PDA

Pogledaj cijelu verziju : Vrata pakla se otvaraju !!!!!!!!!!

Stranica : 1 2 [3]

NiX4tHeG@M3R
02-10-2006, 20:44
ali i dalje jedem čokolino i tako to..."

ja sada jedem čokolino....

Dreamer Deceiver
02-10-2006, 20:50

to je najbolja hrana :pray: čokolino :pray:

št ose tiče onog sa strebanja ,samo na satu trebaš biti pažljiviji(šta je nažalost nisam) i to je to

Fencing_LORD
02-10-2006, 21:03

št ose tiče onog sa strebanja ,samo na satu trebaš biti pažljiviji(šta je nažalost nisam) i to je to

točno! :pray:

g@mer4life
02-10-2006, 21:15
[quote=KingMortal]

točno! :pray:[/quote:348wbbsj]

eh jebiga al smo mi danas iz matke dobili 12 zadataka za zadaću..što nije puno...al svaki zadatak ima a,b,c,d,e,f,g,h,i,j podzadatak...što je puno..jako puno....na to mi ode 1 h vremena.....ostale zadaće još 1 h vremena..to je 2 h vremena..i onda dođe prof. i kaže.....to je nish..da nam to oduzme 5 ,min..najrađe bi ga :kill:

Worthaur
03-10-2006, 07:57
eh jebiga al smo mi danas iz matke dobili 12 zadataka za zadaću..što nije puno...al svaki zadatak ima a,b,c,d,e,f,g,h,i,j podzadatak...što je puno..jako puno....na to mi ode 1 h vremena.....ostale zadaće još 1 h vremena..to je 2 h vremena..i onda dođe prof. i kaže.....to je nish..da nam to oduzme 5 ,min..najrađe bi ga :kill:
inace, zadace se rade u skoli tako da ne gubis vrijeme na njih kod kuce

King tiger
03-10-2006, 08:41
A zasto iz nekoga razloga ne bi prepisao od neke streberke?Tako mi uvijek radimo.Nisa msam napisao zadacu iz matke ne pamtim kolko.

Shadowhell
03-10-2006, 09:03
A zasto iz nekoga razloga ne bi prepisao od neke streberke?Tako mi uvijek radimo.Nisa msam napisao zadacu iz matke ne pamtim kolko.

:bravo: :)

ja ne znam što bi mi bez dvoje takvih u razredu :D

Sonic_Moronic
03-10-2006, 14:25
[quote="NiX4tHeG@M3R":39zxuamq][quote=KingMortal]

točno! :pray:[/quote:39zxuamq]

eh jebiga al smo mi danas iz matke dobili 12 zadataka za zadaću..što nije puno...al svaki zadatak ima a,b,c,d,e,f,g,h,i,j podzadatak...što je puno..jako puno....na to mi ode 1 h vremena.....ostale zadaće još 1 h vremena..to je 2 h vremena..i onda dođe prof. i kaže.....to je nish..da nam to oduzme 5 ,min..najrađe bi ga :kill:[/quote:39zxuamq]

U pazi horor pisao si matku sat vremena :rotfl:

Dreamer Deceiver
03-10-2006, 14:27
najveca bomba koju smo izuveli je bila kad smo smrvili kredu i stavili u najlon i odnesli nastavnici da smo našli to ispred škole...da ste vidjeli nastavničino lice :rotfl: :rotfl: (to je bilo još u osnovnoj)

g@mer4life
03-10-2006, 14:52

zato što ima-----0(riječima--nula) cura u mom razredu :(

Fencing_LORD
03-10-2006, 15:11
[quote="King tiger":7hkxz3cr]A zasto iz nekoga razloga ne bi prepisao od neke streberke?Tako mi uvijek radimo.Nisa msam napisao zadacu iz matke ne pamtim kolko.

zato što ima-----0(riječima--nula) cura u mom razredu :( [/quote:7hkxz3cr]

fuj!! pa kakvi su vam onda grupnjaci po HNOSS-u :fof: :shock:

olio
03-10-2006, 15:12
[quote="g@mer4life":3gtl9p0u][quote="King tiger":3gtl9p0u]A zasto iz nekoga razloga ne bi prepisao od neke streberke?Tako mi uvijek radimo.Nisa msam napisao zadacu iz matke ne pamtim kolko.

zato što ima-----0(riječima--nula) cura u mom razredu :( [/quote:3gtl9p0u]

fuj!! pa kakvi su vam onda grupnjaci po HNOSS-u :fof: :shock:[/quote:3gtl9p0u]hahah nije smiješno ... inače i mi imamo 0 cura ali ne radimo po HNOSS-u.....

