Pogledaj cijelu verziju : pomoc plz
rave_or_die
11-12-2006, 20:53
ovako svako malo mi se pc gasio i ja sam mislio da je virus onda kad sam formatiro hdd i reinstaliro windows opet mi se dogada jeli mi moze netko reci zasto ? :cry: :cry: :cry:
pregrijavanje, defektno napajanje, matična ploča.... može biti bilo što, premalo si podataka dao...
kada ti se ugasi onda ga upali i stisni DEL pogledaj temp. procesora.Mozda se pregrijava procesor.
rave_or_die
11-12-2006, 21:12
intel pentium 4 3.2ghz
asus P4C800/p4P800 serie
napajanje neznam mislim oko 400w
jeli trebo jos sta?
NiX4tHeG@M3R
11-12-2006, 21:13
da!!!koja je marka napajanja i otkada ti se počelo događati?i igrama programima ili?
rave_or_die
11-12-2006, 21:14
da!!!koja je marka napajanja i otkada ti se počelo događati?i igrama programima ili?
kad sam kupio pc sve je u redu bilo ima nekoliko tjedana da mi se dogada
marku neznam jeli ima gdje da se provjeri
NiX4tHeG@M3R
11-12-2006, 21:15
[quote="NiX4tHeG@M3R":2gwp0oe5]da!!!koja je marka napajanja i otkada ti se počelo događati?i igrama programima ili?
kad sam kupio pc sve je u redu bilo ima nekoliko tjedana da mi se dogada[/quote:2gwp0oe5]
pa mogao si na servis imaš garanciju!!!koja grafa i koja marka napajanja
rave_or_die
11-12-2006, 21:16
[quote="{B}Łood rAvE{n}":1yh10kus][quote="NiX4tHeG@M3R":1yh10kus]da!!!koja je marka napajanja i otkada ti se počelo događati?i igrama programima ili?
kad sam kupio pc sve je u redu bilo ima nekoliko tjedana da mi se dogada[/quote:1yh10kus]
pa mogao si na servis imaš garanciju!!!koja grafa i koja marka napajanja[/quote:1yh10kus]
otisla garancija :( ge force 6600 256 mb marku napajanja neznam
jel se moze saznat ikako
[quote="NiX4tHeG@M3R":m7y0yb82][quote="{B}Łood rAvE{n}":m7y0yb82][quote="NiX4tHeG@M3R":m7y0yb82]da!!!koja je marka napajanja i otkada ti se počelo događati?i igrama programima ili?
kad sam kupio pc sve je u redu bilo ima nekoliko tjedana da mi se dogada[/quote:m7y0yb82]
pa mogao si na servis imaš garanciju!!!koja grafa i koja marka napajanja[/quote:m7y0yb82]
jel se moze saznat ikako[/quote:m7y0yb82]
Otvori stranicu kučišta i vidi sta pise na napajanju koje je marke.
rave_or_die
11-12-2006, 21:27
[quote="NiX4tHeG@M3R":o83n2fdq][quote="{B}Łood rAvE{n}":o83n2fdq][quote="NiX4tHeG@M3R":o83n2fdq]da!!!koja je marka napajanja i otkada ti se počelo događati?i igrama programima ili?
kad sam kupio pc sve je u redu bilo ima nekoliko tjedana da mi se dogada
pa mogao si na servis imaš garanciju!!!koja grafa i koja marka napajanja[/quote:o83n2fdq]
jel se moze saznat ikako[/quote:o83n2fdq]
Otvori stranicu kučišta i vidi sta pise na napajanju koje je marke.[/quote:o83n2fdq]
nemam pojma koje je ali prije je sve u redu bilo i nekad kad mi se to dogodi i opet upalim pc kaze mi overclock failed please press F1 to run setup to configure it or press F2 to change it to default
ako si kupio vec slozen komp najvjerojatnnije je neon ili neko drugo noname
rave_or_die
11-12-2006, 21:43
ako si kupio vec slozen komp najvjerojatnnije je neon ili neko drugo noname
nemam pojma kako mogu popravi to?
Je si li oc-o procesor ili graficku.
rave_or_die
12-12-2006, 00:04
stvar je u tome sto ja nisam overclocko procesor nego je u postavku bilo stavljeno AUTO mozda je automatski overclocko i kad sam stavio normal tj standard i klikni ok izgasio mi se pc i opet sam nanovo stavio standard i opet mi se izgasio pc i sad sam nekako stavio umjesto 3200 ghz stavio sam 3.19 hgz i opet mi se gasi
stvar je u tome sto ja nisam overclocko procesor nego je u postavku bilo stavljeno AUTO mozda je automatski overclocko i kad sam stavio normal tj standard i klikni ok izgasio mi se pc i opet sam nanovo stavio standard i opet mi se izgasio pc i sad sam nekako stavio umjesto 3200 ghz stavio sam 3.19 hgz i opet mi se gasi
Kada je na Auto onda podize i snizuje takt sam. Znaci kada treba jaca snaga onda poveca brzinu proca za 10%, kada dode do pregrijavanja ili dok je komp u stand by onda se spusta na manji takt od pocetnog.
rave_or_die
13-12-2006, 07:23
u biosu sam vratio postavke na default i od tada mi se nije gasio pc
mozete lockat sad ako zelite
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.