Pogledaj cijelu verziju : EVE Online
to s tri i bob je malo preoćito
TRi i BoB su skupa - to ziher.
Ona prića koja nam je servirana zašto su GF i BoB imali reset - teško mi je vjerovati. Bio sam scout tom gangu i znam kaj je bilo. Toliko minorno i nebitno da nije vrijedno spomena.
Mene više razočaralo kaj općenito ekipa u mom bivšem korpu i alijansi ( GF ) su intelektualne amebe bez imalo karaktera i poštovanja. Komunikacije se svodi na shit,f*ck, fof ... itd. Osobno se volim zezat na taj način, ali kad je zezancija je, a kad se nešto dogovara smo ozbiljni.
Bio sam tamo kratko i vidio samo vrlo velika ega sa malo toga da se podkrijepi.
BRUCE - bili smo arogantni, ali barem pristojni. Friendly atmosfera.
Hydra - laid back. Isto tako dosta friendly.
GF - ne znam kakvi su u PVP, ali u međuljudskim odnosima imam većinoma loša iskustva.
Ah .... Teško je naći neki lad back corp sa kojim možeš malko roaming PVP i mir. Netko zabije 10-ak likova i odmah mu e-peen ko u John Holmesa ...
Rngd Diego
16-09-2008, 13:30
Ajde necemo o TRI i BoB i NC vise.
Samo ako je TRI i BoB zajedno kako to da ih zabijamo svaki dan i da im rokamo capitale? :D
Nego BBQ.
Croatia Zagreb BBQ 27-28th September 2008
Well we are holding another BBQ in Zagreb and everyone is more then welcome to come.
It will be 2 days event, starting from Saturday morning ending at Sunday evening.
Money part of BBQ needs will be 100 Croatian Kuna, which is 15 Euros. Money will be transfered to a account number in bank which will be provided here. That don't include accommodations or travel part ofc.
Accommodations part:
http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... greb-15952 (http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/FulirHostelZagreb-Zagreb-15952)
Some of best hostels in town. Cheap as fuck as well. In frigging center of Town as well.
My mobile phone number: +385 98 967 0 967
Any questions you can direct on me. Account number will be posted soon tm here.
Tudum Zag0rac
16-09-2008, 14:09
TRi i BoB su skupa - to ziher.
Ona prića koja nam je servirana zašto su GF i BoB imali resetS- teško mi je vjerovati. Bio sam scout tom gangu i znam kaj je bilo. Toliko minorno i nebitno da nije vrijedno spomena.
Mene više razočaralo kaj općenito ekipa u mom bivšem korpu i alijansi ( GF ) su intelektualne amebe bez imalo karaktera i poštovanja. Komunikacije se svodi na shit,f*ck, fof ... itd. Osobno se volim zezat na taj način, ali kad je zezancija je, a kad se nešto dogovara smo ozbiljni.
Bio sam tamo kratko i vidio samo vrlo velika ega sa malo toga da se podkrijepi.
BRUCE - bili smo arogantni, ali barem pristojni. Friendly atmosfera.
Hydra - laid back. Isto tako dosta friendly.
GF - ne znam kakvi su u PVP, ali u međuljudskim odnosima imam većinoma loša iskustva.
Ah .... Teško je naći neki lad back corp sa kojim možeš malko roaming PVP i mir. Netko zabije 10-ak likova i odmah mu e-peen ko u John Holmesa ...
Zanimljivo mi je to sto ti tu pricas.......
Zasto smo resetirani od BOB-a Jebidus zna.To sto ti nije htio reci vidi se kolko je imao povjerenja u tebe.Nisi bio scout u tome gang i to je cinjenica jer ja znam ko je bio.
Hvala na komplimentu za moj inelekt jer vidim da je daleko veci od tvojega.Vidim da te ljubomora izjeda totalno.Neznam od kuda ti ovo o razgovoru u alijanci,ali cini se da si bio jako kratko.Zanimljivo da sudis o nama,a niti nas nisi upozno.
Kazes neznas kakvi smo u pvp-u.Bolji od tebe i od NC-a
Nemoj se ljutit,ali daj mi neke argumente pa cu ti replicirat sa argumentima.Ovako sam se spustio na tvoju razinu da ti objasnim neke stvari.Kad nadjes neki argument protiv nas napisi ga pa cu ti ja replicirat sa kontra argumentom.
Tolko o amebama.
P.S.Ej ljudi daj se malo pomaknite jer moj je EGOOOOOOOOOO tolko velik da mi treba prostora.
Tudum Zag0rac
16-09-2008, 14:59
[quote="Rngd Diego":2h17csuu][quote="Lord Raven":2h17csuu]sta se desilo izmedju boba i goofellasa?
vidim da su se poceli rokati obostrano...nego...evo da napisem i ja ponesto...
NC je proslo svrseno vrijeme...jos se borimo al je pitanje do kada...sad su napokon tri i bob zajedno pa znamo na cemu smo..
preksinoc bio u fightu u d7...jebote...lag je bio ubitacan...nisam usipio lockat nista...jedva da ucitam grid...ship pici sam bez kontrole..sve kasni...nako sat-dva natezanja odustao od svega .. napravio log out i osa spavat... :thumbs1:
sutradan vidim da i ono sto sam ko bajagi uspio lockat i pucat...to je bio samo privid..nigdje me nema na kb...pa hebi ga... :oops:
sta ce bit poslije .. nitko ne zna...al jednog dana kad bob se vrati nazad u delve...tri i ostali ce platit ako nas bude jer je cinjenica da je tri samo bob spasio (pa i tako sto im je 'udijelio' dva titana)... btw...oni su vec bili na izdisaju... :hangin:
Goodfellas i BoB su se resetali radi nekog lika retardiranog. No nije bitno. I dalje su plavi sa DICE :D
Ali ovo sto ti pricas o TRI covjece :P Neznam odakle vama takve informacije. Ili bas toliko mrzite TRI da ono fakat vjerujete da im je BoB dao ista a kamoli 2 Titana :D LOL
Pa ja sam vise manje u sirem vodstvu BoBa, pa ja nemam pojma o tome. Nama je TRI neutralan i kao takav isto target ko i NC.[/quote:2h17csuu]
diego...tri nije ima nego jednog titana i to rangaroka..i odjednom...vidi dobio dva erebusa...nemaju space nema love a ono dva titana...pa i mala djeca znaju da se netko smilovao tri...a zna se tko je to...onaj se rangarok vise ni ne dolazi online...
da nisu dobili ta dva titana tri bi vec bio out of vale...i to je svima jasno...a samo je bob-u odgovaralo da tamo i ostanu jer bi ipak bilo mnogo teze gbc protiv nc..ovako tu i tamo uleti tri pa da malo oduska...
sinoc ili preksinoc...nije vazo...tri i bob su zajedno kampali stanicu u wh...nisu pucali jedno na drugo i to kb moze potvrdit...jeste li blue ili niste, ne znam, ali radite zajedno i ne fightate se medjusobno...to je cinjenica...necu govorit o tri ili bob pat alliancama, jer vidim da to za njih ne vazi...
ja ne mrzim tri niti sam ih ikad mrzio...samo ih postujem...al ne toliko koliko sam postovao onaj stari tri prije raspada...dapace, kako mogu mrzit nekoga kad sam se s njima borio protiv NC u branchu...
malo mi doslovno smeta sto bob ima spijune na sve strane...hebote...znaju sve nase naredbe sa ts prije nogo sto ih napravimo i to na localu prenesu... :thumbs1: :yuck:
uvijek sam o bobu mislio najbolje i imali su moj respect ali nakon ovog srozali su se na nivo goonsa...
pa zadniji put kad smo isli u jzv area dropali su titana na nas odmah (sir molle alt..shrike...u avataru), je, prezivio sam al kako je nas fc davao naredbe na ts tako se bob nalazio isto tamo kad i mi... :gitara: ...nakon sto ste dropali titana ja greskom otisao na mgam gate u q3...naredba fc bila za jzv gate (jzv je dead end i naredba je bila nelogican i neocekivana, upravo je zato i dana :rambo: )...cijeli bob je vec bio na getu...worpali tamo kad i mi...a na mgam nikoga...hebote...
i onda ko kreteni jumpali za nama u jzv umjesto da cekaju (nemamo gdje pobjec) i dali na priliku da jumpamo back i fightamo se i izvucemo se...
zalosno je da su bobu potrebni spijuni, i onda nam na caod govore kako ne branimo jzv i mgam...kako se borit protiv nekoga tko je jaci i jos uz to zna svaki tvoj potez u gangu unaprijed?!? :bravo: ... naravno da necemo ulazit u fight pod takvim uvjetima jer je to vec unaprijed izgubljena bitka...ljudi su frustrirani s time igricam spijuna, ja osobno jesam..[/quote:2h17csuu]
Sori Olivere ali lupetas gluposti.Reko sam ti ako te sto zanima samo me convaj ingame i dati cu ti sve podatke.
Evo recimo procitaj ovo:
http://www.kugutsumen.com/showthread.php?t=2785
Drugi TRI titan je doso od rusa iz drone regija.Necu ici u detalje ali eto ti dokaza da lupetas gluposti.
Ovo sa spijunima.Molim te nemoj plakat jer vi ste isto imali spijuna kod nas.Ja kaze u fleet da zajebem vaseg spiju 3JN gate je cist mozes skocit.Svi vasi sa posa u tome trenutku krecu na 3JN gate.Dok na Chanal comandu na TS-u govorim
nasem JF pilotu da skoci u 0-2 kroz AGG gate da je cisto sada??????
Kazes zlo ti je od spijuna.Prijatelju mene svaki dan konvaju ljudi iz PURA da bi mi prodali info o vasem posu ili sta sve ne.Kao 1BIl je njihova cijena.Nebi ni sam vjerovo na kolko visokim polozajima su ti ljudi.Kazu za 1BIL sve rade.
Tak da mi nemoj pricat o spijunima jer to je smjesno.Svi imaju spijune.Svi zele prodat svakoga.
Tako ti je u RL.Tako ti je i u EVE-u
Rngd Diego
16-09-2008, 16:31
Ajde necemo o TRI i BoB i NC vise.
Samo ako je TRI i BoB zajedno kako to da ih zabijamo svaki dan i da im rokamo capitale? :D
Nego BBQ.
Croatia Zagreb BBQ 27-28th September 2008
Well we are holding another BBQ in Zagreb and everyone is more then welcome to come.
It will be 2 days event, starting from Saturday morning ending at Sunday evening.
Money part of BBQ needs will be 100 Croatian Kuna, which is 15 Euros. Money will be transfered to a account number in bank which will be provided here. That don't include accommodations or travel part ofc.
Accommodations part:
http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... greb-15952 (http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/FulirHostelZagreb-Zagreb-15952)
Some of best hostels in town. Cheap as fuck as well. In frigging center of Town as well.
My mobile phone number: +385 98 967 0 967
Any questions you can direct on me. Account number will be posted soon tm here.
BAcili ste vaznu stvar na stanicu iza zato bump :D
Lord Raven
17-09-2008, 06:23
Evo recimo procitaj ovo:
Drugi TRI titan je doso od rusa iz drone regija.Necu ici u detalje ali eto ti dokaza da lupetas gluposti.
Ovo sa spijunima.Molim te nemoj plakat jer vi ste isto imali spijuna kod nas.Ja kaze u fleet da zajebem vaseg spiju 3JN gate je cist mozes skocit.Svi vasi sa posa u tome trenutku krecu na 3JN gate.Dok na Chanal comandu na TS-u govorim
Kazes zlo ti je od spijuna.Prijatelju mene svaki dan konvaju ljudi iz PURA da bi mi prodali info o vasem posu ili sta sve ne.Kao 1BIl je njihova cijena.Nebi ni sam vjerovo na kolko visokim polozajima su ti ljudi.Kazu za 1BIL sve rade.
Tak da mi nemoj pricat o spijunima jer to je smjesno.Svi imaju spijune.Svi zele prodat svakoga.
Tako ti je u RL.Tako ti je i u EVE-u[/quote]
tudume...aj malo oladi...ipak je ovo igra...briga me vise i za tri i za bob i za vas iskreno...ionako odlazim iz pure-a uskoro jer mi je puna kapa pure-a i njihovih vodja koji su pustili vale bob-u
eto, i vi cete dobit titana ako je istina da vam se pridruzuje dio ekipe iz UNS-a
al, ni to mi vise nije vazno...
pure ce se raspast...previse kerbera koji samo misle na isk...i to su zasluzili...
Bar sam tu ja velike sreće u cijelom alliance mozda nas ima 5-10 minera. Kada pitaš za industry ljudi me gledaju s ??? o ćemu ti. Imamo samo dva sustava s crokitom i uvijek ga ima za majnati.
Ok jel septembar 9, 10 ili 11 mjesec. Sory me dumb. Buraz je mislio doći ali je ne znam
Eto i tuduma ovdje. Na forum.hr je skroz banana više išta postati. :bravo:
Rngd Diego
17-09-2008, 11:19
septembar je deveti mjesec lol
Tudum Zag0rac
17-09-2008, 12:16
Evo recimo procitaj ovo:
Tako ti je u RL.Tako ti je i u EVE-u
tudume...aj malo oladi...ipak je ovo igra...briga me vise i za tri i za bob i za vas iskreno...ionako odlazim iz pure-a uskoro jer mi je puna kapa pure-a i njihovih vodja koji su pustili vale bob-u
eto, i vi cete dobit titana ako je istina da vam se pridruzuje dio ekipe iz UNS-a
al, ni to mi vise nije vazno...
pure ce se raspast...previse kerbera koji samo misle na isk...i to su zasluzili...[/quote]
Ajd sori Olivere mozda si me krivo shvatil.Znas mene da sam veliki emo i da ga kad kad znasm zasrat.Samo ti kazem od kuda su titani stvarno dosli.
Znas da te vec godinu i pol zovem k nama i da sam uvjek ok prema tebi.To kaj se sprdam na pure i sam vidis zasto.Svaka cast nekim deckima iz pura trude se kolko mogu,ali i sam si videl kaj ostatak radi sto je jako zalosno.
Da istina je da nam dolazi Sacul.Dolazi nam jos nekoliko jacih korpova,ali to neka bude iznanadjenje.Kao sto su napisali
TRI/GODS ce zapravo biti ko stari TRI bez OSHITA I DORMA ali sa nekim novostima.
