Log in

Pogledaj cijelu verziju : Firefox ili IE

JedimiNjoke
15-01-2007, 01:01
Znam da svi navijate za firefox, al napišite zašto. Znam da ima korisne stvari al koristi puno više memorije od IEa. :o

Burek_fr0m_SPACE
15-01-2007, 01:05
Sigurnost, stabilnost i add-ons. Vrijedno žrtve u memoriji.

The Boz
15-01-2007, 01:07
Fali Opera. U zadnje vrijeme si mislim izdat Firefox za Operu. It's tempting.

Lord Jambrek
15-01-2007, 08:07
Sada korsitim firefox zbog svojih add-onova i to što je malo kompatibilniji od opere, ali Opera mi i dalje ostaje u srcu jer ima tako dobro i pregledno sučelje, Operino sučelje pwna firefoxovo za 10000000000x

Rocchiro
15-01-2007, 08:13
vatrena lisica

MTF*
15-01-2007, 08:23
Mozzilu, a koliko tocno vise memorije guta?

NITROS
15-01-2007, 09:06
Meni guta sa 12 otvorenih tabova i sa downloadom oko 100MB i zauzece procesora od 01 - 02 % :)))

Inace u normalnim uvjetima zauzima 20-50MB

Rope
15-01-2007, 10:38
Vatrenu Lisicu, takodje ... Ali zanima me da li je neko probao nanoviji IE 7 ??? Je lise promenilo sta ?

ezav
15-01-2007, 11:16
FireFox 1.5 i operu 9.0.....

Microsoft nije nis ni napravil s IE7 i dalje je govno....

Pa ni ne pomisljam da ga koristim...

I daj dodaj Operu na popis :lol: ......

Letva
15-01-2007, 11:35

Kažu da novi IE7 owna Firefox naveliko,sad ne znam baš,inače koristim lisicu.

Karzah
15-01-2007, 12:01
Od ovih navedenih preporučam FireFox pošto nema Opere u poolu . Zašto Firefox ? Zbog raznih ekstenzija koje olakšavaju korištenje ...

MindReader
15-01-2007, 12:29
iako ne koristim nijedno od navedenog (Operu koristim) - izbor pada na FF jer:
- ima tabsove ko i Opera
- puno je brža od IE
- pristupačnija je
- pojavljuju se predlošci za download raženih programa i programčića
- ... ima dosta toga, al najviše je ono prvo - nema otvaranja milijun prozora nego se slaže sve u traku tabs

a Opera - to je med i mlijeko browsera :pray: :pray:

NITROS
15-01-2007, 12:34

Da mos mislit. Pri izlasku su hakeri odmah nasli par rupa kroz kojih se moglo do sistemskih datoteka uci. Ono je jako owna. Mozda owna po propustima, ali po kvaliteti zasigurno ne

Armachus
15-01-2007, 12:44
IE puno bolji... iako sam prestao i njega koristiti, sada koristim
Avant Browser

dugi
15-01-2007, 14:01
IE 7 brz(brzi),jednostavan,fino izgleda,dobro radi=bolje ni netrebam.

NiX4tHeG@M3R
15-01-2007, 14:08
Lisica koja gori a nema nikoga da ju ugasi a tek poslije skuže kada se cijela šuma zapali i onda umru 2 vatrogasca pa nemogu pjevati u bendu pa ne dolaze wiše debilne pjeseme pa si kupimo čevape pa se pređderemo ko krme i onda se iseremo i swi sretni i zadowoljni...

Prince-Artas
15-01-2007, 19:44
Firefox zbog tabova, sigurnosti, ekstenzija, i nije od microsofta :)

Burek_fr0m_SPACE
15-01-2007, 20:46
Avant Browser
Avant je IE sa novom maskom. IE 7 sam probao, vidio da ima tabove i da je sve ostalo po starom, i onda se vratih na Firefox.

Om3G@
16-01-2007, 22:20
Ovako: IE7 je jako dobar, ima vektorsko sucelje koje je prelijepo, a usto je dosta siguran sa ukljucenom Anti-Phishing zastitom.

Ali meni je ipak Firefox drazi zbog velikog broja plug-ina, skinova - - opcenito moddabilnost koja se svidja vecem krugu korisnika. A usto je Firefox brzi!

Ne znam zast ovdje nije Opera u anketi, ali i opera je dobar preglednik, samo sto korz njega moze uci velika kolicina spywareova i tih prculjaka. Prije sam koristio Operu, ali Firefox je ipak moddabilniji!

