta
10-11-2012, 15:41
Q6aedKLpGY0
E ovako se bježi od murije. :D
Mirogamemasta
17-11-2012, 10:25
Malo o Vice Cityu...
GTA Vice City PC Pulled From Stores Temporarily (http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/11/15/gta-vice-city-pc-pulled-from-stores-temporarily.aspx)
jel tesko namjestiti multiplay ? Pokusao sam par puta i nisam uspio i jel laga puno
Mirogamemasta
28-11-2012, 23:55
Rockstar announced a huge milestone for the Grand Theft Auto franchise today, revealing that the series has shipped just over 125 million games, 25 million of which have been Grand Theft Auto IV.
The announcement comes from a presentation at the Credit Suisse 2012 Technology Conference by Take-Two Interactive's CEO Strauss Zelnick. Zelnick likened the Grand Theft Auto series and its popularity to the James Bond franchise.
Ma PC igrači su zaslužni bar za 50 mil. prodanih primjeraka, :D tako da petica mora izaći za PC.
Može li tko napisat kakve performance tweakove da rade na steam verziji? Sjećam se da su bili na nekoj stranici, ali ne i na kojoj.
Duke of Earl
07-05-2013, 16:27
Koji su patchevi potrebni za ovo da radi normalno, bez ekspanzija ?
cham3leon
07-05-2013, 16:49
Meni je radio odlično sa onim zadnjim 1.0.7.0, al ne znam sad da li prije tog patcha treba staviti neki stariji.
Duke of Earl
07-05-2013, 17:25
Jel dovoljno samo njega instalirat ili treba i sve ove prije ?
samo ovaj
http://support.rockstargames.com/entrie ... -Japanese- (http://support.rockstargames.com/entries/484496-Grand-Theft-Auto-IV-Patch-7-Title-Update-v-1-0-7-0-English-1-0-6-1-Russian-1-0-5-2-Japanese-)
Duke of Earl
07-05-2013, 22:28
Hvala :friends:
Duke of Earl
08-05-2013, 07:39
Evo radi savršeno s patchom 1.0.7.0, sve full, slideri na 60, i onaj bijedni benchmark igre kaže avg. 54 fps.
cham3leon
08-05-2013, 08:10
Obavezno stavi onaj Realistic driving and flying mod tako da možeš driftat ko čovjek i da makneš one premekane amortizere.
IGoR_2803
08-05-2013, 09:18
Evo radi savršeno s patchom 1.0.7.0, sve full, slideri na 60, i onaj bijedni benchmark igre kaže avg. 54 fps.
konfa? meni ta igra ne radi zadovoljavajuće ni na trenutačnoj konfiguraciji (phenom 2 x4 955 BE @ 4 GHz, 8 GB DDR3 @1600 MHz, HD7870 2 GB i OCZ Vertex 4 128 GB SSD)...
steam verzija igre, zadnji patch i sve.... :twisted:
Duke of Earl
08-05-2013, 17:43
Slabija od tvoje:
AMD X6 6300 @ 3.5 GHz, 4 GB DDR3 @ 1600 MHz, HD 7850 2 GB, bez SSDa.
I ipak ne radi savršeno, primjetio sam čudno trzanje, nije ni štekanje ni usporavanje, već kao da preskače dijeliće sekunde. Nije game-breaking, ali je iritantno.
Mislim da je to ovaj problem:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1269228 (http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1269228)
Pogledaj si, možda nađeš rješenje i za svoje probleme.
Duke of Earl
08-05-2013, 18:29
Evo riješio sam ovo svoje s limitiranjem fpsa na 40, sad stvarno radi savršeno fluidno :D
I čekaj, PC verzija nema auto-aim ? Igram s gamepadom, Rumblepad 2, ali s emulatorom koji ga emulira u x360 gamepad, jedino što nemam analogne triggere.
Obavezno stavi onaj Realistic driving and flying mod tako da možeš driftat ko čovjek i da makneš one premekane amortizere.
