PDA

Pogledaj cijelu verziju : Disciples 3

Stranica : 1 2 [3] 4 5

Arbiter of Change
21-01-2009, 13:32
.... po meni je četvorka nekak najtamnija...
Wait wait... wat? Nadam se da se šališ jer 4. kao da su daltonisti stvarali što se tiče palete boja (bez uvrede ikome).

@Akul:
Da, to i ja tvrdim. Mislim, oba su serijala predobra i imaju dosta sličnog, a opet su različiti i svaki je malo "zavrnio" TBS pristup na svoj način, bar što se tiče borbe. Ali Disciples meni više odgovara što se tiče samog stila ako ničeg drugog... a tog drugog ipak ima. :)

Wishmaster
26-01-2009, 09:37
http://en.akella.com/Games.aspx?filter=dev

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Q3?

Aaaaaaaaaaaa....

Rang€r
26-01-2009, 14:16
“Disciples 3: Renaissance" will be published in the 1st quarter of 2009.

to kaže na siteu ak stisneš na link disciples 3 :/

Wishmaster
26-01-2009, 16:32
pa da, ali...možda je ovo v tablici nova vijest a ono stara?
neznam kak im se onda onaj Q3 omaknul...nekak im ti datumi malo preveč skačeju...
ono...brinem se...

:cry:

Akul
26-01-2009, 16:44
Q3 2009 je novi Release Date. Ali kao i uvijek, Release Dateovima NIKAD nevalja vjerovati.

Arbiter of Change
26-01-2009, 16:47
Q3 2009 je novi Release Date. Ali kao i uvijek, Release Dateovima NIKAD nevalja vjerovati.
Da, ali gdje si vidio slučaj da je igra izašla dosta prije službenog release date-a? Ja se ne sjećam baš, ali nema veze i nek' oni rade na igri koliko god žele jer, unatoč odličnoj grafici, u onom zadnjem filmiću smo svi vidjeli da to još treba žestoko optimizirati.

Lord Ragnarok
26-01-2009, 18:41
mislim da je hellgate london izasao prije službenog release date-a. vidimo kako je igra uspjela (preciznije:nije uspjela). da su ju lijepo ispolirali igra bi bila skroz dobra (hns u prvom licu :s, ma divota)

Akul
27-01-2009, 15:50
developeri kažu da je za Rusiju Release Date i dalje 2009Q1 dok je za strane verzije 2009Q3 i da će to vrijeme biti iskorišteno za prevođenje na druge jezike.

Mislim da ću pokušati nabaviti Rusku verziju pa igrati. Naravno, sage neću razumiti pa ću ih ostaviti pri strani dok ne izađe Engleska verzija ali i dalje imamo questove. Valjda ću ih izigrati dok ne izađe lokalizirana verzija (a neke par puta radi drugačijih frakcija).

Wishmaster
28-01-2009, 22:34
mislim da su čak rekli da bude dosta mod-friendly...ili se varam?

A ono...neznam zakaj bi im ionak trebalo tolko vremena za prevođenje...lejzi bastards...

Mirogamemasta
29-01-2009, 23:10
Sch3l3 mislim da malo pretjerujes. Pa nije to GTA4 da ces sad imat animaciju lika kojem ce se usnice i izraz lica mjenjati u skladu sa govorom. (dovoljno je da likovi otvaraju - zatvaraju usta i samo onda nabace zvuk na to).

Arbiter of Change
02-02-2009, 18:43
E da, voice acting... iskreno se nadam da će se Legija vratit sa onim svojim kvazi latinskim koji su imali u Disciples 2.

ArcL!ght
02-02-2009, 22:31
Disciples 2 sam se naigro... i to pošteno i čim sam vidio da trojka dolazi slina mi je procurila na usta... doslovno ko da me kap strefila.
Sad... igru nemogu usrat ni da hoće :), može samo bit bolje. Što se mene tiče da je sam nova grafika a stari sistem... sve super.
Samo vratite nam još pokoju rasu :( ne želim samo jednu primarnu evil rasu :(.

Wishmaster
02-02-2009, 23:29
bez straha za horde...
Kolko ja znam ekspanzija za undeade se počela delati negdje krajem 2008.(malo čudno ali eto).
Sistem borbe se malo mjenja-kretanje po bojnom polju
-ostalo: manje više je kozmetičke prirode
-manje promjene kod sustava magija

ArcL!ght
03-02-2009, 09:14
Je summon je bio beskoristan kad imas jednom upgradan leadership :). Al meni nema slađeg od heroja kojem prije bitke popiješ +50 armor a 30 ima u startu :Di 50% dmg a dmg mu je bazni 180 i kusur. Samo s herojem moš samljet sve ak nema polymorph, paralize i sl. efekte.

Wishmaster
03-02-2009, 16:13
Eh sad si me sjetil...jel se to samo meni činilo ili su Incubus i Shade(jel se tak zove onaj duh?) bili pre pre jaki?
Ajde Succubus je bil još nekak pošto ima 40% šanse i ne eliminira neprijatelja iz bitke ali 50(60?)% šanse za paralizu i isto tak negde za onaj petrify je jednostavno prejako...
Također i oni neki artefakti koji daju paralizu...protiv zmaja je to instant pobjeda...
Malo bi trebalo to izbalansirati jer je bilo dosta situacija u kojima borba nije imala smisla jer je jedna strana imala recimo Death ili Wighta a druga sve kaj napadaju s weapon...ili je pak situacija da se najdu dve undead vojske(a svi dobro znamo kolko je to zanimljivo...),također mi je bilo čudno kak Modeus ima napad 75 dok Archlich ima 90 ili Elder Vampire 60 i drain life+overflow(razlog zakaj sam dosta rijetko išel na Modeusa)...
Zmajevi(undead) su bili relativno beskorisni a uzimali su dva mjesta.O Nosferatu leaderu da ne govorim kolko je slab...
Capitol Guardiani prejaki...rijetko se događalo da sam osvojil(uništil..) capitol dok je bil normalni,neoslabljeni guardian nutra...
Arch Druid(?) s onim 100% damage boostom i cure-om je isto možda prejaki.Još dok se sjetim dok sam imal Son of Ymira koji lupa 150 pa mu na početku borbe to pojačaš na 300 i to ga drži kroz cijelu borbu...

Mirogamemasta
03-02-2009, 16:48
He he! Ja sam namjerno isao sa nosferatuom jer mi se svidio. U pocetku ga moras drzat odozada jer je slab a poslje dok ojaca ga ubacis naprijed. Na njemu imam neki ring 20 % dmg i 40 % inicijativa (ili obrnuto nisam bas zicer uglavnom 2 pojacanja), a drugi ring je Hag ring (pretvara neprijatelje u impove), banner mi je 15 % inicijativa.(nemojte zaboravit da ima 6 targeta). Glavno je da ja prvi napadnem kako bi neprijatelja pretvorio u impa a ako me netko ozljedi poslje cu se healat sa life drain-om.

Empire ima healere, undeadovi imaju paralyze, demoni transformiraju, a dwarfovi imaju boostere i po meni je to izbalansirano. Istina je da su zmajevi od undeadova pre slabi, trebali bi biti malo jaci.

također mi je bilo čudno kak Modeus ima napad 75 dok Archlich ima 90 ili Elder Vampire 60 i drain life+overflow(razlog zakaj sam dosta rijetko išel na Modeusa)...
Kaj nije Modeus unit od demona?

ArcL!ght
03-02-2009, 19:47
Eh sad si me sjetil...jel se to samo meni činilo ili su Incubus i Shade(jel se tak zove onaj duh?) bili pre pre jaki?
Ajde Succubus je bil još nekak pošto ima 40% šanse i ne eliminira neprijatelja iz bitke ali 50(60?)% šanse za paralizu i isto tak negde za onaj petrify je jednostavno prejako...
Također i oni neki artefakti koji daju paralizu...protiv zmaja je to instant pobjeda...
Malo bi trebalo to izbalansirati jer je bilo dosta situacija u kojima borba nije imala smisla jer je jedna strana imala recimo Death ili Wighta a druga sve kaj napadaju s weapon...ili je pak situacija da se najdu dve undead vojske(a svi dobro znamo kolko je to zanimljivo...),također mi je bilo čudno kak Modeus ima napad 75 dok Archlich ima 90 ili Elder Vampire 60 i drain life+overflow(razlog zakaj sam dosta rijetko išel na Modeusa)...
Zmajevi(undead) su bili relativno beskorisni a uzimali su dva mjesta.O Nosferatu leaderu da ne govorim kolko je slab...
Capitol Guardiani prejaki...rijetko se događalo da sam osvojil(uništil..) capitol dok je bil normalni,neoslabljeni guardian nutra...
Arch Druid(?) s onim 100% damage boostom i cure-om je isto možda prejaki.Još dok se sjetim dok sam imal Son of Ymira koji lupa 150 pa mu na početku borbe to pojačaš na 300 i to ga drži kroz cijelu borbu...

Igra je bila super zbalansirana... Nisu se mogle nać 2 undead vojske osim u kampanji. Mozda si mogo nać neku rogue jedinicu na mapi koja je undead ali ne heroja. E sad... sve je to dio taktike. Sad koja je tvoja taktika ne znam, ja sam uvijek uspio sve counterat sa svime. Razlika između magova je opet "unikatna" jedan radi dmg svima, jedan radi velki dmg single unitu (ko npr. Assasin kod empirea). A Eldar vampire radi manji dmg zbog tog life draina jer dio dmga mu se vraća u HP.
Sve je velim dio taktike. I bio je jako dobar balans. Pogotovo u Gold ediciji. I da... boost je trajao dok lik nije odlucio na akciju... dakle ipak traje "jednu" rundu

Wishmaster
03-02-2009, 20:02
također mi je bilo čudno kak Modeus ima napad 75 dok Archlich ima 90 ili Elder Vampire 60 i drain life+overflow(razlog zakaj sam dosta rijetko išel na Modeusa)...
Kaj nije Modeus unit od demona?[/quote]

ma da... ja sam mislil da je relativno slab u odnosu npr na Elder Vampira ili Archlich...Jednostavno je Incubus prejaki da bi ga se zaobišlo.Incubus je nekaj poput balansa koji bi trebal nadoknadit to kaj su legionsi lagano slabiji od ostalih,ali je po meni pre jak...
Opet Succubi se nebre mjerit s Incubusom pošto Hag i Witch koji su lvl ispod nemaju napade koji oštečuju ko npr Demonologist a to je dosta važno na početku jer treba čim brže eliminirati protivnika.
Nikak mi nije jedino bilo jasno zakaj Legionsi nemaju nekve zaštite od fire napada(rijetki imaju...).

Arbiter of Change
03-02-2009, 20:10
Je (ako se dobro sjećam imaju istu inicijativu, ali Modeus ima još manji HP i štetu, a Archlich je još imuna i na Death), ali stvar je u tome da je svaka rasa na svoj način jaka, a Legija ima jako solidne demone koji mogu nadoknaditi druge stvari. Gargoylsi su nosioci imuniteta i Wardova kod Legije, ako se ne varam.

Wishmaster
03-02-2009, 20:29
E potpuno sam pozabil na Gargoyle...znal sam da mi nekaj fali...
Onyx Gargoyle je nekaj poput ultimativnog tenka koji nebre nikak krepat a prvi igra i udara bilo koga.Još ako dodamo nekakav banner za armor...milina...
A demoni su tak...ako ih usporedimo s Giantima kod Clansa onda su slabiji opet ali zato imaju divljeg Abyssal Devila i Overlorda koji su najjače jedinice u igri,ali je problem dogurati do njih.

Arbiter of Change
03-02-2009, 20:42
Demoni slabiji od Giantsa? Ne bih se složio. Onako iz sjećanja sada, mislim da demoni u globalu imaju više healtha od divova, maloSveću štetu i zanimljive side effectse (mislim da Abyssal ima petrify na napad). Jedino ako divovi imaju neki imunitet kojeg se ne sjećam to bi možda moglo utjecati na stvari ili ako je neka velika razlika u EXP zahtjevima kod levelanja. Ironično, ja ni jedne obično nisam koristio baš iz tog razloga jer im treba dugo da se levelaju do maksimuma (naravno, pričamo o vanilla šteti, bez boostanja kod divova).

I da, Gargoylsi su proklete živine. Armor 40 već na prvoj jedinici? Damn.. ono, damn. Čak ni Paladin kod Empirea nema toliko.

Wishmaster
03-02-2009, 21:55
Eh ALI:
Son of Ymir:500HP,50 init,150(?) napad +frostbite30
a s druge strane na ISTOM levelu je Demon lord 470HP,40 init,140 napad...
i
Elder Giant napad 80 i 400HP
a kod legija je Beast 75 napad i 350HP...

Znači: Clansi Legionsi
-Hill giant -Devil
-Rock Giant -Demon
-Ice Giant -Moloch
-Son of Ymir -Demon Lord

ovo je sve iz sjećanja od prije godinu-dvije ali mislim da je otprilike točno...

Arbiter of Change
03-02-2009, 22:16
Aha... moguće. Ne znam jer obojica čini se raspravljamo po sjećanju (:D), a ja sam mislio na konačne forme kod obaju grana (znači, max Div vs. max Demon) što jeSnepošteno tako da sam ja u krivu po tom pitanju. Trebamo treću stranu koja ne radi po sjećanju.

ArcL!ght
04-02-2009, 09:53
Google ftw

http://disciples2.strategyplanet.gamespy.com/units.htm

Demon prvi:
HP: 600
Armor: 0
Immunities: None
Wards: None
Attack: Infernal Blade (80%)
Attack2: Petrify (40%)
Damage: 140
Source: Weapon
Initiative: 40

Demon drugi:
HP: 570
Attack: Infernal Blade (80%)
Damage: 170
Source: Weapon
Initiative: 40

Div:
HP: 500
Immunities: Water
Attack: Ice Shards (80%)
Attack: Frostbite (80%)
Damage: 150
Source: Water
Initiative: 50

s time da frostbite radi 30dmg po turnu

Edit: oni su tak jaki jer napadaju single unit. dok npr kod undeada

HP: 450
Wards: None Attack: Plague Breath (80%)
Attack2: Poison (50%)
Damage: 65
Source: Death
Initiative: 35

napada svih 6 unita

Arbiter of Change
04-02-2009, 13:13
Niste kulni - pravi ljudi raspravljaju po sjećanju. :)

E da, sad mi je nešto palo na pamet u vezi Shadesa i kako ih nekonvencionalni Empire igrač može efektivno negirati - Witch-Hunter grana Fightera. Zašto? Zahvaljujući imunitetu na Mind kojeg Witch-Hunter, Inquisitor i Grand Inquisitor posjeduju, a koji Shade koristi za napad i paralizu dok Incubus koristi Earth kao elementa napada te bi možda mogao imati prednost u dužim partijama + ima veću šansu za postizanje učinka. Naravno, Shade ima veliku prednost kad se boriš protiv Undeadovaca zahvaljujući imunitetu tako da je stvar situacije i dužine partije (i naravno, kakav je drugi igrač).