Valnjes 666
16-01-2007, 22:25
Opera je moj izbor. :wink:
Poslije nje je FireFox 1.5. 8)
Pa bilo šta drugo,samo da nije od malog-mekanog. :yuck:

Prince-Artas
16-01-2007, 22:26
nekužim zašto neki još koriste FF 1.5

Scuderia
17-01-2007, 08:55
Firefox 2.0 zbog tabova,add-ona,sigurnosti i kako kaže artas:nije od microsofta

THUNDER_DINIX
17-01-2007, 10:09
koje pitanje, naravno da je firefox... manje gresaka, jednostavniji, bolji...

KR1ST1J@N
17-01-2007, 15:03

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: internet explorer da owna firefox :rotfl: :rotfl: :rotfl: gdje je firefox od explorera mozzilu koristim zbog addona i najvise zbog njezine brzine pogotovo u kombinaciji s ad-blockom :pray: :pray: :pray:

dugi
17-01-2007, 15:27
Na ovom forumu sve neki vrhunski hackeri pa koriste lisicu.Vidla zaba da konja potkivaju pa bi i ona.Pa kaj onda ne zamjenite i Windowse kad je konkurencija tak dobra.Imam IE7,FireFox 2.0 i Operu i IE7 mi definitivno najbrze i najbolje otvara sve stranice.Da nebi bilo zabune koristim adsl na najvecoj brzini tak da neznam kakva je situacija na starim modemskim vezama koje ne koristim barem vec tri godine.

KR1ST1J@N
17-01-2007, 17:45
Na ovom forumu sve neki vrhunski hackeri pa koriste lisicu.Vidla zaba da konja potkivaju pa bi i ona.Pa kaj onda ne zamjenite i Windowse kad je konkurencija tak dobra.Imam IE7,FireFox 2.0 i Operu i IE7 mi definitivno najbrze i najbolje otvara sve stranice.Da nebi bilo zabune koristim adsl na najvecoj brzini tak da neznam kakva je situacija na starim modemskim vezama koje ne koristim barem vec tri godine.
ja imam modem i govorim iz osobnog iskustva a za adsl neznam nemam ga(zasad)a kad ga nabavim cu vidjet... 8)

Burek_fr0m_SPACE
21-01-2007, 18:12
Možda i nije pravo mjesto za ovo, ali jednostavno moram ispričati šta mi se danas dogodilo... Bootujem ja betu Viste, sve normalno, upalim neku muziku u WMP11, minimizujem i krenem na net. Prvo se konektrujem preko shortcuta na desktopu, i onda krenem pokrenuti Firefox. Inače, Firefox mi je 5. od 5 shortcuta u quick-launchu. Kliknem ja tu, i, ono, očima već gledam pred vrh ekrana gdje bi mi trebali biti bookmarksi. Ali... ništa se ne događa, Firefox se ne pokrenu. Ja da probam opet, kad ono - na mjestu shortcuta za Firefox se nalazi shortcut za IE7 (?!?!)... a shortcuta za Firefox nigdje i nema. Inače mi je i shortcut za IE7 bio tu, ali nije bio među vidljivim, već se mogao vidjeti jedino nakon klika na >>. Ali, eto tako, u trenutku, na mjestu Firefoxa, od jednom IE7, a shortcuta za Firefox nema ni pod >>. Da li je to bilo namjerno ili samo još jedan čudan glitch Windowsa prosudite sami...

goGAMERo
21-01-2007, 18:14
Firefox zbog tabova, sigurnosti, ekstenzija, i nije od microsofta :)

Fenrir
21-01-2007, 18:17

Ja imam isto ADSL, ali najmanja brzina, i u kombinaciji sa probranim extenzijama mi stranice otvara daleko brže i od opere i od IE 7 , da ne spominjem bolju sigurnost i funkcionalno sučelje, no to je moje subjektivno mišljenje.

Karlo_from_Bjelovar
21-01-2007, 18:31
firefox... isti razlozi... koje add-onove koristite? ja koristim dom-inspector (dolazi s firefoxom), IE tab (omogucava da stranicu otvarate pomocu IE koda, ali ostaje firefoxovo sucelje i funkcionalnost) i McAfee SiteAdvisor (obavezno instalajte, jako praktcino - recimo upisete nest u google i on vam pokraj linka oznacava dali je stranica bez "virusa", ubiti ima 3 nivoa sigurnosti). Prije sam koristio i no-script, ali sam ga zbog xy razloga zbriso... omogucava da kad ste na "losim" stranicama da vam pokazuje samo tekst i linkove i time sprjecavajuci pop-upove i ostale malwere....

