PDA

Pogledaj cijelu verziju : HOMM5

Stranica : 1 [2] 3

Rang€r
10-02-2008, 22:33
iso sam sad opet probat sa arcane archerima al su mi previse odbojni...

em ih master hunteri ownaju em izgledaju gayasto...

Bartuc
10-02-2008, 22:38
Implosion ima ultra dojajčani efekt :D Prelijepo :pray:

Rang€r
10-02-2008, 22:41
da niej bilo implosiona, ja sa agraelom ne bi mnogo toga preso, na ancin koji sam preso xD

MTF*
10-02-2008, 22:44
armagedon bacit dok imate samo vojsku od black dragona koji su imuni na magic hehe...ownage...

Rang€r
10-02-2008, 22:46
armagedon bacit dok imate samo vojsku od black dragona koji su imuni na magic hehe...ownage...

tak sam u trici radio samo sa collosusima... :)

a i chain lighting i meteor takoder, kad se trice sjetim :D

Bartuc
10-02-2008, 22:50
Ja sam znao, onak iz zajebancije, na kraju misije (zadnji fight) bacati samo armagedon bez obzira na svoje jedinice... neka pate :evil:

Rang€r
10-02-2008, 23:04
Ja sam znao, onak iz zajebancije, na kraju misije (zadnji fight) bacati samo armagedon bez obzira na svoje jedinice... neka pate :evil:

lol, ja sam samo implosion ili meteore dero, jer sam skupljo ljepu vojsku, samo bi gateao tako da ne bi imo gubitaka...

Akul
11-02-2008, 22:29
Jučer sam saznao moć Avenger skilla. Imbue Arrow + Rain of Arrows + Ultimate Avenger + Expert Destruction Magic + puno spellpowera + Implosion = Dead Enemy

Rang€r
11-02-2008, 22:48
jos ti fali... +High Druid, sp feed=Dead Enemy :)

Akul
11-02-2008, 23:03
Nisam štel pretjerivat.
Ali doista, do jučer sam mislio da oni imaju najsakatiji racial a tek sad vidim moć toga skilla.

Također, čuo sam da se na taj način može više puta u jednom potezu castati Mass Dark spellovi. Morat ću to isprovati.

Bartuc
11-02-2008, 23:10
Jučer sam saznao moć Avenger skilla.SImbue Arrow + Rain of Arrows + Ultimate Avenger + Expert Destruction Magic + puno spellpowera + Implosion = Dead Enemy

Ajd malo objasni, zahrđao sam :D Čiji je to skill i kaj radi?

Akul
11-02-2008, 23:14
Avenger skill je vilenjački racial skill. on dopušta da Ranger odabere tri jedinice (i njihove upgradeove) i stavi ih na listu najdražih neprijatelja što omogućava iskorištavanje posebnih sposobnosti i jedinice rade veći damage momcima na listi.

Imbue Arrow - dopušta Rangeru da stavi magiju na svoje napade. Svaki put kad Ranger nekoga opali napadom, isti potez baci i magiju na njega. Iskorištavanje ovog abilitya ne oduzima potez što ga radi još moćnijim.

Rain of Arrows - dopušta Rangeru da napadne sve najdraže neprijatelje na polju. To i Imbue Arrow je razlog razornosti Avenger skilla. Ostalo je začin.

Bartuc
11-02-2008, 23:22
Jebenica, znači nisam nikada iskoristio taj skill kak spada :( Ja sam koristio sam foru da ih sve zarešetam, ali dalje od toga nisam istraživao!

Rang€r
12-02-2008, 14:52
elfovi se opet pokazuju kao pravi owneri :P
svidaju mi se ti racial sposobnosti, npr. ja dok nisam poceo kampanju s agraelom igrat mrzio sam inferno(i dalje ih mrzim) i mislio da gateing bezze, al kad sam mu poslozio abilitiye majko mila sta sam radio, da gateinga nije bilo ne bi preso s agraelom chapter nema sanse...

takoder heaven(ljudi), koji su u svakoj igri najjednostavniji, ovdje su dosta zacinjeni, npr. seljaci koji placaju porez(1 seljak=1zlatnik) i kad imas tisucu seljaka to je 1000 zlatnika na dan vise+ako je heroj ona zenska, sto je "be loved of the ppl" daju jos 1 zlatnik vise to su 2000 zlatnika na dan vise... u expanziji su uveli da i conscripti daju porez sto je totalno bezze, jer tako potpuno ownaju... jos kad se blizi veliki fajt pa ak se zna battlegrounds iskoristiti :pray: npr. taktika sa griffinima, paladinima i angelima; griffini deru battle dive, paladini rush, ageli su healeri, tako sam preso zadnju u prvom chapteru...

zbog toga mi je ovo jedna od najboljih igara, kolko taktika ima... najjace sto sam skoro sve to cuo u tavernu kod strike barmena :)

Bartuc
12-02-2008, 14:57
Baš zbog te taktike je i meni igra savršena, dok npr. Disciples mi nije sjeo pošto nema apsolutno nikakve taktike... samo deri i zdravo Mujo! Tak da mi nije jasno kak ljudi uspoređuju Disciples sa HoMM serijalom! Nebo i zemlja u mojim očima!

Pre dobar je HoMM 5, evo sline mi cure i moral bum ga odigrati sa obje expanzije uskoro :D

Rang€r
12-02-2008, 15:09
:p tek sad shvacam kak je dobro bit u osnovnoj :D

Bartuc
12-02-2008, 15:10
Pre dobro je bit u osnovnoj! Ja moram čekati da mi prođe ova serija rokova prije negoli bilo kaj zaigram :cry: A prije par dana sam kupio novu grafu :cry:

Rang€r
12-02-2008, 15:34
de ti meni grafu ako ti nece trebat... na cuvanje malo da ju zagrijem, pa ti vratim kad ti ispiti zavrse xD

Bartuc
12-02-2008, 16:08
Samo neka se ona zagrijava uz moj Solitare do trečeg mjeseca :D

Akul
12-02-2008, 16:08
svidaju mi se ti racial sposobnosti, npr. ja dok nisam poceo kampanju s agraelom igrat mrzio sam inferno(i dalje ih mrzim) i mislio da gateing bezze, al kad sam mu poslozio abilitiye majko mila sta sam radio, da gateinga nije bilo ne bi preso s agraelom chapter nema sanse...

Da bi sojetio pravu moć Gatinga, uzmi heroha Nymusa i skillvoe: Swarming Gate, Gate Master i Swift Gating, te pokušaj dobiti Ultimate Gating i Urgash's Call.
Kaos i uništenje taj heroj donosi.

Rang€r
12-02-2008, 17:45
sa agraelom sam imo urgash's call, teleport assault, swift gating i jos neke vrlo mnogo dobre, nesjecam ih se jer sam samo jednom zapravo odigro sa infernom, al bili su pravi, imo sam jedno 2 abilitya koji poboljsavaju hellfire i mark of damned...

Bartuc
12-02-2008, 17:51
Kad igrate, da li prvo pogledate neki vodič kojim putem uzimati skillove do ultimativnog charactera ili idete na sreću do njega?

Koliko kužim, ako odabereš krivi skill na samo jednom LevelUp-u, moguće da si ujebal čitavog lika pošto ti dolazi potpuno novi niz skillova!

Kak se to može sriječiti? Kako doć do ultimativnih likova iz kampanje? Ima li kakav site koji ti radi grane skillova tak da ne uzimaš bezvezne skillove?

I da li se po vama isplate uzimati ovi skillovi (koji od njih?) -> Logistics, Attack, Defense, War Machines?

Akul
12-02-2008, 17:58
Kad igrate, da li prvo pogledate neki vodič kojim putem uzimati skillove do ultimativnog charactera ili idete na sreću do njega?

Korstim svjetski poznati skill Wheel. Dugim razmišljanjem, napravio sam .xlsx datoteku u kojoj imam odabrane skillove za SVAKOG heroja.
Obinčo imam samo dva lika za svaku klasu koji pokušavaju dobiti Ultimate (od kojih je jedan Campaign Character), ali inače većinom pokušavam iskoristiti herojevu sposobnost što je bolje moguće.

Koliko kužim, ako odabereš krivi skill na samo jednom LevelUp-u, moguće da si ujebal čitavog lika pošto ti dolazi potpuno novi niz skillova!

Uokoliko ne gađaš na Ultimate, nema problema ako dobiješ na izbor neplanirane skillove. U tom slučaju pokušavaš dobiti druge planirane a taj ostaviš da se pobrine da ti lik opet ne propadne.

Kak se to može sriječiti? Kako doć do ultimativnih likova iz kampanje? Ima li kakav site koji ti radi grane skillova tak da ne uzimaš bezvezne skillove?

Svjetski poznati skill Wheel:
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520

Postoji mod koji dodaje wheel u igru, ali link vipše ne valja.

I da li se po vama isplate uzimati ovi skillovi (koji od njih?) -> Logistics, Attack, Defense, War Machines?

Ovisi o klasi i heroju. SVI skillovi su korisni ako ih znap koristiti.

Rang€r
12-02-2008, 17:59

logistic je meni obavezan, mašine mrzim i ne uzimam ih, atk i def je pozeljno imat oboje, ali ako ne oboje barem jedno!(ono sto je tvom heroju slabija strana, dakle elfovima slabija strana atk, uzimam def...)
evo moj build za elfa:logistic>pathfinding,atk ili def(moze oboje), destructive magic(to izbacujem ako idem na atk i def), leadership, avanger(to je osnovno...) i luck>elven's luck FTW svaki shot master hunter je lucky strike :pray:

MTF*
12-02-2008, 18:18
ja ti imam taj skillwheel na PCu, bas exe file, ak os da nemoras na net stalno...

