Pogledaj cijelu verziju : PCSX2 Emulator
Ghost_Rider
22-10-2008, 21:17
ej,skinuo sam neke plugine za pcsx2 emulator i uzeo sad ovu novu verziju,kada hocu da pokrenem neku igru pojavi mi se error i trazi da updatam directx,sad ja neznam sta cu ga updatati kad sam ga inst nanovo skroz,sam jos nisam isprobao sa dx 10 ovim novim sto je izdat.Pa ako neko zna u cemu je caka nek mi kaze da neskidam dzaba dx10 jer mi se oduzi na 3 sata jbg,help pls
Edit: Sa ovim pluginima igre u emulatora idu skroz brzo,provjerio na youtube kako tip igra na 2.00ghz budokai 3,sad neznam jel laze ili je istina?
Edit2: Znam da mi za ovo nevjerujete al evo dokazu pa se uvjerite 6PGGeaJr98c,lik je sa 1.80 ghz clockovo na 2.40 a ide full brzo emulacija sa igrom Kingdom Hearts 2 uvjerite se.
Ako ti fali neki DX9, instaliraj DX9 Full, ima ti negdje oko 65 MB-a cijeli i sadrži sve fileove iz DX-a 9, ali doslovno sve, pa ti neće faliti ništa. Oni prije DX-evi 9 su po mjesecima, pa svaki ima nešto svoje što oni drugi nemaju, a kada je to sve skupa, onda je super. :D
Ghost_Rider
23-10-2008, 11:34
Ako ti fali neki DX9, instaliraj DX9 Full, ima ti negdje oko 65 MB-a cijeli i sadrži sve fileove iz DX-a 9, ali doslovno sve, pa ti neće faliti ništa. Oni prije DX-evi 9 su po mjesecima, pa svaki ima nešto svoje što oni drugi nemaju, a kada je to sve skupa, onda je super. :D
e sad ja to skinuo i nece da ide ope,da mozda nisam sta zasro jer nisam skidao sa weba sto mi je dao microsoft jer unjih treba nesto da se plati da bi skinuo,pa malo svrljao po netu i nasao file od 69 mb po imenu "directx_mar2008_redist" isto jedan tip trazio to pa mu jedan dao ovaj dx,i sad kad ga instaliram nece emulator da ide ope jbg neznam sto,da nisam mozda pogresno umetnuo u mapu,jer ovaj vice da mu nije htjelo ici ni kodnjeg pa mu oni pokazali sta da uradi da bi to reagovalo al ja sam zaboravio link :cry: .Jel mozes mi nekako pomoci jer pokazuje da ti plugini ubrzavaju rad emulatora,ima neki hack speed u kartici config ili je to ope neka budalastinja da bi ljude zajebavali :twisted: .sa pluginom ZeroGS KOSMOS 0.97.0 ide brzo do 60fps al je grafika stvarno shit nebi volio da me bruka komp pred nekim klincom lol :P .
Ajde ovako:
-"Razmjena."
Ti uploadaš cijeli PCSX novi, sa tim svim novim Plug-inovima, spreman za rad (BIOS-e ne trebaš), a ja tebi uploadam DX9 Full verziju. :D
BTW, testiram to što ti veliš/uploadaš, i vidimo gdje je packa.
Ghost_Rider
23-10-2008, 13:03
a sto ti nebi samo uploadao plugine i taj novi emu,nema dva filea jer mi se odugovlaci 52 mb
Edit: Ili cekaj do sutra pa da ti saljem sve skupa,OK :D :friends:
Može li se sa sadašnjom verzijom pcsx2 glatko igrat ff10? Znam da ne pomaže mnogo , lai imam 4gige rama dual core proc i hd 3870, pa to možda digne za koji frame...
Ghost_Rider
23-10-2008, 13:37
ja mislim,al to je samo moje misljenje da bi ti islo brzo ako bi ucinio kao ja nes,dacu ti video na youtube kako tip hakuje brzinu od pcsx2 emulatora pa ide brze bajgi,uto sam se uvjerio ide skroz brzo brze ngo prije,sam prati tacno upustva,javi ak hos da ti sendam llink neznam jel se smije ovde ili ak hos na pm,dacu ti neke linkove gdje ces moci skinuti 3 nova plugina za bolju grafiku.call me.lol
Dyslexia
23-10-2008, 13:45
Ja igram Final Fantasy 10 na emulatoru, bez beda vec nekih godinu dana
Ghost_Rider
23-10-2008, 20:43
Ja igram Final Fantasy 10 na emulatoru, bez beda vec nekih godinu dana
Po tvojoj konfi se vidi da emulator treba ici mnogo bolje,zato sto je taj emulator napravljen za core 2 duo.sada ono naj vaznije evo ono sto sam obecao.
1.Video na youtube,pogledajte kako lik pravi postavke i ubrzaje za kojih 30 fps"7IzXOPxrHhU
2.On ce vam pokazati gdje sta skinuti,ako vam nije dosta da ja svoje uploadam.
Dyslexia
24-10-2008, 02:23
Od kako sam kupio grafu Emulator mi leti FF10 i prije sam igrao ali znalo je zastekat negdje i tako ali sad ukljucim sve opcije i fps uopce nepada imam jedan sejv gdje mi je bilo 15 fpsa sad je 50 :D , tako da i hardware cini veliku ulogu u ovome
Ghost_Rider
24-10-2008, 09:40
koju koristis verziju emulatora i koje plugine za grafiku,jer ni ovaj pcsx2 0.9.5 nije bas savrsen
ima nekih sranja i u njemu,u mene Dragon Ball Z Budokai 3 zna nekad izgubiti boju kad igram onda se uspori kao mrav.
Znam da tema nije za ovo al de mi recite,kako da znam koju imam maticnu plocu da vidim mozel se nadograditi u mene Intel Core 2 Duo procesor,dal bi pasala Ova graficka i dla je jaka da nece srati
Graphic:
POV GeForce9800GT 1024MB-DDR3 DVI+HDMI+HDTV 600/1800
Graphics Engine : NVIDIA 9800 GT GPU
Video Memory : 1024 MB
Core Clock : 600 Mhz
Memory Clock : 1800 Mhz
Shader clock : 1500 Mhz
Memory Speed : 1.1 ns GDDR 3
Memory Bus : 256 bit
Interface : PCI Express 2.0 16x
RAMDAC : Dual 400 Mhz
DVI-I : 1x dual link
HDMI : 1x
TV-Out : Yes
Video-In : No
HDTV : Yes
Dyslexia
24-10-2008, 10:27
skini si program everest i u njemu imas sve detalje o sovm kompu
a sto ti nebi samo uploadao plugine i taj novi emu,nema dva filea jer mi se odugovlaci 52 mb
Edit: Ili cekaj do sutra pa da ti saljem sve skupa,OK :D :friends:
Ja nemam nove plug-ine. Imam stare samo.