Prince-Artas
21-01-2007, 19:39
McAfee SiteAdvisor je dobra extenzija i ja je koristim ali neke stranice krivo označava kao npr str daemon toolsa

Prince-Artas
21-01-2007, 19:45
Možda i nije pravo mjesto za ovo, ali jednostavno moram ispričati šta mi se danas dogodilo... Bootujem ja betu Viste, sve normalno, upalim neku muziku u WMP11, minimizujem i krenem na net. Prvo se konektrujem preko shortcuta na desktopu, i onda krenem pokrenuti Firefox. Inače, Firefox mi je 5. od 5 shortcuta u quick-launchu. Kliknem ja tu, i, ono, očima već gledam pred vrh ekrana gdje bi mi trebali biti bookmarksi. Ali... ništa se ne događa, Firefox se ne pokrenu. Ja da probam opet, kad ono - na mjestu shortcuta za Firefox se nalazi shortcut za IE7 (?!?!)... a shortcuta za Firefox nigdje i nema. Inače mi je i shortcut za IE7 bio tu, ali nije bio među vidljivim, već se mogao vidjeti jedino nakon klika na >>. Ali, eto tako, u trenutku, na mjestu Firefoxa, od jednom IE7, a shortcuta za Firefox nema ni pod >>. Da li je to bilo namjerno ili samo još jedan čudan glitch Windowsa prosudite sami...

bilo je nešto slično s operom 9. mislim da je bila u pitanju beta viste i kad bi se učitala microsoftova stranica sa operom nije se vidila ikona za download

Valnjes 666
25-01-2007, 01:25
Ljudi,probajte ovo!!!

http://browser.netscape.com/ns8/

Jeben je,nisam ni znako koliko je napredovao!!!

300X brži od svega do sada,vejrujte mi na riječ!

Nisam mogao vjerovati!

A radi na mozilinom enginu a može i simulirati IE ako zatreba!

Predobro!!!

:pray: :pray: :pray:

25-01-2007, 09:25

Napiši na google firefox vs. Ie7 pa češ vidjet ko owna...

A svi ovi koji koriste IE7 nisu baš pri sebi....

Burek_fr0m_SPACE
25-01-2007, 09:48

Ako ću se zbog nečega opredijeliti za neki od njih, onda će to biti zato što sam isprobao obadva i sam se uvjerio, a ne zato što negdje piše da je neki bolji. Ajde da je neki hardver u pitanju (iako i tada volim vidjeti to u akciji), ali softver... i to još besplatan - tu nikako ne treba dozvoliti da ti drugi kažu šta je bolje. Downloadaš sebi i vidiš - šta te briga šta drugi pričaju?

Kenyi
25-01-2007, 11:25
IE 7 RULA :gitara:

Om3G@
25-01-2007, 13:42
[quote="Burek_fr0m_SPACE":3ooq42qt]Možda i nije pravo mjesto za ovo, ali jednostavno moram ispričati šta mi se danas dogodilo... Bootujem ja betu Viste, sve normalno, upalim neku muziku u WMP11, minimizujem i krenem na net. Prvo se konektrujem preko shortcuta na desktopu, i onda krenem pokrenuti Firefox. Inače, Firefox mi je 5. od 5 shortcuta u quick-launchu. Kliknem ja tu, i, ono, očima već gledam pred vrh ekrana gdje bi mi trebali biti bookmarksi. Ali... ništa se ne događa, Firefox se ne pokrenu. Ja da probam opet, kad ono - na mjestu shortcuta za Firefox se nalazi shortcut za IE7 (?!?!)... a shortcuta za Firefox nigdje i nema. Inače mi je i shortcut za IE7 bio tu, ali nije bio među vidljivim, već se mogao vidjeti jedino nakon klika na >>. Ali, eto tako, u trenutku, na mjestu Firefoxa, od jednom IE7, a shortcuta za Firefox nema ni pod >>. Da li je to bilo namjerno ili samo još jedan čudan glitch Windowsa prosudite sami...

bilo je nešto slično s operom 9. mislim da je bila u pitanju beta viste i kad bi se učitala microsoftova stranica sa operom nije se vidila ikona za download[/quote:3ooq42qt]

Meni se to nije dogadjalo! Ja sam imao instaliranu Vistu Ultimate i sve je radilo OK.

