Log in

Pogledaj cijelu verziju : World Of Fantasy

Stranica : 1 [2]

Arbiter of Change
21-06-2007, 18:11
BETA RP postavljen.

Arbiter of Change
29-06-2007, 10:57
WTH sa forumom? Teško se spojiti.

Silventus
29-06-2007, 12:48
Ja mislim da bi vi trebali uvesti početnu stranicu već jednom.Tj.sajt itself.

Ne vidim nikakve informacije i updejtove o dizajnu i slično.

Forum bi vam bio puno aktivniji da imate sajt sa sadržajem,a ja vidim da se samo brinete za sadržaj.

To će biti u joomli ili u flashu ?

1van
29-06-2007, 13:11
Ne da se ni meni čitati, ali, da radimo igru za koju ti treba vista...kako kul jebotee ee...

hmmm, nevjerujem, ko od vas ima vistu...

P.S. I da je tako ja bi plakao od srece...(napokon nesto dobro za ceg treba vista)

Fenrir
29-06-2007, 13:37
Ne da se ni meni čitati, ali, da radimo igru za koju ti treba vista...kako kul jebotee ee...

P.S. I da je tako ja bi plakao od srece...(napokon nesto dobro za ceg treba vista)

Da, ti si 1337 jer ti jedini imaš Vistu :bravo:
Još kad bi znao baratat s njom ili ju uopće pokrenut kak spada, to nije važno.

C
29-06-2007, 13:58

LOL, pa, naravno da ne vjeruješ kad sam se zezao... :rotfl:

Arbiter of Change
30-06-2007, 11:05
Jeyzus, što je poludio ovaj RP. :D

Simon the Dreamer
30-06-2007, 11:46
Divlje je divlje...

Simon the Dreamer
30-06-2007, 15:10
Jebemu mater, opet je pao server ej.am. čini se, možda bi mogli nekako prebaciti forum na još neki hosting, neki kojem serveri ne padaju tako često...

C
30-06-2007, 15:14
To ti se čini, ali nije. :wink:

Simon the Dreamer
30-06-2007, 15:19
Je, pao je, nemrem ni na http://www.ej.amSni na wof forum.

C
30-06-2007, 15:21
Kako ja mogu na wof forum?? :o

Arbiter of Change
30-06-2007, 15:21
Isto ne mogu... weird. :?

medusa
30-06-2007, 15:27
ni meni. fak.
baš kad je rp počeo :cry:
arbiter- jebiga, kad se nema sreće...

Arbiter of Change
30-06-2007, 21:57
O hebote i ovo više.

C
30-06-2007, 22:00
Sada ni meni ne radi. :o

Armachus
30-06-2007, 22:42
Sad će svatko reći "ni meni"! :)

30-06-2007, 23:38
Ak se sve izbriše kao na sovinjako možemo si svi skupa jebat mater... :( :( :(

Samo je phpbbplanet.com bio brz i jednog dana rušenja,i kod mene,i kod mog frenda,i kod puno drugih ljudi....

Arbiter of Change
01-07-2007, 07:38
Ouh yeah - sve back up. 8)

Simon the Dreamer
01-07-2007, 09:36
Ma to se kolko sam primjetio zna desit svako tolko ej.am-u, ali nikad nebude nikad preozbiljno, brzo se vrate online.

Arbiter of Change
04-07-2007, 22:20
Prečesto je ovo štekavanje...

05-07-2007, 02:19
Jebeš taj server... :(

Arbiter of Change
11-07-2007, 15:25
Evo Shadow napravio lika za pravi RP koji će početi nakon BETA RP-a (koji pak odlično napreduje):

Ovaj put Mina LoganS- 1. lik nastao od strane ekipe sa foruma, tj. od Shadowa. :thumbs2:

Mina Logan

http://img214.imageshack.us/img214/7311/minaloganvv9.jpg

Život na ulicama Londona nikad nije savršen, čak i ako imate topli dom. No, Mina Logan nije imala čak ni te male životne radosti. Majka ju je ostavila u sirotištu odmah nakon rođenja, te je tamo vrlo rano u životu naučila okrutne životne lekcije. Bilo je to jedno od najgorih sirotišta u Engleskoj, gdje su djeca bila prisiljena da se poput pasa bore za hranu. Od tamo je pobjegla s 13 godina, te nastavila živjeti na ulici. Ako ju pitate, sve je bolje od života u tom sirotištu..