FF za PS2 ide kao podmazan na novijim mašinama, a na onim malo starijim (jedna jezgra CPU-a, Radeon 9550, itd.) se vuče na 10-15 FPS-a.
Ghost_Rider
24-10-2008, 11:29
eno ti gor sto sma postao gdj eje na youtube video gledaj kako lik pravi pa skidaj sve,ok.A ovo nisam lijepo napisao sry,"A sto ti ne bi samo uploadao plugine i taj novi emu"jel sad jasnije,sry ope al nisam skonto
Dyslexia
24-10-2008, 17:13
http://rapidshare.com/files/157145951/PCSX2.rar
Evo vam najnoviji pcsx2 sa svim pluginima i biosom, sve radi ja ga koristim.
Ghost_Rider
24-10-2008, 17:57
http://rapidshare.com/files/157145951/PCSX2.rar
Evo vam najnoviji pcsx2 sa svim pluginima i biosom, sve radi ja ga koristim.
jel mu sve podeseno,i ja napokon danas instalira windows xp sp2 nanovo i gle cuda sad radi emulator sa onim pluginima,snimio directx 9.0c update :D :gitara:
Dyslexia
24-10-2008, 22:17
sve mu je podeseno nemas frke, ja igram s tim, to je moj upload
Ghost_Rider
25-10-2008, 01:05
super ide
Tegla Ajvara
25-10-2008, 08:43
de mene zanimaju za nitendo DS i game cube emulatori
trebam prec pokemone pearl i diamond i zelde koje nisam dosad prešo.
Dyslexia
25-10-2008, 10:54
Emulator sadrzi sve pokemon igre provjereno i radi.
http://i253.photobucket.com/albums/hh67/GlitchrockImages/Pokemon_Dizmayze_1.jpg
http://rapidshare.com/files/138010029/17_Pokemon_Games___emulator.rar
Uzivajte
Ghost_Rider
25-10-2008, 12:30
uuuuu,bogami ovaj file iznosi 100 mb skinuo bi ga rado al nemam vezu bas dobru otice mi 2 sata bezz,imam ja sve pokemon igre od gameboy advance od nds imam diamond.Igre skidam samo kad mi zatrebaju da nebi prenaglio kao sa gba.
iznogud1515
25-10-2008, 14:19
Dyslexia, kak se zove taj emulator?
Dyslexia
25-10-2008, 14:32
game boy advance
iznogud1515
25-10-2008, 14:35
pa kaj nije pokemon pearl za nintendo DS igra? jel misliš na VBA emulator?
Dyslexia
25-10-2008, 16:04
da maj bed mislio sam visual boy advance
iznogud1515
25-10-2008, 16:48
kaj se na najnovijoj verziji mogu igrat igre za DS?
Dyslexia
25-10-2008, 18:23
Skini si pa ces vidjet, nebi ovdje to stavio oda neradi
Ghost_Rider
25-10-2008, 22:08
e ljudi,ljudi ja cu sad staviti svoj emulator za nintendo ds,radi savrseno jer neki emulatori za ds nece da radi,ovaj sto ja koristim on radi pa ev vam naigrajte se sve od nds igre bas sve.
Emulator.
http://rapidshare.com/files/157524406/NO_GBA_2.zip.html
Edit: Sve je nariktano nemojte nista pipati inace ce se zasrati sve,jer su emulatori za nds vrlo ebeni.Sta god treba mogu ija bar malo posluziti O_O-
Edit2: Ev ovde imate romove za nds emu,a ima i sa lijeve strane za jos neke emulatore.
http://www.frozen-roms.in/roms_nintendo_ds.html
Tegla Ajvara
25-10-2008, 22:39
danas sam picio zeldu ocania of time za nintendo 64 i islo je i oslo sve u bananicu.
pokrenem emulator za DS i krenem igrad zeldu phantom hourglass i ode opet sve u bananicu.
al taj emulator za DS ne da steka neg je odvratan.
i nakraju sam igrao zeldu links awakeing dx za gba i to oslo u bananicu kad sam dosao u level 3 i jebeni kljuc mi upadne u neku rupu i sad nemogu doc do glavnog jer nemogu jedna vrata prije njega otvorit.
prevelik propust u igri, a ponovno mi se bas neda prelazit. :(
i prije sam prelazio zeldu oracle of seansions i na jednom djelu nisam mogo prec, kontam da je tamo neki bag bio.
jedino sam uspio prec dosad zelda the minish cap i zeldu oracle of ages
ove verzije za gba su mi najzanimljivije.
Neven <R>
26-10-2008, 13:51
A ti nisi čuo za save state opciju u emulatoria?
BTW ovo je topic o PCSX2 emulatoru, ne o nintendu i drugima.
Tegla Ajvara
26-10-2008, 15:03
:yuck:
cham3leon
26-10-2008, 18:41
Hvala na linkovima, baš sam se zaželio dobrih starih Pokemona.
jel iko ima pcsx2 sa svim živim(bios,plugin i to...)da uploada?igra mi se manhunt 2!!!!
cham3leon
26-10-2008, 18:57
jel iko ima pcsx2 sa svim živim(bios,plugin i to...)da uploada?igra mi se manhunt 2!!!!
:rotfl:
Jel se to meni čini ili si ti ljubitelj krvi i nasilja i bolesnih viceva?
Ghost_Rider
26-10-2008, 22:29
lol,ovaj ja mislim da nije dobro citao post gdje si uploadao emu.lol
Lord Ragnarok
26-10-2008, 22:37
mislim da su emulatori zabranjeni ako nemas svoj vlastiti psx. bilo je jednom ovakva rasprava u pomagaj brate zavrsila je brisanjem teme
str33t6l0w
26-10-2008, 22:43
oni pokemoni su illegal tako da molim da to maknete...
također.. ovaj upload isto makni ... emulator je bespla i legalan dok god imaš SVOJ Bios koji je snimljen sa OSOBNOG PSX-a... dakle.. ako postoji bios na netu, ili u ovom paketu onda je to već ilegalno... ovo maknite da nebi morao djelit banove i opomene....
eno ti gor sto sma postao gdj eje na youtube video gledaj kako lik pravi pa skidaj sve,ok.A ovo nisam lijepo napisao sry,"A sto ti ne bi samo uploadao plugine i taj novi emu"jel sad jasnije,sry ope al nisam skonto
Ma ne trebaš ništa, ajde. Evo DX9 Full verzija, s kojom još nisam imao nikakvih problema glede DX-a 9:
Download:
http://lix.in/-33cab0
@Ovi ostali pojedinci očito ne znaju da je ova tema bila već zaključana, pa prepravljana i otključavana, i da sam ja bio na razgovoru sa adminima kako ne bi pobrao ban, zbog samo jedne stvari:
BIOS
ajde,neka neko editira taj post,dobio sam što sam htio.