BTW, koju verziju Viste imas instaliranu?

jerry623
25-01-2007, 14:30
nekužim zašto neki još koriste FF 1.5ja koristim 1.0

Bartuc
25-01-2007, 14:34
Meni IE7 radi besprjekorno. Imao sam FireFox, Operu i IE, do sada mi je IE najbolji. Možda je nekoć davno IE bio nesiguran i slab nasprav FireFoxu al danas je baš obrnuto!!!

Link 1: http://mywebpages.comcast.net/SupportCD ... Myths.html (http://mywebpages.comcast.net/SupportCD/FirefoxMyths.html)

Link 2: http://mywebpages.comcast.net/SupportCD/OptimizeXP.htmlS (pod search upišite "web browsers")

Linkovi su na stranicu za namjenjenu odličnom radu PC-a (optimizacija) te uključuje sve poznate programe sa njihovim plusevima i minusevima. FireFox je totalno popljuvan da se cjedi, neda mi se davat sve linkove al malo prosurfajte. Ak niš drugo sljedite uputstva i komp će vam radit primjento brže nego ikada!!!

Empe Tri
25-01-2007, 16:03
ja koristim FAJERFOKS :D :wink:

Burek_fr0m_SPACE
25-01-2007, 18:36
Meni se to nije dogadjalo! Ja sam imao instaliranu Vistu Ultimate i sve je radilo OK.

BTW, koju verziju Viste imas instaliranu?
Takođe, Vista Ultimate. Ah, ja sam se ionako vratio TinyXPu... tamo mi ne radi VB 6.0 :cry:

Cali
25-01-2007, 22:16
koristim IE7 i pokazao mi se odličnim, prvi ie koji valja za mene. do sad sam koristio Crazy browser, mrzim firefox.

ovakve izjave me redovito tjeraju na zahod, pa tako i ova... stvarno ne razumijem, svatko koristi ono što mu paše. ie7 ili firefox, nije bitno... ukusi su različiti.

Prince-Artas
25-01-2007, 22:28
[quote="Prince-Artas":1lncou7u][quote="Burek_fr0m_SPACE":1lncou7u]Možda i nije pravo mjesto za ovo, ali jednostavno moram ispričati šta mi se danas dogodilo... Bootujem ja betu Viste, sve normalno, upalim neku muziku u WMP11, minimizujem i krenem na net. Prvo se konektrujem preko shortcuta na desktopu, i onda krenem pokrenuti Firefox. Inače, Firefox mi je 5. od 5 shortcuta u quick-launchu. Kliknem ja tu, i, ono, očima već gledam pred vrh ekrana gdje bi mi trebali biti bookmarksi. Ali... ništa se ne događa, Firefox se ne pokrenu. Ja da probam opet, kad ono - na mjestu shortcuta za Firefox se nalazi shortcut za IE7 (?!?!)... a shortcuta za Firefox nigdje i nema. Inače mi je i shortcut za IE7 bio tu, ali nije bio među vidljivim, već se mogao vidjeti jedino nakon klika na >>. Ali, eto tako, u trenutku, na mjestu Firefoxa, od jednom IE7, a shortcuta za Firefox nema ni pod >>. Da li je to bilo namjerno ili samo još jedan čudan glitch Windowsa prosudite sami...

bilo je nešto slično s operom 9. mislim da je bila u pitanju beta viste i kad bi se učitala microsoftova stranica sa operom nije se vidila ikona za download[/quote:1lncou7u]

BTW, koju verziju Viste imas instaliranu?[/quote:1lncou7u]

ma to sam vidio na bugovoj stranici, možda se nisam dobro izjasnio, na miscrosoftovoj str se nije vidila ikona za download windows viste

Lord Jambrek
25-01-2007, 22:35
El postoji ikakav plug-in, tema bilo kaj da "FEUERFUCHS"(Firefox) ima sučelje od opere jer operina preglednost je nenadmašiva

Karlo_from_Bjelovar
26-01-2007, 14:18
odi na firefoxovo stranicu i pod add-ons odi pod teme pa si pronađi... naravno, ako nades, postaj ovdje... 8)

Athaetu
26-01-2007, 15:12
Sigurnost, stabilnost i add-ons. Vrijedno žrtve u memoriji.

tako je

i brzina

Lord Jambrek
26-01-2007, 18:08
odi na firefoxovo stranicu i pod add-ons odi pod teme pa si pronađi... naravno, ako nades, postaj ovdje... 8)

http://imsuden2.blogspot.com/search/label/firefox%20themes

nije to i dalje to, ali je slično

vulja_wicked
08-02-2007, 22:55
lisica...

dugo sam koristil avant (shell za ie) i nedavno prešal na mozilllu...nema se šta za prigovorit...