Da se prehrani, mina se prepustila najstarijem zanatu. Život joj je bio grozan, ali hej, što je tu ona mogla. Sa 15 godina upoznala je Jacka Houstonsa, njezina vršnjaka koji je živio u zgradu u čijoj je garaži spavala. Premda je bila siromašna prostitutka, on se zaljubio u nju. Ona isprva nije htjela ni čuti za njega, jer se smatrala nevrijednom, ali kasnije je popustila. No kleta sudba stala je tome na kraj kada je Jackov otac dobio posao u škotskoj tvornici. Jack i njegova obitelje se odselila.

Puno godina kasnije, mina živi u trošnom baru koji vodi stara Ciganka. U njem spava i nekada prima klijentelu. Nedavno, prišao joj je bogataš koji je bio na glasu među prijateljicama noći da organizira kinky orgije. Zna se da su neke prostitutke koje su otišle s njime netragom nestale. No bogataš, zvan Red Erick, je bio prema njoj drag, i činilo se da samo želi razgovarati s njom. Odveo ju je u svoju vilu, i nakon što su "obavili posao", pitao ju je da ispriča o svom životu. Kad mu je pričala, činio se zaista zainteresiran.istina, bio je pomalo ekscentričan, ali tko je ona da sudi o drugim ljudima? Erick joj je postao redovna klijentela. Svakog petka po nju bi dolazila limuzina. Jednog dana, na rastanku, erick joj je šapnuo: "idući put, draga, obećajem ti ovo, uvest ću te u novi život, gdje će tovja ljubav biti vječna." tjedan kasnije mina je bila uzbuđena, stalno je razmišljala na što je mislio Erick. Kad je došla do njega, Erick joj je rekao: "priđi, sad ću ti pokazati svoje pravo lice, svoju dušu". No ono što joj e pokazao nije bilo baš ono što je očekivala.

No baš kada se Mina trebala probuditi u svoju egzistenciju kao kindred, došlo je par vampira poslanih od lokalnog princa, zato jer Erick nije plaćao tribut koji je princ propisao gradu. Zapalili su vilu, a mina se u zadnji čas probudila, i pojegla. Dosad se skrivala u sobici u baru gdje je stanovala, te se hranila na svojoj klijenteli. Gubitak šanse za bolji život ostavio ju je ciničnom, i s gorčinom koja je polako vuče prema zvijeri. No to nije sve, Jack, sada mladić, postao je lovac na vampire, i to vrlo dobar. Cijeli život progonila su ga sjećanja na Minu. Sada, je dobio poruku od jednog od svojih kontakata kako je novi vampir u gradu, te se zaputio iz Berlina u London kako bi provjerio o čemu se radi, ne znajući da je taj vampir zapravo Mina.

Dotle, Minu je kontaktirao vampir koji je pripadao frakciji za koju je radio Erick, te se predstavio kao Erickov prijatelj. U pismu joj je rekao da dođe u Dublin, da će joj sve objasniti.

Zakljucak:
Virtue:SFortitude (Your character regains all spent Willpower points whenever he withstands overwhelming or tempting pressure to alter his goals. This does not include temporary distractions from his course of action, only pressure that might cause him to abandon or change his goals altogether.)
Vice:SEnvy (Your character regains one Willpower point whenever she gains something important from a rival or has a hand in harming that rival's wellbeing.)

