PDA

Pogledaj cijelu verziju : Unreal Tournament III

Stranica : 1 [2] 3 4

Bishop_45_(2)
04-11-2007, 22:07
pa jbt impact hammer je poznata vrsta snajpera, je tako baja ?

Korpse
05-11-2007, 14:29
joj, poglwdao sam trailer.. jebenica...

FioPro
19-11-2007, 14:06
Moja kopija LEGALNE Unreal Tournament 3 CE verzije je na putu. Igru sam naručio preko GAME.co.uk. Razlog zbog kojeg sam naručio igru iz inozemstva, a ne iz domaćih izvora, je vrlo jednostavan. Kod nas će igra koštati isto toliko koliko Collector's Edition iz inozemstva zajedno sa poštarinom. Konkretno, na GAME.co.uk sam Collector's Edition platio 34.99 GBP preko Mastercard-a ( uz mali popust koji servis nudi za sve korisnike ). Uz tu cijenu igre još moram platiti i poštarinu, a Royal Mail za Hrvatsku će vas stajati 2.95 GBP. To je zajedno 37.94 GBP, a to je oko 400kn. Mislim da se svi možemo složiti da je to vrlo povoljna cijena za jednu Collector's Edition igru sa kojom dobivate DVD sa tutorijalima i ostalim sitnicama, te jedan lijepi Art Book.

Svi vjerojatno znate da je igra već izašla u Njemačkoj, ali cenzurirana verzija. To znači da će svi efekti vezani uz krv, odnosno "gore" biti reducirani na minimum minimuma. Necenzurirana verzija za USA izašla je danas, a verzija za Europu dolazi k nama 23. ovog mjeseca. Igra koju sam ja naručio je, naravno, verzija za Europu. Igru mogu očekivati do kraja mjeseca. Kada igra izađe, Royal Mail istu dostavlja u roku od 5 dana, ako ne dođe do nekih komplikacija. Jedna od boljih stvari je da neću morati platiti carinu na igru jer ju oni šalju kao "dar". Još vam nude da napišete neku poruku. Tako sam ja čisto iz šale napisao "Sretan Božić" na poruku. Kakav će to biti osmijeh kad ugledam tu poruku :)

a onda kad jednom dođe :kill: :killyou: :twisted: :-x 8)

OBAVEZNO svi pogledajte ovo http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127

Gravestone_bluz
19-11-2007, 16:20
Neznam, mislim da neću kupovati UT3 , pucačine tipa CoD mi više leže, al neznam, možda i kupim...

slayervedran
19-11-2007, 16:30
kontam kupit ,fino izgleda

Hidraulicar Kreso
19-11-2007, 19:38
kad ovo izlazi

FioPro
19-11-2007, 21:12
Stvarno se isplati kupiti ovu igru... To nije kao sa drugim igrama tipa CoD i sličnih. Nije da imam nešto protiv CoD, dapače, on je jedna od najboljih igra koje sam igrao, a sada baš igram CoD4 i igra je zakon. Ali nisu sve igre kao UT... Jednom kada izađe i kada svi korisnici dobe u ruke Unreal Editor, onda tek počinje prava stvar... Baš jedan od razloga što sam odlučio uzeti CE je baš taj DVD sa 10+ sati video tutorijala u Unreal Editoru. Možda napravim koji mod ili mutator, a kada napravim, sigurno ću vam ovdje na forum postati link... Po mogućnosti napravim MiniInstagib kao onaj u UT2k4 koji ispaljuje municiju brzinom miniguna, a municija je jačine kao ona kod Instagib puške... Pravi masakr kada jednom zaigrate... ;D

Kada kupite UT3, zagarantirano vam je da ćete tu igru igrati još barem par godina jer je izuzetno dugotrajna. Još jedan od razloga zašto kupujem original jetaj da ne želim imati problema sa onlime igranjem kao što sam imao sa 2k4. Jednostavno želim sve fair and square...

Što se sam tehničke strane igre tiče, mislim da sa svojom 8800GTS mogu očekivati vrlo igriv framerate na max settings i 1280x1024...

FioPro
19-11-2007, 21:18
ljudi...dal u novom UT-u ima melle oruzja koja su bila uvedena u jedan unreal(ja mislim unreal championship neki na xboxu)?

Gle, neće biti u originalu, ali će se sigurno pojaviti neki mod u stilu Ballistic Weapons kao što je bilo u 2k4... tamo je bilo i katana i bacača plamena i svašta...

Babitz
19-11-2007, 22:49
ballistic weapons je zakurac mod :(

scorpion667
20-11-2007, 00:58
Sudeci po demu 100% sam uvjeren da ce UT3 biti igra koja je ispunila sva obecanja. A nekako me najvise privlaci sto me sve jako posjeca na prvi UT (kretanje, pucanje itd.). Opet kazem 100% ce ovo biti igra koja ni u kojem aspektu nece podbaciti i biti ce najugodnije iznenadjenje kad izađe! 8)

FioPro
20-11-2007, 14:55
E ljudi imam jednu ideju... Ajmo se mi hrvatski igrači UT trojke ujediniti malo na ovom forumu... Dajte ako vam nije problem ostavite ovdje nick koji koristite za online igranje u UT3 pa da se međusobno stavimo na listu prijatelja u igri pa da lijepo zajedno špilamo... Inače, ja sam u ClimaxGaming klanu, a igram većinom na serverima od Multiplaya i od klana ( kada ima mjesta, ili u suprotnom, kada ima dosta igrača za ugodnu igru ). Igram pod imenom FioPro

Babitz
20-11-2007, 19:42
prvi put čujem za tvoj klan
neki novi?

ja ne igram ut3 radi kompa... al inače sam na 2k4 bio dosta upoznat sa scenom
i ono, većina cro komjuitija ti je na http://www.kitah.org

_Cox
20-11-2007, 19:54
Moja kopija LEGALNE Unreal Tournament 3 CE verzije je na putu. Igru sam naručio preko GAME.co.uk. Razlog zbog kojeg sam naručio igru iz inozemstva, a ne iz domaćih izvora, je vrlo jednostavan. Kod nas će igra koštati isto toliko koliko Collector's Edition iz inozemstva zajedno sa poštarinom. Konkretno, na GAME.co.uk sam Collector's Edition platio 34.99 GBP preko Mastercard-a ( uz mali popust koji servis nudi za sve korisnike ). Uz tu cijenu igre još moram platiti i poštarinu, a Royal Mail za Hrvatsku će vas stajati 2.95 GBP. To je zajedno 37.94 GBP, a to je oko 400kn. Mislim da se svi možemo složiti da je to vrlo povoljna cijena za jednu Collector's Edition igru sa kojom dobivate DVD sa tutorijalima i ostalim sitnicama, te jedan lijepi Art Book.
Ja sam preorda u crovortexa, ako budu u mogucnosti nabavit collectors edition onda to uzimam. Kažu da jos ne znaju jesu li u mogucnosti nabavit. :( Sad mi je ža što nisam ko ti iz inozemstva uzea. :(

Babitz
20-11-2007, 19:59
oš ti ikad imat adsl, cox? :(

mrs.croft
20-11-2007, 21:49

oćeš ti ikad pokrenut ut3 na svom kompu? :(

Babitz
20-11-2007, 23:30
ak me sponzoriraš :(

_Cox
21-11-2007, 16:43
Sam Bog zna! :(

FioPro
21-11-2007, 18:55
prvi put čujem za tvoj klan
neki novi?

ja ne igram ut3 radi kompa... al inače sam na 2k4 bio dosta upoznat sa scenom
i ono, većina cro komjuitija ti je na http://www.kitah.org

A to nije naš klan... Neki strani... Nije vrli... Preporučiš koji klan ?

Babitz
21-11-2007, 19:34
pa ne znam, od hrvatskih imaš unq, kitah i cao. ima i još manjih i slabijih klanova koji se rađaju i raspadaju na dnevnoj bazi, al ono =\

SkunK
29-11-2007, 22:17
Evo upravo sam odigrao malo demo, nije mi bas prijala igra...nikad opet nisam niti bio fan UT-a ali meni je to sve presareno i prebljeskavo da bi uzivao kako spada.

Postoji kampanja vidim ali samo u full verziji, jel se isplati nabavit izricito radi kampanje(ne zanima me bas multiplayer)?

mrs.croft
29-11-2007, 22:20
Evo upravo sam odigrao malo demo, nije mi bas prijala igra...nikad opet nisam niti bio fan UT-a ali meni je to sve presareno i prebljeskavo da bi uzivao kako spada.

Postoji kampanja vidim ali samo u full verziji, jel se isplati nabavit izricito radi kampanje(ne zanima me bas multiplayer)?

aha,ima pravu priču (OMFG)

Duh
30-11-2007, 08:55
da,da.Prica je stvarno vrhumske kvalitete :rotfl:

Babitz
30-11-2007, 13:00
kladim se da owna onu u crysisu :(

Aerial
30-11-2007, 13:53
Enforcer izgleda ko' neki vodeni pištolj....

Bishop_45_(2)
30-11-2007, 15:24
Enforcer izgleda ko' neki vodeni pištolj....

tocno, oruzja su dobila pickasti stih, modeli charactera su retardirani (mislim ako su u naprednoj buducnosti, kako nisu uspejli smisliti kvalitetan armor, ne nositi armor promjera pol metra :? , jer to jednostavno izgleda jadno); i igra ima blesavo visoke hardverske zahtjeve za nesto poput UT-a, sto bi trebali svi moci igrati i raditi modove, ipak su modovi jedina stvar koja im igru odrzava na zivotu ....

rofl, sad cu ovo ponavljati svakih 10 str :P

FioPro
30-11-2007, 17:25
Da bi oružja bila veća, isključite da je first pearson weapon manji.

Campaign je dosta dobar, pogotovo cut scene, ali ono zbog čega većina ljdi kupuje UT je MP. Ako ne namjeravaš igrati online, onda si rađe nabavi Crysis. Jer imati doma original UT3 a ne igrati MP je grijeh :)

I UT3 je sigurno dugoročnija invensticija od Crysisa ako ga kupite. Možete očekivati modove godinama. Za sad ih još nema jer treba malo vremena da se sve to pokrene, kao što je bilo i sa 2k4 :pray:

Što se hardwerskih zahtjeva tiče nemam što za prigovoriti. Igra je lijepa i šarena. Sve postavke su na najvećim vrijednostima @ 1280x1024. Ne govorim o Demo verziji, već o cijeloj, tako da se razumijemo... Igra ne nudi AA i AF unutar igre pa sam ga forcao sa nHancerom. Stavio sam Coverage sampling 16xQ AA Super transparency i 16x AF. To je na mojoj 8800GTS 640MB i igra ne trza čak ni na većim Warfare i vCTF mapama, a izgleda daleko bolje kada ove opcije forcate ili u driverima ili kao ja u nHanceru. Kada pogledate, to je vrlo dobro optimizirano i stvarno lijepo izgleda. Post procesing stavite na Intense :twisted:

Tako je to na high end konfi, a javit ću vam kako ide igra na mom starom kompu, koji zadovoljava minimume iz readmea. Taj stari komp ima 6600GT, Intel Celeron 2GHz, 512MB RAM. Baš me zanima...

Sa druge strane, sa Crysisom sam sretan ako dobim dobar framerate na high @ 1280x1024 bez AA, a kada zagusti onda smanjujem rezu na 1024x768, a onda je sve prilično jaggy. Ako pak smanjim detalje na medium, stavim 1280x1024 i možda 4x AA, dobim dobar framerate koji je igriv. Ali ako su vam te postavke u Crysisu takve, onda UT3 sa gore navedenim postavkama izgleda bolje a igra glatko kao i te postavke Crysisa. Dakle možemo zaključiti da je UT3 dobro optimiziran, barem za High end konfe, a za low end ću još vidjeti...

Inače, igrao bih UT3 na većim rezama pa niti potreba za visokim AA i AF ne bi bila tako velika, ali me moj 17" LCD ograničava u tom pogledu. Moram novi monitor nabaviti, definitivno.

Aerial
30-11-2007, 18:20
Slažem se u vezi s hardverskim zahtjevima, mislim da nisu baš pretjerani.
Unreal Engine je uvijek bio jedan od najoptimiziranijih (dok se programerima da optimizirati; čujem da Gears of War nije baš nešto optimiziran), a čini mi se da je tako i s UT 3.

Instalirao sam demo na svojoj kanti od Athlona 1700+ i GF 6200 (koja ne može raditi na 8X zbog ograničenja na prastaroj matičnoj, pa mora na samo 4X), i 1.3 GB RAM. Na nižim rezama (ispod 1024x) framerate je visok, ali je grafika očajna, a na 1024+, je*i ga, trza... Igram na 100% render amout.

Lord Jambrek
30-11-2007, 19:24
Je izašla cijela igra ili je demo još uvijek samo aktivan?

Babitz
30-11-2007, 19:47
izašla cijela igra
kupit ću original

al trebam i komp :(

i kog boga serete za dizajn oružja? tako svi imaju na hidden to
bitan je efekt oružja

darth burek
30-11-2007, 19:57
Malo sam :( tužan kada se sjetim igara ko što su Crysis i UT 3 jer se sjetim kako kanta mi smrdi od konfiguracije...da se ispovjedim imam 1.2 ghz procesor,128 mb karticu,320 mb rama,seagate baracudu od 160 gb a da ne nabrajam dalje jer mi se povraća. :pray: Molim mse naime Bogu da mi podari quad core on malo više ghz-a,lijepu 8800 ultru,4 gb ddr2 rama sa ugrađenim hadnjacima ITD.

Samo da kažem da se jedino može reći je da se skupe pare i da se kupi,a ja ću to majke mi učinit i onda ću šutit o UT 3 i čekat sudnji dan!Znači javim vam se na dan apokalipse! :wink: See ya!

Lord Jambrek
30-11-2007, 19:59
izašla cijela igra
kupit ću original

al trebam i komp :(

i kog boga serete za dizajn oružja? tako svi imaju na hidden to
bitan je efekt oružja

Ja nemrem igrat s hidden oružjem ni da oću.

Babitz
30-11-2007, 20:13
jebga, meni smeta u warsowu jer ne mogu skrit oružje

Bishop_45_(2)
01-12-2007, 00:48
cek, ja nisam ni znao da mos hiddat oruzje, tj. nisam ni pomislio na to, wtf nije malo lame trcati okolo bez da si vidis oruzje, pa cijeli onaj psiholoski efekt koji ostavlja flack je onda potpuno zanemaren, as i sayed, l4m3 ....

....drogom protiv hajdanja oruzja

Neven <R>
01-12-2007, 01:11
Ma to ti je izum pro gam0ra, zanemari.

Korpse
03-12-2007, 14:59
kupio ja igru neće da mi pokrene instalaciju...
odnesoh je u čike proba on u sebe isto...
money back I say....