E sad, Divovi vs. Demoni... ja sam i dalje razapet po tom pitanju, ali imamo zanimljivu situaciju da Abysal može ako mu se posreći držati SoY-ra pod Petrify efektom i time ga efektivno zaustaviti, dok SoY može čekati dok Frostbite ne obavi sav posao za njega. I da, skroz sam zaboravio na Tiamathov "lower damage" koja može biti posebno ubojita ako mu se buffa inicijativa i opali svoj napad rano u borbi. Ali kao što sam rekao, nisam pretjerano koristio ni jedne ni druge tako da sam tu slab.

I da, za Capital opsade... Phantom Warrior, anyone?

Wishmaster
04-02-2009, 14:51
samo nemojte pozabiti da je Tiamath isto ko i Abyssal 1 lvl iznad SoYmira pa bi poštenije bilo uspoređivati Demon lorda koji je naspram SoY-a očajan...(ali zato demoni izazivaju onaj lagani wow efekt dok ga vidiš na bojnom polju :) )
A Phantom Warrior? it's a win...
jedino mi je malo bezveze da su tu stranu napravili tak jaku a ona druga di je Dark Lord je tak tak...
Dark Lord treba malo exp za lvl up(600?) i ima wardowe ali se ipak jako teško mjeri s Skeleton Championom kojeg bi recimo dobili puno brže nego bi Dark Lord skupil lvl-a da ga statistički dostigne.
Dark Lord je recimo koristan ako je mapa s relativno malo potencijala za lvl up ili u prvim misijama kampanje...

Inače je ko kad koristil Wightove?
možda da imaju napad bar 90,ali su inače nekak zapostavljeni(bar mi se čini)

Arbiter of Change
04-02-2009, 15:10
A Phantom Warrior? it's a win...
jedino mi je malo bezveze da su tu stranu napravili tak jaku a ona druga di je Dark Lord je tak tak...
Dark Lord treba malo exp za lvl up(600?) i ima wardowe ali se ipak jako teško mjeri s Skeleton Championom kojeg bi recimo dobili puno brže nego bi Dark Lord skupil lvl-a da ga statistički dostigne.
Dark Lord je recimo koristan ako je mapa s relativno malo potencijala za lvl up ili u prvim misijama kampanje...

Inače je ko kad koristil Wightove?
možda da imaju napad bar 90,ali su inače nekak zapostavljeni(bar mi se čini)
Da, to mi malo smeta kod Undeadova što se tiče fighter grane. Iskreno, malo mi je teže zamisliti zašto bi izabrao Dark Lorda ukoliko nisi ograničen samo do T3 jedinica jer mu tu wardovi odnose pobjedu u odnosu na Skeleton warriora premda on ima 20 više healtha, ili eventualnoSako mu wardovi rade i na magije (ono koje se bacaju na mapi) i što je dobro protiv Empire igrača (ako ništa drugo, negirati će 1. udarac wizarda i sličnih). Možda da su D. Lordu i Templaru dali malo Armora... možda.

Wightove nisam nikad u životu koristio, ali vidim potencijal (posebno ako smanjenje levela utječe i na smanjenje šanse da te ta jedinica paralizira, petrfya ili da napravi neki treći učinak).

I da, Werewolf? Koristite li ga?

Mirogamemasta
04-02-2009, 16:12

Eh, da oni su preskupi (1000 GP).Iskoristio sam ih samo jednom, a da su jeftiniji koristio bi ih vise.(500 - 600 GP)

Akul
04-02-2009, 16:14

Banshee + Werewolf = uz Sagea, najbolji rodplanter

Wishmaster
04-02-2009, 18:00
Ali je problem kaj se Wight nalazi u mage treeju.Mislim da bi bilo idealno kad bi složili da onaj početni duh ima izbor za leveliranje u smjeru Shadea ili pak u smjeru Wighta/Deatha.Onda bi se puno više koristili jer se inače s njim žrtvuje ogroman damage koji ostali magovi delaju.Inače kad se pogleda nije niti tolko loše imati te wighte ali leader mora biti mag pa se onda 2 Wighta stave u prvi red + 1 warrior ili werewolf i Shade iza..
Werewolfa sam rijetko kad imal pošto je jako skupi(1000) a na kasnijim levelima je ipak jedan Skeleton Champion s 270 HP i 100 damage puno bolji nego werewolf s 100HP i 40 dmg...

Akul
04-02-2009, 19:52
werewolf je definitivno preskup, a tek je preskup ako ga stavljamo sa rod planterom.
kada bi imao koji ward i nesto vise hp-a onda bi tek bio isplativ
ovako ga unistim sa wmap carolijama bez problema

U Middle Gameu obično se ima dovoljno novca da se kupi. Posebno su isplativi na velikim mapama kad želiš da ti bar jedna banshee osvaja zemlju kojom ti glavni leader još nije prošao. Kako su većina neutrala meelee orijentirani i koriste weapon napade, werewolf ih često uništi i dozvoli Bansheeu da planira rod. 1000 zlatnika je malo ako se uzme u obzir da ćeš u late gameu dobivati više resursa i imati više nego neprijatelji.

Of course, u vojske ga nije vrijedno stavljati, ali kao što rekoh, može biti koristan planterima i vojskama koje blokiraju neprijateljske Capitale.

ArcL!ght
04-02-2009, 21:23
Dobro... istina nije fer parirat Abysala sa Ymirom ali uzmi u obzir i ostale unite. MC ima jako dobro razvijen Fighter Tree i time nadoknađuju u biti ono što Legija nema (jer praktički najjači unit im je Infernal Knight koji ima 270hp i 100 dmg i T4 je unit dok Dwarf King ima 250HP, 30 Armor i 100 dmg a T5 je unit. T4 unit kod MC-a je u biti knight s 5 hp više. A nakon Dwarf Kinga je i Rune Master (ne sjećam se jel isti tree ili je onaj sa mountaineerom) koji ima 300 hp i radi 65dmg na 2 unita...

Al ipak... kad pogledaš MC može bit hellova težak jer mogu imat gro unita koji napadaju sve živo, a heroj da im tuče glavni dmg na single unit. Jer i support, i ranged i fighteri imaju jedinica koje napadaju svih 6...

ArcL!ght
05-02-2009, 08:45
Pa velim... imaš Fire Castera (ili kako više). Ranged unit sa 6 napadom, support unit sa 6 napadom i fighter unit sa 6 napadom... sad ak još igraš na onog druida ili što više što ti daje svoj napad... stari moj to ti je 4x6 napada sa prosječno ajmo reć 50 dmg-a... I još imaš heroja koji će zabit ostatak :D

Akul
05-02-2009, 16:07
U ovom slučaju najjača vilenjačka ranged jedinica (dva njih vrijede četiri gadna napada koja dođu prije nego itko drugi napravi svoj napad) može razbiti dwarfovski Destruction build.

Wishmaster
05-02-2009, 16:37
A Doppelganger?

neznam zakaj, ali ga nisam gotovo nikad koristil...ima potencijala u njemu ali opet je tu gubitak mageova...

Arbiter of Change
05-02-2009, 17:56
Da, premda se po meni problem sa Doppelgangerom i drugim jedinicama kod LoD Mage grane vrti NE oko toga koliko su one korisne same po sebi nego, kao što ste većinom i sami rekli, oko činjenice da moraš žrtvovati jako korisnu magijsku granu da bi ih mogao izabrati, a to se jednostavno ne isplati. Ali onda opet, zamislite situaciju gdje se Doppelganger morpha u healera (Hierophant, možda?) ako se recimo borite protiv Empirea i koliku bi vam to prednost moglo donijeti (šteta što ne mogu imitirati dvopoljne živine).

Mirogamemasta
05-02-2009, 19:30
Slazem se s tobom Arbiter. Bas sam probao Dopplegangera i zakon je. Pretvoris se u healera ako treba,mozda u jakog mage unita ako ga protivnik ima, assassina ili boostera. (Zamislite si sada Tiamatha sa boostom i jos imate banner +20% dmg) :D :D

ArcL!ght
05-02-2009, 21:22
ili red dragona vs red dragona ;)

Mirogamemasta
05-02-2009, 21:41
Da, bilo bi lijepo, ali kao sto je Arbiter rekao nemozes se pretvarati u unita koji zauzima 2 mjesta. (BTW bilo bi fora pretvoriti se u Capital Defendera :P )

Akul
05-02-2009, 22:03
šteta što ne mogu imitirati dvopoljne živine

Može, samo ne smije biti ničega iza/ispred njega. Možda je i Leadership potreban, ali se ne sjećam.
U svakom slučaju, u D3, zbog novog battlefielda, neće biti važno koliko je imitirana jedinica velika ili gdje se nalazi pa bi trebao postati korisniji.

Wishmaster
05-02-2009, 22:16
A kaj bude na kraju "multibranchinga"? Znači ako npr odaberemo Grand inquisitora da moremo i Angela itd...
Nekaj se to spominjalo ali da bi kakti jako puno koštalo...

Arbiter of Change
05-02-2009, 22:30
Može, samo ne smije biti ničega iza/ispred njega. Možda je i Leadership potreban, ali se ne sjećam.
Si siguran? Ja se stvarno ne sjećam da sam ih ikad vidio da imitiraju 2P jedinicu, ali kao što kažeš stvarno može biti vezano uz leadership. Naravno, valjda će vidjeti više akcije u D3 ako se opet nekakav leadership ne upetlja u sve to (ovdje još više jer sad mogu utjecati na mobilmost tvoje vojske, na bojnom polju, ako imitiraju neku pokretljivu jedinicu).

Iskreno, ne bi volio taj multi-branching iz jednostavnog razloga jer ovaj trenutni sistem funkcionira i jer te stvarno tjera na neke teške strateške odluke koje ćeš osjećati dok god igraš tu misiju/mapu.

Akul
05-02-2009, 23:05
A kaj bude na kraju "multibranchinga"? Znači ako npr odaberemo Grand inquisitora da moremo i Angela itd...

Ne samo da ga neće biti, nego će se ostale grane tako zaključati da vipe nećeš ni potrete moći vidjeti :D

Ja se stvarno ne sjećam da sam ih ikad vidio da imitiraju 2P jedinicu

Ja ih koristim u drugoj demonskoj vojsci i mislim da sam ih vidio par puta da postaju divovi.

Mirogamemasta
06-02-2009, 15:17
Evo bas sam odigrao malo sa demonima i ne-mo-zesSse pretvoriti u unita koji zauzima 2 mjesta.Isprobano!

Akul
07-02-2009, 23:14
Novi screenshotovi:

Legijski capital (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s01.jpg)
Alliance capital (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s02.jpg)
Innouel na bojnom polju (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s03.jpg)
Overlordova vikendica (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s04.jpg)
Vilenjački okoliš (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s05.jpg)
Demonski okoliš + uljez (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s06.jpg)
Heroj Alliance sage ide u "šetnju" (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s07.jpg)
Moćni heroj rješava quest "Nađu rune na kamenu" a pored njega stoji Alliance Earth Guardian Lv1 (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s08.jpg)
Svećenica i njena crkvica (http://d3.heroes-centrum.com/obr/dtf09/d3_s09.jpg)
Sorry Bobo, previsok si da odeš u trgovinu čarolija (http://rpgvault.ign.com/articles/951/951090p1.html)
Klanovske zemlje, zmajić i zlato vriejdno ubijanja zmajića (Lambertov potret pristaje atmosferi) (http://vaultmedia.ign.com/rpgvault/image/disciples3_09020602-w_1233895135.jpg)
Klanovsko-hordijska granica i gradić (http://vaultmedia.ign.com/rpgvault/image/disciples3_09020604-w_1233895205.jpg)
Trol u zemlji klanova... izgubljen... vjerojatno okružen pijanim i krvoločnim kukcima velikih brada i niskog stasa (http://vaultmedia.ign.com/rpgvault/image/disciples3_09020606-w_1233895282.jpg)

Intervju između RPGVaulta i .data (pozor, ima spojlera u prvom pitanju) (http://rpgvault.ign.com/articles/951/951090p1.html)
Sažetak:
-U prvom pitanju saznajemo tko je vjerojatni antagonist
-Strateška mapa može biti veličine od 46x46 do 96x96
-Uz efekt dana i noći, sada imamo i efekte ovisne o klimi (ne spominje se da li utječu na gameplay i da li se klima mjenja)
-Na kraju, Earth Guardian (D3 rodovi) ipak se ne mogu kretati, ali mogu imati vojske i mogu biti summonirani tamo gdje treba biti rod. Sjećajući se starijih informacija, vjerojatno ćete trebati leaderu kupiti nešto u gradu za summoniranje
-glavni razlog za izbacivanje rod-plantera je bio taj da... su bili dosada koja ne radi ništa osim što planta rodove.
-u D3 ima stotine artefakata
-ima nekoliko vrsta artefakata: sfere, charmovi, prstenje, elixiri, rune i dragulji (leader oprema ne pripada artefaktima, čini se)
-dragulji se, kao i dosad, samo prodaju
-rune se koriste samo na bojnom polju i rade kao spellovi, samo što mogu utjecati na jednu jedinicu i onda nestanu
-teramorfija ostaje u igri i svi terraini su isti kao i u dvojci samo đto su legijska stabla izgorjela stabla a ne kamenja
-dan i noć će biti vidljivi i na strateškoj mapi i na bojnom polju i ima četiri ciklusa: jutro, podne, predveče i noć i utječu na leadere i njegove vojske što povećava strateški element igre
-leteće jedinice ne mogu letjeti iznad planina i voda
-u D3-u ima pet vrsta neutralnih gradova i svi mohu biti upgradeani. Također, otprije znamo da oni sad daju i income

Arbiter of Change
08-02-2009, 15:07
Dobra promjena po pitanju Rod Plantera ako mene pitaš, ionako stvarno nisu ništa drugo radili. Ako mi se nešto sviđa onda su to promjene po pitanju neutralnih gradova koji će. nadam se, zbog toga dobiti veću važnost. Također, stvar bi se mogla dodatno zakomplicirati ako klima bude utjecala na gameplay... bog daj, bog daj.

