Pogledaj cijelu verziju : Star Wars: The Force Unleashed
cham3leon
28-10-2009, 13:08
OMG, kako loše. Skoro 25 giga na disku? WTF? GTA4 je zauzimao kudikamo manje, a radi se o igri koja stvarno opravdava to zauzeće na disku gomilom sadržaja. Ne vjerujem da se TFU može nositi s time.
A i hardverski zahtjevi općenito su možda mogli biti manji. Ovo je kao da namjerno žele zavarati ljude da misle da je jedan Xbox360 jači stroj od prosječnog PC-a...
Ma sranje. Brijem da cu to instalirat, igrat 5min i pobrisat. Naravno, ako se ponovi prica sa konzola. Nadam se da nebude tako i da ce igra barem nesto vrijedit.
Deadwalker
28-10-2009, 14:43
Ma posluzit ce dok mi ne dođe beta key za SW ToR :P
cham3leon
28-10-2009, 21:39
Ma sranje. Brijem da cu to instalirat, igrat 5min i pobrisat.
Uzet će i to dosta vremena. Ne zaboravi da grdosija ima 25 GB :D
GODSKILLER
28-10-2009, 22:42
Ma sranje. Brijem da cu to instalirat, igrat 5min i pobrisat.
Uzet će i to dosta vremena. Ne zaboravi da grdosija ima 25 GB :D
5 minuta igre za 25 minuta brisanja :D
CAK_CROchef
29-10-2009, 10:37
nadam se da cu moci ubiti Luka S. :twisted:
Tko će za koji sat ovo počet igrat? Pa jaaaa, naravno :D Javim impresije xD
CAK_CROchef
31-10-2009, 11:25
i jaaaaaaaaaa :ekipa: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
GeraltofSmeg
31-10-2009, 11:30
Zahtjeve, repostajte odmah.
Praetorian
31-10-2009, 11:30
Ja cu za jedno 10 sati :D
Ja za 6h, omg 14.5gb-a :shock: :rotfl:
GeraltofSmeg
31-10-2009, 11:37
Koliko gba ima igra (citaj: koju verziju da skinem 14 gb, 3.3, 7.83...?)
Praetorian
31-10-2009, 11:46
Od 14 nabavi a mozes i od 6 i od 7 odnosno prvo kupis dvd 1 pa dvd 2
bezimeni
31-10-2009, 15:25
Sutra valjda nabavljam...gamepad podmazan i spreman. Ima samo jedan problem....prevelika navala igara .Ali igrati će su zimskim mjesecima , pomalo.I ovaj puta želim biti zao i na tamnoj strani ...hebo đedaje.
Omg ovo čudo se već instalirava pol sata negdje :pray: xD
Praetorian
31-10-2009, 20:43
Covjece 25 gigabajta moram oslobodit, a igra ce sigurno trajat nekih 6 sati.
Šta vi točno očekujete, s obzirom da je igra na konzolama potpuno podbacila, i proglašena jednim od najneiskorištenijih potencijala nove generacije?
Arbiter of Change
31-10-2009, 21:56
Odgovor na pitanje gdje ode svih tih 25GB za jednu igru od ~6-8 sati trajanja. :)
bezimeni
31-10-2009, 22:02
Po recenzijama ima se za igrati 8-10 sati ako se ne žuriš što je i najveća mana igre .Prosječna ocjena se kreče oko 70.Ni jedan stalker nije dobio više pa mi je svejedno najbolja igra svih vremena .
Ja ću joj dati šansu pa sam prosuditi. I tako neka govna dobivaju 90+ ocjene a maknem ih sa kompa nakon dva sata. Kaj se prostora na hardu tiče zaboli me da je i 300 gb kada se nainstalra.
"Entertainment Weekly called The Force Unleashed the second worst gameSof 2008 and GameTrailers called it the most disappointing gameSof 2008;[118][119]Sit was also a nominee for GameSpot's Most Disappointing Game recognition."
:)
GeraltofSmeg
01-11-2009, 00:09
"Entertainment Weekly called The Force Unleashed the second worst gameSof 2008 and GameTrailers called it the most disappointing gameSof 2008;[118][119]Sit was also a nominee for GameSpot's Most Disappointing Game recognition."
:)
Jej, Entertainment weekly, pouzdano zvuci :/...
Najtiražniji i najutjecajniji tiskani medij orijentiran na kritiku svih modernih umjetnosti. Da, skoro nikakav kredibilitet. :/
GeraltofSmeg
01-11-2009, 00:27
Najtiražniji i najutjecajniji tiskani medij orijentiran na kritiku svih modernih umjetnosti. Da, skoro nikakav kredibilitet. :/
Moderni lajfstajl magazin?
Ne, baš kritika. Filmovi, glazba, knjige, igre.
Toliko jaki da ako EW popljuje film ili glazbeni album, isti će vjerojatno propasti.
GeraltofSmeg
01-11-2009, 00:37
Toliko jaki da ako EW popljuje film ili glazbeni album, isti će vjerojatno propasti.
Kul, makar sam siguran da je u ovoj godini izaslo puno igara lošijih od tfu-a :(
Da ono,inace slusam igram/slusam sto mi drugi kazu a ne sto mi se svidja.
Dosao iz fakin Ludnice, tek sad idem ovo čudo probat jer se tolko dugo instaliravalo da nisam imao više živaca čekat. Ak bum uopče kaj vidio dok igram xD
Omfg i svi sveti, ovo je najuzaludnijih 14.5 + 25gb-a kaj sam u životu imao prilike potrošit :rotfl: Fascinantna je činjenica da igra uopče ne trza, nego se samo vrti kao da sam usporio sve za pola, ono usporeni film al bez trzanja. Ma lol i takva shit igra, smeče smeče smeče. A i to usporavanje je još najmanje bitno, da ne pričam o ostalom.
Kako kaže OP u Bokuranu...unistall unistall!
osvetnik_sch3l3
01-11-2009, 03:21
Omfg i svi sveti, ovo je najuzaludnijih 14.5 + 25gb-a kaj sam u životu imao prilike potrošit :rotfl: Fascinantna je činjenica da igra uopče ne trza, nego se samo vrti kao da sam usporio sve za pola, ono usporeni film al bez trzanja. Ma lol i takva shit igra, smeče smeče smeče. A i to usporavanje je još najmanje bitno, da ne pričam o ostalom.