_MoRTeM_
08-02-2007, 23:41
ie sucksa - dobro izgleda na prvi pogled ali fakat sporo

Kiklop
08-02-2007, 23:42
IE 7 brz(brzi),jednostavan,fino izgleda,dobro radi=bolje ni netrebam.singed

Bartuc
08-02-2007, 23:43

Sama istina i niti malo laži!!! Kak moš uopče usporedit profesionalan program poput IE-a sa ostalima low budget programima koje rade srednjoškolci i prodaju pod PRO programe uz dobrog menađera :killyou:

NITROS
09-02-2007, 00:11

Sama istina i niti malo laži!!! Kak moš uopče usporedit profesionalan program poput IE-a sa ostalima low budget programima koje rade srednjoškolci i prodaju pod PRO programe uz dobrog menađera :killyou:

Kaj si sad ti rekao ?? Ne razumijem

Bartuc
09-02-2007, 00:18
Ma ništa Nitros, ne brini, samo malo pljujem na sve kaj nije IE :rotfl:

Probo sam jako puno pretraživača al IE mi je VRH!!!

Moram malo dramatizirati kako bi se stekao bolji dojam superiornosti IE-a nad ostalima :?

Y0$$1p
09-02-2007, 07:24
ja koristim firefox bio sam probao IE onaj stariji od 7 i ne svida mi se zato sto nema tabove a firefox mi je sasvim dobar operu nisam ni proba ne znam zasto

Bartuc
09-02-2007, 09:12
IE7 ti sad ima tabove i dost je funkcionalan. Probaj, ak ti se ne svidi uvjek ga moš hitit.

Ementaler
09-02-2007, 09:17
Avant Browser

To je shell za IE.. tako da u principu i dalje koristiš njega...

Koristim Firefox zbog brzine i mnoštva pluginova.

Om3G@
09-02-2007, 11:36
IE7 ti sad ima tabove i dost je funkcionalan. Probaj, ak ti se ne svidi uvjek ga moš hitit.

Ali tabovi nisu tako funkcionalni kao u Firefoxu.

NITROS
09-02-2007, 11:50

Samo kaj su ga hakeri vec uspjeli srusiti

Bartuc
09-02-2007, 12:32

Samo kaj su ga hakeri vec uspjeli srusiti

Objasni!!!

_MoRTeM_
09-02-2007, 12:59
Ma ništa Nitros, ne brini, samo malo pljujem na sve kaj nije IE :rotfl:

Probo sam jako puno pretraživača al IE mi je VRH!!!

Moram malo dramatizirati kako bi se stekao bolji dojam superiornosti IE-a nad ostalima :?ahaha

ie sucksa - pa daj spor je ko moja baba

firefox je bar 3x brzi

Bartuc
09-02-2007, 13:12
Po čemu ti mjeriš tu brzinu između firefoxa i IE-a??

Koja je najnovija verzija FireFoxa?? Ajd malo nahvali taj FireFox i možda promjenim mišljenje i pređem na njega!!

Konvertirajte me braćo :ekipa:

NITROS
09-02-2007, 13:27

Koja je najnovija verzija FireFoxa?? Ajd malo nahvali taj FireFox i možda promjenim mišljenje i pređem na njega!!

Mjerim brzinu u otvaranju siteova. Moze se sa dosta petljanja po codu IE sloziti da bude priblizno brz ko firefox, ali opet nemoze biti toliko brz. Firefox ima puno bolju podrsku, puno pluginova, malo propusta, najnovija verzija je Firefox 3.0.0.0. ali je jos beta, a ova verzija koju ja koristim je vec u upotrebi a to je 2.0.0.1.

Bartuc
09-02-2007, 13:37
Zakaj kad gledam određene sajtove sa svim programima osim sa IE, ti sajtovi mi budu totalno zbrčkani!!

Starom sam napravio web i jedino je dobar sa IE. Svi ostali preglednici ga totalno sjebu! To nije jedini primjer al je jedan od njih! Zbog tog i koristim IE, se da kak podesiti FireFox da točno prikazuje stranice ili uvjek zajebava na određenim (većini) sajtova!?

Om3G@
09-02-2007, 16:13
Zakaj kad gledam određene sajtove sa svim programima osim sa IE, ti sajtovi mi budu totalno zbrčkani!!

Starom sam napravio web i jedino je dobar sa IE. Svi ostali preglednici ga totalno sjebu! To nije jedini primjer al je jedan od njih! Zbog tog i koristim IE, se da kak podesiti FireFox da točno prikazuje stranice ili uvjek zajebava na određenim (većini) sajtova!?