I da... Isse, koliki je taj zmaj na world mapi! :)

Wishmaster
08-02-2009, 19:11
I da... Isse, koliki je taj zmaj na world mapi! :)

to ti je ono:
-prvi dan mu vidiš vrh krila
-sljedeći dan mu se približiš
-tek treći dan moreš napasti....

-a dok ga ubiješ skužiš da mi je iza drugog krila ruševina koju tražiš po cijeloj mapi za quest...

Akul
08-02-2009, 19:46
Tri dana? To je znači 12 poteza? That will be epic!

Također, tek sam sadprimjetio da na zmajevoj mapi pada snijeg.

Akul
10-02-2009, 16:29
Haarguz... I mean, Haarhus i artefakti! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview01.jpg)
Sorcerer Dwelling (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview04.jpg)
Archdevil, the Mother Queen of Demon hives! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview06.jpg)
Borba štit o bodež (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview08.jpg)
Lambert bleji u kemnolom, izvor novog resursa (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview09.jpg)
Priprema, pozor... SAD! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview10.jpg)
Lambert jedne hladne zimske noći vidi svećenicu u svojim redovima... (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview11.jpg)
Archdevil skupljo lišće za Uskrsna jaja kad vidje polarnog medu (http://d3.heroes-centrum.com/obr/reborn/d3_interview05.jpg)

Wishmaster
10-02-2009, 16:51
as ti ga kaj je ovaj Horacijo..ovaj Harmuz ružan..
A ovaj Arch Devil...hmmm...kaj on bi trebal biti ko neka matica kaj leže jaja pa van izlaze Gargoyli...

mravojed20
10-02-2009, 21:21
Ova slika na snijegu po noći je odlična. Samo da ne trza samo da ne trza samo da ne trza..

Wishmaster
10-02-2009, 22:12
Samo da ne trza samo da ne trza samo da ne trza..

Hehe...valjda nebu...
Inače je još negde u Alpha fazi onaj momak Richard s D3 foruma (english) je igru pokrenul na nekom 1.5GHz stroju...Valjda su nekaj popravili od onda,a plus to kaj je igra jako statična pa nevjerujem da bi trebalo biti kakvog cukanja.
Uostalom,ako sam Obliviona prešel na nekih 10-15 FPS prosječno(sačuvaj bože da bi smanjil teksture...) mislim da mi niti slideshow nebu problem. :)

Akul
10-02-2009, 23:51
Samo da ne trza samo da ne trza samo da ne trza..

1. To je jedan od razloga zašto još čekamo igru: žele se pobrinuti da je sve lijepo optimizirano
2. Art je dobar, ne grafika. Nećemo trebati mašinerije da bismo igru pokrenuli na medium detaljima

ArcL!ght
11-02-2009, 09:36
Što se mene tiče da je i grafika iz dvojke igro bi trojku ;). Grafika ne čini igru u što smo se (svi) već uvjerili bar 100 puta.

Wishmaster
11-02-2009, 13:15
Eh ali opet nebreš reči da nisi bil impresioniran izgledom jedinica u D2...
To je bil jedan od večih aduta ove igre...
Možda bi stvarno bilo bolje da su ostavili dvodimenzionalo ali da su malo izmijenili ostale fičrse.
Npr. da su povečali bojno polje,još lepše unite napravili(makar teško da ide bolje od D2),mapu da su obogatili nekim novim i inovativnim sadržajem i malo više izrazili RPG element(da se ne svodi na odabir oklopa i nekih statsa,makar ni to nije loše)...
3d je dobar ali nije to to...Več znam kak bude to na bojnom polju zgledalo...Heroes 5...a to baš i nije neki plus...

lexaurin
11-02-2009, 15:35
e to se burazzzzz čeka igram baš gold edition sad igram exp guardian of the light i dark prop. paralelno :boohoo:

Wishmaster
19-02-2009, 23:11
http://www.disciples3.ru/

UAAAAAAAAAAAAAAaa....nova stranica....

*odlazi-temeljito-pregledat*

mravojed20
19-02-2009, 23:28
AJME :pray:

Evo tek se učitala i nisam još ništa njuškao ali ono..glazba je prekrasna, one animirane ikone pri dnu i pozadina su savršeni, veri najs!!

Wishmaster
19-02-2009, 23:37
Pregledal sam!
Kako fenomenalno zgleda...sve je poput knjige...jednostavno preodlično...
Neznam dal je prije več bilo ali pod video sekcijom se nalazi prelet kroz legijski dvorac...odlično...
Same riječi pohvale,do sad još nisam videl tak dobro i atmosferično napravljenu stranicu...

Rang€r
20-02-2009, 00:45
fakat... fenomenalno, sutra kad to frendu pokažem mislim da če sterat homm u tri pm :D

Sony Ericsson
20-02-2009, 10:16
sve na cirilici prvo :nonono:
engleski je tek kao opcija tamo :rotfl:

Arbiter of Change
20-02-2009, 10:28
Rusi rade na igri, a i mislim da je iz domene stranice jasno da će biti na ruskom (ćirilici).
Inače, odlična stranica premda nisam ljubitelj flasha (sporo se učitava), ali jeste li pogledali pod heroje? Jel' se to meni samo čini ili su možda malo zbrkali tamo (Gargoyle je heroj za Legionse i slično)?

Aral
20-02-2009, 11:04
Uzivao sam u dvojci, stvarno dobra igra. Mracnija i tajanstvenija atmosfera nego u heroesima i sa naravno, puno "ozbiljnijim" jedinicama. Nadam se da nece razocarat, igra bi kao trebala izac tokom 3 mjeseca al sam nesto nasao na netu tipa Q3 2009 ili 9. mjesec tek...a to je jos puuuuno cekanja :cry:

Gothmog
20-02-2009, 12:07
http://www.disciples3.ru/

UAAAAAAAAAAAAAAaa....nova stranica....

*odlazi-temeljito-pregledat*

hm,auf...da...

Idem opet instalirat Disciples II Gold...

ArcL!ght
20-02-2009, 13:55
E... sad sam se sjetio. Nigdje nisam uspio nać Rise of the Elves za Disciples 2... Jel igro to uopće i jel se isplati naručivat iz vana?

mravojed20
20-02-2009, 16:46
Ja sam to dobio u Disciples 2 gold verziji iz Algoritma, ne znam ako još imaju.

Wishmaster
04-03-2009, 20:10
Ajde malo da updejtam...
Mislim da još nije spomenuto ali release date za engliš i ruski verzije je Q2 (znači - do kraja lipnja).

Za one koji voze flat i znaju ruski:
http://rapidshare.com/files/204174796/D ... art1_3.rar (http://rapidshare.com/files/204174796/DisciplesIII-part1_3.rar)S <--- nekakav tour po studiju .dat-a
(manje-više nevažno)

http://rapidshare.com/files/204195988/D ... -part2.rar (http://rapidshare.com/files/204195988/DisciplesIII-part2.rar)
http://rapidshare.com/files/204213591/D ... -part2.r00 (http://rapidshare.com/files/204213591/DisciplesIII-part2.r00)
Ovo je jedan 30 minutni video u dva dijela di onaj momak na ruskom priča i usput igra.Ima dosta prikaza borbi i objašnjava mehaniku borbi i općenito(valjda) ali nažalost neznam ruski tak da sam razmel samo neke osnovne fraze...
Uglavnom kaj se tiče ovog zadnjeg videa:
Več sam prije primjetil ali sad več jako bode v oči...Kao prvo previše je Heroes-like i premalo Disciples-like.Drugo,momak je imal velikih problema s kamerom dok je bil na bojišnici pa sve skupa zgleda jako kaotično.
Nadalje,prilikom ulaska u borbu,primjetil sam da nema nekog posebnog "intro-a" tj. kad se prikaže bojno polje protivnik je več skoro pa odigral prvi potez.Nema onog efekta ko u dvojki da imaš par sekundi da baciš ponosno pogled na svoju vojsku ili se usereš dok vidiš protivničku...
Isto tak je i na kraju.Kad se zada završni udarac istog časa se prikaže "Victory" ili "Defeat" i te iste sekunde se dešava level-up(ima u videu).Nema opet onog efekta od par sekundi di zadaš pobjednički udarac i nakon sekundu-dve onak u iščekivanju vidiš kak je neko od tvojih beštija dobil level-up.
Next:kretanje po bojnom polju je blago rečeno loše...nisam neki frik da patim na neznam kakve eye candy realnosti ali mrzim dok se jedinica kreće ravno i odjednom skrene koso bez ikakve najave tak da to zgleda prilično loše...
Evo...malo kritike (večinom na borbu) ali kaj je tu je...nadam se da buju to još malo ispolirali do 6. mjeseca...
Edit:-ova zadnja dva videa su svaki po 200 MB
-password za otvaranje zipanih datoteka: d3.heroes-centrum.com

Raz
05-03-2009, 11:45
Jedva čekam ovu igru. Nisam još igrao disciplese, ali mi je heroes serijal jako drag tako da ću i ovu igru odigrati :D

ArcL!ght
05-03-2009, 20:22
Odigraj dvojku pa da vidiš ako mi stari počnemo pljuvat po igri zašto pljujemo... do onda svi se nadamo najboljem (pa čak i ja)

Arbiter of Change
05-03-2009, 20:35
Ajde malo da updejtam...
Mislim da još nije spomenuto ali release date za engliš i ruski verzije je Q2 (znači - do kraja lipnja).

Za one koji voze flat i znaju ruski:
http://rapidshare.com/files/204174796/D ... art1_3.rar (http://rapidshare.com/files/204174796/DisciplesIII-part1_3.rar)S <--- nekakav tour po studiju .dat-a
(manje-više nevažno)

http://rapidshare.com/files/204195988/D ... -part2.rar (http://rapidshare.com/files/204195988/DisciplesIII-part2.rar)
http://rapidshare.com/files/204213591/D ... -part2.r00 (http://rapidshare.com/files/204213591/DisciplesIII-part2.r00)
Ovo je jedan 30 minutni video u dva dijela di onaj momak na ruskom priča i usput igra.Ima dosta prikaza borbi i objašnjava mehaniku borbi i općenito(valjda) ali nažalost neznam ruski tak da sam razmel samo neke osnovne fraze...
Uglavnom kaj se tiče ovog zadnjeg videa:
Več sam prije primjetil ali sad več jako bode v oči...Kao prvo previše je Heroes-like i premalo Disciples-like.Drugo,momak je imal velikih problema s kamerom dok je bil na bojišnici pa sve skupa zgleda jako kaotično.
Nadalje,prilikom ulaska u borbu,primjetil sam da nema nekog posebnog "intro-a" tj. kad se prikaže bojno polje protivnik je več skoro pa odigral prvi potez.Nema onog efekta ko u dvojki da imaš par sekundi da baciš ponosno pogled na svoju vojsku ili se usereš dok vidiš protivničku...
Isto tak je i na kraju.Kad se zada završni udarac istog časa se prikaže "Victory" ili "Defeat" i te iste sekunde se dešava level-up(ima u videu).Nema opet onog efekta od par sekundi di zadaš pobjednički udarac i nakon sekundu-dve onak u iščekivanju vidiš kak je neko od tvojih beštija dobil level-up.
Next:kretanje po bojnom polju je blago rečeno loše...nisam neki frik da patim na neznam kakve eye candy realnosti ali mrzim dok se jedinica kreće ravno i odjednom skrene koso bez ikakve najave tak da to zgleda prilično loše...
Evo...malo kritike (večinom na borbu) ali kaj je tu je...nadam se da buju to još malo ispolirali do 6. mjeseca...
Edit:-ova zadnja dva videa su svaki po 200 MB
-password za otvaranje zipanih datoteka: d3.heroes-centrum.com
Quotam da ne bi bilo zaboravljeno... skinem kad nađem vremena.

Mirogamemasta
05-03-2009, 23:07
Javlja mi da trebam drugi disk wtf??
http://www.imagesforme.com/show.php/385 ... pImage.bmp (http://www.imagesforme.com/show.php/385367_NewBitmapImage.bmp)

Kaj trebam skinuti i drugi dio?? Ma daaaaj...........

Fakat se nadam da cemo dobiti tih par sekundi da si mozemo vidjeti vojsku kako je dobila lvl-up.
Ako to ne dobijemo pokvariti ce nam dozivljaj.

Mirogamemasta
27-03-2009, 01:24
Zaboravio sam reci.Pogledao sam video. :D. U vezi tog victory/defeat ekrana. Cini mi se kako frajer odmah klikne na exit.Inace mislim da mozes gledati svoje unite nakon pobjede tako da nema frke oko toga, sve je ok.
Super su efekt stavili kad se titan krece, a zemlja se pod njegovim nogama trese...
Malo mi je glupo sto se zmaj ne krece, jer bi to bilo realnije. (aj to cu jos nekako progutat :) ).Ali se nadam kako onaj kamen ispred zmaja nece biti kod svakog kojeg napadnemo nego npr. kod svakog treceg ili tako nesto.

Wishmaster
27-03-2009, 18:20
sto je sa ovom igrom?

Zatišje pred oluju?

Mikrogamemasta
vidim da si spomenul kretanje unita...jedino mi je žal kaj se nisu malo potrudili i to onak zagladili da kretnje budu fluidnije i prirodnije. Igra bude sama po sebi igriva na prastarim mašinama i to je vredu, ali nije da su baš napravili neki grafički poduhvat naspram dvojke ili još gore naspram nekih današnjih igara...

Akul
28-03-2009, 12:27
Akul has returned and brings screenshots!

