Pogledaj cijelu verziju : Blood Money trzzz
Quiet Riot
03-01-2007, 22:40
imam problem sa ovim hitmanom, nenormalno mi šteka na svim postavkama na minimumu i nešto mi cvili u kompu u ritmu frameratea :-), vjerojatno hard, imam najnovije drivere za grafu, instalirao sam 1.2 patch, al ne pomaže, isto je bilo i sa demoom
Konfa:P4 2,8 GHz,512 MB RAM-a,Ge-force 6600GT
Plz helpp :roll:
ako hard ruje, onda ti fali rama.
Je li ti se taj zvuk cuje kod svih igara ili samo kod te.
Quiet Riot
03-01-2007, 23:04
u manje-više svim, al ne tak jako
Da ti nije otiso ventilator od grafičke.Imeni je isto tako cvililo nesto iz kompa.Isto imam 6600GT.ali neznam sto kazu oni dodaj jos 512Mb.
Quiet Riot
04-01-2007, 10:42
može biti
Quiet Riot
04-01-2007, 22:40
ima li neko josh ideya? :( :(
pogle kolko ti win uzimaju RAMa pa ugasi nepotrebne programe ili frisko instaliraj win i nemoj instaliravat previse programa
pogle kolko ti win uzimaju RAMa pa ugasi nepotrebne programe ili frisko instaliraj win i nemoj instaliravat previse programa
To sigurno nije rješenje. Ovako, obavezno kupuj još rama, jer sve te novije igre, ono gutaju. Ako ne, gasi sve programe u pozadini ( Antiviruse, IcQ, Msn, Skype.. )
Quiet Riot
04-01-2007, 22:54
igram sa 10 pokrenutih procesa, btw frend ima puno slabiji komp pa mu radi solidno na 30-40 fps-a
igram sa 10 pokrenutih procesa, btw frend ima puno slabiji komp pa mu radi solidno na 30-40 fps-a
:shock: Isključi te procese pa igraj,nije ni čudo ako ti trza.
Pa na svakom kompu radi preko 10 windows procesa
BTW: riot slusaj ovako. Pogledaj dali koji proces ima ono povecanu kolicinu memorije koju koristi i povecanu procesorku snagu.
Quiet Riot
05-01-2007, 11:06
BTW: riot slusaj ovako. Pogledaj dali koji proces ima ono povecanu kolicinu memorije koju koristi i povecanu procesorku snagu.
ne, svi normalno rade, nego je fora da samo hitman:blood money tako trza, ni oblivion, ni bilo što nema problema :wink:
ne, svi normalno rade, nego je fora da samo hitman:blood money tako trza, ni oblivion, ni bilo što nema problema :wink:
sta kupio si od onih sa kariba ?? :)))))
Quiet Riot
05-01-2007, 18:45
sta kupio si od onih sa kariba ?? :)))))
DA... :rotfl: :rotfl: ali i demo mi ye tako trzo :oops:
Vjerojatno problemi onda sa driverima. Probaj drugu verziju drivera
Quiet Riot
05-01-2007, 22:43
tooooooooooooo :D :D Hvala Nitroše :)
HEhehehe znaci rijesio si :))) ajde pozz
HEhehehe znaci rijesio si :))) ajde pozz
ajde dobro,odsad uvijek provijerit drivere,to sam i ja skužio kad za nvidiu izlaze nonstop :twisted:
Može lock?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.