PDA

Pogledaj cijelu verziju : Company of Heroes

Stranica : 1 [2]

cropir
08-10-2008, 11:54
ako se dobro sjecam, najbolji su mi bili britanci zbog rovova i komandosa.

Khorne
08-10-2008, 12:56
Koja vam je najdraza vojska za igranje (ukljucujuci one iz ekspanzije)?
Ja sam tek nedavno nabavio Opposing Fronts, i mogu reci da je Pazer Elite jako dobra zbog mobilnosti i korisnih upgradeova, ali Wehrmacht mi je i dalje na prvom mjestu. Opcenito vise volim Svabe zbog pojedinacno jacih jedinica (pogotovo tenkova), a i pjesadinci ne zaostaju puno u toj prednosti. Saveznici vise pucaju na brojeve, sto mi se ne svidja.

Dakle, poredak je: 1. Wehrmacht
2. Panzer Elite
3. Britanci
4. Ameri

Wermacht mi je najbolji,nema tog tenka koji prodje pokraj mojih jedinica :rambo:

hrčak
10-10-2008, 22:20
Nažalost nemam ekspanziju ali mi je pretežito neshvatljivo to što na početku misije imaš malo vojske i sve trebaš izgraditi a prokleti švabe imaju tolko vojske kolko ima i Kineza i još kad na mene pošalju tiger tenkove nema što ne razore,a ja se branim bazukama i minobacačima koji su mi bezvrijedni jer kad puca neprijateljska artiljerija imam dvije mogućnosti:1. ostavima ih na mjestu i molim boga da neki prežive
2. maknem se s položaja i čekam kada će umrijeti pod paljbom tiger tenkova

:rambo: :rambo: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :rambo: :rambo:

cropir
11-10-2008, 11:26
Spretežito neshvatljivo
lolwut? :D

Sony Ericsson
11-10-2008, 16:20
Meni je bezveze igra. Zabavno je jednom prec kampanje, odigrat par sp skirmisha, par mp skirmisha i to je to. Nista specjalno.

Khorne
11-10-2008, 18:57
Meni je bezveze igra. Zabavno je jednom prec kampanje, odigrat par sp skirmisha, par mp skirmisha i to je to. Nista specjalno.

Po takvome su svi rtsovi isti k.Osim kaj u cohu ima 1000 puta vise taktickih mogucnosti.A dobro,o ukusima se ne raspravlja.

Herr Schnitzel
11-10-2008, 19:24

Po takvome su svi rtsovi isti k.Osim kaj u cohu ima 1000 puta vise taktickih mogucnosti.A dobro,o ukusima se ne raspravlja.

Vise taktickih mogucnosti, nevjerojatno dobro iskoristen DoW engine, atmosfera, realnost (do neke granice), i apsolutno najbolja strategija za multiplayer, osim evenutalno Total Wara.

Ali inace je igra totalno prosjecna. :(

Anyway, danas sam odigrao jednu od najnapetijih partija ikad.
Mapa Pointe du Hoc, Panzer Elite i Wehrmacht protiv Brita i Amera.

U pocetku je sve prolazilo po planu, a onda je pocelo polaziti naopako. Saveznici su nam sa preciznim bombardiranjem pobrisali gotovo cijelu pjesadiju, i meni je ostao samo jedan Marder III i nekoliko pjesaka. A onda su krenuli u ofenzivu sa tenkovima. Ja jos nikada nisam vidio tako dobro organiziran napad, sa vise od 20 Shermana i Stuarta odjednom.
Tukli su nas k'o pocetnike, i bili smo prisiljeni povuci se na zadnje linije obrane. Nasrecu, zbog takvog brzog napretka, neprijatelj se previse rasirio, bez pjesadije da pokriva te silne tenkove. Zatim krecemo u kontraofenzivu. Ja sa 3 Mardera i nekoliko pjesackih jedinica naoruzanih panzerschreckovima, a frend sa 2 Tigera i King Tigerom. Sve smo to skupili sa stednjom i gutanjem ponosa u prvim porazima.
Kada smo krenuli, to je bio mini-blitzkrieg. Unistavali smo medjusobno izolirane skupine tenkova jednu po jednu, i otjerali neprijatelja na plazu. Mapa je bila doslovno groblje tenkova. Odozgo su ih Marderi neprestano bombardirali, a pjesadija i Tigeri su napadali baze izbliza. Bilo je nekoliko pokusaja da nas napadnu iza ledja, sto bi uvijek rezultiralo neuspjehom, zahvaljujuci frendovim Nebelwerferima.

Sve u svemu, partija je trajala sat i po, uspjeli smo pretvoriti poraz u pobjedu, i na kraju smo prosli sa 190 izgubljenih pjesaka i 10 vozila. Saveznici su izgubili 157 pjesaka i 35 vozila.

Epic.

Khorne
11-10-2008, 20:26
[quote="Sony Ericsson":2v8xeuee]Meni je bezveze igra. Zabavno je jednom prec kampanje, odigrat par sp skirmisha, par mp skirmisha i to je to. Nista specjalno.

Vise taktickih mogucnosti, nevjerojatno dobro iskoristen DoW engine, atmosfera, realnost (do neke granice), i apsolutno najbolja strategija za multiplayer, osim evenutalno Total Wara.

Ali inace je igra totalno prosjecna. :(

Anyway, danas sam odigrao jednu od najnapetijih partija ikad.
Mapa Pointe du Hoc, Panzer Elite i Wehrmacht protiv Brita i Amera.