Kućica u šumici i puno kofera uokolo (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_01.jpg)
Elven Charger watches how the elven maiden walks (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_02.jpg)
Elven hero says: WTF is that?! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_03.jpg)
U D3, wizardi se bore tako da hodaju kao na modnoj reviji i fasciniraju neprijatelja (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_04.jpg)
Aleluja.... (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_05.jpg)
Watchman prepares to shoot the lightning arrow of doom! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_06.jpg)
Dance of the Slyph! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_07.jpg)
The elf lancer shows how to properly backstab a giant spider (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_08.jpg)
Church of the Highfather on sunday. There, humans pray, elves play. (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_09.jpg)
Plague is coming to the elven lands? What will happen next? (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_10.jpg)
The Highfather will protect me from your pagan lance you heathen scum! ARGH! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_11.jpg)
The elven archers have arrived! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_12.jpg)
Beautiful landscape... this will ceartanly be a tourist attraction one day! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_13.jpg)
Dogies have arrived! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_14.jpg)
Bersearker has arri... and he stoped when he notices that dogies have strange legs! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_15.jpg)
Bersearker still asks himself why the dogies have strange legs (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_16.jpg)
Cultist decided to be the coolest Lv1 unit ever. He succeded (http://d3.heroes-centrum.com/obr/new09/d3_17.jpg)

Mirogamemasta
28-03-2009, 12:51
:pray: Svaka cast Akul.Super screenshotovi. :D
Đukele fakat imaju cudne noge. Trebali su im ostavit normalne i GG.
Ove noge mi lice kao neke drvene. :D

Arbiter of Change
28-03-2009, 13:49
Zna Cultist da je Raincoat WIN materijal još od Matrixa... ajde više, ne mogu dočekivati ovo čudo. Zapravo, ovo je jedna od rijetkih stvari koju čekam. :)
Nego, jel' se to meni čini ili su im portreti malo low-rez? Pikselizacija upada u oči. U kontrastu sa teksturama koje su čak i jako zumirane bolesno oštre.

Akul
18-05-2009, 11:07
Antipaladin and his trusted Antisword (http://d3.heroes-centrum.com/obr/artwork/forum/antipaladin.jpg)
Duke, now without legs :D (http://d3.heroes-centrum.com/obr/artwork/forum/duke.jpg)
Nosferat (da li to momku krv curi iz oklopa? Creepy...) (http://d3.heroes-centrum.com/obr/artwork/forum/nosferatu.jpg)

Wishmaster
18-05-2009, 13:45
Auuuuuuuuu...Nosferat ima najbolesniju kacigu kaj sam videl...

Nekak je tišina kaj se tiče novosti. What could it be? ....

Rang€r
18-05-2009, 14:01
jooj kak bolesno izgledaju :D

btw infernosi su malo osakačeni anti paladin nema ljevu ruku a onaj duke noge xD

Arbiter of Change
18-05-2009, 14:03
Dobro je to, već sam se pitao kad ćemo vidjeti "evil armor black dude" tip jedinica. :)

Wishmaster
18-05-2009, 17:10
Duke je zaribal magiju kod shiftanja na drugi infernal plane...događa se...

tigerija
19-05-2009, 09:27
Gameplay izgelda pre sporo... uspoređujem TBS sa HoMM3, petica je isto bila spora, dobro sa najnovijom ekspanzijom se postala super, ali ovo je nekako too slow al provjerit ču. :)

Bz5l6bv- ... re=related (Bz5l6bv-Zok&feature=related)

Wishmaster
20-05-2009, 10:26
NJUZ!!!
"Disciples III GDC09 Trailer in HQ on rapidshare!"
Part 1: http://rapidshare.com/files/235034596/D ... _GDC09.zip (http://rapidshare.com/files/235034596/Disciples3_Gameplay_Elves_GDC09.zip)
Part 2: http://rapidshare.com/files/234941911/D ... _GDC09.zip (http://rapidshare.com/files/234941911/Disciples3_Fight_GDC09.zip)

Ovo je c/p adresa s English SF foruma. Skidam... (130 + 70 MB)

Edit: -prvi dio je tak-tak nekaj malo šetanja po mapi, loše prikazana borba...bla bla bla...(bezveze trošenje 130 MB na 2 min gameplaya)
-drugi dio prikazuje razna borilišta, napade i dosta unita...

Arbiter of Change
20-05-2009, 18:54
Dorfs... i fenomenalan logo! :)

Inače, modeli i dalje poslovično izgledaju odlično, GFX efekti su onako solidni (moglo bi i bolje, izgledaju nekako generic) i još jedino što definitivno treba rada su borbene pozadine koje mi se čine kao dosta low-rez (zamuljano, jel'te). Još mi je samo za oko zapela malo... previše slobodna kamera za vrijeme borbi, kao da se nekako izgubi fokus kad možeš tako svuda s njom.

Wishmaster
20-05-2009, 20:09
Kamera je zapravo jako slična HoMM 5 i ne volim onu "cinematic" jer se onda ne vidi opće borilište. Kod hirousa sam to jednostavno rješil da sam si složil kameru u jedan položaj i imal ju tak statičnu kroz sve bitke.

Wishmaster
21-05-2009, 10:38
Njuz!
"Novi" release date je Q3 (surprise...surprise...).

Novi trailer s KRI09: http://rapidshare.com/files/235452101/D ... _hires.zip (http://rapidshare.com/files/235452101/Disciples3_Video_KRI2009_hires.zip)

Prve asocijacije: LOTR (uvodna glazba)
Nikaj posebno, malo unita, i nikaj spektakularno...

Akul
29-05-2009, 08:39
Lopuže:
Imperial Lopuža (http://d3.heroes-centrum.com/obr/d3_09/thief_empires.jpg)
Infernal Lopuža (http://d3.heroes-centrum.com/obr/d3_09/thief_legions.jpg)
Fenale Lopuža (http://d3.heroes-centrum.com/obr/d3_09/thief_elves.jpg)

Peasants with Imagination?! HERECY! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/stopgame/d3_globalmap.jpg)
Skill Tree... I mean, Skill Pannel (http://d3.heroes-centrum.com/obr/stopgame/d3_skills.jpg)
Me and my Beloved Unicorn killing people (http://d3.heroes-centrum.com/obr/stopgame/d3_skills_on_arena.jpg)
"M'lord, what are thiese pannels?" "Gods are playing with us again, I guess" (http://d3.heroes-centrum.com/obr/stopgame/d3_arena.jpg)
No, not that way! Oh Highfather, I am soon gonna hit myself... (http://d3.heroes-centrum.com/obr/stopgame/d3_arena2.jpg)

Mirogamemasta
29-05-2009, 09:50
Nadam se da cemo ove healt barove moci iskljuciti. Ruzno izgledaju na ovako lijepoj igri. :D Uostalom mi zaklanjaju pogled na unite u igri.

ArcL!ght
30-05-2009, 20:07
totalno me na ovo podsjetila slika:

http://farm4.static.flickr.com/3058/3031851813_08d355f2dc.jpg?v=0

Jedva čekam D3... dvojku ne prestajem igrat ni nakon 3 godine :D

Rang€r
30-05-2009, 21:08
ja ju prestanem igrat nakon 3 dana :( al to je vjerojatno zbog neta i opake konkurencije :>

ArcL!ght
30-05-2009, 22:29
Imam Heroes 5 original... imo sam ju mozda tjedan dana nakon islaska...

Igram inace sa Academyem (stari Tower) i likovi me pwnaju u roku 3 tjedna max...

Gledo sam malo kak igraju... to je bolesno... gro heroja visokog lvla s malo ekipe svaki a kad ide main assault nakrca na jednog i udri... al to misliš ti "pa tak se igra" tak igram i ja... al odkud njemu 2 put više vojske :D

Rang€r
31-05-2009, 09:18
ma AI ti je cheater, ja igram sa 2 heroja inače, 3 max, i dobim likove na normal bez jbga, na hard neču, ne želim se patit :( inače sam bio probo na heroic, tamo je AI žestok cheater...

Wishmaster
16-06-2009, 21:35
Pikčrs!!!

http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_28.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_28.jpg)
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_29.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_29.jpg)
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_30.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_30.jpg)

http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_31.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_31.jpg)
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_32.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_32.jpg)S -kak se prasić lepo okreće... :)
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_33.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_33.jpg)

http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_34.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_34.jpg)
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_35.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_35.jpg)
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_36.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_36.jpg)

Moving pikčrs!!!

http://rapidshare.com/files/244964262/Disciples3_4.avi
http://rapidshare.com/files/245250711/D ... 3Part5.avi (http://rapidshare.com/files/245250711/Disciples3Part5.avi)

-nisam još skinul/pogledal filmeke tak da vam je to ko kinder surprajz....

Mirogamemasta
16-06-2009, 23:23
Orc mi izgleda ko da nema stopala. :yuck: Malo glupo al budem zažmirio.
http://www.disciples3.ru/gallery/hires_ ... een_36.jpg (http://www.disciples3.ru/gallery/hires_images/screens/screen_36.jpg)

Ja sam si sad instalirao Disciples II:Gold Edition.
Samo da vam pokazem dijalog između thiefa i njegovog pomocnika.Umro sam od smjeha.
Brin (peasant)
- "I have spied on their city, sir! They have horse Elves."
Guarharus (imperial assasin)
- "What? Horse Elves???"
Brin (peasant)
- "They must be lacking woman Elves, he he!"
Guarharus (imperial assasin)
- "Oh do be quiet, Brin! Haven´t you seen a centaur before?"

Zao mi je sto centauri nemaju malo vise levela za napredovanje.Trebali su poslje onog centaur barbariana staviti jos jedan level.

Wishmaster
16-06-2009, 23:45
Zao mi je sto centauri nemaju malo vise levela za napredovanje.Trebali su poslje onog centaur barbariana staviti jos jedan level.

Ufff...ti kentauri su i ovako prejaki. Stupanj Anti-paladina/inquisitora a dere 100+critical.

Arbiter of Change
17-06-2009, 02:17
OK, ja više ne pratim temu dok igra ne izađe... slike su preveliki cocktease. :)

ArcL!ght
17-06-2009, 07:56
ma AI ti je cheater, ja igram sa 2 heroja inače, 3 max, i dobim likove na normal bez jbga, na hard neču, ne želim se patit :( inače sam bio probo na heroic, tamo je AI žestok cheater...

za AI znam, al ja sam pričo o MP dijelu ;)

Akul
23-06-2009, 23:19
Chuck Lambert Norris can survive the golems, but not the falling lantern... (http://d3.heroes-centrum.com/obr/gamingtrend/d3_01.jpg)
Gulp... come little dragon? (http://d3.heroes-centrum.com/obr/gamingtrend/d3_04.jpg)
Chuck Lambert Norris hits Sean Nosferat while he is watching the other way... what courage :-O (http://d3.heroes-centrum.com/obr/gamingtrend/d3_05.jpg)

Orc mi izgleda ko da nema stopala. Malo glupo al budem zažmirio.

Ako govoriš o ovome (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/troll.jpg), to je trol a ne orc. Orc je ovaj momak (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/orc.jpg)Si ovaj kralj (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/orc_king.jpg)

Wishmaster
24-06-2009, 00:02
http://www.gamingtrend.com/screenshots/PC//50345.jpg
vs.
http://www.gamingtrend.com/screenshots/PC//50347.jpg

Ok... jel to samo meni nekaj tu čudno ili...?

SOrc je ovaj momak i ovaj kralj

V dvojki mi je orc king bil prepredobar sad mi nekak mlako djeluje...

Mirogamemasta
24-06-2009, 16:45
Orc mi izgleda ko da nema stopala. Malo glupo al budem zažmirio.

Ako govoriš o ovome (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/troll.jpg), to je trol a ne orc. Orc je ovaj momak (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/orc.jpg)Si ovaj kralj (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/orc_king.jpg)
A sta ces. Blizzard utjece na mene pa sta god zeleno vidim mislim da je orc. :D
Ma bio on troll ili orc svejedno mu fale stopala.

http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/ ... c_king.jpg (http://d3.heroes-centrum.com/obr/units/neutrals/orc_king.jpg)
To je orc? E onda se moram sloziti sa @Wishmasterom. U dvojci orc king je izgledao deblje, jace i starije.
Evo sad igram Rise of the Elves i muku mucim sa barbarianima. Dobili su trapera koji ima 60 dmg i 60 initiative (reach - any unit).Healer mi ne moze prezivjeti zbog toga. Morat cu baciti neku magiju na njih. :D

bule11
28-06-2009, 09:52
jel mi moze neko reci kako da igram sa frendom discalpe 2 preko neta ??

Mirogamemasta
29-06-2009, 23:12
Sjetio sam se jos par stvari koje bi mogli ubaciti u igru (iako je sad vec kasno, igra je tako reci gotova). Kad sam igrao Dark Prophecy uvijek sam na kraju imao hrpu zlata, a malo mane. (a bome ni sad situacija nije drukcija). Zbog toga mislim da bi bilo dobro uvesti opciju kako bi za zlato mogli kupovati manu. To bi pogotovo pomoglo kod onih koji nisu uzeli mage klasu, posto im treba duplo vise mane za izucavanje magije.
Druga stvar je neka vrsta teleporta u gradovima za iteme. (teleport itema iz jednog grada u drugi - placas manom).
Posto mi je pain in the ass slati thiefa kako bi dostavio item, jer postoji mogucnost da ga putem zaskoce i ubiju.

Outmind
30-06-2009, 09:52
Mali ot. Jeli itko od vas ikada uspješno igrao sa theifom u disciplesima 2?

Mirogamemasta
30-06-2009, 11:19
Ma sta ot!? Pa samo sam rekao sta bi bilo dobro da ubace u trojci.
Igrao sam sa thief klasom u singleplayeru. Jako je dobra, najkorisnije je to sto mozes poslati krive informacije protivnickoj vojsci. Onda ta vojska promjeni polozaj formacije pa u prve redove dođu slabiji uniti (archer, mage i sl., dok su melee uniti nazad i nemogu napadati :rotfl: ). ;Mozes jos krasti manu, gold i spelove iz protivnickih gradova, ali se ne isplati jer jako malo zlata i mane ukrade.A spellove kompjuter nije ni razvio pa bas i nemas sta ukrasti.(zato se valjda najvise isplati u multiplayeru - pozoves frenda i ukrades mu spell :D )

Wishmaster
30-06-2009, 11:47
Thief je dobar ali onda moraš igrati guild-master lorda, a to baš i ne volim.
Thief je ubiti jako dobar za krađu predmeta iz shopova. Pogotovo ako se radi o shopovima s talismanima i bannerima koji se kasnije prodaju za masne pare.
Kaj se tiče guild master sposobnosti, sve je to super ali nije mi nekak volja vući za sobom dva-tri thiefa i još k tome ih treba štititi a tolko super opet nisu... Rađe idem s Warrior ili mage lordom jer ipak je 15% regeneracije tj. jeftinije magije puno bolje od pojačanog thiefa.