Kako kaže OP u Bokuranu...unistall unistall!
daj detalja buraz, sto te nazivciralo toliko ja nisma probao, a ne zelim kupovati ako mi das dobar razlog za to :wink:
Nemam živaca za to sad, idem spavat...ak uopče uspijem nakon ovog xD
osvetnik_sch3l3
01-11-2009, 03:25
Nemam živaca za to sad, idem spavat...ak uopče uspijem nakon ovog xD
eto kad se probudis i dodjes do sebe, bas me zanima, pa ni valjda da toliko sucka igra
Aral ujutro, kada se probudiš i popiješ jednu mamurlušu(=D), nam ispričaj malo više o igri, do tada ću je vjerojatno i ja sam isprobati :)
Evo probudio se, moram na groblje :o
Neznam kaj da kažem o igri, inace SW fan ali sam igrao neke od SW igara i prokleto dobro sam se zabavio, vi sami znate koje su to igre. Ovo nažalost nisam imao prilike igrat puno i možda sam preuranio sa ocjenom al meni igra jednostavno nije sjela. Već na konzolama nije dobro prošla, neznam šta su mislili s ovime. SW fanovi će "valjda" uživati u ovome, ja definitivno ne. Plus, po ovome kaj vidim igra je zahtjevnija od Crysisa i veliki naglaska je očito stavljen na taj euphoria engine, uništavanje okoline i sl. a čemu?
Možda će me me netko i na kraju popljuvat i reć da je igra u biti i odlična, ja ovo pišem iz svog dugogodišnjeg gamerskog stava. Ni grafika nije niš posebno. Kao da igram spiderman. A nemoram pričat da kad se igra instalirava onda više od pola kapaciteta otiđe na nekakve HD filmiće. Mislim ono...Nek još netko proba pa javi, ja sam igru već pobrisao i ne namjeravam se više vračat.
bezimeni
01-11-2009, 09:07
Štopao sam vrijeme instalacije ....40 minuta .Koma. Sama igra mi ide glatko.Može se birati samo rezolucija , detalji su kavi jesu. Igra mi je zacemntirana na 30 fps-a .Prema dolje ne ide a prema gore vrlo malo .Reza je 1680x1050 .Trzanja nema i sve je fluidno.Fizika je respektabilna ...uništavati možeš puno toga , dizati protivnike sa zemlje , vitlati ih po zraku i sl.Iram ju preko gamepada i kontrole su odlične.Što se grafike tiče ...ovaj prvi nivo je tak...prosjek.
Gameplay :( .Igrao sam ju samo 20 minuta pa ne mogu suditi ali početak je jako arkadan .Gotovo pa kao igra za klince od 7 godina .Jak si poput boga i samo ideš ( normal težina) .Nadam se da se to poslije mijenja jer su mi uvalili Vejdera koji je neuništiv.Valjda poslije dobim neki drugi lik .
Za sada blago razočaran ...izgleda da je Vedran bio u pravu .Možda se kasnije promjeni dojam.Odigrati ću je do kraja.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fd6845d2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764132_SWTFU2009110108443275.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_64f6c44c.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764133_SWTFU2009110108465191.jpg)
Prvi komentari su ništa drugo do očekivani...ali ipak koliko god da smo se pomirili s lošom kritikom igre i dalje čekam da je probam. Pa da ja dam svoj strašni sud...
bezimeni
01-11-2009, 09:53
OK slobodno zanemarite moj prethodni post. Vejder je samo u uvodu.Kad dobijete glavnog lika igra dobije smisao i zabava poraste .Po meni ovo nije ništa lošije od Jedi Academy...ipak kako je to igra stara podosta bilo je za očekivati da će ovaj nastavak biti bolji ...Ali ne brinite , namahati će te se mačem , tamburati sa silama i sl. :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a2549fc3.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764191_SWTFU2009110109372776.jpg)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9b2739aa.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764190_SWTFU2009110109440799.jpg)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_cfdfa966.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764189_SWTFU2009110109391729.jpg)
Deadwalker
01-11-2009, 10:49
Ja cu ovo definitivno odigrat, kakva god da bila igra. Preveliki sam SW freak :)
bezimeni
01-11-2009, 10:54
Upozoravam da se prije nabavke igre usporedi moj komp i od Aral-a te njegov i moj komentar o tome kako igra radi. Meni igra ide glatko i stalno je lokana na 30 fp-sa ...očito je u igri uključena vertikalna sihronizacija jer nema lomljenja slike .Igra bi mogla opako trzati na slabijim mašinama .Ovaj moj komp u potpisu bi bio neki minimum ali i optimum za ugodno igranje.
Deadwalker
01-11-2009, 10:57
Za ovu igru treba mrcina od procesora.(a ja vidim da ga ti imas) To sam ja odmah rekao, i prije nego li je igra izasla. Graficki naslov nije toliko kompleksan. Minimalne zahtjeve zadovoljavam, a i dok ne dođem do tog naslova, planiram u međuvremenu jos malo komp sredit...sve u svemu, igrat cu ja to :)
GODSKILLER
01-11-2009, 11:00
znači dual core e6750,4GB ram-a,gtx 260 oc nema brige
ma nek joj prosijek ocijene bude nešto veći nego kod konzola i ja zadovoljan
bezimeni
01-11-2009, 11:02
Mislim da nema brige...hvala racku riječ je o havok fizici a ne o nvidionoj tak da nemam problema.
GODSKILLER
01-11-2009, 11:04
Mislim da nema brige...hvala racku riječ je o havok fizici a ne o nvidionoj tak da nemam problema.
za tebe al bi ja više volia nvidija fiziks,možda zato šta je fizika softverska i ima poveliku glad za poluvodičima
Deadwalker
01-11-2009, 11:04
Ova igra ima 3 fizike, a ne jednu. Uglavnom, postoji jedna činjenica. Ako vam GTA 4 nije isao barem na pristojnom fps-u, ovo nece sigurno... :wink:
=PcP=F@N
01-11-2009, 11:06
nek je i zahtjevna samo da je dobra igra,svejdeno u bliskoj buducnosti necu kupit novi PC a kad ga kupim vrtit cu ovo i crysis odjednom i pisat po forumu :rotfl:
i jel ima vec di kakva recenzija?