Moja je ponuda jos otvorena!!!!
Tudum Zag0rac
17-09-2008, 12:18
Bar sam tu ja velike sreće u cijelom alliance mozda nas ima 5-10 minera. Kada pitaš za industry ljudi me gledaju s ??? o ćemu ti. Imamo samo dva sustava s crokitom i uvijek ga ima za majnati.
Ok jel septembar 9, 10 ili 11 mjesec. Sory me dumb. Buraz je mislio doći ali je ne znam
Eto i tuduma ovdje. Na forum.hr je skroz banana više išta postati. :bravo:
De si stari!!!!
Pogle na forumu.hr kako palim AXIA i JEREMIU.Totalno lude na mene.Hoce me zasmackat a smack mu gori od goonsa.
Ja dolazim sigurno,pa ipak rade konacno mora viditi moju ruznu njusku:D
Ma dosta mi je vise AXImorona :kill: Jedi po želudcu samo .
Samo da se hvalim, zaradio sam si za rorquala, opremu i osiguranje u zadnja dva tjedna majnanja. Još dva tjedan dana truda biti će i carrier i jedno 10tak BS-ova. U ovom prokeltom ratu (dok se evoke trudio) cijelo vrijeme u prokletom suportu s interceptorima.
Lord Raven
23-09-2008, 12:59
[quote="Lord Raven":2mkl8wfh]Evo recimo procitaj ovo:
Ajd sori Olivere mozda si me krivo shvatil.Znas mene da sam veliki emo i da ga kad kad znasm zasrat.Samo ti kazem od kuda su titani stvarno dosli.
Znas da te vec godinu i pol zovem k nama i da sam uvjek ok prema tebi.To kaj se sprdam na pure i sam vidis zasto.Svaka cast nekim deckima iz pura trude se kolko mogu,ali i sam si videl kaj ostatak radi sto je jako zalosno.
Da istina je da nam dolazi Sacul.Dolazi nam jos nekoliko jacih korpova,ali to neka bude iznanadjenje.Kao sto su napisali
TRI/GODS ce zapravo biti ko stari TRI bez OSHITA I DORMA ali sa nekim novostima.
Moja je ponuda jos otvorena!!!![/quote:2mkl8wfh]
ma znam ... mozda sam i sam malko previse emo oko svega ovog...cijenim tvoj poziv...i rado bih vam se pridruzio..al istina je samo ta da ocu s bratom a on trenutno nece nigdje nego gdje jesmo...tri bivsa corpa iz pure idu s novim alliancom..pa cemo vidjet...
čini mi se da će biti opakog rata :rambo:
:( ne mogu se editai pa evo novi replay.
Kolone goonsa i tcf prolaze kroz bwf. Izgleda da su odlučili da je ovo otišlo predaleko. I nama je danas kao poceo rat protiv boba.
Lord Raven
30-09-2008, 12:23
moram priznat da sam se zasitio eve-a
sto se tice gf, mowe i devine ekipe...pa meni su totalno dobri..moram priznat da mi jedan od zadnjih fightova protiv njih u 0-2 bio jako odlican...lag je bio skoro u razini igrivosti pa je i s time fight bio zanimljiv iako sam u vecini slucajeva spusio ship :thumbs2:
zakljucio sam da mi je eve dosadio najvise zbog laga, pucanja servera i ostalih sranja koja su ovu igru skoro doveli do neigrivosti...vlasnici servera ulazu u shitove (kao sto je setanje u stanici ... wtf...da ocu setat po stanici onda bi igro nesto drugo) sto ce vjerovatno dodatno usporit i ovako sporu igru...
eve bez pvp je obicni shit, nezanimljiva igrica...bar za mene :gitara:
zasto prigovaram na lag, pa vjerovatno zato sto nemam vise vremena za sjedit 3 sata ispred pc-a i cekat da mi se lik logira, nije mi to ni zanimljivo niti uzbudljivo...pa onda se napokon logiras (ako imas srece)... pa cekas jedno 30-1h vremena da ti se ucita grid da bi po walletu skuzio da si zginuo... :hangin:
eto, hvala ccp za to al to meni ne predstavlja niti zadovoljsto niti gust :thumbs1:
moj savjet buducim igracima, ako se odlucite igrati eve ... nemojte ulazit u velilke blokove allianci (aka gbc ili nc)...radije neki mali dobra pvp corp...mozda vam bude zanimljivo jer su mali fightovi jos uvijek igrivi i zanimljivi...
ja sam prosao sve...i mogu vam rec da je lag i pucanje servera jako deprimirajuce jer najcesce sve vrijeme radite na eve da bi se fightali i kad to na kraju izostane, onda se zapitate zbog cega uopce igrate :-x
eh, da jos spomenem i to da me kao postenog kupca (pa placam ovaj shit) najvise nervira los proizod koji je poprilicno skup :scared:
moram priznat da sam se zasitio eve-a
sto se tice gf, mowe i devine ekipe...pa meni su totalno dobri..moram priznat da mi jedan od zadnjih fightova protiv njih u 0-2 bio jako odlican...lag je bio skoro u razini igrivosti pa je i s time fight bio zanimljiv iako sam u vecini slucajeva spusio ship :thumbs2:
zakljucio sam da mi je eve dosadio najvise zbog laga, pucanja servera i ostalih sranja koja su ovu igru skoro doveli do neigrivosti...vlasnici servera ulazu u shitove (kao sto je setanje u stanici ... wtf...da ocu setat po stanici onda bi igro nesto drugo) sto ce vjerovatno dodatno usporit i ovako sporu igru...
eve bez pvp je obicni shit, nezanimljiva igra...bar za mene :gitara:
zasto prigovaram na lag, pa vjerovatno zato sto nemam vise vremena za sjedit 3 sata ispred pc-a i cekat da mi se lik logira, nije mi to ni zanimljivo niti uzbudljivo...pa onda se napokon logiras (ako imas srece)... pa cekas jedno 30-1h vremena da ti se ucita grid da bi po walletu skuzio da si zginuo... :hangin:
eto, hvala ccp za to al to meni ne predstavlja niti zadovoljsto niti gust :thumbs1:
moj savjet buducim igracima, ako se odlucite igrati eve ... nemojte ulazit u velilke blokove allianci (aka gbc ili nc)...radije neki mali dobra pvp corp...mozda vam bude zanimljivo jer su mali fightovi jos uvijek igrivi i zanimljivi...
ja sam prosao sve...i mogu vam rec da je lag i pucanje servera jako deprimirajuce jer najcesce sve vrijeme radite na eve da bi se fightali i kad to na kraju izostane, onda se zapitate zbog cega uopce igrate :-x
eh, da jos spomenem i to da me kao postenog kupca (pa placam ovaj shit) najvise nervira los proizod koji je poprilicno skup :scared:
Potpisujem sve, osim tvrdnje pri kraju (da je shit). Nije shit, al brate cemu placat ako nema dovoljno zabave/u odnosu na grindanje (misije, kopanje...). Jedino ak su nekom i misije zabavne... :bravo: .
Trenutacno (zadnjih par mjeseci) je i kod mene prisutno zasicenje, pa se lijecim WAR-om. :D
Al da cu se jednog dana vratit na ovaj shit- hocu! :)
Rngd Diego
30-09-2008, 14:34
BBQ slike.
BBQ ended good
Pics.
http://www.flickr.com/photos/terlisimo/ ... 575365377/ (http://www.flickr.com/photos/terlisimo/sets/72157607575365377/)
http://www.flickr.com/photos/terlisimo/ ... 5377/show/ (http://www.flickr.com/photos/terlisimo/sets/72157607575365377/show/)
http://www.uploading.com/files/48A8WT54/Zabreg.rar.html
http://marvin.kset.org/~khum/zagreb_bb/
I tak ...
Koljem po WAR-u, pa sam malko zapustio EVE. Kaj se događa na bojišnici ?
Tko gubi, tko dobiva i tko je danas kuja koja prima :rambo:
Lord Raven
08-10-2008, 19:33
I tak ...
Koljem po WAR-u, pa sam malko zapustio EVE. Kaj se događa na bojišnici ?
Tko gubi, tko dobiva i tko je danas kuja koja prima :rambo:
ja nemam pojima sto se dogadja...skoro tri tjedan sam out...malko odmora od eve mi je dobro doslo
po zadnjim saznanjima od brata koji je dosta aktivnan..izgleda da se bob preselio iz valea u tribute...a da su tcf, goonsi, daisho i kia krenuli na tri...
Mogu samo reci gf za sinoć u c-f. Yet again nasjeo sam pošto je rećeno da FC neće biti KIAEDDz, kada ono jel. Pokolj u svakom slućaju je bio. Ja sam se barem izvukao. Još uvijek sam zbunjen kako. Ja sam nabrojao 14 ljudi da se izvuklo što podova što brodova.
Tudum Zag0rac
16-10-2008, 10:55
Mogu samo reci gf za sinoć u c-f. Yet again nasjeo sam pošto je rećeno da FC neće biti KIAEDDz, kada ono jel. Pokolj u svakom slućaju je bio. Ja sam se barem izvukao. Još uvijek sam zbunjen kako. Ja sam nabrojao 14 ljudi da se izvuklo što podova što brodova.
Da konacni rezultat je bio negdje oko 340 brodova ubijenih za 42 izgubljena.To su podaci sa TRI+GODS killboarda.
No sada to vise nije ni vazno kad si sada nas.Sada mozes da pucas po Kiamoronu bez okljevanja.
Da konacni rezultat je bio negdje oko 340 brodova ubijenih za 42 izgubljena.To su podaci sa TRI+GODS killboarda.
No sada to vise nije ni vazno kad si sada nas.Sada mozes da pucas po Kiamoronu bez okljevanja.
Zvući kao masovni pokolj. Jadan FC koji je izgubio 340 brodova da bi ubio smisao života :boohoo:
Činimi se da ću naplatiti neke dugove PL-u :)
Evo od mene kratki update, nisam bio ovdje 100 godina...
Inace ja sam brat od Lord ravena...
Pure se razdijelio, kao sto se zna, tri glavna PvP corpa su osnovala novi alliance, i u ta tri corpa su svi dosadasnji FC-ovi od Purea, oni koji su dobili sve ratove do sad, te su ti corpovi na vrhu po kilovima na Pure KB...
Preselili se u Venal, malo se tucemo s White Noise, i Tri je tu, a i Goodfellas se pojave tu i tamo...
Cini mi se da se GBC i North (samo MM i Rzr kad se pojavi) se koju po Tributeu, uz Tri, Kia&co i PL vjerujem da je zabavno...kad se malo sredimo, prodruziti cemo se zabavi...
Rngd Diego
20-10-2008, 23:31
Evo od mene kratki update, nisam bio ovdje 100 godina...
Inace ja sam brat od Lord ravena...
Pure se razdijelio, kao sto se zna, tri glavna PvP corpa su osnovala novi alliance, i u ta tri corpa su svi dosadasnji FC-ovi od Purea, oni koji su dobili sve ratove do sad, te su ti corpovi na vrhu po kilovima na Pure KB...
Preselili se u Venal, malo se tucemo s White Noise, i Tri je tu, a i Goodfellas se pojave tu i tamo...
Cini mi se da se GBC i North (samo MM i Rzr kad se pojavi) se koju po Tributeu, uz Tri, Kia&co i PL vjerujem da je zabavno...kad se malo sredimo, prodruziti cemo se zabavi...
Dead alliances je najbolje ostaviti mrtvima :P
Mislim pritom na Pure :P
BruceLeeMinmatar
06-11-2008, 12:16
hoce neko kupit char-a?
Minmatar rasa, 49 mil sp-a, pvp skillan na max, 18 mil sp u gunnery sve na 5 samo minmatar.
Vozi sve od inty-a do Bs-a na 5, sve specializacije na 5, dobri drone skillovi bla bla bla.
Ako ima zainteresiranih saljite pm.
Hey you je p***a:) poz
Arbiter of Change
12-11-2008, 12:29
Kakva su mišljenja po pitanju Quantum Risinga?
Gledao sam onu prezentaciju station walkinga (iako samo slike, ništa od videa još) i izgleda prokleto impresivno.
Gledao sam onu prezentaciju station walkinga (iako samo slike, ništa od videa još) i izgleda prokleto impresivno.
QR je ekspanzija sa podosta sitnica, ali NE station walking. To dolazi krajem 2009. godine :D
Ovo je više bila ekspanzija za industrijaliste - barem tako vele ...
QR je ekspanzija sa podosta sitnica, ali NE station walking. To dolazi krajem 2009. godine :D
Nesto su poradili i po tipu laga (stackless IO i jos neke cake), il je to samo mazanje ociju? Nisam stigo jos isprobat...
Arbiter of Change
20-11-2008, 21:24
Ma znam, to je samo ispalo povezano jer nisam odvojio. :)
btw, što se očekuje potpuno eliminiranje laga kod masovnih borbi prilikom prelaska na 64 bitnu aparaturu servera?
Lord Raven
21-11-2008, 07:57
pozdrav svima...cisto da se javim..
eve vec ne igram skoro 2 mjeseca..mozda i vise...
cisto sumnjam da cu se i vratiti eve-u...dao sam burazu acc
nije mi jasno ovo bildanje cijena na marketu time codova...60d dodje oko 600 mil ?!??!..i to je trenutno
ja sam 90d codove kupovao po 320milja ima nepuna godina dana unatrag...pa mi sama logika bildanja cijena nide nikako u glavu...
sasvim sigurno da necu placati za eve (previse minusa igrica ima s mog stajalista), a i duplanje cijena kodova ingame lovom uz skracivanje vremena isto tako pogoduje mojoj odluci da kazem eve-u final zbogom...
pratim tu i tamo sto se desava al cisto eto onako usput...
uz ovakvu svjetsku krizu interaktivana zabava i placanje iste dodje vise nego luksuz...pa bi po toj logici i ovo trebalo ici dolje s cijenama a ne gore
Nemam pojma glede nove ekspanzije, kao industry je orjentirana. Ja sam majner kada mi se da majnati tako da ne vidim neke promjene za ja. Kontam da cu si tu jednu orcu mozda i nabaviti ali mi je bed kako je prevesti u 0.0 tako da ne znam.