Fencing_LORD
03-10-2006, 15:20
[quote="g@mer4life":150ffgyn][quote="King tiger":150ffgyn]A zasto iz nekoga razloga ne bi prepisao od neke streberke?Tako mi uvijek radimo.Nisa msam napisao zadacu iz matke ne pamtim kolko.

fuj!! pa kakvi su vam onda grupnjaci po HNOSS-u :fof: :shock:[/quote:150ffgyn]hahah nije smiješno ... inače i mi imamo 0 cura ali ne radimo po HNOSS-u.....[/quote:150ffgyn]
ONDA NEMATE GRUPNJAKA? HUH.. ODAHNUO SAM

g@mer4life
03-10-2006, 15:38
[quote="Fencing_LORD":8dh962fu][quote="g@mer4life":8dh962fu][quote="King tiger":8dh962fu]A zasto iz nekoga razloga ne bi prepisao od neke streberke?Tako mi uvijek radimo.Nisa msam napisao zadacu iz matke ne pamtim kolko.

fuj!! pa kakvi su vam onda grupnjaci po HNOSS-u :fof: :shock:[/quote:8dh962fu]hahah nije smiješno ... inače i mi imamo 0 cura ali ne radimo po HNOSS-u.....[/quote:8dh962fu]
ONDA NEMATE GRUPNJAKA? HUH.. ODAHNUO SAM[/quote:8dh962fu]

nemamo ni mi....

btw,,isključi caps lock..niko nije slijep 8)

Sonic_Moronic
03-10-2006, 16:55
Ajoj bez cura...
:shock:
To škodi djeci :rotfl:

King tiger
03-10-2006, 17:41
Pa imatel kakovog strebera?

Jerry
03-10-2006, 17:43

:bravo: :)

ja ne znam što bi mi bez dvoje takvih u razredu :Ddobra izreka,ja također ne pamtim kad sam zadnji put napisao iz matke zadaćuu,sam od jednog štrebera uzmem bilježnicu i prepišem :yuck:

g@mer4life
03-10-2006, 18:12
Pa imatel kakovog strebera?

ima..al neda bilježnicu..a ostai su nepouzdani :(

NiX4tHeG@M3R
03-10-2006, 18:48
Bili mi sada na fizici i pišemo o izmjeničnoj struji a ja kažem:"Profesorice jel ta izmjenična struja iz štekera",profesorica šuti a ja kažem:"profesorice ako niste znali to je izmjenična struja pa sada znate"!!!i zapiše me da wrijeđam profesora! :(

Helena
03-10-2006, 19:52
Jedan iz mog razreda danas dobio opomenu razrednika jer je rekao rezredniku da je živčan. Mi popadali od smijeha. :rotfl:

Dreamer Deceiver
03-10-2006, 19:54
naša razrednica ce otic u penziju zbog nas,makar to još nije službeno potvrđeno(vec smo "izgubili" jednog razrednika)

King tiger
03-10-2006, 19:57
Jednom u razred usla zena od nastavnika fizike i sad zena je oko 1,40-1,50(ozbiljno) i ja kazem"nastavnice zena vam je metar i cevap" a on me zapise :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Fencing_LORD
03-10-2006, 20:05
lol

Moj frend zajebava profesora, a ovaj samo njemu "šuti balavče mali!" Otvori imenik, upiše mu jedan i kaže: "Eto ti!"

Jerry
03-10-2006, 20:08
lol
Danas ja pod zemljopisom,ispituje me nastavnik o ekvatoru,i tim sranjima i pita me koliko je to veliko ja ono;valjda 70 Km kvadratnih kaže on točno,i čita novine :rotfl: ,pa me pita nešta o zaštiti šuma,ja počeo pričat o hrastovima kakve plodove imaju on i dalje čita novine,i kaže;sjedi 5 si dobio
:rotfl:

Lord Myrkul
04-10-2006, 07:33
moj frend zajebava profu iz geografije, a ovaj njemu "umukni idiote, udrit ću te nogom"

King tiger
04-10-2006, 07:44
Tako smo mi imali nastavnicu muzickog koja je govorila stvari tipa"suti, os da ti puknem sljagu?"

reiki_
04-10-2006, 08:23
naš prof iz zemljopisa je legenda .

Frky
04-10-2006, 10:56
naš prof iz zemljopisa je legenda .

A da malo objasniš žašto ?