Evo upravo instaliram, kad instaliram i odigram dobijete detaljan report ^^
Ja imam neki problem sa zvukom. Nakon nekog vremena strašno počne krčit i igra počne trokirat :(
Hidraulicar Kreso
01-11-2009, 11:53
nadam se da će phenom x3 biti dovoljan za izvođenje ove igre dosta dobro, znam da sam gta 4 igrao bez beda. Ako ne bude bilo dovoljno ide se po novu matičnu pa otključati četvrtu jezgru.
Arbiter of Change
01-11-2009, 11:54
i jel ima vec di kakva recenzija?
Nema svrhe jer je igra već dugo vani za konzole pa samo pogledaj ili pročitaj te recenzije (PC verzija ima samo neki dodatni sadržaj).
GODSKILLER
01-11-2009, 11:58
http://www.giantbomb.com/quick-look-swt ... n/17-1535/ (http://www.giantbomb.com/quick-look-swtfu-ultimate-sith-edition/17-1535/)
video review u trajanju od 30 minuta
Upozoravam da se prije nabavke igre usporedi moj komp i od Aral-a te njegov i moj komentar o tome kako igra radi. Meni igra ide glatko i stalno je lokana na 30 fp-sa ...očito je u igri uključena vertikalna sihronizacija jer nema lomljenja slike .Igra bi mogla opako trzati na slabijim mašinama .Ovaj moj komp u potpisu bi bio neki minimum ali i optimum za ugodno igranje.
Ma ja sam na X2 4000+, 2gb rama i xfx8800gts 512mb, čekam upgrade. Kad se sjetim da crysis mogu igrat a ovo ne. A nista, sva sreća pa ovo nije ST igra inače bi poludio :D Al ja se i dalje slažem s onim ocjenama i kritikama koje je pobrala na konzolama ;)
CAK_CROchef
01-11-2009, 12:50
jel ima tko problema s luke S. ono kad ga jednom razbijes pa drugi put i on poluda kako ga razbit
Hidraulicar Kreso
01-11-2009, 13:41
evo i ja sam isprobao igru. Mogu reći da je ok, ništa specijalno. Ne znam zašto je uopće bila toliko hypeana. Fizikalni engine je po meni odličan.
Što se tiče izvođenja igre, treba neki quad core najbolje, meni na phenomu x3 710 na 3,0 ghz radi bez problema, osim u situacijama kada srušim nešto veliko, onda padne fps na nekih mizernih 5. Ali u ostalim situacijama je sve na 30 fps-a.
To će reći svaka djevojčica od 16 godina koja je otkrila da postoji "ukus".
Ipak, u modernom društvu kvalitetu generira kritika, a zatim i masa.
Zabluda je tvrditi drugačije.
Cekaj malo W3DR4Ne,rekao bih pre da ja sebi odredjujem sta je kvalitetno a ne neko drugi.
Bitno je da se meni igra svidja a ako je nekome drugom losa-pa nek je.Njegov izbor.
Nema boga koji me npr. moze ubijediti da je Nickelback cisti kvalitet od muzike ako ja smatram da mi ne lezi.
Prije no što počnem "nabavljat" igru oitanje pokoje:
1.jel su kontrole pre set ili se mogu mjenjati, ako je prvo, valjaju li ičemu
2. jel iko poguro igru na više od 30 fps
3. generalno ima li ičeg za upozoriti....
Cekaj malo W3DR4Ne,rekao bih pre da ja sebi odredjujem sta je kvalitetno a ne neko drugi.
Bitno je da se meni igra svidja a ako je nekome drugom losa-pa nek je.Njegov izbor.
Nema boga koji me npr. moze ubijediti da je Nickelback cisti kvalitet od muzike ako ja smatram da mi ne lezi.
Ti, ja i slični koji tako mislimo smo ipak u manjini. U pravilu vrijedi ono kaj je rekao Vedran u postu prije.
Duke of Earl
01-11-2009, 14:13
Dobro, ljudi su ovce, čemu koristiti vlastiti mozak, kad ti neko drugi može kreirati ukus i razmišljanja.
Ti, ja i slični koji tako mislimo smo ipak u manjini. U pravilu vrijedi ono kaj je rekao Vedran u postu prije.
Da, nažalost je to tako. S druge strane većina nas je na forumu "alternativna" tako da na nas to ne djeluje :P
O igri, hmm. Ne djeluje mi nešto previše posebno, a nakon što sam vidio koliko mjesta zauzima na hardu digao sam ruke od nje.
Danas ujutro sam počeo igrati. Više no očito je da je igra ovisna o konzolama,
Exibit A:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a76edabd.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764588_vewvysad.JPG)
No zanemarimo li to igra je čak zabavna, nije ništa revolucionarno, no zabavno jest, meni barem^^. Ne znam je li dugotrajna no u redu je. Grafika je ... neću reći odlična, no na razini je. Zvuk je ok, a za bolje gaming iskustvo u ovakvim igrama je dušu dao, mnogima mrski, gamepad.
Igra ide na 30-ak FPS-a, nisam je uspio potjerati dalje. Bit' će da mi je do CPU-a. Uglavnom se sve svodi na makljažu sa ponekom "zagonetkom" . No makljaža je zabavna, korištenje sile i lightsabera je uredu odrađeno. "Q" je Force Lightning a "E" Force Push, trebalo mi je malo da skužim da kad pritisnem "R" dobijem veći izbor sila. Već sam se bio pitao "Zar je to sve?"
LMB napad. U kombinaciji sa silama radite comboe. Jednostavno. Neki bi rekli i "konzolaški"^^
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_904fd682.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764586_LAJTNING1.JPG)
Zato jer je izbornik jadno napravljen, nemate ni opcija podesit grafiku, a kontrole na tipkovnici: ka'e to, nešt' za jest? Zato je gamepad tu, mogli su barem izbornik urediti. Očekivao sam više od Aspyra, tvoraca Stubbsa, ali što je tu je. Istina je da igra ima ogromnog neiskorištenog potencijala. Sustav napredovanja se svodi na skupljanje Sith Holocrona koji su razasuti po levelu, uglavnom na skrovitim lokacijama.
