Pogledaj cijelu verziju : novi bug ili vidi
Jel netko kupio novi bug ili vidi? Koji je bolji?
Vidio sam da u bug dvd-u ima IE7 i kažu da je najbolji do sada,bolji i od firefoxa-je li to istina?
Jel netko kupio novi bug ili vidi? Koji je bolji?
Vidio sam da u bug dvd-u ima IE7 i kažu da je najbolji do sada,bolji i od firefoxa-je li to istina?
nije bolji, vec su nasli propuste. Inace moras imati orginal windowse da bi mogao nasnimiti IE7
Lord Ragnarok
04-12-2006, 11:21
jedan VELIKI propust :D
Burek_fr0m_SPACE
04-12-2006, 12:09
Ako se ne varam, IE još uvijek nema ekstenzije poput Firefoxa, a to je nešto zbog čega Firefox neću ostaviti još jaaako dugo...
kulamasta
04-12-2006, 12:50
Cuj... Vidi ima problem kao i PC Play... Najmanji broj stranica u odnosu na konkurenciju, a druga stvar, nekak mi pre mladjahna ekipa tam radi... Treca stvar, pisu gluposti tipa 450 W napajanje iole minimum za neku ozbiljan komp. Mozda na Marsu.... Cetvrta stvar, Jako hvale ona Raptoxx napajanja. Citam forum na PC Ekspertu... Sprdaju se sa tim napajanjem da mi ga je sve zao... Nisam ga osobno testirao, pa sad je kome vjerovat.
GrannyKiller
04-12-2006, 14:05
Citam forum na PC Ekspertu... Sprdaju se sa tim napajanjem da mi ga je sve zao... Nisam ga osobno testirao, pa sad je kome vjerovat.
da li vjerovati komercijali ili ljudima?? hmmm....teško pitanje... :?
a sada Bu.g ili Vidi....Bug!!! puno kreativniji i zanimljiviji časopis (i realniji dakako).
kulamasta
04-12-2006, 14:15
hmmm... Kome verovat? ..a mozda su u sumi? :rotfl:
Za sada vjerujem sebi pa imam vrlo jeftinog i vrlo kvalitetnog cufteka od 360 W koji napaja solidnu konfu... a nema niti 450 W :rotfl:
Cetvrta stvar, Jako hvale ona Raptoxx napajanja. Citam forum na PC Ekspertu... Sprdaju se sa tim napajanjem da mi ga je sve zao... Nisam ga osobno testirao, pa sad je kome vjerovat.
1. na pcekspertu nitko nije istestirao raptoxx napajanje. odrađen je jedan test, ali na nekom demo (brzinski složenom) napajanju za koje je čak i autor testa kasnije potvrdio da to napajanje nije reprezentativan primjerak, jer nema veze s raptoxxima iz trgovine.
2. možeš ga testirat kod mene , 550W v1.3, 6 mjeseci je u konstantnom pogonu, napon na 12V railu je konstantnih 11.84 sa oscilacijama od 11.78-11.92 što bi bilo 0.7% +/- pa si ti misli. ja ću mišljenje o raptoxxu promijenit onaj dan kad netko od vas genijalaca dođe k meni i dokaže mi suprotno
/edit typo
BUG definitivno.Po meni jedini casopis koji stvarno vrjedi 35 kn.Istina imaju isto tonu reklama ali kaj se moze.Sto se povjerenja tice ja sam vec na drugoj generaciji smartbox napajanja od 500w i sluzi me odlicno i to za cjenu od 200 kn tak da se nikada nisam povodio raznoraznim "strucnim" clancima koji su obicno samo zamaskirana reklama.Kad se samo sjetim navijackih recenzija na pc ekspertu gdje su "slavnu" fx 5900xt dizali u nebesa i proglasavajuci ju najboljom kupnjom i karticom u rangu sa 9800 pro. Pokazali su svoju strucnost.Inace najvise volim pokupiti informacije na forumu jer korisnici tih foruma i nemaju neke skrivene motive tako da se mogu osloniti na te informacije.