Akul
12-02-2008, 18:20
ja ti imam taj skillwheel na PCu, bas exe file, ak os da nemoras na net stalno...

Downlaod link se nalazi na stranici koji sam pokazao.

Rang€r
12-02-2008, 18:23
kakav to skillwheel, bilo bi korisno ali narafno da je ljepse kad sve sam otkrijes, sjecam se kad sam otkrijo urgash call i teleport assault :pray: niko mi nije mogo stat na put...
ali jos uvjek neznam ulty skill za ostale rase kako da slozim... mada sam i ovo sasvim slucajno slozio xD

ja se drzim navedenog iz par postova prije i to sve owna :D

Akul
12-02-2008, 18:26
Kroz kakve si onda frustracije morao proći kako su patchevi i ekspanzije izlazili. Skillovi su se mjenjali non-stop, a posebno nakon totE-a kad je dobivanje Ultimatea postalo PUNO lakše.

Bartuc
12-02-2008, 18:31
@Tagan, ajde mi molim te na PP pošalji download link ili .exe na e-mail adresu! Hvala!

@Ranger, ma ja sam igru prešel 3 puta, sad bum je igrao četvrti put pa bih volio imati ultimativne charactere :D

Akul
12-02-2008, 18:33
Da vas sve poštedim uploadanja i downloadanja:
http://www.celestialheavens.com/homm5/s ... lwheel.zip (http://www.celestialheavens.com/homm5/skillwheel/en/Skillwheel.zip)

Akul
12-02-2008, 18:35
Fan-site "Age of Heroes" proglasila je natjecanje u kojem stvarate grad, lore i storyline kakav bi željeli imati u H6.
I, da, možete osvojiti vrijedne nagrade.

Više informacija možete naći ovdje:
http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=25216

Rang€r
12-02-2008, 18:38
Kroz kakve si onda frustracije morao proći kako su patchevi i ekspanzije izlazili. Skillovi su se mjenjali non-stop, a posebno nakon totE-a kad je dobivanje Ultimatea postalo PUNO lakše.
svakakve, ali nije tesko kad igras oko 3-5h/day... a i naviko sam se loadat prije svake velke borbe... a svasta sam naucio kod krcmara u gradu... dok su osnove ostale od homm3 :)

Bartuc
12-02-2008, 19:15
Baš gledam taj Skill Wheel i odlično je napravljen! Samo kaj je dosta komplicirano razvijati heroje prema njemu... Ipak mi se čini boljom soluciom uzimati skillove koji ti se sviđaju pri level up-u nego igrati pomoću tog Wheela!

Nabasao sam još i na jedan mod koji ti da InGame Skill Wheel! Znači pri Level Up-u ti pokaže kamo točno vodi pojedini skill... To bi moglo biti dobro!

Akul
12-02-2008, 19:18
Komplicirano? Utility ne može biti jednostavniji. Posebno u trenutnoj, najnovijoj verziji. samo klikneš na skill i označeno ti je sve što ti treba da ga dobiješ.
Sam wheel pomogao mi je da napravim moćne heroje koje ni najjača vojska ne može pobijediti, a za svakog je trebalo samo par minuta planiranja.

Bartuc
12-02-2008, 19:27
Vidiš, nisam probao kliknuti na skill :D U tom slućaju, kompliciranost naglo pada :D Hvala!

MTF*
12-02-2008, 19:29
bartuc ocito vec imas pa ti necu slat...
mos mi dat taj ingame mod?

Bartuc
12-02-2008, 19:35
Taj skill wheel ti je samo za Hammers of Fate izgleda...

http://www.maps4heroes.com/heroes5/files_eng.php

Prvi download! Dobiješ gumbeka u skill tree-u koji ti aktivira Skill Wheel po potrebi! Nisam probao ali izgleda zanimljivo!

PS: Jel uvijek najblje ići prema ultimate skillu?

Akul
12-02-2008, 19:37
PS: Jel uvijek najblje ići prema ultimate skillu?

IMO, ne. Ima puno drugih kombinacija koje mogu biti moćne- Ustvari, ultimate skill zahtjeva jadne skillove da bi ga dobio.[/quote]

MTF*
12-02-2008, 19:39
ovisi od klase do klase, meni osobno ne valjaju svi ultimate skillovi, no to opet ovisi o tvojoj taktici i nacinu igranja...

ako je za HoF, nista, jer igram samo zadnju ekspanziju... :D svejedno hvala... :wink:

Akul
12-02-2008, 19:40
Pokušavam ti poslatui TotE verziju E-mailom, ali Hotmail malo filozofira.

MTF*
12-02-2008, 19:43
hvala, mozes mi poslat i na drugi mail...isti ko ovaj samo je yahoo ne hotmail...

Bartuc
12-02-2008, 19:44
Da, baš gledam kakve gluposti moram uzimati za Ultimate Skillove :( Bolje sam graditi sudbinu :D

Moja špranca je da si uvijek ovak organiziram:

1) Logistics
2) Attack
3) Defense
4) Škola magije - ovisno o rasi
5) Dodatna škola magie ili Sorcery
6) Uglavnom je zauzeto na samom početku igre...

Kak vam se to čini? Kakva je vaša špranca?

Akul
12-02-2008, 19:45
Kao št osam već rekao,.. ovisno o heroju.

Bartuc
12-02-2008, 19:46
Pa onda pukni šprance po različitim herojima/rasama :D Samo glavne skillove, ne perkove!

Rang€r
12-02-2008, 19:51
Vidiš, nisam probao kliknuti na skill :D U tom slućaju, kompliciranost naglo pada :D Hvala!

lol nikad nisi kliko na skill xD

ja sam svoje "puknuo" xD za ostale neznam napamet, ali ej slicno jer tako volim igrat... najjace mi ej to sto svaki put kad igram oept nes novo skuzim sigurno cu i ens novo skuzit kad sljedeci put budem igro...

Akul
12-02-2008, 19:53
Uploadirao sam file:

http://www.2shared.com/file/2837309/f1c ... 3_0_2.html (http://www.2shared.com/file/2837309/f1c9e8f7/Doc_Skills_3_0_2.html)

MTF*
12-02-2008, 19:54
jel to taj mod za tote? :D

Akul
12-02-2008, 19:54
jel to taj mod za tote? :D

Samo za njega.

MTF*
12-02-2008, 19:57
ty alot...btw kak to sad instaliram il stavim u funkciju lol? :D
da vas pitam, osim destructive i dmg spellova, koji vam je najbolji spell a da ne rade dmg vec neki condition?

Bartuc
12-02-2008, 19:59
Najbolji su ti Mass efekt spellovi poput Weakness, Slow i sl. Baš iz škole Črne Magije! Fakat do jaja onesposobi protivnika!

PS: Ja redovito imam ili Light ili Črnu magiju... obje škole su odlične!

Akul
12-02-2008, 20:01
Moj odabir skillova i abilitiesa za neke Rangere (Racial skillove i abilitie nisam spominjao):

Vinrael
--------
Light Magic
Master of Wrath
Storm Wind
Refined Mana
Summoning Magic
Master of Conjuration
Exorcism
Elemental Ballance
Luck
Resourcefulness
Soldier's Luck
Elven Luck
Logistics
Pathfinding
Silent Stalker
Familiar Ground
Enlightement
Arcane Intuition
Know Your Enemy
Intelligence

Ylthin
-------
Light Magic
Master of Abjuration
Master of Blessings
Master of Wrath
Destruction Magic
Master of Ice
Cold Death
Master of Storms
Summoning Magic
Master of Earthblood
Fog Veil
Master of Life
Attack
Frenzy
Nature's Wrath
Cold Steel
Leadership
Diplomacy
Empathy
Estates

Ossir
------
Luck
Magic resistance
Resourcefullness
Soldier's Luck
War Machines
Ballista
Triple Ballista
Imbue Ballista
Attack
Archery
Flaming Arrows
Tactics
Defense
Evasion
Protection
Vitality
Logistics
Silent Stalker
Scouting
Swift Mind

MTF*
12-02-2008, 20:02
ja sam cesto necro...obozavam mass weakness il tak nes, blindnes isto owna...predobro je to fakat... :D
banshee howl je cisti ownge, pogotovo kad uzmes specijaliziranog heroja za banshee howl... :D

btw kak to sad instaliram il stavim u funkciju onaj mod? :D

Bartuc
12-02-2008, 20:13
@Akul, netko je Ranger fanboy :P Hipi style :D OK su ti likovi, jedino nikad nisam shvačao poantu Summoning magija, nekak mi nisu pre korisne u igri!?

Akul
12-02-2008, 20:29
@Akul, netko je Ranger fanboy :P Hipi style :D OK su ti likovi, jedino nikad nisam shvačao poantu Summoning magija, nekak mi nisu pre korisne u igri!?

Ne, nego ih Rang€r voli pa bih želi ovidjeti što on misli o ovim kombinacijama. Meni su sve klase jednako dobre.

A Summoning magic je moćan. Summon Elements na visokim elementima i uz Fire Warriors je dobra stvar, Arcane Crystal može na neko vrijeme zablokirati prolaz u dvorac za slučaj da vrata padnu, Phantom Warriors može stvoriti moćan stack na neko vrijeme, a Raise Dead je s nekromancerima jednostavno premoćan (sve što se raisa, ostane raisano),Earthquake pomaže u opsadama, Firewall štiti prolaz u grad i archere, Conjure Phoenix je dobar kad ti vojska (iz dosta razloga) ne može postati premoćna a Arcane Armour je isto dobra stvar, posebno ako si Runemage i imaš Mithril Armour (mislim da se tako zove).

Akul
12-02-2008, 20:31
Što se tiče Summoning abilitiesa, Elemental Balance je dobar protiv momaka koji prizivaju puno elementala dok Exorcism i Banish mogu razoriti Demonsku vojsku. A Fog Veil je dobar protiv igrača koji vole archere.