Meni FF nikada nije stvarao probleme.

NITROS
09-02-2007, 16:23

Meni FF nikada nije stvarao probleme.

Meni je stvarao na odredenim siteovima, ali recimo cak i microsoft vec ima podrsku za firefox, a to inace ne radi na onim siteovima koji su amaterski napravljeni

Bartuc
09-02-2007, 16:54
Ajd mi još samo recite o onim pluginovima kaj ste spominjali!?

Za kaj služe i gdje ih ima za skinuti?

Bum dal još jednu šansu FireFoxu kad ga već toliko hvalite!

I da NITROS, kaj si mislio onime da su IE hakeri srušili??

NITROS
09-02-2007, 16:55

Cim je izasao hakeri su vec nasli rupu kojom mogu uci u komp

_MoRTeM_
09-02-2007, 19:10

Koja je najnovija verzija FireFoxa?? Ajd malo nahvaliStaj FireFoxSi možda promjenim mišljenje i pređem na njega!!

...

firefox je majka vjeruj mi IE je sporijiiiiiiiiiii covjece pa kako ne kuzite

isto ko moj prijatelj - ima ie i kaze da je to najbolje a nije ni vidio firefox

ie me je zadrzao zbog izgleda, ali mi je u medjuvremenu postao jako spor - jer sam u glavi pizdio jer sam prije stalno koristio mozilu i znao da je bržaaa

a men se nije dalo instalirat firefox... sada sam napokon to ucinio i I AM BACK

Om3G@
10-02-2007, 11:12

Plug-inova imas bezbroj - - osim sto mozes skinove mijenjati, mozes moddati Firefox stvarno razlicitim dodacima -- imas sve sto zelis... Ima dodataka za bolje upravljanje Bookmarksima, tabovima... ma sve, ima dosta skripti koje ubrzavaju Firefox, a dosad je najbolji Fasterfox... itd. Uglavnom, kad se jednom poklonis Firefoxu, neces se moci maknuti od njega, a to je ujedno i Open Source program i zato ga jako cijenim!

Plug-inove i skinove (teme) mozes naci na sluzbenoj stranici od Mozille posvecenoj Firefoxu https://addons.mozilla.org/firefox/

Bartuc
10-02-2007, 11:16
Hvala Om3G@!

Bum probal FireFox tokom dana pa javim dal sam zadovoljan ili ostajem pri IE7!

11-02-2007, 10:52
Firefox i točka..Nema uopče rasprave ni nedoumice!

dugi
11-02-2007, 13:17
Ukoliko bismo svoju pažnju usmjerili samo na IE 7 i FF 2 došli bismo do vrlo zanimljivih podataka. Naime, u prosincu prošle godine Internet Explorer 7 je držao 18,26% udjela na tržištu internetskih preglednika. U isto vrijeme, Fifrefox 2.0 je držao svega 5.20% tržišta što je i više nego tri puta manje naspram Internet Explorera 7. Nakon konkretnih podataka, trebali bismo se zapitati čemu onda sva ta buka oko Firefoxa. Unatoč enormnoj medijskoj kampanji koju provodi poglavito Google, Firefox i dalje ne postiže onaj uspjeh koji bi trebao.

copy/paste sa jednog linka,toliko o lisici.Inace IE7 mi je najbolji a odmah iza njega mi je Opera .Lisica meni radi definitivno najsporije i najlosije blokira pop-upove i izgleda mi najlosije.

Ako se uzme u obzir i još i da je za instalaciju Internet Explorera 7 potrebna valdacija u kojoj se provjerava legalnost operativnog sustava, onda se treba zamisliti koliki bi tek postotak imala da nema toga.

NITROS
11-02-2007, 13:37
Pa naravno da ima vise korisnika IE kada na svijetu ima vecina osoba Windowse na kompu. A recimo IE je puno sporiji od FF, a jos tome posto je IE najvise rasprostranjen dolazimo do zakljucka da ima i najvise rupa jer Hakeri najvise njega napadaju.