Stavio sam čim sam instalirao, stvarno je bolje, al teško se naviknut na takvo sporo kočenje nakon PS3 verzije :D
I čekaj, PC verzija nema auto-aim ? Igram s gamepadom, Rumblepad 2, ali s emulatorom koji ga emulira u x360 gamepad, jedino što nemam analogne triggere.
Upravo je to tvoj problem. GTA IV ima specifičan sustav ciljanja. S obzirom da koristi analogne triggere, polu stisnuti trigger se koristi za manualno ciljanje, a potpuno stisnuti za hard lock, odnosno auto-aim. Tvoja emulacija očito prihvaća samo jednu od tih kontrola, odnosno onu prvu.
Trk u dućan po official Microsoft x360 gamepad, rula :D
Duke of Earl
08-05-2013, 19:42
Upravo je to tvoj problem. GTA IV ima specifičan sustav ciljanja. S obzirom da koristi analogne triggere, polu stisnuti trigger se koristi za manualno ciljanje, a potpuno stisnuti za hard lock, odnosno auto-aim. Tvoja emulacija očito prihvaća samo jednu od tih kontrola, odnosno onu prvu.
I mislil sam si da je to. A vjerojatno se da naštimati. Uzet ću si x360 gamepad preko ljeta vjerojatno, zasad moram živit s ovim.
Daj javi kad vrtiš kameru okolo, da li ti texture kasne (popup-aju sa sekundom kašnjenja)... Mene to užas jedan jebe i odgađam igru zbog toga, a bedasto mi kupovati novi komp kad ovaj još rula :/
Mirogamemasta
08-05-2013, 20:22
To je najvjerojatnije do igre, niti jedan dio hardwarea ti ne može pomoći u tome...
(Hmm... mada nisam isprobao SSD, jedino još ako to pomogne, ako ne onda ništa ne može pomoći.)
Duke of Earl
08-05-2013, 20:45
Daj javi kad vrtiš kameru okolo, da li ti texture kasne (popup-aju sa sekundom kašnjenja)... Mene to užas jedan jebe i odgađam igru zbog toga, a bedasto mi kupovati novi komp kad ovaj još rula :/
Ne baš sa sekundom, ali dešava se blagi pop-up, ali i ja mislim da je to do harda.
cham3leon
08-05-2013, 21:02
Nikad mi se to nije događalo. Doduše ionako mi je frame rate blago usporen pa se ni ne primijeti.
Ni ja se ne sjećam da je bilo problema sa teksturama. Baš budem stavio na SSD ak se sjetim da malo provjerim kak je sad situacija.
To je najvjerojatnije do igre, niti jedan dio hardwarea ti ne može pomoći u tome...
(Hmm... mada nisam isprobao SSD, jedino još ako to pomogne, ako ne onda ništa ne može pomoći.)
Nope, probao sam i na SSD-u mi je isto kao i na HDD-u. Znači da me vjerojatno grafa jebe.
Mirogamemasta
08-05-2013, 21:24
Pa koja grafa onda treba za tu igru? Ja imam HD 5770 pa ništa. Meni se sve čini da je to do loše optimizacije, i taj se problem najvjerojatnije ne može iskorjeniti...
(Pa nije vrag da te to valjda toliko smeta da ne možeš igrati, kakve su ostale igre otvorenog tipa, još ispada da je GTA jedna od boljih igara. Mislim da jednostavno moraš prihvatitit stvari kakve jesu, pa češ onda moći igrati... :D )
Jelk tko igrao Saints Row? Kako se njima teksture učitavaju, baš me zanima...
Nisam imao nikakvih problema sa Saints Row, ali nije mi sjela baš igra. Možda joj dam šansu opet nekad.
Sve igre rade savršeno, samo GTA jebe. Saints Row, Just Cause 2, Skyrim, Rage, sve radi savršeno...
Drito ovak je kod mene, a komp je dovoljno jak da pojede igru. Nemreš tak igrati, pre odvratno je.
S-B1nbIxDA0
Već sam par puta pokušao riješiti problem, sa raznim skriptama, config fileovima, tweakovima, hrpa čistih formata sustava i verzija drivera itd. Izgleda da moram čekati novi komp :(
PS: Saints Row je dno gaming industrije.