-Klan: SDaeva
-Zavjet:SUnaligned (Malo objašnjenje: ne zna da zapravo radi za circle of the crone)
-Apparent age:S25 godina
-Physical Attributes (Fizički): S Strength 1, Dexterity 4, Stamina 2
-Social Attributes (Društveni): SPresence 2, Manipulation 4, Composure 2
-Mental Attributes (Mentalni):SWits 3, Inteligence 2, Resolve 2
-Physical skills:SSurvival 3, Stealth 2, Firearms 2
-Social skills:SStreetwise 4, Persuasion 2 (heteroseksualni muškarci, homoseksualne žene, bisexualci oba spola), Socialize 2, Subterfuge 3
-Mental skills:SMedicine 3, Investigation 1
-Virtue:SFortitude
-Vice: SEnvy
-Disciplines:SMajesty 1, Celerity 2
-Blood potency:S1 Vitae/turn: 10/1
-Merits:SHaven 1, Language 1 (English, Irish), Contacts 3 (uglavnom svodnici, povezani u kriminalno podzemlje koje operira diljem britanskog otočja), Mentor 1 (tajanstveni tip), Herd 1 (kinky klijentela)
-Willpower:S4
-Humanity:S7
-Health: S7
-Initiative:S5
-Defense:S3
-Armor:S0
-Speed:S9

[quote:zwkxfmf9]Celerity 2 (Action: Instant, Cost: 1 Vitae po Potezu):
Celerity is unlike many other Disciplines in that it is not actively rolled. Rather, it provides a group of benefits, many of which affect other rolls. Celerity cannot be invoked more than once per turn. That is, you may not spend a second Vitae and double the benefits of Celerity in a given turn, though you may spend Vitae across multiple turns to enjoy the benefits over those turns. In turns when a character activates her Celerity, her dots in the Discipline are subtracted from any and all attacking characters’ dice pools, as the vampire moves much more quickly than normal and is harder to hit. This penalty to attackers’ pools applies in addition to any armor the Celerityusing character may have, as well as to Defense (though note, like armor, Celerity’s benefits do not diminish based on how many attacks the character faces). Celerity’s protection even applies against firearms. For example, if a character has Celerity 3 and activates the Discipline, three dice are subtracted from any assailants’ dice pools.

Celerity also adds to a character’s Initiative during the turn in which it is active. The aforementioned character with Celerity 3 and Initiative 5 would have a basic Initiative modifier of 8 during turns in which his Celerity is active.
Finally, Celerity acts as a modifier to a character’s Speed while it is active. His Speed increases by itself again for each
dot of Celerity he possesses. (Simply add one to the value of the character’s Celerity and multiply that number by his
Speed.) Characters running while Celerity is active double this figure, as well. Assuming the sample character with Celerity
3 has a Speed of 12, he has an effective Speed of 48 — [(1+3) x 12]S— during turns in which he activates Celerity. If
he runs while his Celerity is active, his Speed is 96 — almost 65 miles per hour!

If a vampire doesn’t activate Celerity until his stage of the Initiative roster in a turn, previous actions taken by others
that turn aren’t invalidated. (They aren’t re-done because the vampire suddenly has a higher standing in the roster.) By activating Celerity “late” in the turn, the vampire forfeits his Initiative bonus that turn. The vampire also gains Celerity’s protection only against attacks that come after his place in the Initiative roster for the turn. If Celerity is kept active into
the next turn, the vampire’s Initiative bonus and full protection applies throughout.

Majesty 1-Awe (Action: Mogući otpor, Cost: 0):
This power makes the user seem exponentially more charismatic and magnetic than he normally is. The force of his personality issues forth in waves, drawing people to him like moths to a flame. Perhaps the greatest use for Awe is its ability to facilitate public speaking or debate. Whatever the vampire says, people are likely to lend serious credence to his position and views, and even the staunchest opponents gladly hear him out. Awe can often turn the tide in a tense negotiation, tipping the scales from “potentially” to “definitely.” As with other Majesty powers, Awe ceases to be useful when more pressing matters come to the fore. Personal safety always takes precedence, and any commotion pulls even the most rapt listener from his reverie of attention. Those subjected to the character’s stature likely remember how good they felt around him, and tailor future reactions accordingly.