FioPro
03-12-2007, 16:00
kupio ja igru neće da mi pokrene instalaciju...
odnesoh je u čike proba on u sebe isto...
money back I say....

To je problem sa zaštitom. Isto tako se nije mogao normalno deinstalirati. Piše nešto o tome na službenim stranicama. Ja sam radio system restore kada sam htio na novo install. Problematično... Enivej, bar ne treba DVD za pokrenut igru

NIGHT FOX
03-12-2007, 17:46
igro sam malo ovaj demo UTa3 sa novog broja i MP je fakat odličan... nema se sta za reć

Korpse
03-12-2007, 18:24
šta je izašao, koju su ocjenu dali CoD4?

FioPro
03-12-2007, 20:51
šta je izašao, koju su ocjenu dali CoD4?

96% za CoD4 ako se ne varam...

NIGHT FOX
04-12-2007, 14:49
da, 96% cod4 i crysis. to je najvisa ocjena za koju znam od kada ja citam PCP(ili mi je mozda koji promako)

FioPro
04-12-2007, 14:53
da, 96% cod4 i crysis. to je najvisa ocjena za koju znam od kada ja citam PCP(ili mi je mozda koji promako)

Nadajmo se da će ocjena UT trojke biti najveća za koju smo čuli :D

McPingvin_v2.0
04-12-2007, 15:04
Nadajmo se da će ocjena UT trojke biti najveća za koju smo čuli :D
Čisto sumnjam da će dobiti više od UT2k3 (98%, Theo Valić :))

Korpse
04-12-2007, 15:13
ak bude dobar singleplayer...( :D )
i dobar multiplayer (naravno)
dobiti će 100%

s1lj0
04-12-2007, 17:01
ja bi pethčeve.....onak...botovi sakaju...jako

FioPro
04-12-2007, 21:30
ja bi pethčeve.....onak...botovi sakaju...jako

Zato postoje ljudi, da igras s njima :D

da... zaigraj online. ali ni botovi na godlike nisu baš pljugeri. namučiš se dok flag drpiš...

Korpse
04-12-2007, 23:08
za mene su i botovi na godlike pljugeri :D

vex
07-12-2007, 12:07
za mene su i botovi na godlike pljugeri :D

riiight. :rotfl:

Babitz
07-12-2007, 13:20
ako imaš par mjeseci online iskustva, botovi su nula...

loše i predvidljive kretnje i puno forsanaj roketa

znao sam imat pogotke lg-om preko 50% na botovima, dok online mi je rijetko iznad 30%

FioPro
07-12-2007, 15:41
ako imaš par mjeseci online iskustva, botovi su nula...

loše i predvidljive kretnje i puno forsanaj roketa

znao sam imat pogotke lg-om preko 50% na botovima, dok online mi je rijetko iznad 30%

Ipak su ljudi ljudi... :twisted: :killyou:
A ne samo da je problem da su botovi nekad mutavi što se same borbe tiče, nego ne kuže taktiku pa tako ponekad čisto nevažan Node idu zauzimati sa orbom dok trebaš napasti enemy prime...

Korpse
07-12-2007, 22:58
probao sam UT3 demo, dobar je, ali ću opet igrati CoD4

nexus_666
08-12-2007, 10:24
baš da rulaš na godlike...

Nightyx
08-12-2007, 11:29
Probao i ne sviđa mi se, UT1 i UT2k4 ostaju the best of....

Demon Hunter
08-12-2007, 11:30
Ma bice UT zakon samo Singleplayer i Lan!!!

I piva!

vex
08-12-2007, 12:00
Nema nekih velikih razlika , samo poboljšana grafika , ne shvacam zasto ti se igra ne sviđa , a u biti je isti ut u pitanju

IGoR_2803
08-12-2007, 12:18
igra je cisto ok za bezglavo napucavanje i bok. mali lan, 6,7 ljudi, alkohol i zajebancija. :pray:, to i cod2 naravno... :D

goGAMERo
08-12-2007, 16:49
Imam jebenu njemačku verziju, tražim jebeni engleski fix i nigdje ga ne nemogu naći!

Korpse
08-12-2007, 22:07
baš da rulaš na godlike...
khm...sarkazam...ring any bell??

Outmind
08-12-2007, 22:12
Nikad nisam volio ut serijal (za razliku od unreala koji mi je jako dobar fps) Ta futuristička napucavanja mi nisu dovoljno privlačna.

Korpse
08-12-2007, 22:33
ja nisam igrao unreal, šta se u njemu radi?

Slayer
08-12-2007, 23:36

puca, trči najvjerojatnije :)

Bishop_45_(2)
09-12-2007, 00:28

u jedinici si zatvorenik na brodu za transport zatvorenika (pod imenom Vortex Rikers :D ); uglavnom kada se jednog dana probudis skuzis da je sve u kurcu i da si prilicno sam, nakon malo istrazivanja skuzis da se brod srusio na planet na kojem je ocitao nekakve poremecaje, onda izadjes iz broda i malo se seces po tom planetu, pronalazis ostatke ovih koji su prezivjeli .... ne zelim sad previshe spoilat.

U dvojci si zapovjednik jednog malog patrolnog svemirskog broda(koji je nesto kao svemirska policija), i san ti je postati marinac, ali te ovi ne zele, i sad se tako malo prehebavas s tim brodom okolo i upoznas usput malo svoju posadu poblize; koliko se sijecam imas trebu za prvog casnika, tech lika i nekog vanzemaljca koji ti je navigator, ali iskreno, dvojku sam samo malo igrao i kasnije prestao, neznam zasto....

No oba Unreala su bili prilicno oke za jedan FPS, pogotovo mi je kewl u dvojci sto su ostali likovi oko tebe malo razradjeni; dok je UT nesto drugo, on nebi ni trebao imati SP, osim botove za mali practice match, UT se koncentrira na dobru fiziku, grafiku i net play !!!

goGAMERo
09-12-2007, 10:07
Imam jebenu njemačku verziju, tražim jebeni engleski fix i nigdje ga ne nemogu naći!

Dajte zar nitko nema problem sličan mome?

FioPro
09-12-2007, 11:34
UT je originalno bio mod za Unreal koji je Mark Rein sa ekipom odlučio pretvoriti u igru...

goGAMERo, moslim da malo ljudi tu kod nas ima jnem verziju. Iz više razloga... Jer je cenzurirana i jer je na njemačkom i jer ju je teže nabaviti od EU verzije... Enivej, pitaj ovoga tipa, on je našao fix... Tip je iz njemačke pa govori il po njem il po eng... Evo ti njegov mail... waechtler@1click.de
Tip se ponekad ulogira na Windows Live Messenger pa ga tamo probaj uloviti...

Wasteful
09-12-2007, 12:55
nadam se da ce biti poster UT3 u sljedecem pc-playu cudno sta nije vec bio....

goGAMERo
09-12-2007, 13:27
UT je originalno bio mod za Unreal koji je Mark Rein sa ekipom odlučio pretvoriti u igru...

goGAMERo, moslim da malo ljudi tu kod nas ima jnem verziju. Iz više razloga... Jer je cenzurirana i jer je na njemačkom i jer ju je teže nabaviti od EU verzije... Enivej, pitaj ovoga tipa, on je našao fix... Tip je iz njemačke pa govori il po njem il po eng... Evo ti njegov mail... waechtler@1click.de
Tip se ponekad ulogira na Windows Live Messenger pa ga tamo probaj uloviti...

zahvaljujem mnogo :))

Dark Saruman
09-12-2007, 13:53
Igrao sam demo kod frenda. On ima super kompjuter i grafika je fenomenalna i igra je jos i bolja! :D

Vorban
09-12-2007, 14:04
dobio sam demo budem ga instalirao i vidio kak to izgleda

Duh
09-12-2007, 14:22
Ako zelite nabaviti UT zbog SP-a nemojte nabavljat.U trojci SP sacksa dok MP rula

Nemesis
09-12-2007, 14:52
koja je minimalna konfiguracija za UT3?

mrs.croft
09-12-2007, 14:54
Ako zelite nabaviti UT zbog SP-a nemojte nabavljat.U trojci SP sacksa dok MP rula

tnx, Sherlock.

FioPro
09-12-2007, 15:03

Naravno... kako sam već i prije napisao, grijeh je doma imati UT3 original i igrati sa botovima :D

Nemesis, minimalna konfa ti je za današnje standarde dosta niska, a niti za na highest ne treba neka uber konfa od 20k kn... Zapravo su ti najvažnije 2 jezgre i onda će sigurno glatko raditi... A grafulja u rangu serije 7 je uvrh glave...

Minimum System Requirements
Windows XP SP2 or Windows Vista
2.0+ GHZ Single Core Processor
512 Mbytes of System RAM
NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space

Recommended System Requirements
2.4+ GHZ Dual Core Processor
1 GBytes of System RAM
NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space

goGAMERo, NP.. nadam se da će ti tip pomoći...

Za plakat se i ja nadam... :pray: Idealna bi bila jedna od ovih slika... pa da nalijepim na zid :boohoo:

http://planetunreal.gamespy.com/screens ... 2&subcat=6 (http://planetunreal.gamespy.com/screenshots/?ss=198&view=ss&page=2&subcat=6)
ili
http://planetunreal.gamespy.com/screens ... 1&subcat=6 (http://planetunreal.gamespy.com/screenshots/?ss=204&view=ss&page=1&subcat=6)
ili
http://planetunreal.gamespy.com/screens ... 1&subcat=6 (http://planetunreal.gamespy.com/screenshots/?ss=209&view=ss&page=1&subcat=6)
ili
http://planetunreal.gamespy.com/screens ... 1&subcat=6 (http://planetunreal.gamespy.com/screenshots/?ss=210&view=ss&page=1&subcat=6)

_Cox
09-12-2007, 18:17
nadam se da ce biti poster UT3 u sljedecem pc-playu cudno sta nije vec bio....
To se ceka, vec kad imam UT i UT2004 poster bilo bi glupo da nemam UT3. :D

Korpse
09-12-2007, 20:32
treba orginal da se može MP?

mravojed20
09-12-2007, 20:34
Koje pitanje,pa normalno :D

Korpse
09-12-2007, 20:50
ovdje ga nikako neću moći naći... :(

Duh
09-12-2007, 20:53

pa joo ga nemaju u algoritmu?:?

Duh
09-12-2007, 20:59

A ti imas namjeru kupit UT3?

NE(a mislim da ti znas zasto :D )

mravojed20
09-12-2007, 21:01

Nisam gledao ako je došao u Algoritam,neće mi trenutno otvoriti stranicu, ali možeš ga naručiti iz crovortexa,dostave ti ga doma,poštarina ti je 25kn.

Ako se predbilježiš taman ti dođe 10% jeftinije.

http://www.crovortex.com/webshop/igra-3 ... t_III.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-3524-Unreal_Tournament_III.html)

Duh
09-12-2007, 21:01
[quote=misterante]ovdje ga nikako neću moći naći... :(

A i tako radi?[/quote:388xyrmj]

Maybe yes maybe not

Duh
09-12-2007, 21:03
[quote=Duh][quote=misterante]ovdje ga nikako neću moći naći... :(

A i tako radi?

Maybe yes maybe not[/quote:26dbtan6]

Određenije molim[/quote:26dbtan6]

No sir.Back on topic

Duh
09-12-2007, 21:15
evo prisilio sam se da odigram par misija uSp-u i mogu rec da tu UT saksa

Dyslexia
09-12-2007, 21:52

Pa ja preso igru i nije tako lose ali nije to taj đir vise. Neznam sto dalje to gore.

McPingvin_v2.0
09-12-2007, 21:52
e, super, budi hush dok ne probaš multi ;)

Duh
09-12-2007, 22:06

pogledaj postove na prijasnjim stranicama prije nek komentiras :wink:

FioPro
09-12-2007, 23:22
E ljudi ! UT3 je prešao u vodstvo na Gamespotovom izboru igre 2007. !

Prekjučer je bio na trećem mjestu iza Crysis-a i CoD 4. Onda je jučer prešao CoD 4 i došao na drugo mjesto iza Crysis-a. Evo danas je prešao Crysis :D
Nadajmo se da će to mjesto i zadržati jer ga definitivno zaslužuje.
Pogledajte ovo...
http://www.gamespot.com/best-of/index.h ... ;sponsored (http://www.gamespot.com/best-of/index.html?tag=header;sponsored)
trenutno je UT3 prvi sa
17%
(21,679 votes)
Crysis drugi sa
16%
(20,787 votes)
i CoD 4 treći sa
12%
(15,806 votes)

Da biste glasali, morate imati Gamespot profil...

_Cox
10-12-2007, 13:23
Sad vodi za nekih 40-ak glasava. Crysis i UT3 po 18%.

FioPro
10-12-2007, 13:56
_Cox, jel imaš Gamespot profil ?

RayDX
10-12-2007, 13:58
Gamespot je se pokazao kao smeće marketinško. I tako ga se treba tretirati, dakle to uopće nije vjerodostojno. To je mogao Epic platiti da postane vodeći na listi, a kakav je Gamespot....

Gamespot :yuck:

FioPro
10-12-2007, 16:43
Gamespot je se pokazao kao smeće marketinško. I tako ga se treba tretirati, dakle to uopće nije vjerodostojno. To je mogao Epic platiti da postane vodeći na listi, a kakav je Gamespot....

Gamespot :yuck:

Sumnjam da bi to Epic napravio, ipak oni imaju nešto dostojanstva, koje je doduše poljuljano nakon prodaje stražnjice sa PS3 verzijom UT trojke, ali ajde...

Mada Gamespot ima dosta dobrih stvari... Ali činjenica je da je Gamespot trenutno u totalnom rasulu...

E ljudi ovo je previše za moje srce ( šala mala )...
Gleda listu svakih pola sata i UT3 i Crysis se izmjenjuju na prvom i drugom mjestu svak malo... Razlike su minorne i jako je napeto...

Bishop_45_(2)
10-12-2007, 20:35
Epic i dostojanstvo, .... :nonono: ; kuzim da ti se svidja igra, ali se ne zavaravaj, to su kapitalisti ....

FioPro
10-12-2007, 22:23
Epic i dostojanstvo, .... :nonono: ; kuzim da ti se svidja igra, ali se ne zavaravaj, to su kapitalisti ....

Ali nisu kapitalisti tipa EA...

_Cox
10-12-2007, 22:57
_Cox, jel imaš Gamespot profil ?
Jep.

Bishop_45_(2)
11-12-2007, 13:47

ne, nisu, razlika jest u tome sto ocito Epic ne pati od ozbiljne mentalne retardacije (ima li EA hijerarhijski tip upravljanja? to bi bilo dobro objasnjenje), ali im je i dalje profit na glavnom mjestu ...