Evo bome sad nisam siguran događa li se to meni ili ne. Baš ću skinut sutra da provjerim. Bilo kako bilo, takva sitnica me sigurno ne bi odvratila od takve igre.
Sitnica :pray: Voziš brzo kroz grad i odjednom izletiš kroz šajbu, zašto, zato što ti se stup stvori pred autom :D Trzuckanje je sitnica, ovo je kataklizmičko.
Duke of Earl
08-05-2013, 22:06
Dobro, meni nije ni približno tolko sjebano :D
Pa po ovom filmiću ne izgleda kao toliki problem jer se samo teksture u daljini sporije loadaju.
Pogle tu, savršeno prikazan problem... 0:28 pa na dalje...
lsqb9ZWQPR4
Saints Row je dno gaming industrije.
Nisi mi vise prijatelj
GTA IV je dno gaming industrije.
GTA IV je dno gaming industrije.
Nisi mi više prijatelj.
Uz Epizodes from liberty city koje mi ne rade od početka, sad mi ne radi ni GTA IV jer Games for Windows live ne podržava Windows 8 kak treba. Oh joy. Je*o ti Rockstar mater.
Deadwalker
09-05-2013, 19:55
Mislim da GFWL uopće ne funkcionira na osmici.
Tko normalan koristi Windows 8
Ne. Kriplasti Microsoft za osmicu ima Xbox Live, što znači da niti jedna GFWL igra ne radi. :pray:
Deadwalker
09-05-2013, 20:07
Tko normalan koristi Windows 8
Ako ignoriraš Metro, mogućnostima bogatiji OS koji je ujedno bolje optimiziran. Instalirao ga laptop i stolni komp, sikronizacija postavki ftw.
Al ovo za GFWL je idiotizam Bob Sapp kategorije.
Ovo ću još prežvakat, ali znači da mi i Dark Souls ne radi više i možda još nešto. Ne znam da li su gluplji u Microsoftu ili developeri koji su uopće koristili to smeće.
Deadwalker
09-05-2013, 21:34
Developeri.
Microsoft ionako nikad nije bilo previše briga za PC gaming. Games aplikacija je uvreda za inteligenciju.
IGoR_2803
10-05-2013, 17:50
imam onaj steam pack svih GTA nastavaka i probao sam četvorku na w8 i nisam imao nikakvih problema osim nezadovoljavajućih performansi...
Onda jednostavno nemam sreće ili koji vrag... Našao sam neki guide na netu koji bi trebao pomoći, ali ni nakon toga mi nije radilo. Kod pokretanja igre dođe mi dio "installing Securom", to prođe i ništa se ne dogodi nakon toga.
Deadwalker
02-06-2013, 17:06
Uz Epizodes from liberty city koje mi ne rade od početka, sad mi ne radi ni GTA IV jer Games for Windows live ne podržava Windows 8 kak treba. Oh joy. Je*o ti Rockstar mater.
Začudo, GFWL ipak radi normalno na osmici. Igram već dva dana, prvi puta da je instalacija igre išla kao po loju. Također, po prvi puta igra radi skroz normalno - nema iritantnog stutteringa, problema s učitavanjem tekstura pa da moram editirati neki ini file, problema s prikazom sjena itd. Ne znam jel to do OS-a ili je došla u međuvremenu neka nova zakrpa. Perfomanse su gg - od 30 do 50 fps-a.
Zapravo, od 2009. prvi puta mi igra radi onako kako bi trebala raditi.
Suprise, suprise :o
Fino, nema brige hoće li mi Dark Souls raditi normalno na osmici.
Ma ne znam onda koji vrag je... Meni se GFWL uopće neće pokrenuti na kompu.