Ghost_Rider
27-10-2008, 20:58
Ma ne trebaš ništa, ajde. Evo DX9 Full verzija, s kojom još nisam imao nikakvih problema glede DX-a 9:
Download:
http://lix.in/-33cab0
@Ovi ostali pojedinci očito ne znaju da je ova tema bila već zaključana, pa prepravljana i otključavana, i da sam ja bio na razgovoru sa adminima kako ne bi pobrao ban, zbog samo jedne stvari:
BIOS
Hvala mnogo za dx odma sam ga instalirao,sad emulator ide bolje thnaks :bravo: :friends:
Ide bolje? Kako to? :D
Koliko si FPS-a dobio?
Ghost_Rider
28-10-2008, 09:49
dobio sam od 30 do 60 fps,ne bas na svi igrama.Trenutmo igre koje igram koje emulator vrti malo bolje,su ("Dragon Ball Z Budokai 3,Tekken 4,Super Dragon Ball Z,Crash Bandicoot Action Pack") te su sve igre,jer nisam uzeo emulator da odigram sve ps2 igre,samo za neke koje mi se svidzaju pogotov DBZ Budokai 3.Dal se isplati downloadat Neku Yu-gi-oh! igru,da neskidam dzaba 2 gb ili koliko je vec jer vam u mojoj okolini nema se nigdje kupiti dobra ps2 igra pola dodzu sjebane.
Yupi, novo otkriće, DX jako utječe na PS Emulator. :D
Ghost_Rider
28-10-2008, 11:28
jel bogati jos nisi isprobao,lol.Haj ti bolje pogledaj onaj video na youtube jer moras hakovat i brzinu da bi islo ok,a pogotov ak ti je kompjuter ziska ima da ide do 120 fps,neznam jel istina al lik igra gran turismo 4 na pcsx2 0.9.5 verziji id ko ludo,al mu je konfa extra ak hos dacu ti video da se uvjeris da nelazem,jos moze da radi i God of War al lik noge baca preko sebe.lol
Jučer sam pokušavao FFX i X-2, no nema rezultata. Grafička mi nema prikladne drivere, pa Emulator ne radi, ali sam to sredio i sada skoro pa niti jedan video plug-in ne bi ni Bog pokrenuo. ZeroGS jedan mi jedino uspjeva. 094 radi na mučite jade, 095 neće da mi radi. Vjerujem ti da ne lažeš, bez brige. Nego ja pokušavam kod sebe pokrenuti, ali očito je za standard potreban dvojezgreni procesor i neka GF 8/9 serija VGA. Recimo, pazi ovo sada:
Kod mene, jednojezgreni 1.74 GHz-a CPU -> 9-62 FPS-a (Avarage: 12), Intel C2D E6600 -> 50-65 FPS-a (Avarage: 60), isključujući grafičke kartice, RAM i sve ostalo što je približno donekle isto, opet je velika razlika u igranju i performansama, a u hardware-u nema baš toliko velike razlike koliko i u software-u. Totalni out.
Ghost_Rider
28-10-2008, 13:43
hm,sad u mene ima dvojezgreni procesor,tipa Pentium Dual CPU E2180 @ sa 2.00 ghz,sad neznam dal da mu kupujem novu grafu ili ne,jer mi ova graficka ATI Radeon X1550 Series 512 mb malo sere u nekim igrama npr.devil May Cry 3 kad uzmem na naj visi stepen pixel-e ono mi pocne da steka,znaci da mi nevalja graficka pa sad zelim da kupim neku GeForce9600GT,neznam jel se isplati na ovaj procesor da bacam pare za otakvu grafu.Ja bi radije kupio Core 2 Duo E8400, graficka moze da ceka godinu jer mi se ne zuri.
Tegla Ajvara
28-10-2008, 18:35
oni pokemoni su illegal tako da molim da to maknete...
također.. ovaj upload isto makni ... emulator je bespla i legalan dok god imaš SVOJ Bios koji je snimljen sa OSOBNOG PSX-a... dakle.. ako postoji bios na netu, ili u ovom paketu onda je to već ilegalno... ovo maknite da nebi morao djelit banove i opomene....
krepaj :twisted:
1. sve su to samo podatci, 100010101010011110101010101.......
tak da nemora biti ilegalno.
2. ima i za kupit na odredjenim stranicama te igrice, a zast bi kupili kad opet na drugim ima za sinit besplatno. :yuck: :thumbs1:
sutra nabavljam manhunt2,pa me zanima,koliko bi se on vrtio na geforce8500gt,1gb rama i dual core procesor.inače,igra i nema neku pretjerano nabrijanu grafiku pa...
Ghost_Rider
28-10-2008, 20:47
hm, ja mislim da ova igra nebi isla al to je samo moje misljenje
Edit: Velim nebi isla manje ispod 10/20 fps al neznam jos,jer youtube ne pokazuje da je ko pokrenuo tu igru na pcsx.Igra je vrlo krvava moracu je nabaviti. :D :twisted:
baš sam danas pričao sa prijateljem o toj igri,kaže da je igra totalno bolesna(ne mislim samo u pogledu nasilja,već u dizajnu neprijatelja,lokacija itd.)
EDIT:ako neki mogu pokretati dbz budokai tenkaichi3 koji je poprilično lijepa igra,i nesumnjivo ljepša od manhunta 2, za ovo vjerujem da bi mi se vrtilo oko 20-30 fps-a...
Ghost_Rider
28-10-2008, 23:18
jel imas igru manhunt 2 sad kod sebe pa je probaj jel ide,ako ide javi da ija uzmem za ps2 jer ove pc verzije nisu ni blizu grafici kao na konzolama,ako ipak nemas ja cu malo procackati po netu da nadzem rip-ovanu igru manhunt2 :wink: ,jer ja uvjek kad mi zatreba koja igra odem malo svrljam netom pa nadzem nes,ovdje u mene u selu igre nekad dodzu da nisu lijepo narezan pa da ne bacam pare na smece bolje skinuti sa neta :thumbs1: .
Edit: Zaboravi napisati,link cu poslati i tebi na pm ako nadzem sta,ok :thumbs2: :friends:
Edit2: Evo nasao sam nesto,sad cu ti poslati na pm da ako bude pir da me nebi u bananu :(
ima mnogo nekih igara nisam provjeravo jel rade linkovi.
jel imas igru manhunt 2 sad kod sebe pa je probaj jel ide,ako ide javi da ija uzmem za ps2 jer ove pc verzije nisu ni blizu grafici kao na konzolama
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
inaće dvojka nije nikad ugledala svjetlo dana u obliku PC verzije
Ghost_Rider
29-10-2008, 18:41
pa et nisam bas mislio na tu igru,ima igara koje su izdate i za pc npr.PES 08 ona nikako nije kao na ps2,valja imati jak pc da bi islo kao na konzolama.
ništa,sutra nabavljam neke ps2 igre,između ostalih i manhunt2(danas nisam nabavio)pa ću malo testirati ovo čudo...