U pocetku je sve prolazilo po planu, a onda je pocelo polaziti naopako. Saveznici su nam sa preciznim bombardiranjem pobrisali gotovo cijelu pjesadiju, i meni je ostao samo jedan Marder III i nekoliko pjesaka. A onda su krenuli u ofenzivu sa tenkovima. Ja jos nikada nisam vidio tako dobro organiziran napad, sa vise od 20 Shermana i Stuarta odjednom.
Tukli su nas k'o pocetnike, i bili smo prisiljeni povuci se na zadnje linije obrane. Nasrecu, zbog takvog brzog napretka, neprijatelj se previse rasirio, bez pjesadije da pokriva te silne tenkove. Zatim krecemo u kontraofenzivu. Ja sa 3 Mardera i nekoliko pjesackih jedinica naoruzanih panzerschreckovima, a frend sa 2 Tigera i King Tigerom. Sve smo to skupili sa stednjom i gutanjem ponosa u prvim porazima.
Kada smo krenuli, to je bio mini-blitzkrieg. Unistavali smo medjusobno izolirane skupine tenkova jednu po jednu, i otjerali neprijatelja na plazu. Mapa je bila doslovno groblje tenkova. Odozgo su ih Marderi neprestano bombardirali, a pjesadija i Tigeri su napadali baze izbliza. Bilo je nekoliko pokusaja da nas napadnu iza ledja, sto bi uvijek rezultiralo neuspjehom, zahvaljujuci frendovim Nebelwerferima.

Sve u svemu, partija je trajala sat i po, uspjeli smo pretvoriti poraz u pobjedu, i na kraju smo prosli sa 190 izgubljenih pjesaka i 10 vozila. Saveznici su izgubili 157 pjesaka i 35 vozila.

Epic.[/quote:2v8xeuee]

Fino.Takve napade je u biti dosta lako odbiti sa nekoliko pjesadijskih antioklopnih vodova,ili nekoliko topova.Ja sam neki dan igrao s frendom 1v1 mapu Angovile.ja sam Wermacht on Amer,2 puta me napao po duzini cjele mape masovno,obadva napada po 10-12 tenkova ali bez ijednog pjesaka,naravno posto je po cijeloj mapi tesko kontrolirati tolko tenkova i usmjeravati ih ja mu to sve unistim s 3 topa(rasturaju) jednim tenkom i 2 protuoklopna voda i tak 2 puta.Poslje drugog njegovog napada koji mu je odbijen pocinje masovno bombardiranje ispred moje baze s onim caliopama.posto mi je u drugom napadu pjesadija zbrisana s mape okupim si fino 2 tigera i 3 stuga a kak on nije imao nista u obrani osim 1 pjesadijskog voda i caliope tigeri su mu samo prosli kroz bazu :D .Ja sam na kraju imao 56 mrtvih pjesaka i 11 unistenih tenkova a on 92 mrtva i 26 pokojnih tenkova.

Khorne
11-10-2008, 20:36
Tank rush ili bilo kakav rush u cohu jednostavno ne pali :D

hrčak
11-10-2008, 20:50

Ako tebaš zanima ja sam s tank rushom prošel pola kampanje i 5 ili 6 skirmish misija

Khorne
11-10-2008, 20:59

Ako tebaš zanima ja sam s tank rushom prošel pola kampanje i 5 ili 6 skirmish misija

Ako tebe zanima ja sam mislil na ljudske igrace a ne na comp :roll:

Nodakim
11-10-2008, 21:00
ccc
Ljudi govore o MP....mislim u SP možeš s jednim vodom riflemana ih sve pokoriti pa se to ne računa...

Zv0nZ1
12-10-2008, 21:02

ma ti si uberleetpRo

Vukas15
08-02-2009, 21:34
igra je perfektna, al stvarno perfektna od fenomenalne grafiek do to što je realna, ovo mi je jedna od najboljih igara

Vukas15
09-02-2009, 11:14
Po cemu je realna?:D
pa jednostavno nemogu drugčije reči nego po svemu

Herr Schnitzel
09-02-2009, 11:16
Igra nije realna, ali nema ni veze, jer je odlicna zabava.

Roby
20-02-2009, 15:11
Istina, sa tenk rushom se nemože puno napravit. Možda na easy, ali na brutal te razvale ko miša. Ja više volim ići sa pješadijom jer je puno zabavnije iako to ne pali u kampanji.

Sony Ericsson
20-02-2009, 15:19
pa, njemci u sp skirmishu ne rade nista drugo nego tank rush. prave na desetke stugova i taru te pomalo

<MC LORD>
01-03-2009, 11:20
igru sam nabavio tek nedavno i poprilično mi se sviđa

ubern00b
02-03-2009, 16:05
jedno pitanje:na multiplayeru mi je performance ocajan...skinem kvalitetu slike,zvuk cak potpuno iskljucim,al nis ne pali,idalje je ocajan preformance...kak da to pojacam,stalno me kickaju zbog toga?

Herr Schnitzel
02-03-2009, 18:00
Mislim da je tu problem ping, a ne nabrijanost grafike.

ubern00b
04-03-2009, 16:01
nebi reko,na svim serverima mi je isto (sad sam probo),bez obzira na ping :cry:

Aral
13-04-2009, 01:11
Koji je gust igrat tales of valor, mrak! Ako imate prijasnji coh i coh: of dovoljan vam je cd i cd key s kojim aktivirate sve kampanje u tov-u. Sad sam spanao sa "little tenkicem" od njemaca, razarajuca brutala. A tek famozni direct fire...divota. Vidi se da relic zna posao, pocevsi od homeworlda, do dow i dow2 pa do ove divote...obavezno zaigrat!

StormCr0w
13-06-2013, 17:58
Petar i ja počeli prošli tjedan. Treba nam barem još dvoje da možemo 2v2, igrajte :D