Deadwalker
02-06-2013, 17:33
Nezz, meni je preko Steama bila prvo instalirana neka stara verzija. Budući da mi se s njom nije htjela igra pokrenuti, išao sam izravno pokrenuti GFWL da bi mi se automatski krenuo postupak updatea. Dobio poveznicu na zadnju verziju klijenta, nju instalirao i nakon toga ušao u igru bez beda. Upisao cd-key na GFWL-u i od tada zaboravio da je to govno uopće uključeno u pozadini.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60210_10151839177115097_1431171552_n.jpg
Jel ostaju sejvovi od igre nakon što je brisnem sa steama?
Skinuo sam si Episodes from liberty city koje rade. Nisam već dugo igrao pa reko ajd. Prvi put da igram "the way its meant to be played". Sve na high, nema framedropova, sjene ne izgledaju ko govno, zahvaljujući SSD-u nema onog delaya kod učitavanja tekstura i pizdarija ko pojavljivanje nečega ispred tebe kad ideš autom 200 na sat.
Uopće mi nije palo na pamet da mene možda texture jebu zato što igram original igru :o Uopće se nebi čudio da je do toga...
Dosadašnje iskustvo mi je pokazalo da je s Rockstarom sve moguće.
Kad sam već tu, zna li netko za modove koje bi se moglo staviti na EfLC? Šta valja?
cham3leon
04-09-2013, 12:58
Obavezno Realistic Driving and Flying ako već nisi, vožnja je puno bolja i nema toliko ljuljanja auta. Također ima opcionalne module za pojačanje oštećenja na autu.
Od ostalog znam jedino za ove koje koristim na običnom GTA IV, vjerojatno su dostupni i za EfLC:
-First person driving mod (ili se možda zove dashcam view, ne sjećam se) - pretvara kameru s haube u pravu cockpit kameru. Fora za malo osvježenja, mada nije bogzna šta, jer se vozaču clippa glava kroz kameru ponekad
-Arrest Warrant - meni nekako najdraži mod, vrlo ambiciozna ideja, ali koliko sam ga koristio radi nevjerojatno dobro. Fora je u tome da ako te policajac tokom potjere dovoljno dobro vidi da ti zapamti facu, dobiješ dosje i određenu količinu notorietyja, i onda što je notoriety veći, to će te brže policajci na ulici prepoznavati, a kad te skuže, krene potjera s onoliko zvjezdica koliko si tražen. Isto tako, ako si i nevin, ako te vide s oružjem u ruci, krenut će potjera. Da bi si smanjio notoriety moraš platiti mito, cijena se čak i može konfigurirati.
Jedini disbalans u modu je to što kad te pajkani ubiju ili uhapse, dosje se čisti, tako da ti dođe jeftinije i jednostavnije samo pustit da te ubiju. Lik koji je radio mod kaže da se dobro slaže sa Prison Break modom koji te stavlja u zatvor u Alderneyu kad te uhapse što bi trebalo izbalansirati stvar, ali meni taj Prison mod nikako ne radi.
Isus bog :shock: :shock:
Full modani GTA 4 u 4k rezoluciji :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: Na trenutke ne izgleda kao igra.
http://www.flickr.com/photos/15539352@N ... 886023166/ (http://www.flickr.com/photos/15539352@N02/sets/72157632886023166/)
StormCr0w
20-09-2013, 12:47
Kad vidim ove slike poželim da nikad više ne kupim niti jednu igru.
StormCr0w
20-09-2013, 15:25
Jer je svaki developer jebena ljenčina. Uzmi neku pc ekskluzivu i reci mi da ima bolju grafiku od ovog. Sramota, uz tolke milijune. A svi se vole hvalit "revolucionarnom" grafikom.
Sonic_Moronic
20-09-2013, 15:27
Fotorealističnost je dosadna.
+1
Mirogamemasta
20-09-2013, 16:12
Isus bog :shock: :shock:
Full modani GTA 4 u 4k rezoluciji :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: Na trenutke ne izgleda kao igra.
http://www.flickr.com/photos/15539352@N ... 886023166/ (http://www.flickr.com/photos/15539352@N02/sets/72157632886023166/)
Joj što vole taj krom na autima to nije normalno, ali zato je sve ostalo da ti oči ispadnu. :pray:
Još ubace realne skinove za ljude i to je to...