Igranje lika:
Brza na jeziku, ali i zavodljiva, poželjna je mnogim muškarcima (čak i nekim ženama). Ona samo nije lijepo lice, što mnogi brzo otkriju. Premda se naizgled čini vedra, ona je u duši cinična, i također spremna na sve kako bi preživjela.[/quote:zwkxfmf9]

Simon the Dreamer
27-09-2007, 19:21
Rp je lagano opet krenuo, nakon stanke preko ljeta, i sad se i forum lagano budi, ima puno fentazija lately i puno tema, dolazi puno novih knjiga, novi članovi su uvijek dobrodošli, trebamo materijala za raspravu anytime, tako da vas sve pozivam, ak još niste, dobacite se, nije neki hevi forum, fantasy je u fokusu...

RIPtheREAPER
27-09-2007, 20:28
kewl, budem bacio pogled
:D

i kako taj rp sistem funkcionira?
to vi komunicirate preko nekog chata ili na forumu?

Simon the Dreamer
27-09-2007, 20:31
Na forumu, dodži pogledaj, veoma je lijep RP.

RIPtheREAPER
27-09-2007, 20:35
Malo je wird ali je ok :D

Jel to dugo traje?

Simon the Dreamer
27-09-2007, 20:42
Traje već dugo al brijem da će soon bit finišd, bumo sad punom parom...

Arbiter of Change
28-09-2007, 14:45
Ye, sorry zbog zastoja sa moje strane ova zadnja 2 dana.

Sonic_Moronic
28-09-2007, 15:02
Ne sviđa mi se rp u kojemu otkrivamo što lik MISLI... Valjda ćemo nešto po mom ukusu kasnije.

Mafioz0r
09-12-2007, 17:53
Pošto je WoF (http://wof.ej.am/forum/index.php)Sovih dana polumrtav, dobro bi nam došlo malo pomoći oko oživljavanja foruma.

The Great Duck
09-12-2007, 18:41
Pošto je WoF (http://wof.ej.am/forum/index.php)Sovih dana polumrtav, dobro bi nam došlo malo pomoći oko oživljavanja foruma.
Kako kad si ga proglasio mrtvim? :D
Šalim se.
Mislim da bi smo mogli staviti link za forum u sig na svakom forumu (bar hrvatskom) gdje smo registrirani.Tako bi se moglo reklamirati forum bez loših posljedica i spamanja drugih foruma.

Maze
09-12-2007, 19:11
Drago mi je što se forum nastavio razvijati donekle. Meni je žao što nisam zadnjih mjesec-dva aktivniji, no reaktivirat ću se.

Uskoro će biti godinu dana odkada smo ja i Fenc došli na idjeu za forum.

Ništa, posjetite ga, ukoliko volite fantasy

THUNDER_DINIX
09-12-2007, 23:53
taj forum jos zivi? aj svaka cast onda

Mafioz0r
10-12-2007, 14:35
Šalim se.
Mislim da bi smo mogli staviti link za forum u sig na svakom forumu (bar hrvatskom) gdje smo registrirani.Tako bi se moglo reklamirati forum bez loših posljedica i spamanja drugih foruma.Ček malo, tko si ti na WoF-u?

The Great Duck
10-12-2007, 17:18
Šalim se.
Mislim da bi smo mogli staviti link za forum u sig na svakom forumu (bar hrvatskom) gdje smo registrirani.Tako bi se moglo reklamirati forum bez loših posljedica i spamanja drugih foruma.Ček malo, tko si ti na WoF-u?
Nisam se još registrirao tamo,ali hoću.A napisao sam ovo jer sam htio pomoći,a za to ne trebam biti registriran tamo.Vjerojatno si pomislio da sam registriran na WoF-u jer sam napisao "mi".Ali idem se ja brže registrirati da budem među prvih sto dok još mogu.
E,i znam da ovo vjerojatno neće proći,ali predložio bih promjenu imena,iz dva razloga:
1.Stranica je na hrvatskom,zašto i ime ne bi bilo hrvatsko?
2.Upravo sam tražio World of Fantasy na google-u,i među ostalim izbacio mi je neku stranicu na engleskom istog imena.

A i malo maštovitosti u imenu ne bi štetilo. :)

Simon the Dreamer
10-12-2007, 21:53
Admin je mrtav, Maze. Ja nisam baš skillz0r u smf-u, pa bi mi trebala pomoć za mijenjanje imena i općenito moderaciju, neki novi admin, trenutno sam ja jedini. A da ime nije premaštovito, jebiga, nisam ga ja izmišljo. Nači ak ima neko ko je skillan u web dizajnu i zainteresiran, call me call me call me, olalalala call me...

