Pogledaj cijelu verziju : PS2 Emu
Lord Jambrek
28-01-2007, 22:56
Naime krepal mi PS2 pa sam uspjel naći emulator pod nazivom PCSX 2 i idem igrat FF X, ali mi cijelo vrijeme radi na cca 30fps-a. Znam da emulatori ne vrte igre punom brzinom kao sama konzola, ali 30FPS, el se zna ikakva finta kak to dignut bar za 10fps
sry nezan,al dal se sa nekim emlatorom moze pokrenut MGS3??
Naime krepal mi PS2 pa sam uspjel naći emulator pod nazivom PCSX 2 i idem igrat FF X, ali mi cijelo vrijeme radi na cca 30fps-a. Znam da emulatori ne vrte igre punom brzinom kao sama konzola, ali 30FPS, el se zna ikakva finta kak to dignut bar za 10fps
Gle mislim da neces primjetit razliku izmedu 30 i 40FPS, ajde da je 30 i 60, ali 30-40 ti je skoro neprimjetno.
GrannyKiller
29-01-2007, 00:33
pa PS2 vrti igru na 30 FPS-a...normalno da je to neki max i sa emulatorom...
Lord Jambrek
29-01-2007, 09:18
da, ali igra je toliko usporena ko da igram sa nekim slow motion, treba gotovo 5 minuta da jedan najobičniji razgovor prođe.
[quote="Lord Jambrek":2zopjg6h]Naime krepal mi PS2 pa sam uspjel naći emulator pod nazivom PCSX 2 i idem igrat FF X, ali mi cijelo vrijeme radi na cca 30fps-a. Znam da emulatori ne vrte igre punom brzinom kao sama konzola, ali 30FPS, el se zna ikakva finta kak to dignut bar za 10fps
da, ali igra je toliko usporena ko da igram sa nekim slow motion, treba gotovo 5 minuta da jedan najobičniji razgovor prođe.[/quote:2zopjg6h]
Ako je usporena onda nije na 30FPS :))
Lord Jambrek
29-01-2007, 10:21
[quote="Lord Jambrek":kn5dkvlh]Naime krepal mi PS2 pa sam uspjel naći emulator pod nazivom PCSX 2 i idem igrat FF X, ali mi cijelo vrijeme radi na cca 30fps-a. Znam da emulatori ne vrte igre punom brzinom kao sama konzola, ali 30FPS, el se zna ikakva finta kak to dignut bar za 10fps
da, ali igra je toliko usporena ko da igram sa nekim slow motion, treba gotovo 5 minuta da jedan najobičniji razgovor prođe.
Ako je usporena onda nije na 30FPS :))[/quote:kn5dkvlh]
dela na 30fps, ali sve je usporeno, dok mi je na ps2 radilo normalno
Lord of Darkness
29-01-2007, 10:41
Kako se zove taj emulator?? Gdje ga skinut?? Koliko šteka??
Lord Jambrek
29-01-2007, 10:44
Emulator ti je PCSX 2, guglaj.
goGAMERo
29-01-2007, 13:40
Nećeš ništa više postići, jer koliko god imao jak PC opet neće biti dovoljno iz razloga što je to jedini PS2 emulator koji daje svijetle naznake da bi ubudućnosti mogli dobiti nešto mnogo više optimizirano...
PCSX2 0.9.2 PS2 emulator with BIOS
Download:
http://rapidshare.com/files/4159370/PCXS2_0.9.rar
freeware!
