Log in

Pogledaj cijelu verziju : Moj WoW addons site - for Newbies

MrSmeagol
01-03-2007, 23:56
Mnogo su me puta pitali za addonse i ja svaki put nanovo upućivam na linkove i objašnjavam sve... ali mislim da mi je pošto imam svoj web prostor bilo jednostavnije napraviti websajt :)

http://www.vele-bit.hr/wow

dobrano sam se potrudio da to napravim i molim one koji neznaju što su addonsi ili imaju malo znanje o tome da posjete moj sajt jer sam eto sve ljepo objasnio :) - obrazujte se vi koji neznate da vas više ne nazivaju noobovima :wink:

Nadam se da će vam od sad biti još ljepše i ugodnije igrati WoW i da ćete postati još ovisniji :wink:

happy to help :)

flander
02-03-2007, 00:09
fora nije loše,stavio sam u favorites,pa nek se najde,al me zanima jedna stvar načuo sam da sad sve ove verzije addona od WoW-a ne funkcioniraju za BC,jel to znači da moram nač neki za BC ili ipak delaju ovi za WoW na BC-u?

MrSmeagol
02-03-2007, 01:33
thx
Svi addonsi koji rade u BC rade i za obićan wow :D
Addonsi koji rade u običnom wowu mogu i nemoraju raditi u BC - što obićno piše za svaki addon posebno jeli compatible ili ne - a ovi moji svi jesu jer naravno imam BC 8)

Systematic Reverse
02-03-2007, 04:38
Prwo sto sam procitao igraće ^_^

Al ok je, ljepo je widit da neko pomaze :D

flander
02-03-2007, 13:55
thx
Svi addonsi koji rade u BC rade i za obićan wow :D
Addonsi koji rade u običnom wowu mogu i nemoraju raditi u BC - što obićno piše za svaki addon posebno jeli compatible ili ne - a ovi moji svi jesu jer naravno imam BC 8)

e onda bum skinut te tvoje,jel imaš možda screen kak to izgleda,jel nisam baš detaljno pogledao stranicu,sam sam skrolo?

cmeljo22
02-03-2007, 17:01
svaka ti dala care...
namucio sam se ovih dana trazeci addone koji rade na najnovijojverziji.... ali ti si mi olakso zivot zivio :pray: :pray:

MrSmeagol
02-03-2007, 20:23
:) hvala za komplimente !

Evo screenshot koji prikazuje samo neke od modova (pokušao sam ih nagurati što je moguće više u jedan screenshot lol)

http://img49.imageshack.us/img49/71/image1ho6.jpg