Sybelius
21-11-2008, 16:46
nije mi jasno ovo bildanje cijena na marketu time codova...60d dodje oko 600 mil ?!??!..i to je trenutno
ja sam 90d codove kupovao po 320milja ima nepuna godina dana unatrag...pa mi sama logika bildanja cijena nide nikako u glavu...
sasvim sigurno da necu placati za eve (previse minusa igra ima s mog stajalista), a i duplanje cijena kodova ingame lovom uz skracivanje vremena isto tako pogoduje mojoj odluci da kazem eve-u final zbogom...
uz ovakvu svjetsku krizu interaktivana zabava i placanje iste dodje vise nego luksuz...pa bi po toj logici i ovo trebalo ici dolje s cijenama a ne gore
Cijena GTC za isk je stvar igraca, Ponudjac moze staviti kakvu god cijenu zazeli , jer prodaje svoj GTC koji je kupio po standardnoj cijeni za svoj real life novac.
A sto se tice globalne gospodarske krize i luksuza , logika je da luksuz ide na vise sa cijenama a ne obrnuto.Odnosno da se ljudi odricu luksuza.Mnogo igraca iz mog corpa je napustilo igranje iz tog razloga ,kazu da ne mogu placati vise za igranje jer ima potrebnijih stvari npr.stanarine...
Lord Raven
21-11-2008, 23:41
sasvim sigurno da necu placati za eve (previse minusa igra ima s mog stajalista), a i duplanje cijena kodova ingame lovom uz skracivanje vremena isto tako pogoduje mojoj odluci da kazem eve-u final zbogom...
Cijena GTC za isk je stvar igraca, Ponudjac moze staviti kakvu god cijenu zazeli , jer prodaje svoj GTC koji je kupio po standardnoj cijeni za svoj real life novac.
A sto se tice globalne gospodarske krize i luksuza , logika je da luksuz ide na vise sa cijenama a ne obrnuto.Odnosno da se ljudi odricu luksuza.Mnogo igraca iz mog corpa je napustilo igranje iz tog razloga ,kazu da ne mogu placati vise za igranje jer ima potrebnijih stvari npr.stanarine...
ako pratis trziste svjetsko, cijene luksuznim stvarima padaju..evo, daju automobile pa svim mogucim popustima samo da prodaju i onako ce otpustiti 50% radnika...logika bi bila da cijene luksuznih dobara treba da padaju jer je luksuz na zadnjem mjestu u potrosackoj kosarici u ovakvoj globalnoj krizi...
stoga, misljenja sam ukoliko provajder zeli zadrzati igrace aktivnima morat ce uskoro snizit cijene ... samo bildanje cijena time codova za isk je pokazatelj da ljudi ne zele kupovati RL novcem codove pa oni sto kupuju bildaju cijene
ja sam definitivno odlucio da novce necu davati za eve...ima, kako si rekao, i vaznijih stvari
Ne znam ali cijena svinjetine je ostala ista ne ide gore a vidjet ce mo za eve. Svinjocid me nažalost omeo ovome da prisustvujem ovome
http://kb.eve-gods.org/?a=kill_detail&kll_id=870471
Retard Titan fit FTW !
Još da je imal MWD i to je to - nerf speed plox :gitara:
Blacky_123
26-12-2008, 01:29
Svida mi se igra, mislim da cu se preplatit
Nego imam par pitanja:
Ja sam skinuo igru, znaci otidem u crovortex, kupim prepaid i unesem ga?
Ima neka HR grupica koja igra EvE online i da ima voice chat ukljucen?
Malo cu bit naporan ovih par dana dok ne razrjesim misteriju igranja EvE online :D
Svida mi se igra, mislim da cu se preplatit
Nego imam par pitanja:
Ja sam skinuo igru, znaci otidem u crovortex, kupim prepaid i unesem ga?
* Da
Ima neka HR grupica koja igra EvE online i da ima voice chat ukljucen?
* Pretpostavljam. Za sada se jonaj u kanal - Zivac. Tamo je Cro ekipa.
Malo cu bit naporan ovih par dana dok ne razrjesim misteriju igranja EvE online :D
* Samo ti daj :thumbs2:
Zna li itko sta je s eve codovima i vorteksom... vec 10-ak dana pise uz Eve kod da je privremeno nedostupno??
Ne kupuj na crovortex, preskupo je ako se ne varam, tamo je baš za eve prenapuhana cijena. To neka ti bude zadnja opcija.
vo .. nakon duzeg vremena loorkanja pojavih se i na ovom forumu: Igram EVE online vec skoro pune tri godine i aktivan sam cijelo vrijeme. u ovo intro tekstu, (da budem iskren - cijeli je copy paste sa drugih foruma:) cu se malo okrenuti prema into o EVE...no... znam da vam to ne treba :)
Ova igra ima vise aspekata igranja. Mozete je igrati kao divljaci, PVP posada Voyagera...mozete je igrati malo suvislije...kao mission runneri, mineri, produceri...ili jednostavno..zgrabiti sve sto igra nudi...osnovati svoje carstvo (ukljucuje sve aspekte igre). No za ovu igru treba imati strpljenja. Bilo tko od vas, tko nema strpljenja, bolje da je ni ne zapocinje. Time ce samo izmuciti one koji ga pokusaju necemu nauciti... a kao soler ce dobro posluziti wannabee piratima..ili piratskim noobovima..naravno, kao meta.
Eh sad kad sam vas malo (raz)uvjerio, mogu vam ponuditi i pomoc. Naime, ekipa iz Salvonije je napravila stranicu posvecenu EVE online. Ne znam link ovog trena jer radim na radnom kompu :)) (psst).. Ali znam adresu stranice koju sam ja pokrenuo ( a na njoj ima i link na gore spomenutu stranicu). http://www.afk-wrecking.com.
Stranica je pokrenuta u smislu da se svi igraci EVE online ukljuce u njezin sadrzaj, no, kako to uvijek biva sa slogom nas Hrvata, ljudi su se podijelili... Neki otisli na slavonsku stranu (iako si nismo rivali..imamo iste ciljeve), neki su tu kod nas...a najvise ih uopce nije briga, pokupe informacije..igraju i gustaju..a za druge...ko ih.....
Na stranici mozete naci razne informacije, postoji i forum na kojem mozete postavljati pitanja (morate se registrirati na site da bi pristupili forumu)[registracija besplatna :)]{pri registraciji unesite ime iz EVE, radi lakseg pracenja i u svrhu dobivanja odgovora}. Postoji i chat koji je u fazi..ne znam chega..ali je funkcionalan, slabo iskoristen...i ne treba registracija na sajt za njega....ok dosta reklame za sajt :)
Nadalje, u igri sam pokrenuo Corp [E L I T E Corp]Skoji nije najbolji korp u EVE, a ni u miljeu [ima li takav?]Shrvatskih igraca nije najjaci, ali nudi pomoc novim igracima.
Moram napomenuti da ne volim snobizam u stvarnom zivotu, a tako ni u igri i ljudima sa dozom snobizma savjetujem da potraze drugu ekipu. Nasi su decki jednostavni i prijateljski raspolozeni i ne da mi se muciti sebe ni njih sa nekim individuama koje ce nam crpiti energiju i vrijeme, na dokazivanje da je ovaj nacin borbe bolji od onoga. Ukoliko trebate pomoc, dobit cete je, a ukoliko trebate polutocne i neprovjerene informacije...skupljene po forumima, nabildane teorije nekih idola od koji su pokupili "znanje" ili samo napuhavanje nakon dokazane premoci nad ekipom sljedbenika, to cete morati traziti drugdje...
vidim da se ovdje fino druzite i pomazete i veselim se. Kad sam krenuo igrati EVE-online, nisam znao ni tko i igra, ni da li uopce ima nasih igraca. Nakon nekog vremena sam shvatio da im i da im treba pomoc koja je nekada trebala meni. Onda sam pokrenuo corp, pa nakon toga i stranicu. Znam da sad ovo zvuci kao reklama (mada i je), no volio bih da se vise sluzite istom, te da pitanja postavljate tamo na forumu. Dobitak je u tome sto se vecina stvari nalazi na jednom mjestu i ne mora se toliko googlati da bi se doslo do informacija.
Community je velika stvar. Koliko je jak, ovisi o komunikaciji i o informacijama. Kod nas postoje dvije stranice koje se bave EVE i temama vezanim uz igru, no participacija na obje je jadna. Da li smo mi svi toliko pametni da mozemo sve solo - to je stvar za raspravu i ne zelim je voditi. Naime, glupa mi je situacija pisati nesto i navlaciti, ako to nema koristi za one kojima je namjenjeno, a opet...s druge strane, glupo je i odbaciti sve to sto je do sada napravljeno i ponovno svakome zasebno pisati u chatu odgovarajuci na svako pitanje....
Pomoc koju trazim je participiranje, sudjelovanje u forumu i u clancima na stranici. Stranica je napravljena u Joomli te se svaki registrirani korisnik moze upustiti u pisanje artikala, prijevoda itd.Gradjenje zajednice moze poteci od jedne osobe, ali joj za to treba voljni i zainteresirani pojedinci.
Pomoc koju nudimo tamo je za sada jos uvijek mala. Trudimo se koliko mozemo (zena, djeca, punica, posao, kojni, krave, svijne, partizani). Poceli smo i sa izradom alata, doduse jos smo na tablicama, ali se sprema i nesto sa suceljem na webu.
Nikoga tamo ne vezemo sa clanstvom u nasem korpu, mada ni to nije opcija koja je za odbaciti jer nas savez sada ima i akademiju. Svrha tog corpa je okupljanje novih igraca na jednom mjestu - ekvivalent NPC korpovima, no sa notom da se sve odvija na nasem jeziku, pa je povoljno i za one kojima je engleski stvarno strani jezik. Nakon sakupljenih 5 milja SPa, svatko je slobodan otici kud ga volja. Ne vezemo nikoga sa obavezom.
Napominjem da sudjelovanjem i posjetom na stranicu ne punite moj djep...iako bi to bilo super :)) [mozda u buducnosti]
Pustit cu ovaj post jos na nekim forumima... pa mozda urodi nekim plodom... ( jabukom???)
HF i FS
:ekipa:
upravo vidjeh trailer za novu ekspanziju...kako fino izgleda ona svemirska bitka...a ja nikako da se vratim ingame :(
Da čujemo ... Kaj je to bilo sa BoB-om. Ovo lajanje po forumima je besmisleno.
Lorde ?
Rngd Diego
09-02-2009, 08:27
Da čujemo ... Kaj je to bilo sa BoB-om. Ovo lajanje po forumima je besmisleno.
Lorde ?
A nista specijalno. Direktor u BNC korpu je pukao iz sebi znanih razloga i presao u Goonse usput kickajuci sve korpove i zatvarajuci alliance.
Sto je znacilo pad sov sistema u svakoj bob regiji sto je pak znacilo invitation za napad na Delve mk 2 od cjelog evea sto pak znaci jako mnogo pew pewa i funa za BoB koji se reorganizirao pod imenom KenZoku.
Eto ukratko. Spy job nicely done. Sto je sad dovelo do epic battlesa opet.
Nemam bas jako mnogo informacija jer sam otisao iz DICEa i BoBa prije 20 tak dana jer nemam vise vremena za EvE bas kao nekada i kao sto bi trebao za biti u Dice leadershipu i BoB FC. Posao faks kraju zena... jebga.
A i smorio sam se od laga blobova i politike.
Napravio sam mali korp Shut Up and Play sa nekoliko frendova i recruitam samo elite i veteran pvpere. Nema plavih. Malo piraterisanja malo 0.0 romanja malo empire merc wars contracta malo careberisanja. Nema obveza nikakvih skoro i ima nas vec 28 u korpu i polako se privikavamo jedni na druge i krecemo sa sve boljim pvp perfomanceom :D
Eto toliko od mene za sad.
DJ Not Nice
16-02-2009, 21:49
Novi sadržaj . . .
LINK! (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/14/feature/2711/page/1)
Jest, covjek pukne u nekom trenutku od svega, backstabing forever i prodaja duše za šaku iska
Arbiter of Change
25-02-2009, 19:13
Idem opet na Trial... znam da je čudno, ali EvE je jedna od onih igara kod kojih volim izgubiti sate i sate samo u stvaranju lika i tutorialu. :)
Apocrypha’s improvements include these highlights and more:
• The sudden appearance of unstable wormholes in space, making the universe 41% larger and much more dangerous. On the other side, a first acquaintance awaits to a formidable NPC group that guards the key to the next level of technology. This unknown, uncharted space allows for a true sense of exploration for those brave enough to grab hold of the dynamic new scanning mechanics.
41% veći svemir?!
Oo
damn, ogromna igra je postala još veća...
Sybelius
11-03-2009, 15:06
Ha,ha,ha...vec ima ekipa koje su zaglavile sa druge strane crvotocina;
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1019789
Obozavam ovu igru!!!!! :pray:
Damn Oo
Moram se vratiti ovoj igri...koliko ju uopće mogu zvati igrom...
Koliko je samo ekipa tako zapelo iza crvotočina :D jbt, ovima je flota zapela s druge strane :D
Speaking of which, što je s druge strane? I ako izginu, vraćaju li se natrag do klona u nekoj od postaja sa ove strane ili?
Arbiter of Change
11-03-2009, 15:16
Koja epska situacija... pohod zaustavljen jer se pola flote pogubilo (so W40k). :)
Iako, meni je žešći bio onaj lik što je postao da će ih izvući za 500 milijuna.
Ane, tako epsku situaciju u nijednoj igri nisam vidio...ideš u pohod i crvotočina se uruši nakon što je dio flote prošao. Prvo ovi što su ostali s ove strane ostanu Oo nakon što se uruši pred njima, a tek onda oni s druge strane počnu paničariti jer se prokletinja urušila i ostaju zaglavljeni... Wait, jel te crvotočine vode u drugi dio galaksije koji je i inače postao dostupan standardnim putovanjem otkad je ekspanzija vani ili? Jer ako je tako, onda mogu putovati koji tjedan dok ne dođu do poznatih lokacija...
Arbiter of Change
11-03-2009, 15:25
Mislim da jesu, budući da te WH prebace u W-space, tj. u nove neistraže sektore tako da bi, po logici nekoj, valjda mogao tamo otići i konvencionalnim putem. Jedini problem je što nema stargatesa i pitanje je jesu li ti novi sektori uopće i kartografirani. Ovime EvE unosi ono što praktički ne postoji kod 99% drugih MMO naslova - stvarno istraživanje nepoznatog od strane igrača što je... odlično.