FioPro
11-12-2007, 14:03
[quote="Bishop_45_(2)":2ecanv08]Epic i dostojanstvo, .... :nonono: ; kuzim da ti se svidja igra, ali se ne zavaravaj, to su kapitalisti ....

ne, nisu, razlika jest u tome sto ocito Epic ne pati od ozbiljne mentalne retardacije (ima li EA hijerarhijski tip upravljanja? to bi bilo dobro objasnjenje), ali im je i dalje profit na glavnom mjestu ...[/quote:2ecanv08]

Skoro pa da nema proizvođača koji ne računa na profit. Kada bi radili igre samo da bi bile dobre a kada nebi mislili na financije brzo bi propali. To nije problem sa developerima nego as svijetom koji je kapitalistički do kraja...

_Cox... Kako ti glasi nick... ?

RayDX
11-12-2007, 14:10
[quote="Bishop_45_(2)":2p9xhrjb]Epic i dostojanstvo, .... :nonono: ; kuzim da ti se svidja igra, ali se ne zavaravaj, to su kapitalisti ....

ne, nisu, razlika jest u tome sto ocito Epic ne pati od ozbiljne mentalne retardacije (ima li EA hijerarhijski tip upravljanja? to bi bilo dobro objasnjenje), ali im je i dalje profit na glavnom mjestu ...

Skoro pa da nema proizvođača koji ne računa na profit. Kada bi radili igre samo da bi bile dobre a kada nebi mislili na financije brzo bi propali. To nije problem sa developerima nego as svijetom koji je kapitalistički do kraja...

_Cox... Kako ti glasi nick... ?[/quote:2p9xhrjb]

Ne, ne gledajte... Jednstavno ne radi se o tome da li oni žele profit ili neku zaradu... To je pitanje odgovoreno, naravno da žele, ali problem je izdavač koji prisiljava izlazak igara prerano na što ispliva bugova ko kineza te nedorađena igra u srži svega.

FioPro
11-12-2007, 14:15
Potpis... Epic bi sigurno još malo to radio do Q1 2008. Ali mora se izbaciti sa Crysisom i CoD4 da ne kasni...

Bishop_45_(2)
11-12-2007, 14:38
Ono na sto sam ja ciljao kada sam rekao da im je profit apsolutno na prvom mjestu jesto to da zrtvuju igru u produkciji zbog zarade, ne mislim samo na bugove koje je spomenuo RayDX, mislim na nedoradjenu pricu i povrsnost. Recimo Lucas Arts, na njihovo mi se ime provraca, SW je kewl i sve, ali igre koje rade uvijrk zavrse tuzno (KOTOR2 any1); ovaj UT3, u cijeli hype je GoW konstanto ukljucivan, i sada imamo igru koja izgleda kao GoW, samo malo sarenije, vjerovatno cisto zato da bi asocirao na prijanje naslove; uostalom neugodan je nacin na koji razmisljaju; previshe se oslanjaju na moddere, zasto to kazem, pa upravo zato sto su izbacili Assault i Onslaught, mislim imaju taj novi Warfare, ali po onome sto sam vidio to je novija verzija Onslaughta, i dalje ne opravdava izbacivanje Assaulta, najboljeg moda (da opravdam subjektivnost, napomenuti cu da je Ass imao JAKOSpuno custom mapa i fanova, od kojih su neke postale legendarne, Hellbender race any1?)!!! Barem su se ovog puta sjetili staviti VCTF ...

FioPro
11-12-2007, 16:11
Sva sreća da se na moddere može osliniti :)

ivesha
11-12-2007, 18:24
oće li bit kakve ekpanzije sa još mapa, nije da ih nema ali me zanima jer uvijek dobro dođu

FioPro
11-12-2007, 18:34
oće li bit kakve ekpanzije sa još mapa, nije da ih nema ali me zanima jer uvijek dobro dođu

Rekao si "ekspanzija"... To kod UT igri baš nije u praksi... Ovdje bi riječ "ekspanzija" mogao zamijeniti sa "community pack" i pitanje bi bilo savršeno... :D

Mape već postoje... I neki modovi čak... Ali to još nije ono što se čeka. Pravi modovi, mutatori i mape će tek početi dolaziti početkom slijedeće godine kada se modderi hvate posla i shvate da bi se mogli maknuti od UT2k4 kojega se tako nostalgično drže i pljuvaju po trojci... Trojka nije ništa lošija od 2k4, pogotovo što se tiče modiranja i ostalih prčkarija koje radite sa Unreal Editorom. Kada to modderi shvate, počet će izlaziti prvi pravi modovi i mape koji će podići igrinu popularnost i kvalitetu. Dakle, definitivno možeš očekivati neke Community packove koji će sadržati hrpu mapa...

Inače dostupno je nekoliko mutatora koji su ultra zabavni. Zoom InstaGib + Headshots nudi zaista jedinstvenu dozu zabave koju niti jedna druga igra ne može ponuditi... A sa zadnjim patchom možete staviti 32 bota. To je jako zabavno kada se sa snipom smjestite na toranj na nekoj vCTF mapi i počnete skupljati headshote... Headhunter :twisted:

Nije da je igranje protiv botova n00bovsko... To je vrlo dobra vježba za aim sa snipom... Znam iz iskustva, sada mi jako dobro ide snipanje nakon par rundi Suspensea sa 32 bota...

ivesha
11-12-2007, 18:46
znam da nije bilo ekspanzija ali nisam nikad toliko igro UT pa nisam baš upućen u moddanje i te sheme. nadam se da mape neće bit škart, drugo mi je manje bitno

FioPro
12-12-2007, 21:04
Inače... Jel igra ko od ovdje prisutnih online... I na kojim serverima ?

Ja sad baš ne stignem previše igrati jer su završna ispitivanja u školi... Inače kad stignem probam skoknuti i probat uloviti nekog na KiTaH serveru, a ako ne onda se uvijek nađe nešto na službenim Epic_Midway serverima...

Moj nick u igri vam je FioPro ( ko bi reko! ). Ajde postajte svoj nick pa da se međusobno dodamo na listu prijatelja pa da igramo zajedno :killyou:

Nightyx
16-12-2007, 12:07
Evo igrao sam malo više demo i mogu reći kako je igra izvrsna, ostala je ona stara, a opet je nova, svaka ima čast :pray:

FioPro
16-12-2007, 13:51
Ni6hTyX, slažem se sa tobom, ali na žalost nema puno takvih ljudi... Jednostavno ne vide ono što čini UT3 tako dobrom igrom. Jednostavno svi gledaju onu površnu zabavu, a natjecanje zanemaruju. A UT3 je puno natjecateljskija igra od CoD4 i Crysis-a.

Inače, patch 1.1 je vani:

DOWNLOAD - Mirrors:
Worthplaying: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=48228
UT Fun: http://ut-fun.de/download.php?view.140
Beyond Unreal: http://download.beyondunreal.com/fil...ut3/patch1.exe

Lista promjena:

Gameplay:
- Fixed scaling of certain player meshes (increased in size some human and robot meshes). Addresses meshes being smaller than collision box, as well as eyeheight issues.
- Fixed feigning death into/through ForcedDirVolumes.
- Fixed grenade effects in water.
- Increased hellbender rear turret damage.
- Reduced Goliath machine gun spread, plus slight damage increase.
- Fixed warfare scoring for locking down a prime node not called "prime node".
- Slightly increased momentum taken for damage by mantas and vipers.
- Flak, Rocket, and Shock do slightly more damage to manta and viper.
- Made sure Hellfire SPMA cannon can't fire through walls.
- Increased incoming SPMA fire sound radius.
- Fixed impact jumping with hoverboard.
- Fixed bot Pawns losing their PRI at the end of the match, causing them to, among other things, be invisible
- Fixed being able to switch away from the rocket launcher in the delay between the third rocket being loaded and the weapon autofiring.
- Fixed weapon crosshair incorrectly turning red when hit enemy on the client, but not on the server.
- Disabled attenuation/spatialization on mission briefing sounds.

AI:
- Improved bot AI with darkwalker.
- Tweaked bot voice message frequencies.
- Bot aiming tweaks.
- Fixed bots attacking friendly player in rare cases when that player recently stole an enemy vehicle.
- Fixed bots not handling the "Hold This Position" order correctly when the player giving the order is in a multi-person vehicle.

Demo playback:
- Fixed demo playback not ending/looping correctly when the demo ends due to the DemoRecSpectator being destroyed before the end of the file is reached.
- Demos can now be paused.
- By default, demo playback now runs at full speed and interpolates in between demo frames using the normal client simulation code. The old frame-locked method is still available by passing ?disallowinterp. Timedemos are unaffected by this change.
- Fixed demoplay URL parsing counting the options as part of the filename unless an extension was specified in the demo name
- Added a "Delete Demo" button to the demo playback menu.
- Demo playback now properly handles rotation when viewing a Pawn in first person.
- Fixed looking around while spectating a vehicle.
- Fixed demo playback not working if the PlayerController didn't get recorded into the first frame

Server Browser:
- Implemented History tab page in server browser, with ability to "lock" favorites on that page.
- Implemented a Favorites tab page in the server browser.
- Added 'Join as spectator' feature.
- Server browser uses smaller font to display more servers.
- Fixed custom mutators not appearing in server browser.
- Fixed custom gametypes not displayed in server browser's window.
- Fixed server browser's listed MaxPlayers being incorrect.
- Added filter option for dedicated servers.
- Fixed server browser showing an incorrect goal score and time limit when the .ini values were used.
- Fixed incorrect mutators appearing in server browser details if client & server are not using the same language

User Interface:
- Can now save settings/progress even if have never created a profile.
- Added ping and connect time to scoreboard.
- Removed annoying confirmation menu when starting a game.
- Removed unnecessary top settings page (can use tabs at the top of the settings to navigate).
- Added a Messages tab to the mid game menu.
- Friends messages now saved until explicitly deleted.
- Finer control over mouse sensitivity, using an edit box instead of a slider.
- Added framerate smoothing and FOV options to the advanced video menu.
- Increased max players/bots in menus to 32.
- Fixed auto switching to vote menu at end of match.
- Improved mid game menu performance (don't render world behind it).
- Added version number to main menu.
- Fixed binding gamepad/joystick keys (you must set AllowJoystickInput=1 in the [WinDrv.WindowsClient]Sof your UTEngine.ini to enable gamepads/joysticks).
- Fixed up the GDF project for Vista

HUD:
- Added the killer weapon to victim messages.
- Fixed flag and orb scaling in minimap at high resolutions.
- Fixed node teleporter not showing "You can't teleport with orb" message on clients.
- Fixed situations where "get in vehicle" pictograph wouldn't work correctly.
- Still draw the clock on the scoreboard after the game is over.
- Fixed Duel HUD issues.

Networking:
- Implemented STUN support (Simple Traversal of UDP Through Network Address Translators) to enable clients and servers to connect from behind a NAT.
- Fixed "open" console command when connecting to Internet servers
- Fixed team scores very rarely not updating for a client.
- Fixed bot faction option when running a listen server.
- Fixed link setup not reset correctly when going from a map with a custom link setup to one using the default.
- Fixed a case where Duel would place an incoming player on the wrong team when some players were still travelling.
- Bullseye stats are now properly recorded.
- Fixed clients not travelling to downloaded maps correctly.
- Fixed the client and server getting into a loop sending each other close messages in some situations.
- Quick match incorporates player rating into search decision.
- Fixed issue where Vista clients would not receive all servers from a server browser search.
- Applied proper fix to suppressing voice on dedicated servers.
- Fixed issues with players not getting on right team in Duel and Duel+Survival if a player leaves in certain timing windows during map transitions.
- Fixed previous level PRIs showing up on the scoreboard/leaderboard after the client travels (making it look like players have already scored lots of points when those clients are in fact still loading)
- Fixed losing your custom character mesh after changing teams during a match.
- Implemented DUEL match stat reporting for gamespy ladder.
- Fixed bugs and exploits associated with ServerViewNextPlayer()/ServerViewPrevPlayer()/ServerViewSelf() being received after the server has already moved the PlayerController out of the spectating state
- Added "BecomeActive" exec to switch from spectator to player

Server Administration:
- Dedicated servers do not require CD keys.
- Added -configsubdir= command line option to cause .ini files to be loaded/saved from the specified subdirectory of Game\Config\
- Added QueryPort configuration and command line option.
- Added an "AdminChangeOption [option]S[value]" console command for server admins. This allows changing most simple .ini values (e.g. GoalScore) from the client. This command will not override URL options. The change will take effect after the next map change.
- Added an "AdminPublishMapList" console command for server admins. This overrides the server's map list for the current game type with the one on the client that used the command.
- Uses GameReplicationInfo.ServerName if set for the name of the server on the server browser.
- Added "AdminForceVoiceMute" and "AdminForceVoiceUnMute": Stops/Starts a player from sending voip to others
- Added "AdminForceTextMut" and "AdminForceTextUnMute": Stops/Starts a player from send text messages to others
- Updated AdminPlayerList to show the PlayerID of the players on the server.
- Updated Kick/Ban to allow for using either the player name or the id
- Fixed servers advertising as the wrong gametype if the gametype is changed without restarting the server
- Fixed IP addresses being reported in host byte order instead of network byte order
- Added new IdleServerTickRate property to IpDrv.TcpNetDriver. If not set, IdleServerTickRate defaults to MaxTickRate. Can be set to lower values to reduce server CPU utilization when 0 players. Reported ping will increase if set lower.

Map Specific
- Fixed WAR-Avalanche terrain LOD popping issue on high end PCs.
- Fixed bots rarely getting stuck in mid air in DM-Gateway in the city section.
- Fixed some VCTF-Suspense pathing issues.
- Fixed issues with circular lift on DM-Deimos.
- Fixed translucent mesh sorting issues in DM-Gateway.
- Improved bot AI with Leviathan in Torlan.

Campaign/Co-op:
- Fixed a bug that could cause too many bots to be added to co-op matches in some cases.
- Added support for seamless travel interrupting a travel to start another travel. This fixes single player breaking if the host selects the next mission before the clients have finished travelling to the mission selection level
- Fixed extra copy of a character when a human player leaves a co-op game at the right time.
- Changed network loss during single player to result in player signed in locally.

Modding:
- Improved support for creating PS3 mods.
- Added a SupportedGameTypes field to UTUIDataProvider_Mutator. If some entries are in this array, the mutator will only be visible in the menus if the selected gametype is found in the array.
- Fixed custom gametype midgame menus not being used correctly.
- Shipping script compiler now allows localized/config defaultproperties because otherwise autodownloaded mods have no way for their localized/config variables to work.
- Added Get/SetSpecialValue() stubs to Object to allow mods to expose values that can be modified without creating a dependancy.