Ghost_Rider
31-10-2008, 11:30
e jesil nabavio manhunt 2 i radil na pcsx2,ako ide javi da ija kupim,ok
još nisam dobio manhunt2,lik mi ga nije donijeo,vjerovatno i neće.
doduše,danas ću nabaviti neke ps2 igre,a možda među njima bude i manhunt2 iz drugog izvora.fingers crossed...
pc maniac
31-10-2008, 12:38
ja igram tu igru i mogu reči da je stvarno krvava, i nasilna
pc maniac
31-10-2008, 12:43
da, ali sad nakraju na ps2,
Večer.
Budući da sam nabavio Manhunt 2 i želim ga zaigrati na PCSX2 emulatoru, zamolio bih da mi netko napiše sve što trebam znati, dakle, svo setupiranje emulatora, namještanje kontrola, rezolucije i tako toga. Imam sve najnovije pluginove, BIOS i sve potrebno, samo da znate.
Ghost_Rider
07-11-2008, 22:51
joj,pa eno ti na video sve jbt ono sto sam ja postao
ništa,sve setupirao,stavio m2 u iso format,i sad kad idem raun cd/dvd prvo me prebaci u bios,i onda mi prikaže kao da imam neki audio cd ubačen u ps2.kako ovo izvesti?
manhunt2 je necenzurirana američka verzija,i pokušao sam staviti američki bios,ništa se nije promijenilo.
@Ghost_Rider
ako si online,javi mi se na msn pa mi to objasni,bio bih ti zahvalan.
EDIT:ljudi,dobro bi mi došla pomoć još večeras,stvarno mi se igra ovo.
pomagaaaaaajteeee!!!
dajte mu da igra!!!!
Ghost_Rider
08-11-2008, 00:58
ok ev sad cu te dodati na msn
edit: Al nemoj zaboraviti da sam ja na msnu Game_Fan vidices ak te pita za novu osobu :)
ja igram fifa 2009 prek emulatora i moram reć da je dobra, mada imam i ps2 ipak mi je draže igrat na kompu, hebeš konzole :)
Ghost_Rider
08-11-2008, 12:44
jel vec fifa 09 izasla,u jbt
jel vec fifa 09 izasla,u jbt
pa izašla je.... :)
danas nabavljam đojstik za ps2,pa će mi biti lakše koristiti se emulatorom.
Manhunt 2
Testiran večeras na PCSX2 emulatoru.
Radi odlično,oko 30-40 fps-a.
Smo ima nekih problema sa zvukom koji se koči i dupla.
Any suggestions how to fix it?
Manhunt 2
Testiran večeras na PCSX2 emulatoru.
Radi odlično,oko 30-40 fps-a.
Smo ima nekih problema sa zvukom koji se koči i dupla.
Any suggestions how to fix it?
meni se to isto događa mada neznam u čemu je problem..... 8)
Ghost_Rider
09-11-2008, 10:56
da bi rijesili problem sa zvukom idite ovako.
Pokrenete pcsx2,pa odete na Config,onda Configure kada se otvori mali prozor gdje birate sta hocete,pod sound uzmite plugin ZeroSPU2 0.4.4
onda ispod zvuka ima configure kliknite tu pa ce se otvoriti jos malehni prozor,tu stavite kvacice na one dvije odozgo kockice,onda ok pa ok i pokrecite igru tad vise necete imati problem sa zvukom
Edit: Restartujete emu pa ga ope pokrenite! :wink:
još jedan update.
manhunt 2 radi samo intro,kad se prvi level učita,framerate bolesno opadne i nekakav bug se pojavi, nekakvo miješanje boja ili tako nešto.uglavnom,zeznuo sam se,manhunt2 izgleda ipak ne radi na pcsx2,ali ako itko ima prijedloge kako to popraviti,bio bih veoma zahvalan.
Ghost_Rider
09-11-2008, 13:22
ljudi idite na http://www.pcsx2.net/Sdosla dva nova plugina :) ,i tamo ima forum sto nepitate sta uvezi pcsx2. :wink:
Ghost_Rider
10-11-2008, 00:00
joj ljudi izvinite zbog greske :| ,ponjelo me uzbudzenje od budokai 3 pa se zanio,sry svima :shock: .Ovo je greska za novi plugin :P :friends:
još jedan update.
manhunt 2 radi samo intro,kad se prvi level učita,framerate bolesno opadne i nekakav bug se pojavi, nekakvo miješanje boja ili tako nešto.uglavnom,zeznuo sam se,manhunt2 izgleda ipak ne radi na pcsx2,ali ako itko ima prijedloge kako to popraviti,bio bih veoma zahvalan.
meni se to nije događalo.....
Ovisno je o konfiguraciji. Ja sam sada testirao FFX i X-2, samo preko grafičke (jedna ATI, druga nVidia) se dobiju performanse, kvaliteta i +50 FPS-a, i kada u to uračunaš ostale komponente....
Ghost_Rider
16-11-2008, 14:37
ja juce kupio sebi legacy of kain: soul reaver 2 ide negdje oko 40 fps,nije nesto al makar se vrti na toliko
Ja odustao od emulatora, čekam da Manhunt 2 dođe na PC (ako ikad dođe)
Ghost_Rider
16-11-2008, 17:15
nacekaces se :yuck:
Ja odustao od emulatora, čekam da Manhunt 2 dođe na PC (ako ikad dođe)
mislim da nije ni najavljen....
Nije ni Bully pa je došao prije par mjeseci.
Nije ni Bully pa je došao prije par mjeseci.
znam hmmm ja bi volio ...... 8) ali nekako sumljam.....
.:JuRa:.
17-11-2008, 19:12
Evo, najbolji PSX emulator: EPSXe (http://www.epsxe.com/download.php)S- ne znam za ove nove verzije, ali ja sam trebao skinuti jos 4-5 datoteka (.dll) koji epsxu sluze za cd, grafiku i zvuk. Sad, ne znam dal' su u novoj verziji automatski ubaceni.
E, da, i psx bios trebas. :wink:
taj sam ja skinio pa sam se dosta mucio sa tim...puno tih fileova treba poskidat kako bi radilo...al uglavnom predobro i lagano kada se skuzi...jos ako imas jojstick za komp...:D :D
Jeste, ePSXe je fantastičan emulator, koji sam i sam poprilično dugo koristio i nisam imao problema ni sa jednom igrom koju sam probao, osim što su neprijatelji u Silent Hillu krvarili bijelo kad sam nekako izoštrio i ulijepšao igru. Sve u svemu, odličan emulator, možda i najbolji dosad napravljen.
Ghost_Rider
18-11-2008, 11:47
ma bice i pcsx2 kao epsxe sam treba koja godina vise dok se oporavi od napada
Evo, najbolji PSX emulator: EPSXe (http://www.epsxe.com/download.php)S- ne znam za ove nove verzije, ali ja sam trebao skinuti jos 4-5 datoteka (.dll) koji epsxu sluze za cd, grafiku i zvuk. Sad, ne znam dal' su u novoj verziji automatski ubaceni.
taj sam ja skinio pa sam se dosta mucio sa tim...puno tih fileova treba poskidat kako bi radilo...al uglavnom predobro i lagano kada se skuzi...jos ako imas jojstick za komp...:D :D
Gospon C je sve to poskidao, sredio i podesio. 8)
Da vam ga uploadam(?), sa svime i svačime, totalno funkcionalan. :wink:
.:JuRa:.