Bartuc
12-02-2008, 20:36
Kaj vam je bolje u HoMM5, kampanja ili kustom game?

Ja brijem na kampanju :pray: Odigrao sam samo 3 kustom igre :toilet:

Akul
12-02-2008, 20:42
Custom game jer mi dopušta iskorištavanje mojih heroja.
Kampanja i Scenariji (official i fan-made) kad mi se igra priča.

Akul
12-02-2008, 20:46
Neki od mojih Wizarda:

Nathir (Vatroljub)
---------
Destructive Magic
Master of Fire
Secrets of Destruction
Fiery Wrath/Ignite (što prvo dođe)
Summoning Magic
Exorcism
Master of Conjuration
Fire Warriors
Sorcery
Arcane Training
Counterspell
Mana Regeneration
Attack
Battle Frenzy
Archery
Flamming Arrows
Light Magic
Master of Abjuration
Fire Resistance
Eternal Light

Razzak (pojačava Goleme do maximalke)
--------
Attack
Tactics
Battle Frenzy
Retribution
Defense
Vitality
Stand Your Ground
Preparation
Light Magic
Master of Abjuration
Master of Wrath
Storm Wind
Leadership
Diplomacy
Artificial Glory
Aura of Swiftness
Logistics
Pathfinding
March of the Golem
Teleport Assault

Galib (antimage)
-------------------
Light Magic
Master of Abjuration
Master of Blessings
Suppres Light
Dark Magic
Master of Mind
Shrug Darkness
Seal of Darkness
Destructive Magic
Sap Magic
Master of Fire
Mana Burst
Sorcery
Magic Insight
Arcane Training
Counterspell
Luck
Magic Resistance
Soldier's Luck
Dead Man's Curse

Lord Ragnarok
12-02-2008, 20:50
damn kak ti se da sve to pisati....

inace perferiram dungeon, leschar ili kak se vec zove tip
spec. ab. mu je da baci decy na 1 ili vise monstera u suprotnickom timu. s expert dark magic i mass efekt toga je neunistiv protiv ovih haevena... sve jedinice opere po 400 dmg po turnu..

od ovog tote poceo sam perferirati haeven, bas su im jebeni oni krvavi anđeli (kako god da se zvali)

Akul
12-02-2008, 20:52
damn kak ti se da sve to pisati....

Excell 2007 je lak program a ja sam imao malo previše slobodnog vremena :P

bas su im jebeni oni krvavi anđeli (kako god da se zvali)

Serafine (Serph).
Fallen Angels u HoF-u, ali to nisu bile iste beštije (oni tamo su bili super-moćni vampiri).

Rang€r
12-02-2008, 21:25
slazem se u vecini s ovim vezano uz ranger heroje, ja osobno igram sa ossirom, a ak bas nemam volje za njeg onda vinraela...
sve ti stoji za ossira al ko sto sam reko ne volim mašine pa to izbjegavam, a umjesto tog metnes destruction magic, da budu jaci spellovi, kad imbue castas...
Sve valja, zavisi kako ko igra...
za ostale nemam nikakav poseban build(imam al se nesjecam xD), sjecam se kad sam sa academijom igro sa onim herojem sto ima enlightment za osnovan skill, ta sam napravio :pray: golemu je falilo jedno polje da prjede s jedne strane bojista na drugu :pray: artefakti su ucinili akademsku vojsku tako mocnu da joj se nijedna vojska nemre mjerit... jos kad imas najajceg heroja :)
kad opet instalam i refresham sjecanje, javim kak sa dungijem igram :)

MTF*
12-02-2008, 21:37
zanima me par stvari...
jel mi netko moze reci kakvi su:

alternativa za black dragona, titana, lava dragona?
hvala! :D

Akul
12-02-2008, 21:56
Rijetko kad koristim Lv. 7 jedinice oa ne bih znao reći.

Ono što znam je:
Storm Titan može stvoriti oblak koji oslabljuje strijelce.
Red Dragon može iskoristiti posebni napad ako se on i neprijatelj nisu pomakli od njegovog prošlog poteza.
Lava Dragon ima radi damage onima koji ga udare... ili Firewall na mjestima koje udari... ne sjećam se koji od njih dvojice to može :P

Lord Ragnarok
12-02-2008, 21:57
black-red dragon (vec def ali manj dmg ako se ne varam, black mi je jos uvijek favorit)
titan-storm titan (mislim ili nes slicno stormu)(a tako, ne volim academy, sve su mi jedinice priglupe)
lava-magma dragon(a idk, nsiam igro bas s njima)

Prince-Artas
12-02-2008, 22:01
Kaj vam je bolje u HoMM5, kampanja ili kustom game?

Ja brijem na kampanju :pray: Odigrao sam samo 3 kustom igre :toilet:

neke custom misije su bolje i od kampanje, igrao sam samo one koje imaju svoju "priču" ostale mape sam samo pogledao

Bartuc
12-02-2008, 22:32
Da, to je odličan potez! Super su se sjetili staviti priču u custom mapu! Svaka čast na ideji!

Akul
12-02-2008, 22:33
Da, to je odličan potez! Super su se sjetili staviti priču u custom mapu! Svaka čast na ideji!

I mape u starim herojima su imale priču.
Jedina razlika je to što ove mape objašnjavaju povijest Ashana, svijeta u kome se kampanje događaju.

Bartuc
12-02-2008, 22:38
Ma mislio sam na "animacije" i glasovnu sinkronizaciju unutar custom mapa! To mi je fora kaj su si dali bar nešto truda da i to malo "ožive"!

Lord Ragnarok
12-02-2008, 22:43
gdje ima za skinuti dodatne custom mape? malo sam prolistao ove i nijedna mi nije pretjerano zanimljiva (izuzev warlords, koja je jebena mapa)

Akul
12-02-2008, 22:47
http://www.celestialheavens.com
ima dosta dobrih mapi.

Također bih preporučio ove kampanje za one kojima nedostaje stari univerzum (dosad izdane kampanje mogu se igrati samo pod HoF-om, ali one koje dolaze igrat će se s TotE-om):
http://lota.celestialheavens.com/

Lord Ragnarok
12-02-2008, 22:58
ty very much, HoF imam ali ne instalirane tako da cu se drzati prvog linka, mnogo fala ponovo

kulamasta
13-02-2008, 01:58
A da mi preko Hamacija oprobamo snage pa da vidimo ciji heroj crnu vunu prede?

Shadowww
13-02-2008, 02:34
a tu si smrade ha, a ja nek cekam ko idiot danima i nocima da se pojavis na msnu :twisted:

dragonshard nula bodova? -_-

kulamasta
13-02-2008, 04:44
A gdje mogu nabaviti igru? :D

Jesi uspio ti pokrenut Dragonshard?

Akul
13-02-2008, 17:26
Imate PM za Hamachi i Dragonshard!
Please, don't go off-topic!

Rang€r
13-02-2008, 20:49
ma ja trebam winze reinstalat, mogu probat instalirat al nevjerujem da nece bit isusovog don't senda nakon pola sata igre...

Lord Ragnarok
13-02-2008, 20:52
a u kurac, tolki cheaterski AI nsiam do sada vidio... fakat mi je popio zivce jucer navecer, pise low threat a tip ima 7* vise vosjke od mene i fcking ressurection. ja obisao iste te dvroce koje i on a on dobio taj spell. ma mrs i upravo uninstaliravam igru

Rang€r
13-02-2008, 20:54
nemas spellove iste ko i on jer imas pre mali skill...

btw koji qrc gledas taj threat lvl?! ma to je cista banana, naviko sam se na ono jos iz homm3 i nikad me nije iznevjerilo

MTF*
13-02-2008, 21:13
taj threat lvl je los...
mislim, on ti ne uzima u obzir heroja, skillove, abilities ni nis, on ti ide na obicnu kvantitetu i lvl jedinica, to je sve...

Bartuc
13-02-2008, 21:30
Da, a i kako čovjek kaže, nemreš imati isti Spell kao i protivnik! Jedan razlog je level, a drugi razlog je da li uopće imaš razvijenu tu školu magije!

Rang€r
13-02-2008, 21:54
sjecam se kad sam se ja tak zahebo u homm3, mada sam imo jacu vosjku prema mojim "strucnim" analizama xD

onda sam poslje uzeo tower i radio cuda sa malom vojskom :)

ChakNorris
13-02-2008, 22:49
samo da vas pitam, jel igra dobra, razmisljam o kupnji igre...
"presao" sam homm3 i vidio homm4 kod frenda, pa me zanima jel ju vrijedi kupiti i jeli dobra kao i trojka?
bio sam na neku stranicu koja ti analizira komp, zadovoljio sam rekomended :wink:

Bartuc
13-02-2008, 23:24
Igra je po meni perfektna! Rame uz rame sa trojkom! Četvorka je žali Bože, jedna od najlošjih igara u povijesti :P Ali petica je za prste oblizati :D

flander
13-02-2008, 23:26
meni ta petica fakat nije neš, neznam baš bi trebal to odigrat, frend je ima doma , oređiđi, cura mu poklonila lol,bolje da mu WoW kupila hehe, pa posudim, pa da Bartuca razbim, jel kolko vidim lik jemaher pravi :D

Rang€r
13-02-2008, 23:28
ako vec moras TBS ovo je najbolji izbor... a i jedna od meni najboljih igara...

