Pogledaj cijelu verziju : WOW OVISNICI
Evo danas opet bilo na Dnevniku o ovisnotima o igrama. Kaže doktorica da se nebi smijelo više od sat vremena igrat dnevno. Baš me zanima kaj možeš u WoW-u napravit u sat vremena :D
Da baš sam to gledo i moja baka i uleti ona meni u sobu i veli nesmiješ tolko igrat taj kompjuter posto si totalni ovisnik miči se od toga vidiš šta se sve priča na televiziji o kompjuterima:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Svinjoguz
22-12-2006, 14:45
jel se trebam zabrinut ak imam 13godina i 10-18sati dnevno igram WOW(Cronicus,lightbringer,mage lvl 33)
Smeagoul
22-12-2006, 18:00
e jbga sad.. meni je danas 13 a igram wow 10-12h dnevno , ovisi kako spavam i idem li u skolu taj dan ^^
22.12. - My BiRtHdAy danas !!
Ej , Sretan ti rođendan ! =D
Želim ti puuuunoooooo epixa i još vise killova/ uspješnih encountera.
P.S.:Imaš točno mjesec dana nakon mene rođendan:D
Malo s fula temu, ali eto sretan rodjenda, rodjen na isti datum ka i ja koja slucajnost, a sad dosta ot-a, valjda nema veze rodjendan s ovisnosti o WoW-u?
Svinjoguz
22-12-2006, 23:43
ak mislite pricat o rodendanima otvorite temu
Hmm. Ja mislim da je čestitanje rođendana znak pristojnosti i kulture, ali nije svaki čovjek odrastao u kulturnoj obitelji s rodom plemića.
So far *COUGHMAO*
Hmm. Ja mislim da je čestitanje rođendana znak pristojnosti i kulture, ali nije svaki čovjek odrastao u kulturnoj obitelji s rodom plemića.
So far *COUGHMAO*
ajde pls prestani spamat, jerbo nemoraš u svakoj temi pisat, davat odgovore, bit viđen..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.