Ogg The Dogg
16-12-2007, 16:07
patch je popriličan... 250 mb. sviđa mi se novo nariktavanje osjetljivosti miša :)

FioPro
16-12-2007, 16:31
patch je popriličan... 250 mb. sviđa mi se novo nariktavanje osjetljivosti miša :)

Sve promjene su dobrodošle. Inače skinuo sam patch za 15min :boohoo:

Nightyx
16-12-2007, 18:24
Neće mi ostati na rezi nižoj od 640x480 (a mogu je staviti)...zašto?

FioPro
16-12-2007, 18:39

To si in-game stavljao ili u .ini ? A i kako igra izgleda na rezi manjoj od 640x480 ? :shock:

Možda engine jednostavno to nije sposoban izvesti kako spada jer jednostavno nije predviđeno da bi netko igrao u rezi manjoj od 640x480... Za današnje standarde je 1280x1024 već postala niska rezolucija, a igre su se počele igrati na vrtoglavim rezolucijama u rangu 2560x1600 što je zaista suludo visoko...

Nightyx
16-12-2007, 19:02

To si in-game stavljao ili u .ini ? A i kako igra izgleda na rezi manjoj od 640x480 ? :shock:

Možda engine jednostavno to nije sposoban izvesti kako spada jer jednostavno nije predviđeno da bi netko igrao u rezi manjoj od 640x480... Za današnje standarde je 1280x1024 već postala niska rezolucija, a igre su se počele igrati na vrtoglavim rezolucijama u rangu 2560x1600 što je zaista suludo visoko...

pa in-game, imam 17' monitor, mogu staviti max 1280x1024, a minimalno 320xnešt sitno XD,ali to samo u UT3, u drugim igrama nemam tu mogućnost...

ali komp mi je jako star, pa bi mi manja reza dobro došla dok ne stigne nova kanta :)

FioPro
16-12-2007, 19:29
Otvori My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config u tom folderu otvori UTEngine.ini sa notepadom i traži dok ne dođeš do [SystemSettings]

Tamo se nalaze glavne opcije za obuzdavati igru. Pošto si se izjasnio da imaš low-end konfu, postavi slijedeće postavke:

NAPOMENA: prije svega si napravi back-up tog filea koji editiraš da nebi nešto zeznuo...

Za mijenjanje rezolucije postavi vrijednost koju želiš. Ja sam ovdje za primjer stavio 640x480, a to je vidljivo iz slijedećega:
ResX=640
ResY=480
X je broj piksela u širinu, a Y u visinu. Tu samo brojke mijenjaš, ali pazi da ti ostane omjer 4:3.

[SystemSettings]
StaticDecals=False
DynamicDecals=False
DynamicLights=False
DynamicShadows=False
LightEnvironmentShadows=False
CompositeDynamicLights=True
DirectionalLightmaps=False
MotionBlur=False
DepthOfField=False
Bloom=False
QualityBloom=False
Distortion=False
DropParticleDistortion=True
SpeedTreeLeaves=False
SpeedTreeFronds=False
OnlyStreamInTextures=False
LensFlares=False
FogVolumes=False
FloatingPointRenderTargets=True
Trilinear=False
OneFrameThreadLag=False
UseVsync=True
UpscaleScreenPercentage=True
Fullscreen=True
AllowD3D10=False
EnableHighPolyChars=False
SkeletalMeshLODBias=0
ParticleLODBias=0
DetailMode=0
ShadowFilterQualityBias=1
MaxAnisotropy=0
MaxMultisamples=1
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=512
ResX=640
ResY=480
ScreenPercentage=50.000000

Ako postaviš sve ovo onda bi ti igra trebala raditi jako glatko. Kada napraviš ovo dosta vizualnih detalja biti će srezano. Ako ti igra igra jako glatko, pokušaj polako povećavti detalje.

Postupno poljepšavanje:
Prva opcija: povećaj ScreenPercentage na vrijednost između 50 i 100
Druga opcija: stavi DetailMode na 1 ili 2 ( ide do 4 )
Treća opcija: povećaj rezoluciju, a ScreenPercentage ostavi na 50
Četvrta opcija: mijenjaj opcije TRUE/FALSE

ScreenPercentage možeš postaviti na vrijednost između 50 i 100
DetailMode možeš postaviti na vrijednost između 0 i 4
MaxAnisotropy možeš postaviti na vrijednost između 0 i 16 ( za dva i više treba Vista )
MaxMultisamples možeš postaviti na vrijednost između 1 i 16
Ostalo je manje više 1/0, True/False

Kombinacija ima bezbroj, samo ti treba malo vremana da isprobaš koji ti je najbolji omjer šmijnke i performansi...

Na kraju kada sve postaviš jednostavno stisneš Ctrl+s da bi spremio .ini

Zapamti, nakon mijenjanja opcija na ovaj način NEMOJ mijenjati opcije in-game jer ćeš sve poremetiti. In-game će možda pisati drugačije od onoga što si ti upisao u .ini file, ali igra sve jedno igra na tim postavkama koje si ručno postavio, samo što in-game opcije to ne shvaćaju. Nadam se da sam pomogao...

A opet, nije mi jasno kako će igra izgledati na 320x240 na 17 inča. Sumnjam da će biti igrivo jer jednostavno ne možeš nanišaniti precizno. Zato ti preporučam da rezu ostaviš na barem 640x480, a rađe smanjiš onda detalje...

Nightyx
16-12-2007, 20:27
Hvala ti puno :pray:

ali ja u F:\Igre\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config ne vidim te stvari što si ti naveo nego
[SystemSettings]
; NOTE THAT ANY ITEMS IN THIS SECTION WILL AFFECT ALL PLATFORMS!!!

[SystemSettingsEditor]
TEXTUREGROUP_Character=(MinLODSize=512,MaxLODSize= 1024,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_CharacterNormalMap=(MinLODSize=512,Ma xLODSize=1024,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_CharacterSpecular=(MinLODSize=512,Max LODSize=1024,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_Effects=(MinLODSize=256,MaxLODSize=10 24,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_LightAndShadowMap=(MinLODSize=512,Max LODSize=4096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_RenderTarget=(MinLODSize=1,MaxLODSize =4096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Skybox=(MinLODSize=512,MaxLODSize=204 8,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_UI=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=4096,L ODBias=0)
TEXTUREGROUP_Vehicle=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=2 048,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_VehicleNormalMap=(MinLODSize=1024,Max LODSize=2048,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_VehicleSpecular=(MinLODSize=1024,MaxL ODSize=2048,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_Weapon=(MinLODSize=512,MaxLODSize=102 4,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_WeaponNormalMap=(MinLODSize=1024,MaxL ODSize=1024,LODBias=2)
TEXTUREGROUP_WeaponSpecular=(MinLODSize=512,MaxLOD Size=1024,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_World=(MinLODSize=256,MaxLODSize=1024 ,LODBias=1)
TEXTUREGROUP_WorldNormalMap=(MinLODSize=512,MaxLOD Size=1024,LODBias=2)
TEXTUREGROUP_WorldSpecular=(MinLODSize=256,MaxLODS ize=1024,LODBias=1)

[Engine.AudioDevice]
+SoundGroups=(GroupName=Ambient,Properties=(Volume =0.24))
+SoundGroups=(GroupName=Announcer,Properties=(Volu me=1,bAlwaysPlay=1,bNoReverb=TRUE))
+SoundGroups=(GroupName=Briefing,Properties=(Volum e=1,bAlwaysPlay=1,bIsUISound=TRUE))
+SoundGroups=(GroupName=Character,Properties=(Volu me=1))
+SoundGroups=(GroupName=Cinematic,Properties=(Volu me=1,bNoReverb=TRUE))
+SoundGroups=(GroupName=CinematicDialog,Properties =(Volume=1))
+SoundGroups=(GroupName=Dialog,Properties=(Volume= 1),ChildGroupNames=(StoryDialog,CinematicDialog,Ta unts,Briefing))
+SoundGroups=(GroupName=Item,Properties=(Volume=1) )
+SoundGroups=(GroupName=Master,Properties=(Volume= 1),ChildGroupNames=(SFX,Cinematic,Music,Announcer, VoiceChat,Dialog,MovieEffects,MovieVoice,UI))
+SoundGroups=(GroupName=MovieEffects,Properties=(V olume=1))
+SoundGroups=(GroupName=MovieVoice,Properties=(Vol ume=1))
+SoundGroups=(GroupName=Music,Properties=(Volume=1 ,bNoReverb=TRUE,bAlwaysPlay=1))
+SoundGroups=(GroupName=SFX,Properties=(Volume=1,b NoReverb=TRUE),ChildGroupNames=(Character,Item,Sti nger,Vehicle,Weapon))
+SoundGroups=(GroupName=Stinger,Properties=(Volume =1,bNoReverb=TRUE))
+SoundGroups=(GroupName=StoryDialog,Properties=(Vo lume=1))
+SoundGroups=(GroupName=Taunts,Properties=(Volume= 1))
+SoundGroups=(GroupName=UI,Properties=(Volume=1,bN oReverb=TRUE,bIsUISound=TRUE))
+SoundGroups=(GroupName=Vehicle,Properties=(Volume =1))
+SoundGroups=(GroupName=VoiceChat,Properties=(Volu me=1,bNoReverb=TRUE))
+SoundGroups=(GroupName=Weapon,Properties=(Volume= 1))

+SoundGroupEffects=()
+SoundGroupEffects=(GroupEffect=((GroupName=Weapon ,PitchAdjuster=0.4),(GroupName=Ambient,PitchAdjust er=0.4),(GroupName=Character,PitchAdjuster=0.4),(G roupName=Item,PitchAdjuster=0.4),(GroupName=Vehicl e,PitchAdjuster=0.4)))

[IpDrv.OnlineSubsystemCommonImpl]
bIsUsingSpeechRecognition=true

[IpDrv.OnlineGameInterfaceImpl]
LanPacketPlatformMask=1
LanGameUniqueId=0x4D5707DB
LanQueryTimeout=5.0

[Engine.UIDataStore_OnlinePlayerData]
ProfileSettingsClassName=UTGame.UTProfileSettings
FriendMessagesProviderClassName=UTGame.UTUIDataPro vider_OnlineFriendMessages
FriendsProviderClassName=UTGame.UTUIDataProvider_O nlineFriends

[Windows.StandardUser]
MyDocumentsSubDirName=Unreal Tournament 3
DirsToCreateAtStartup=..\UTGame\Unpublished\Cooked PC\CustomMaps
DirsToCreateAtStartup=..\UTGame\Unpublished\Cooked PC\CustomChars

[ConfigCoalesceFilter]
+FilterOut=UTEditorKeyBindings.ini
+FilterOut=UTEditorUserSettings.ini

[FullScreenMovie]
+StartupMovies=Copyright_PC
+StartupMovies=EpicLogo
+StartupMovies=MidwayLogo
+StartupMovies=UE3_logo
+StartupMovies=Nvidia_PC
+StartupMovies=Intel_Duo_Logo
+StartupMovies=UT_loadmovie1
+SkippableMovies=Nvidia_PC
+SkippableMovies=Intel_Duo_Logo
+SkippableMovies=EpicLogo
+SkippableMovies=MidwayLogo
+SkippableMovies=UE3_logo
+SkippableMovies=Attract_Movie
+SkippableMovies=UTCin-Axon_Treaty
+SkippableMovies=UTCin-Combat_Briefing
+SkippableMovies=UTCin-Conclusion
+SkippableMovies=UTCin-Intro
+SkippableMovies=UTCin-Malcolm_Betrayal
+SkippableMovies=UTCin-Necris_Attack
+SkippableMovies=UTCin-NEG_Intercedes
+SkippableMovies=UTCin-Tutorial
+LoadMapMovies=UT_loadmovie1
+LoadMapMovies=UT_loadmovie2
+LoadMapMovies=UT_loadmovie3
+LoadMapMovies=UT_loadmovie4
+LoadMapMovies=UT_loadmovie5
+LoadMapMovies=UT_loadmovie6
+LoadMapMovies=UT_loadmovie7
+LoadMapMovies=UT_loadmovie8
bShouldStopMovieAtEndOfLoadMap=FALSE

[LogFiles]
PurgeLogsDays=0

[OnlineSubsystemGameSpy.OnlineSubsystemGameSpy]
bHasGameSpyAccount=false
EncryptedProductKey=NotForShip

[VoIP]
VolumeThreshold=0.1
bHasVoiceEnabled=true

Nije onak kak si ti reko XD i meni se taj fajl zove "DefaultEngine"

*Fila*
16-12-2007, 22:43
pitanjce samo malo ako je bilo već negdje sry ali dal treba imat 256mb grafičku?

FioPro
16-12-2007, 23:18
pitanjce samo malo ako je bilo već negdje sry ali dal treba imat 256mb grafičku?

Radit će i na dobroj 128MB kartici...

Ni6hTyX, neznam kako ti ne želi pokazati... Daj ih onda ubaci umjesto ovoga "; NOTE THAT ANY ITEMS IN THIS SECTION WILL AFFECT ALL PLATFORMS!!! ", a ovo ostalo ostavi... Naravno, backup prije...

scorpion667
17-12-2007, 00:59
Ma nitko se ne treba plasiti da ce mu igra trzati. Pogledajte kakvo ja sranje od grafulje imam a igra mi radi u 1024x768 i medium detaljima (onaj slajder za detalje je na 3) u konstantnih 20-50fps. Definitivno odavno nisam vidio bolje optimiziranu igru. Svaka cast EPIC-u!

SLIVER
17-12-2007, 17:02
a meni nije jasno kak se na Gamespotu broj glasova sada smanjio na :

(5,733 votes) :?

FioPro
17-12-2007, 17:51
a meni nije jasno kak se na Gamespotu broj glasova sada smanjio na :

(5,733 votes) :?

Cijela anketa im se z*****a...

SLIVER
17-12-2007, 17:57
Pa jebig*...
sad su ovi neki ostali visoko dok se UT 3 smanjio, pa nemres tak :| :? :yuck:

SLIVER
17-12-2007, 18:41
Ti si bas u to uvjeren?

SLIVER
17-12-2007, 19:04
ja ne vjerujem, al ne svadja mi se...

FioPro
17-12-2007, 19:11
ja ne vjerujem, al ne svadja mi se...

Ma nešt im se opako pobrkalo... UT3 i Crysis su se izmjenjivali svaki trenutak na prvom i drugom mjestu svaki sa preko 35000 glasova... Sad skupa nemaju valjda niti 15k...

*Fila*
17-12-2007, 22:31
e oće bit onako ko u ut2004 oank kao single player i to?

Nightyx
18-12-2007, 14:00
e oće bit onako ko u ut2004 oank kao single player i to?
pa imaš kampanju...

FioPro
18-12-2007, 15:29
Da kampanja je tu, ali to nije žar igre...