Bartuc
13-02-2008, 23:28
Ma nisam baš sad maher, ali uglavnom rasturam :D

flander
13-02-2008, 23:31
ma igrao sam ja trojku dan i noć, to znam da sam sa frendom cijelo jutro smo se natjeravali po onoj XXL mapi najvećoj lol, ja sam sa undedovima igral a on sa onim vilenjacima, znam da sam imal oko 2k+ onih death knight-ova :D

aj baš sutra tu 5 instaliram

MTF*
13-02-2008, 23:33
meni je fora sa onim map generatorom, kaj radite random mape...
stavite imposible size mape, bez undergrounda i generate...
kad on slozi, sejvate, odete u map editor, i narihtate 2 tima, npr. 4vs4 i jos neke sitnice i derete...
obozavam tak radit, npr. uzmes 2 tima, ti protiv 7 AIa... :D

flander
13-02-2008, 23:34
5-ica se može preko hamachia ?

ChakNorris
13-02-2008, 23:35
trazio bih malo konkretnije, ali nema veze
pretty much svi su se izjasnili da je igra fenomenalna/odlicna/dobra, pa valjda cu je kupit
tnx everybody :)

MTF*
13-02-2008, 23:40
a gle, to ti opet ovisi od osobe do osobe, najbolje ti je demo nabavit il nes pa to probat...
jer po meni je glupo kupovat igru po tudjim rjecima, ako bar na 5 min nisi igrao, demo il nesto...
nemozes se uvijek oslonit na tudje komentare jer je sve to subjektivno i osobna stvar odabira...
skoro svi pljuju homm4 i odurna im je, meni nije super al je igra ok...tek tolko, poredbe radi...

Da_killah
13-02-2008, 23:43
eto i ja sad počeo opet igrat heroese na drugom kompu...trojku i shadow sam prešao x puta, frenda koji ima arma blade jedva da ikad vidim zbog faxa, a to bih igrao jer sam to davno prešao, pa sad moram opet prelazit peticu :D eh, da mi je još i nabaviti ekspanzije od nekoga...

Rang€r
14-02-2008, 14:02
pp?

btw jel nema u algoritmu pakovanje sa svim heroes 3icama...

a negdje sam vidio i homm3 i nes ...God neznam naslov expanzije al zadnja rjec je God...

Bartuc
14-02-2008, 14:20
Ne znam, ali da se malo žalim :cry:

Na novom kompu mi ne radi HoMM 3 :cry: Samo stoji na onom screenu za instalaciju igre... čak mi je niti instalirati ne želi :cry:

Kaj je to zbog DualCore-a!?!?

Rang€r
14-02-2008, 14:29
zas bi zbog tog bilo?! :s

btw nevjerujem da je do tog, ima frend dvojezgreni i radi(o) mu homm3...

Bartuc
14-02-2008, 14:35
I ja smuljam da nije do dual core-a! Da je, onda bi mi htjeo instalirati igru, ali je nebi mogel igrati :o

Ali nema veze, HoMM 5 mi grije srce :P

Prince-Artas
14-02-2008, 16:30
a negdje sam vidio i homm3 i nes ...God neznam naslov expanzije al zadnja rjec je God...

vjerojatno misliš na exp koju su napravili fanovi
Heroes of Might and Magic III: In the Wake of Gods (http://wakeofthegods.strategyplanet.gamespy.com/)

MTF*
14-02-2008, 16:54
artas mos mi nesto rec vise o njemu, mislim tvoje misljenje ako si igrao...bilo tko ako je igrao tu ekspanziju...
mislim dal se isplati odigrat...

Akul
14-02-2008, 17:01
samo da vas pitam, jel igra dobra, razmisljam o kupnji igre...
"presao" sam homm3 i vidio homm4 kod frenda, pa me zanima jel ju vrijedi kupiti i jeli dobra kao i trojka?
bio sam na neku stranicu koja ti analizira komp, zadovoljio sam rekomended :wink:

Znam da se puno njih neće složiti, ali petica u svakom mogućem aspektu pobjeđuje trojku (ako imaš TotE ekspanziju). Ima sve što trojka, i još više.

Prince-Artas
14-02-2008, 17:08
artas mos mi nesto rec vise o njemu, mislim tvoje misljenje ako si igrao...bilo tko ako je igrao tu ekspanziju...
mislim dal se isplati odigrat...

ne nisam je nažalost igrao, iako imam instalacijski fajl na kompu
[quote]An unofficial fangame expansion pack Heroes of Might and Magic 3

MTF*
14-02-2008, 17:19
hvala artas, mogo bi probat...

@akul s tim se slazem, ako imate ToTE 5 je mrvu bolja od 3 po meni, ToTE je ownage... :D

flander
14-02-2008, 17:56
5-ica se može preko hamachia ?

Bartuc
14-02-2008, 18:23
@Akul&Tagan... Zakaj?

Kaj taj ToTe mjenja i original HoMM 5 i HOF? Ili je totalno odvojeno jedno od drugoga!? I da li se priča nastavlja u ToTe-u?

Prince-Artas
14-02-2008, 19:07
Sda li se priča nastavlja u ToTe-u?
da i ToTe ti je ustvari prequel po priči dark messiah of might and magicu

Akul
14-02-2008, 19:09
@Akul&Tagan... Zakaj?

Kaj taj ToTe mjenja i original HoMM 5 i HOF? Ili je totalno odvojeno jedno od drugoga!? I da li se priča nastavlja u ToTe-u?

Zato jer je sve do TotE-a igra bugirana i nebalansirana. I nema alternativnih upgradeova, kombinacija artefakata, deul editora, memory mentora... i skill wheel za svaku rasu ima manje skillova.
Inače, TotE je stand-alone ekspanzija i ne treba H5std da bi se intsalirala.

Bartuc
14-02-2008, 20:31
@Prince, prequel za DMOM&M :shock: :pray: Fakat ludnica kak su povezali te dvije igre!

@Akul, hvališ TOTE... kaj znači da samo on valja (optimizacija i sve) i da nikaj ne mjenja u prethodna 2 nastavka!? Totalno je izoliran od njih?

Akul
14-02-2008, 20:33
Ne kažem d asamo on valja, ali ako netko želi nabaviti H5, neka nabavi samo TotE zbog optimiziranosti i bugova. Inače neka se ne iznenadi ako osjeća frustracije.

I TotE dodaje svu silu stvari, kao što sam već rekao (alternativni upgradeovi, Stronghold, kombinacijske artefakte, duel editor, memory mentora...)

Bartuc
14-02-2008, 20:36
Cool, hvala na odgovoru! Prvo bum njega nabavio, pa tek onda idem prelaziti igru od HoMM 5 pa do TOTE-a :D

Akul
14-02-2008, 20:38
BTW, downlaod za mod koji dozvoljava igranje starih kampanja u TotE-u:
http://www.heroes-fr.com/en/original_campaigns.php

Skinite sve (čak i ono pored čega piše optional jer to NIJE optional).

Bartuc
14-02-2008, 20:41
A jel zbugirano ak na taj način igraš? Nekak sam skeptičan!?

Akul
14-02-2008, 20:49
A jel zbugirano ak na taj način igraš? Nekak sam skeptičan!?

Bugovi se mogu očekivati. Oni koji žele igrati stare kampanje s karavanama, alternativnim upgradeovima i sl. neka izvole.

MTF*
14-02-2008, 20:49
btw u tote opet imas mogucnost raditi setove od artifekata...
znaci ono, angelic set, dragons set i to...
hehe, to je jos jedan + za tote...

i da, imate karavane, ako osvojite neki toranj, npr. sa archerima...
odete u dvorcu pod buy units, i mozete karavanom narucit vojsku, dolazi ovisno o udaljenosti... :D

Bartuc
14-02-2008, 20:51
Da bar još naprave kak je već netko spomenuo, da se vidi na heroju sva oprema koju nosiš! To ne da bi bilo dobro, bilo bi dojajčano!

Lord Ragnarok
14-02-2008, 20:51
onda igru ne bi brisao s pc-a
malo bi igra bila imba :pray: :D

Akul
14-02-2008, 20:52
Da bar još naprave kak je već netko spomenuo, da se vidi na heroju sva oprema koju nosiš! To ne da bi bilo dobro, bilo bi dojajčano!

To je izvan moći modera a Ubival sada radi H6.

Bartuc
14-02-2008, 20:54
Kaj nije H6 projekt od fanova igre... ili sam ja krivo skužio situaciju! Ja sam skužio da se našla hrpica fanova i da sad traže ultimativni remix svega dobroga za taj nastavak!

Mada sam ja to samo preletio tak da brijem da serem gluposti :D

Akul
14-02-2008, 20:55
Heroes of Might and Magic VI ZASIGURNO će raditi developeri. A sada, ako neki fanovi žele napraviti svoju, onda će ju nazvati drugačije, a ne onako kako bi ju developeri nazvali.

Bartuc
14-02-2008, 21:01
Onda sam očigledno zasral situaciju :D

Arbiter of Change
14-02-2008, 21:04
Ajde pomagajte vi koji ste upoznati sa patch stanjem kod igre. Instalirao sam HM&M i obje ekspanzije, ali sada trebam patchirati. Pitanje je: trebam li patchirati sve 3 igre ili trebam patchirati samo TotE? Bilo bi zgodno kad bi mi i rekli koji je/su najnoviji patchevi? :)

Bartuc
14-02-2008, 21:07
Pa ako je TOTE igra za sebe, onda valjda ne peča prva dva nastavka! Tak da posebno pačiraj HOF, posebno TOTE!

Arbiter of Change
14-02-2008, 21:34
Sve se mogu pokrenuti zasebno pa zato pitam. :)

MTF*
14-02-2008, 21:35
tote ni nema patcheva, hof ima samo jedan, a obican homm ima 1.1, 1.2, 1.3 1.4, 1.41, 1.5 i 1.6...

Bartuc
14-02-2008, 21:37
E da, jel treba instalirati posebno pečeve za HoMM 5 ili ga HOF upgradea na finalnu verziju??