Ovdje su pojasnili WH-se:
http://www.vg247.com/2009/01/27/eve-onl ... explained/ (http://www.vg247.com/2009/01/27/eve-online-wormholes-explained/)
http://www.rockpapershotgun.com/2009/01 ... ine-by-46/ (http://www.rockpapershotgun.com/2009/01/27/freaky-wormholes-expand-eve-online-by-46/)
“And when I say ‘new solar system’ that is exactly what I mean. It will not be moving you to instanced space but rather to one of the thousands of new solar systems we will be adding to the EVE universe.”
Zaboravi...ako ne uspiješ iskoristiti istu crvotočinu za put natrag a ona se uruši, možeš se moliti da će se opet otvoriti i povezati te sa "starim" svemirom. Dodaju tisuće (god damn it...tisuće?! Oo) solarnih sustava. Možeš zaglaviti tako daleko da te ni svi boosteri u galaksiji neće vratiti u poznati svemir...bar ne u sljedećih 60 godina :D
Me likes :D
EDIT: Ah screw it, danas ću skinuti klijent kad se vratim kući. Odakle ekipa kupuje timecardove? Ovi iz Crovortexa su malo preskupi a i ne treba mi kutija svaki put.
Skida se klijent. Zasebno skidam ovu novu ekspanziju ili je ukomponirana u ovaj 1,9GB težak klijent?
Sybelius
11-03-2009, 18:42
Sad znamo novo pravilo za putovanje kroz crvotocine;svaki brod mora imati probe launcher jer misteriozni NPC Sleepersi,skeniraju brodove i prvo unistavanju brod specijaliziran za exploration.
Ima i slucaj Galente factional warfare flote od 12 brodova,usli su,uspjesno salvagirali materijale za T3 brodove ,pronasli novu crvotocinu za povratak ali ona ih je dovela u srediste neprijateljske frakcije Amarr Empire,26 jumpova daleko od najblizeg prijateljskog zvjezdanog sustava.
Klijent od 1.9GB je full game datoteka sa novom ekspanzijom.
Kewl...
I BTW to zvuči uber seya...osobito to sa pojavljivanjem na random lokacijama...
I još jedan BTW, ima li naznaka da se Jove brodovi pojavljuju napokon? Mislim, ono, 41% veći svemir, tisuće novih sustava, logika nalaže da bi ih trebali naći kako istraživanje tih sustava bude napredovalo...
I još jedan kveščn, kako što jeftinije i efikasnije kupiti timecard, uzevši u obzir da je Crovortex šugav na tom polju? I 26 skokova je malo uzevši u obzir da sam nekad davno sa razaračem iz startnog Amarr područja išao u Jitu, tek toliko da vidim kako izgleda taj zloglasni sustav :D
Oke, upravo sam pročitao uvod u novu ekspanziju. Baš kad sam mislio da ne može biti bolji od uvoda sa zabijanjem Nyx nosača u svemirsku postaju, oni naprave uvod koji je toliko spektakularan da ga se riječima ne može opisati. Otvaranje crvotočina po New Edenu kojemu je prethodio opći pokolj na Seyllinu, uništenje karavane...predobro. Sam opis događaja na Seyllinu, od gubitka satelita do konačnog uništenja planeta kroz news feedove je fantastičan. Detaljni opisi evakuacije, događaja na planetu, panika kad su vidjeli val plazme i na kraju ostaci planeta koji ponovno formiraju kuglu dok krupniji dijelovi još lebde oko ruševina...prekrasno. Klanjam se CCP-u do poda.
DJ Not Nice
12-03-2009, 21:18
Kupi game card od 2 mjeseca i na taj način ćeš im najbolje iskazat poštovanje : )
To i želim, samo da saznam kako najefikasnije kupiti timecard jer su ovi likovi iz Crovortexa lopine.
Arbiter of Change
14-03-2009, 11:01
A baš... 300kn + poštarina 25kn za 60 dana dok su ostali maksimalno 225kn... lijepo nas CCP vrti na tom području. Ali bar možeš konvert napraviti.
Inače, jesi li probao igru opet? Bar im je trial 14 dana, 21 ako te kao netko preporuči (trebaš neki key ako se ne varam).
Morao sam ponovno skinuti klijent (koji se usput budi rečeno još skida jer me T-Com zeza sa brzinom) tako da danas kreiram trial account i krećem u akciju. Vjerojatno sa Gallenteom. Inače, malo je zbunjujuće to što jedan WoW košta 22$ za 60 dana dok EVE dođe 34,99 za 60 dana i još Crovortex nabija svoju maržu. Našao sam neki site na kojem nude uplatu na njihov račun i nakon pola sata stiže GTC na mail. Kod njih me košta oko 255 kuna i nema poštarine. ^^
http://www.enabava.net/onama/mogucnosti-placanja/
Skidam trial,napravio account...
Požaliti ću
:)
edit.
Pročitao članak o "Council of Stellar Management"
I ono,WoW je mala beba,ova igra ima svoj pravosudni sustav.
Halp!
DJ Not Nice
14-03-2009, 19:25
http://www.enabava.net/onama/mogucnosti-placanja/
Enabavu koristim dosta često za softver, inače, uzimaju ti oko 40kn provizije...
I svejedno me izađe jeftinije nego da uzimam preko Crovortexa.
@Nodakim, cijela galaksija je pod kontrolom igrača, od ekonomije, preko ratovanja do politike i pravosuđa.
Arbiter of Change
14-03-2009, 21:53
Obavezno pogledaj milijunske bounty nagrade na pojedine igrače kad dođeš na stanicu. :)
Ono što je meni super kod EvE je to da si stvarno nitko i ništa na početku. Stvarno sitna riba koja stalno pokušava skrpati koju kintu kako bi si unaprijedila brod/što već (znam da sam ja prve pare uložio u brod sa većim kapacitetom i u nove minere/dronse kako bi si pospješio rudarenje). Iskreno, rudarenje mi je tamo bilo bolje od taktičke borbe što je pomalo... uznemirujuće zapravo. A karta tek... ono, bojiš se uopće i pogledati je, a kamoli putovati negdje dok se ne uhodaš malo.
Ne brini,ja mislim da je uznemiravajuće to što sam skinuo trial...
:)
DJ Not Nice
14-03-2009, 22:00
Iskreno, rudarenje mi je tamo bilo bolje od taktičke borbe što je pomalo... uznemirujuće zapravo.
Hmhm, ista stvar i kod mene, samo što je u pitanju VCO O.o
Jest da su igre razlika zemlja-zrak, al et, imaju sličnosti.
Arbiter of Change
14-03-2009, 22:04
Čekaj dok počneš... nemoj se predati na početku i uloži bar neka 2-3 sata u tutorial (s tim da stvarno slušaš što žena priča) jer ti čak i taj tutorijal jedva zagrebe površinu svega što ima u igri. I obaveznoSu neku korporaciju ajde, bar da imaš nekakvu sigurnost i ljude na koje se možeš osloniti kad s*anja počnu. Uglavnom, nije brzi fix i stvarno ćeš se dosta dugo osjećati izgubljen, ali sreća pa ti igra po defaultu otvara nekakav "newbie help" channel gdje možeš pitati za pomoć.
A ono, koliko je svijet dinamičan i gonjen od strane igrača ti postane jasno kad čuješ da su korporacije sumnjive prema novim igračima, ili onima koji se tako predstavljaju, jer postoji mogućnosti da su suparnički špijuni (pročitaj temu unazad nekoliko stranica pa ćeš vidjeti što su intergalaktičke borbe - kad imaš 2 bloka koja se bore za prevlast nad galaksijom). Da ne spominjem kako je bio nekoliko slučajeva kad su CEO-si korporacija pronevjerili sredstva i slično... zakon.
Rudarenje je odlična, smirujuća AFK zanimacija. :)
Oh da...rudarenje...stvarno zna biti smirujuće parkirati brod pred asteroid i samo ga bušiti. I tu i tamo ćeš vidjeti zanimljive scene poput brodova u plamenu, još brodova u plamenu, isusa koji Avatarom dođu majnati u rookie područja pa ti zakloni pola sunčevog sustava brodom koji je 16km dugačak iako sumnjam da uopće mogu majnati tom mrcinom, jesam li spomenuo brodove u plamenu?
Inače, CCP Downloader me mrzi. Jučer sam skidao klijent, došao do nekakvih 60% i zaustavio download. Danas idem nastaviti kad ono krene ispočetka. Ima li tko kakav link na nekakav torrent? Ili tako nešto?
Ja skino lagano i dobro.
Nego čega ima najviše?(od rasa)
Pretpostavljam Galantija?
Teško je reći, Amarr imaju najveći teritorij, i po nekoj logici bi trebali imati najviše pripadnika, dok bih rekao da Minmatara ima najmanje. Rollam Gallentea čim uspješno skinem klijent. Imaju prekul brodove. Inače uzevši u obzir kako mi brzina stravično varira od pola megabita do 13 megabita, download klijenta traje satima i zna se srušiti nakon čega kreće s downloadom od početka. Zato mi treba torrent ili nešto slično. CCP Downloader je izdajničko đubre. Gori je od Blizzard Downloadera.
Arbiter of Change
14-03-2009, 22:32
Istina, profinjeno im izgledaju brodovi... za one Minmatarrske krntije s otpada sam se više puta pitao kako uopće lete. Inače, teritorij ti nije toliko bitan (osim ako eventualno ne počinješ simultano s nekim, važnija ti je rasa zbog skillova) jer nema defaultnog hostilitya između rasa, osim ako te ne zanima factional warfare i takve stvari.
Profinjeno indeed. Vide se tragovi francuskih predaka. :D
Ovo ću si ubosti jednog dana ako bog da:
Gallente Dreadnought
http://www.ravestats.com/public/fen/gallente-moros-3.jpg
E kako i gdje prodavam rudu?
Arbiter of Change
15-03-2009, 21:02
Netko nije pratio tutorial čini se. :)
Vjerojatno si već shvatio, ali za slučaj da nisi - moraš to što si izrudario prebaciti na postaju (iz Cargo Baya) i tek onda možeš prodati. Predobra stvar je što su svi materijali u visokoj potražnji tako da će ti se uvijek sve prodati, čak iako podigneš cijenu iznad defaultne (tj, ako ti ode na market roba).
Nitko nema nekakav torrent za EVE? Ovaj njihov downloader je užasan.
Arbiter of Change
16-03-2009, 00:21
Jedino torrent nekog starijeg klijenta... ali onda opet moraš patchirati preko njihovog servisa na najnoviju verziju tako da se svede na isto... ne.
Ma shvaćam to da idem na stanuci,ali ne znam kako prodati na stanici.
Dođem do stanice,market,odaberem Veldspar sada npr. i dobim neke ponude kupiti/prodati i sada ne znam šta
A i vidim da oni kupuju puno više nego što imam...
Ako me sjećanje služi, moraš iskrcati svoj šit u samu postaju (moraš negdje imati tu opciju, davno sam igrao pa se ne sjećam) i zatim prodaj. Kupit će bilo koju količinu. Ruda je stalno potrebna u EVE-u. Mora ekipa imati sirovine za nove brodove kojih svakog dana na stotine bude uništeno.
Sybelius
16-03-2009, 12:26
Ma shvaćam to da idem na stanuci,ali ne znam kako prodati na stanici.
Dođem do stanice,market,odaberem Veldspar sada npr. i dobim neke ponude kupiti/prodati i sada ne znam šta
A i vidim da oni kupuju puno više nego što imam...
Obavezno provjeri cijene u regionu da ne bi prodao rudu ispod cijene.Bas kao i kad kupujes da ne bi platio nesto jeftino 10 puta pa i vise od realne vrijednosti.
Ja sam jednom shutlle platio 9 mil,bio sam umoran i neoprezan a trebao sam brzo bjezati iz tog sustava ,Rens, jer smo objavili rat Savezu koj je imao tu sjediste.A mogao sam proci sa 6k isk. da nisam automatski kliknuo na kupujem :rotfl:
DJ Not Nice
16-03-2009, 12:30
Jel još ima ona opcija da se game card plaća ingame novcima?
Da, samo što sad kupuješ 60 dnevni GTC jer su uklonili one od 30 i 90 dana pa moraš izdvojiti više para. (Why thank you Captain Obvious)
@Sybelius - 9 milijuna za šatl?! XD
Razarače kupuješ za ispod milijun. :D
Da, samo što sad kupuješ 60 dnevni GTC jer su uklonili one od 30 i 90 dana pa moraš izdvojiti više para. (Why thank you Captain Obvious)
@Sybelius - 9 milijuna za šatl?! XD
Razarače kupuješ za ispod milijun. :D
Ah standardno ne gledanje i most stupid noob trenutci u eve :)
Prodao sam freightera za 1,200,000 prije godinu dana. Nisam gledao baš kada sam prodava, bio sam pohlepan, dogodi se. Poslje toga sam počeo gledati pozorno. Takva su vremena.
Sybelius
16-03-2009, 18:17
Jel još ima ona opcija da se game card plaća ingame novcima?
Sad imas tu mogucnost i u in game marketu, kupis pilotsku licencu .
Arbiter of Change
16-03-2009, 18:20
Jedini problem je taj što su ingame kartice, pored toga da su već bile koštale dosta ISK-a, sada dodane kao trgovačka robaSšto znači da im cijena varira ovisno o promjenama u ekonomiji što može dovesti do visokih cijena (ne pratim scenu tako da ne znam trenutno stanje).
Mmkay, čini se da su zvijezde iza crvotočina starije od samog svemira - neke od njih pokazuju 35 milijardi godina starosti i CCP je rekao da nije riječ o bugu nego da to radi as intended.
http://www.eveonline.com/ingameboard.as ... ID=1028712 (http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1028712)
Damn, što oni to spremaju?
Po ovome što čitam i slušam o ovoj igri,ovo je baš prava igra za mene,ali me strah skidati trial jer ću se totalno navući na to,a nažalost nisam u mogućnosti plaćati.
Sybelius
26-03-2009, 13:58
Mmkay, čini se da su zvijezde iza crvotočina starije od samog svemira - neke od njih pokazuju 35 milijardi godina starosti i CCP je rekao da nije riječ o bugu nego da to radi as intended.
http://www.eveonline.com/ingameboard.as ... ID=1028712 (http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1028712)
Damn, što oni to spremaju?