Tell that to chameleon xD
Kod ove prve dvije slike stvarno nisam vjerovao da je to igra :pray: :pray: :pray:
GTA 5 Sales Hit $1 Billion in Three Days (http://www.ign.com/articles/2013/09/20/gta-5-sales-hit-1-billion-in-three-days?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook)
Đizs!
cham3leon
22-09-2013, 18:45
Jer je svaki developer jebena ljenčina. Uzmi neku pc ekskluzivu i reci mi da ima bolju grafiku od ovog. Sramota, uz tolke milijune. A svi se vole hvalit "revolucionarnom" grafikom.
Nema to veze s lijenošću. Ti ENB modovi za super grafiku su tražili tada najjače grafičke da bi ovo prožvakali na nekom normalnom FPS-u, a GTA se odavna primarno radi za konzole. Usto, ovo su sve zamjenski modeli auta koje su modderi napravili i koji izgledaju sami po sebi puno ljepše. Ne znam koliko oni pojedu frejmova, ali iskaču previše od ostatka svijeta baš radi različite količine detalja, pa bi propisni facelifiting igre trebao potpuno nove teksture i modele i za druge objekte.
Kostolomac
16-10-2013, 21:38
PYbZBeh3uGM
:rotfl:
mravojed20
18-05-2014, 10:52
Igra li se multi na pcu još uvijek? Kupio bi igru, pa me zanima dal da računam i na multi.
Deadwalker
18-05-2014, 11:46
Gasi se ubrzo GFWL tak da čisto sumnjam.
cham3leon
18-05-2014, 18:44
Ima custom modova za multiplayer koji ja mislim ne idu uopće preko GFWL, a la SAMP. Jedino što je vjerojatno isto pretrpano djecom.
Inače, počeo sam ponovo malo igrat ovo sa nekim novim modovima. Plus, sad na novijem hardveru mogu dignuti detalje u iber. Nevjerojatno kako predivno izgleda, čak i bez ikakvih ENB modova i bilo čega što utječe na grafiku. Sjene su fine i detaljne kakve i moraju biti, sve radi vrhunski itd. Ponovo oduševljavaju svi sitni detalji od kojih vrvi u igri, a koje sam pomalo zaboravio.
IGoR_2803
19-05-2014, 12:29
ja sam nedavno popizdio jer nisam mogao ovo sranje igrati i to nakon što sam kupio origigi na steamu... jebote, prije kad sam igrao drugu verziju, sve je radilo, a sad kad sam kupio igru, non stop random crashevi... i ne, nije do pc-a ni windowsa jer sam sam probao na starim winsima 8 i onda friškim 8.1 i isti shit... hardver isto nije problem jer komp radi savršeno...
doduše, nedavno sam zamijenio hd 7870 za gtx 770, a nakon toga nisam probao... možda će sa nvidia-om sad raditi... moram probati...
cham3leon
19-05-2014, 13:11
Da, meni se jako često zna crashat, Windows 8.1. Na sedmici je sve radilo kako treba. I to više puta mi se zna na istom mjestu dogodit, recimo kad dođem na neki od mostova, ali ne znam što točno uzrokuje crash jer nakon što prođe neko vrijeme više na istom mjestu nema problema.
Također mi redovito zaboravlja aute koje parkiram na parkirnom mjestu tako da sad moram pisat jebene skripte ne bih li mogao spremat aute.
IGoR_2803
19-05-2014, 13:20
nek idu u kurac... ne mislim radi njih vraćat sedmicu... nije toliko dobra igra...
Mirogamemasta
20-05-2014, 23:58
Nedaj bože da još ideš upgrejdati grafu koja ima više od 2 GB, da tek onda vidiš veselja, sve ti postavke zaključa na minimum... Support za ovu igru je nikakav...
Dođe mi da odjebem peti dio ako ikad i izađe za PC.
cham3leon
21-05-2014, 07:45
Nisam još nikad ništa kupio od Rockstara, a neću ni ubuduće. Očekujem da će se pretvoriti u Ubisoft za par godina.