U čemu se razlikuje ova Ultimate Sith Editon od one obične?
To je vrlo jednostavno, Sith edicija ima tri dodatne avanture uz glavnu priču Tatooine, Hoth i Jedi Temple. U tim avanturama počinjete sa svime. Dakle imate sve moći i upgradeove, možete čak mijenjati i kostime.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_80e9b4fb.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764585_FORS.JPG)
Igra ima ogromnog potencijala, nije dno dna igrao sam ja i mnogo gore, barem ne meni, solidna je i može se odigrati. Istina, očekivalo sam da će biti bolja, no tu sam se razočarao, kao i svi ostali. Na kraju krajeva, igra je igriva, iako bi mogla biti desetorostruko bolja. Ako imate 25 Gb slobodnog prostora, a nemate što igrati ovim možete popuniti vrijeme dok čekate druge naslove. Naslove za koje se nadam da su bolje iskoristili svoj potencijal; poput Dragon Age: Origins koji izlazi prekosutra :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_3cba87d4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/764584_boom.JPG)
CPU - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz
RAMS- 4 GB Kingston HyperX ( 2x2 )
GPUS- GIGABYTE Nvidia 9800 GX2
Maximalni detalji(ako se to tako može nazvati) i 1280x1024 rezolucja
Lijep opis, svaka čast :)
Deadwalker
01-11-2009, 14:56
Igra ide na 30-ak FPS-a, nisam je uspio potjerati dalje. Bit' će da mi je do CPU-a.
Fps ti je lockan na 30. Barem je bezimeni tako rekao. Inace, lijep opis, isprobat cu ovo sigurno
Ako već stave fsp lock onda trebaju staviti i off opciju na isti..
Nemože, konzole su krive. Oh my, ovo je pc.
Praetorian
01-11-2009, 15:51
Meni se igra svida, po meni nije nista puno losija od jedi outcasta i jedy academija, grafika je dobra, gampelay je dobar i borba je filmska, svida mi se i prica moja ocjena -4/5, inace sam Star Wars freak, pa cu ovo preci jedno 6 puta.
Da, baš sam htio reć da je ovo baš po mjeri SW fanova. Na njih se, ponekad neki neuspjeli naslovi, dobro oslanjaju. A opet, fanovi su oni koji je i mogu pokopat.
Praetorian
01-11-2009, 15:58
Jos kad bih mogao nekako preko emulatora pokrenut Star Wars Episode 3 Revenge of the Sith.
Bice mi malo zao mlatit Skywalkera on mi je jedan od naboljil likova u Star Warsu.
Dobro, ljudi su ovce, čemu koristiti vlastiti mozak, kad ti neko drugi može kreirati ukus i razmišljanja.
Upravo to,ne daj boze da mislimo svojom glavom :)
S obzirom da sam Star Wars fan, volio bih ju odigrat, ali pošto DA: O izlazi prekosutra, a par dana poslije MW2, to se neće dogodit.
S obzirom da sam Star Wars fan, volio bih ju odigrat, ali pošto DA: O izlazi prekosutra, a par dana poslije MW2, to se neće dogodit.
Ta pomisao se i meni vukla kroz glavu hehe. Osim kaj nisam sw fan :D
GeraltofSmeg
01-11-2009, 16:52
MW?
MW?
Modern Warfare 2
GeraltofSmeg
01-11-2009, 16:59
MW?
Modern Warfare 2
Ah, to...*odmahuje rukom* preskacem
Praetorian
01-11-2009, 21:35
Sto dulje igram igru sve mi je bolja.
Skužih da je kratica igre S(W)TFU. :rotfl:
Da. Koje li ironije :rotfl:
Herr Schnitzel
01-11-2009, 22:10
Što je točno ironično?
bezimeni
01-11-2009, 22:11
Sumnjam da je to skužio bez ikonice na desktopu...kladim se da ju potajno igra samo ga sram priznati :D .
GODSKILLER
01-11-2009, 23:13
znači da nisi SW fan,inače večina se vas nije ni rodila kad sam ja u kinu gledao return of the jedi(bla je to ljubav na prvi pogled,koji star t(d)rek.....SW live FOREVER
LET THE FORCE SERVE TO YOU
znači da nisi SW fan
Zašto?
I ja sam ogromni SW fan pa nemam namjeru igrati TFU još neko vrijeme.
GODSKILLER
01-11-2009, 23:23
koliko puta sam se opekao kod filmova sugerirajući samom sebi da je film bez veze kad ono uživancija od gledanja.........
znači da nisi SW fan,inače večina se vas nije ni rodila kad sam ja u kinu gledao return of the jedi(bla je to ljubav na prvi pogled,koji star t(d)rek.....SW live FOREVER
LET THE FORCE SERVE TO YOU
Vidi se po komentarima da si gledao...da :o Koju glupost briješ protiv star treka, ohladi pubertetske hormone jer ako ja počnem protiv star wars acc če ti završit u banu. Gospodine.
GODSKILLER
01-11-2009, 23:34
ali ST je stvarno u najmanju ruku trash
A kaj je tek SW onda. Bespotrebna rasprava, ne kužim od kud ti uopće ideja tak neš započet. Te rasprave je od kad je svijeta i bit će je dok je svijeta.
Kostolomac
02-11-2009, 00:15
Pa, nema tu nikakve rasprave. Obje tematike rulaju na svoj način, iako sam osobno SW-u naklonjen malko više :)
Zato ću ovu igru barem probat.
ali ST je stvarno u najmanju ruku trash
U suštini su oba trash, samo što je Star Wars trash za klince, a Star Trek trash za geekove. Trash koji je postao mainstream i na kraju kult, ništa više ili manje.
Deadwalker
02-11-2009, 09:01
U suštini su oba trash, samo što je Star Wars trash za klince, a Star Trek trash za geekove. Trash koji je postao mainstream i na kraju kult, ništa više ili manje.