CCP ima razvojni plan za narednih 10 godina!
Sa cime ca nas jos ugodno iznenaditi , mozemo samo spekulirati!
Sigurno je da ca nam avatari dobiti 3D tijela,... demo atmospheric fly i fighta je odavno predstavljen... a najavili su u buducnosti kolonizaciju ,rad i zivot na planetama...
...i vrijedno je spomenuti kako CCP ponosno izjavljuje kako imaju 250000 pretplatnika :thumbs2: sto znaci da su realisti a ne megalomani u ocekivanjima od prihoda svog izvrsnog projekta.
Arbiter of Change
01-04-2009, 10:19
Freaking awesome fan video (preporučam HQ kvalitetu).
yXWf-l71MY4
This film covers a bit from the Caldari-Gallente war. It's set 200 years ago, before any of the 4 races had pod technology. I tried to use ships that may have been around back then, though sadly there's not a huge amount of information that I could find.
Zainteresirao sam se za EVE Online pa me nesto zanima: sta se igra igra s samo s jednom letjelicom, koliko kosta pretplata i kolko traje, dali se isplati igrat?
Arbiter of Change
04-04-2009, 22:29
Igra se sa više letjelica, s tim da možeš efektivno imati gomilu brodova, ali voziš samo jedan u svakom danom trenutku. Najjednostavnije ti je da zamisliš da su letjelice relativno potrošna roba oko kojih se i vrti ekonomija jer ćeš kad tad dobiti po repu i trebati ćeš novi brod... tvoj lik i njegove statistike su ono što je važno, a sam brod je tvoj produžetak koji još više definira tvoj gameplay stil. Pretplata... mislim da je najskuplja od svih MMO naslova do sada (~300kn za 60 dana), ali možeš produžavati igranje tako da skupiš dovoljno para u igri (valuta je ISK) i tada INGAME kupiš bon za određeni vremenski period. Naravno, ne treba ni spominjati da su u pitanje astronomski ISK iznosi koje nećeš baš takoSbrzo skupiti.
Isplati li se igrati? EvE se uvijek isplati igrati, ali samo ako ti taj tip igre stvarno paše, a za to ti je najbolje probati uvijek pristupačni 14-day trial sa službene stranice (čujem da su najnovijom ekspanzijom (besplatnom) pojednostavnili i olakšali početak). Postoji samo 1 Gameworld tako da uvijek ima igrača i tako to. Glavna stvar je jesi li za ovakvu igru ili nisi (nemoj da te prvih nekoliko sati/dana odbije, jer ćeš stvarno morati proći kroz žestoki višesatni tutorial prije nego pohvataš neke osnove).
Definitivno jesam za ovakvu igru... i probat cu trial... ali nevjerujem da cu je igrat jer je igra abnormalno skupa i nevjerujem da se isplati igrat... :(
Arbiter of Change
04-04-2009, 22:35
Mislim, nemoj se zavarati i misliti da je ovo kao Freelancer ili X. EvE Online ti je više strateška igra (neki bi rekli "Excel spreadsheets... in space!"), posebno kod borbi.
Ali rudarenje je odlična AFK aktivnost. :)
A ako u trialu skupim dosta novca, jel mogu tim novcem platiti upgrade acca?
Arbiter of Change
04-04-2009, 22:42
Teoretski? Jedino ako ti netko donira ISK-a, jer nemaš (posebno nakon zadnjeg updatea) niti brodskih kapaciteta za tako nešto napraviti niti ti je lik dovoljno uvježban da maksimizira zaradu (bilo od borbe ili rudarenja). I trik sa slanjem para među trial accountovima ne radi jer kad si na trialu možeš samo primati, ali ne i slati poštu.
Naravno. Ako skupiš nekakvih ~300+ milijuna za timecard, možeš to izvesti. Sretno sa rudarenjem u ta 2 tjedna. :D
Jeli je tu neki iskusan igrac s puno ISK-a voljan mi donirati dovoljno za upgrade acca ? :)
Evo skinuo sam trial i zapoceo igrat, jako mi se svida za sada, ali imam problem... igra mi se srusila na dijelu treninga kada dodem u postaju i trebam neki fitting radit ili tako nes... i trening se prekinuo, kako da ga ponovo pokrenem?
Sybelius
05-04-2009, 11:17
Komuniciraj sa tutorial agentom ili na lijevoj strani imas ikonicu Aura pa klikni.
15$ nije bas nenormalno skupo,to je normalna cijena pretplate mmorpg-a.
A kolko ISK-a kosta timecard?
Nekad je timecard bio oko 150 milja i vrijedio je 30 dana. Sad su cijene otišle gore a i CCP je zamijenio 30 i 90 dnevne timecardove 60 dnevnima.
Inače, kveščn za ekipu s Titanima - gdje ih parkirate? Mislim, lako je parkirati nešto poput razarača, cruisera i sličnih brodova, no gdje parkirate Titana ako želite promjeniti brod? Znam da u postaju ne stane. Samo se ejectate u vašem svemiru negdje na sigurnom pa ga netko iz corpa preuzme ili uopće ne mijenjate brodove?
Arbiter of Change
06-04-2009, 20:08
A hebiga, kriza je strefila i njih pa treba malo nadoknaditi. Istina, koliko ja znam samo ako se zamijeniš s nekim, ali onda opet, Titani su ionako više-manje ekskluzivna stvar koja pripada korporacijama aka. ima ih bolesno malo, tako da bi se uvijek trebao imati zamijeniti s nekim ako moraš. Ako si pilot Titana to ti postaje posao u korporaciji i nema povratka više, a pretpostavljam i da je na neki način osiguranje od toga da netko jednostavno ne zdipi Titana od vlastite korporacije. I naravno, altovi.
Inače, jedan zanimljivi članak - Keeping Your Sanity in EVE Online (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/14/feature/2898/page/1). :)
Tako nekako. Titan postaje vlasništvo korporacije na neki način i obično je to alt char. U svakom slučaju uskoro će bitii prvi hrvatski titan.
Arbiter of Change
08-04-2009, 11:37
This gets just better and better - EVE Online: The Propaganda War (http://www.tentonhammer.com/node/66378).
"Silence!" he demanded, and proceeded to berate his enemies . "2 months has passed. 2 months since apparant (sic) flaws in a gamemechanic no one knew existed got abused, and we lost our name, all our sov, and the mad rush for Delve began... No sov levels, no POS-spam, no strontmanaging, no blobs can stop us. We are after your blood. We *will* kill you."
Damn it, sad još i propaganda. What's next, GMO piloti sa implantim...oh wait...
Arbiter of Change
08-04-2009, 19:20
Ali ono, gdje još možeš naći MMO sa ovakvom dramom i čistom dozom badasserija u reportovima? :)
Nearly one hundred capital ships cynojumped on top of the KenZoku dreadnoughts and proceeded to exterminate them, destroying 47 and forcing SirMolle himself (who was leading the RKZ group at the time) to order his remaining pilots to log out of the game and hope that their ships were not destroyed in time - a serious no-no, in e-honor circles. The loss easily amounted to more than two dead Titans in isk value alone, and the military impact was dramatic, but the propaganda backlash was even more catastrophic.
What had once been a showcase for their recent success became a 15+ page public relations disaster, instantly linked around the game as an example of out of control hubris, spawning parody threads and flatlining KenZoku morale. A thread which had once been a flag to rally around had become an icon of humiliation, within a matter of hours Kenzoku pilots went from morale-boosting chestbeating to complete silence - never a good sign in a propaganda war.
Ne samo to, nego kad pomisliš koliko ta "igra" postaje duboka, prođu te trnci. :D
Od naizgled jednostavnog početka u krami od broda koju koristiš za kopanje ruda iz obližnjeg asteroida do raširene mreže špijuna, diplomata, švercera, trgovaca, vojnika, dobre i loše propagande i negdje u svemiru nekoliko jezivo moćnih osoba kojima su svi ostali pijuni u svemirskoj igri šaha. :D
Jej.
Kupih igru.
:D
Good news for me.
Jebate ....
Bob je hmrl i mam je hmrl i thread ...
Pa nemojte tako djeco, ima još nade za vas ;)
Arbiter of Change
07-07-2009, 10:12
Nekoliko novih vijesti - potencijalni artwork odjeće koja će se pojaviti i skandal u kojem je lik ukrao masu para i konvertirao ih u RL pare. :)
Gamer robs virtual bank to get real-world cash (http://www.cbc.ca/technology/story/2009/07/03/science-online-bank-heist.html)
http://www.imagesforme.com/out.php/t579392_6340c6e9b93047d1ba0717b969dd8523.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/579392_6340c6e9b93047d1ba0717b969dd8523.jpg)http://www.imagesforme.com/out.php/t579391_6c203259c01f4964acd521ffc065fc5b.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/579391_6c203259c01f4964acd521ffc065fc5b.jpg)
DJ Not Nice
07-07-2009, 10:29
Haha, koji car.
A heb'ga, ako je istina što kaže, onda ga podržavam.
Novac je otišao u dobre svrhe.
Josh 3h 7min do "download complete" i pichim s 14 day free trial-om.
Nakon toga bude chini mi se dilema Eve vs WoW.
Ako se navuchem na Eve placham jeftinu pretplatu, ako ne, slijedi skupa opcija...uzimam gamecard za WoW + uskoro WotLK koj bash i nije jeftin...hmmmm.
WoW pretplata je jeftinija od EVE-a koji je trenutno na tom polju jedan od skupljih MMO naslova. Ali da igra zna kako zarobiti igrača, to je sigurno. Ako budeš imao sreće i vidio kako ti Titan baca sjenu na tvoju jadnu kramu od broda, to je svena koju nikad nećeš zaboraviti. :D
Pa jel nije 1mj. 15$ dok je za WoW 15 Eura?
World of Warcraft 60 dnevni timecard je 209,00 kn, EVE Online 60 dnevni timecard je 249,00 kn.
Ovaj (oq2oxt7Nrxo&feature=fvst)Svideo pokazuje upravo ono zbog čega volim EVE i gledam ju sa strahopoštovanjem. Svaki igrač ostavlja trag iza sebe i bez obzira kako taj trag malen bio, nepovratno mijenja svemir EVE-a. Samo nikako da se odlučim vratiti. :(
Ako se ne varam danas je zadnji dan gdje se eve može preko steam-a kupiti za 6$ i dobiti 21 dan trial i 30 gamplay.
http://img527.imageshack.us/img527/4626/slika3.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/9362/slika2k.jpg
Evo nek se nađe. Kvaliteta je lošija zbog smanjenih detalja zbog fleet fighta u pripremi.
Arbiter of Change
18-08-2009, 11:40
Ogromna vijest od CCP-a s ovogodišnjeg GDC-a: najavljen je "strategic first-person" MMO za konzole koji će biti povezan sa EVE Online - Dust 514.
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_i ... tory=24886 (http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=24886)
In fact, when Dust 514 launches, the map of EVE, currently divined only by player structures owned in the PC game, will also take into account infantry successes and failures within the console game. Players in the PC MMO can "fund mercenaries and give them goals" in the console title.
CCP's Petursson hope that "these communities will meld over time", expecting specific Dust 514 corporations to start with, but eventually social structures that bridge across the two. He quipped of the new game and the relationship between the two titles: "While the fleet does the flying, the industry does the dying."
Preplata za 3 mjeseca iznosi 38.85 $ sto bi znacilo, po srednjem tecaju, malo manje od 200 kuna za tri mjeseca... nije skupo...
Kad sam poceo igrati, kupovao sam kodove za 3 mjeseca za 300 kuna (cini mi se)... poslije sam nastavio kupovati kodove s lovom iz igre, i tako igrao skoro dvije godine... u zadnje vrijeme placam preko moneybookersa ovu preplatu, puno jeftinija nego kodovi od 60 dana...
Sve sto trebate imati je devizni racun u banci s kojeg cete prebaciti lovu na moneybookers i onda kod produzenja preplate odabrati da cete platiti pay by cash i slijediti postupak...
Dakle, ako placate ovako, 60 dana igre dodje 133 kune, sto definitivno nije puno... 70 kuna po mjesecu???
Sybelius
08-10-2009, 10:53
Nije ni cudo sto je Eve unikatna igra u zanru kad iza nje stoji ovakva ekipa;http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?utm_campaign=MMORPG%20News%20Alert%20 Email&loadnews=15163&utm_source=MMORPG&utm_medium=email&bhcp=1&val=1,obavezno pogledajte video. :thumbs2:
astralus
08-10-2009, 11:33
ja sam konto igrat eve, ali nemam mogucnost placat s kreditnom karticom :(
bil se mogo dog s nekim da mu posaljem cash i da on plati za mene? :D
saljite ponude na pm (ne zajebajem se)
Arbiter of Change
08-10-2009, 11:39
Možeš karticama produživati igru, kako onima koje kupiš RL novcem tako i onima koje kupiš ingame sa ingame lovom. :)
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2 ... _Dana.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-2206-EVE_Online_Time_codes_-_30_Dana.html)
http://www.crovortex.com/webshop/igra-4 ... _Dana.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-4153-EVE_Online_Time_code_60_Dana.html)
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2 ... _Dana.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-2207-EVE_Online_Time_codes_-_90_Dana.html)
astralus
08-10-2009, 12:15
ne zivim u hr pa je to problem, u bih tog nema nigdje... :(
Arbiter of Change
09-10-2009, 14:52
Jesi siguran? Većina game shoppova bi trebala imati, ili možeš preko njih možda nabaviti.
Inače, za ekipu koja prati novi naslov-poveznicu za EvE Online, Dust 514, izašao je trailer za njega... wow, nisam znao da CCP može i ovakve stvari raditi. :)
http://www.mmorpg.com/showVideo.cfm/videoId/1540
Sybelius
10-10-2009, 01:08
Dust 514 izlazi sljedece godine ,nazalost samo za xbox360 i ps3 ,prvi put je javno predstavljen na proslogodisnjem Eve fan festivalu.Prvi ingame trailer ,ljetos,pokazao je fight na Intakis Prime sto se slucajno, poklopilo sa Caldari okupacijom(factional warfare dio Eve sand boxa) tog zvjezdanog sustava i politickih spletki izmedju caldari mega coorporacija ,oko buducnosti maticnog planeta znacajne etnicke grupacije(Intakis) u Gallente federaciji.