Deadwalker
21-05-2014, 08:02
Igrao bez problema na sedmici, bez problema i na 8-ici. Postavke si u detalje naštimao putem notepad filea. Stabilan framerate većinu vremena. Ne sjećam se da sam imao crasheve.
Ne kužim o čemu vi ovdje.
Mirogamemasta
21-05-2014, 08:04
Samo budi sretan i šuti....
Rockstar najbolji developer.
Iskreno, nakon 33 milijuna prodana primjerka GTAV ne bi me čudilo da ga nikad ne izdaju na PC-u.
Deadwalker
21-05-2014, 10:02
Valjda će doći na PS4.
Neda mi se nabavljati trojka samo zbog jedne igre.
Worthaur
21-05-2014, 11:05
Ak nista, sigurno ce bit na PSNow.
Deadwalker
21-05-2014, 11:53
Je, u Hrvatskoj 100% upotrebljiv.
Worthaur
21-05-2014, 11:58
Potrebna je 5mbit konekcija, ja imam 10, nebi trebalo bit problema.
Deadwalker
21-05-2014, 12:14
Joj, nemoj biti naivan. Amerika je jedno u kvaliteti mrežne infrastrukture, Hrvatska nešto sasvim deseto.
Također, input lag će sigurno biti primjetan, bez obzira gdje se nalazili Sonyjevi serveri.
Koji sigurno neće biti blizu.
Usluga vjerojatno ni neće biti dostupna za ovu regiju.
Worthaur
21-05-2014, 12:26
Ak igram MMO-e i multi FPS-e sa neprimjetnim lagom, nevidim zast bi ovdje bilo ista drugacija situacija sto se tice input laga.
I nevidim zast nebi bilo dostupno, receno je da dolazi na podrucje Europe prvi kvartal iduce godine. I najmanji je problem napraviti UK acc ak bas bude potrebno.
Al E3 je uskoro, tad cemo vise znat.
Deadwalker
21-05-2014, 12:53
Možda zato jer ti je instalacija igre umjesto 30 GB teška 30 MB?
Worthaur
21-05-2014, 12:58
And? Koliki je upload potreban da posalje moj input? Sta ce ga streamanje 5mbit od 10 toliko opteretit da necu moc nista? Nebi rekao.
Joj, nemoj biti naivan. Amerika je jedno u kvaliteti mrežne infrastrukture, Hrvatska nešto sasvim deseto.
Također, input lag će sigurno biti primjetan, bez obzira gdje se nalazili Sonyjevi serveri.
Nije ni u Americi baš bajna situacija sa mrežom, pogotovo u unutrašnjosti.
Deadwalker
21-05-2014, 13:21
Znam da nije, no i dalje je za Hrvatsku neusporediva situacija.
@Worthaur
Input lag bio je primjetan na CES prezentaciji tehnologije gdje su serveri bili smješteni u istoj zgradi. Čak su se tu i tamo vidjeli artefakti. Trebat će širok bandwidth da u HD rezoluciji dobiješ stabilnih 30 sličica u sekundi, bez laga i artefakta na slici.
Razmisli malo koliko ti se zna loadati običan YT video u 1080p rezoluciji kada gledaš nekakav stream.
Worthaur
21-05-2014, 13:27
Youtube 1080p se loada instant, nema nikakvog cekanja. Cak ne zastaje ni kad mijenjam u 1080 dok se vrti video. Na 10mbit vezi jel. Otkad sam presao sa Optime na T-Com veza je savrsena, nema nikakvog pucanja, tak da kod mene je infrastruktura dobra izgleda.
Deadwalker
21-05-2014, 13:35
...
E od Sonyja je to, sigurno će savršeno raditi.
I na Velebitu.
crnisokol
21-05-2014, 13:36
sumnjičav sam kad će to doći kod nas, i dal uopće hoće...što se tiče veze, brinu me Sonyjevi serveri jer mi relativno često kad igram zna iskočiti da sam 'signed out' iz PSN-a
Izgubljeni_v2.0
21-05-2014, 14:05
Ne budeš se ti baš naigrao na PSNow, ne brini se. Bar ne sljedećih par godina i s najboljom vezom ikad.
