Pogledaj cijelu verziju : graficke
gray_fox
17-02-2007, 16:26
znam da tema postoji al molim brzu pomoc jel mi moze neko preporucit neku jako dobru graficku da se na njoj mogu i one igre koje ce izac da ce se moc igrat bez problema a da ta graficka nije pre skupa
PCI-EX ILI AGP??DO KOLKO PARA?
gray_fox
17-02-2007, 16:39
do kolko para pa do jedno 2.500 kn
Pa bitnije je da kažeš dali ti treba AGP ili PCI-E nego do koliko para!!!
A zasto to nebi islo u GRAFICKE KARTICE temu.Stalno neko otvara novu temu u vezi grafičkih kartica.
8800GTS 320MB
za agp grafu je danas idiotizam davati tolike pare.
KR1ST1J@N
17-02-2007, 18:30
8800GTS 320MB
da a sta ak covjek nema pci-ex onda mora sve mjenjat da bi kupio pci-ex grafu
8800GTS 320MB
Pa onda nek mjenja sve zbog grafe jer prvo ne postoji AGP kartica za 2500 kuna i drugo najjača AGP kartica je pre slaba da vrti novije naslove koji su već na tržištu i koji tek dolaze!
Ukoliko je PCI-E onda idi po 8800GTS jer je ona trenutno najbolja cjena/performanse (Best Buy)
8800GTS 320MB
Pa onda nek mjenja sve zbog grafe jer prvo ne postoji AGP kartica za 2500 kuna i drugo najjača AGP kartica je pre slaba da vrti novije naslove koji su već na tržištu i koji tek dolaze!
Ukoliko je PCI-E onda idi po 8800GTS jer je ona trenutno najbolja cjena/performanse (Best Buy)
Radeon X1950 Pro je najjaca AGP grafa i jedino joj RS: Vegas ne lezi, kao ni velikoj vecini grafulja...
8800GTS 320MB
ne, ako ima agp, onda nema smisla kupovati grafu za 2500 kn, nego neku jeftiniju.
8800GTS 320MB
7800gs agp za 2500 kn
Kada skidam pastu sa gpu sa cime skidam?
Vata, alkohol i lijepo polako stavis na vatu alkohol pa po GPU obrises i tako par puta i onda sa suhom vatom ponovo obrises proc i to je to.
Vata, alkohol i lijepo polako stavis na vatu alkohol pa po GPU obrises i tako par puta i onda sa suhom vatom ponovo obrises proc i to je to.
Ok hvala.
Još ti je dobar i papirnati ručnik "Zeva"! Ozbiljno, s tim ja skidam pastu s proca, dovoljno je meka i kvalitetna da nebu niš oštetila nit se raspala! Pazi kad stavljaš novu pastu da ne staviš pre debeli sloj jer buš opet imal sranja s grafom!
gray_fox
17-02-2007, 22:21
kolko kosta 8800 gts???
gray_fox
17-02-2007, 22:23
8800GTS 320MB
jel ta dobra za igranje igrica i dali bi mogo na njoj igrat one novije koje ce izac kao sto su crysis i te?
7800gs agp za 2500 kn
kolko kosta 8800 gts???
Kaj je problem otici na nabava.net ili na links.hr, ili na ve-mil.hr, ili na hgspot.hr ili na optimum computers ili na melcomp.hr
E bas ti necu reci cijenu kartice potrazi sam. E mrzim ovakvu lijenost
Zakaj si citiro ovo iznad?
Inaće 8800GTS sa 320Mb kažu ljudi dođe oko xxxxkn! Imaš par tema ispod o njoj nekaj!!!
EDIT: evo ja izeditiro cjenu iz solidarnosti prema NITROSU!
kaj nije sad trebala dox neka kartica iz 8xxxx serije koja bi bila za seednji cjenovni rang do 1500kn koja podrzava dx10
kaj nije sad trebala dox neka kartica iz 8xxxx serije koja bi bila za seednji cjenovni rang do 1500kn koja podrzava dx10
Ja mislim da nebuju one tak uskoro išle ispod 2000 kuna! Ipak GeForce7xxx su neke iznad 2000 kuna a slabije su od serije 8xxx!
Kostolomac
18-02-2007, 18:10
je. trebale bi doć 8600gt/ultra uskoro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.