Koliko se sjećam, treba prvo instalirati HoMM 5 i updateati ga do kraja te zatim HOF i updateati ga sa njegovim pačem!? Jel sam u pravu?

MTF*
14-02-2008, 21:40
ja brijem da jesi, dakle prvo sve patcheve za homm5, pa onda stavit hof i njegov patch, i onda tote...
i onda, sto? deri buraz, uzivancija! :D

Arbiter of Change
14-02-2008, 21:41
I onda mi ode pola harda na to sve. :P
Zahvaljujem.

Bartuc
14-02-2008, 21:41
E to te ja pitam! Hvala na potvrdi, već sam polako zaboravio, a vrlo je važno da se sve dobro zapečira!

MTF*
14-02-2008, 21:49
I onda mi ode pola harda na to sve. :P
Zahvaljujem.

ha gle, cak i ne, za igretinu kakva je homm5 stvarno ne zauzima previse, jos ako pogledas da ta tri setupa zauzimaju niti 7gb je fenomenalno...
meni instalirani tote zauzima 2gb...

Bartuc
14-02-2008, 21:52
E, od svih igara na svijetu, najviše me zapanjio Morrowind! Ja još dan danas ne mogu vjerovati da tako velika igra može biti na običnom CD-u :shock: Ispod 700Mb :pray: Stvarno svaka čast!

Ali što se HoMM-a tiče, mislim da se isplati potrošiti HDD na njega :D

Akul
14-02-2008, 22:16
ja brijem da jesi, dakle prvo sve patcheve za homm5, pa onda stavit hof i njegov patch, i onda tote...

Ne... prvo staviš HoF, a onda patch 1.4 (jer 1.4 ima sve što 1.1-1.3) pa nadalje, uokoliko HoF ne patchira igru (mislim da HoF stavi 1.5 patch).

Ponavljam, NIKAD nemojte downloadirati 1.1, 1.2 ili 1.3 patch jer 1.4 ima sva ta tri sadržana u sebi.

Slayer
15-02-2008, 20:16
E, od svih igara na svijetu, najviše me zapanjio Morrowind! Ja još dan danas ne mogu vjerovati da tako velika igra može biti na običnom CD-u :shock: Ispod 700Mb :pray: Stvarno svaka čast!

Ali što se HoMM-a tiče, mislim da se isplati potrošiti HDD na njega :D

da to je i meni bilo precudno kad mi je frend posudio igru, a jos ono igra je preoptimizirana...

Arbiter of Change
16-02-2008, 16:12
Ne... prvo staviš HoF, a onda patch 1.4 (jer 1.4 ima sve što 1.1-1.3) pa nadalje, uokoliko HoF ne patchira igru (mislim da HoF stavi 1.5 patch).

Ponavljam, NIKAD nemojte downloadirati 1.1, 1.2 ili 1.3 patch jer 1.4 ima sva ta tri sadržana u sebi.
Zahvaljujem. Nema nikakvog patcha za TotE?

MTF*
16-02-2008, 16:13
nope...
btw za one koji neznaju tote je stand alone...

Rang€r
16-02-2008, 23:12
e to mi je trebalo, jedino mi se zbog tog nije svidalo u expanzijama, kako HoF pa je tako bilo i sa ToTE...

Arbiter of Change
17-02-2008, 10:21
Evo instalirao sve (hvala frendu za TotE) i sada ponovno prolazim originalnu kampanju. :)

Rang€r
17-02-2008, 13:15
ma originalna kampanja je preduga, bio je neki casopis koji je reko da je kampanja tolko dugacka, da se ljudima neda vise ni prelazit da dodu dokraja... istina :(

ove ostale sam igro samo uvod u stronghold na ToTE

Arbiter of Change
17-02-2008, 13:18
Meni je samo problem kad vidim kako su cutscene loše u originalu kad ih usporedim sa onima iz TotE-a.

Da_killah
17-02-2008, 13:20
ja zato još nisam igrao expanzije, a sad nakon godinu i pol opet prelazim kampanju...

Rang€r
17-02-2008, 13:21
a gle meni su dobre i jedne i druge :)
bas i ne vidim neku razliku iz homm5 i tote, jer su u obadvije super :) pogotovo jer je ingame a opet je ljepo...

Bartuc
17-02-2008, 13:22
Ma nije pre dugačka kampanja! Pa bolje da je duža nego da se završi u 2 dana! Fino si zemeš po jednu ili dvije misije dnevno i imaš 2-3 tjedna igranja što je fenomenalno! Najviše mrzim igre koje odišu jebenom igrivošću i fakat se nabriješ na njih i uživaš te se razočaraš kad ih isti dan pređeš uzduž i poprijeko!

Rang€r
17-02-2008, 13:29
je al u tih 2-3 tjedna meni svasta iskoci i onda eventualno dodem do 3-4 chaptera i gotovo... igro sam ga cjeli dan kad mi net bio iskljucen i da nemam neta uvjeren sam da bi igro igru, dok... opet nedobijem net :)

Da_killah
17-02-2008, 14:19
ma nisam ni rekao da su loše ili išta, kad ih jopš nisam ni igrao. ja sam kampanju prelazio jedno 2,3 mjeseca, počeo sam negdje u šestom, sedmom mjesecu i završio početkom devetog, bio sam mjesec dana na hvaru, pa onda tjedan dana na maturalnom, pa ovo, pa ono, totalno se odužilo :D

Prince-Artas
17-02-2008, 20:14
Meni je samo problem kad vidim kako su cutscene loše u originalu kad ih usporedim sa onima iz TotE-a.

kao da su u tote dobre :D
cutscene su preloše napravljenje i uistinu ih je katkad smiješno gledat

Akul
17-02-2008, 20:16
kao da su u tote dobre

Bar su bolje nego u originalu...

Prince-Artas
17-02-2008, 20:25
ako je tebi ono mutavo otvaranje usta napredak onda oke

Akul
17-02-2008, 20:26

I jest! Činjanica da likovi ne otvaraju usta u tako novoj igri je bolno za gledati!

Prince-Artas
17-02-2008, 21:20

I jest! Činjanica da likovi ne otvaraju usta u tako novoj igri je bolno za gledati!

bolno je gledat i kad otvaraju usta ko dijete od 2 godine
priznaj :D

moraju te cut scene odradit barem 300% bolje u novom nastavku

Akul
17-02-2008, 21:21
Ja imam bolju ideju: koristite text boxove!
Doista, cut-scene su trošak vremena i resursa a jedino sedobije gubitak na kvaliteti priče.

Prince-Artas
17-02-2008, 21:25
pošto se većinom o priči sazna iz cut scena morali su oni to puno bolje odradit

Akul
17-02-2008, 21:27
pošto se većinom o priči sazna iz cut scena morali su oni to puno bolje odradit

Ali nisu. Bilo bi bolje da sve obrade u textu, osim početka i završetka mape. Manje resursa potrošeno a priča je kvalitetnija.

Bartuc
17-02-2008, 22:09
Hej hej hej, ima u jednom djelu prvog dijela homm 5 gdje se Isabel-i miču usta dok priča... jesam jedini tko je to primjetio :D

Bartuc
17-02-2008, 22:15
E vidiš, šteta kaj to nisu uzeli iz četvorke :D

Nemreš ih pozvati, kasnije dobiješ spell koji ti dopušta summonanje jedinica iz najbližeg dvorca ali to je drekec...

Najbolje ti je da kad sagradiš vojsku, kupiš novog heroja i nađeš se sa svojim "glavnim" herojem na pola puta tak da ne gubiš puno dana na hodanje po vojsku. Tak ja radim i super funkcionira, malo više zlata buš trošio ali jebiga!

PS: Kad predaš vojsku svom heroju, onda kreneš nazad prema dvorcu sa novim herojem koji bi u idealnim uvjetima trebao do njega doć taman na početku sljedećega tjedna!

Akul
17-02-2008, 22:16
kveščn: kako uzimam pojačanja? moram li se vraćati do onih zgrada ili ih mogu naručiti pa da mi stignu za koji dan?

misliš na prvu misiju u TotE-u ili...?

Akul
17-02-2008, 22:19
da...na nju mislim...zasad imam shitload goblina i peasanta, nešto malo warriora i ostao sam bez centaura...

Da, trebaš se vraćati do zgrada. Iritantno, ali tako je kako je.

kulamasta
18-02-2008, 00:20
Kada ces imat neki grad onda ces moc iz toga grada pozvat sve unite koje imas za pokupit

Rang€r
04-10-2008, 23:42
evo da malo oživim topic :)

opet sam počeo malo aktivnije igrat, ovog puta idem s orcima izučit, pošto su mi prije elfova bili omiljena rasa u homm3(axe throwers, cyclops&behemoths <3)

sad sam malo igro s njima i prvo što sam primjetio je da nemrem igrat ko što inače igram... dakle kolko sam skužio najbolje bi bilo "glavom kroz zid"...
perkovi su im fora čak i imba donekle, najjači mi je onaj warpath(nakon svake borbe dobijete 100 mpa(movement points)) koji se nadograđuje na neki qrc na "s" što daje mogučnost da kad na mapi skupljate resurse, posječujete zgrade, ulazite u borbe i sl. ne gubite aj 1 il 2 movement polja... također korisno :) sad sam odlučio stat jer se budim u pol 8...

onda nešto novo što dosad nisam skužio(mislim da je to u ToTE dodano) je to da kad vam se loada scenario, lik vam ča description scenarija i to su super izveli (u onom scenariju cry for freedom(mislim da se tak zove))

igra rula puno sa ToTE... pogotovo mi se sviđa orkovska okolina, podsječa dost na one šume u SADu, onak crnogorične tamnozelene, neka čudna trava tamnozelena :) baš lijepo sve... :D

jel bi igro iko prek hamachija? :D

Deadwalker
04-10-2008, 23:46
Drago mi je da je netko oživio temu...Također igram TotE, orci su mi genijalni i ovo kaj si spomenul za scenarije...Inace, ja preferiram igrat s necromancerima, moja omiljena rasa, jos od Heroes 3...