Donner Kebab
04-12-2006, 15:56
Bug je prošlost, VIDI je budućnost. Mlađahna ekipa Vidia je ono što je Bug imao prije 5 godina. Možda neki opći tekst još uvijek bolje napišu u Bugu, ali VIDI je car za testove.
GrannyKiller
04-12-2006, 16:01
Bug je prošlost, VIDI je budućnost. Mlađahna ekipa Vidia je ono što je Bug imao prije 5 godina. Možda neki opći tekst još uvijek bolje napišu u Bugu, ali VIDI je car za testove.
VIDI to i je...testovi, testovi i samo testovi, tu i tamo neka kolumna. ništa preko BUG-a...
ali kome se sviđa, neka kupuje Vidi, nemam ja ništa protiv.
samo da se ovo ne pretvori u flejm...
Prince-Artas
04-12-2006, 19:32
BUG definitivno.Po meni jedini casopis koji stvarno vrjedi 35 kn
sve ti je rečeno
Prince-Artas
04-12-2006, 19:34
BUG definitivno.Po meni jedini casopis koji stvarno vrjedi 35 kn.Istina imaju isto tonu reklama ali kaj se moze.Sto se povjerenja tice ja sam vec na drugoj generaciji smartbox napajanja od 500w i sluzi me odlicno i to za cjenu od 200 kn tak da se nikada nisam povodio raznoraznim "strucnim" clancima koji su obicno samo zamaskirana reklama.Kad se samo sjetim navijackih recenzija na pc ekspertu gdje su "slavnu" fx 5900xt dizali u nebesa i proglasavajuci ju najboljom kupnjom i karticom u rangu sa 9800 pro. Pokazali su svoju strucnost.Inace najvise volim pokupiti informacije na forumu jer korisnici tih foruma i nemaju neke skrivene motive tako da se mogu osloniti na te informacije.
ma nemoj a u pcplayu (testirano u vidi labu) je ge force 5800 dobila 90+ ocjenu, puuuno veća pogreška od ove sa 5900xt, a 5900xt jest slabija od 9800pro ali ne puno,
i da i ona je u pcplayu dobila veću ocjenu od 9800pro
BUG definitivno.bolji je od vidi-a sto puta
DrunkyDuck
04-12-2006, 21:04
Bug>VIDI
Istina, imaju neki recenzenti svoje musice i osjeti se pritisak sponzora kod usporednih tekstova, ali se uvijek nadje ponesto za svakoga, a i svaki DVD je odlicno slozen.
IE je ogroman, spor i nesiguran. FF ekstenzije su zgodan dodatak ali me ne diraju previse, glavno da sve glatko radi.
Neznam da li uz vidi dobiš dvd-e,prvenstveno zbog toga preferiram bug jer im je dvd velik sa puno programa,hit igara i sviđaju mi se i one šaljive reklame i kratki filmovi :D
Da li se uz vidi još uvijek dobiva dvd ili cd?
Neznam da li uz vidi dobiš dvd-e,prvenstveno zbog toga preferiram bug jer im je dvd velik sa puno programa,hit igara i sviđaju mi se i one šaljive reklame i kratki filmovi :D
Da li se uz vidi još uvijek dobiva dvd ili cd?
dobiva se DVD
inace pretplacen sam na sve informaticke magazine (osim entera :rotfl: ) i mogu reci da me VIDI odusevljava.
enter rula :killyou:
HAHAHAAH ti znas da se sramotis??? :)
aha,ali enter je mnogo kul :(((((((((
NHF ali enter je za početnike, što je dobro za neke jer nisu svi ufurani u taj svijet
Ljudi inace samo da vas upozorim serete na forumu po VIDI koji je ustvari VIDIjev forum jer je pcplay takoder dio VIDI-a tj. iste redakcije samo sto izdaju 2 casopisa.