The Great Duck
28-12-2007, 18:46
Eto,ima dva tjedna da sam se registrirao na WoF,i imam link u potpisu.Sad,ja znam da sam i ovdje i tamo nov,ali kako je forum na aparatima,a ne želimo ga eutanazirati,mislim da bi bilo dobro da stavimo linkove u svoje potpise tako da više ljudi sazna za WoF i učlani se.
E,i tko je sve sa PC Play foruma tamo?

medusa
28-12-2007, 20:11
ja, znan kao shadow 8)
sad ću staviti link u potpis.

medusa
28-12-2007, 20:16
želite li znati zašto bard mrzi emoe? je li legolas jači od gimlija? što ima novoga u world of darknessu? jesu li patuljačke žene feministice? posjetite world of fantasyhttp://wof.ej.am/forum/index.phpSnajbolji hrvatski fantasy portal

Sonic_Moronic
29-12-2007, 00:16
Pokušavaj rivajvanja foruma je završio sa poprilično dobrim uspjehom. :*

Jerry
29-12-2007, 00:22
@sajmon
ja ti mogu pomoći oko moddanja smfa ak trebaš šta

Mafioz0r
29-12-2007, 00:26
E,i tko je sve sa PC Play foruma tamo?Ja. (onaj sa Zorgom na avataru)

medusa
31-12-2007, 12:48
fak otišao u suspenziju

Jerry
31-12-2007, 12:53
kad se zajebavate tu s tim freehostom,dao bi vam ja host ako oćete wof.croaxes.com ?

medusa
31-12-2007, 12:57
pitaj sajmona kad se vrati s orgija. he's the boss

Jerry
31-12-2007, 12:58
oke
ugl mogu vam i preneti bazu i postove

medusa
02-01-2008, 12:28
e mafioso ili bilo tko ko zna barda, jel znate kad će se vratiti?

Korpse
02-01-2008, 14:10
nijedan link ne radi, dajte dobar link!

medusa
02-01-2008, 14:51
trenutno je forum off, kad se bard vrati mora postati ej.am forumu da mu ga vrate...

Mafioz0r
02-01-2008, 16:39
Simon a.k.a. Bard se sutra vraća iz Ženeve.

ZorgTheBorg
02-01-2008, 17:02
Simon a.k.a. Bard se sutra vraća iz Ženeve.
A otkud ti znaš da je on u Ženevi... ne piše na fan siteovima nigdje... ni na njegovim blogovima... ni na Facebook profilu... ni na last fmu...

Mafioz0r
02-01-2008, 17:05
Rekao mi je preko PP-a.

Mafioz0r
02-01-2008, 18:24
Yaay, forum proradio, we're back in business!

medusa
02-01-2008, 19:54
wohoo
već sam ostavio post...

Lord AngelRI
02-01-2008, 22:44
regam se...

Outmind
05-01-2008, 22:14
E dajte mi link molim vas, prije sam ga imao u favoritesima, ali otkad imam novi komp nisam ga uspio naći...

The Great Duck
05-01-2008, 22:49
Vidi moj sig.

medusa
06-01-2008, 11:39
E dajte mi link molim vas, prije sam ga imao u favoritesima, ali otkad imam novi komp nisam ga uspio naći...
imaš ga u mom sigu :D

Mafioz0r
20-02-2008, 21:39
Evo, da oživim temu, trenutno pokušavamo oživit WoF, pa ako vas zanima fantasy/SF, regajte se. Ekipa je super, a uskoro će Sajmon (Bard) prebacit forum na phpbb zbog sigurnijeg hostinga.

Fencing_LORD
20-02-2008, 22:23
Yep, yep. Forum je odličan, a ja se konačno vraćam "zaozbiljno".

Sonic_Moronic
22-02-2008, 13:35
Meni je sasvim dovoljno oživljen, par postova na dan i gg. Volim male community-e...