Slazem se s covjekom
Btw, trebalo bi ovaj topic premjestit u pripadni podforum :wink:
Sumnjam da je to skužio bez ikonice na desktopu...kladim se da ju potajno igra samo ga sram priznati :D .
Da, naravno. Išao sam probati igru.
Nešto pre-pre-strašno.
Igra je podbacila na toliko razina da je uopće pitanje kako se našla na policama trgovina.
Recimo legendaran uvod. :rotfl:
Igra ti fino ubaci u jedan set kontrola. Nema trčanja, sve je bugovito i usporeno. Totalno pogubljen jer nema nikakav tutorial ili on-screen help, nekako uspiješ poloviti kontrole i što... počne igra. :rotfl:
Kad počne igra, dobiješ full beskoristan tutorial za bacanje predmeta, i ubaci te u sasvim drugi set kontrola i vještina.
E da, i ona zadnja borba u uvodu je toliko šlampava, kao da čovjek s jednom rukom izvodi nekakvu borbu marioneta.
Grafika... loša. Modeli su odlični, no okolina je ispodprosječna. Kad svemu tome dodaš učestalo klipanje, zapinjanje u objektima i slične gluposti, dođe ti zlo i od tog jada.
AI... nema ga. Većina stoji na mjestu dok ih ionako preteškim ciljanjem ne skinete.
Osjećaj Star Warsa... ne postoji. Nakon Jedi Knighta, gdje je sablja imala svoju težinu, ovdje je toliko besmislena. Bacanje sablje je nekakva jadna skripta, osjećaj nadmoći nikakav. Čak je i sedam i po godina star Jedi Knight imao prefantastične detalje. Detalji poput ubijanja neprijatelja samo što bi stajao uz njega sabljom, neponovljiv zvuk sablje, odlično odmjerene nadogradnje i način korištenja. Uopće ne postoji osjećaj da igraš na tamnoj strani, jer i tako mlatiš i jedne, i druge, i treće, i pitaj boga koga sve ne.
Nadogradnje u ovom su takve da pomisliš kako nisu trebale, i kako su nepotrebno pokušale produbiti igru. Dubina gdje je u suštini nema.
Što je još loše..
Hm, svaki izbornik u opcijama ima loading od pet-deset sekundi. Prestrašno.
Priča, tj. nekakav fun factor u njoj je toliko patetičan. HD snimljeni poligoni su grafički toliko loši da ne mogu ispričati dobru priču, a ovo što pokušavaju je strahota.
Jednostavno, žalosno je da ga sedam i po godina star Jedi Outcast šiša na svim razinama, pa čak i tehničkoj podlozi.
Sve ono kaj ja nisam mogao napisat ili mi nije palo napamet se nalazi u ovom tekstu iznad. Nisam sw hejter, volim igrat sw igre i igrao sam ih al ovo je ipak malo previše...
Deadwalker
02-11-2009, 13:37
...
Sad si mi ubio volju za igranjem. :( Iako tvoje postove uzimam s zadrskom(no hf), vec prema dostupnim gameplay materjalima sam uocio neke nedostatke. Al da je igra tako losa, fakat nisam ocekival... :(
Arbiter of Change
02-11-2009, 13:57
Dakle, konzolitis i loš port (pobogu, pa mogli su barem prilagoditi izbornik mišu)... smeg.
U biti smo svi priželjkivali Prototype u Star Wars okruženju, zar ne?
Koliko se god meni Prototype ne sviđa kao igra, mora mu se odati fantastična fluidnost pokreta, vrlo dobra kontrola i nenadmašan osjećaj nadmoći. Toga STFU nema, a to su ključne stavke na kojima nije smio podbaciti.
Upravo kad se pronađete da u silini poteza vi tražite pravu kombinaciju tipki, i onda čekate da pogrešnu skriptu on do kraja izvrši, znate kakav promašaj u biti igrate.
Praetorian
02-11-2009, 14:59
Ja bas imam dobar osjecaj nadmoci u igri.
McPingvin_v2.0
02-11-2009, 15:12
Osjećam se kao da igram Raymana :(
Deadwalker
02-11-2009, 17:32
IGN recenzija (http://pc.ign.com/articles/104/1040934p1.html)
Pa ono, ocjena je pristojna. Iako su se definitivno mogli vise potruditi oko pc verzije. Ovo je isti slucaj kao i s GTA 4. Jednostavno su stisnuli samo gumb "PORT" bez ikakvog prilagođavanja novoj platformi. Losa optimizacija, nikakve graficke opcije(jedino se rezolucija moze mjenjat)+nedostaci same igre. Steta, ovaj naslov je imao daleko vise potencijala nego li je iskoristeno...
Praetorian
02-11-2009, 17:37
Dobra recenzija. Sad se vracam mucenju stormtroopera.
bezimeni
02-11-2009, 18:45
Po meni dobio je fer ocjenu . Igra je jako arkadna ali zabavna .Ne sudite igru po prvom nivou koji je šugavo napravljen .Mračnog Vejdera su stavili na šareni otok i još ga napadaju majmuni bez inteligencije . Kad taj nivo završi prava igra tek počinje . I dalje je sve arkadno i rađeno za klince ali ima tu dosta zabave. Istina da je sve skupa neiskorišteno i nedostojno SW imena ali hebiga.Bolje išta nego ništa :D .
Dark Saruman
02-11-2009, 19:46
Moze pomoc? Blago receno sam popizdija. Upalim igru i udje mi u main menu i onda mogu ici samo strelicama lijevo desno i kliknuti escape. Kad kliknem escape samo se pojave tri točkice, lik u pozadini ugasi lightsaber. I to je to? Kao što primjećujete ne mogu kliknuti ENTER, ili OK ili bilo što da izaberem npr. NEW GAME!!! :rotfl:
Nije meni jasno zasto svi pljuju po ovoj igri.
Uopće nije loša.. Zabavna je, ja bome niti jedan bug nisam pronašao. Priča je ok.
Za one koji force unleashed nisu igrali na konzoli ovo je sasvim nova igra. Po meni totalno nepravedno igru suditi po činjenici da je već izašla (sličan slučaj sa riddickom - asault on dark athena je po meni dobio premalu ocjenu, samo zbog toga jer su stavili i butchers bay zajedno)
Jedinu zamjerku imam na kontrole i retajni fps limit.