BUG ima par pametnih ljudi, ali ionako se nemoze iz tih casopisa previse nesto nauciti jer su opisi daleko od opisa. recimo bilo nesto za flash u jednom broju i naravno nista nemozes napraviti jer su opisi za nista, kaze primjeni to i to na to i to, a u naslovu pise flash od a do ž
DrunkyDuck
05-12-2006, 21:25
Ljudi inace samo da vas upozorim serete na forumu po VIDI koji je ustvari VIDIjev forum jer je pcplay takoder dio VIDI-a tj. iste redakcije samo sto izdaju 2 casopisa.
Da, I? Koliko vidim, ne pise u pravilima foruma da je uvlacenje u guzicu obavezno.
Uostalom, ne vidim da netko sere po VIDIju, svi su dali svoje razloge bez nekog vrijedjanja.
BTW, vidim da je sad moguce napisati Bug bez mijenjanja teksta. To je ok.
Evo gore je netko citirao jedan od bisera buga. Iz Buga poznam par ljudi, i smatram da je kvalitetan, ali VIDI se stvarno poboljsao i stvarno moram priznati da svakim danom postaje sve kvalitetniji
rave_or_die
05-12-2006, 23:29
i want hacker back :cry: :cry:
i want hacker back :cry: :cry:nme2 :cry: :cry: ,btw ono za enter sam se šalio lol :o
Scuderia
06-12-2006, 00:08
BUG je najbolji.....vidi je čisto sranje
vidi je sasvim okej časopis :wink:
demetrius
07-12-2006, 13:17
ovakos imam novi vidi i bug
vidi izlazi na cd??? wtf???cd je 0,od buga je dvd i nakrcan svim i svačim,i zato skuplji 3 kn,31,80 vs 35kn,oavj broj donosi test pws,wtf??dogovor vidia i buga o istoj temi,meni sve oviso ko je koju temu koji mejsec obradio prošli bug nisam ni kupio jer su tema bili dosadni noteebuci,rame uz rame su ova 2 broja,test 8800 gtx i gts,ti odluči.
vidi izlazi na cd??? wtf???cd je 0,od buga je dvd i nakrcan svim i svačim,i zato skuplji 3 kn,31,80 vs 35kn,oavj broj donosi test pws,wtf??dogovor vidia i buga o istoj temi,meni sve oviso ko je koju temu koji mejsec obradio prošli bug nisam ni kupio jer su tema bili dosadni noteebuci,rame uz rame su ova 2 broja,test 8800 gtx i gts,ti odluči.
Kak to da je na DVD dosao ???
Pa inace bi trebao biti na DVD. Pa u zadnjih 5 mjeseci je izlazio na DVD koliko se sjecam
gledam jutros Dobro jutro Hrvatska i kaže predstavnik Microsofta u Hrvatskoj kako je IE7 tako jako siguran pa sam se nasmijao-vi trvdite da je nesiguran i mislim da vama vjerujem :)
gledam jutros Dobro jutro Hrvatska i kaže predstavnik Microsofta u Hrvatskoj kako je IE7 tako jako siguran pa sam se nasmijao-vi trvdite da je nesiguran i mislim da vama vjerujem :)
Pogledaj na netu da su nasli vec propuste, ali onaj IE koji ce biti u visti ce biti bolji i sigurniji. Meni se svida sta je dobio tabove i to, ali mi je sporiji od firefoxa
demetrius
07-12-2006, 14:12
Pa inace bi trebao biti na DVD. Pa u zadnjih 5 mjeseci je izlazio na DVD koliko se sjecam
vidi je na cd bug na dvdu.
vidi je na cd bug na dvdu.
to me najviše smeta kod vidija,zašto više ne izdaju dvd?
Scuderia
09-12-2006, 17:16
kupio sam novi bug i kao uvjek iznenadio sam se.....pozitivno...ofkors....novine su odlične...
kupio sam novi bug i kao uvjek iznenadio sam se.....pozitivno...ofkors....novine su odlične...
ja isto i dvd je uvijek dobar,imaš sve-od igara do najnovijih drivera i različitih programa i slično
posebnost su kolumnisti koji ne jebu nikog,uvijek nekog pljuju
whiteheat
12-12-2006, 21:49
gg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.