_MoRTeM_
11-02-2007, 13:38
Lisica meni radi definitivno najsporije i najlosije blokira pop-upove i izgleda mi najlosije.

isuse kriste ti nisi normalan. ALL WRONG!!! (ALL OPPOSITE)

Keloson
11-02-2007, 13:52
ff rulez :D ie sucsa :twisted: :-x

BOOM!
11-02-2007, 13:55
ma firefox je najjaci..prije sam imao IE jer nisam znao ni za jedan drugi :) :)

dugi
11-02-2007, 14:10
It pains me to say it, but my initial impression is that for a lot of people, there's no real reason to head to Firefox. Internet Explorer is such a large improvement over version 6 that it's hard to imagine what would get you to bother downloading it,Sunless you're a Mozilla fanboy or an extensions addict.

http://www.bit-tech.net/bits/2006/08/22 ... ox_/6.html (http://www.bit-tech.net/bits/2006/08/22/internet_explorer_7_v_firefox_/6.html)

:fof: :fof:

goGAMERo
11-02-2007, 14:13
To su mi tako gej smajlići :D

BTW. Ako ništa neželim koristiti IE isključivo što je od M$-a :D

dugi
11-02-2007, 14:24

Znaci i sada surfas na Linuksu :pray:

11-02-2007, 15:00
daj dugi pričaš gluposti..zna se da je firefox bolji i sigurniji..ači i brži..i uopče nema rasprave!a copy/paste i ja mogu radit!

goGAMERo
11-02-2007, 15:04

Da ne idemo previše u OT, prešao bih na linux da ima podršku za sve ove silne igra ovako sam prisiljen... Firefox ima dosta toga što će me pristilit da ostanem vjeran!

dugi
11-02-2007, 15:16
daj dugi pričaš gluposti..zna se da je firefox bolji i sigurniji..ači i brži..i uopče nema rasprave!a copy/paste i ja mogu radit!

Zna se je u sumi,i zasto nema rasprave a ako netko prica gluposti onda si to ti.Kakvu vezu uopce koristis,kladim se da si na nekom dial up modemu i da nikada ni nisi postavio neku ozbiljniju kompjutersku mrezu.

dugi
11-02-2007, 15:23

Da ne idemo previše u OT, prešao bih na linux da ima podršku za sve ove silne igra ovako sam prisiljen... Firefox ima dosta toga što će me pristilit da ostanem vjeran!

pa igraj se na ps2 ili kupi ps3 a na komp stavi linukse koji su rodjeni za multimediju(ali ti to vec znas) i totalno makni M$ koji si vjerujem jako skupo platio .Fuj M$ i njihov brovser pa to koriste samo nobovi jer lisica je tako kuuuul i koriste je smo napredni korisnici koji znaju sto je internet sigurnost i brzi internet.

THUNDER_DINIX
11-02-2007, 15:26
trebali ste u anketu stavit i Operu. meni je i ona bolja od IE

11-02-2007, 15:28

Zna se je u sumi,i zasto nema rasprave a ako netko prica gluposti onda si to ti.Kakvu vezu uopce koristis,kladim se da si na nekom dial up modemu i da nikada ni nisi postavio neku ozbiljniju kompjutersku mrezu.

kakve sad veze ima slaganje mreže s explorerom?'lol

Ne na dsl-u sam...a na drugom kompu na wirlesu!

_MoRTeM_
11-02-2007, 15:59
It pains me to say it, but my initial impression is that for a lot of people, there's no real reason to head to Firefox. Internet Explorer is such a large improvement over version 6 that it's hard to imagine what would get you to bother downloading it,Sunless you're a Mozilla fanboy or an extensions addict.

http://www.bit-tech.net/bits/2006/08/22 ... ox_/6.html (http://www.bit-tech.net/bits/2006/08/22/internet_explorer_7_v_firefox_/6.html)

:fof: :fof:

jooj da si mi blizu sad bih te sašio. koji ce mi k**** inteeernet exlporer, sta da me stiti od hakerskih napada u ie-u same neke usrane zastite, sporoća....

meni firefox treba zato sto je brži 10x od sporog ie-a!!!!

u firefoxu imas popup blockere i siguran si

sta ce ti vise zastite

SVI ONI KOJI ZELITE IMATI SPOR INTERNET ODABERITE IE

---------------------------------------------------------------------

pa igraj se na ps2 ili kupi ps3 a na komp stavi linukse koji su rodjeni za multimediju(ali ti to vec znas) i totalno makni M$ koji si vjerujem jako skupo platio .Fuj M$ i njihov brovser pa to koriste samo nobovi jer lisica je tako kuuuul i koriste je smo napredni korisnici koji znaju sto je internet sigurnost i brzi internet.

joj ti si vjerojatno neka bogata pica i ima najbolji hardware ovdje i vistu i sve najnovije TI SI MS FREAK

edited: pa da naravno - evo pogledao sam ti u sig.... bokte tu seres (vjerojatno ni ne primjecujes razliku u brzini izmedju firefoxa i iea) govoris ljudima da kupe ps3.¸.

i guess u have flat 3mbps or tako nesto...ma daj bjezi...