Outmind
30-06-2009, 12:39
Ma sta ot!? Pa samo sam rekao sta bi bilo dobro da ubace u trojci.
Igrao sam sa thief klasom u singleplayeru. Jako je dobra, najkorisnije je to sto mozes poslati krive informacije protivnickoj vojsci. Onda ta vojska promjeni polozaj formacije pa u prve redove dođu slabiji uniti (archer, mage i sl., dok su melee uniti nazad i nemogu napadati :rotfl: ). ;Mozes jos krasti manu, gold i spelove iz protivnickih gradova, ali se ne isplati jer jako malo zlata i mane ukrade.A spellove kompjuter nije ni razvio pa bas i nemas sta ukrasti.(zato se valjda najvise isplati u multiplayeru - pozoves frenda i ukrades mu spell :D )

Vidiš nisam ni znao ovo za promjenu formacije vojske, vrlo zanimljivo i korisno. I kada sam rekao ot mislio sam na SVOJ POST, ne na tvoj..

Aral
24-07-2009, 07:53
The Renaissance of Disciples III (http://pc.ign.com/articles/100/1006828p1.html)

Rang€r
25-07-2009, 10:39
nekak mi se čini ko da su skresali detaljiziranost u grafici :S onak sve mutno izgleda na ovim skrinovima od igna, ko da je low rez...

inače aj sam nek više igra izađe ove godine, bit će najbolja strategija dam se kladit, E:TW nije tolko zablistao(bar u mojim očima)

Wishmaster
25-07-2009, 10:45
MA bude do BožiČa sigurno..ali onog 2010. :D

Rang€r
25-07-2009, 11:40
onda će starcraft, to će ih pokopat.. :(

Aral
25-07-2009, 11:50

Da, 2010 godine xD

Arbiter of Change
25-07-2009, 11:52
Ne vjerujem, Disciples je više-manje oduvijek bio niche igra (čitav žanr u zadnjim godinama, zapravo) i ne cilja na neku masivnu popularnost ni publiku, unatoč tome što nas developer pokušava uvjeriti u to. Ukratko, gotovo da i ne ciljaju na istu publiku, premda obje igre spadaju pod RTS žanr. Inače OK, sad će samo ponavljati ovo što svi koji pratimo igru već znamo tako da je sada smooth sailing do izlaska, eventualno ako još što dobace o ekspanziji.

Rang€r
25-07-2009, 11:54
ma ja se bojim da će izač neprimječen pored starcraft, obadve su strategije, al disciples nije RTS :P a ljudi ignorantni kaki jesu mogli bi odjebat igru ko od šale pored starcrafta...

Arbiter of Change
25-07-2009, 12:02
Lapsus, moj bed. :)

Kao što sam rekao, igra je niche materijal, tj. dobar dio publike koju igra zanima i na koju cilja već zna za nju, zna kad dolazi i općenito ju prati na ovaj ili onaj način. Istina, sam art je dobar razlog da je netko spontano kupi, ali taj isti kupac sklon spontanim kupnjama ima iste ako ne i veće izglede da kupi neki drugi razvikaniji naslov tako da je taj argument upitan.

Wishmaster
25-07-2009, 12:11
Eh da sad se sjetih jedne sitnice: Prva verzija nebude imala multiplejer u nikakvom obliku.
Multi dolazi s ekspanzijama.
Igra jednostavno mora izaći prije kraja godine ili bude stvarno propala...

Rang€r
25-07-2009, 12:33
omfgomfg, nema multija, wtf?! :S

kak sam se sad razočaro :(

inače kad točno izlazi više, tolko se datuma pojavljivalo da više neznam pravi

Aral
25-07-2009, 13:19
Navodno Q4 2009...iako i u to nekak sumnjam :(

Rang€r
25-07-2009, 14:45
ma odgodit će čim nisu točan datum rekli.. :(

Wishmaster
25-07-2009, 15:15
Heh...
Od 2006/07. su uspjeli odgoditi na kraj 2009.
Nadam se da tak dugo čekaju samo zbog prevođenja na Ingliš, jer ako su još uvijek u fazi nekve izrade jao si ga nama, a pogotovo jao njima.
Mislim da bi sad bilo idealno vrijeme da konačno puste u prodaju jer kolko sam upoznat nije baš puno TBS-a bilo u zadnje vrijeme.

ma odgodit će čim nisu točan datum rekli..
Malo su oprezniji ovaj put jer su već u nekoliko navrata objavili datume pa je bila štajnga.

Arbiter of Change
26-07-2009, 13:41
Eh da sad se sjetih jedne sitnice: Prva verzija nebude imala multiplejer u nikakvom obliku.
Multi dolazi s ekspanzijama.
Ček, ček... đe su to rekli? Mora da sam propustio.

Wishmaster
26-07-2009, 14:36
Na engleskom dijelu ruskog foruma pročitah.
Naravno trebalo bi pitati nekog ko je bolje informirani ali mi se čini da je to već i prije spomenuto.
Ovu vijest uzmi kao da si je pročital u 24 sata. :D

Outmind
26-07-2009, 19:26
Ja baš pred jedno dan dva počeo opet igrat dvojku, ali sada sa sa elfovima. Dosta je s njima teško...

Wishmaster
26-07-2009, 19:51
S njima mi bila najteža kampanja...prva misija teža od ostalim rasama zadnjih.

Arbiter of Change
26-07-2009, 19:56
@Wishmaster:
Nadam se... ono, ne imati MP? Dajte hotseat barem, godammit. :)

Outmind
26-07-2009, 20:59
S njima mi bila najteža kampanja...prva misija teža od ostalim rasama zadnjih.

Fakat. Poslao sam u grad enta, pa poisonao trupe thiefom, pa poslao 2. heroja i onda tek glavnog, i ni tako nisam uspio nego iz jedno 3-4 pokušaja zauzet grad. Sad sam na trećoj misiji i ito je dost zahtjevno.

Wishmaster
10-08-2009, 13:27
Open beta? (http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=hr&js=y&u=http://progames.mail.ru/press_conference/6/view&sl=auto&tl=en&history_state0=)
Prijevod s ruskog na engleski, ali kolko sam skužil uskoro bude open beta.

Wishmaster
27-08-2009, 10:20
Znači započela je closed beta.
Primaju 200 prijava i ako se neko oće slučajno prijaviti evo quote (c/p) s Strategy First foruma:

http://www.ag.ru/files/demos/disciples_3_renaissance
on this page you can download the closed beta version of the Disciples 3
http://www.ag.ru/disciples_3_betatest
and on this register to participate in beta test
it needs to be registered in ag.ru
http://www.ag.ru/register
beta version in English language.S

Wuuuuu na ruskome je!
Kolko sam skužil najprije se rergistrirate na donjem linku, pa na srednjem se prijavite i onda s prvog skinete.
Ako se nekome da zajebavati s svim tim nek samo izvoli. :)

Mirogamemasta
27-08-2009, 10:32
Htio bi probati betu, a ne znam se ni prijaviti. :cry: .
Moram brzo po ruski rijecnik. :friends:

Wishmaster
27-08-2009, 10:37
Google translator ti može pomoći ali ja budem radije počekal gotov proizvod.

Arbiter of Change
27-08-2009, 14:07
Sam ja jedini kojem sama stranica za prijave nije interaktivna, tj. ne možeš popunjavati polja (nije translated link, original)?
Mozilla, doći ćeš me glave jedanput.

Mirogamemasta
02-09-2009, 20:27
Novi walkthrough trailer je dosao! Ako sam dobro razumio imati cemo shop unutar dvorca.Ludnica! :D
Posto je shop u mojemSdvorcu onda treba da dobijem sve besplatno. :D

http://www.gametrailers.com/video/gc-09 ... -iii/55370 (http://www.gametrailers.com/video/gc-09-disciples-iii/55370)

Odoh sad obrisati tipkovnicu, cijelu sam je zaslinio gledajuci ovo.

Outmind
02-09-2009, 21:21
Meni taj novi combat nikak ne sjeda. Sve je to lijepo i krasno i nudi mnogo veće taktičke mogućnosti, ali to mi nekak nisu disajplsi...

Arbiter of Change
02-09-2009, 21:35
Isse, što je onaj demon spor, majko mila. :)

Inače da, odlično je što imaš shop u samom gradu ovaj put, samo me brine dodavanje onih focus pointsa na borbena jer bi se sve moglo jednostavno pretvoriti u trku tko će prije zauzeti koje. Ovo kretanje će samo po sebi zahtjevati neko vrijeme da se malo naviknem, ali ništa posebno... modernizacija, jel'te.

Mirogamemasta
02-09-2009, 21:38
Meni taj novi combat nikak ne sjeda. Sve je to lijepo i krasno i nudi mnogo veće taktičke mogućnosti, ali to mi nekak nisu disajplsi...

Meni na primjer bas taj dio najvise fali u disciplesima... da se mozes kretati po borbenom polju. Po meni to je ogroman plus sto se novog combat sistema tice.

Wishmaster
02-09-2009, 21:47
Napomena: Na kraju videa je spoiler, pa oprez...
Idealna varijanta combata (IMO):
Arena (battlefield) veličine cca 40x10 (otprilike 4:1 omjer), znači nebi bilo tolko kretanja ali bi postojalo taktičko razmještanje (na jednom veome ranom gameplay videu sam dobil dojam da bude tak, ali ipak sam bil u krivu). Kamera da nije ona "filmska", nego jako limitirana pa da nema "skakanja", kretanje da je glađe (ipak je ovo 2009.) a ne ono u samo 8 smjerova (ubija mi dojam) i da konačno maknu health barove.

Borba u dvojki je bila tolko impresivna pa valjda svi imamo velika očekivanja ali nekakav minimum mora biti.
Sad sam pogledal ovaj novi gameplay i opet se sjetil kak su podosta toga uzeli iz Hirousa (ove sitnice po global mapi).
Disciples je bila jako poštovana igra (makar ne tolko poznata) jer je imala onu nekvu svoju atmosferu, a sad polako idu u mainstream (istina je da je još uvijek mračna i sve to).
No bez obzira na sve to igru čekam već par godina i stvarno se nadam da nebude takav osjećaj uživo.
Bitc bitch bitch nag nag nag...
:D

SkunK
03-09-2009, 22:31
Novi walkthrough trailer je dosao! Ako sam dobro razumio imati cemo shop unutar dvorca.Ludnica! :D
Posto je shop u mojemSdvorcu onda treba da dobijem sve besplatno. :D

http://www.gametrailers.com/video/gc-09 ... -iii/55370 (http://www.gametrailers.com/video/gc-09-disciples-iii/55370)

Odoh sad obrisati tipkovnicu, cijelu sam je zaslinio gledajuci ovo.

Zanimljivo mi je ovo pozicioniranje prije bitke...ako pogledaš ima smisla i dobro je da moraš i na to paziti, jer ono ako neprijatelju dođeš s leđa i trebao bi dobiti nekakav bonus i takve sheme. Realistično a opet igrači moraju pripaziti na još jedan segment u igri. :thumbs2:

No moram priznati da mi se trenutni HUD ali vjerovatno će se još modificirati odnosno mjenjati kroz razvoj igre...

Wishmaster
18-09-2009, 20:19
UAuauauauauauauauauauauauauauaua
Behold infidels!
Map of zi Nevendaar!!!
http://disciples3.ru/gallery/full_image ... p_high.jpg (http://disciples3.ru/gallery/full_images/concepts/nevendaar_map_high.jpg)
Ko zna ćirilicu?

Rang€r
19-09-2009, 01:01
joj zaboli me za mapu, kad će više igru izdat >.< bolje da su snage ulagali na to da brže izbace igru neg na sve te screenshotove, videe i ostale pizdarije kojima me tjeraju da mrzim igru prije neg što izađe :(

Wishmaster
19-09-2009, 16:10
Trebala bi izaći do Božića...

2010. :D

Wishmaster
24-09-2009, 21:32
Trač rubrika:

no map editor (maybe in addons)
no map generator (maybe in addons)
no multiplayer! (only in addons)
no diplomacy! (only in addons)
and maybe no single scenarious!

"Oh, those Russians..."

Glave će padati...

osvetnik_sch3l3
16-10-2009, 16:58
ima li kakvih novosti vezanih za ovaj naslov? mogu reci da sam se ohadio cekajuci :yuck:

Wishmaster
16-10-2009, 22:51
Na engl. forumu nikaj, a ruski mi se neda provjeravat.
Da ima kaj novog več bi osvanulo i na engleskom...valjda...možda...vjerojatno ne...
Kad izađe komotno bumo mogli otvorit temu u podforumu "Oldies but goldies".
Prije budemo doživeli apokalipsu nego ovu igru. :D

Wishmaster
28-10-2009, 10:23
Beta leak... (L08RXj2xYvo)
Žalosno. Jep, to je prava riječ.
Ovo kaj igra na world mapi laga ko blesava, ajd recimo da je to do kompjutera na kojem je igrana. Ali zbog combata mi dojde da zaplačem. Nisu promjenili nikaj tokom dve godine. Onak, ubiješ nekoga i on jednostavno ispari bez da ostavi kakav vizualni trag da je bil u borbi (oču kosture vel'ke ko traktor!).
Igra koja bi trebala izaći 2009/10 si nebi trebala dopustiti tak loše animacije i ako su već stavili kretanje na borilištu onda nek to slože kak spada a ne da se kreću ko na nekom RTS-u iz 2002.
Badava su slagali jedinice s zilijon poligona ako se to jednostavno ne vidi u borbi.
Još ne kužim kaj su radili zadnje dve godine.

osvetnik_sch3l3
28-10-2009, 10:27
Ovo kaj igra na world mapi laga ko blesava, ajd recimo da je to do kompjutera na kojem je igrana. Ali zbog combata mi dojde da zaplačem. Nisu promjenili nikaj tokom dve godine. Onak, ubiješ nekoga i on jednostavno ispari bez da ostavi kakav vizualni trag da je bil u borbi (oču kosture vel'ke ko traktor!).
Igra koja bi trebala izaći 2009/10 si nebi trebala dopustiti tak loše animacije i ako su već stavili kretanje na borilištu onda nek to slože kak spada a ne da se kreću ko na nekom RTS-u iz 2002.
Badava su slagali jedinice s zilijon poligona ako se to jednostavno ne vidi u borbi.

prevodili, prevodili :twisted:

jhel to onaj lik kaze svaki put "god damn" kada ga strijela pogodi?

mravojed20
28-10-2009, 11:23

Kako je ovo loše bilo, jao.. Stvarno, kog vraga su radili zadnje dvije godine..ovo je još ruska beta verzija, znači nisu na njoj niš prevodili :D

Bar mi je ovdje jako kul glazba i odličan art.
XbSK3Rp9 ... re=related (XbSK3Rp90-o&feature=related)

kulamasta
28-10-2009, 16:53
Ekipa entuzijasta al izgleda i losih programera

Arbiter of Change
28-10-2009, 16:59
Ja se još ne bi brinuo, posebno ako je FRAPSom snimao jer on ima nekad neugodni popratni učinak da snimljeni video štekaje.

mravojed20
28-10-2009, 17:32
Ma ne smeta toliko trzanje, vjerojatno i je razlog ne baša vrhunska konfa plus fraps i eto problema, nego čisto gameplay..