nstallation:- 1>Extract all the files to a seperate folder 2>Extract BIOS into the BIOS folder of the extracted files 3> Make an ISO of the desired game 4> Configure according to your needs 4> mount and play
English Hey peeps, enjoy this great emulator for your pc, full of great features!! Laughing Screenshots are included in download, so check them out as well!! Very Happy This is the latest release of the PCSX2!! Cool This emulator emulates most of the games… PCSX2 0.9.0R2 PS2 emulator with BIOS This upload includes: > PCSX2 0.9.2R2 with BIOS and screensshots You can check out the screen shots which prove that the emulator is really working The sound of 80% of the games is emulated Games like Final fantasy , resident evil run at high speeds Regarding System requirements:- You need to have a graphics card that supports pixel shader 3.0 Atleast 512 ram And if you have a dual core processor you can use the Kosmos pluggin it will double your speeds Since the emulator is still in the Beta stage, the more and more u have a high end pc the more and more it will improve the performance! Features: Compatibility regression with Vampire Night resolved. Final Fantasy X now works for most regions. Fixes Crash when using config>patches Frame Limiting is now more accurate. Improved zeroGS, Disgaea 2 menus are now solid. P.E.Op.S SPU2 updated to include threaded mode (usefull for video recording). Screen Saver / Power Saving now disabled when running PCSX2. Configuration Guide:
http://www.pcsx2.net/guide/index.php
Fala Ivek al http://www.pcsx2.net/guide/index.php
mi ne dela :? kak delam ISO od igre ne kužim :?
Lord Jambrek
29-01-2007, 22:42
alcohol 120%, a pod config možeš i odabrati plugin da radi sa dvd-a
alcohol 120%, a pod config možeš i odabrati plugin da radi sa dvd-a
ma zaheb radnju kad MGS3 ne dela :cry: ,al hvala ipak :wink:
Pippen47
31-01-2007, 19:08
meni igra radi na 4-6 fpsa igra je Predator CJ kako to povećati
Arbiter of Change
01-02-2007, 13:46
Je li itko pokrenuo FFX tako da mu zadovoljavajuće ide?
Jel ko pokrenuo Dragon Ball Z-Budokai 3 na kompu?
nije fora kad se ffx igra na kompu. kupite ps2 ljudi ili razvijte svoj emulator.
Pippen47
03-02-2007, 20:58
ne shvaćam kako tebi radi na 30fpsa i trza dok meni radi na 5-6fpsa i trza, na 30 bi trebalo glatko ići jer tolko je na ps2 konzoli
Lord Jambrek
03-02-2007, 21:02
ne shvaćam kako tebi radi na 30fpsa i trza dok meni radi na 5-6fpsa i trza, na 30 bi trebalo glatko ići jer tolko je na ps2 konzoli
ne trza, nego je totalno usporeno, do 1. borbe mi je trebalo faking 40 minuta da dojde, a na PS2 sam tam bio za kojih 10 ili manje. No prodelal je moj PS2 tak da me to sad više ne mari.
Molim admine DA NE LOCKAJU ovu temu jer ako itko nekaj otkrije kak ubrzat pomoći će mnogima.
Lord of Darkness
04-02-2007, 08:32
Znam kad sam koristio emulator za PlayStation1 bilo je isto problema sa pokretanjem i FPS-om u igrama. Na kraju sam došao do zaključka da je tome kriv tzv BIOS i dok netko ne napravi novi bios možemo brisat guzicu sa emulatorom.
Prince-Artas
04-02-2007, 13:13
jel itko probao onu treću hl1 expanziju za ps2 na ovom emulatoru
tak se i ja pitam za Bragon Ball z: Budokai 3,u onom helpu piše za BD da je igriv,a sad kolko je taj help pouzdan. Mislim postoji lista igri koje su igrive i koje nisu
Prince-Artas
04-02-2007, 14:02
tak se i ja pitam za Bragon Ball z: Budokai 3,u onom helpu piše za BD da je igriv,a sad kolko je taj help pouzdan. Mislim postoji lista igri koje su igrive i koje nisu
a šta piše za hl1 expanziju
Lord Jambrek
04-02-2007, 14:12
A da možda isprobate pokrenuti te igre, a ne zapitkivati dal je netko uspjeo ili nije.