Vezano uz kontrole , zna li itko kako se kretati u menu lijevo-desno?
Ne mislim na glavnom izborniku , nego recimo u opcijama lightsabera, tipka na ekranu je nacrtana ovako;
[ bi trebalo biti lijevo , a ]Sbi trebalo biti desno.
No što god ja stisnem ništa se ne događa...
Praetorian
04-11-2009, 13:58
Sa š.
Arbiter of Change
04-11-2009, 13:59
Probao, FPS cap i prokleti slow-mo (ono, danas igre više ni ne štekavaju kako bi trebale) su me odbili. Šteta.
McPingvin_v2.0
04-11-2009, 16:24
Uopće nije loša..
Je.
Zabavna je
Nije.
ja bome niti jedan bug nisam pronašao.
Super. Ja sam zapinjao za stijene, zapinjao U stijene, umirao jer sam pao s litice (dok, zapravo, nisam), a da ni ne spominjem što mi se igra smrzla ili srušila nakon fajtova s bossovima i rancorima po nekoliko puta.
Priča je ok.
Nisam dovršio igru, ali prelazak s dark sajda na lajt sajd je izveden kao da je to mjenjanje čarapa. Odjednom skužim da u animaciji imam plavi lajt sejber i mislim si: "WTF?!"
Isto tako, ingame animacije se ne mogu preskočiti, a i u njima je uvijek isti lik s istim mačem, neovisno o tome kakav ti outfit imaš i koje boje ti je kristal u maču.
Jedinu zamjerku imam na kontrole i retajni fps limit.
Oboje je uistinu retajno.
Vezano uz kontrole , zna li itko kako se kretati u menu lijevo-desno?
"Š" i "Đ".
bezimeni
04-11-2009, 21:39
Ima glupih situacija gro...ipak je ovo igra za klince :D .Ali meni je gušt opaliti ih sa strujom pa zavitlati sa neonkom ..za sad se dobro zabavljam. Bolje nego sa nekim razvikanijim naslovima.I da , kupite si hebeni gamepad.
McPingvin_v2.0
04-11-2009, 21:41
Ne znam jesi li primjetio, ali na PC-u se koriste miš i tipkovnica koji su puno bolja opcija od gamepada po pitanju brzine upravljanja... Nek' nauče i programeri.
bezimeni
04-11-2009, 21:44
Nisam primjetio. Ali sam primjetio da su multiplatformski naslovi srođeni sa gamepadom .Ja biram put manjeg otpora. Put adaptiranja i prilagodbe...nešto kao američki marinci :D .
Nakon par sati igranja mogu reći da sam se prevario što se tiče tehničke strane igre.
Nije to ni približno dobro kao što bi trebalo biti.
Igra mi je sama po sebi super , no potreban je poveći patch da bi ovo bilo igrivo.
Odustajem od igre do toga, ne želim si kvariti doživljaj.
Ako patch pak ne dođe uskoro, mogla bi se ponoviti ista situacija kao sa Prototype-om.
McPingvin_v2.0
04-11-2009, 22:02
McPingvin, yet again, saves the day :)
Hidraulicar Kreso
04-11-2009, 22:32
Meni je igra tako, tako. Nije nešto specijalno, ok su potezi i mogućnosti lika, fizički engine, ostalo sve je nekako mlako. Čak sam skužio da se nivoi ponavljaju, sad sam opet na onom junk planetu gdje sam prije pobijedio onog malog na nekim željeznim štakama.
Ja bi na sve to rekao jedi govno (čitaj: džedaj govno) :D
NAPOKON probah igru...
Nisam se ni toliko razočarao istom, doduše smatram se ultra-uber velikim fanom serijala, pa mi je zato sve kako treba, osim fps, bugova, čekanja, ali sve ostalo rula... :D
bezimeni
08-11-2009, 19:15
Završio.
Po meni jedna solidna SW igara iako ni jedna do sada nije bila vrh osim kotora jedinice. U igri sve štima osim prve misije.Ta prva misija nema nikakve veze sa ostatkom igre ... Igra je ponajprije zabavna i igriva. Kod mene se gotovo stalno vrtila glatko. Cijelo vrijeme skupljate bodove sa kojima kupujete kombo poteze i nabildavate silu . Fizika je u igri zabavna te ujedno i najbolji element igre .Na normal mi je trebalo poprilično igranja da dođem do kraja glavne kampanje.Tipična konzolaška rasturačina itekako igriva na pc-u uz solidan gamepad.
Sve u svemu 8/10 . Igrati :thumbs2: .
Nakon što završim Resident Evil 5 definitvno se bacam na ovu igru.
Pitanje; kakvu podršku igra ima što se tiče gamepada? Ovakve igre nema smisla igrati preko tipkovnice.
@VEX
druga opcija all the way...
Usput sad sruših Star Destroyera...w-fucking-ow...Stvarno je zabavna igra,, i oni mali bonusi u vidu artworka, costumesa, i sličnih stvari...30fps-a ne smeta toliko, koliko čekanje i čekanje za najmanju sitnicu izludi... i ja dajem 8/10...
Na stranu JK i KOTOR serijal koji su zakon ali ova igra ima najbolji jedi gameplay, ono jedi kao sila prirode...
Samo mi smetaju dve infinity misije...u prvoj starkiller je u fazonu "tanks proxy" i "empire will reward you", dok je u drugoj "die rebel scum" i "die imperial scum"...
Stigao patch.
Optimizacije, bug fixes, podrška za više gamepada, advanced opcije u grafici.
This patch is an official update for North American Retail version of Star Wars: The Force Unleashed. THIS PATCH IS FOR THE European RETAIL VERSION OF THE GAME (English, French, Italian, German ans Spanish).