Arbiter of Change
22-02-2008, 15:15
Je, još samo da ga nije opet suspendiralo...

medusa
22-02-2008, 19:50
Meni je sasvim dovoljno oživljen, par postova na dan i gg. Volim male community-e...
mali community-i su super, samo kad ne bi bili TAKO mali. da se bar vrati još 3 usera bilo bi više manje ok

medusa
25-02-2008, 21:30
sorry na dabl postu, ali wtf je s forumom, kako to da ga nitko ne digne?

Mafioz0r
25-02-2008, 21:36
Pitat ću Barda.

medusa
26-02-2008, 17:01
i? jel mu napokon dopizdio forum pa ga je ukinuo?

Sonic_Moronic
26-02-2008, 17:03
Ne, nego opet ne posta po ej.am. forumima, a ne može se logati zbog nekog razloga.

RIPtheREAPER
26-02-2008, 17:59
cini mi se da je ugasen :D

Sonic_Moronic
26-02-2008, 20:18
Onda blage veze nemaš. :D

Fencing_LORD
26-02-2008, 22:31
Kurwinski je ej.am hosting, kad bi našli neki bolji...a sad, plaćeni će privući puno ljudi, ali ako nema puno ljudi ne isplati se uzeti plaćeni...

ZorgTheBorg
26-02-2008, 22:38
Huh, wat now.

medusa
29-02-2008, 15:07
world of fantasy je mrtav. živio world of fantasy!

Mafioz0r
29-02-2008, 18:31
Čuo sam da će napravit WoF_v2.05 beta na novom hostingu (phpBB naravno).

spidEY
29-02-2008, 18:38
Čuo sam da će napravit WoF_v2.05 beta na novom hostingu (phpBB naravno).

Yep, dobro si čuo. :wink:

[hint]

ZorgTheBorg
29-02-2008, 18:56
Od mene je to čuo :)

phpbb3 će bit, aktivisano i sređeno prek praznika.

Arbiter of Change
29-02-2008, 21:07
Odlično - konačno dobre vijesti. :)

Azura
29-02-2008, 23:10
fantasy forum.... zvuči zanimljivo, možda se registriram ako ga reaktivirate, vidim na linkovima u vašim sigovima (medusin sig) da je suspendiran...

Sonic_Moronic
29-02-2008, 23:11
Regaj se svakako, osim ako si emo... :D

Azura
29-02-2008, 23:13
pa ni nisam emo :D

spidEY
01-03-2008, 11:08
Evo samo da znate da i ja imam malo petlje u svemu tome:

http://fentazi.ej.am/forum

Samo da ga Sajmon reaktivira.

Fencing_LORD
02-03-2008, 19:00
Forum je opet aktiviran i sve je, mislim, sređeno.

Mafioz0r
02-03-2008, 19:22
Yaay, back in business!

spidEY
02-03-2008, 19:57
Ja sam ga reaktivirao.

medusa
02-03-2008, 21:29
navali narode, dok su postovi još vrući :wink: :D

Sonic_Moronic
02-03-2008, 22:23
Umm... Ja više ne mogu ući, samo mi loada beskonačno...

RIPtheREAPER
02-03-2008, 23:42
navali narode, dok su postovi još vrući :wink: :D

Postova nema :D

inace, svaka cast na ovome :D

Mafioz0r
03-03-2008, 00:36
Ljudi, imamo novi forum (http://fentazi.ej.am/forum/), dakle kao što su Rip, medusa i spidEY rekli - navalite!
A new age has begun - an age of freedom! And all will know that 300 members gave their last breath to defend it!

medusa
03-03-2008, 11:17
novi forum još nema postova, počinje aktivacija, sve mlade nadobudne, obrazovane (pod obrazovane mislim da znate čitati i pisati :D) i perspektivne ljude, koji imaju stabilan i prepun sreće život, pozivamo da se pridruže ovom forumu. nećete požaliti, obećajemo :wink:

Mafioz0r
03-03-2008, 15:35
Medusa, daj editiraj link u sigu.

spidEY
03-03-2008, 18:37
Jel vam je dobar logo koji sam napravio?

medusa
04-03-2008, 11:35
yep.
inače forum se polako puni postovima i temama

Fencing_LORD
04-03-2008, 12:04
Dolazite ljudi, kaj čekate? :D

Mafioz0r
04-03-2008, 17:31
Join us, we have daedric cookies!