18-11-2008, 21:40
meni netreba sada... :D ja sam skuzio sve ...al ako nekom treba nek prihvati jer nije bas lagano... :thumbs2: :thumbs2:
Molim lijepo :)
Mnogo hvala :)
Bude sutra/prekosutra. :)
(Nemam net, pa zato.)
Ghost_Rider
19-11-2008, 22:06
da vam ja to sve spakujem ak hocete,al javite da ne bi dzaba uploadao.
Ma ne moraš, ja to već sve imam pripremljeno. Idem sada za kojih pola sata doma, pa na korzo, pa opet doma, i opet ovdje nazad na PC-eve, pa ću uploadati. ;)
Evo ovako. U Folderu "Down" vam je većina downloadanih fileova koja je otpakirana, pa vam oni niti ne trebaju, ali da znate, da su to izvorni, ali ne svi. Pa da krenem na stvar, BIOS-a je 3, Video 6, Sound 1, ROM 2 i NetPlay-a 2. Za video preporučujem korištenje drugog [P.E.Op.S. Soft Driver 1.17]S(za 2D) i trećeg [Pete's D3D Driver 1.76]S(za 3D).
S obzirom da je BIOS ilegalan i sl., arhiva je pod šifrom, pa za to me kontaktirajte na PP. Šifru također posjeduje i vex.
Download: http://www.megaupload.com/?d=VYDZYI0PS[~9 MB]
E,jel može netko pomoći?Imam instaliran ps2 emulator verziju 1.00.48 uspio sam pokrenuti igru ff12,podesio sam sve postavke u vezi đojstika ali mi radi samo tipka "start".Zna li netko što treba učiniti da profunkcioniraju sve kontrole na đojstiku.Đojstik je logitech chillstream.hvala
sumnjam da bu ti ff12 opce igriv,meni se igra vrtila ispod 20fps sjene su bile sjebane grafika ispod ocaja i zvuk je steko
A da probaš podesiti "Džojstik"? :D :D
cham3leon
27-02-2009, 22:06
Joj, kolega, nije Džojstik nego Đojstik. :(
Mislim da bi se trebao uvesti naziv "štapić užitka".
Da, ti, hvedran, pročačkaj malo po tim podešenjima, valjda se da taj Čilstrim nekako podesit. Ako ga ne prepoznaje, možda ima neki plugin za to...
Hmm, paaaaa...reći ću da je to cenzura... :D :D :D :D :D :rotfl:
sumnjam da bu ti ff12 opce igriv,meni se igra vrtila ispod 20fps sjene su bile sjebane grafika ispod ocaja i zvuk je steko
Ma znam,uspio sam nekako ući u igru,istisko sam sve moguće tipke na chillstreamu,uopće se ne vide teksture,katastrofa,al našao sam neki plugin(gsdx890...)piše da ima podršku za xbox kontrolere,samo me traži update dx-a,instalirao sam dx sa novog pc play dvd-a,al me opet traži isto,ništa morat ću valjda posudit od frenda plejku.
Ghost_Rider
01-03-2009, 18:07
ljudi de mi pomognite kako da ovo napravim.Lik na youtube sa mojim procesorom pokrece pcsx21 kao na konzoli,samo sto je unjeg occan sa 2 ghz na 3.5 ghz.Dal sad tream ija ocati pa da ide kao unjeg na 60 fpsa brzina.pls help
Evo link da se uvjerite: -wkFv6fuzlQ
A čuj, ima tu puno čimbenika. Bog zna kakvu pilu ima u kućištu i kakvo hlađenje, pa ga može OC-ati sa 2.0 na 3.5, brzina RAM-a, VGA i sve ostalo ima tu utjecaj, tako da, hmm, kod mene bi ga vrtio na 15 FPS-a sa 2.0, i 1.0 VGA, što je vrlo jaka konfa, tako da je to samo dokaz da ima tu puno čimbenika. Tako da se o tome ne može govoriti sa 100% točnosti/sigurnosti.
Inače, taj CPU ima Wolfdale jezgru, koja se inače dobro OC-a, pa možeš pokušati baciti ga na 3.5, pa vidjeti dali bi radilo dobro. Moguće je da radi, moguće je da ne radi.
cham3leon
01-03-2009, 19:23
Vjerojatno se ne isplati jer performanse PCSX-a baš i ne ovise o hardveru toliko. Ali, alko si voljan experimentirati...
Vjerojatno se ne isplati jer performanse PCSX-aSbaš i ne ovise o hardveruStoliko. Ali, alko si voljan experimentirati...
Ovo je 100% točan podatak.
Ghost_Rider
01-03-2009, 19:40
evo ovdje procitajte nesto
forums.ngemu.com/pcsx2-forum
Vele da jos koji mjesec pa izlazi konacna verzija emulatora,i ako igre budu i sa njime stekale onda je problem do Pluginova.Znaci morate isprobljavati najnovije pluginove,pa mozda zato ovim liku ide dobro jer ima nove plugine.
BTW: Isto trebate imati i Service Pack 3 jer povecava brzinu za kojih 10%.
Ghost_Rider
01-03-2009, 19:54
After nearly 16 months, here comes a new Pcsx2 version. Pcsx2 0.9.6
These months were somewhat problematic for pcsx2, due to an initial slowdown of the development process. Then, last fall, the Playground branch was created, and development picked up again. Finally, with the merge of Pcsx2 and Pcsx2 playground, the emulator's development returned once again as it was before, and now we can give you a release which should (we hope!) leave you happy.
We would like to thank everyone that was still waiting for a release, and coming to our forums. We would also like to thank everyone to encouraged and otherwise supported us. This release is especially for you.
Important note: you NEED to update directx or you won't be able to use the emulator! You can do it with either of the links below:
THIS <-- DirectX End-User Runtime Web Installer
or THIS <-- DirectX End-User Runtimes
What's new in 0.9.6?
- Huge rewrite, mainly from the new members of the Playground branch! Too many speedups, optimizations and other fixes to write here! Many famous games will now work.
- Dropped VM build replaced by the all new Vtlb, meaning no more 'Cannot allocate memory' errors at start up, more accurate emulation, slightly lower speeds but with many optimizations to come
- Full memcard support, working in all games
- Improved Frameskip/VU-skip
- Special Game Fixes Section
- Advanced Options Section for custom tweaking VU/FPU behavior.
- Rewritten Multithreaded GS (MTGS) mode, with as much as 15% speedup for HT machines (only 3-5% for Dual Core), and fixes many instabilities.
- Improved VU/FPU Flags and Clamping support (helps fix odd behaviors and SPS in some games)
- Improved EE/IOP synchronization (fixes many freeze-ups and vmhacks).