###DK###
05-10-2008, 09:01
Drago mi je da je netko oživio temu...Također igram TotE, orci su mi genijalni i ovo kaj si spomenul za scenarije...Inace, ja preferiram igrat s necromancerima, moja omiljena rasa, jos od Heroes 3...

Također Necromanceri.
Ali u petici su mi odlični i oni koji čarobnjaci. (oni s Titanima)

Rang€r
05-10-2008, 09:02
da... imba su puno, al od ToTEa(il je to još u HoF uvedeno) nerfani su tak da nemogu dizat 100 licheva nakon svake bitke :) oni necro pointsi su super... sad i nisu tako jaki, i ravnopravni su drugim rasama... još jedno što mi se sviđa kod ToTE naspram homm3 je to što je bolji balans rasa, nema više nekih imba rasa...

al opet orcovi kad ih dobro posložiš, s dobrim herojem čuda čine :)

onda herojkinja što ima kameni grudnjak na jednoj sisi(neznam kak se zove) ima posebnost da uniti imaju kao life steal neki... i dost je dobar taj lifesteal :)

jel zna neko čemu služe stun i crit? :S ja baš nisam skužio da stun čini nekog qrc, a crit neznam kad opalim i kak ga opalit...

tower/academy je bio super i homm3 :) sa malom vojskom uz pomoč spellova mogo si čuda radit :) to je bilo jedini put da sam volio magiju... inače kad s akademicima igram, napravim unitima ake artefakte da heroj ni ne treba spellove bacat :D

Deadwalker
05-10-2008, 09:52
da... imba su puno, al od ToTEa(il je to još u HoF uvedeno) nerfani su tak da nemogu dizat 100 licheva nakon svake bitke :) oni necro pointsi su super... sad i nisu tako jaki, i ravnopravni su drugim rasama... još jedno što mi se sviđa kod ToTE naspram homm3 je to što je bolji balans rasa, nema više nekih imba rasa...

al opet orcovi kad ih dobro posložiš, s dobrim herojem čuda čine :)

onda herojkinja što ima kameni grudnjak na jednoj sisi(neznam kak se zove) ima posebnost da uniti imaju kao life steal neki... i dost je dobar taj lifesteal :)

jel zna neko čemu služe stun i crit? :S ja baš nisam skužio da stun čini nekog qrc, a crit neznam kad opalim i kak ga opalit...

tower/academy je bio super i homm3 :) sa malom vojskom uz pomoč spellova mogo si čuda radit :) to je bilo jedini put da sam volio magiju... inače kad s akademicima igram, napravim unitima ake artefakte da heroj ni ne treba spellove bacat :D

glede academy-a se u potpunosti slažem, oni artefakti cuda cine...Inace, na HOMM V mi je definiativno najbolja stvar skill tree jer fakat igram peticu vec dugo, i jucer kad sam igrao bas otkrio jedan novi skill. Genijalno...

Bartuc
05-10-2008, 10:05
Meni su likovi iz Academya nekako gay :( Tower u trojci je bio puno bolji. Najdraži grad u petici mi je Dungeon zbog onih malih Furry babica. Možeš pretrčati preko čitavog bojnog polja, kada izvrši napad, vrati se nazad bez da ti neprijatelj uzvrati napad i još uz to, baba ima pravo na 2 napada :shock: Jednostavno najbolja jedinica ikada, ogroman damage rade :pray: I još uz njih onaj jahač dinosaura. Također legendarna jedinica. Radi ogroman damage, i ako je pokraj neprijatelja dok ti sa drugim napadaš tog neprijatelja, i on ga usput ugrizne xD

Znači Dungeon mi je najbolji zbog tih baba, ali najsexy grad mi je Necropolis. Pre dobro dizajniran, odlična, morbidna atmosfera, ma odlični su mi :D

Deadwalker
05-10-2008, 10:10
Jep, slažem se u vezi Dungeona, meni druga najbolja rasa na petici...jos su mi predobri oni archeri iz Sylvana, sam se nemrem odlucit da li su mi bolji hunteri ili arcane :) ...za ubijanje dragona iz daljine su savrseni...

Teon
05-10-2008, 11:05
Meni je oduvjek Inferno bio fejvorit, iza njega Dungeon (govorom o trojci) no kako su dost oslabili Inferno, mi je Dungeon sad na prvom mjestu (Furye + Empowered Destruction Magic!)

Ranger, Wade i ja vec neko vrijeme stalno peremo HoMMV ToE, cujem da je izaso patch 3.1 mogli bi i patchat

Bartuc
05-10-2008, 11:19
Da, Inferno je odličan samo zbog onog prizivanja kopija svojih jedinica. Tako da su zbog toga možda i najjači u igri pošto realno ne moraš izgubiti niti jednu jedinicu u većem fajtu. Ali su mi i dalje lame zato što im niti jedna jedinica ne odstupa nekom posebnom kvalitetom. Eventualno onaj troglavi pas, Cerebrus ili HellHound.

###DK###
05-10-2008, 11:21
Meni je oduvjek Inferno bio fejvorit, iza njega Dungeon (govorom o trojci) no kako su dost oslabili Inferno, mi je Dungeon sad na prvom mjestu (Furye + Empowered Destruction Magic!)

Ranger, Wade i ja vec neko vrijeme stalno peremo HoMMV ToE, cujem da je izaso patch 3.1 mogli bi i patchat

U Infernu mi je onaj Pit Lord (mislim da se tako zove, uglavnom onaj prije Devila) fenomenalan. :pray:

Bartuc
05-10-2008, 11:34
Da, fora je. Meni nejbolje dizajnirana jedinica :D Ali šteta što što je relativno slab. Onaj Fireball radi mali damage za taj level jedinice, baš kao i Fire Storm. Pravi potencijal Pit Lorda bi bio u borbi prsa o prsa, a to ne dolazi u obzir pošto se lik pre sporo kreće. Znači osuđen si ga koristiti kao Ranged jedinicu, a u Ranged svijetu ima puno bolji i puno jeftinijih solucija...

Teon
05-10-2008, 11:37
Yes, al zato uzmes Groka (mislim da se tak zove) koj ima Teleport koj kosta 50% manje, i jos mu dobavis preko logistics - Teleport Assault i da vidis kako Pit Lord cini cuda u meleeu :)

Inferno je uzasno jak late game sa gatingom, no na pocetku ti taj gating nis ne znaci (prespor je, premalo unita) te je jako tesko igrat s njima osim ak ne uzmes Delebicu koja ima Fireball Ballistu za lakse kripanje, no onda gubis na jacini Pit Lorda jer nemas poslije Teleport ...

Rang€r
06-10-2008, 22:41
strategija homma u warcraft rječniku \o/

sad sam več dost igro, i pomalo se prisječam i ja svih tih taktika... sjetio sam se napokon onih osnovnih stvari drood i mh u jedan od kuteva i ispred njih treant :)

unicorn treba imat prostora... dryade idu pored treantova, dakle do droodova... blade dancere samo treba ćuvat i finishat s njima, vrlo su krhki, gotovo ko t1 jedinice, al dmg im je imba... zmajevi su assault i malo dobivaju na vremenu, dakle ak će mi derat neko spellovima il ranged po mh/droodu zmajevi će pomest vojsku... a opet može rušit zmajeve, a to če dost trajat :)

kadkad se pitam što bi bilo dobro kad bi napravli ovak malo glupljeg AIa pa da mi prvo treantove napdaju, a dryade samo hilaju :D elves definitivno najjači, crna brača im ni do koljena nije, zna se ko je koga pod zemlju tero :D

###DK###
06-10-2008, 22:45
Heroes mi je težak za prelazit.
Nisu svi leveli ali pojedini su stvarno teški.
Npr. onaj u kampanji s demonima, mislim treći level u toj kampanji, uglavnom kad trebaš porazit Gilraena (onog vilenjačkog vladara). Jesam se namučio s tom misijom.

Akul
06-10-2008, 22:48
Jesi patchao? Ta je misija postala jaaako lagana nakon instalacije patcha.

###DK###
06-10-2008, 22:53
Jesi patchao? Ta je misija postala jaaako lagana nakon instalacije patcha.

Nisam ali nije bitno.
Prešao sam je svakako. :D

Rang€r
07-10-2008, 11:51
zaš patchat kad postoji ToTE :D i onda se sam skine onaj mod da se mogu prijašnje expanzije igrat sa ToTE

SirCag
07-10-2008, 12:08
Ček, s tim modom onda igram prijašnje kampanje sa ovim gradovima iz tote (isto ima alternativnih jedinica?), imaš link na taj mod možda? ;)

Bartuc
07-10-2008, 12:20
Gušt je HoMM 5 igrati na Heroic težini :pray:

Rang€r
07-10-2008, 13:05
Ček, s tim modom onda igram prijašnje kampanje sa ovim gradovima iz tote (isto ima alternativnih jedinica?), imaš link na taj mod možda? ;)

ne nema alternativnih jedinica več sam imaš kampanje bez da moraš instalirat homm5 i HoF posebno...

Da_killah
07-10-2008, 16:47
čovjek je pitao link, a pitam ga i ja :)

Akul
07-10-2008, 17:59
ne nema alternativnih jedinica več sam imaš kampanje bez da moraš instalirat homm5 i HoF posebno...

Čudno, kod mene ima alternativnih upgradeova i krvavih anđela po mapi...

