Pogledaj cijelu verziju : pomoć,komp se restarta...
...nakon šta pokrenem recimo avast,avg,adaware ili spybot i ostavim komp-nakon nekog vremena on mi se restarta i dobim poruku: System has recovered from a serius eror
Uglavnom kad to pokrenem odem nešto drugo radit,nemogu stalno bit kod kompa, imam uključen screen saver koji se pali nakon 1h i monitor koji se gasi nakon 2h
To mi se prije nije baš događalo,u čemu je problem?
premalo informacija, mogao si barem konfu napisat.
može biti napajanje, ram, hard, windowsi u banani, itd, itd....
kulamasta
03-01-2007, 13:43
Problem je u serius error
Isključi sve power saving opcije i screen saver, ponovi postupak, pokušaj zapamtit oko kojeg filea se restarta dok skena.
Isključi sve power saving opcije i screen saver, ponovi postupak, pokušaj zapamtit oko kojeg filea se restarta dok skena.
Kak da isključim te power saving opcije?
p.s. neki detalji su vidljivi u tom serious eroru, stavit ću to tu kasnije pa ćete vidjet
Desni gumb->Properties->Screen Saver(stavi none)->Power(sve stavi Never).
Desni gumb->Properties->Screen Saver(stavi none)->Power(sve stavi Never).
probat ćemo s tim ako to šta uspije riješit
ma ništa
Opet sam pokrenuo i začudo nije se ništa dogodilo,ali kad sam "prebacivao" prozore tijekom skeniranja,pred sam kraj mi se opet restartao
Neznam,da nije zato šta mi je proc overklokan sa 2600hz na 3120hz,ali onda bi mi se restartao i kad igram igre zar ne?
iako me zna izbacit i iz igara i piše "ta i ta igra ima grešku i mora se zatvorit"-needs to close, neznam jel se to i vama dogodilo?
Proc ti je na 20 postotnom overclocku, i to nam tek sad kažeš!?
Furaj komp na popravak. Mogu se kladit da će zamjenit matičnu ili napajanje.
Proc ti je na 20 postotnom overclocku, i to nam tek sad kažeš!?
Furaj komp na popravak. Mogu se kladit da će zamjenit matičnu ili napajanje.
Ne mora odma na popravak, daj downclockaj proc na originalno stanje, to je garant problem, ako će biti dobro, ostavi tako. Bilo je to i meni kad sam ga jako clocknuo :wink:
Valnjes 666
04-01-2007, 15:57
Daj mi reci,koliko ti je jako napajanje?
Čuj,downclockaj ga,al ne trebaš skroz,nego onoliko da bude stabilan.
I ne igraj se bezveze s clockom ako ne znaš kaj radiš!
Znam ja da je na 20 % overklokan ali već je dosta dugo tak(skoro mi je na maximalno,može podnijet 3200hz) :) ,i nisam podizao voltažu a napajanje je dobri stari MS (shit i know) 400w
Šta mislite na koliko da smanjim?
Znam ja da je na 20 % overklokan ali već je dosta dugo tak(skoro mi je na maximalno,može podnijet 3200hz) :) ,i nisam podizao voltažu a napajanje je dobri stari MS (shit i know) 400w
Šta mislite na koliko da smanjim?
Pa smanji na 2900Mhz, dobro jesam :)
Sad je na 15% ovekloka,pa kad testiram javim je li došlo opet do problema :)
Skenirao sam na 10% overkloka 2860Mhz, imao sam pokrenute AVG,avast,spybot s&d i ad-aware i nije se restartao,izgleda da je bio problem u prevelikom overkloku
p.s. avast mi je skenirao ma više od 3 sata i na kraju nije ništa našao :yuck:
AVG mi do sad nije isto ništa našao, a jedino spybot i ad-adaware nalaze spywere i slično(free sve)
Imam još i Zone alarm(free) i dobio sam neko upozorenje da baš "ne vole"radit zajedno on i avast 4.7: Da li da oba dva ostavim ili kojeg bi bilo bolje ostavit?
p.s. postoji li kakav update za Zone alarm?
Biraj: Avast! ili AVG. Po meni je AVG bolji, u mojim testovima je više našao, preciznije, bez false positivesa, i još k tome brže. Ali Avast! ima user-friendly interface :p
Bishop_45_(2)
05-01-2007, 19:18
uzmi Alarm zone i bas te briga !!!
uzmi Alarm zone i bas te briga !!!
Ma neznam,ovaj free je bio dobar odma kad sam instalirao novu verziju i onda je dosta blokirao upade na računalo, sad se ništa više ne pojavljuje da što blokira :yuck:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.