Pogledaj cijelu verziju : Company of Heroes
ako se dobro sjecam, najbolji su mi bili britanci zbog rovova i komandosa.
Koja vam je najdraza vojska za igranje (ukljucujuci one iz ekspanzije)?
Ja sam tek nedavno nabavio Opposing Fronts, i mogu reci da je Pazer Elite jako dobra zbog mobilnosti i korisnih upgradeova, ali Wehrmacht mi je i dalje na prvom mjestu. Opcenito vise volim Svabe zbog pojedinacno jacih jedinica (pogotovo tenkova), a i pjesadinci ne zaostaju puno u toj prednosti. Saveznici vise pucaju na brojeve, sto mi se ne svidja.
Dakle, poredak je: 1. Wehrmacht
2. Panzer Elite
3. Britanci
4. Ameri
Wermacht mi je najbolji,nema tog tenka koji prodje pokraj mojih jedinica :rambo:
Nažalost nemam ekspanziju ali mi je pretežito neshvatljivo to što na početku misije imaš malo vojske i sve trebaš izgraditi a prokleti švabe imaju tolko vojske kolko ima i Kineza i još kad na mene pošalju tiger tenkove nema što ne razore,a ja se branim bazukama i minobacačima koji su mi bezvrijedni jer kad puca neprijateljska artiljerija imam dvije mogućnosti:1. ostavima ih na mjestu i molim boga da neki prežive
2. maknem se s položaja i čekam kada će umrijeti pod paljbom tiger tenkova
:rambo: :rambo: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :rambo: :rambo:
Spretežito neshvatljivo
lolwut? :D
Sony Ericsson
11-10-2008, 16:20
Meni je bezveze igra. Zabavno je jednom prec kampanje, odigrat par sp skirmisha, par mp skirmisha i to je to. Nista specjalno.
Meni je bezveze igra. Zabavno je jednom prec kampanje, odigrat par sp skirmisha, par mp skirmisha i to je to. Nista specjalno.
Po takvome su svi rtsovi isti k.Osim kaj u cohu ima 1000 puta vise taktickih mogucnosti.A dobro,o ukusima se ne raspravlja.
Herr Schnitzel
11-10-2008, 19:24
Po takvome su svi rtsovi isti k.Osim kaj u cohu ima 1000 puta vise taktickih mogucnosti.A dobro,o ukusima se ne raspravlja.
Vise taktickih mogucnosti, nevjerojatno dobro iskoristen DoW engine, atmosfera, realnost (do neke granice), i apsolutno najbolja strategija za multiplayer, osim evenutalno Total Wara.
Ali inace je igra totalno prosjecna. :(
Anyway, danas sam odigrao jednu od najnapetijih partija ikad.
Mapa Pointe du Hoc, Panzer Elite i Wehrmacht protiv Brita i Amera.
U pocetku je sve prolazilo po planu, a onda je pocelo polaziti naopako. Saveznici su nam sa preciznim bombardiranjem pobrisali gotovo cijelu pjesadiju, i meni je ostao samo jedan Marder III i nekoliko pjesaka. A onda su krenuli u ofenzivu sa tenkovima. Ja jos nikada nisam vidio tako dobro organiziran napad, sa vise od 20 Shermana i Stuarta odjednom.
Tukli su nas k'o pocetnike, i bili smo prisiljeni povuci se na zadnje linije obrane. Nasrecu, zbog takvog brzog napretka, neprijatelj se previse rasirio, bez pjesadije da pokriva te silne tenkove. Zatim krecemo u kontraofenzivu. Ja sa 3 Mardera i nekoliko pjesackih jedinica naoruzanih panzerschreckovima, a frend sa 2 Tigera i King Tigerom. Sve smo to skupili sa stednjom i gutanjem ponosa u prvim porazima.
Kada smo krenuli, to je bio mini-blitzkrieg. Unistavali smo medjusobno izolirane skupine tenkova jednu po jednu, i otjerali neprijatelja na plazu. Mapa je bila doslovno groblje tenkova. Odozgo su ih Marderi neprestano bombardirali, a pjesadija i Tigeri su napadali baze izbliza. Bilo je nekoliko pokusaja da nas napadnu iza ledja, sto bi uvijek rezultiralo neuspjehom, zahvaljujuci frendovim Nebelwerferima.
Sve u svemu, partija je trajala sat i po, uspjeli smo pretvoriti poraz u pobjedu, i na kraju smo prosli sa 190 izgubljenih pjesaka i 10 vozila. Saveznici su izgubili 157 pjesaka i 35 vozila.
Epic.
[quote="Sony Ericsson":2v8xeuee]Meni je bezveze igra. Zabavno je jednom prec kampanje, odigrat par sp skirmisha, par mp skirmisha i to je to. Nista specjalno.
Vise taktickih mogucnosti, nevjerojatno dobro iskoristen DoW engine, atmosfera, realnost (do neke granice), i apsolutno najbolja strategija za multiplayer, osim evenutalno Total Wara.
Ali inace je igra totalno prosjecna. :(
Anyway, danas sam odigrao jednu od najnapetijih partija ikad.
Mapa Pointe du Hoc, Panzer Elite i Wehrmacht protiv Brita i Amera.