Empe Tri
18-12-2007, 15:42
anril je smece osim onog 1. dijela Anril Trnment-a :P
i jos uvjek igram taj u lanu kod frenda svakog vikenda :D

FioPro
18-12-2007, 16:28
ok, resetirali su anketu http://www.gamespot.com/best-of/?tag=to ... lk=topslot (http://www.gamespot.com/best-of/?tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot)

Empe Tri, nemam komentara...

SLIVER
18-12-2007, 18:01

ovaj je nes ko prvi unreal :D

Rang€r
18-12-2007, 18:05
znam da će me mnogi sad zaklat, ali može neko reći min. konfiguracij? :oops: (u zadnje vrjeme često koristim taj smajli)

FioPro
18-12-2007, 18:36

ovaj je nes ko prvi unreal :D

Potpis, raspravljeno već sto puta...

Rang€r, evo ti...

Minimum System Requirements

# Windows XP SP2 or Windows Vista
# 2.0+ GHZ Single Core Processor
# 512 Mbytes of System RAM
# NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
# 8 GB of Free Hard Drive Space

Recommended System Requirements

# 2.4+ GHZ Dual Core Processor
# 1 GBytes of System RAM
# NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
# 8 GB of Free Hard Drive Space

Raditi će i na optimiziranoj slabijoj mašini ako srežeš neke postavke u .iniju, a o tome sam već koji post prije pisao...

Inače, sudeći po kraju igre, nekako mi tu opako smrdi da će biti neke ekspanzije ili da će se radnja nastaviti u slijedećem UT-u. Možda opet turnir u kojem su Malcolmov i Reaperov team, ko u dobra stara vremena... That makes you next, Malcolm ! A meni Malcolm bio baš zakon tip a ono kako ih izdao... Ali dobro, nisam tugovo, Reaper me malo živciro, jedino je Othello bio jedini pravi u njegovom timu, veteran iz prijašnjih igri... Malcolm mi još uvijek ostaje No.1...

Babitz
18-12-2007, 19:04
da, ovaj, ja sam to pokrenuo i sa svojom gf5200, al framerate je daleko od igrivog, a grafa gora neg doom2

Bishop_45_(2)
18-12-2007, 19:32
jbt, ova min confa je laz, na tome je neigrivo (znam iz prve ruke...)

Nightkiller
18-12-2007, 19:57
Meni se igra čini luda, jer sam fan UT-a i mislim da hardverski zahtjevi neće bit visoki (za moj komp) ovisi o drugima, ipak je to next-generation. Inače kaj se tiče grafike bit će bolja od COD4, pitate se kak znam ? Pa imam strica u gameplay-u, ali oni više nisu dobar časopis ko nekad, na 90 str. su ugurali sve moguće konzole... Ipak mislim da 4000 kn (ako slažete komp sami) nije puno izdvojit, pogotovo sad da stari nam kupi za Božić. Ja sam oduvijek na amd-ovcima i zauvijek ću ostat ! Imam amd 64x2 5200+, ATI HD2600xt, 2gb RAM 800mhz Kingmax, Gigabyte ploču... ako je nekom puno izdvojit 4 soma kuna da igrate Bioshock, COD4, Crysis, TES4: Oblivion na grafici High, onda ne znam kaj je malo.

Nightyx
18-12-2007, 20:14
reci ti njima, to je jako bitno za ovu temu

*Fila*
18-12-2007, 20:20
lako je kad ti starci kupe komp,plaćaju adsl da lako je to!
ali kad sve ide iz tvog đžepa...
rađe idem na kafu s dečkima i pijem subotama nego bacam na komp
što radi radi,a šta ne ne!ja ga novog ne uzimam :nonono:

SLIVER
18-12-2007, 23:23
što radi radi,a šta ne ne!ja ga novog ne uzimam :nonono:

na ovoj konfi sto tebi ne radi :) :) :) :) :)

s1lj0
19-12-2007, 00:12
jel neko probo UT3 prek hamachija?

Hrvoje
24-12-2007, 10:26
Dajte ljudi igra je fenomenalna (barem demo), ali visoki hardverski standardi
:kill:

Electromaster
24-12-2007, 10:45
Meni UT3 ima zakon grafiku i vozila, ali u svemu ostalom prvi nastavak je KRALJ!!! Također, neznam što će im ono redizajniranje oružja, kad su već u prvom bila legendarna. Igro sam sve nastavke i prvi mi je najbolji, jedino mi je žao što nema onog čuda od puške što izbacuje paukove (Unreal 2: The Awakening).

FioPro
24-12-2007, 11:05
Imaš Spider mine, ali to nije oružje nego tak nekakav pick-up, a za one grenade launchere je šteta da ih nema. UT2004 je imal sva najbolja oružja...

King
24-12-2007, 11:17
Jel ima već netko od vas UT3? Jer ja ga skidam s rapidshera već 6 dana... Jer svakih sat i pol mogu skinuti 100 Mb, a ima oko 6-7 Gb... Već sam skinuo 4 Gb, još samo malo, ali i onda je pitanje hoće li mi raditi... Jel vama radi? I ako ste ga skidali s neta, od kuda ste ga skinuli?

McPingvin_v2.0
24-12-2007, 11:20
king...
viewtopic.php?t=17513 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=17513)

=PcP=F@N
24-12-2007, 11:21
kako ti se samo da...ja bi rade kupio igru nego to radio

King
24-12-2007, 11:29
okok, nvm...

FioPro
24-12-2007, 11:32
Jel ima već netko od vas UT3? Jer ja ga skidam s rapidshera već 6 dana... Jer svakih sat i pol mogu skinuti 100 Mb, a ima oko 6-7 Gb... Već sam skinuo 4 Gb, još samo malo, ali i onda je pitanje hoće li mi raditi... Jel vama radi? I ako ste ga skidali s neta, od kuda ste ga skinuli?

Ja imam... 38 funti naručeno iz eng, poštarina 30 kuna... Collectors' Edition... U crovortexu platiš za običnu verziju isto toliko kolko ako naručuješ iz eng ;D Crovortex ima poštarinu 50kn, a ako dolazi iz eng onda je 30kn ;D koja logika ;D

GODSKILLER
24-12-2007, 11:35
ako kupuješ sa rapida a nemaš stalni ip jednostavno se odspojiš s interneta i svaki put kad se nanovo spojiš imaš drukčiji ip i ne moraš čekati...inače ja sam sebe počastia s premium acc. tako da tamo odakle koristim internet zna se desiti da za uru vrimena downlodam 2gb

McPingvin_v2.0
24-12-2007, 11:59
godskiller, molio bih te da ne pomažeš ljudima u skidanju piratskog sadržaja s interneta ;)

FioPro
24-12-2007, 12:06
godskiller, molio bih te da ne pomažeš ljudima u skidanju piratskog sadržaja s interneta ;)

Ili neka šalje Personal Message :D

Nightkiller
24-12-2007, 13:06
što radi radi,a šta ne ne!ja ga novog ne uzimam :nonono:SMožemo igrat UT3 prek Tamagočija ...

Nightkiller
24-12-2007, 13:10

Ili neka šalje Personal Message :DSPa kaj nisi Godskilleru pročito pravila, već si tu 2 godine, a nisi pročito pravila, meni može proć onih prvih mutavih par dana, ali ti.. bar da si pravila pročito, a rapidshare je sranje i bittorrent je bolji.

FioPro
24-12-2007, 13:18
a rapidshare je sranje i bittorrent je bolji.

Istina, rapidshare je loš... Torrent je sto puta bolji. Ja koristim uTorrent klijent i moram reći da skida na 200KBps skoro cijelo vrijeme...

McPingvin_v2.0
24-12-2007, 13:22
ekipa, zadnje upozorenje po pitanju torrenta i rapidsharea. offtopic je i lagano odaje dojam da ne pričate o legalnim stvarima.

Hrvoje
25-12-2007, 18:32
Čovječe igram UT3 ludi je,tolko mapa da ga bum cijelu godinu igral,ljudi svi ga trebate probati i dati mu jednu šansu.A kak si lika morete složiti,sve kacige, štitnike,čižme,...........čoveče.Morete birati između 4 klase: 2klase ljudi,roboti i čudovišta( koja su odurno dobra). :D

MTF*
25-12-2007, 18:36
meni je igra prebrutalna, skoro isti 2k4, ali meni osobno nesto bolji... ;)

scorpion667
25-12-2007, 23:13
I evo opet ću pohvaliti optimizaciju jer odavno nisam vidio da se netko ovako potrudio optimizirati igru, ali sto se same igre tice moram napomenuti da mi je DIZAJN MAPA jednostavno FANTASTIČAN. Nisam se nadao da će biti ovako dobre! UT is back baby!!!

FioPro
26-12-2007, 11:25
I evo opet ću pohvaliti optimizaciju jer odavno nisam vidio da se netko ovako potrudio optimizirati igru, ali sto se same igre tice moram napomenuti da mi je DIZAJN MAPA jednostavno FANTASTIČAN. Nisam se nadao da će biti ovako dobre! UT is back baby!!!

Optimizacija je odlična, mape su odlične, gameplay je odličan... A kada nekoga rasturite sa flakom iz blizine... Nema takvog doživljaja a da nije UT igra...

TAGAN, slažem se...
Hrvoje slažem se...

Igra je fantastična... Samo jedno pitanje... Tko od vas ima original ? Ako imate, koji vam je nick ? Moj je FioPro

MTF*
26-12-2007, 22:54
ja igro kampanju, dobro, trebam ic, izadjem iz igre...
udjem, nije se sejvalo, fak...ok, igram opet, predjem nekih 15 nivoa mozda vise, dobim ono sve masacre, head hunter, ownam ko velki, i nemogu nac save...
pa di se tu jebeno sejva?

FioPro
27-12-2007, 13:45
ja igro kampanju, dobro, trebam ic, izadjem iz igre...
udjem, nije se sejvalo, fak...ok, igram opet, predjem nekih 15 nivoa mozda vise, dobim ono sve masacre, head hunter, ownam ko velki, i nemogu nac save...
pa di se tu jebeno sejva?

Trebaš imati online profil... Jer se ne sejva na komp nego na server... Tako sam ja sad nedavno formatiro sve diskove i ono se sjetim da sam zaboravio backup save od UT3... A ono pokrenem igru, ulogiram se i mislim si ajde idem onda is početka, a kad ono vidim da je kampanja tamo gdje sam stao...

Dakle, save od kampanje se sprema na vaš online Gamespy profil koji igra koristi. To može biti prilično iritantno ako nemate vezu na net i/ili ste na običnom modemu pa vam se troše impulsi dok ste u SP-u što je definitivno glupost...

To je uvedeno iz jednostavnog razloga... Jeste li vidjeli kako je igra zaštićena ? Samo sa serialom... Igra se pokreće bez DVD-a i to je za svaku pohvalu. Jedina sigurnosna mjera je serial, a to je dosta slabo osiguranje. Epic je iz tog razloga odlučio uvesti taj potez sa saveovima od kampanje. Recimo, nemate original igru, odnosno CD key i ne možete napravit profil, a onda ne možete igrati Campaign a da ga ne započinjete svaki put isponova. To je malo čudna mjera opreza... Malo me podsjeća na BF2142. To je dosta efikasna borba protiv pirata, ali će se mnogo korisnika koji nemaju vezu na net ( ili imaju dial-up, ISDN ), a kupili su original žaliti... Izgleda da Epic računa da svi imaju DSL ili nešto brže, a to nema smisla jer su se dobro mučili da optimiziraju igru za 56kbps, što im je i uspjelo, a to znači da računaju da ima korisnika na 56kbps koji će igrati UT3. Po takvome ovaj potez sa saveovima nema smisla i čini mi se da je to Midway-ovo maslo...

Dakle, ako imaš ADSL i original igru ne bi trebao imati problema, ali ako imaš original igru i dial-up, onda si u banani jer će ti se impulsi trošiti da igraš Campaign, odnosno Singleplayer, a to stvarno nema smisla... Sa druge strane, ako nemaš original igru, onda si u potpunosti u banani što se Campaigna/MP-a tiče, bez obzira koju vezu imao...

Nisam nešto to puno istraživao, može biti da sam u krivu, ali iz onoga što sam iskusio to je jedini zaključak.

Jel jasno sada ?

EDIT: a i u samoj igri ti, kada ideš u campaign, a offline si, piše da neke opcije zahtijevaju online profil, a pod to se izgleda smatra save...

MTF*
27-12-2007, 14:19
hvala na infou, glupa mjera zastite nema sta majku im... ^^

FioPro
28-12-2007, 19:50
Evo danas je došla zvučna kartica Creative Labs Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer i lijepo sam ju skombiniro sa svojim Logitech X540 i moram reći da UT3 sa uključenim OpenAL-om i ovom kombinacijom zvuči odlično. Eksplozije su čisto drugog tona, pogotovo one od Rocket Launchera i Goliath Main Turreta... Puno jače sve djeluje... Naravno, sada uz OpenAL podršku na zvučnoj imam i 5.1 zvuk koji osim što lijepo zvuči ima i praktičnu svrhu... Puno se lakše orijentirate kad je gužva na malom prostoru...

Znam da su bili neki problemi sa X-Fi karticama i OpenAL-om u novom UT-u, ali ti problemi su izgleda vezani uz X-RAM kojega na mojoj zvučnoj nema, tako da do sada nisam imao nikakvih problema, a i čini mi se da igra radi trunkicu glađe...

Electromaster
31-12-2007, 10:21
FioPro, nice of you što pomažeš, al koristi privatne poruke, a nemoj tu pisat romane...

MTF*
31-12-2007, 10:24
votafak?
kakve ima veze sto pise dugacke postove?
to je pohvalno, jer su mu jos i smisleni i korisni, nemoj gluposti pricat...
cijenjeniji su mi takvi postovi nego u 1 recenice i nista mi korisno ne kaze...
nhf pr3d4t0r... ;)
fiopro sam ti pisi...^^

FioPro
31-12-2007, 11:46
votafak?
kakve ima veze sto pise dugacke postove?
to je pohvalno, jer su mu jos i smisleni i korisni, nemoj gluposti pricat...
cijenjeniji su mi takvi postovi nego u 1 recenice i nista mi korisno ne kaze...
nhf pr3d4t0r... ;)
fiopro sam ti pisi...^^

Ja pišem, a vi sam pitajte :D

MTF*
31-12-2007, 11:47
cuo sam da se u patchu ukida ta zastita, jel istina? :D

FioPro
31-12-2007, 11:56
cuo sam da se u patchu ukida ta zastita, jel istina? :D

U kojem patchu ? Novom ili onom već dostupnom, 1.1 ?

U dostupnom 1.1 patchu to nije sređeno...

Ne bih znao ako govoriš o nadolazećem patchu jer još niti jedna beta nije izašla, nego se samo raspravljaju na forumu što bi oni htjeli da se popravi, ali Epic nije još dao službenu listu promjena kao što su prije dali listu za onda nadolazeći beta patch... Vjerojtno da će naskoro neka beta...