Meni je najluđe kad nam profesor iz biokemije (čini mi se) zada neku viježbu koju nitko ne uspije napraviti , onda ga mi pitamo da on napravi i neuspije pa nas sve pusti da radimo što oćemo ! Inače jedan od 2 profesora u cijeloj školi !

Babitz
04-10-2006, 18:53
ja se pitam: po čemu ste frajeri vi koji vrijeđate profesore naglas?

King tiger
04-10-2006, 18:55
Ko kaze da smo frajeri?

Eddie9
04-10-2006, 19:17
lol
Danas ja pod zemljopisom,ispituje me nastavnik o ekvatoru,i tim sranjima i pita me koliko je to veliko ja ono;valjda 70 Km kvadratnih kaže on točno,i čita novine :rotfl: ,pa me pita nešta o zaštiti šuma,ja počeo pričat o hrastovima kakve plodove imaju on i dalje čita novine,i kaže;sjedi 5 si dobio

a isuseeee kako si gloop...

Berax0r
04-10-2006, 19:31
a najbolja mi je informatika(iako je PROFESORICA sranje :( )
dodemo mi i sada ona rastavlja racunalo :rotfl: i kaže izlazne ulazne jedinice bla bla bla i ja se sjetim i pitam je nastavnice a sta je FOTOKOPIRKA ulazna ili izlazna?? hmmm ona razmislja 2 min i kaže:''To danas nije tema'',a u sebi govori:''Jebote neznam ja sta je fotokopirka ali sam se dobro izvukla'' :rotfl: :rotfl: i nakon toga na kraju sata dode ona rastavila cijeli komp za 40 min :rotfl: i kaže joo nemože se rastaviti ventilator sa procesora,a ja samo ovako :bravo: :scared: dodem ja i pred cijelim razredom povucem dvije ruckice i izvadim ventilator i procesora a svi ono :shock: :shock: i ona kaže :''vidi stvarno može se nekako'' :rotfl: :rotfl:

to vam je gimnazija :wink:

btw pisali mi iznenadni test iz informatike i tako ga je glupo sastavila da nisam skoro pola toga riješio npr ovako CPU je...i razne strelice gore dole i ja si razmisljam Hmm CPU je central procesor unit,a može biti i procesor odgovor,a također može biti i mozak računala odgovor :? i ja sada razmisljam i zakljucim da bi bilo Central procesor unit bi trebalo pisati CPU ili.Pa sam mislio da tako treba pisati i za procesor CPU odnosno...,i ja na pišem mozak računala.I na kraju sata je pitam i ona kaže :''Krivo ti je, točan odgovor je Central Procesor Unit'' a ja samo ovako :shock:

za sve to 2 smajlica: :rotfl: :rotfl:

KingTomy
04-10-2006, 19:50
lol

To sam i ja htio reći. Koliko god da je profa weird, fakat jesi malo priglup. Ekvator ne može imati 70 km2...lolchine...a tek hrastovi....il si duboko zajebavao i namjeravaš pasti razred ili si jednostavno kao što je archangel reko....glup. :pray: :twisted: ekvator ima 40 000 km2 i think so.

Jerry
04-10-2006, 19:51
evo pogledao sam u knjigu imna oko 40 000 km2,al ne fakat nisam znao ni te šume nešta za zrak ma pitaj boga

King tiger
04-10-2006, 19:53
Jucer me nastavnica informatike zamoli da neki dokument otkucam.i ja zavrsio a ona meni kaze"hajd isprintaj to" ja "moze moze" ona"mozes li isprintat to, trebal ti ona specijalna disketa za printanje" :rotfl: :rotfl: :rotfl: !?!?!?

KingTomy
04-10-2006, 20:00
Kaj je danas bilo u školi...profa iz eng. kao daje minuse za svaki k koji progovrimo onda 3 min. jedinica 3 jedinice ide u rubriku znate već...

tako jedna ko "faca" priča, ustaje se, prešetava po razredu, dere se na sav glas....profa ništa...samo "smiri se ajde sjedni"

a pola razreda koji sveukupno imaju 564 minusa....za svaki a koji zinu daje minus. Ovaj šapne...imaš minu? (onu za tehničku) ona: minus, minus, tak osvima minus minus

a ovaj p(r)eder samo priča i podjebava...kad sam mu rekao da je maderfaking ulizica totalna i "ljubimac" (tj. veze, roditelji i sl.) i dignuo sam se i profi rekao (baš smo nekaj radili "whats the best teacher, form dreams whatsoever lol i napisali pod osobine:have pet students and unfair)..i reko profi: znate li kakav je najgori profesor? the one that is fucking unfair and gives minuses to others for x1000 times, and to this pet student...none. Njemu nećete dati kulju, minus, opomenu ništa, a drugima hoćete? pronađite se u osobinama unfair and fucking stupid!