-----------------------------------------------------------------

ajd jos jednom to reci i :kill:

dugi
11-02-2007, 16:10
MoRTeM za razliku od tebe ja zaradjujem za vlastiti kruh i prehranjujem svoju obitelj.Ne nisam ni malo bogat ali se ni ne zalim ide mi dosta dobro.Ti si ocito pubertetski glupko koji nije u stanju razumjeti moje postove.Uostalo smatram te nedovoljno zrelim za bilo kakvu konstruktivnu raspravu tako da ignoriram tvoje postove od sada pa do zauvjek.

_MoRTeM_
11-02-2007, 16:15
MoRTeM za razliku od tebe ja zaradjujem za vlastiti kruh i prehranjujem svoju obitelj.Ne nisam ni malo bogat ali se ni ne zalim ide mi dosta dobro.Ti si ocito pubertetski glupko koji nije u stanju razumjeti moje postove.Uostalo smatram te nedovoljno zrelim za bilo kakvu konstruktivnu raspravu tako da ignoriram tvoje postove od sada pa do zauvjek.

ok pussy

ali mislim da imam mnogo istomišljenika.

i nisam glupko, nego sam sociopatko.

a u pubertet sam usao sa 7

Cali
11-02-2007, 16:36
mortem, bolje odi nađi neki drugi forum, negdje gdje se ljudi preseravaju u stilu "ja sam jači od tebe, razbio bih te..." i slična sranja... ti skupa sa onim prepametnim zlatkom...

svatko ima pravo na mišljenje, a ako je tebi firefox najbolji , svaka čast. ne moraš zato druge vrijeđat, niti ih darivati epitetima.

Cali
11-02-2007, 16:40
pa ako te nije briga, ne razumijem uopće šta tu radiš.... :?

Kostolomac
11-02-2007, 18:23
koristim firefox ali opera rula :fof:

NITROS
11-02-2007, 18:25
Mortem upozorenje pred ban od 7 dana. Smiri strasti i prestani spamat. Obrisao sam ti 2 posta.

KR1ST1J@N
14-02-2007, 19:49
Lisica meni radi definitivno najsporije i najlosije blokira pop-upove i izgleda mi najlosije.

isuse kriste ti nisi normalan. ALL WRONG!!! (ALL OPPOSITE)
singed gdje ti zivis ff da je losiji od explorera :o daj me ne nasmijavaj :D :D
firefox je daleko brzi i pouzdaniji od explorera nema explorera da nema nekog buga i sigurnosnog propusta :-x

Čux
18-02-2007, 21:22
drfinitivno firefox, htio sam isprobat i IE7 al nisam položio verifikaciju vindouza :D

NITROS
18-02-2007, 21:53
čux nije dozvoljeno piratstvo stoga pripazi

Bartuc
18-02-2007, 21:56

Vidim da si mi zbrisal post :rotfl:

Nitros ima praf, ovo je PCPlay forum i nesmijemo ga okaljati pisanjem o Iljegaljnim stvarima!

NITROS
19-02-2007, 09:29

Vidim da si mi zbrisal post :rotfl:

Nitros ima praf, ovo je PCPlay forum i nesmijemo ga okaljati pisanjem o Iljegaljnim stvarima!

E bartuc brisat cu ti postove, evo opet jedan spam.
Nemoj mi molim te pisati postove, slazem se, ok, da to je to, jer me to izluduje. Ima par foruma gdje clanovi tako pisu. To je za poludit. Ako nemas neki konstruktivan odgovor, nemoj niti postati.

Valnjes 666
19-02-2007, 18:51
Ste probali ntscape?

Tako je brz! :)

A čuo sam da ima i neka mozilla chrome koja ima poboljšani engine koji koristi firefox,pa je jadnako brza! :)

Stavim link ak nađem! :)

EDIT:

http://www.arxio.de/xm/xminstall.html

http://www.arxio.de/xm/xmdownload.html

Evo,to bi trebalo biti to,a moj frend kaže da šljaka 10 puta brže! :)

gray_fox
19-02-2007, 19:09
firefox

Valnjes 666
19-02-2007, 19:17
http://rapidshare.com/files/15096766/mozila.rar.html

Evo mozille chrome! :) Free je naravno! :)

http://forum.crystalxp.net/uploads/post-9458-1137014098.gifhttp://img418.imageshack.us/img418/3202/mo9bu.gifhttp://kolobok.wrg.ru/smiles/user/snoozer_26.gif