Akul
07-10-2008, 18:07
Link (http://www.heroes-fr.com/en/original_campaigns.php)
(Skinite sve (osim stranih jezika f'corse) jer ništa ustvari nije optional)

Da_killah
07-10-2008, 18:16
uf, sad još moram samo nabavit tote :D

dakl kad nabavim tote i imam ovaj mod, mogu izbrisati original igru i hammerse?

###DK###
07-10-2008, 18:53

Nisam još pokušao.
Ali ako neke levele jedva prelazim na normal kako li ću tek na heroic. :D

SirCag
07-10-2008, 19:45
Thanks Akul ;)

Bartuc
07-10-2008, 20:12

Nisam još pokušao.
Ali ako neke levele jedva prelazim na normal kako li ću tek na heroic. :D

Pa navikneš se, samo što je puno veći gušt zato što tek na većim težinama dolazi do izražaja koliko je bitno taktizirati, koristiti prave magije te pravilno razvijati Heroja...

MTF*
07-10-2008, 22:37
bartuc pratis ti onaj wheel ili ides kak ti se svidi? (mislim na razvoj heroja)

Bartuc
07-10-2008, 22:47
Probao sam ga pratiti sa jednim Herojem, ali to mi je puno kontanja pa mi pada volja za igrom. Preko wheela dobiješ ultimativnog lika, ali ono, nekako mi je ljepše uzeti najbolje što mogu, pa idem gdje me voda nosi. Samo na taj način nikada nemaš ultimativnog heroja pošto za njega moraš uzeti hrpu skillova koje inače nikada nebi uzeo pošto su šrot teški :D

Rang€r
07-10-2008, 23:33
u heroesima nema shrot skillova :) sve što uzmeš je korisno, sl. ko u witcheru ne kažnjava te ak na knighta radiš da bude sorcer i da bude imba s blessinzima...
zavisi od neprijatelja... ak si s orcovima protiv akademije, logično bi bilo uzimat one njihove skillove što sjebu magiju, al opet nemoraš...

homm 5 nisam igro na heroic, al sam homm 3 igro na prednajteže ne sječam se kak se zove težina... i owno bi AIa, al najteže nisam mogo nikak :( mogo bi sad u trici na hard preč :)

btw jel volite mape s UGom? ja ih volim samo ak sam DE il dwarf :D

Rang€r
30-11-2008, 18:00
jel igra još ko igru?

ajd ak neko igra, pa ak oče nabacit koju partiju prek hamachija nek se javi ;)

xfire=ivan10

Deadwalker
30-11-2008, 23:35
u hebote, vec sam zaboravil na heroje, nisam ih dugo igral, baš bi mogel. Samo moram prvo naći igru, pošto sam je posudil, damn...Ja sam za koju partiju, samo kad prvo dobijem opet igru...

Scourge92
01-12-2008, 03:29
u bogte, prošla skoro godina dana kak nisam heroes-e zavrtio, mogo bi ih opet malo zaigrat
da nije bilo ove teme ne bih se ni sjetio :)

###DK###
01-12-2008, 09:20
Ja sam ih pobrisao prije par tjedana.
Mislio sam ponovo zaigrati, ali kad se sjetim da trebam sve ponovo prelazit, ma kakvi.
Ako imadnem volje, instalirat ću je ponovo. :D

Gothmog
01-12-2008, 10:06
Ja ih sa frendom nikako ne mogu osposobit za igru...doduse, nije problem u igri, nego u frendu,kojeg ne mogu ni pingat preko hamachija,unatoc tome kaj je maknuo firewall i stavio hamachi network na prioritet...

Rang€r
01-12-2008, 15:26
ovisi o verziji, najnovija suxa... zaboravio sam koju treba imat al mislim da je ona prije najnovije...

btw, igram ToTE, al mog i posebno homm5/HoF instalat, al onda nema simultaneous turns(il kak se več piše) pa je malo dosadno... btw oni dueli su super... al DE su mi imba nekak :/

Teon
01-12-2008, 15:56
Provjereno, Hamachi 1.0.1.5 najbolje radi sa bilo kojom verzijom Heroesa

Rang€r
02-12-2008, 14:59
kak sam jučer ljep game odigro, owno sam tog glupog cheaterskog AIa... lik s malom vojskom owna ono što je meni s večom vojskom challenging, bez gubitaka ima artefakta pun qrc a neznam odakle jer je u jednoj potjeri lik onak usput počistio lots white bearova(oni elitni međedi kod dwarfova) a resurese, gold i artefakt ostavio meni -.- pobjego je ošo po vojsku, jednakih vojski owno ga ko malo dijete... još jače zbog tog jer je on orc a ja DE bio imo je basic shatter magic i još neki skill za otpornost na magiju...

jedina mana je taj cheaterski AI koji čuda čini, sve dok ne dođe do humana koji ga razbije lakše neg 5 huntera...

Teon
03-12-2008, 15:37
I, jel jos tko zainteresiran. Upravo igram sa Rangerom (po 53646375ti put) ... ak ima netko HoMMV sa zadnjom ekspanzijom nek dodje na hamachi network: HoM&M V ToE pass:homm

Rang€r
06-12-2008, 12:46
uff, sad se zahuktava, ffa trefoil, iako sam najslabiji, odero sam teonovog alt heroja :D sagradio apgrejd za pit spawnove, preimba su.. jedva čekam da ih dođem apgrejdat :D

ajd ak ima još 1, mogli bi bacit double confrontation, dobra mapa za 2v2

Teon
06-12-2008, 13:03
Eh, al meni ce sad Scharko sredit main heroja ... sva sreca imam golda za bijeg da sacuvam unite. Onda cu doc sa cijelom vojskom :D Dwarf power!!

Al mapa je fora, onak fali resursa moras ic na centar mape i tamo pokolj

Rang€r
06-12-2008, 13:59
a na centru mape samo kristali i gemovi, kojih imam više neg zlata...

Teon
06-12-2008, 19:50
He he, ja sam pokupio ostatak :D

Deadwalker
06-12-2008, 23:33
e danas sam si instalirao HOMM V TotE pa ako bi mi netko mogao preporuciti tj. dati link za neku dobru x-large mapu za download...

theplaya
07-12-2008, 11:03
pa sa tom expanzijom dobijes map generator, cemu skidati s interneta.

Rang€r
07-12-2008, 13:54
ma najbolje si u editoru napravit :)

ja sam išo napravit po uzoru na key to victory iz homm3 al nedostatak volje i ljenost su me ubile :(

Deadwalker
07-12-2008, 14:00
ma daj, radit mapu u editoru, za to treba puno strpljenja i vremena, ali i kreativnosti. Zadnji put sta sam radio mapu bilo je također za HOMM3 i to je ak se dobro sjecam bila mapa medium velicine, ali je i licila na nesto...radit neku veliku mapu jednostavno nemam volje...ma koristio sam ovaj map generator, mape su sasvim ok, iako se na netu može naci jako dobrih slozenih u editoru. Ja sam si skinuo neke sa http://www.celestialheavens.com

Rang€r
07-12-2008, 15:06
y... i ja sam napravio dve mape za trojku, dok sam ju igro... super su mi ti editori od strategija, svaki idiot može mapu napravt :D

kulamasta
10-12-2008, 13:01
Raspolozen netko za partiju veceras?

Rang€r
10-12-2008, 13:10
count me in

kulamasta
10-12-2008, 13:13
count me in

Igrate na hamachi: HoM&M V ToE pass:homm?

Rang€r
10-12-2008, 13:16
da

kulamasta
10-12-2008, 13:18
Spojio sam se na mrezu... nick Rogaz

Oko koliko se igra?

Rang€r
10-12-2008, 13:42
oko 20h prije manje kad dođemo iz škole :)

Teon
10-12-2008, 14:17
Uglavnom ja volim vise pocet oko 7-8 jer ne stignem do kasno previse igrat.

Nego kad svi skinemo patch mislimo igru patchat sa 3.0 (TotE expanzija) na 3.1

kulamasta
03-01-2009, 17:56
Sta ovo zamrlo?

Nitko vise ne igra?

Rang€r
03-01-2009, 18:08
ja igram kad me zovu :P

Teon
03-01-2009, 20:59
A sry, stvar je sto pored MSNa, X firea, Steama te IRCa (mislim da sam sve nabrojao) zaboravim upalit hamachi pa ak imas nes od ovoga dodaj me i cim vidis da sam online zovi na HoMM

Outmind
21-11-2009, 10:39
Dižem temu iz mrtvila jer igram ponovno kampanju i imam jedno pitanje. Kak splitat stackove monstera prilikom razmjene istih između 2 heroja? Možda se to i može u expanzijama koje isto imam, ali sad prelazim prvo origigi igru, a tu opciju još nisam našao.

Teon
21-11-2009, 10:53
Kad otvoris Army Sheet heroja ili u gradu, klikni sa shiftom na neki unit i prebaci ga na drugi slot (naravno cijelo vrijeme drzi shift, neznam dal je bitno al ja to radim sa lijevim) i onda ce te pitat kak ih oces splitat

Outmind
21-11-2009, 11:32
A tako! Idioti se nisu udostojili staviti listu keybindingsa u game optionse tak da sam nad time mogao zdvajati tko zna koliko dugo. Hvala ti na info-u :bravo:

Teon
21-11-2009, 16:50
Np, i ja sam se isto mucio sve dok nisam procitao u Manualu :rotfl:

Oduvjek sam tvrdio da su manuali zakon i oduvjek volim hard copy igre nego digitalno (Steam, etc.)