tada sam bio malo puknuo ne znam šta mi bi....onda je profa dala njemu minus a meni nije rekla ni riječi...owno sam ih tamo ::D

još su me frendovi čudno gledali jer sam miješao eng i hr..._D sad sam kul :rotfl:

Shadowhell
04-10-2006, 21:59
lol

To sam i ja htio reći. Koliko god da je profa weird, fakat jesi malo priglup. Ekvator ne može imati 70 km2...lolchine...a tek hrastovi....il si duboko zajebavao i namjeravaš pasti razred ili si jednostavno kao što je archangel reko....glup. :pray: :twisted: ekvator ima 40 000 km2 i think so.

stvarno mi je žao da ima ovakvih ljudi na svijetu, pa daj pusti čovjeka na miru i ti napiši neku provalu ili nekaj sl.

jebote sad se tu kurčiš retardiranim smajlićima a čovjek se zajebava i uz to mu dobro ide lol

edit..

Jucer me nastavnica informatike zamoli da neki dokument otkucam.i ja zavrsio a ona meni kaze"hajd isprintaj to" ja "moze moze" ona"mozes li isprintat to, trebal ti ona specijalna disketa za printanje" :rotfl: :rotfl: :rotfl: !?!?!?

rofl

Fencing_LORD
04-10-2006, 22:04
Kaj je danas bilo u školi...profa iz eng. kao daje minuse za svaki k koji progovrimo onda 3 min. jedinica 3 jedinice ide u rubriku znate već...

tako jedna ko "faca" priča, ustaje se, prešetava po razredu, dere se na sav glas....profa ništa...samo "smiri se ajde sjedni"

a pola razreda koji sveukupno imaju 564 minusa....za svaki a koji zinu daje minus. Ovaj šapne...imaš minu? (onu za tehničku) ona: minus, minus, tak osvima minus minus

a ovaj p(r)eder samo priča i podjebava...kad sam mu rekao da je maderfaking ulizica totalna i "ljubimac" (tj. veze, roditelji i sl.) i dignuo sam se i profi rekao (baš smo nekaj radili "whats the best teacher, form dreams whatsoever lol i napisali pod osobine:have pet students and unfair)..i reko profi: znate li kakav je najgori profesor? the one that is fucking unfair and gives minuses to others for x1000 times, and to this pet student...none. Njemu nećete dati kulju, minus, opomenu ništa, a drugima hoćete? pronađite se u osobinama unfair and fucking stupid!

tada sam bio malo puknuo ne znam šta mi bi....onda je profa dala njemu minus a meni nije rekla ni riječi...owno sam ih tamo ::D

još su me frendovi čudno gledali jer sam miješao eng i hr..._D sad sam kul :rotfl:

:pray:

MI ćemo svoju staru kujetinu iz eng. izbacit iz škole

Babitz
06-10-2006, 18:56
Ko kaze da smo frajeri?način na koji to pričate i smajlići koji insinuiraju preseravanje

King tiger
06-10-2006, 21:51
Si ali recimo meni je to komicno bilo.Dobio 2 iz testa iz fizike a taman sam zemio neke pare od staraca :D

MindReader
07-10-2006, 11:13
ja sam isto nakupio nekih ocjena u gimzi...

5,5 iz geo ...S5Siz pov ... 4,5 iz info ... 4 iz hr ... 5 iz švabijskog

ove boldaneSsu iz bliceva :D

i sad recite nešt.. aj dobro, to je tek početak... al ko ga hebe :D

Dreamer Deceiver
07-10-2006, 11:50
moje ocjene 1,2,3

Da_killah
07-10-2006, 12:05
lol

ekvator ne može imati kilometre kvadratne kad je to zamišljena linija

Kasho
07-10-2006, 15:23
sad bi nesto dobro napisa ....al mi bolje sutit :boohoo:

Worthaur
08-10-2006, 13:16
Stupid school, dobio 1 iz testa iz matke, ako želim ispraviti ocjenu moram riješiti 80 zadataka za 5 dana, i onda još moram odgovarati :-x

Sterpo
08-10-2006, 13:21
ja isto iz matematike 1. Baš sam antitalent za matematiku. Od 5. razreda je imam 2 :(