U pocetku je sve prolazilo po planu, a onda je pocelo polaziti naopako. Saveznici su nam sa preciznim bombardiranjem pobrisali gotovo cijelu pjesadiju, i meni je ostao samo jedan Marder III i nekoliko pjesaka. A onda su krenuli u ofenzivu sa tenkovima. Ja jos nikada nisam vidio tako dobro organiziran napad, sa vise od 20 Shermana i Stuarta odjednom.
Tukli su nas k'o pocetnike, i bili smo prisiljeni povuci se na zadnje linije obrane. Nasrecu, zbog takvog brzog napretka, neprijatelj se previse rasirio, bez pjesadije da pokriva te silne tenkove. Zatim krecemo u kontraofenzivu. Ja sa 3 Mardera i nekoliko pjesackih jedinica naoruzanih panzerschreckovima, a frend sa 2 Tigera i King Tigerom. Sve smo to skupili sa stednjom i gutanjem ponosa u prvim porazima.
Kada smo krenuli, to je bio mini-blitzkrieg. Unistavali smo medjusobno izolirane skupine tenkova jednu po jednu, i otjerali neprijatelja na plazu. Mapa je bila doslovno groblje tenkova. Odozgo su ih Marderi neprestano bombardirali, a pjesadija i Tigeri su napadali baze izbliza. Bilo je nekoliko pokusaja da nas napadnu iza ledja, sto bi uvijek rezultiralo neuspjehom, zahvaljujuci frendovim Nebelwerferima.
Sve u svemu, partija je trajala sat i po, uspjeli smo pretvoriti poraz u pobjedu, i na kraju smo prosli sa 190 izgubljenih pjesaka i 10 vozila. Saveznici su izgubili 157 pjesaka i 35 vozila.
Epic.[/quote:2v8xeuee]
Fino.Takve napade je u biti dosta lako odbiti sa nekoliko pjesadijskih antioklopnih vodova,ili nekoliko topova.Ja sam neki dan igrao s frendom 1v1 mapu Angovile.ja sam Wermacht on Amer,2 puta me napao po duzini cjele mape masovno,obadva napada po 10-12 tenkova ali bez ijednog pjesaka,naravno posto je po cijeloj mapi tesko kontrolirati tolko tenkova i usmjeravati ih ja mu to sve unistim s 3 topa(rasturaju) jednim tenkom i 2 protuoklopna voda i tak 2 puta.Poslje drugog njegovog napada koji mu je odbijen pocinje masovno bombardiranje ispred moje baze s onim caliopama.posto mi je u drugom napadu pjesadija zbrisana s mape okupim si fino 2 tigera i 3 stuga a kak on nije imao nista u obrani osim 1 pjesadijskog voda i caliope tigeri su mu samo prosli kroz bazu :D .Ja sam na kraju imao 56 mrtvih pjesaka i 11 unistenih tenkova a on 92 mrtva i 26 pokojnih tenkova.
Tank rush ili bilo kakav rush u cohu jednostavno ne pali :D
Ako tebaš zanima ja sam s tank rushom prošel pola kampanje i 5 ili 6 skirmish misija
Ako tebaš zanima ja sam s tank rushom prošel pola kampanje i 5 ili 6 skirmish misija
Ako tebe zanima ja sam mislil na ljudske igrace a ne na comp :roll:
ccc
Ljudi govore o MP....mislim u SP možeš s jednim vodom riflemana ih sve pokoriti pa se to ne računa...
ma ti si uberleetpRo
igra je perfektna, al stvarno perfektna od fenomenalne grafiek do to što je realna, ovo mi je jedna od najboljih igara
Po cemu je realna?:D
pa jednostavno nemogu drugčije reči nego po svemu
Herr Schnitzel
09-02-2009, 11:16
Igra nije realna, ali nema ni veze, jer je odlicna zabava.
Istina, sa tenk rushom se nemože puno napravit. Možda na easy, ali na brutal te razvale ko miša. Ja više volim ići sa pješadijom jer je puno zabavnije iako to ne pali u kampanji.
Sony Ericsson
20-02-2009, 15:19
pa, njemci u sp skirmishu ne rade nista drugo nego tank rush. prave na desetke stugova i taru te pomalo
<MC LORD>
01-03-2009, 11:20
igru sam nabavio tek nedavno i poprilično mi se sviđa
ubern00b
02-03-2009, 16:05
jedno pitanje:na multiplayeru mi je performance ocajan...skinem kvalitetu slike,zvuk cak potpuno iskljucim,al nis ne pali,idalje je ocajan preformance...kak da to pojacam,stalno me kickaju zbog toga?
Herr Schnitzel
02-03-2009, 18:00
Mislim da je tu problem ping, a ne nabrijanost grafike.
ubern00b
04-03-2009, 16:01
nebi reko,na svim serverima mi je isto (sad sam probo),bez obzira na ping :cry:
Koji je gust igrat tales of valor, mrak! Ako imate prijasnji coh i coh: of dovoljan vam je cd i cd key s kojim aktivirate sve kampanje u tov-u. Sad sam spanao sa "little tenkicem" od njemaca, razarajuca brutala. A tek famozni direct fire...divota. Vidi se da relic zna posao, pocevsi od homeworlda, do dow i dow2 pa do ove divote...obavezno zaigrat!
StormCr0w
13-06-2013, 17:58
Petar i ja počeli prošli tjedan. Treba nam barem još dvoje da možemo 2v2, igrajte :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.