- Improved CDVD support.
The older versions will NOT be supported in our forums,so 0.9.4,0.9.5 and playground are not supported anymore
Ovo su vijesti o novim pcsx2 emulatoru
ima se vec skinuti,pa da isprobam kako ide,al jbg nemam ni jendu igru :(
Očito si nešto fulao. Mislim na finalnu verziju, jer to nije finalna, niti završna, niti gotova, niti zadnja verzija. Finalna verzija bi bila 1.0.0.0, ali ni ta neće biti zadnja. Možda bude 3.0.0.0 zadnja. :)
cham3leon
01-03-2009, 21:56
Da... Na kojoj verziji je PCSX1 na kraju, enivej?
Ja samo čekam da omoguće GT4 na PCSX2, i po mogućnosti neki plugin za Force Feedback volane. :D
Ghost_Rider
01-03-2009, 22:19
Ocito ovdje treba Core 2 Duo da bi ovo cudo pokrenuo kako treba,naj vise do 3GHz.Mogao bi i Dual Core pokrenuti al valja klokati do zadnjeg mhz.
Ja samo čekam da omoguće GT4 na PCSX2, i po mogućnosti neki plugin za Force Feedback volane. :D
PCSX1 ne postoji. Zacijelo misliš na ePSXe. :)
On je za sada na v1.7.0.0. :)
Neven <R>
02-03-2009, 00:08
Naravno da postoji.
http://www.pcsx.net/
Fora, nisam znao. :thumbs2:
Ghost_Rider
02-03-2009, 22:36
ovo je provala prava samo procitajte.Ja sam se pisao od smijeha.
http://img204.imageshack.us/my.php?image=76442806.jpg
oto je jedan lik umene na msnu rekao. :pray:
Znam da niej tema za ovo al nemogu onu naci.Neznam ime.
cham3leon
03-03-2009, 09:22
PCSX1 ne postoji. Zacijelo misliš na ePSXe. :)
On je za sada na v1.7.0.0. :)
Da, na to sam mislio. Mogao bih igrati i GT2 na ePCSXe-u, ali radije čekam da srede ovoga.
ljudi ako trazite gotove i sredene verzije (plug n play ) PCSX2 skinite sa torrenta ....bum kasnije dodo torrent ....sam da ga opet nadem :D
CrIsIs FuN
08-07-2009, 12:39
Pročitaj pravila foruma. Piratija je strogo zabranjena.
ok sry novi sam pa ono ....ispricavam se :cry:
CrIsIs FuN
08-07-2009, 12:46
Ma ništa, e još samo nešto. Imaš kraj svog posta tipku edit, ona traje 45 min nakon tvog posta.
da sad sam malo prije bas to vidio ..nice ...fala
Imam PCSX2 i redovito rucni update radim sve se igre vrte, nemogu bolje... Najvise cepam DBZ ftw...
ok mozda je malo glupo pitanje ....ali...... kaj je to DBZ.... :D
CrIsIs FuN
08-07-2009, 13:16
Dragon ball z. Jel se može emulirati shadow of colossus sa tim PCSX2?
ako je ps2 igra onda moze samo svaka igra zahtjeva svoju kongifuraciju i experimentiranje... eto meni je trebalo 4 dana da savrseno optimiziram DBZ
guessWhosback
08-07-2009, 13:24
Imaš listu igara koje rade na istoj stranici...to ti je najbolje uraditi...no mislim da sa novim updateovima čak i radi shadow of colossus...nisam siguran...imao sam taj emulator...samo te tjera da radiš cijelu ilegalu..
1.moraš skinuti BIOS...ako nemaš PS2,onda je to čista ilegala!
2.Moraš raditi image od svake igre na komp...tako možeš i pržiti igre...
Dragon ball z. Jel se može emulirati shadow of colossus sa tim PCSX2?
e shadow of collosus mi je zakon igra ..covjece giganti su pre ogromni :kill:
CrIsIs FuN
08-07-2009, 13:31
Da, igrao sam to na ps2 još kad je izašla. Uhvatila me nostalgija a ps2 crko. Otišlo nešto unutra i popravak košta 500kn, a to neželim plaćat pa ću uzet neki polovni i opet igrat.
Arbiter of Change
08-07-2009, 13:38
Da, igrao sam to na ps2 još kad je izašla. Uhvatila me nostalgija a ps2 crko. Otišlo nešto unutra i popravak košta 500kn, a to neželim plaćat pa ću uzet neki polovni i opet igrat.
To ti je vjerojatno i najbolje za napraviti jer trenutna inkarnacija emulatora malo što vrti baš kako spada (meni barem).
D.O.M.I.
08-07-2009, 16:46
shadow of colossus radi na emulatoru ali dosta usporeno iako nemam baš neki slab komp, vrti se oko 20ak fps a to nije baš igrivo iako na stranici piše playable s najnovijom verzijom emulatora :(
Pročitaj pravila foruma. Piratija je strogo zabranjena.
Po čemu je torrent pirastvo?
tigerija
07-12-2009, 05:53
Koliko ja znam torrentstvo nije nikakvo piratstvo lol.
BTW zašto ti emulatori tako sporo rade na kompovima ? Nisam nikad probavao te ps emulatore nit ne kanim. Ali nije PC jači uređaj od PS-a ? Ili je problem samo u izvedbi programa ?
Upravo to. Zato sam mu i postavio pitanje.
cham3leon
07-12-2009, 15:44
Koliko ja znam torrentstvo nije nikakvo piratstvo lol.
BTW zašto ti emulatori tako sporo rade na kompovima ? Nisam nikad probavao te ps emulatore nit ne kanim. Ali nije PC jači uređaj od PS-a ? Ili je problem samo u izvedbi programa ?
Pa, današnji PC-evi ne bi smjeli biti ništa slabiji od PS3, ali da, razlika je u izvođenju. A pošto pretpostavljam da autori emulatora nemaju nikakve podrške od Sonyja, treba dosta dugo da emulator počne raditi kako treba.
Koliko ja znam, ps3 emulator ne postoji, ili ako i postoji ne postoji nikakva open verzija. Kaj se emulatora za ps2 tiče, pcsx2 je dovoljno napredovao da se manje više sve ps2 igre mogu komotno vrtit na današnjim kompoima. Sam igram par ps2 igara tako, i nisam do sada imao nikakvih većih problema.
cham3leon
07-12-2009, 22:18
Svejedno još nije na razini. Nisam uopće uspio naći nikakve informacije o tome postoje li kakvi dodaci da prihvati volan ili druge kontrolere. A volan mi treba za znate već koju igru radi koje u biti i želim PCSX2 :(
cham3leon
20-04-2010, 19:35
http://www.imagesforme.com/upload/1429035a.jpg
Oživljavanje nakon mnogo vremena. Emulator je napredovao, pa se štošta da igrat.