Wishmaster
28-10-2009, 18:38
Da je igra izašla 2006/07. nebi zamjeril ali eto, 2010. kuca na vrata, igra se nebude praktički više promjenila pošto zatvorena beta traje već koji mjesec. Jedina šansa je da ekspanzije kolko tolko poprave stvari (iako je sad već gotovo).

Ekipa entuzijasta al izgleda i losih programera
Preozbiljnu igru su uzeli. Kad sam prvi put videl onaj još prvi trailer (bez pravog gameplaya) očekival sam igru epskih razmjera i u glavi sam imal čistu suprotnost ovome...

Wishmaster
16-11-2009, 22:47
ZOMGZOMGAPOKALIPSANAMSEBLIŽI!!!11
http://gameland.ru/news/46722/
Gugl translator u ruke da čitanje prođe bez muke. :D
Igra izlazi 11.12.... wait for it... OVE GODINE!!!
Kolko je istina ili ne...eh, 50% da je istina, 100% da je laž...
Ovo je zbunjujući post. Hvala i do slušanja.

osvetnik_sch3l3
17-11-2009, 08:26
ZOMGZOMGAPOKALIPSANAMSEBLIŽI!!!11
http://gameland.ru/news/46722/
Gugl translator u ruke da čitanje prođe bez muke. :D
Igra izlazi 11.12.... wait for it... OVE GODINE!!!
Kolko je istina ili ne...eh, 50% da je istina, 100% da je laž...
Ovo je zbunjujući post. Hvala i do slušanja.
:friends:

Rang€r
17-11-2009, 14:53
ja više nemam nimalo želje za tom igrom, al ljepo je znat da će izač(navodno), več sam mislio da će proč ko duke nukem.. forever xd

Akul
17-11-2009, 15:19
Mada je iritantno dugo u proizvodnji, nije Disciples 3 toliko odgađan da bi ga mogao uspoređivati s nepostojećom igrom.

Rang€r
17-11-2009, 15:22
niti nisam, ja sam samo pomislio na to:)

osvetnik_sch3l3
18-11-2009, 09:32
ja više nemam nimalo želje za tom igrom, al ljepo je znat da će izač(navodno), več sam mislio da će proč ko duke nukem.. forever xd

valjda nece postati disciples forever

Wishmaster
18-11-2009, 10:14
Izašle budu 3 verzije: Jewel box, DVD box i Collector's edition
Jaja jupi jupi jaja....

Mirogamemasta
18-11-2009, 11:16
Pitanje je kadaSce izaci. :)

Rang€r
18-11-2009, 14:51
bleh ja više nikad u životu neču kupovat žnj edition koji košta više od standardne, a zapravo ne dobiš niš >.>

Akul
18-11-2009, 15:00
Zato se uvijek valja informirati o tome šta ima u tome. Također, to je ionako smao za okorjele fanove koje nije briga koliko će nova potrošiti.

Rang€r
18-11-2009, 19:06
mda, informiro sam se ja i što se DA:O-a tiče, pa mi na kraju nisu prokletu mapu dali :((

Wishmaster
21-11-2009, 13:31
Disciples III: Renesansni (DVD-BOX)
Publikacija uključuje:
DVD disk s igrom.
Šarene priručnik.
CD-ROM s dodatnim materijalom na igru.
Karta Nevendaar igre svijeta.

Disciples III: Renaissance Collector's Edition "Empire/Legija/Elfi"S(izgleda da budu tri verzije Collector's edišna - valjda radi majce i figure)
Collector's Edition sadrži:
DVD disk s igrom.
T-shirt.
Metalna figura heroja.
Šarene priručnik.
CD-ROM s dodatnim materijalom na igru.
Karta Nevendaar igre svijeta.

Padeži su takvi kakvi jesu jer je ovak Gugl translator prevel...

Mirogamemasta
21-11-2009, 15:06
Mmmmm...beeer. :friends: .
Salim se. Cak ce se isplatiti kupiti samo da nebude preskupo. Zanima me Collector´s edition.

Rang€r
21-11-2009, 17:55
nema šanse da češ kod nas dobit majcu uz igru, nema šanse.. a ak naručiš iz vana su isto male šanse, mislim meni se ipak nisu udostojili stavit mapu u kutiju u qrc >.>

Mirogamemasta
21-11-2009, 18:01
Prvo pitam, onda kupim. Budemo vidjeli sta ce biti. Zanima me odakle si narucivao?

Rang€r
22-11-2009, 13:17
DA:O CE, sa game.co.uk

Wishmaster
01-12-2009, 19:25
http://s12.radikal.ru/i185/0911/da/de47a1af2037.jpg
Disciples 3 se pozlatil!
19.12 izlazak ingliš verzije (navodno).
:cry:

Arbiter of Change
01-12-2009, 19:35
Wait, what?
Pa to je za 2 tjedna... praktički iz vedra neba. :)

mravojed20
01-12-2009, 22:23
issso miki majice. nah, ranger kupio da: ce pa nije dobio šta ono, mapu? sad mi bed ovo kupit. a majica je prekul. i mapa isto. i sve.

Arbiter of Change
01-12-2009, 23:45
Naravno kad nije pročitao moj post u DA:O temi jer bi u suprotnom vidio da su kopije iz UK gimpane po tom pogledu. :)
Jedva čekam Disciples 3, pa makar ispali loši (u što čisto sumnjam) jedino ako bude trebalo čekati patcheve dok ne normaliziraju performanse kao što je postalo trend već.

Mirogamemasta
02-12-2009, 00:01
Zbilja su udarili release date kao grom iz vedra neba. PAF! Igra izlazi za 2 tjedna,objave to samo tak.
Reko, cekaj da dodem sebi, pa mislio sam kako su krenuli, da je necu vidjet jos 2 godine.
Moram priznati da mi se sviđa cijeli ovaj paket. Ako ne nađem nista drugo, mislim da bi si mogao onda ovo kupiti za pod bor. :D

Aral
02-12-2009, 00:11
Za dva tjedna već?? Pa ovo je kao grom iz vedra neba...ohoho, ako ispadne dobro igrat će se. Ma, igrat će se ovak i onak!

Wishmaster
02-12-2009, 01:16
Primjetite onaj 'navodno' u zagradi. :D
Ruska verzija bi trebala izaći dva dana prije to je kao sigurno.
Sad, ne vidim razloga da engleska verzija kasni pošto izlazak kasni zbog prevađanja na engleski.

Arbiter of Change
10-12-2009, 16:49
Što to moje oči vide - izgleda da je Ruska verzija stvarno izašla negdje.

Wishmaster
10-12-2009, 18:29
LINKZ! NAU!

Arbiter of Change
10-12-2009, 18:42
Ne more, drag mi je ovaj account. :)

Wishmaster
10-12-2009, 19:16
Hm da. :D
Ali ja mislim da je zasad izašla samo verzija za download (ne, ne mislim na d o w n l o a d, nego download as in kupi pa skini).
Jebemu tak, mogli bi koju vijest na engleskome napisati.
Pa bar nije teško na dve-tri vure zaposliti nekoga nadobudnoga da zaspama par većih foruma s bitnim obavijestima pa ljudi bar znaju.
Stvarno ih ne kužim, misle dobro prodati igru i onda nedaju nikakve vijesti. Ljudska glupost stvarno nema granice.

Arbiter of Change
10-12-2009, 20:09
Shvaćam ciljanje na niche publiku (na kraju krajeva, kompanije tipa Paradox se samo time i bave u većini slučajeva), ali bez IKAKVE obavijesti tako da ljudi ni ne znaju da je igra izašla? Stvarno, ne znam što im PR odjel misli.

Akul
10-12-2009, 20:13
PR odjel im je nesposoban otkad su otpustili prvog PR managera prije godinu ili dvije.

Lord Ragnarok
10-12-2009, 20:14
pr=public relationship ili sma nes propustil?

Wishmaster
10-12-2009, 21:59
PR odjel im je nesposoban otkad su otpustili prvog PR managera prije godinu ili dvije.
Jel to onaj Richard kaj se tu i tam pojavil na StrategyFirst forumu?

osvetnik_sch3l3
10-12-2009, 22:16
izasao na ruskom

Wishmaster
12-12-2009, 12:12
Prve impresije! (http://www.gamer.ru/games/876-disciples-iii-renessans/posts/29047)
NA RUSKOM :D

SkunK
12-12-2009, 14:03
Kad izlazi engleska inačica?

osvetnik_sch3l3
13-12-2009, 11:55
Prve impresije! (http://www.gamer.ru/games/876-disciples-iii-renessans/posts/29047)
NA RUSKOM :D

bas im i nisu neke impresije :|

SkunK
13-12-2009, 14:08
Hoće li uopće biti dostupna Engleska inačica?

osvetnik_sch3l3
13-12-2009, 14:29
Hoće li uopće biti dostupna Engleska inačica?

ako misle zaraditi onda im nema druge

SkunK
13-12-2009, 16:48
Hoće ali još neznaju datum, neki Rusi prevode već svoju inačicu ali nije to to, patch nije kao službena igra.

Dux
13-12-2009, 17:02
jaoo...zašto imam osjećaj da će igra podbaciti i u ostalim segmentima, ako je već i na marketingu tako krenulo :D

Mirogamemasta
13-12-2009, 17:55
Da.. marketing im je zbilja u banani. Nikakav release date se ne zna.Hype je valjda nikakav, a igra kao da se radi negdje u podrumu pa nitko ne zna za nju, osim starijih igraca koji su igrali dvojku.Cini mi se da ce los marketing biti krivac za losu prodaju, a ne gameplay.

Arbiter of Change
15-12-2009, 17:59
Koliko sam upoznat izašao je i patch za rusku verziju.
Ne znam, bilo bi dobro da mi dobijemo lijepo patchiranu i uređenu verziju tako da mi ne smeta zakašnjenje.

Wishmaster
19-01-2010, 00:00
Neki dan sam baš pisal na forumu kak su developeri nesposobni...
ALI
KLJIK (http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=hr&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://ru.akella.com/News.aspx%3Fid%3D2287&sl=auto&tl=hr)
Ako budu se držali ovog datuma onda im opraštam :D

DEMO 31.1. !!!
-tri mape (za svaku rasu po jedna)

Outmind
19-01-2010, 11:28
Dobit cemo po jednu igru za sve 3 utrke :rotfl: Google translator je zakon!

Arbiter of Change
19-01-2010, 11:33
I naravno, nitko ne zna ništa jer izdavač ništa ne govori (Twitter, Face i slične gluparije), a kamoli da reklamira. Isse. :(

Mirogamemasta
19-01-2010, 16:18
To njihovo ne-reklamiranje i manjak informacija ce ih skupo kostati.
Moram priznati da jedva cekam demo....
Samo se nadam da necemo dobiti sjede od cekanja da cijela igra izađe.
(neki su mozda vec dobili :D ).

SkunK
28-01-2010, 11:05
OK ljudi, ajmo - informacije na sunce.

Hoće li izaći uopće Engleska verzija igre?? Mislim, aktualni su samo neki prijevodi sa Ruskog na Engleski ali ništa to nije "official" tako da ne želim upropšatati igranje omiljenog fantasy TBS-a nekim kvaziprijevodom.

Nešto piše da bi trebalo samo u Australiji izaći 3.12.2010 ( http://en.wikipedia.org/wiki/Disciples_3S) no sve mi je to nekako zbunjujuće pošto mi nije jasno zašto ne postoji Američki i Europski release kao i uvijek.

Wishmaster
28-01-2010, 11:37
Demo (engleski) izlazi za 3 dana.
Eh sad, kak sam ja to površno skužil oni još nisu niti najavili publishera za englesku verziju.
Također, igra je zasad totalni fail. :cry:
Zašto?
Evo: http://www.disciples3.ru/forum/showthread.php?t=6789
Mislim da prvi post sve dobro opisuje. Istina da je to ruska verzija i popravljaju kolko se da ali ako bude internacionalna verzija bar slična ovome mislim da budu developeri gadno v problemima.
Najvažnije za spomenuti, svi govore kak igra NEMA AI tj. svodi se na 'napadni najbližeg do sebe'.
Kolko god sam bil prije optimističan, sad mi sve nade da bude me igra pošteno zabavila - tonu.
Žalosno kaj su Rusi radili sequel.

I još sastrane: piše na tom ruskom forumu da neki Poljaki rade verziju Disciplesa u vidu igre na ploči.

Arbiter of Change
28-01-2010, 11:49
God damnz them all to hell. Ništa, demo će doći na red.
Stvarno, koji su oni prozor onda radili sve ove godine ako je igra takva ispala?

Outmind
28-01-2010, 12:01
Gledam post onog harbingera i ne vjeujem...

Uspjeli su upropastit jednu od meni najomiljenijih franšiza, baš super.

No kako kaže arby probat će se demo pa ću onda sudit, ali ak je pola stvari kaj je ovaj naveo točno, igra je totalni promašaj.

Wishmaster
28-01-2010, 12:08
Navodno je igra mod-friendly tak da mi se čini da budu fanovi s modovima promjenili igru iz korjena ako su več ovi v .dat-u nesposobni.
Ah nikaj, treba čekati (još...).