Postoje neke spekulacije da ce ekspanzija Incarna,poznata pod radnim nazivima Ambulation i Walking in Stations izaci prije Eve shootera Dust 514.
Nadajmo se, Ambulation je postao duke nukem forever :) Meni je i dominion zanimljiviji zbog promjene end gamea. Nema više 3x dd-a, sov-a i šta ti ja znam
Rngd Diego
16-11-2009, 14:04
Nadajmo se, Ambulation je postao duke nukem forever :) Meni je i dominion zanimljiviji zbog promjene end gamea. Nema više 3x dd-a, sov-a i šta ti ja znam
To i ofc Jack is back to jest BoB is back, to jest IT kills you :D
E pa neko je provalio u corp chatu da nam se pridružujete (DICE), pošto vam ne paše IT, samo kontam da je to neko lupio i ostao živ
Ako ništa treba uživati u drake gangovima, samo da još dobijemo patent/intelektualba prava na drake fleet
Arbiter of Change
20-11-2009, 13:03
Dominion intervju:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... 751/page/1 (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/14/feature/3751/page/1)
One new feature that made it in at the last minute which hasn't had any press is the ability to set your wrecks and loot cans as "abandoned" so anyone can loot them with no fear of repercussions.
----
Otvorena je Dominion stranica i još je nepuni tjedan do izlaska ekspanzije.
http://www.eveonline.com/dominion/index.html
zDVEHE10nHc&feature=player_embedded
WoW pretplata je jeftinija od EVE-a koji je trenutno na tom polju jedan od skupljih MMO naslova. Ali da igra zna kako zarobiti igrača, to je sigurno.SAko budeš imao sreće i vidio kako ti Titan baca sjenu na tvoju jadnu kramu od broda, to je svena koju nikad nećeš zaboraviti. :D
Ima'l kakav video toga, ali ne samo od titana, nego od malog jadnog brodića kako leti kraj titana?? Trazim po jubituu pa nemogu nać.
Sybelius
27-11-2009, 03:44
Uzmi trail acc ako vec ne igras ,u zvjezdanom sustavu Luminaire(gallente federation) je caldari titan ,pa pokusaj malo letjeti oko njega.
Citam na Youtubu da Titan ima 17-18km, a da tvoj prvi brod ima samo par metara. :D
Arbiter of Change
15-12-2009, 21:08
CCP daruje svojim pretplatnicima solarno pogonjeni brod ZephyrSunutar određenog vremenskom perioda. Lookin' good there.
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=722
And here‘s what makes it unique: It has it‘s own special probe launcher (for wormholes) and Sleeper NPC‘s won‘t shoot it in the same way that all NPCs won‘t shoot pods. While flying the Zephyr is as easy as a shuttle, using the launcher will require some core probes and training of the skill Astrometrics to level 1. You can find both on the market or get the Astrometrics skill book by doing EVE Online: Dominion‘s new exploration tutorial.
Beginning Dec 18th 2009, you will find the ability to redeem it on your account login screen. You can then assign it to a particular character and the Intaki Syndicate will deliver it to your hangar bay. You will be able to redeem the holiday ship once per active (not trial) account and will no longer be available after Jan 6th 2010, so make sure you log in to receive yours.
http://www.imagesforme.com/upload/dfde484a.jpg
Šanse da s njim idem u W exploration su ravne nuli, ali definitivno izgleda vrlo lijepo.
Hey you kako ide fountain, me ovaj vikend forsiramo p-2 i kontam da će pasti do polovice tjedna
Rngd Diego
05-01-2010, 22:59
4 Stanice su nase, SOT failcascading, PL isto, Goons ih brane, Ubili im neki dan 4 titana i 50 capitala odjednom i tako :D
Ide
Čestitam vidio sam da je bilo hrkljuša. Uz malo sreče do vikenda kod nas će pasti p-2, uspjeli smo outblobati nc u us TZ a u EU time zone možemo skupiti 600-700 ljudi pa možemo lokati sistem. Šteta što zadni put se nismo uspjeli navrijeme organizirati za p-2 ali sada mislim da će pasti. Kontam da ćemo onda na Fade krenuti
Arbiter of Change
20-02-2010, 16:36
Za očito malobrojne koji igraju EvE Online ovdje, a ne znaju, najavljena je nova ekspanzija (besplatna, naravno) - Tyrannis.
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=733
In Dominion, we gave the planets a facelift, updating the graphics with beautiful landscapes, awe inspiring deserts, peaceful Ewok-friendly green worlds and violent burning lava fields. But that was just eye candy, right? Well, not quite. In our upcoming expansion, Tyrannis, ALL THESE WORLDS ARE YOURS.
Dalleron
17-03-2010, 10:06
Poziv minerima, početnicima i svoj sirotinji!
Dakle kako i sam naslov kaže, poziv je prvenstveno namijenjen novim igračima koji se tek upoznaju sa samim mehanizmom igre. Naravno da su oni iskusniji uvijek dobrodošli jer se uz njih i najviše nauči, ali ovdje je i dalje naglasak na početnike. Nema ograničenja u skilovima, ni u brodovima. Svi su dobrodošli, bez obzira na rasu, jezik koji govore i jesu li na trial accountu ili ne. Jedini preduvjet je da ste član ELITE Corpa.
Kako smo dobili blagoslov sa vrha nas par, također početnika, odlučili smo se organizirati sa namjerom da igranje učinimo zanimljivijem tako i korisnijem za nas same a i za corp. Prvenstveno bavimo se miningom u Hisecu (0.5+), razmjenjujemo iskustva i gnjavimo iskusnije igrače. Ovo posljednje nam je poseban gušt i potičemo sve igrače da rade isto. Ne postoji dovoljno glupo pitanje koje ih ne bi mogli pitati! Poučeni vlastitim iskustvom, svjesni smo da je ponekad pred iskusnijim igračima problem postavljati pitanja bilo radi neugode, srama ili jednostavno ponosa. Neka vas takvi ne straše i ne dopustite da vam umanje užitak u igri. Svi su oni prošli kroz ove faze ali vremenom i iskustvom prioriteti su se promijenili i bave se bitnijim stvarima u koje ne ulazimo. Tako da koliko god mi njima u konačnici dosađivali ipak nas trebaju ako radi ničega onda radi samog broja članova corpa.
Sama politika corpa polazi od poštenja i časti, što je u osnovi i preduvjet svake normalne osobe, tako da se isto očekuje i u samom druženju. Iz toga razloga proizlazi i potreba da se pojedine stvari razjasne. Jedna od bitnijih je tema koja se više puta pokušala neuspješno progurati a to je članarina. Od toga ne treba bježati. Nisu to neki nemogući iznosi ali ih je ipak potrebno definirati. Taj izdatak nije bačena lova ako gledate koje koristi bi mogli imati od corpa. Bilo da je to neka vrsta treninga, posudbe brodova, opreme ili love/ISK brzo dolazite do zaključka da to i nije tako loše. Obveza plaćanja poteže i obveze corpa...Siguran sam da će se o ovome još raspravljati.
Trenutno nemamo svojeg predstavnika i samoj smo fazi organiziranja. Za početak nam je dodijeljen tutor, poštovani Valismot koji je već izgubio kosu uz nas ali poštenjačina kakav je, još nije odustao. Okupljamo se u sistemu RIAVAYED, station: Riavayed XI - Moon 11 i majnamo što stignemo. U kasnijoj fazi očekujemo jasniji profil mininga i potreba corpa. Svi (ali baš svi!!!) prijedlozi su dobrodošli. U EVE online potražite NBElite, Valismot, Saranika ili mene Dalleron za daljnja uputstva i naravno pratite ovaj forum.
Za one koje zanima više tu je i http://elite.afk-wrecking.com/forum/index.php
Snakepriest
30-05-2010, 15:57
ajde da bumpam temu jer vidim da je malo zastarjela :(
prodao danas jedan PLEX za 300 milijuna ISK.jos malo pa Drake i na njemu cu ostat neko vrijeme pa uskacem u Ravena(mogu odmah ali nema nekih poboljsanja ako su skillovi slabi posto ja igram 9 dana tek) specijaliziran sam za projektile.
mozete me naci pod imenom Snakepriest
Worthaur
30-05-2010, 19:25
Battlecruiser? Ja jos nemam ni obican cruiser a igram 7 dana D;
(ono, imat cu ga za 2 dana, dizem sve potrebne skillove da ga mogu fittat kak treba cim ga uzmem)
Snakepriest
30-05-2010, 22:54
sada smo se zakampali u jednom NPC outpostu,krecemo u 0.0 ali velika je sansa da nas gangaju u pokusaju
regao se na forum cekam aktivaciju :)
Topla preporuka za sve nove igrače - kad nabavite kakav / takav cruiser krenite na LEARNING SKILLS.
Ne mogu naglasiti koliko je neophodno da se dignu learning skills u početku.
Za početak dignite sve skillove na 4 ( primarne i sekundarne ). Nakon cca mjesec dana odvojite još mjesec dana da dignete primarne skillove na lvl 5.
Kako polako krenete prema Battlecruiserima i T2 opremi ( oružje da ne spominjem ) learning skills će vam igrati abnormalno veliku ulogu u količini dana potrebnih da dignete skillove.
Link na learning skills: http://www.kylania.com/eve/skills.php?p=learning
Osnovni skillovi potrebni svakom POD pilotu: http://www.kylania.com/eve/skills.php?p=core
Osnovni skillovi za PVP ( odaberete ovisno o rasi - Caldari missiles, Minmatar missiles i gunnery, Amarr/Galente gunnery ): http://www.kylania.com/eve/skills.php?p=combat
Worthaur
02-06-2010, 11:28
Trenutno su mi learning skillovi 3-4, cruisera cu dobit navecer pa nastavljam s learning skillovima
Knab Paske, koji ti je ingame nick
Trenutno su mi learning skillovi 3-4, cruisera cu dobit navecer pa nastavljam s learning skillovima
Knab Paske, koji ti je ingame nick
Nick mi je: Wolfster
tolike price o afk-wrecking a admin nije dosao na forum vec 3 tjedna da aktivira ljudima acc :/
Evo ovako... Igra mi se, prema onome što sam vidio, svidjela... Ali opet, mislim da nisam vidio dovoljno pa me upravo zato interesira mišljenje od malo više ljudi.
Mene, ustavri, ne interesira nešto određeno, ili općenito, o EVE-u nego više o "EVE Online: Tyrannis"... Upravo zbog ovog (http://store.steampowered.com/app/8500/)Spopusta.
Prvo; isplatili se to uopće?
Interesira me da li je to svojevrsna standalone ekspanizija ili tako nešto?
Koliko i kako se, mjesečno, plaća za navedenu igru, ako je to uopće tako?
Ima li neka bolje varijanta?
Worthaur
28-06-2010, 07:25
To i je cijeli EVE, Tyrannis je ime zadnje ekspanzije (koje su besplatne) pa se tako i zove atm.
Dali ti se isplati, ja bi rekao isplati, al 2 eura nije puno tak da nemas sta izgubit.
Pretplata je kojih 10 dolara mjesecno ali pretplatu mozes placat i ingame lovom
A do te in-game love, jel' lako doći do nje?
Od jučer gledam sve te videe i trailere... Sve više i više sam se zapalio za igru...
Samo me brine, jer uskoro idem na more i ne vraćam se do 9. mj., može li se igra pokrenuti na prosječnom laptopu?
... Laptop ima proc od dvije jezgre, nije moj, pa zato nisam siguran da li ima integriranu grafičku ili ne... No, uzmite obije opcije u obzir... :D
Worthaur
28-06-2010, 08:48
Nakon par mjeseci igre lako, na pocetko nemoguce. Al racunaj da ima free trial od 21 dan (ja ti posaljem pozivnicu ak hoces) + mjesec dana za ova 2 eura, to ti je kojih 50 dana za pocetak...
Dali mozes pokrenuti na laptopu, provjeri ovdje http://support.eveonline.com/Pages/KB/A ... spx?id=124 (http://support.eveonline.com/Pages/KB/Article.aspx?id=124)
Ipak sam kupio igru preko Steama :D ... Steam veli da do sada imam 96 min. gameplay-a... Igra mi se čini dosta kompleksnom i, generalno, doista detaljno razrađenom; što mi je interesanto... RPG elementata u EVE-u ima na pretek, igra se zasnuje na njima samima i to je jedan od glavnih aduta igre, također ima dosta inovacija kada bih uspoređivao sam ostalim igrama sličnog tipa. Uglavnom, sviđa mi se, samo me interesira da li je stvarno moguće toliko napredovati da se kasnije može upravljati planetom? Mislim... Vidio sam takve stvari u par gameplay videa.
@ Worthaur- Kako da te točno dodam kao frenda i napravimo onu foru sa dodatnim besplatnim danima?
Worthaur
28-06-2010, 15:59
ak si vec napravio acc na eve stranici nikako, ak nisi daj mail na pp i posaljem ti invite
Koji je najednostavniji način prodavanja stvari?
Kaj da točno radim sa blueprint-ovima?
:D
Arbiter of Change
29-06-2010, 11:29
Ček ček ček, ovo će biti modeli likova kad Incarna izađe? Holy shit. :)
http://j.imagehost.org/t/0408/97a36168-66dc-4620-b5cc-d98578199ae4.jpg (http://j.imagehost.org/view/0408/97a36168-66dc-4620-b5cc-d98578199ae4)
Isto tako, izgleda da je CCP oformio novi studio za rad na Dust 514.
http://www.ccpgames.com//en/public-rela ... tent=ccppr (http://www.ccpgames.com//en/public-relations/press-releases/ccp-newcastle-open-for-business.aspx?utm_source=twitter&utm_medium=update&utm_campaign=ccpgames&utm_content=ccppr)
Ima li šta nova?
Se igra to još? Razmišljam o povratku... 8)
Prošlo je već godina i nešto sitno... Negdje od početka wormholea... :cry:
Pa me zanima koja vam je najbolja promjena od onda? Ima novih modula? Koliko će mi trebat da se ponovo ufuram?
Zeka me standardno-nedostatak vremena za sve kaj bi htjeo odigrat! :yuck:
Uh... Na Eve-u ima dosta novosti, puno stvari se mijenja...