This update includes some general performance improvements including the following:
-General performance optimizations
-Optimized in game cloth handling
-Optimized in game trees leaf handling
-Added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines
-Addressed audio stuttering issues
-Addressed options disappearing briefly after pressing [Esc]Sat the Main Menu
-Addressed flashing placeholder text
-Added additional controller support:
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Controller
Saitek Cyborg Rumble
Saitek P32 Rumble
http://support.aspyr.com/index.php?x=&m ... &root=252I (http://support.aspyr.com/index.php?x=&mod_id=2&root=252I)
Arbiter of Change
10-11-2009, 13:13
Ja mora da sam bio odsutan tog dana kad su dual core mašine postale sinonim za low end konfe. :)
Šta nisu imali, onako, godinu i po dana samo za taj patch razviti, da bi ga na kraju zaboravili implementirati i izdali mjesec dana kasnije. :rotfl: :pray:
dobro puno toga ispravlja, ali još kad bi sredili kraći loading podršku za misša u meni-u...inače moram priznati i nije toliko razočaranje igra ima svojih zabavnih momenata... znam samo da nikako ne mogu skinuti osmijeh s lica kad force repulse uradim ili kad s gripom napravim toliko sranje da bi i sam emperor reko "svaka čas(t)"...pa onaj "extreme makeover" skin s kad starkiller ima pluća u teglama....
Praetorian
10-11-2009, 20:30
drugi prolazak igre ce mi bit ugodniji nakon patcha :D
McPingvin_v2.0
10-11-2009, 22:26
najbolji jedi gameplay
Da, ako zaboraviš KotoR-e i Jedi Knight II i Jedi Academy, da, definitivno.
Totalno zabavna igra. Uzmem još uz to i cinjenicu šta sam sw fanatik i kao rezultat mnogo sam sretan.. Assasin je faca i fabula je napravljena maestralno. Inace ako niste znali, lik koji glumi assasina glumija je i u prošloj sezoni smallvilla glavnog negativca Travisa Blooma aka doomsday-a :wink:
vjever_masni
13-11-2009, 22:53
a i ja ocekivo puno od ovog... :(
Deadwalker
14-11-2009, 11:25
Ja cu to vjerojatno isprobat danas pa javim dojmove. Ako bu to moja kanta opce mogla ganjat... :(
Kostolomac
14-11-2009, 13:26
Probao sam bez patcha, i ostadoh razočaran. Nadam se da će se popravit gameplay kad stavim patch. Ako ništa drugo, barem ću moć igrat preko gamepada pa će bit lakše slagat combo-e :)
Bez patch igra počne usporavati (pada na nekih 12 fps) bez razloga na određenim djelovima mape.
Svakako stavi patch.
vjever_masni
14-11-2009, 21:32
ajme fps lockan na 30, pa jesu oni normalni :/
Deadwalker
15-11-2009, 15:26
Napisah receniziju, pa da ovdje dam jos neke subjektivne dojmove. Uglavnom, trebalo je vremena da se to cudo instalira. Skoro pa jedan sat. I 25 giga na disku. Ubi boze...
Inace, na svojoj vec ostarjeloj kanti cak uspjevam igrati igru glatko. Zbog vec dosta loseg procesora za danasnje stanadarde sam smanjio rezoluciju na 1024*768 i igra ide dosta glatko, uz povremena usporavanja. Nesto me zeza instalacija patch-a jer na polovici mi se napravio rollback. Onda procitah na jednom forumu da kao patch zahtjeva 18 giga slobodno na sistemskoj particiji da se uspjesno instalira. A ja imam 4 gige slobodno :(
P.S I daj Arbie ak nije problem prebaci topic u pripadni podforum. Vec drugi puta apeliram na to...
Deadwalker
19-11-2009, 23:27
E zna netko kako u meniu kod level upgreada prebacit na neku drugu opciju(recimo force combos) posto trenutno jedino mogu si pojacavat silu? Kao oznake se kretanje izbornikom su oznacene nekakve uglate zagrade, al ja to ne uspjevam prebacit. Problem je bas bizaran i glup, al ako zna netko, bio bih krajnje zahvalan...(tipke se jedino mogu postelavat za gameplay).
Kostolomac
19-11-2009, 23:33
Probaj sa š i đ.
Deadwalker
20-11-2009, 01:23
yup, uspio :) Tnx
Deadwalker
20-11-2009, 11:19
Zaboravite price da je ova igra neigriva. Ja ovo cudo na svojoj kanti(amd 3800+ x2 2.0Ghz, 3 GB DDR2 800 Mhz, Gigabyte 8600gts) igram bez velikih dropova u framerateu. Doduse, s ukljucenim "perfomance modom" u driverima, al to ništa previse ne kvari ugođaj. Inace, sama igra mi je bas dobra i potpuno se slazem s stavom bezimenog. Poslužit će igra za par prelazaka :)
McPingvin_v2.0
20-11-2009, 16:34
Š i Đ are the answers :P
GeraltofSmeg
20-11-2009, 18:53
Ocelto na 1 gbu rama? :/
Deadwalker
20-11-2009, 19:54
pa moglo bi. Iako ti je tu procesor kljucan. Ja danas stavio novi proc(Amd Athlon II X3 2.9Ghz) i igra sada leti na 30fps-a konstantno. :)
GeraltofSmeg
20-11-2009, 19:55
Imam c2d 2.13, valja ce ici :/
Deadwalker
20-11-2009, 20:00
A ici ce ti, uz povremena usporavanja...
Deadwalker
21-11-2009, 19:29
E igram ovo i ono, sve bolje mi je i bolje. Neznam, igra ima svojih musica al ja kao ovisnik o SW-u stvarno uzivam. Igra ima fenomenalan leveldizajn, jos bolju destruktivnost okolisa, dosta zabavan gameplay i solidan storyline. Pocinjem kuziti bezimenog :)
Sad mi je posebno lijepi gust igrati bez usporavanja nakod nadogradnje proca
vjever_masni
21-11-2009, 19:49
dosao sam do dijela gdje moras unistit onaj star destroyer i sve ide normalno do dijela kad ga moras vuc prema sebi, 1. put kad ga vucem sve je normalno ali kad ga moram 2. put vuc nece, sve ga namjestim i nece, os je ono crveno ( nece se promjenit u zeleno ) sta da radim? jel to bug il moram nest drugo napravit ?