Meni osobno to ne stvara problem jer imam flat i modem je u routingu ( uvijek spojen ) i imam original... Ali se nadam da će Epic srediti taj problem radi onih korisnika koji nemaju brzi internet, odnosno internet koji nije dial-up. Naravno, onda će se srušiti i zadnja prepreka koja donekle sprečava piratizaciju igre, ali mislim da je Epicu definitivno u interesu da svi igraju igru, bili to ilegalci ili oni koji imaju original, pošto je igra, pa ajmo reći u globalu dosta nepopularna pa im treba svaki igrač koji će drugima reć da je igra dobra i tako popularizirati igru... Naravno, online bez originalnog CD-key-a nećete moći igrati bez nekog online cracka ( ili crack server ) jer Epic sigurno neće ukinuti tu zaštitu... Pravi fanovi franšize će tako i onako kupiti original...

MTF*
31-12-2007, 12:35
cuo sam za 1.01...
i da je u 1.1 ukljucen taj 1.01...
ili sam ja krivo shvatio?

FioPro
31-12-2007, 13:24
cuo sam za 1.01...
i da je u 1.1 ukljucen taj 1.01...
ili sam ja krivo shvatio?

A... Prvo se onaj prvi patch zvao 1.01, ali cijela verzija patcha je 1.1. Izgleda da ti se nešto pobrkalo. Taj 1.01 zapravo jest 1.1, samo što malo naziv drugačiji. Slijedeći patch je 1.2.

Možda ti to 1.01 znači Beta 1.1... Bilo je 4 ili 5 beta patcheva, ne sjećam se više...

MTF*
31-12-2007, 13:25
aha, onda sam ja nes pobrkao, fala... ;)

FioPro
31-12-2007, 13:27
aha, onda sam ja nes pobrkao, fala... ;)

Evo baš sam sad pogledo... Ona prva beta prvog patcha se zvala UT 1.01 beta i bila je oko 180MB, a cijela verzija prvog patcha je 1.1 i ona je oko 240MB ako se ne varam.

EDIT: Uglavnom, promjene su slijedeće: http://fiopro.bloger.hr/post/ut3-patch-11/559765.aspx

MTF*
31-12-2007, 13:31
skinuo sam 1.1, al jebiga ak nema micanja zastite... :(
btw. kazem "steta zbog zastite", ali ne zbog piratizacije, nego zbog sporog neta kod frenda i ne zeli nabijat promet, je li... :D

FioPro
31-12-2007, 13:35
skinuo sam 1.1, al jebiga ak nema micanja zastite... :(
btw. kazem "steta zbog zastite", ali ne zbog piratizacije, nego zbog sporog neta kod frenda i ne zeli nabijat promet, je li... :D

Znam, jedan moj frend također ima UT3 instaliran ali on uopće nema internet ! Pa je totalno u banani ke se Campaign-a tiče... Najbolje da ne gasi igru dok ne prijeđe, odnosno da prijeđe u jednom komadu :D

Hrvoje
31-12-2007, 13:37
Ja ga imam instaliranog,i imam ga online. :)

FioPro
31-12-2007, 14:25
Ja ga imam instaliranog,i imam ga online. :)

Ja isto, ali kod nas u hrv većini još uvijek internet predstavlja prepreku...

Hrvoje
31-12-2007, 22:04
Ja isto, ali kod nas u hrv većini još uvijek internet predstavlja prepreku...[/quote]
Meni ne, ako te zanima Nick name mi je O3ey. :)

FioPro
31-12-2007, 22:27
Meni ne, ako te zanima Nick name mi je O3ey. :)

OK, stavit ću te na friends list. Na kojim serverima igraš ? BTW, moj nick je FioPro

EDIT: ne mogu te naći u bazi igrača... probat ću u igri...

Korpse
02-01-2008, 14:02
koliko košta orginalna igra?

FioPro
02-01-2008, 14:07
koliko košta orginalna igra?

Za cijene u hrvatskoj neznam, ali u Algoritmu je vjerojatno oko 350/400 kn. Ja sam naručio za 400kn Collectors' Edition sa http://www.game.co.uk/

Zajedno sa poštarinom sam platio nešto malo manje od 400kn, a to je Collectors' Edition kojeg kod nas valjda niti nema, a ako i ima valjda je 500kn...

Svakako ti preporučam da naručiš od ovdje http://www.game.co.uk/Sjer je jeftinije nego kod nas. Probaj uzeti Collectors' Editon, a ako ne, onda običan koji je 18 funti, dakle oko 200kn kad uračunaš i 30kn poštarine.

Sad se baš snizila cijena, ali treba vidjeti dali samo za UK korisnike ili za sve... Trenutna cijena CE je 23 funte, a obične 18... Puno jeftinije nego kad sam ja naručio ( predbilježba je bila za običnu verziju 25 funti a za CE je bilo 35 funti )

Zanimljivo je da je poštarina ako naručuješ iz Cro Vortex-a, dakle iz Hrvatske 50kn, a iz engleske sa http://www.game.co.uk/Sje 30kn :rotfl:
Di je tu logika ?

Korpse
02-01-2008, 15:57
ma svi žele zaraditi...bude mi stari otišao do algoritma.

FioPro
02-01-2008, 16:00
ma svi žele zaraditi...bude mi stari otišao do algoritma.

Topla preporuka... Naruči sa one stranice... Dođe ti za 5 dana i dođe te skoro pa pol jeftinije...

Korpse
03-01-2008, 12:44
starci mi se boje davat broj kreditne kartice.

FioPro
03-01-2008, 13:36
starci mi se boje davat broj kreditne kartice.

Ma samo uzmi :D ( nisam odgovoran :D )

Ja sam dao broj i ništa što se ne treba desiti se nije desilo...

FioPro
03-01-2008, 18:08
Evo moram double-post, a šta ćeš...

Pitanje... Jeslte li vidjeli novi broj PC Play-a ? :D
Cijeli broj se vrti oko UT3. Recenzija broja - 95% :pray: :killyou: :boohoo:
BOZ - izvještaj sa foruma - "a tema na forumu je već sada dosegla 25 stranica. Pitam se kako će li pak ta tema eksplodirati nakon ovog broja..." 30 stranica :D

Evo nadam se da je BOZ dobro prognozirao i da će sve više ljudi shvatiti kako je UT3 dobra igra, jer izgleda još ima jako puno skeptika koji govore da su prošli nastavci bolji... Vremena idu... A UT3 je naslov kojega vrijeme nikada neće progutati, isto kao i prvi UT... Ljudi, zaigrajte UT3... Najbolji shooter u zadnjih par godina ( usudim se reći )...

p.s. Ne plači McPingvin, doći će modovi :D

Hrvoje
03-01-2008, 18:49
Da, a ona kaj je pcplay stavil minus na broj mapa to je krivo :-x jer mapa ima dosta i jako su velike. :)

FioPro
03-01-2008, 19:40
Da, a ona kaj je pcplay stavil minus na broj mapa to je krivo :-x jer mapa ima dosta i jako su velike. :)

Nego on se žali na mape kakve jesu... Pa zar očekuje da su sve mape iste ko i u predhodnika ?! Pa to nebi imalo smisla. Nove mape su originalne i u cjelosti jako dobro napravljene. A ako je nostalgičan za starim mapama - već ima dosta mapa za skinuti - i prerade starih mapa i nove...

Korpse
03-01-2008, 21:04
ali stvarno facingworlds su norali staviti...
nego reci jel ima morpheus3 (moja najdraža mapa)?

FioPro
03-01-2008, 21:33
ali stvarno facingworlds su norali staviti...
nego reci jel ima morpheus3 (moja najdraža mapa)?

Evo lista mapa i kao što vidiš nema je... Možda pod nekim drugim imenom...

CTF-Strident
CTF-OmicronDawn
CTF-Coret
CTF-Reflection
CTF-Hydrosis
CTF-Vertebrae

vCTF-Necropolis
vCTF-Sandstorm
vCTF-Kargo
vCTF-Containment
vCTF-Suspense
vCTF-Corruption

DM-Arsenal
DM-RisingSun
DM-CarbonFire
DM-Deck
DM-Defiance
DM-Deimos
DM-Diesel
DM-Biohazard
DM-HeatRay
DM-Gateway
DM-Fearless
DM-Sentinel
DM-ShangriLa
DM-Sanctuary

WAR-TankCrossing
WAR-Downtown
WAR-Sinkhole
WAR-Dusk
WAR-Islander
WAR-MarketDistrict
WAR-OnyxCoast
WAR-PowerSurge
WAR-Serenity
WAR-Floodgate
WAR-Avalanche
WAR-Torlan

Naravno, vani je već hrpa mapa od kojih je HOLP mappack trenutno najkvalitetniji, zapravo i jedini pravi paket mapa... Nisu to mape koje imaju nešto jako detaljne teksture i nisu prelijepe, ali su odlične... Naravno, ima i user-created mapa koje su prekrasne. Ja imam već preko 1GB mapa za UT3. Probaj potražiti možda nađeš tu mapu - možda je netko već napravio port od starije verzije ili nešt...

Hrvoje
04-01-2008, 21:27
E ljudi koliko mi se čini da UT3 nije kraj, bude nastavak.http://www.pic4ever.com/images/bd2.gif

revenion
04-01-2008, 22:17
to smo vec zakljucili jos prije...a i UT serijal predstavlja unreal engine,pa dok god bude Unreal-a bit ce i UT-a...

Korpse
04-01-2008, 23:02
šta je vama bolje u UT-u nego u drugim igrama?

Babitz
04-01-2008, 23:52
kretnje, tempo, oružja, princip igre, dueli.

ukratko -> igrivost

Hrvoje
05-01-2008, 12:45
Jučer sam, sem sebi potvrdil da bude nastavak time kaj sam prešel kampanju, ali mi se čini da je kampanja nekak kratko trajala.Dobro možda zbog toga jer sam ga igral dan i noć več su mi oči bile naotečene.
http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesB04_th.gif

Kenyi
05-01-2008, 13:00
ut ti se pravi za mp, u kampanji te samo upoznaju sa oruzjima malo te naviknu na kretanju i fiziku oruzja.
UT se samo pravi radi turnira i tih kurceva.

Korpse
05-01-2008, 14:30
kretnje, tempo, oružja, princip igre, dueli.

ukratko -> igrivost
meni je najveći gušt, to što nema relodanja, čistokrvni DM, stalna akcija...

FioPro
05-01-2008, 16:42
to smo vec zakljucili jos prije...a i UT serijal predstavlja unreal engine,pa dok god bude Unreal-a bit ce i UT-a...

Tim Sweeney već radi SAM SAMCAT na Unreal Engine-u 4... Koji čovo !

BTW, radim jednu mapu za UT3... Možda će potrajat, ali šta ćeš... Mapa će biti jako slična onoj Bespin Platforms iz Battlefront jedinice i bit će u vCTF i WAR verziji... WAR verzija će imati isti razmještaj node-ova kao i Avalanche, dakle po dva nelinkana nodea sa spawnom od Goliatha i DW-a, te jedan centralni nodem dva prime i naravno dvije jezgre... vCTF verzija će biti praktički ista samo što neće imati nodeove, a Goliath i DW će biti tamo od početka... I naravno flagovi umjesto jezgri...

Vrlo vjerojatno da ću negdje sakriti reedeemer... :D Možda dva jer je mapa dosta velika... I jako pogodna za snipanje...

Trenutno sam postavio osnovni BSP shell za platforme, sada idem na skybox - vjerojatno noćni ugođaj - zvijezde... Mapa je rađena u Additive geometrijskom stilu i biti će dosta kompliciranija od originalne verzije sa Battlefronta... Zapravo niti neće biti previše slična onoj iz BF-a, ali struktura i osnovna ideja su iste... Raptori i Fury-i će definitivno biti vladari bitke...

P.S. lijepo za vidjet da se dosta raspisalo odkad sam zadnji put gledao... Sada sam cijeli i UE-u i teško da ćete me vidjeti tako često na forumu :D

Svinjoguz
05-01-2008, 18:11
evo ovak, sa konfom u sigu mi igra ide bez problema na 1280x1024, SVE sto se nudi u video optionsima je na maximum, i igra niti u jednom trenutknu nije pomislila stucnut, ide turbo glatko...
u demou je dizajn oruzja odlican, najvise mi se svidja stinger minigun i shock rifle, al sniper iz 2k4 je bio bolji...

Babitz
05-01-2008, 19:14
meni osobno je dizajn oružja gejan, al opet, nije bitno budući da to ide na hidden

Dyslexia
05-01-2008, 19:53
Ma nije to vise to nije onaj stari UT stih vise, ovo je glupo sada vec. To se sada dogada sa svim velikim serijalima igara, sto dalje sve gore kao i nfs sta su napravili u ovoj verziji od njega smece od igre umjesto da se svi drze onog starog stiha igre, normalno da ga moderniziraju i to, ali ne oni seru. Pa nek se zahebavaju samo, prodaja ima bas fino ide

FioPro
05-01-2008, 19:56
Ma nije to vise to nije onaj stari UT stih vise, ovo je glupo sada vec. To se sada dogada sa svim velikim serijalima igara, sto dalje sve gore kao i nfs sta su napravili u ovoj verziji od njega smece od igre umjesto da se svi drze onog starog stiha igre, normalno da ga moderniziraju i to, ali ne oni seru. Pa nek se zahebavaju samo, prodaja ima bas fino ide

Double-postaš, pljuješ po UT3 i još nekim nenavedenim igrama i još k tome nemaš argumente... Daj se sredi... Jer ovo što si rekao je jako plitko... To, kako ti kažeš "modernizirali" nije argument...

Hrvoje
05-01-2008, 20:12
ut ti se pravi za mp, u kampanji te samo upoznaju sa oruzjima malo te naviknu na kretanju i fiziku oruzja.
UT se samo pravi radi turnira i tih kurceva.
Znam ja to ali mi se nije dal igrati mp pa sam igral sp. :)

Dyslexia
05-01-2008, 20:46

Double-postaš, pljuješ po UT3 i još nekim nenavedenim igrama i još k tome nemaš argumente... Daj se sredi... Jer ovo što si rekao je jako plitko... To, kako ti kažeš "modernizirali" nije argument...