Sto se tice politike, Atlas i AAA su proslost, BOB pod imenom IT opet drzi ono sto je drzao, Goonsi su pali na niske grane, NC kao i prije... i to je to...
Sto se tice nacina borbe, Titani i SC su ono sto su prije bili carrieri i dreadovi...
Sto se tice velikih bitki... uobicajene su flote sastavljene od AHAC (armor HAC s AB), drake gangs (shield tanking) i RR BS... u prve dvije se sve vise nalazi i T3 brodova (strategic cruisera) i za ocekivat je uskoro flote s samim T3 brodovima... do sad su to bile neke manje flote, tek trebam vidjeti flotu od 150 T3 brodova...
Lag je puno manji nego prije godinu dana, ova testiranja sto ih provodi CCP moram priznat da daju rezultata... bio sam u dosta fajtova u zadnjih par mjeseci s 400-500 ljudi u borbi bez ikakvog laga... sto je fantasticno...
Sto se tice zaradjivanja, ljudi vrlo lako zaradjuju ogromnu kolicinu ISK-a farmajuci sanctume i heavene...
Naime, dosla je mogucnost da mozes upgradeat sistem, pa kad ubacis ovaj za anomalije, i dignes na level 5, u sistemu imas dva heavena i dva sanctuma... cim jednoga zavrsis nakon par minuta isti se opet pojavi...
Ja uspijevam zadrzati prosjek od 20 mil ISK/po 20 minuta, sto daje 60 mil/satu, pa za cca 5 sati aktivnog farmanja anomalija uspijem zaraditi za mjesec dana igranja (naime PLEX kosta cca 300 mil ISK, PLEX je nacin na koji ljudi sad legalno u igri prodaju GTC)...
S ovim upgradeovima za sisteme postalo je besmisleno drzati ogomna podrucja, pa ocekujem vise ljudi u 0.0 gdje je prava lova... majnanje je postalo skoro pa beskorisno za zaradjivanje, ovo je puno brzi nacin...
Dosao je i Planet interaction di ljudi nesto proizvode, ali kao netko tko se bavi iskljucivo PvP-om nemam pojma o tome...
A sto se tice igre, meni je trenutno fantasticno... nalazim se u The Initiative., moj alliance cisti AAA s mape, zadovoljan sam gdje se nalazim jer gotovo uvijek kad se spojim imam mogucnost pridruziti se floti i ici nesto ubijati...
Jos da dodam stvari su postale puno dinamicnije, i neke stare sile padaju i iz razloga sto su se neki igraci koji igraju od 2003. lagano zasitili igre, pa neke powerhouse od prije bi se mogel pokazati kao tigar od papira kao sto se i pokazao AAA... naime, kad smo mi napali AAA, bili smo samo mi i uskocio je i PL..., i posto se AAA nije branio, uskocili su svi koji su mogli, tako da se AAA cerupa sa svih strana... mislim da bi i neki drugi alliansi koji slove za silu se mogli vrlo lako raspast ako ih netko napadne!!!
"Naime, dosla je mogucnost da mozes upgradeat sistem, pa kad ubacis ovaj za anomalije, i dignes na level 5, u sistemu imas dva heavena i dva sanctuma... cim jednoga zavrsis nakon par minuta isti se opet pojavi..."
Ubacim ovaj za anomalije? Kaj ubacim?
Ako sam te dobro shvatio u svakom sistemu su po 2 heavena i 2 sanctuma sajta? Čim prođeš 1 za par minuta se pojavi slijedeći samo lvl veći?
Kaj ti treba da prođeš lvl 5? HAC? BS?
Prije mi je glavni izvor zarade bilo čišćenje deadspaceova sa jaguarom... Gistii B-Type Small Shield Boosteri i Gistii B-Type aferburner ko glavne nagrade... Ovo je nešto slično pretpostavljam?
Home mi je bio low sec... 0.0 nisam previše obilazio...
Fala na izvještaju! :thumbs2:
Arbiter of Change
05-10-2010, 20:18
Novi Character Creation uskoro stiže (ne, Incarna je još uvijek za tamo negdje ljeto 2011) i HORY SHIT što dobro izgleda.
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=803
http://img163.imageshack.us/img163/5378/brutorfemalebeforeafter.jpg
Ima li šta nova?
A ćuj, isto sranj* kao i prije. Živa dosadan, smao što sada eto možeš anomalije grindati ko veliki, pa možeš i para imati. Fleet fight sucksa, osiguranjem sada pokriješ samo vrijednost broda a ne cijenu osiguranja + brod
Arbiter of Change
31-01-2011, 19:21
What To Do (WTD) mapa u EVE Online-u za 2011. godinu. (http://swiftandbitter.com/eve/wtd/)SBolje od "let's raid... and then let's raid some more". :)
http://img88.imageshack.us/img88/8071/evewtd.th.jpg (http://img88.imageshack.us/i/evewtd.jpg/)
Arbiter of Change
26-03-2011, 22:03
Novi trailer, prvenstveno hype za koegzistenciju EVE-a i Dusta te demonstracija Incarna avatara koji stižu.
Sve ingame grafika osim par svemirskih scena.
45mlVuLs_Nw&hd=1
DJ Not Nice
30-03-2011, 08:35
NJA!
Ground combat!
Fo5wcD6bQuM
Arbiter of Change
05-05-2011, 21:21
Povezano s tim, CCP je konačno otvorio stranicu za Dust 514. Ništa bitno, ali tu je.
http://www.dust514.com/
Arbiter of Change
25-05-2011, 16:53
Captain's Quarters, sneak peek za Incarnu, stiže ovog ljeto. Glasine kažu 21.6, ali ništa nije sigurno.
vqwQecPcqpM&feature=player_embedded
Arbiter of Change
07-06-2011, 17:37
Incarna is coming 21st June 2011! (http://www.eveonline.com/en/incarna)
Arbi jel igras ti jos uvijek ovo ?
Arbiter of Change
18-06-2011, 14:26
Arbi jel igras ti jos uvijek ovo ?
Ne više. Igrao sam jedan period i prestao, ali sam i dalje ostao upućen u zbivanja. Čisto tako.
DJ Not Nice
08-07-2011, 04:15
Epix!
OSxSyv4LC1c
Arbiter of Change
26-02-2012, 14:40
Poduži intervju o EVE Online i Dust 514.
http://www.rockpapershotgun.com/2012/02 ... p-and-eve/ (http://www.rockpapershotgun.com/2012/02/26/the-mmonitor-ccp-and-eve/)
RPS: Can you link Eve accounts with Dust accounts? Can you take your Eve character to the battlefield?
Pétursson: Right now, we’re focused on play-testing, so the new users can jump into a fantastic AAA shooter. We try to not complicate that too much, so certainly convenience features like you suggest will happen further down the pipeline. We’re also rolling out to have feedback from the Eve players about how they want that to go; that’s one of the things we’ll be talking to the Fanfest this year, through roundtables and panels, and present how the Eve aspect of Dust is going to add value and gameplay for Eve players, and convenience features like you suggest, what the priority is. The Council of Stellar Management, our elected player body, will also guide us and help us align with what players want.
Markecgrad
24-03-2012, 23:27
Ako potrošim 14 day trial koji mi igra nudi da li ću moći kasnije aktivirati i onaj 21 day trial invite koji igrači nude posvuda? Vidim da likovi nude besplatnu opremu i novce ako se uplati sub poslije 21 day triala, pa ono, vrijedi pitati :)
Also, any advice za nekoga tko će po prvi puta pokušati igrati ovo čudo od igre?
Zavrsi ekonomski faks prvo
Markecgrad
24-03-2012, 23:35
Nije valjda baš toliko jebeno teška igra?
http://i.imgur.com/yr4sb.png
Al ako volis imat po 5-6 tabova u excelu dok nadgledas burzu, onda slobodno. Zavisi kako ti ide. Mozes cak i zaraditi dosta IRL novaca preko igre ako ne zaradis nervni slom prvo
Markecgrad
25-03-2012, 00:04
Gah, nešto slično je i sa Settlers Online (samo jednostavnije ofc), više vremena provodim balansirajući proizvodnju u excelu nego igrajući samu igru. Ako sam se navikao na to valjda ću preživjeti i ovo.
DJ Not Nice
25-03-2012, 00:20
Nećeš.
Neven <R>
25-03-2012, 00:52
Al ako volis imat po 5-6 tabova u excelu dok nadgledas burzu, onda slobodno. Zavisi kako ti ide. Mozes cak i zaraditi dosta IRL novaca preko igre ako ne zaradis nervni slom prvo
Ili joinaš goonswarm pa drugima uzrokuješ nervne slomove 8)
Volio bih ovo igrati da imam 15€ mjesečno
[quote="Kid A":2onw6v0g]
Ili joinaš goonswarm pa drugima uzrokuješ nervne slomove 8)
Volio bih ovo igrati da imam 15€ mjesečno[/quote:2onw6v0g]
Citao sam da je dosta ljudi kupilo igru tj platilo prvi mjesec i onda samo produzavalo pretplatu preko game valute koju zatim konvertiras u IRL novac ili kako vec. Ono, sama se isplati nakon mjesec dana kad se dobro uhodas
EDIT
Al ovo mi je prejako
http://www.cracked.com/blog/the-7-bigge ... ne-gaming/ (http://www.cracked.com/blog/the-7-biggest-dick-moves-in-history-online-gaming/)
Neven <R>
25-03-2012, 00:58
S druge strane bojim se i tog da se ne zakačim previše, jer igra ima sve što me zanima - svemir, pvp, kompleksnu ekonomiju. Mmmm
Pa da, ne sjecam se da sam ikog vidio na Steamu ko posjeduje ovu igru a da ima manje od 1000 sati zabiljezeno
Markecgrad
25-03-2012, 08:47
Nećeš.
Super ste mi motivacija.
Jebite se, sada ću baš krenuti igrati EVE, tek toliko da pokažem da mogu :(
DJ Not Nice
25-03-2012, 15:12
Za kupiti ingame valutom mjesec dana, ili ti ga FLEX, je potrebno mnogo ingame valute, do koje, naravno, i nije tako lako doći.
Konkurencija drugih igrača je velika u svim pogledima.
Nemojte misliti da ćete se moći sakriti negdje kad vas netko uhvati za zub.
Ako netko namjerava započeti igrati, mogu vam preporučiti par veterana, koji su voljni pripomoći.
Worthaur
25-03-2012, 15:26
Za kupiti ingame valutom mjesec dana, ili ti ga FLEX, je potrebno mnogo ingame valute, do koje, naravno, i nije tako lako doći.
Nakon prvog mjeseca igranja, moci ces si to priustit, a nakon toga se to moze nafarmat u par dana
Markecgrad
26-03-2012, 15:07
http://i.imgur.com/vtZpJ.jpg
Kako mi je presexy ovaj brodić
sickpetey
26-03-2012, 15:48
:/ meni je preobican...mislim ne izgleda nista posebno. I sam sam mislio zapoceti igrati EVE al nakon
par minuta razgovora sa Bozom odustao sam od te ideje.
Markecgrad
29-03-2012, 07:47
Zašto nitko ne igra ovo čudo? :(
Also, http://i.imgur.com/jVtma.jpg
Koštao me dobrih pola milijuna, no mislim da se isplatilo :)
cham3leon
29-03-2012, 08:10
Ja bi ful igrao da sam mlađi, sad više nemam volje za tako komplicirane igre.
Neven <R>
29-03-2012, 09:37
Zašto nitko ne igra ovo čudo? :(
Javi se kad ti istekne trial
Markecgrad
29-03-2012, 15:10
Zašto?
Neven <R>
15-07-2012, 22:02
Ja sam krenuo ovo igrat, je'l igra ko?
gdje ima kod nas u Hrv za kupiti EVE? ne mogu ga nigdje naci :(
na Steamu, ne znam da li ima u Algoritmu ili tak nesto (bilo ti je skoro za 6 eura)
pa problem je sto nemam pristup kreditnoj kartici zato pitam jel ima ovako u nekoj trgovini... Algoritam nema vise, imali jesu prije
Stari/aktivni igraci EVE-a cesto dobiju 15 day trial koji mogu slati novim userima pa probaj kontaktirati nekog
ok... hvala
edit: a tek sam sada skuzio da si napisao trial, ma zavrsio sam trial pa hocu djabe mjesec kad kupim igru xD
ispricavam se na double post-u... uspio sam naci ovdje: http://www.crovortex.com/webshop/igra-5 ... ition.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-5854-EVE_Online_Commissioned_Officer_edition.html)
pa me sada zanima da li i s ovom verzijom vrijedi onih prvih 30 dana free kada se account upgrade-a
http://i.imgur.com/9C0Qd.jpg
Neven <R>
29-07-2012, 12:01
Baš me zanima kolko od toga igra nije bila minimizirana :D
Rekao bih vrlo malo, s obzirom koliko se neki znaju navuci na EVE. Ne sjecam se da sam ikog vidio na Steamu da aktivno igra a da mu je ispod 1000 sati. Igra je takva da ces je vrlo brzo otkaciti ili se posvetiti kroz
Neven <R>
29-07-2012, 15:14
Ja sam u ovom prvom vjerojatno, previše vremena treba posvetit tome
Arbiter of Change
29-07-2012, 15:29
Rekao bih vrlo malo, s obzirom koliko se neki znaju navuci na EVE. Ne sjecam se da sam ikog vidio na Steamu da aktivno igra a da mu je ispod 1000 sati. Igra je takva da ces je vrlo brzo otkaciti ili se posvetiti kroz
Ne, igra je samo vremenski intenzivna, a neke aktivnosti tipa rudarenje se mogu raditi u potpunosti AFK tako da vjerojatno nije ni gasio igru.
Arbiter of Change
12-09-2012, 16:00
Ojebote.
http://themittani.com/news/rip-vile-rat
So: Vile Rat, Sean Smith, my friend for over six years, both in real life and in internet spaceships, was the “State Department Official” killed in Benghazi by a mob of religious lunatics, who had been incited to violence on this September 11th by a movie that was apparently made sometime in July. Obviously, given the combined attacks in Egypt and in Libya, this was a coordinated act designed for maximum media exposure; rile up a mob, point them at an embassy or consulate on 9/11 in particular, aim for the press. Many were injured in these pointless, reprehensible acts, and one of my closest friends was killed as a result.
