Pogledaj cijelu verziju : Kućište -> :(
uvidio sam da iz mog kućišta zbilja više nema ništa i da definitivno pokvareno više nemogu popravit. znači molio bih ekipu da mi predloži neko dobro kućište (bez ps) i da mi kažete:koliko bi mi naplatija dućan montiranje, (znači ja bi rastavia kućište ovo) tj. spajanje svega šta im ja dam ? i samo još nešto razmišlja san o chieftec midi dragonu 8)
slobodno uzmi chiefteca, odlčna su kućišta, imam i ja chiefteca, same pohvale.
Scuderia
29-12-2006, 15:07
daj barem neku okvirnu cijenu za koju bi kupio kučište
Chieftec uber alles, ali drži se pravila i editiraj naslov.
Hvala ljepa :)))
kupuj chieftec i to je to, a komponente sam stavi, sta je to tako veliki problem ?
kupuj chieftec i to je to, a komponente sam stavi, sta je to tako veliki problem ?
daj mi svoj msn pa nece bit problem (:D ) , ali ok, probacu :killyou: btw okvirna cijena->300 kn (aj dobro, midi dragon je 310+postarina=360)
Scuderia
29-12-2006, 17:22
daj mi svoj msn pa nece bit problem (:D ) , ali ok, probacu :killyou: btw okvirna cijena->300 kn (aj dobro, midi dragon je 310+postarina=360)
za to chiftecha..i btw..ako su komponente vec u starom kucistu onda ce premještanje bit lagano,ako negdje zapne nemoj nasilu nego ostavi post tu pa ti pomognemo :wink:
znaci pri skidanju prvo skinem sve sa maticne, pa maticnu i premjestam? ili uopce nemoram skidati proc? :)
ne moraš ni rame ni proc, ni cooler sa proca. morat ćeš grafu i ostale pci kartice, te sve kabele skinut sa ploče.
Scuderia
29-12-2006, 21:07
ne moraš ni rame ni proc, ni cooler sa proca. morat ćeš grafu i ostale pci kartice, te sve kabele skinut sa ploče.
TO je lagano...samo nemoj upotrebljavat preeliku silu 8)
...i hard i optiku :D
GrannyKiller
30-12-2006, 12:01
...i hard i optiku :D
jasno, dakle ovim redom:
1) hardovi, optika, floppy
2) "počupaj" sve kablove
3) PCI/AGP kartice
4/5) PSU i matična (na njoj ostaju proc, cooler, i RAM), biraj šta ćeš prvo. ako je malo kućište, prvo PSU.
slažeš obrnutim redom, s tim da PSU stavljaš kad složiš ploču, tako da ti kablovi ne smetaju.
i da, zemi chiefetca. probaj uzet DX Dragon, dosta je veći od DG Dragona.
ja imam LBX i mogu samo skinuti kapu Chiefetcu :thumbs2:
moze li mi tko reci di ima za uzet dx dragona, dali ga ima u crnoj varijanti i naravno-koliko dođe :)
GrannyKiller
04-01-2007, 00:42
moze li mi tko reci di ima za uzet dx dragona, dali ga ima u crnoj varijanti i naravno-koliko dođe :)
Ve-mil, crni, 435kn :wink:
thnx, sve rečeno....ali opet jebiga malo je skup :D nema veze probat cu nesto ucinit (malo odricanja, nista drugo) i skupit novce 8)
GrannyKiller
04-01-2007, 13:40
thnx, sve rečeno....ali opet jebiga malo je skup :D nema veze probat cu nesto ucinit (malo odricanja, nista drugo) i skupit novce 8)
isplatit će ti se :wink: nećeš morat novo kupovat duže vrijeme...
a jeli bolje uzeti njega ( dx dragon ) ili bx i cx. pitam jer im je slična cijena, a kućišta su također :pray:
GrannyKiller
04-01-2007, 21:58
a jeli bolje uzeti njega ( dx dragon ) ili bx i cx. pitam jer im je slična cijena, a kućišta su također :pray:
razlika je u prednjoj maski. DX, BX, CX i GX su istih dimenzija i unutrašnjosti (GX ima par sitnih dodataka), a razlike su u rednjoj masci.
LBX i LCX su već većih dimenzija i kavez za diskove je drugačije sređen.
evo review GX-a. DX je iznutra identičan (nema rupice za spremat vijke na gornjoj gredi):
http://tech-gear.org/reviews/cases/gx01b/index.htm
LBX/LCX se isto razlikuju samo po maski:
http://www.hartware.de/review_497_4.html
ali su 7 cm dulji od DX, GX, BX i CX-a.
ja imam LBX-a, ima jedno mjesto više za vent u odnosu na LCX i USB konektori nisu dilje naprijed nego s strane.
lbx i lcx su malo skublji od dx/bx/cx (ovima je razlika u 20 kn, neznatno) tako da mislija sam ako bi mi moga reći koji od njih nadvladava drugu dvojicu :|
GrannyKiller
04-01-2007, 22:07
lbx i lcx su malo skublji od dx/bx/cx (ovima je razlika u 20 kn, neznatno) tako da mislija sam ako bi mi moga reći koji od njih nadvladava drugu dvojicu :|
ma svi su super, kupi onog kojeg možeš :wink:
ali kao što sam već 10x rekao, LBX i LCX su isti, razlikuju se po prednjoj maski, isto kao što se i GX, Cx, BX, DX razlikuju po maski.
si vidio slike unutrašnjosti? to su razlike između LBX/LCX i ostale trojice
kulamasta
04-01-2007, 22:25
Uzmi nekog coolermastera...
Stovise, dam ti svoga Stackera za malo novaca :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.