[quote="Prince-Artas":13zrhd62]jel itko probao onu treću hl1 expanziju za ps2 na ovom emulatoru
a šta piše za hl1 expanziju[/quote:13zrhd62]
0.9.2
Half Life SLUS 20066 U PS2 Ingame
--------------------------------------------------------------------------------
0.9.2
Half-Life SLES 50504 E PS2 Ingame
--------------------------------------------------------------------------------
0.9.2
Half-Life SLES 50505 G PS2 Playable
to su sva tri hl kaj sam našao u toj listi,nema nikakve expansije
Pippen47
04-02-2007, 16:53
daj link te liste
pa to ti file u ps2emulatoru
pokreni emulator i pod help ti je Compatibility list :wink:
Karlo_from_Bjelovar
04-02-2007, 18:46
negdje sam pročito da za savršenu emulaciju konzole s tim emulatorom treba najmanje giga rama, 4 ghz i jebacka grafa... ubiti, na nekoj stranici koja je "specijalizirana" za takve stvari i da joj je crna podloga i zeleni tekst... :oops:
crna podloga i zeleni text?? http://www.bots2.net?
negdje sam pročito da za savršenu emulaciju konzole s tim emulatorom treba najmanje giga rama, 4 ghz i jebacka grafa... ubiti, na nekoj stranici koja je "specijalizirana" za takve stvari i da joj je crna podloga i zeleni tekst... :oops:
dal da se smijel il da plačem :? ma kakav giga rama i 4Ghz-a. To je emuliranje konzole,pa moj frend igra PSX igre a ono komp mu je šit i to teški.
Pippen47
04-02-2007, 19:57
:rotfl: :rotfl: i još jednom :rotfl: 4 ghz! giga rama! ni za ps3 tolko ne bi trebalo!!! omg pa di si to pročita?!
kulamasta
04-02-2007, 20:19
:rotfl: :rotfl: i još jednom :rotfl: 4 ghz! giga rama! ni za ps3 tolko ne bi trebalo!!! omg pa di si to pročita?!
Tu nije nista smesno...
Da bi preko DosBoxa pokrenuo neku zahtjevniju Dos igru na Windowsima treba ti zver od kompa. I to je emulator koji emulira Dos a ne neku konzolu.
Uglavnom na mome starome kompu Sempron 2500+ giga rama, 6600 gt Raptor, 2d pucacina iz 1994 za koju je valjda tebala neka 286-ica trza i toliko je troma da iritira.
Za neku zahtjevniju igru potreban je proc od koji 2-3 Ghz...
Tako da za kakvu takvu emulaciju plejke uopce me nebi cudile neke zvjerske konfiguracije
Ali moram priznat da WinAue radi odlicno i Amigu emulira bez problema i 90% igra radi bolje nego na samoj Amigi :D
hmm mislim da je ipak potreban jači procesor jel pazi sad nabavio sam igru Dragona Ball Z: Budokai 3 za PS2 i igru ja bez problema pokrenem ali ga šteka da to ni normalno,ono radi na 5-10 fps-a i zvuk mi nekako trom. Tak da sad ili je jačina procesora u pitanju ili postoji koja caka da se fps-ovi mogu dignut tj, povečat
btw 1000 post :friends:
Pippen47
07-02-2007, 20:06
btw 1000 post :friends:
cestitam na 1000 postu... kad ću ja do njega!!!??? :shock:
Lord Jambrek
07-02-2007, 20:36
dal da se smijel il da plačem :? ma kakav giga rama i 4Ghz-a. To je emuliranje konzole,pa moj frend igra PSX igre a ono komp mu je šit i to teški.
ovo što je karlo napisao je istina, jer to je emulacija, on preračunava kodove za ps2 i optimizira ih za PC, to je praktički Real Time konverzija, zato treba takva mrcina od kompa. Čovječe pa meni FF 7 za PSX se zna usporiti kada ulazim u borbu. Ne želim ni razmišljat kaj bi trebalo za PS3
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.