McPingvin_v2.0
21-11-2009, 21:12
Digni ga još malo gore pa ćeš ga moći povući.
odnosno, detaljnije rečeno uradi sljedeće: Dno Star Destroyera mora biti paralelno sa tlom (koje ne vidiš ali znaš na šta mislim), a prednji dio mora biti usmjeren ka tebi, ostalo je magija... Kad pomislim, koliko sam propatio na tom levelu, prvi put mi je dobrih 45 minuta trebalo da ga sahranim, stvarno veliko zadovoljstvo kad sam to napravio...
Deadwalker
22-11-2009, 23:16
Ja sam upravo na toj misiji. Skuzio sam princip. Al ono, kada ga počnem spuštat dole, onda mi nahrle oni tie figheteri i nikako da dovrsim to. Sta da radim?
McPingvin_v2.0
22-11-2009, 23:20
Budi brži :)
bezimeni
22-11-2009, 23:22
Uništavaš ih sa "strujom" .Sakriješ se iza lijevog čunja , lagano ulijevo i kada naiđu spržiš ih .Nakon toga nastaviš na krstarici.Ako ti ne uspije iz dva pokušaja onda ćeš sve skupa morati ponoviti nekih 8-9 puta .Cijeli postupak je lagan ali i dugotrajan .
Deadwalker
22-11-2009, 23:38
Ma lako za tie fightere. Njih sam ja sa silom sudarao jedne u druge :D Iritira me samo malo pošto su bezveze to zakomplicirali i što treba jedna ura igranja da se srusi to cudo. Inace, tnx on tips :wink:
Deadwalker
03-04-2010, 18:45
Ne znam zašto, opet imam volju proci tu igru. Zovite me mazohistom.
Jedini problem je sto nemam 25 giga slobodno na disku :(
bezimeni
03-04-2010, 19:17
Ma igra uopće nije loša. Ja sam se čist fino zabavio ...ali ima puno boljih naslova za ponavljanje.
Ne znam zašto, opet imam volju proci tu igru. Zovite me mazohistom.
Jedini problem je sto nemam 25 giga slobodno na disku :(
23.5 da budemo precizniji.... :D
Zanimljivo je drugi ili treći put preći igru...onako kad sve powerse i ostale gluposti na maksimum postaviš...al igra baš i nema replay value...
iskreno puno očekujem a malom se nadam od nastavka...da će biti sve što jedinica nije....
Deadwalker
04-04-2010, 12:25
I na kraju je moj dual-layer dvd ostecen i ne mogu instalirati. Kleta sudba :(
Sickmanno1
04-09-2010, 15:17
Evo odigrao i ja napokon ovu igru i sve sta imam za reci jest:
ZAKON!
Fakat, nakon citanja recenzija ocekivao sam neko smece od igre, a desilo se potpuno suprotno. Osim par manjih bugova nemam nikakvu zamjerku na ovu igru. Prica je dobra, koristenje Forcea nikad nije bilo zanimljivije i cijela igra je samo akcija akcija i akcija. Zakon.
McPingvin_v2.0
04-09-2010, 15:32
Tebi stvarno nije dobro :D
Sickmanno1
04-09-2010, 15:38
Zasto :(
Deadwalker
04-09-2010, 15:53
Vjerojatno nisi citao njegovu recenziju u Pcplayu... :)
McPingvin_v2.0
04-09-2010, 16:14
Jer je igra smeće :)
Priča nije dobra, puna je rupa. Tamna strana Sile nije nešto što odbaciš preko noći. U SW svemiru nema puno ljudi koji su to napravili, a Starkiller je to napravio preko noći. Juno Eclipse treba biti ultimate biatch svemira pošto je Sith pilotkinja koja ne preza ni pred čim, a raznježi se kad vidi da je neko čudovište vezano lancima na planetu.
Tehnička izvedba igre je užasna. Ingame animacije, isto kao i sama igra, koriste neke teksture tako niske rezolucije da sam mislio da mi je grafička krepala. Ne, ponadao sam se da je to slučaj. Kretanje je napravljeno tako retardirano da sam s litica padao nekada i 20 puta po levelu, a boss figtovi imaju i još goru mehaniku.
Muzika, koja je u svakom SW naslovu briljantna, je tu nezamjetna.
Imam još milijardu zamjerki... Sam prijelaz na Light side je nezamjetan, odjednom sam skužio da mi light sabre ima drugu boju, a sve stvari koje costumiziraš ne vrijede u ingame animacijama.
Nabrojao bih ostale stvari koje igru guraju u "isuse-bože-zašto-sam-ovo-htio-igrati" kategoriju, ali to znači da bih ju opet morao igrati.
NO WAY, HOSE!
Kostolomac
04-09-2010, 16:18
Jedino što mi je stvarno smetalo u TFU su health-barovi iznad neprijatelja, i to što ne padaju poslije 2 zamaha.
Ali je zato fizika u igri strava.
Što se tiče priče, i tako preferiram pre-Vader razdoblje.
Sickmanno1
04-09-2010, 16:39
Dao sam Kung Fu Pandi preko 90%
fix'd :D
McPingvin_v2.0
04-09-2010, 17:00
To je bio W3DR4N, njabe :)
Kung Fu Panda je najbolja stvar ikad hejteri.
McPingvin_v2.0
04-09-2010, 17:25
Approvam. Every body was kung-fu panda...
Da, ova igra čije im ne želim spominjat saka big time.
Sickmanno1
04-09-2010, 18:09
To je bio W3DR4N, njabe :)
Oh sry :D
Cijelo vrijeme sam mislio da si ti...
Sad mi ima smisla vise lol
http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Kung_Fu_Panda/kung_fu_panda_movie_image.jpg
Ono što raduje je da će drugi dio prema svim dosad prikazima rulat...možda griješim, ali uvjerite se sami (http://theforceunleashed2-19089.blogspot.com/)
panda rula...
bezimeni
08-09-2010, 15:35
Evo odigrao i ja napokon ovu igru i sve sta imam za reci jest:
ZAKON!
Fakat, nakon citanja recenzija ocekivao sam neko smece od igre, a desilo se potpuno suprotno. Osim par manjih bugova nemam nikakvu zamjerku na ovu igru. Prica je dobra, koristenje Forcea nikad nije bilo zanimljivije i cijela igra je samo akcija akcija i akcija. Zakon.
Također.Fino sam se zabavio .Ima igra nedostataka ali meni je sjela odlično .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.