Ha o cem pricas ti double post :D

E ajde molim te ako ti necitas i nepratis sta se dogada po gamerskom svijetu i svijetu kompjutera ima tko cita. I ako nisi znao Ut 3 i pro strett imajo vrlo losu prodaju. A to sto sam ja rekao nije plitko, zato suti i ponasaj se kulturno, tek si dosao na forum a vec seres, je tebe nisam dirao niti ikoga drugog ja sam samo iznio argument. Nemoj mi to vise radit :nonono:

FioPro
05-01-2008, 21:44

E ajde molim te ako ti necitas i nepratis sta se dogada po gamerskom svijetu i svijetu kompjutera ima tko cita. I ako nisi znao Ut 3 i pro strett imajo vrlo losu prodaju. A to sto sam ja rekao nije plitko, zato suti i ponasaj se kulturno, tek si dosao na forum a vec seres, je tebe nisam dirao niti ikoga drugog ja sam samo iznio argument. Nemoj mi to vise radit :nonono:

Ne napadam ja tebe... Ali nisi ništa konkretno naveo, odnosno nisi naveo što ti se točno u UT-u ne sviđa... A za loše prodaje znam...

OK, post si izbrisao...

Korpse
05-01-2008, 22:03
meni osobno je dizajn oružja gejan, al opet, nije bitno budući da to ide na hidden
lol... ja nema šanse da igram sa hiden oružjima...

Svinjoguz:
snajper iz UT2k4 je bio najbolji ikada.

scorpion667
06-01-2008, 00:27

Ne napadam ja tebe... Ali nisi ništa konkretno naveo, odnosno nisi naveo što ti se točno u UT-u ne sviđa... A za loše prodaje znam...

OK, post si izbrisao...

Slazem se s FioPro-om jer nista konkretno nisi naveo. A nebih ni rekao da si odigrao igru jer svakom pravom UT-ašu vec na prvi pogled bilo jasno da je sve vise slicno prvom unreal tournamentu nego 2004-ici. I tko god je bio odusevljen s prvim dijelom bit će oduševljen s ovim. Ja bih rekao da pljujes po igri koju nisi ni odigrao, ili si je odigrao ali ti se niti jedan UT nije nesto posebno svidjao pa ti se ne svidja ni ovaj. A što se male prodaje tiče, to me uopće ne čudi. Vrijeme UT-a tek sad dolazi, a nema svatko novca za kupovanje 10 igara odjednom. Ipak je bilo puno hitova i puno se troslilo za blagdane, a UT je izašao među zadnjim igrama. a dotada se sav novac potrošio. Čim ulete prve plaće u novoj godini prodaja će porasti. UT3 ima "ono nešto" što mnogim igrama danas nedostaje. Ono što su nekada imali prvi UT i Quake 2 i 3 to ima i UT3, a ljudi će to s vremenom shvatiti. Pa sve da je i loša koliko ti govoriš - trenutno bolja online pucačina NE POSTOJI. UT je #1!!!

EDIT: I ne spominji mi counter-strike i COD2 i 4 jer su to igre za mamine sinove i nježne dušice. U UT-u bi padali kao mušice! :)

Dyslexia
06-01-2008, 01:05
Samo sam se slatko nasmijao na ovo ne da mi se prepirat bezveze, uglavnom igru sam imao cim je dosla u trgovine. A to sto neko nema love i nemoze ju kupit mene neinteresira. A ti ako volis djecje igre slobodno igraj. Nemojte tu pametovat jer ja nikoga ovdje nisam napadao i vrijedao. Samo sam iznijeo svoj stav prema igri. A to da nema bolje pucacine od UT-a isuse nemoj to nikome vise rec jer ce te posprdat. A sad dosta i smirite zivce

scorpion667
06-01-2008, 01:13
Neznam zašto misliš da se itko ovdje živcira. I mi samo iznosimo svoje stavove. A vjeruj mi znam prepoznati dobar FPS kad ga vidim jer sam ih odigrao gotovo sve (i one dobre i one loše). A nisam ti ja baš ni mlad pa znam kad je neka igra djetinjasta. Kada je izašao prvi UT imao sam 16godina, pa ti sad racunaj. :D.

Dyslexia
06-01-2008, 01:21
Pa vidim sto si iznosio svoje stavove a pljuvo si po meni. Ja nisam nista rekao na tvoje postove. Eto vidis ti kaze to je igra stoljeca ovo ono nema bolje. E pa nekom je sranje i nikad ju nebih igrao. Recimo meni je Half Life 2 svi nastavci 10 puta bolje od ovoga. Zato sto igra ima radnju i pricu a ovo, nema. Imas limit sta trebas ubit, kupit zastave i da sad ne nabrajam, i to je to i uvijek samo to samo sto su leveli drugciji. Pokupis zastavu i doneses ju do kraja i onda ajmo opet po nju na isto mjesto. Ja sam obozavao ut i igrao sam sve nastavke do ovoga ono bio sam ovisnik, ali sada sam se razocarao. I eto ja sam samo to rekao a vi odma digli frku. Svaka cast tebi se svida ti igraj nemam nista protiv, meni se nesvida ja ju necu vise igrat i amen.

scorpion667
06-01-2008, 01:36
Ako se nisam slozio s tobom, ne znaci da sam te napao. A ako je tako ispalo onda se ispricavam. I nisam htio reći da je UT najbolja igra. I meni je half life 2 bolji, ali sam rekao da je najbolja ONLINE igra ove vrste (pucačina).

FioPro
06-01-2008, 12:04
Pa vidim sto si iznosio svoje stavove a pljuvo si po meni. Ja nisam nista rekao na tvoje postove. Eto vidis ti kaze to je igra stoljeca ovo ono nema bolje. E pa nekom je sranje i nikad ju nebih igrao. Recimo meni je Half Life 2 svi nastavci 10 puta bolje od ovoga. Zato sto igra ima radnju i pricu a ovo, nema. Imas limit sta trebas ubit, kupit zastave i da sad ne nabrajam, i to je to i uvijek samo to samo sto su leveli drugciji. Pokupis zastavu i doneses ju do kraja i onda ajmo opet po nju na isto mjesto. Ja sam obozavao ut i igrao sam sve nastavke do ovoga ono bio sam ovisnik, ali sada sam se razocarao. I eto ja sam samo to rekao a vi odma digli frku. Svaka cast tebi se svida ti igraj nemam nista protiv, meni se nesvida ja ju necu vise igrat i amen.

Zapravo se HL2 i UT ne mogu strpati u isti koš... Recimo meni je HL1 bila odlična igra, a isto tako i HL2... Ali dojovi koje ostavljaju UT i HL nisu usporedivi... Jesu i jedna i druga igra FPS, ali su po konceptu potpuno različite... Isto kako ne možete uspoređivati Splinter Cell i Call of Duty... UT nije niti zamišljem da bi imao radnju... To sa Liandri-em, Izanagi-em i Necrisom je tu samo zato da bi imali nekakvu sliku o tome zašto se uopće borimo... Ali nije ključno za doživljaj... Recimo u CoD4 radnja ima jako veliki utjecaj na ukupni dojam, dok u UT-u dojam ostavljaju dijelići tijela koji lete na sve strane kada nekoga iz blizine opalite sa flak-om...

Shvaćam da si iznio svoj dojam, ali mene zanima što ti je konkretno u novom UT-u lošije nego u predhodnika...

Bishop_45_(2)
06-01-2008, 16:56
humm, UT nije zamisljen da bi imao pricu zato sto mu to ne treba, kada je tu Unreal onaj koji bi trebao imati pricu. A Unreal vs H-L je nesto smijesno H-L ga pojede za dorucak. UT bi se mozda dao usporedjivati sa CSom (kada vec pricamo o source engineu) ili necim slicnim.

Sa TF2 ga necu ni probati usporediti jer na temelju par sati iskustva UT3 kod frenda, mogu zasigurno reci da mi je TF2 puno zabavniji.

Korpse
06-01-2008, 17:08
UT3 je puno ozbiljniji od TF2.

Bishop_45_(2)
06-01-2008, 17:34
UT3 je puno ozbiljniji od TF2.

humm, da? ja bas nisam primjetio. :?

Ono sto jesam primjetio jest da u TF2 ima manje frustracija i vishe razlicitih ljudi zbog sustava klasa (znaci 60& ljudi nisu speed junkiji); dok ut to pokusava izvesti samo promjenom oruzja; takodjer da ne spominjem puno manju cijenu i definitivno puno vecu dostupnost, em preko steama, em preko orange boxa, i naravno vrti na svim mogucim confama.
UT3 s druge strane ima vozila, Warfare i Assault, .... ah da sry zaboravio sam da su najzabavniju stvar izbacili.

nah UT3 je blizu titule najboljeg online shootera, ali ju ipak ne zasluzuje.

FioPro
07-01-2008, 11:48
Ono sto jesam primjetio jest da u TF2 ima manje frustracija i vishe razlicitih ljudi zbog sustava klasa (znaci 60% ljudi nisu speed junkiji); dok ut to pokusava izvesti samo promjenom oruzja;

To za oružje i klase ne važi... Pa apsolutno ti je svejedno dali mijenjaš klasu ili oružje... A UT je puno dinamičniji... Nazovi me speed junkijem, ali meni se to više sviđa... Ta promjena klasa je samo mijenjanje oružja i nekih sitnica kao brzine hodanja... I da, igrao sam TF2, tako da ne mislite da izmišljam ovdje... Ali meni TF2 ne ostavlja dojam da je za neke hardcore igrače koji bi igrali to danima i godinama dok ne dođu do savršenstva igranja, što bi se za UT moglo reći... TF2 me je više ovako za zabavu, a UT3 za malo ozbiljniji gaming... A i jedan i drugi su odlični, a za TF2 sumnjam da će se još jako dugo igrati, dok će se UT3 tek početi igrati...

Kao što znate, Gamespot ima redovite turnire i za ovaj nedavni u kojem su igrali UT3 su rekli da je jedan od najboljih, najnapetijih i najzabavnijih turnira koje su imali...

Bishop_45_(2)
07-01-2008, 12:27
speed junky nisam mislio kao uvredu ...

eh, mislim da fulamo pojmaove nas dvoje; pazi sto si sam reko, "TF2 je vishe onako za zabavu" , ... da, my point exactly :D , igrat cu ga sljedecih god dvije onako 1-2 puta na tjedan cisto iz zajebancije, jer je zabavan, i jer me "ozbiljan" gaming uopce ne zanima, rofl o kakvom igranju godinama i usavrsavanju ti pricas ? to rade samo ameri :P , zar uistinu ocekujes da ce igra biti i dalje zabavna nakon godinu dana non-stop igranja ? rofl, ut2k4 sam igrao 2 puta u 2k4 i u 2k6, jer je nakon god. dana odmora bila jako razlicita i zbog toga zabavna, but tht is all; ne kuzim kako ti (im) ne dopizdi igrati istu stvar 3 godine ... tj. da pojednostvim svoj komentar: ozbiljan gaming je samo za noobove koji fulaju koncept zabave i ogranicavaju intelektualan i umjetnicki razvoj.S, huh ili su standardni geekovi zapravo "noobovi", dok su progameri nesto novo, ali cak ni Carmack nije moga ostati na istome, i on je otisao traziti nesto novo, to govori nesto o "ozbiljnom gamingu", ne?

FioPro
07-01-2008, 12:30
speed junky nisam mislio kao uvredu ...

eh, mislim da fulamo pojmaove nas dvoje; pazi sto si sam reko, "TF2 je vishe onako za zabavu" , ... da, my point exactly :D , igrat cu ga sljedecih god dvije onako 1-2 puta na tjedan cisto iz zajebancije, jer je zabavan, i jer me "ozbiljan" gaming uopce ne zanima, rofl o kakvom igranju godinama i usavrsavanju ti pricas ? to rade samo ameri :P , zar uistinu ocekujes da ce igra biti i dalje zabavna nakon godinu dana non-stop igranja ? rofl, ut2k4 sam igrao 2 puta u 2k4 i u 2k6, jer je nakon god. dana odmora bila jako razlicita i zbog toga zabavna, but tht is all; ne kuzim kako ti (im) ne dopizdi igrati istu stvar 3 godine ... tj. da pojednostvim svoj komentar: ozbiljan gaming je samo za noobove koji fulaju koncept zabave i ogranicavaju intelektualan i umjetnicki razvoj.S, huh ili su standardni geekovi zapravo "noobovi", dok su progameri nesto novo, ali cak ni Carmack nije moga ostati na istome, i on je otisao traziti nesto novo, to govori nesto o "ozbiljnom gamingu", ne?

Za UT će izaći najrazličitiji modovi od kojih bi se mnogi mogli prodati kao zasebna igra... Recimo pogledaj si neke modove za UT2k4 koji su jako raznoliki... Imaš tamo od dječjih do hororaca...

Ovo što si rekao "igrat cu ga sljedecih god dvije onako 1-2 puta na tjedan cisto iz zajebancije, jer je zabavan, i jer me "ozbiljan" gaming uopce ne zanima".. Ako tako igraš, nikada nećeš biti među prvima, osim ako je situacija gora nego što mislim... Jer kako ti može biti zabavno igrati ako imaš 2 killova i 40 smrti... Jer ako igraš protiv nekoga tko igra svaki dan, on će te sigurno ownat, a to ne može biti zabavno...

Ajde ja bih sad ovu raspravu završio, idemo natrag o UT-u raspravljati...

EDIT: I da, kod TF2 ne podnosim onu cartoon grafiku... Toga mi je dosta u S&M...

Bishop_45_(2)
07-01-2008, 12:56
Ovo što si rekao "igrat cu ga sljedecih god dvije onako 1-2 puta na tjedan cisto iz zajebancije, jer je zabavan, i jer me "ozbiljan" gaming uopce ne zanima".. Ako tako igraš, nikada nećeš biti među prvima, osim ako je situacija gora nego što mislim... Jer kako ti može biti zabavno igrati ako imaš 2 killova i 40 smrti... Jer ako igraš protiv nekoga tko igra svaki dan, on će te sigurno ownat, a to ne može biti zabavno...

cek, cek, ovo i dalje spada u respravu o UT-u;

naime, ovo "neces biti medju prvima" ovisi u cemu uzivas u igri, ti je vaznija zabava i stil u igri, ili jednostavno broj killova? meni jedan kewl potez puno vishe znaci od 20 headshotova;
gledaj, 50 killova simo tamo, to je nevazno, vazno je to koliko uzivas u igri, ovo sto su poceli raditi s igrama je grijeh, i to govorim iz prve ruke, kada sam pokusao biti "prvi" poceo sam svaki dan igrati UT, i igrao sam ko blesav, i pridruzio se 500 communitiya, i spavo po danu samo zato da bi mogo biti online u 4 ujutro, kad je na uber serveru pocimao match. Ali to je bilo jebeno glupo, sve sto sam dobio jest bilo to da sam uspjeo pobjediti par likova, likova koji cijeli match nisu bili sposobni sloziti cijelu recenicu, bez ikakvog stila i....; i uvijek je bilo ljudi koji su bili bolji od mene, ono sto sam skuzio jest da to postaje dosadno i monotono poput sportova; sto ti znaci ako uspijes pobijediti par klinaca... ? apsoluno nista osim ako nemas nekakvu egoisticnu potrebu za pobjedom. Ja uzivam u igri, no to ne znaci automatsku retardaciju, skill je 'stanje uma' *yeah, fancy shit* , zar nista nisi naucio iz SW :nonono:
eh da, kako ti je uspjelo imati 2 killa i 40 smrti ? :roll:

-> oko modova... spurce engine ima malo duzu povjest od UE3-a ...