Pokrenuo sam Gran Turismo 4 ali i dalje muku mučim sa slabim fps-ovima, možda ga natjeram da ide dovoljno fluidno da bi se dao igrat. Podijelite svoja iskustva ako ih imate.
Sgt. Bull
20-04-2010, 23:40
Jel' tko probao God Of War na ovom čudu? Zaista bih volio odigrati oba dijela.
D.O.M.I.
21-04-2010, 00:25
prvi dio radi dobro, jedino što meni jakoSsmeta je čudna ''magla'' koja prati lika cijelo vrijeme i otežava kretanje i vidljivost :( zato i odugovlačim što više s igranjem u nadi da će izać verzija ili neki fix koji to popravlja
cham3leon
21-04-2010, 07:56
Sigurno će se naći nekakav fix ili dobar savjet kako konfigurirati emulator ili samu igru da se takve stvari izbjegnu. Primjerice, u GT4 se znaju pojavljivati artefaktići i slično što se uklanja tako da brightness u igri smanjiš na nulu, ili crashanje kod trke protiv AI ako ti output slike nije 480p.
Iznenadilo me je što sam preko Lilypad-a uspio namjestiti volan kao kontroler i dobivam force feedback, ali ne mogu ga nikako kalibrirati, tako da i ako popravim spor frame rate igra neće biti voziva dok to ne sredim.
Ništa, evo ja igram FInal Fantasy 12 na PCSX2 emulatoru. ide na 60 FPS-a, klizi, kada sam u gradu gdje je pun k**** ljudi onda padne do min. 15 FPS-a.
Inače zajebano je jer imam na tastauri naprijed, nazad, lijevo, desno, dva analoga i sve ostalo, ali snađem se ja, i naviknem kada sam si podesio. :) Lily pad owna.
cham3leon
21-04-2010, 09:12
Ima li gdje GSdx 11 plugin za grafiku? naišao sam na nekog lika na pcsx2 forumima koji tvrdi da je dobio masivno povećanje od 20 - 30 fps-a u gran turismu 4 koristeći GSdx 11 umjesto GSdx 10. Također, ako je u beta verziji, znači li to da može sjebat CPU ili GPU?
Sad pokušavam igrat GT4 u pola brzine, sve trza, zvukovi i to, a usporena pjesma u pozadini je "Just a little too slow" xD
Jel' tko probao God Of War na ovom čudu? Zaista bih volio odigrati oba dijela.
Probao sam GoWII i radi samo, nah nije to to kad nemaš PS2 kontroler u rukama i piči...
Neven <R>
21-04-2010, 09:50
Kupiš za sto kuna logitechov kontroler koji izgleda skoro isto kao PS2 kontroler?
@chameleon: ja čekam da izađe služebna verzija 0.9.7, neda mi se zajebavati sa svn buildovima i beta pluginima jer se stalno mjenjaju i poboljšavaju.
Na GT4 sam imao oko 35 fps-ova, a u meniju je radilo normalno. Kad sam uključio neke hackove igra bi išla na max brzini, ali bi uvijek crashala.
cham3leon
21-04-2010, 10:33
Ja izvlačim maksimalno 30 - 35 fps-a u vožnji na gt4, ali sa naj-naj korištenjem svih mogućih haxova i rasterećenjima procesora. Čak dosta rijetko imam crashove, ali ipak ne mogu dignut više od 35 fps-a dok vozim.
Jesi li stavio da ti emulator ide u nativnoj rezi? Baš postoji opcija u grafičkim postavkama. U nativnoj je ubrzanje drastično.
cham3leon
21-04-2010, 17:16
Nisam, a o čijoj nativnoj rezi se radi? Nativna reza emulatora?
ideš config -> graphics, i tamo kod d3d internal res stavi kvačicu na native.
cham3leon
21-04-2010, 21:55
Da znam, u međuvremenu sam probao, ali promjena je bila neprimjetna ako je uopće i postojala. Dakle bez obzira na rezoluciju izvlačim max 35 fpsa tokom vožnje. Vjerojatno neće biti ništa ni od GSdx 11, čini se da sve ovisi o novim načinima iskorištavanja procesora i speedhackovima.
ScorpiuS
21-04-2010, 22:12
Jedino što ti treba je sirova snaga računala. Nikakav speed hack ti neće dovest igru do one razine kakva je ona na PS-u.
cham3leon
21-04-2010, 22:16
Ya, right, PS2 je jači stroj od moje PC konfiguracije... Stvar je samo koliko dobro se PS2 može emulirati. Zašto bi mi trebao quad core oc-ani procesor da bi vrtio nekoliko godina staru igru? To je ludost.
Ček, jeli ti sporo u svim igrama, ili baš samo u gran turismu?
cham3leon
21-04-2010, 22:22
Istini na volju, ništa drugo nisam probavao :>
Pa probaj recimo ff10, koji je izrazito zahtjevan. Meni je još pred godinu dana sa starijom verzijom emulatora i uz par tweakova išao vrlo dobro. Ako budeš imao problema sa tom igrom, možda je stvar u konfiguriranju samog emulatora.
Arbiter of Change
21-04-2010, 22:38
Ya, right, PS2 je jači stroj od moje PC konfiguracije... Stvar je samo koliko dobro se PS2 može emulirati. Zašto bi mi trebao quad core oc-ani procesor da bi vrtio nekoliko godina staru igru? To je ludost.
Jer je u pitanju softverska emulacija.
@Outmind:
FF10 zahtjevan? Možda, ali nije dobra igra za usporedbe jer je toliko popularna da su neki pluginski posebno optimizirani da je mogu vrtjeti dobro i općenito je vjerojatno jedna od najigrivijih igara na emulatoru što je dovelo do brojnih "buildova" postavki emulatora kako bi se dobro vrtjela za razliku od neke žnj igre gdje ćeš se polomiti dok ne pogodiš postavke.
Pa nije ni gran turizmo baš neka žnj igra. Sad kad si to već spomenuo, mislim da imaš pravo tj da postoje plugini samo za ff10... Bilo kako bilo, igrao sam preko emulatora i 10 i 12, obje disgaea-e, jade cocoon i par persona / digital devil. Sve je to išlo sasvim solidno. Ne znam, jedino da nabavim gt4 paa da vidim sam u čemu je stvar.
Neven <R>
22-04-2010, 06:12
PCSX2 može koristit samo dvije jezgre, tako da će često brži dvojezgreni procesor imati prednost nad četverejozegrenim.
cham3leon
22-04-2010, 08:23
Tako kažu, ali zasada se GT4 fluidno vrti samo na procesorima sa 3.8 naviše GHz.
Emulator sam prvenstveno skinuo radi gran turisma jer ga ne mogu igrati na PC-u, a igra je must have.