Akul
28-01-2010, 12:49
U istom treadu je Sentry postao pozitivna mišljenja o igri. Pretpostavljam da će o tome kako će se kome svidjeti igra razlikovati od osobe do osobe.

Outmind
28-01-2010, 13:34
iskreno rečeno ide mi više na kur*c podilaženje trendu. Kaj mene briga što je tamo nekom igra ok, ako to nije nastavak u duhu igre koja ovoj prethodi?

baldrick_
28-01-2010, 13:39
u neku ruku ima smisla to što kažeš, bolje bi bilo da su joj dadli novo ime, no eto.. ipak kontam da je njima teže da se odreknu dosta love, nego meni da zažmurim da je ovo disciples.

Akul
28-01-2010, 14:07
iskreno rečeno ide mi više na kur*c podilaženje trendu. Kaj mene briga što je tamo nekom igra ok, ako to nije nastavak u duhu igre koja ovoj prethodi?

Harbinger je dao svoje mišljenje koje je negativno. Također je pokazao vrhunsku nesposobnost da vidi razliku između buga i featurea, ljutnju jer igra ima sličnosti s H5i istovremeno ljutnju jer bitka nije kao u H5. Oh, i nije završio igru
Sentri je dao svoje mišljenje koje je pozitivno. Također ne zvuči kao osoba koja je kritična, uzima u obzir samo visoku težinu (a ne i nisku) i isto nije završio igru
I Zagrepčanin DisciplesFan je na tom treadu dao svoje mišljenje, ali ga se MOŽDA može nazvati trendistom

Ono što sam ovime htjeo reći: ako slušaš samo pozitivna mišljenja podilaziš trendu. Ako slušaš samo negativna podilaziš trendu druge vrste. Ako stvarno hoćeš čuti mišljenja drugih, onda poslušaj i pozitivna i negativna i zbroji sve što si čuo da bi dobio pošteni dojam umjesto da se ljutiš što je netko pokazao na mišljenje koje ne podilazi TVOM trendu.

Outmind
28-01-2010, 14:14
Ja u ovom slučaju nemam trend. Trend su postavili disciplesi 2 i toga se treba držati. Kad igru promijeniš na toliko načina onda ot više nije to. Kao što sam rekao igrat ću demo, ali neovisno o meni stoje činjenice da combat nije isti, fale dvije rase, mapa je nekak pre šarena, artwork nije dovoljno turoban itd itd. dobro zbori Baldrick, da se to zove nekak drugačije nebih igri mogao prigovoriti ništa. Ovako ti meni spočitavaš to što mi se ne sviđa očito ozbiljno odstupanje od onoga što DISCIPLESI TREBAJU I ZASLUŽUJU BITI. Razmisli si malo o tome.

Akul
28-01-2010, 15:05
Ja u ovom slučaju nemam trend. Trend su postavili disciplesi 2 i toga se treba držati.

iskreno rečeno ide mi više na kur*c podilaženje trendu.

Nemaš trend ali smatraš da se treba držati trenda i ne podilaziti trendu... ha?

Trend su postavili disciplesi 2 i toga se treba držati.

Ako je neka igra postavila trend onda je to Disciples 1 a ne D2. Ne znam jesi li ti igrao jedinicu, ali ne vidim razloga da se ne poštuje igra kojom je cijeli serijal i započeo.

Ovako ti meni spočitavaš to što mi se ne sviđa očito ozbiljno odstupanje od onoga što DISCIPLESI TREBAJU I ZASLUŽUJU BITI. Razmisli si malo o tome.

Ja spočitavam to da se tebi nije sviđalo što sam pokazao na nečije mišljenje koje se ne slaže s tvojim. Samo zato jer se tebi ne sviđa proizvod ne želiš da se i pokazuje na mišljenja protivna tvome. To kako D3 treba izgledati nije ni bio razlog mog odgovora na tvoj reply.

Wishmaster
28-01-2010, 16:54
Mogu ja? Mogu ja?

U istom treadu je Sentry postao pozitivna mišljenja o igri.
Da samo kaj to kaj je on izdvojil nemože se mjeriti s Harbingerovim argumentima. Ok, znam da bude igra imala patcheva i patcheva i neke stvari se budu ispravile ali mnoge stvari se nebreju popraviti jer su developeri malo skrenuli s puta.

Kaj pak se tiče artworka, ono kaj sad dosad videl (ako izuzmemo globalnu mapu i fićrse na njoj) jako mi se sviđe. Istina nisam videl sve unite ali mnogi su vrlo originalni ali je dojam o njima uništen čim ih spaziš na bojišnici.
Nije mi jasno, naprave jedinice s toliko poligona i odličnim teksturama i onda sve to bace u vodu jer igra ima katastrofa borbeni sistem.
Da su se držali starog duha disciplesa i mjenjali samo grafički enđajn, ubacili malo više 'RPG elemenata' i pametnih fićrsa olakšali bi posao sebi a nama bu duhovi bili na miru.

Harbinger je dao svoje mišljenje koje je negativno. Također je pokazao vrhunsku nesposobnost da vidi razliku između buga i featurea, ljutnju jer igra ima sličnosti s H5i istovremeno ljutnju jer bitka nije kao u H5. Oh, i nije završio igru
Sentri je dao svoje mišljenje koje je pozitivno. Također ne zvuči kao osoba koja je kritična, uzima u obzir samo visoku težinu (a ne i nisku) i isto nije završio igru
I Zagrepčanin DisciplesFan je na tom treadu dao svoje mišljenje, ali ga se MOŽDA može nazvati trendistom
Realno gledano, negativno mišljenje je ono koje ima veću težinu. Loše stvari teško postanu dobre dok se dobre stvari lako kvare...

Ako je neka igra postavila trend onda je to Disciples 1 a ne D2. Ne znam jesi li ti igrao jedinicu, ali ne vidim razloga da se ne poštuje igra kojom je cijeli serijal i započeo.
Ja nažalost nisam igral prvi dio ali činjenica je da velika većina ljudi serijal pamti po dvojki (pretpostavljam da su igre dosta slične, jedino je u grafičkom pogledu dvojka napredovala).

Ajde da se ne svađamo, najbolje da počekamo par dana i testiramo DEMO pa budu onda i mnoge stvari jasnije. :thumbs2:

Outmind
28-01-2010, 21:00
@ Akul - ok, priznajem, vjerojatno sam se nespretno izrazio. Kada sam rekao da je d2 postavio trend trebao sam reći da je postavio određene standarde za koje bi čovijek očekivao da će biti prisutni i u nastavku dotične igre. Sry na tom nesporazumu. Trend u ovom drugom slučaju se odnosi na 3d modele, 3d mapu, kopiju načina borbe druge igre itd. Smeta me što to netko smatra dobrim, odnosno to se brani kao nekakav napredak. Koliko je to traljavo ili nije, vidjet ćemo, ali to nije disciples. O tome sam na kraju krajeva govorio i puno prije ovih najnovijih rasprava. Kaj se tiče disciplesa 1, dvojka je unaprijedila prvi dio, ali nije dirala u njegove glavne koncepte. I na kraju, mislim da si barem dio svega ovoga uzeo osobno, pošto niti u jednom trenutku nisam rekao ništa što ima veze baš sa tobom ili tvojim stavovima. Bilo kako bilo, nhf?

kulamasta
28-01-2010, 21:13
U cijeloj prici meni je jedino sumnjiva Akella, koja je po meni skupina ispodprosjecnih programera...

Wishmaster
28-01-2010, 21:52
U cijeloj prici meni je jedino sumnjiv .dat, koja je po meni skupina ispodprosjecnih programera...
Fix'd
.dat je Akellin programerski studio (osim ako se ne varam).
Ilitiga da sumiramo: RAŠNZ :D

whiskey
28-01-2010, 22:56
Jedini plus ovoj igri je umjetnicki dojam. Sve ostalo nevalja. Next!!

Mirogamemasta
28-01-2010, 23:13
Sto se artworka tice, slazem se da nije mracan kao prije, ali bar su zadrzali isti stil crtanja.
Nije mi jasno zasto zasto toliko pljujete po combat sistemu.
Iskreno da vam kazem ni ja nisam siguran vise na koju bi stranu stao sto se borbe tice.
Jedino sto mi je falilo u D2 je micanje po mapi, tako da mi se ovo trenutno cini super.
Brine me broj jedinica koje mozemo imati u jednoj grupi. U D2 je max bio 6 i zbog toga je svaki unit bio vazan i morao si paziti na svakog da ti ne izgine.
Posto ih sada mozemo imati vise cini mi se da bi uniti mogli dobiti ulogu topovskog mesa i potrosne robe.

Wishmaster
28-01-2010, 23:37
Nije mi jasno zasto zasto toliko pljujete po combat sistemu.
Iskreno da vam kazem ni ja nisam siguran vise na koju bi stranu stao sto se borbe tice.

Stvar je u tome da su oni iz combata napravili smijuriju.
Evo moje viđenje kak bi trebalo izgledati:
-nekaj nalik šahu ali s naravno manje unita (8 sa svake strane maks)
-bojno polje veličine cca 5 x 15 (gledano s igračeve perspektive)
-kretanje jako ali JAKO ograničeno (maks nekoliko polja), tak bi se povećalo taktiziranje i nebi bil preveliki odmak od prethodnika
-animacija kretanja ja sada užasna tak da bi se na tome trebalo poraditi (nema supersoničnih zaokreta u lijevo/desno/iza)
-animacije napada također poboljšati da izgledaju epski kak u prethodniku (sjetimo se mačurda od Dukea, Pegaz Knighta, Molocha itd...)
-sigurno sam još nekaj pozabil ali eto.
V dvojki sam jedva čekal neki dobar fight a sve mi se čini da bude tu: "jedva čekam da maknem fight-screen".

Mirogamemasta
29-01-2010, 11:22
Animacije napada mi se cine ok. Imaju specijalne efekte ne vidim bas u cemu je problem. Jedino bi bilo dobro da imaju automatski zoom-in kod napada.
Kad gledas one napade iz daleke pticje perspektive gubi se dio "epic efekta". Jednostavno ne izgledaju tako impresivno kao kad gledas izbliza.
Sviđa mi se ideja za smanjeno bojno polje i manje unita. :bravo:

SkunK
31-01-2010, 12:24
Danas bi trebao demo zar ne?

Outmind
31-01-2010, 12:38
Na nedjelju? Čudno... ajde ak nađeš negdje pikni link.

Mirogamemasta
31-01-2010, 12:41
Trebao bi biti danas, tako su rekli. Da li netko zna gdje cemo moci skinuti demo? Na sluzbenoj stranici jos nista. (Steta sto sam danas rezervirao dan za Modern Warfare 2).

SkunK
01-02-2010, 07:52
I onda, jel izašlo šta?

osvetnik_sch3l3
01-02-2010, 10:57
nema jos nista

SkunK
02-02-2010, 12:02
DI JE DEMO DISCIPLESA 3?

god damn.

Outmind
02-02-2010, 13:14
E Reiko, aj nemoj cimat, ok?

Wishmaster
02-02-2010, 19:23
Da, nemoj. :eyebrows:
Eto da nebude samo cim, uskoro stižu hotseat i 3 skirmish mape. Znači mi u eng. verziji možda dobijamo i 2/3 onoga kaj bi trebali! JEJ!

Outmind
02-02-2010, 19:52
misliš valjda 3/2, poššto ovi nisu dobili odmah.

Wishmaster
02-02-2010, 19:59
Ne.
3/3 bi bilo kad bi igra bila napravljena kak spada.
3/2 bi bilo kad bi ubacili nekaj ekstra (6 igriva rasa ili nekaj tak..)

Outmind
02-02-2010, 20:15
Onda su rusi dobili recimo 3/5, a mi ćemo dobit 4/5

Bartuc
02-02-2010, 20:24
Tu je DEMO (http://www.pcplay.hr/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=104)

Ali jel se zna kada bi od oka trebala izaći full verzija? Stari Disciples mi je bio jebenica iako relativno brzo postane monoton, tako da me baš zanima kakva će igra biti. Sviđa mi se ta mračna atmosfera u igri, to me i držalo prikovanim za Disciples 2, a i dizajn jedinica je savršen.

Wishmaster
02-02-2010, 20:28

Ali jel se zna kada bi od oka trebala izaći full verzija? Stari Disciples mi je bio jebenica iako relativno brzo postane monoton, tako da me baš zanima kakva će igra biti. Sviđa mi se ta mračna atmosfera u igri, to me i držalo prikovanim za Disciples 2, a i dizajn jedinica je savršen.
Haha... niti trzaj.
Odma sam svojim X-rej-vižnom skeniral o čem se radi :D

Mirogamemasta
02-02-2010, 20:48
Koji cim. :rotfl: Strasno. Bartuc pobrat ces ban...ne cek... ti si ...moderator...fuck.

SkunK
02-02-2010, 21:02
Pa ono sto ste ocekivali, di da pitam ako je dosao demo Disciplesa 3? U Genteski Modificiranim Krpeljima? Sheesh ljudi...

Mirogamemasta
02-02-2010, 21:10
Cimas ekipu Reiko. :D Pa ne moras bas svaki dan pitati. Odes pa vidis na sluzbenoj stranici.

SkunK
02-02-2010, 21:20
A sluzbena stranica im se updatea svake prijestupne godine.

Mirogamemasta
02-02-2010, 21:25
Zato sam ja i pitao na prethodnoj stranici na kojoj web stranici mozemo ocekivati da skinemo demo, ali nitko nije nista rekao.

Arbiter of Change
02-02-2010, 21:31
Još će ispasti da smo Punk'd. :(

SkunK
02-02-2010, 21:46
Još će ispasti da smo Punk'd. :(

Pa i jesmo, trebao je demo biti vani prošlu nedljelju.

Wishmaster
02-02-2010, 22:11
Zato sam ja i pitao na prethodnoj stranici na kojoj web stranici mozemo ocekivati da skinemo demo, ali nitko nije nista rekao.
Bude link na Strategy First i Ruskom forumu.
Feanor je bolje izreklamiral igru nego svi ovi kaj na njoj rade zajedno... :D

osvetnik_sch3l3
03-02-2010, 12:57

a sto sam psovao i tebe i demo i sve koji su se nasli :evil:

SkunK
06-02-2010, 22:16
Oce taj demo ? :)

Wishmaster
07-02-2010, 01:31
Proveli smo duge besane noći nadajući se,
Željno iščekivali taj dan,
I sada...
Sada,
Sada kažu da je proročanstvo Maja bilo lažno...
ot:
BEHOLD YOUNG DISCIPLES!