-> a oko grafike, to je samo stvar osobnog afiniteta, i nema smisla o tome dalje pricati (jer iz moje perspektive, TF2 ima svoj humoristican stih, ima "ono nesto", za razliku od ispranog ut-a...)

-> Za pro gamere :D (http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20080107)

FioPro
07-01-2008, 13:11
eh da, kako ti je uspjelo imati 2 killa i 40 smrti ?

Ma to sam tako bubnuo... Meni je zabavno igrati i kada gubim, ali je zabavnije kada još k tome i pobjeđuješ.... Jednostavno ne možeš poreći da ti je ugodnije kada ti dobro ide nego kada gubiš...

Nije da sam ja neki freak, ali jednostavno mi je draže igrati jednu ili dvije igra malo žešće, nego puno igri onak usput.. Mada sad jedno vrijeme ne igram nego trenutno radim jednu mapu...

I da... Možda bi i igrao više igri da nisu tako skupe... Za UT3 sam šparao jedno vrijeme i sam jedno pol godine nemam pravo kupiti novu igru... Tako da sam i u tom pogledu limitiran... Jednostano ne mogu kupiti 5 online shootera odjednom... Sav sam sretan ako imam 2 koja mogu igrati online... A to su trenutno CoD4 i UT3...

A igre tipa BF i TF2 koje imaju klase mi se nekako nikada nisu previše sviđale... S tim da je TF2 puno bolji od BF-a... Sad tu smo već počeli o ukusima a o tome se ne raspravlja... Možda sad neko uleti i kaže da mu je ET:QW bolji od svega što smo mi ovdje naveli... Jednostavno ovisi kako kome koja igra sjedne... Meni je UT3 sjeo najbolje, a tebi očito TF2, i to mi ne smeta...

Bishop_45_(2)
07-01-2008, 13:35
Meni je UT3 sjeo najbolje, a tebi očito TF2, i to mi ne smeta...

fakjea ;)

nego stvarno, treba tim likovima objasniti da nema smisla bacati iste igre na trziste u istom razdoblju, doduše nisam siguran da su balkanci ciljana publika ne?

FioPro
07-01-2008, 13:56
Meni je UT3 sjeo najbolje, a tebi očito TF2, i to mi ne smeta...

fakjea ;)

nego stvarno, treba tim likovima objasniti da nema smisla bacati iste igre na trziste u istom razdoblju, doduše nisam siguran da su balkanci ciljana publika ne?

Istina, previše je FPS-ova izašlo krajem 2007.

Korpse
07-01-2008, 14:57
jebote koja rasprava... :D

FioPro
07-01-2008, 15:00
jebote koja rasprava... :D

Nek...

Hugh Bliss
11-01-2008, 04:36
Najbolji detalj u igri mi je onaj skateboard, zakon.

Hrvoje
11-01-2008, 08:16
Da ludi je, još kad se primiš za neku letjelicu pa ideš po zraku, fiiiijju. :)

Sucker
11-01-2008, 11:10
Imam komp: Athlon 3ghz, 1gb ram i radeon x800xl grafu. I to mi spada u preporucenu konfiguraciju a vi kazete da je igra super optimizirana. Kako meni onda u rezoluciji 1280*1024 i world i texture detail na 3 igra postaje neigriva. Trza ko ludo, pocnem igrat mec tek nakon 10min ucita se zadnja textura bzvz. I onda sam smajnio to world i texture detail na 1 da mog igrat iako mi je fps jos uvijek sugav 30 - 40. Komp mi nema virusa i spywera i tih gluposti radi 100% kako treba. :|

Al inače sam veeeeeeeeliki obozavatelj UT serijala osobno mi je najbolji ovaj najnoviji :D. I UT3 je po meni najbolji FPS 2007 god.

P.S. Zasto UT ne dobije onaj svoj poseban topic u kategoriji games, games. Mislim da je UT uz svoju dugu povijest, popularnost i kvalitetu igara to debelo zasluzio. Nadam se da se slazete sa mnom?

Bishop_45_(2)
11-01-2008, 11:59
P.S. Zasto UT ne dobije onaj svoj poseban topic u kategoriji games, games. Mislim da je UT uz svoju dugu povijest, popularnost i kvalitetu igara to debelo zasluzio. Nadam se da se slazete sa mnom?

trebali bi biti ocito do sada da se o otvaranju novog podforuma ne odlucuje prema tome koliko je koja igra sto zasluzila, vec po tome koliko je zapravo popularna. Dobio bis samo jos jedan polumrtav podforum.

Nego, zanima me je Epic namjerava izdati nesto novo nezano uz UT3 uskoro, jer je bilo ono UT-> UT GOTY ; 2k3->2k4 ; pa ce i UT3 odrzat tradiciju ?

FioPro
11-01-2008, 13:12
Imam komp: Athlon 3ghz, 1gb ram i radeon x800xl grafu. I to mi spada u preporucenu konfiguraciju a vi kazete da je igra super optimizirana. Kako meni onda u rezoluciji 1280*1024 i world i texture detail na 3 igra postaje neigriva. Trza ko ludo, pocnem igrat mec tek nakon 10min ucita se zadnja textura bzvz. I onda sam smajnio to world i texture detail na 1 da mog igrat iako mi je fps jos uvijek sugav 30 - 40. Komp mi nema virusa i spywera i tih gluposti radi 100% kako treba. :|

Mislim da ti je stvar u dvije jezgre - ti imaš jednu, a i dodatnih 1GB RAM-a pomaže... Igraš li na Visti ili na XP-u ? Imaš li zadnje drivere ? Puno stvari može i softwareski biti... Instaliraj si zadnji patch, defragaj sve particije, stavi najnovije drivere i za procesor i za matičnu i za grafiku i za zvuk... Još 1GB RAM-a bi pomogao pri učitavanju mapa...

Sucker
11-01-2008, 13:52
Da jedna jezgra, na xp-u igram, a driveri zadnji sa pc play-evog dvd-a :D Nije isgurno do kompa jer sve ostale igre super rade i ne trzaju a slicne postavke stavim. To mi je bas cudno. A mape s brzo ucitaju al texture dok sam u mapi se ucitaju 10 min poslije gdje je tu logika :-x I igra mi sa detaljima na 1 izgleda uzasno

Korpse
11-01-2008, 14:01
pomiri se sa tim, ili štedi za novi komp :wink:

Sucker
11-01-2008, 14:26
Pomirio sam se hehe. Al zelim dokazat da igra nije tako super optimizirana kao sto svi bruje :yuck:

scorpion667
11-01-2008, 14:58
Pomirio sam se hehe. Al zelim dokazat da igra nije tako super optimizirana kao sto svi bruje :yuck:

Ajd mi onda reci zasto ja igram na 1024x768 sa svim slajderima na 3 i imam oko 30-50fpsa? A imas u sigu moju grafulju. Mislim da ti je ipak grficka prestara, a velik utjecaj imaju i 2 jezgre

scorpion667
11-01-2008, 14:58

Ajd mi onda reci zasto ja igram na 1024x768 sa svim slajderima na 3 i imam oko 30-50fpsa? A imas u sigu moju grafulju. Mislim da ti je ipak grficka prestara, a velik utjecaj imaju i 2 jezgre

FioPro
11-01-2008, 15:01

To uvijek varira od kompa do kompa... Na nekima leti ludo a na nekima sličnima ne... Jednostavno postoji bezbroj kombinacija računalnih djelova i možda se ponekad ne slažu najbolje...

Edit: A i uvijek ti ostaje da se nešt zeznulo pri instalaciji igre. Ili si ju možda samo prekopirao sa drugog kompa ( to bi bio pravi uzrok ). Probaj reinstall i baciti patch 1.1...

Sucker
06-02-2008, 10:57
Mislim da sam rijesio problem sejvanja u Unreal-u. Trebat ici na Documents and Settings\Raven\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\SaveData u zadnjem folderu imate UE3PROFILE File koji je nazvan Player, to samo preimenovate u bilo koje drugo ime i to je to. I vise necete trebat ici ispocetka jer ce vam sav progres spremit, dakle nema vise ponavljanja. Ne znam, dali ce ovo vama radit ali meni funkcionira savrseno. :D

IGoR_2803
06-02-2008, 11:08
Mislim da sam rijesio problem sejvanja u Unreal-u. Trebat ici na Documents and Settings\Raven\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\SaveData u zadnjem folderu imate UE3PROFILE File koji je nazvan Player, to samo preimenovate u bilo koje drugo ime i to je to. I vise necete trebat ici ispocetka jer ce vam sav progres spremit, dakle nema vise ponavljanja. Ne znam, dali ce ovo vama radit ali meni funkcionira savrseno. :D

pa nije to bilo ispravljeno s patchom? pitam, jer jos nisam probao...

d0mba
06-02-2008, 12:32
igra je strava predobreo napravljena.Optimizirana zabavna brza.....igra je stvarno prejaka stvar!Bolja mi nego COD4 u multi player...

MasaKrisT
06-02-2008, 12:57
Nije bas da su za usporedjivat.al jedva cekam da mi stigne.

Izgubljeni
06-02-2008, 15:20
dovraga moram ovo nabaviti.. :cry:

FioPro
06-02-2008, 15:38
Ljudi, napisao sam jednu recenziju UT3 od jedno 35 stranica teksta zajedno sa slikama...

MasaKrisT
06-02-2008, 16:38
link?:D

FioPro
06-02-2008, 17:41
PDF, pri kraju sam sa ispravljanjem tipfellera... Gotov sam vrlo skoro pa onda uploadam i dam link...

Megger
06-02-2008, 17:59
Igra je ok, tj. vise od ok... Al nema se komp. za normalno igranje tako da nis za sad...

FioPro
06-02-2008, 18:20
Doći će i taj dan...

06-02-2008, 21:12
Igra je predobro optimizirana i zbilja strava izgleda.Odlučio sam se počastiti originalom.

Gledam algoritam nemaju,gledam crovortex nemaju.wtf?Di onda ima?

Babitz
06-02-2008, 22:08
jedan lik kojeg znam je dobio nakon par mjeseci tek kad je narucio iz algoritma

FioPro
06-02-2008, 22:38
Pisao sam već prije... Naručite sa game.co.uk poštarina je 30kn, a pošiljka je iz Engleske. Plaća se kreditnom, ali bez brige provjereno je ( ja sam svoj original tako kupio sa te stranice ). Trenutna cijena je manja od 200kn, što je puno manje od onih 350 u Hrvatskoj. Pošiljka dođe u roku od 5 radnih dana... Da sada tu ne govorim opet, pogledajte koju stranicu natrag već sam pisao o tome...

06-02-2008, 23:05
Pisao sam već prije... Naručite sa game.co.uk poštarina je 30kn, a pošiljka je iz Engleske. Plaća se kreditnom, ali bez brige provjereno je ( ja sam svoj original tako kupio sa te stranice ). Trenutna cijena je manja od 200kn, što je puno manje od onih 350 u Hrvatskoj. Pošiljka dođe u roku od 5 radnih dana... Da sada tu ne govorim opet, pogledajte koju stranicu natrag već sam pisao o tome...

gledao sam tvoj blog već :P

Sve mi je jasno...nego ti si uzeo njemačku(cenzuriranu) ili us8necenzuriranu) verziju?I koja je razlika između te dvije?

Ja bih to kupio al neam kreditnu a starci su ovisni na kartice i net tako da to otpada. :P

Lord Jambrek
06-02-2008, 23:24

Molim, ja na 1gb, 2.2GHz procu, 7800GT igram na full detaljima i radi fenomenalno, a izgleda 30000x bolje od crysisa kojeg sam morao igrat na low pa je radio puno gore od ovog.

Frendu sa Sempron 2200, 1gb ram i 7600GS AGP igra isto leti.

d0mba
07-02-2008, 05:02
igra je užasno optimizirana i radi na svim konfama samo ovisi o postavkama.Ja je sa ovim pc iz siga igram na 1280x1024 sve postavke na maximali i nepadne mi ispod 55FPS a igram od 55-62FPS
samo u nekim dijelovima zbog igre padne na 43fps ali odmah skoči natrag na normalu.

FioPro
07-02-2008, 17:28

gledao sam tvoj blog već :P

Sve mi je jasno...nego ti si uzeo njemačku(cenzuriranu) ili us8necenzuriranu) verziju?I koja je razlika između te dvije?

Ja bih to kupio al neam kreditnu a starci su ovisni na kartice i net tako da to otpada. :P

Ovako, ja sam bio uzeo Cellector's Editon koji postoji samo u toj jednoj, necenzuriranoj verziji... Sad još postoje verzija za eng. tržište koja je identična onoj za amer. tržište. NJemačka verzija je cenzurirana i za prodaju u njemačkoj, ali ju vjerojatno možete nabaviti i van njemačke... U toj verziji su isključena krv, gore efekti i mature language... Nije to ništa puno, no uskraćen vam je užitak rasipanja nekoga sa flakom iz blizine... A i siguran sam da postoji neki hack koji obogućuje te efekte u cenzuriranoj verziji... Možda je čak tako jednostavno da je dovoljno samo u .inije zaviriti ( možda je onemogućeno samo u in-game menijima )...

Hidraulicar Kreso
07-02-2008, 17:32
Da svkak pohvala optimizaciji, stvarno radi na svim konfama. Meni je čak išao na integriranoj grafi.

Sucker
09-02-2008, 11:20
Jel mi moze netko reci OPTIMALNE graficke postavke za moju konfu: Athlon 3ghz, 1gb ram i radeon x800xl. Dosad sam igrao na 1280x1024 sa screen percentage na 100% i texture i world detail na 2 i jedva vrti 20 fps wtf, a svi ste rekli kako je super optimizirana. Stavio sam najnovije catalyste 8.1, nemam nikakvih virusa. :|

Korpse
09-02-2008, 12:45
kolko je u algoritmu orginal?

FioPro
09-02-2008, 17:32
Jel mi moze netko reci OPTIMALNE graficke postavke za moju konfu: Athlon 3ghz, 1gb ram i radeon x800xl. Dosad sam igrao na 1280x1024 sa screen percentage na 100% i texture i world detail na 2 i jedva vrti 20 fps wtf, a svi ste rekli kako je super optimizirana. Stavio sam najnovije catalyste 8.1, nemam nikakvih virusa. :|

Najveći problem ti vjerojatno predstavlja jednojezgreni procesor... Kada bi stavio dvije jezgre igra bi radila pun bolje... A i probaj malo obuzdati rezoluciju ( ako si na 17 ili 19 inča ).