Neven <R>
22-04-2010, 08:26
To sam i ja mislio, al sam odigrao na PS2 igru i jako sam razočaran. Jednostavno sustav igre je ogromni korak nazad u odnosu na prethodnike, skupljaju se A-spec bodovi koji ničemu ne služe, a na većinu utrka se može voziti sa suludo jakim autom i onda bilo kakav izazov nestane, za razliku od dvojke gdje su bila ograničenja po jačini motora i slično. Ja nisam jedan od onih ljudi koji će kopati po garaži 50 godina da bi našao auto koji bi bio slične razine kao oni što su u utrci.
cham3leon
22-04-2010, 08:31
wut? Nema onih kategorija po snazi, pogonu i slično??
Ono što meni smeta u GT serijalu općenito je što iako je vozni model prilično realističan, sve to pada u vodu kad se možeš zabijati i odguravati od ostalih auta kao kod onih autića na sudaranje u lunaparku bez posljedica. Dapače, to je još i najbrži stil vožnje. Također, izlazak na pijesak i travu ne usporava koliko bi trebao.
Horny Devil
22-04-2010, 08:33
To sam i ja mislio, al sam odigrao na PS2 igru i jako sam razočaran. Jednostavno sustav igre je ogromni korak nazad u odnosu na prethodnike, skupljaju se A-spec bodovi koji ničemu ne služe, a na većinu utrka se može voziti sa suludo jakim autom i onda bilo kakav izazov nestane, za razliku od dvojke gdje su bila ograničenja po jačini motora i slično. Ja nisam jedan od onih ljudi koji će kopati po garaži 50 godina da bi našao auto koji bi bio slične razine kao oni što su u utrci.
Potpuno se slazem s tobom. Ne znam zasto su ogranicenja u konjskim snagama zamjenili A-spec bodovima. To je jednostvno bila losa ideja.
@cham3leon - A k tome i AI je poprilicno glup. :(
cham3leon
29-05-2010, 20:17
0.97 inačica je dostupna!
Više informacija na http://pcsx2.net/
majstoro
26-04-2011, 19:09
sve sam podesio al nisam BIOS,gdje da to nabavim?
Regenmeister
26-04-2011, 19:12
uzet s konzole :wink:
majstoro
26-04-2011, 19:14
Kako ste mi objasnili ja se nemogu snac
cham3leon
26-04-2011, 19:23
Skineš program za dumpanje BIOS-a, po uputama ga zapržiš na CD ili DVD, ubaciš u plejku, iza uštekaš USB stick, upališ plejku, i dumper ti iskrca bios na stick.
majstoro
26-04-2011, 19:29
Skinuo sam dumber,upalim .exe file,on nesto nabrzinu uradi i nista ne bude
Jel istina da nije kompatibilan sa prijenosnicima?
cham3leon
26-04-2011, 19:33
Ko, emulator? Mislim da ne bi trebalo biti takvih problema. Bar ako laptop ima pošteni procesor.
Yep, tako mi je rekao jednom davno...netko.
Dual core proc je.
http://i.imgur.com/MXvdk.jpg
majstoro
26-04-2011, 19:50
Ma neide meni ovo nikako,ovaj bios mi totalne probleme zadaje
cham3leon
26-04-2011, 19:59
@Azer: Mislim da će taj proc bit preslab za zahtjevnije igre, ali možda neke budu radile.
@majstoro: lijepo sam ti sve opisao kako mora ići, a detalji ti moraju biti u readmeju dumpera. Jedino što nisam naveo je da poslije datoteka koju dobiješ na memory sticku, ako se dobro sjećam, mora biti preimenovana u serijski broj konzole koji vidiš kad okreneš Playstation naopačke, dakle na dnu konzole. Kažem, čitaj readme.
Zahtjevnije as in 2008+ ili šta?
cham3leon
26-04-2011, 20:04
Ne znam točno, ali isprobavajući emulator sa Gran Turismom 4 ustvrdio sam da bez 3 GHz naviše ne možeš postići iole pristojan framerate, ali neke druge igre mogu ići ako se ne varam.
WWE vs. RAW 08 nek pokrene i ja sam hepi.
Regenmeister
26-04-2011, 21:12
Upravo sam isprobao God of war i Shadow of collosus na zadnjoj verziji emulatora. Prva se može jako fino igrat uz mala usporavanja dok drugospomenuta još uvijek ne ide dovoljno dobro ( za mene) da ju odlučim odigrat
majstoro
01-05-2011, 18:18
Od frenda posudih igru za ps2,dakle postavio sam bios,ubacim cd,prvo intro od igre i kad se treba prikazat start game i to sve crasha mi,mozda je to zbog samo jedne igre...
BigBongman
01-05-2011, 18:39
Hmmmm...evo ja prije 4-5 dana počeo igrat DBZ BT3 i sasvim normalno radi. Čak i na nekih 50-ak fps-a.
Možda zavisi o igri. Znam da mi u Fifa street 2 falilo masu textura.
meni MGS3 ne radi nikako, recimo na nekim djelovima gdije je trava rijeđa radi super, ali kad uđem u područje gdije je recimo 5 stražara i još koja kuča, ma nema šanse nabit fps iznad 20
ma nema do konzole...
81gCxvUo-dg
Ma treba samo jak komp, nekad se igra moze ispolirati da izgleda bolje nego na konzoli.
Pazi ove divote
cham3leon
01-05-2011, 21:59
Shadow of the Colossus i GT4 su definitivno najzahtjevnije igre za taj emulator, ali kao što reče xara, sve radi uz kvalitetan hardver. Točnije, treba vam procesor sa 3 ili 4 jezgre, 3+GHz i tako dalje.
Probao danas igrati Shadow of Colossus, Ico i Metal Gear Solid 3. Zna im tu i tamo malo pasti framerate, ali uglavnom sve rade prilično fluidno (na native rezoluciji i sa speed hackovima ofc).
Ajme što ću guštati, ima toliko igara koje želim isprobati... :)
cham3leon
28-07-2011, 21:13
Kakav proc imaš? Navodno je zadnja verzija dosta poboljšana, ali i dalje treba jake procesore za neke igre.
Intel Core i3 540 @ 3.07GHz
cham3leon
28-07-2011, 21:29
Da, to već čini igre igrivima. Moj dual core baš i nije dosta za to.
Probao danas igrati Shadow of Colossus, Ico i Metal Gear Solid 3. Zna im tu i tamo malo pasti framerate, ali uglavnom sve rade prilično fluidno (na native rezoluciji i sa speed hackovima ofc).
Ajme što ću guštati, ima toliko igara koje želim isprobati... :)
MGS3 je jedna od najzahtjevnijih i najtežih za emulirat i teško da ima mašine na kojoj ne štucne tu i tam. Doduše sad ova novija verzija je ispeglanija, ja sam to vrtio na nekoj beti prije godinu dana pa je u nekim djelovima znao i slideshow bit, al više nego igrivo sve skupa.
majstoro
06-08-2011, 18:57
Mogu li se ikako vidjeti system requirementsi za neke playstation igre,zelio bih odigrati ea skate na PC a po grafici vidim da ce mi stopat ko neznam sta :D
Pa šta nije Skate na PS3?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.