ZorgTheBorg
04-03-2008, 18:24
Have joined. Still no sign of t3h k00kiZ yet.

Azura
06-03-2008, 15:23
evo, sad sam se registrirala :D

Fencing_LORD
07-03-2008, 00:36
yay :D

Sajmon Cvaj
07-03-2008, 02:28
Eo da nebi ispo pizda mogu i ja da rečem da je forum žif, da bi svi trebali doć, da je onaj problem sa ej.amom malko riješen, spidEY će postat dok se ja ne snađem.
Također, forum biva moddan i uređivan on daily basis, i brinemo se za njega, pa dođite. Ko što neko reče: forum ima dušu, i važan je komjuniti. Osim ako ste emo.

Sinsirli D Bard ejkejej Sajmon ejkejej Onaj_Lik_Kojeg_Svi_Vole

e, da, i ispravak netočnog navoda, forum nije prebačen na phpbb3 zbog sigurnog hostinga, dapače ostao je na istom hostingu, ej.am-u kojeg smatram sjajnim, prebačen je jer je meni smf išo na živce i jer mi je fora phpbb3.

Mafioz0r
07-03-2008, 13:01
Osim ako ste emo.SZapravo, primamo i emače, ali oni dobivaju "Emo Pussy" rank.

Fencing_LORD
08-03-2008, 00:02
Lijepi, "ROZI", emo pussyboy rank :D

medusa
08-03-2008, 13:16
najcool rank u povijesti 8)

Mafioz0r
13-05-2008, 21:21
Ok, sad je službeno : WoF je mrtav. Bard ga više neće oživljavat, a Fencinglord ne može ništa oko toga poduzeti.
Btw, predlažem da se Medusi da "Emo Pussyboy" rank, kao spomenik na dobre stare dane WoF-a.

medusa
14-05-2008, 10:38
:(
a jebiga kad ljudi više nisu zainteresirani za fantasy žanr.

The Great Duck
16-05-2008, 15:30
Mafioso,reko si da je Maze mrtav.Jel to razlog zbog kojeg mu je acc. ovdje izbrisan,i što se točno dogodilo ako smijem znati (može na PP ako nije primjereno za javnost).

medusa
17-05-2008, 11:12
mrtav? ja sam mislio da se samo jako zakačio na wow, bar po pričanju nekih ljudi

Mafioz0r
17-05-2008, 14:38
Zakačio se za WoW, to je sve šta ja znam.

Dreamer Deceiver
17-05-2008, 19:12
znači, mrtav je

medusa
17-05-2008, 20:54
...
sad sam se sjetio da morgoth ma neki novi uradak koji nisam stigao pročitati.
moram sada prekopati bespuća interneta da ga nađem XD

Dreamer Deceiver
17-05-2008, 21:23
pa na ovom forumu je isto :|
idi na umjetnički se izražavam 4. stranica teme dark times ;)

Plexihack
19-05-2008, 20:20
Maze nije mrtav,doleti svako toliko na citrus da se hvali sa charom na WoW temi ^^
A ja niti ne stignem otvorit forum...

C
30-07-2008, 00:22
Dobro veče'.
Može link, ne da mi se listati; ako sam dobro skužio, otvoren je novi forum?

medusa
15-08-2008, 18:44
Dobro veče'.
Može link, ne da mi se listati; ako sam dobro skužio, otvoren je novi forum?
?
otkad? :shock:

C
15-08-2008, 20:26
Ne znam ja ništa.
Nego ako je otvoren ponovno neki forum, neka mi daju link.

The Great Duck
15-08-2008, 22:54
Nema više WoFa.Sada je potpuno mrtav,i neće se više oživljavati.

Paran0a
19-05-2016, 19:29
znaci nije bas aktivan forum?
ne da mi se biti na neaktivnom forumu...XD

Znam kako ti je.

Hexfire
20-05-2016, 19:43
Dobro je to kad si sam sebi dovoljan