Arbiter of Change
21-05-2014, 14:24
Jesi li kojim slučajem probao OnLive? Sa 5Mbit/s vezom nisam imao problem sa lagom već sa samim dolaznim videom jer je varirao po rezoluciji i stalno su se pojavljivali artefakti. Tako da je pretpostavljam izvedivo ako mrcina poput Sonya uloži lovu u to.
Deadwalker
21-05-2014, 14:34
Jesam.
Mene je žešće mučio i input lag, pored toga. I ono, ne pričam napamet.
Dovoljno je pročitati malo komentare na netu od onih koji su probali PS Now.
Ja bi vrlo rado da Sony to dobro složi pa da stvar funkcionira kako se obećaje, no vrlo sam skeptičan.
OnLive danas ne postoji. S razlogom.
Da, al OnLive i PS Now nisu isto. Razlika je par godina. OnLive je koristio nekakav stari codec koji je trebao širok bandwidth. PS Now koristi x265 codec koji za 1080p treba nekakvih stabilnih 3-4 Mbps.
Jedini input koji se šalje su kontrole, a to je zbilja mali podatkovni prijenos. Stvar bi mogla funkcionirati dosta dobro.
Ali s druge strane, artifakti se pojavljuju čak kod streamanja PS4 na Vitu kroz remote play, a to je puno brži Wifi.
Ne znam kaj da mislim. Jučer je počela zatvorena Beta pa sigurno ima dojmova po netu, možda i kakvih YouTube snimki.
Bokte kako je nemoguće vozit motore u ovoj igri. Koja je tajna, što propuštam, moram vozit 20 na sat da odradim zavoj kako treba.
cham3leon
26-05-2014, 15:28
Probaj pritisnuti kočnicu prije zavoja.
Kad igraš na konzoli, na PC-u skreće bez problema. Pod PC ne mislim na tvoj digitron.
Poprilično sam siguran da je jednako teško skrenut.
Deadwalker
26-05-2014, 17:45
Plejstejšn generacija.
cham3leon
26-05-2014, 18:02
Onda valjda ne znaš vozit. Uzmi si neki lagani upravljivi autić sa prednjim pogonom pa će ti bit lakše, ili zovi taksi.
Poprilično sam siguran da je jednako teško skrenut.
Nije. Na PS 3 igraš u 640P rezluciji sa minimalnim detaljima i pri 25 fps-a pa je sve duplo teže.
Deadwalker
25-07-2014, 18:20
Stigla nova verzija moda, bolje izgleda nego GTA 5 na onom traileru za "next-gen".
https://www.youtube.com/watch?v=SQQErh_X4Fc
Duke v2.0
25-07-2014, 21:13
Pa nije Rockstaru cilj napravit igru koju može igrat 1 % PC gaming populacije.
Mirogamemasta
25-07-2014, 21:28
Uzmi četvorku, stavi sve na max, pa ćeš vidjeti da im je baš to cilj.
Mirogamemasta
25-07-2014, 21:33
Ja sa svojom konfo dobivam frame dropove... ma jebeno, nema šta... Brijem da je Ice enhancer bolje optimiziran nego vanilla GTA.
vjerovatno zbog procesora? ako je taj u sigu, sta ti ne bottlenecka dosta 280x?
Mirogamemasta
27-07-2014, 10:37
Da, zamjeniti cu ga krajem godine.... ali sve jedno, za ovakvu igru quad bi trebao biti dovoljan. Čitav Crysis serijal je bolje optimiziran od GTA četvorke. Igra se fluidnije ponašala i imao sam stabilniji framerate.
Čujem da draw distance puno pomaže kod GTA pa ću to smanjti da vidim...
Mirogamemasta
29-08-2014, 16:21
https://www.youtube.com/watch?v=vntTG3wRVyA#t=216
Dvije igre u jednoj, fuck yeah!
Mirogamemasta
25-11-2014, 21:31
Boner samo tak..
https://www.youtube.com/watch?v=k6rOF8yPUKc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.