Neven <R>
12-09-2012, 17:18
Bio mi je sudrug u korporaciji tih mjesec dana što sam igrao EVE
lik dys if u kry ;_;
Arbiter of Change
23-11-2012, 17:00
CCP je stavio stranicu za nadolazeću Retribution ekspanziju.
http://www.eveonline.com/retribution
Open up the possibility of a new “profession” in bounty hunting allowing players to hold their enemies responsible for their actions
Simplify the interstellar law and punishment system known as Crimewatch
Rebalance all Tech I frigates, cruisers and destroyers in a massive effort that should refresh gameplay at all levels
Add a fresh and dynamic soundtrack with all new sound effects
Bring four new destroyers, a mining frigate and salvage drones into the players hands,
Overhaul combat UI and NPC AI, making them respectively more intuitive and more interesting
And a whole lot more
Arbiter of Change
30-01-2013, 12:44
LEEEEEEROOOOOOY! :)
Accidental Click Ignites Insane 3,000-Ship Battle in 'EVE Online' (http://mashable.com/2013/01/28/eve-online-asakai/)
Reports from Reddit and EVE bloggers indicate the fray was sparked when the pilot of a titan ship (the most expensive class in the game) prematurely jumped into enemy space, rather than warp allies to his location (a technique known as "bridging"). A lone titan in "low security" space is like blood in the water, and players from multiple factions rushed in, with reinforcements piling on to attack and defend.
Essentially, one pilot's accidental click ignited one of the largest impromptu capital ship battles in EVE history.
Markecgrad
31-01-2013, 18:54
http://i.imgur.com/3Gmr9NI.jpg
Let the salvaging begin.
Šteta što nisam dao igri bolju šansu ranije, pet puta je zabavnija kada si odrediš neki cilj i pronađeš zanimljivu aktivnost.
Markecgrad
05-02-2013, 22:37
Ako htjeli ikada zaigrati EVE, ali ste odustali zbog toga što je igra "spreadsheet simulator", krenite igrati jer to zapravo nije istina. EVE je spreadsheet simulator samo ako želite da to bude.
Znači, prije nešto manje od tjedan dana stvoren je ovaj (http://www.reddit.com/r/Eve/comments/17kqr3/today_i_had_my_first_true_eve_moment_a_new)Spost i lik je napravio corp za totalne početnike koji žele isprobati igru. Nekim čudim se post dignuo na /r/eve frontpage i dobili smo više od 100 članova u manje od 24 sata, podršku jednog od najvećih corpova u igri i višestruke donacije od 1-2bil ISK (što je jakopunomnogo, i može se platiti 2 mjeseca gametajma za te novce). U nekoliko dana smo postali jedan od najbrže rastućih corpova ikad sa preko 300 aktivnih članova i počeli smo organizirati masivne flote sa tier 1 frigate brodovima koji su slabi i jeftini, no u velikim brojevima ubojiti. Uništili smo nekoliko battlecruisera koji su mnogo skupi i time privukli pažnju većih piratskih corpova koji su nam objavili rat. Također smo izazvali ovo (http://www.reddit.com/r/gaming/comments/17t4hs/the_butterfly_effect_playing_eve_right/), ogromni fight sa preko 400 igrača iz najpopularnijih corpova u igri, te došli na front page /r/gaminga što nam je dovelo još najmanje 100 novih članova.
Trenutno nas basecampa jedno 40 battlecruisera dok mi pripremamo flotu od 200+ fregata i destroyera za epični fajt ispred baze (svatko tko se barem malo kuži u eve će znati koliko je ovo zapravo urnebesno :D).
Eto, morao sam ovo sve šerati sa nekime jer se ovakvo nešto nije još nikada dogodilo u EVEu, i jebeno je zabavno iako kužim možda 1% cijele igre.
Moj setup (http://i.imgur.com/3tnrUk1.jpg)Sza današnji fight, planiram ih sve izgubiti :D
Markecgrad
08-02-2013, 18:50
Članak o nama na EVE dev blogu. (http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=74260)SHolyshit :D
Markecgrad
12-02-2013, 22:54
Zašto nitko ne igra jebemu boga, prekinite mi barem ovaj multipost chain :(
Napokon sam prokužio igru i zarađujem barem 10mil dnevno na ninja salvagingu i pvpu. Ističe mi trial za jedno 3 dana i onda si aktiviram novi na kojemu ću fokusirati station trading i pokušati si kupiti PLEX. Nudim brodiće, opremu, lovu i genijalan corp ako je netko nekim čudom zainteresiran za igranje. Ajmo ovo ono, igra nije toliko sjebana kao što većina govori.
cham3leon
12-02-2013, 22:56
Ponekad me privuklo da počnem, ali nemam baš volje, a neću uskoro imati ni previše vremena.
Markecgrad
12-02-2013, 23:04
Možeš i casual igrati bez problema. Levelaš si skillove, sređuješ si ponude na marketu kojih pola sata svaki dan, afk rudariš u highsecu, scamaš ljude i tako to. Igra ima hrpu načina za igranje ako imaš malo vremena.
Ja ću vjerojatno sljedećih par mjeseci provesti tako, i onda kada krenem ponovno aktivno igrati ću imati spreman i nabildan account za zajebavanje u nullsecu.
...pokušati si kupiti PLEX. ...
sretno s tim, nemoguce je skupiti dovoljno za PLEX na trialu osim ako ti netko ne da 500m
Markecgrad
12-02-2013, 23:55
Itekako je moguće.
Station trading će mi (nadam se) davati barem 20mil dnevno kada se malo ufuram u njega, ninja salvaging mi je minimalno 10mil dnevno već sada, a kako nam je krenulo, pvp loot u trenutnom corpu bi mi mogao osigurati sve to u jednom danu ako mi se posreći.
Najbolji corp statsi ikada. (http://eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=316324&view=losses&m=2&y=2013&page=3)
sretno si onda s tim ali sam jako skeptican u vezi toga
Markecgrad
15-02-2013, 21:57
Naravno da sam missclickao order i dobio civilian salvager za 100mil. Toliko o station tradingu ;_;
Markecgrad
24-02-2013, 17:14
sretno si onda s tim ali sam jako skeptican u vezi toga
Desetminutni FW small plex site = this (http://i.imgur.com/fQE6XJH.png)
Aaaaand trenutna situacija + 200 na marketu (http://i.imgur.com/PJU85up.png)
Pa ti budi skeptičan :D
Markecgrad
04-03-2013, 22:13
http://i.imgur.com/OkP5sPV.jpg
\o/
Neven <R>
04-03-2013, 22:58
Kaj si uspio zaradit sa ingame lovom?
Markecgrad
04-03-2013, 23:00
Aha, tjedan dana faction warova uz minimalan trud.
Markecgrad
27-03-2013, 11:48
http://i.imgur.com/UIAIQkn.jpg
Look what I found :D
znaci samo preko faction warfare-a si uspio skupiti?
Markecgrad
30-03-2013, 12:07
Da, čak sam i probao farmati u FWu sa altom koji ima 0 SP čisto da se uvjerim da je moguće. Zarađivao sam solidnih 40mil/h.
Sve ti na kraju ovisi na kojem je tieru strana na kojoj se boriš, a oni najviše ovise o FW farmerima koji iskorištavaju čitav taj sistem i promjene stranu kada ubiju market trenutne. Trenutno su u Minmataru koji je do nekidan bio na tier 4, a to je toliki bonus da se u sat vremena plexanja da zaraditi preko 400mil. Imali smo u Amarru jedan dan ogromni tier push, i dignuli smo se na t3 na kratko vrijeme. Samo taj dan sam zaradio oko 1bil koji sam kasnije spiskao na eve lutriju :d
mozes mi malo to objasniti? ako nije problem naravno
Markecgrad
01-04-2013, 23:10
Zapravo je dosta jednostavno. Cijeli FW sistem se vrti oko Loyalty pointsa koje u posebnim shopovima mijenjas za iteme. Vecina tih itema je dostupna samo u tim shopovima, a posto je potraznja za njima velika i kolicina ljudi u faction waru koji ih kupuju sa LPom mala, oni postaju dosta vrijedni.
E sada, zaraditi LP se moze na tri nacina; capturanjem plexeva, obavljanjem FW misija i ubijanjem protivnicke militie (PvP). Capturanje plexeva je najjednostavniji nacin za zaradu jer se sastoji od ubijanja jednog NPCa i orbitiranja beacona sve dok timer ne istekne (ako se obavlja defenzivni plex, ne treba ni NPCa ubiti, pa je zato moguce sudjelovanje i zarada sa potpuno novim accountom). Jedina fora kod plexeva je to sto ti svatko moze uci u njih jednom kada se aktiviraju, pa ako planiras farmati LP i izbjegavati PvP, najbolje je pronaci relativno prazan sistem.
FW misije su mnogo isplativije i za vecinu ljudi glavni izvor zarade, no potreban je stealth bomber da bi bile isplative, te stoga nisu dobre za novije igrace.
Sada iskreno bonuse ne znam napamet, no minmatar se nekidan na kratko digao na tier 5, i bilo je moguce zaraditi preko 1bil/h, mozda cak i vise. No takve situacije su rijetkost, tako da u najboljem slucaju mozes ocekivati tier 3 koji je jos uvijek uzasno isplativ.
Na mobitelu sam i ne mogu ni procitati sto sam sve napisao gore, nadam se da ima nekakvog smisla :D
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
ova
ma skuzio sam kako to sve funkcionira ali mi je uzasno problem naci corp koji radi FW, a ne mozes uci u militia-u dok si na trialu
Markecgrad
02-04-2013, 16:58
Ako si voljan strpiti se par tjedana dok se tieri ne stabiliziraju onda dodi u Amarr militiu. Fweddit i njihov alliance je vodeći u FWu i među top 10 opcenito u igri. Ako imas reddit account star najmanje 2 mjeseca onda upadnes bez problema, no ako ne, postoji referral sistem u corpu pa mi samo javi ako si zainteresiran.
Druge opcije su ti pronaci corp u minmataru, no on je prepun rusa i farmera tako da sumnjam da bi ista postigao tamo, caldari je najlosija militia u igri a za gallente iskreno ne znam.
Markecgrad
13-04-2013, 15:48
Scamanje najbolja profesija ikad.
I have been hired by a private third party on a mercenary type basis. I have been hired to provide you with the option to pay 100m directly to me, while I route half this to my employer.
If not I have been instructed to hunt you down, and begin hostilities toward you along with your corp.
This is not a personal attack from me to you, only business.
Thank you.
Napravim alt, odem na listu high sec corpova, posaljem ovo kojih dvadesetak puta random likovima i izlogiram se. Barem jedna osoba obično bude dovoljno glupa da padne na foru. Easiest money ever.
cham3leon
13-04-2013, 17:00
Kod EVEa mi je najfora upravo to što je ekonomija toliko slobodna da je raj za vješte con artiste. Čitao sam o par epskijih scamova.
Markecgrad
13-04-2013, 17:04
U zadnje vrijeme je dosta popularno scamanje i pljačkanje corpova. Igrači znaju biti čak i po godinu dana u corpu dižući si rank samo da bi ga kasnije opljačkali.
Baš nekidan je lik pokupio 600bil u opremi i brodovima iz jednog nullsec corpa. Cool stuff.
Jučer sam baš probao igrat trial verziju, očaran sam. Šteta kaj se mora plaćat pretplata ko za wow.
Markecgrad
14-04-2013, 08:46
To je zapravo najbolja stvar kod igre. Možda ćeš morati platiti prvih mjesec-dva, no nakon toga ćeš zarađivati dovoljno da si plačaš sub ingame lovom, i biti će ti kao da igraš najbolju f2p igru ikad, samo bez ikakvih pay2win gluposti.
Javi mi svoj nick, mogu ti dosta olakšati igru ako si voljan nastaviti igrati.
Frost Commander
14-04-2013, 09:43
Mene zanima koliko bi vremena dnevno trebao uložiti da bih zarađivao toliko novaca ingame?
Markecgrad
14-04-2013, 11:03
Sve ovisi i tome koje skillove imas i cime se bavis. Za potpuno novog igraca je najbolji faction warfare o kojemu sam se raspisao na prosloj stranici, no postoji jos toliko nacina za zaraditi hrpu novaca da ih nema smisla uopce pokusati nabrajati (uzmi moje scamanje gore kao primjer).
Eh sad, da se naprimjer odmah bacis u exploration, nakon tjedan dana treninga vec mozes skenirati i obaviti vecinu high sec kompleksa, a oni obicno daju iteme vrijedne izmedu 5-20 milijuna ISKa, a postoji mala sansa da dropaju itee vrijedne i po nekoliko stotina milijuna, a u low secu i po deset puta vise. Dobar explorer uz malo srece moze zaraditi za sub u roku od nekoliko sati, ponekada i minuta.
Ukratko, ako dovoljno dobro istrazis zeljenu aktivnost, ubrzo ces imati vise novaca nego sto ces ikada trebati.
Frost Commander
14-04-2013, 19:13
Zvuci primamljivo, mogao bih isprobati igru jednog dana.
Imam osjećaj da bi ovo jelo puno vremena, iako izgleda fascinantno. Zasad mi je on hold al videl bum kad dalje...
Chieftain
26-04-2013, 18:22
Kak i od koga mogu dobit guest pass od 21. dana? Ak je neko voljan dati nek mi se javi na PM.
EDIT: Nisam pročital post gore. :D
Markecgrad
26-04-2013, 18:34
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy (https://secure.eveonline.com/trial/?invc=d9aa94d3-4501-4cfe-95ad-55b47335742f&action=buddy)
Slobodno me convaj u igri ako imas kakvih pitanja ili trebas pomoc/brodove/bilosta.
Nick: Teal'c Jaffad
Markecgrad
27-04-2013, 15:47
Q9bZjBST-Dw
/bonner
Markecgrad
27-04-2013, 20:27
Sorkac na doublepostanju.
http://www.twitch.tv/ccp
FZPCiqBLPM8
ALSO EVE MOVIE CONFIRMED.
Markecgrad
30-04-2013, 21:18
https://forums.eveonline.com/default.as ... ind=unread (https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=230488&find=unread)
http://www.reddit.com/r/Eve/comments/1d ... _into_the/ (http://www.reddit.com/r/Eve/comments/1de0e3/someone_called_totally_not_judas_gets_into_the/)
Pogodite tko je osoba u pitanju :D
Wolfwrath
30-04-2013, 21:58
Nice one :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.