KLIK! (http://d3.heroes-centrum.com/obr/pcgames10/d3review.jpg)

The low-res scan...
:D

Mirogamemasta
07-02-2010, 09:33
Woot? I can´t read anything!
But the things you said is enough to make me mad!
HULK ANGRY! HULK SMASH! :-x :kill:

Outmind
07-02-2010, 10:21
Em se ne vidi pročitat, em je ćirilica... osim toga 5.0 je ocjena od koliko, 5 ili 10? Ak je od 5, onda ovi rusi nisu nimalo objektivni. Ak je od 10, jaosiga nama.

mravojed20
07-02-2010, 11:52
A vi niste znali da je ova igra ispala teški fail? :D

Evo jedan review s ruske stranice, skrolajte niže da vidite, igra je dobila 40% od recenzenta a igrači su je ocjenili sa 46%...
http://www.ag.ru/reviews/disciples_3_renaissance
Tako da jedini razlog zašto ovo želim zaigrati jest da vidim koliko ustvari nevalja i da se gorko nasmijem :toilet:
Osim ako nekim čudom, engleska verzija ne bude 5 puta bolja. A sumnjam da će tako biti.

Evo i link na RPG codex forum di sam našao link na recenziju, forumaši su ozlojađeni :D
http://www.rpgcodex.net/phpBB/viewtopic ... a15b911884 (http://www.rpgcodex.net/phpBB/viewtopic.php?t=39327&postdays=0&postorder=asc&start=25&sid=54a04f13d19460ceaac136a15b911884)

Stavit ću recenziju na google translator, baš me zanima šta su napisali. Evo i Akella se službeno oglasila na nisku ocjenu te recenzije, povrijeđeni.

Bartuc
07-02-2010, 12:01
Hahaha, jeba ga patak :D A zbilja sam mislio da će biti nešto od ove igre. Pa što su ujebali da je tako niska ocjena!? Nisu valjda samo preselili combat mehaniku iz jedinice, to bi onda bio peh xD

Arbiter of Change
07-02-2010, 12:10
Akella je ili prokleta ili jednostavno high zadnjih par godina, nema drugog objašnjenja. :(

mravojed20
07-02-2010, 12:19
Nema custom scenaria s igrom, nema editora, nema multiplayera, to bi sve trebalo doć s ekspanzijama..

Bugova na tonu. Glupe dizajnerske odluke- lik ima 200 i neš 'potion of ressurection' na sebi, a nema 'take all' tipke' :D

Range uniti se lako zakolju jer sad pošto se svi mogu šetati okolo, melee uniti jednostavno budu 'zaobiđeni' umjesto ubijeni kao u dvojci, gdje je range unit bio na sigurnom ako neprijatelj nema svoje range unite.
Nema rodova :(
retardiran AI
Uglavnom ne da mi se nabrajati, nabrazaka pročitah recenziju. Jedino da valja grafika i atmosfera.

Ima tri kampanje, ljudi, demoni, vilenjaci, sve zajedno 24 misije po 2-3 sata trajanja, ali da su jako monotone.

Možda engleska verzija bude bolja, zato i nema dema i odgađa se sve cijelo vrijeme. :D

Bartuc
07-02-2010, 12:20
@Mravojed, evo preko translatora. Teško se čita, ali može se skužiti o čemu je riječ... Ja sam krenuo čitati, ali mi se ne da čitati sam, pa zato keljim ovo :D

False start

U ovom trenutku pljuvanje u obožavatelji još više napadački. Nakon svega, Corsairs "- Stvaranje" Akella ", dok s Disciples 3, ona je u drugom samostanu. Neka fantastični niz strategija i opremanje Heroes of Might and Magic, sa svojom gotičkom stilu i lakonski sustav borbe ima tisuće vjernih obožavatelja.

Mnogi od njih su spremljene moje živce, jer jednostavno nije mogao započeti treći dio. Oni manje sretni, čeka se stotine različitih bugova kalibra. U ranim danima Disciples 3 poletio je svakih deset minuta, dugo loaded "spašava", a redovito je pala u stupor. Na zaslonu bilješke nestaju teksture, glazbu i pekmez i njena tukao u nastupu. Najgori šok teleportaciji vojske, koji je prisilio na vrijeme ponoviti tjedan-dugo putovanje ponovno. Kao da je bilo zatvoreno beta testiranje, koje je prisustvovalo 350 od naših čitatelja.

Za kredit od studija. Dat, odgovorna za projektiranje, ubrzo je dobio osloboditi od najviše težak izazova. Nakon četiri zakrpe u Disciples 3 je već moguća igra. Međutim, mali "bube" i dalje u rasutom stanju.
Ljepota će spasiti

Jedino što su autori uspjeli - grafički dizajn. Sumoran krajolika i stanovnika strašan je odmah jasno da je ovaj svijet je u padu. Slici je lako diviti, naravno, ako vam ne smeta dosadan paleta i stylinga pod anime. Ipak, Disciples 3 - nije skup kartica, i igra. Teško procijeniti situaciju i donositi odluke kada je potopljena monitor s desecima nijanse sive i smeđe, posebno "noć".

Osim toga, oduzima nečiji feud, vi svibanj pa ipak promijeniti svoj oblik sam po sebi. Ako vilenjaci zauzimaju zemljom demona, a zatim se na licu mjesta vulkana rasti jesen šumi. Više svoju imovinu, oni teže ploviti. Na kraju cijele karte pretvara u jednu boju zakuhati.

Drugim riječima, nastojanjima umjetnici nemaju koristi. Zašto zaposlenika. Dat nije poliranim sučelje, i počeo se oblikovati ga nakit? Kladim se da nisu čuli za ergonomiju. Jednom sam morao skupljati leša zlikovca sa 250 napitaka i uskrsnuća, i ja sam muči ruka za pet minuta, jer untalented dizajner nije brinuti gumb "poduzme sve" (od kojih obični neprijatelj takva bogatstva, to je bolje ne pitati). Nitko pogađate ležao na stotine boca u jednom okviru i naznačiti u kutu njihov broj - mnogo lakše glupo zahlamit cjelokupnim inventarom. Predmeta pretraga - bolan, jer "strip pomicanja" dozvoljeno je kretanje samo u jednoj podjeli. Takve zloporabe su neoprostiv čak i izvanrednu igru.
Era degeneracija

Nažalost, zove Disciples 3 zanimljivo ili barem pristojan strategija, to je nemoguće - gotovo da i nema izgradnja kraljevstva, tipična za žanr. Umjesto toga. Dat neprirodan psevdoyaponskuyu RPG, edakii lame inkrementalni klon "Legenda .

Nominalno, tu je neprijatelj u gradu, a junaci koji preferiraju obranu i nerado ići u ofanzivu. No, neprijatelj ne djeluje inteligentno, to je u potpunosti podređen skripta: kada je potrebno biti nagnan mimo naprijed najkraći put (pa čak i navijestio je o "magle rata"!) I na cesti "podrisuyut" pomagača, velikodušno otsyplyut iskustvo i da će predati artefakata.

Rezultat - Masakr nevinih. Ponekad je neprijatelj pokušava preoteti svoje imovine ili osvojiti, ali ne toliko izvan mjesta, a korist od toga ne. Usput, "post" resursa je dozvoljeno samo u posebnim lokacijama, ali da se dogovoriti "šipke" jesu u mogućnosti to sve. To je više zgodan? Da, samo Disciples 3 je izgubio jednu od karakteristika ove serije.

Ostali važni elementi, također, na rubu degeneracije. Na primjer, istraživanje i rano coped briljantno subverzivni lopova, kao ubojice i špijuna od niza Total War. U trećem dijelu su bili lišeni za poseban status - na razvoju ključnih vještina, izviđači su obučeni o goblinima. Vračanjem na globalnoj karti su degradirani. Već na prvom nivou nalazi se ljekovito i napad čarolije - saznajte više sofisticirane tehnike ne smisla. Diplomacija je nestala u potpunosti.

U isto vrijeme snage. Dat imao dovoljno sva tri od pet utrka, koje su dostupne u Disciples 2: Rise of the vilenjaka : Human Empire, Elven Alliance i legije demona. Autori slijepo kopiraju stare jedinice i "stabla" poboljšanja ne dodaj k njima. Undead Gnomes i može se naći samo na bojnom polju ili u logorima plaćenika (imovine će se vratiti na "beskućnici" u addons).
Followers heroji

Budući da je cijeli "strateški gameplay» Disciples 3 - crtica iz jedne zasjede u drugi (ponekad i do trgovine), borbe - malo koja će zabaviti i igrač. Disciples fanovi su uvijek hvalili originalnost i konciznost mehanike svojih bitaka, ali ... ona je otišla u odlagalište. Ironično, identitet se trguje na sustavu, peeped na glavnom "ideološki protivnik" - Heroes of Might and Magic 5 . Trupe su trčanje okolo slobodno na bojnom polju, podijeljene ćelije. Prioritetne aktivnosti su prikazani po ATB-bar. Postoje analogni "spell knjige", koji omogućava kontinuirano prženje vatrene kugle, ako opskrbljena unaprijed rune.

Razlike, međutim, su minimalne. Vrijedno spomena, osim da je poseban stanice "čvor". Kako se na njih, ratnika, čarobnjaka ili strijele nanese štetu udvostručila. U izgradnju i svi jednostavan taktike. Međutim, AI često koristi ih nesmotreno, zamjenjujući wimps opasnosti.

Oni koji se ne muči nostalgija, tih reformi može doći na okus, ali je jasno ", boevku». Dat nije izdvajali. Pažljivo kalibrirati vojske u Disciples 3 Nema razloga: prije nego što "masno" jedinica zauzimati dvije ćelije, ali sada su svi jednaki. "Rukopashniki" nekoliko puta efikasniji od vračare ili strijelaca. "Tenkovi" protunapad na stražnje i izrezati long-range jedinice koje su nekoć nezamislivo. Ostaci ravnotežu kolapsa, kada se koriste znakova "kruna" vještine. Zazivajući elementali ili pretvoriti neprijatelja u bolesno besyat može pretvoriti svaki igrač prednost raste kao gruda snijega. Osim u rijetkim "šefova", neprijatelji bezopasan. Skukotischa.

Borba čak i površno inferioran Disciples 2 Bez obzira koliko čudno je svibanj zvuk. Paralizirani kamera onemogućava pravilno uzeti u obzir male figurice i pokrivaju ogromna arena cjelini ne može, dakle, boriti se odvijaju u gornjoj polovici. Grafički efekti býhayut dosta spor, iako u Disciples 2 I jRPG, toliko ljubio. DAT, s osjećajem sve u redu. Glasovni glumac je, međutim, još gore. Bih radije ne pisati uopće nego uništiti atmosferu od "plavo", vilenjaci i demoni, koji pate od zatvora.
Apokalipsa danas

Play jadan replika kako se dugo vremena - u Disciples 3 Nema zasebne scenarija, multiplayer i editor mapa, ali u ovoj močvari može biti bogged dolje za par tjedana. Kampanja se sastoji od tri dijela: za Carstvo, Legija i Saveza. Sve u svemu - dva tuceta vrlo monoton misijama u trajanju od 2-3 sata svaki. Junak putuje kroz hodnike-rez šuma, planina i rijeka, uzastopno uništavajući neprijatelje kupuje i jedno i isti nadogradnje. Čak i krajolik promjena malo - zahvaljujući korporativnim terraforming.

"Pumpanje" je također nema kašnjenja, iako su vještine povećala se za više lice-bogat program, a ne u Disciples 2 . Njegova prva komponenta nalik Diablo - Zarada nivo, potrebno je distribuirati bodova na snagu, izdržljivost, inteligencija, spretnost i spretnost. Drugo očito je radio pod dojam iz Final Fantasy 10 - igrač postupno otvara čipovi koji pružaju razne bonuse. U teoriji, ovaj pristup stvara mnogo različitih likova, ali u praksi izbor između 4 do zaštiti od magije "," 1 na inicijativu "i druge slične SOP depresivno.

U principu, prolaz nije vrijedno vremena proveo. Oni koji su propustili prethodne utakmice u nizu, lako razumjeti suštinu priče ... I ostale vrline u banalne priče Disciples 3 br. Gotovo do rasplet, ona obilježava vrijeme dok vitezovi probadanja i jurcati s gostima pali meteorit nije jasno zašto su potrebne.

EDIT: Pročitao sam. Pre smiješno je ovo iz google translatora ali ima par odlomaka koji imaju smisla. Uglavnom, sa ničime nisu zadovoljni kako spada :(

Mirogamemasta
07-02-2010, 13:50
Bas ovoliki fail nisam mislio da ce biti. Al neda meni vrag mira, morati cu prvo da vidim svojim ocima, pa cu onda suditi. Nadam se da mi se nece toliko zgaditi da je ne prođem.

SkunK
07-02-2010, 13:58
Dali je igra fail - to ću sam prosuditi. Nije mi važno što neki korisnik vulgarisSpiše, moram probati prvo igru kao uostalom i svi vi da bi mogao donjeti objektivanSzaključak.

Tako da ono, jedino je fail što su nam obećali demo prije tjedan dana a od toga ništa.

SkunK
10-02-2010, 10:11
Alo lurkeri na njihovim forumima, ima kakvih vijesti?

Wishmaster
12-02-2010, 20:30
Cim cim :eyebrows:
Ima par postova na rašn forumu o mogućim modovima. Možda ipak bude nekaj od ove igre...

Mirogamemasta
12-02-2010, 22:48
Onda bome ima nade. Ako ce se moci igra izmjenjivati sa modovima mogli bi je fanovi onda popraviti.
Bas igram Oblivion i nemam rijeci za modove. Svaka cast deckima koji su imali zivaca, truda i volje da isprave igru. :pray:
I da igru podignu na novi nivo sa tim modovima. :bravo:
NAPOMENA: Nemojte sad zbog toga sto sam ja ubacio Oblivion u post skretati sa teme. Pricamo o Disciples 3 ovdje.

SkunK
17-02-2010, 18:34
Di je više taj demo...