Deadwalker
21-11-2009, 19:30
Sad sam dobil volju odigrati nekakvu mapu kada vidjeh ovaj topic. Stvarno nisam vec predugo

tigerija
06-12-2009, 03:35
I ja, oče tko ?

kulamasta
12-04-2010, 05:02
Ima li koji pravi muskarac za neku sesiju preko Hamachija?

tigerija
12-04-2010, 12:07
Mogu ja. :)

kulamasta
12-04-2010, 12:32
Moramo se uskladit o moćni Tigerijo!

Koje ekspanzije imas?

Kada sil slobodan?

Bartuc
12-04-2010, 12:36
Mene počinje primati hype, ali za trojkom. Moram probati da li će mi raditi pošto prije godinu dana nije, ali tada sam imao drugi sustav i drugi komp...

@Kulamasta & Tigerija, koji vam je najdraži grad?

kulamasta
12-04-2010, 12:51
U trojci ili petici?

Bartuc
12-04-2010, 12:58
U petici.

Teško se odlučiti za apsolutni favorit, svaki grad je genijalan, jedino mi Akademija baš ne leži. Oni su kao "Mage" grad, a Dungeon mi je puno bolji za magije. A favorit mi je nekako Haven, volim ga mixati sa Light magijama koje su savršene. Dark magije su još i bolje, ali beštije iz Necropolisa mi nisu nešto posebno (osim vampira).

kulamasta
12-04-2010, 13:08
Uf uf uf

Mnogo teska pitanja postavljac Bartuće...

...jel ti to namjerno?!

Volio sam igrat s Inferno...

Svidjala mi se njihova specijalnost Gating; sto bi reklo mladi, mnogo sam ju lajko...

Heavan mi je isto ok, al oni su kak bi se reklo klasika; si njima ne mozes da omanes

Academija mi takodjer nije sjela al kazu eksperti da su mnogo moćni u powergamingu, posebice u multiplayeru kada se rusha protivnik... Tko ce ga znat

Nekrići su mi isto bili dobri ali cini mi se da su pachevima znacajno oslabljeni; tj. sigurno su oslabljeni... moglo se puno manje dizat mrtvih nakon fighta

Sylvan je metroseksualna rasa tako da njih niti ne uzimam za ozbiljno...

Dungeon je i meni mila ponajvise dobra caster klasa... makar i oni imaju neke polupederske karakteristike, al staš... Za muškarca je mać i stit ionako!

Tako da da, mogu rec da mi je inferno bio najsimpaticniji....

KI KI
12-04-2010, 14:31
u trojci Tower, a u petici je to akademija... dobra mi je ali sam malo razocaran... dungeon je buno bolji od njih :( inace inferno mi je zakon ali orci ownaju :DDD i u trojci jedan od favorita su mi bili iz Strongholda. Hebes magiju kad mi je bolje prsa o prsa :D

Lord Ragnarok
12-04-2010, 14:33
dungeon/dungeon/dungeoni jos mal dungeona.
i heaven i orci u petici, uz warlocks/dungeon.
ostalo ili saka ili je dosadno.
spellcasters+melee powah. mmmmmmm

whiskey
12-04-2010, 14:39
3- Dungeon. Kombinacija meduza, mocne magije, harpija i svih ostalih cuda .. baš pwn dvorac :)
5- Dwarfovi i njihove imba rune:)

Deadwalker
12-04-2010, 14:41
3- Dungeon. Kombinacija meduza, mocne magije, harpija i svih ostalih cuda .. baš pwn dvorac :)

a u petici je to akademija

Outmind
12-04-2010, 14:42
U dvojci mi je najbolji bio town sa wizardima (i veprovima, halflinzima titanima...), u trojci dungeon kao i većini vas, sa time da mi je onaj u močvari isto bio jako dobar. Kaj se petice tiče, tu su mi nekak najbolji undeadovi.

Bartuc
12-04-2010, 14:54
Ajde, malo sam vas probudio :D

U Dungeonu su mi Furije pre pre zakon jedinice, nevjerojatno koliko su ubojite čak i umjerenim količinama. Sylvan ima savršene Archere (Master Hunter), ali ostalo nije ništa posebno. Inferno sam zaboravio, Gating je pre genijalan skill, možda čak i malo pre jak, a i njegove jedinice su mi najbolje dizajnirane.

I da, zaboravio sam na expanzije. Orkići su mi bili ludnica, pogotovo ako napraviš Ultimate heroja :pray: Rage sistem su zbilja dobro ubacili u igru i sviđa mi se što nemaju klasičnih magija. Dok su mi dwarfići standardno bedasti (znate moj stav prema dwarfovima :D), ali Magma Dragon uparen sa Runama je strašno opak.

Novo pitanje :D

Koja vam je najdraža škola magije?SMeni je bez sumnje najbolja, a ujedno i najjača škola - Dark Magic. To je toliko overpowered škola za nepovjerovati :D Svaka magija u toj školi je pre savršena. Puppet Master :pray:

Deadwalker
12-04-2010, 14:59
Joj da, taj dark magic je fakat koristan. Posebice ona magija mass slow gdje brutalno povecas inicijativu svoje vojske naspram protivnicke. Pa ako jos dodas mass weakness te im jos dodano sjebes moral...nemaju sanse :)

Bartuc
12-04-2010, 15:08
Mass Puppet Master xD

kulamasta
12-04-2010, 15:14
Dark magic je definitivno najjaca...

Po meni glavna mana petice je lose izbalansirana kampanja...

tigerija
12-04-2010, 19:25
Moramo se uskladit o moćni Tigerijo!

Koje ekspanzije imas?

Kada sil slobodan?

Imam stand alone expanziju, Tribes of the East jer mi to jedino dobro, ovo sve prije mi bzvz, što se tiče petice.
Slobodan sam neznam... kad ne radim... Imam msn pa se tamo mogu dogovorit, kad sam koja smjena, da ne pišem sad na forum svoj raspored -.-' .

Najdraži grad mi je Inferno, več od trojike.

Rang€r
12-04-2010, 20:08
elfovi svugdje ownaju :>

archeri, treantovi, zmajevi, te druidi u 5ici su preimba :)) ostatak vojske još onak dođe kao super support u ovom il onom smislu

Akul
12-04-2010, 20:30
Ranger, kako si mogao zaboraviti castanje tri Implosiona u jednom potezu?! Sjećam se kako sam bio iznenađen kad sam saznao kako moćan taj Imbue Arrow +Multiple Shoots može biti

Rang€r
12-04-2010, 20:45
nije mi se dalo pisat, nezna za to svako, pa ne želim da se zna za elf powa :))

al ima neki imba isus kod necrača il dngna, speciality mu je onaj imba spell, doduše sad mu se ime nemogu sjetit, znam da ga je teon igro(ili tin) i da je bio ono totalno OP, odma od početka si mu qrc mogo pušit >.>

KI KI
13-04-2010, 14:08
destructive magic je kul :D . btw kaj se tice te inicijative :D mass haste + mass slow na njih? gg? jos onaj retardirani item za 10% inicijative :D

Lord Ragnarok
13-04-2010, 14:22
dark magic- mass decay+corrupted soil sa posion masterom.
isusjem boga na pocetku osim ak ne naletim an gargoyles.
%sanse da zarazi jedong nep creatura sa decayom (sa lvlom raste sansa za vise creatura zarazi)
corrupted soil=>move=dead. nazalost nije tolko jako kolko bi htjeo :P

Bartuc
13-04-2010, 15:41
E MORATI ću je vrlo uskoro ponovno zaigrati :pray: Dok pređem AC2 i još par što sam instalirao. Jedva čekam...

KI KI
13-04-2010, 19:18
e bartuc bartuc :D jednostavno da imas low pc i da nemres igrati najnovije naslove odmah bi se bacio na HoMM 5 :D
pomeni ima prehebenih kombinacija sa skillovima ali to je tesko ostvariti u hot seatu il nes :D trebalo bi jednostavno to isprintati stavit pokraj pc-a i slagat :D

Bartuc
19-04-2010, 15:24
Zaboravio sam redoslijed instaliranja patcheva ukoliko snimam HoMM5 sa obje expanzije :( Jel se netko sjeća da li trebaju patchevi za svaki nastavak posebno ili expanzije updateaju prethodne nastavke pa mi treba samo patch za TotE?

Akul
19-04-2010, 16:22
TotE je standalone pa ti samo on treba za instalaciju.
Onda instaliraš patch za TotE.

Ako želiš igrati starije kampanje, na netu možeš skinuti mod koji ti dozvoljava da igraš stare kampanje u TotE.

keko
19-04-2010, 18:57
Opet instalirao Tribes of the East, igram s bratom, hot-seat FTW.

Bartuc
19-04-2010, 23:04
Snimio sam je, sutra počinjem. Mislio sam ovaj put malo ležernije, ali ipak me vuče da još jednom pređem na heroic tako da mi upregne vijuge za taktiziranjem. Uff, kako obožavam ovu igru. Koliko god da je puta igram, NIKADA ne dosadi.

PS: Neka se nađe, ako zbog nikog drugog, onda zbog mene u budućnosti :D

1) HoMM5 + Patch v1.4
2) HoF + Patch v2.01
3) TotE

Akul
19-04-2010, 23:16
Ozbiljno, ne treba ti ništa osim

TotE + 3.1 patch

Vanilla i HoF samo zauzimaju prostor na disku a ne služe ničemu (TotE ih ne treba da bi se mogao instalirati i igrati)

Akul
19-04-2010, 23:36
Za one koje zanima...

H5 i HoF scenariji za TotE (http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/original_maps.shtml)
Vanilla i HoF kampanje za TotE (http://www.heroes-fr.com/en/original_campaigns.php)

osvetnik_sch3l3
19-04-2010, 23:38
zivcira me sto postoje +2 razvojna puta za svaki unit a jedina vizualna razlika je boja i poneki oklop :(

kulamasta
19-04-2010, 23:58
Nego Akule, ima li kakva vijest o HOMM VI?