Scuderia
08-10-2006, 13:41
Stupid school, dobio 1 iz testa iz matke, ako želim ispraviti ocjenu moram riješiti 80 zadataka za 5 dana, i onda još moram odgovarati :-x

mi toliko zadatak iz matematike dobijemo svaki dan

theCoDfather
08-10-2006, 13:56
meni je matka najbolja. odmaram se svaki sat, ne pišem zadaće i imam 5 8)

Dreamer Deceiver
08-10-2006, 14:32

kurbo :-x

p.s. tim izrazom ne mislim niš loše nego samo da imaš proklete sreće :wink:

theCoDfather
08-10-2006, 14:41

imam sreće s matkom, ali latinski i povijest su kod mojeg profesora jako teški predmeti :-x

Frky
08-10-2006, 19:21

imam sreće s matkom, ali latinski i povijest su kod mojeg profesora jako teški predmeti :-x

Mogu reći da i meni matematika leži (prolazim s 4 a ni prstom ne mrdnem , još kad bi učio ....) !

*Fila*
08-10-2006, 20:26
ja matematiku ne kužim ništ jedva tu dobivam dvojke ostalo bet bed 4 neki i 5 ali matka me ubija!!!!!!!!!!! :? :-x

King tiger
08-10-2006, 21:01
Ja sam matematiku jos i kuzio do 7 osnovne, a onda krah, mislim kontam ja to ali mi mrsko vjezbat pa na kraju sve ispadne qratz od ovce.7-3 zakljucno
8-5(radi srednje mi nastavnica zakljucila) 1 srednje-3

*Fila*
08-10-2006, 21:09
u osnovnoj nije bilo beda ali se ta petica počela topit u srednjoj novi razred manja ocjena iz matke

Lord Ragnarok
08-10-2006, 21:40
ja sam u onovnoj imo 3 a zasad imam 4 iz matiše (razlomci) 8)

Sterpo
09-10-2006, 13:22
meni osnovna i srednja isto uvijek 2 :( (ponekad se nađe koja trojka)

Scuderia
09-10-2006, 18:22
:rotfl: :rotfl: jedan tip danas odgovara i stalo se smije i pita njega profak iz kemije: zašto se smiješ,,,,dođe on:zato što mi oni tamo(uperi prstom)pokazuju gole tete.....dođe ona:tužno ti bi u svojim godinama već trebao to raditi(yebati) :rotfl: .....on vrati:pa ja to radim....dođe ona:pa vidi se po žuljevima po ruci :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: (od drk@nj@) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dreamer Deceiver
09-10-2006, 18:24
:rotfl: :rotfl: jedan tip danas odgovara i stalo se smije i pita njega profak iz kemije: zašto se smiješ,,,,dođe on:zato što mi oni tamo(uperi prstom)pokazuju gole tete.....dođe ona:tužno ti bi u svojim godinama već trebao to raditi(yebati) :rotfl: .....on vrati:pa ja to radim....dođe ona:pa vidi se po žuljevima po ruci :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: (od drk@nj@) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl:

inače danas sam dobio dvije 5 i 4 iz prakse :D i 5 iz račulastva

Shadowhell
09-10-2006, 18:37

a rofl :rotfl:

kad već govorite o matiši ... 5 kroz čitavu osnovnu, jedva 4 na kraju 1. srednje, sada mi je nešto krenula :D ( čitaj počeo sam vježbat 10 minuta tjedno)

MindReader
09-10-2006, 18:47
gamer4life, smanji smajli-dozu inače će bit sankcija :naughty:

Sonic_Moronic
09-10-2006, 18:50
A šta je čovjek tako loše rekao?

Dj_Morales
09-10-2006, 21:19
meni je zasad dobro! zaredao sam par 5! a imam samo jednu 3! zasad ne moze bolje a inace mi je najbolje na zemljopisu za odmaranje!

09-10-2006, 21:39
ahaha habazinka carica :pray: :pray: :pray:
e,onaj lik iz praxe,glasnovič,sa velikim nosom.
kež "idem van ispuhat nos" i dođe za 30 min :rotfl:

Lord Ragnarok
09-10-2006, 21:42

da nejdeš u končar? mi tamo imamo profu iz kemije kojeg je jednog pinkleca (tip od metar i žilet) prozvala guzno puhalo ili tak neš.
naime, tip je slomio ruku pa mu cijela smrdi ko svinjac

Kiklop
09-10-2006, 21:44
ja sam danas imo samo 2 sata umjesto 6 :fof:

King tiger
09-10-2006, 22:02
Drago mi je zbog tebe.Pripremi se za subotu :rotfl:

Babitz
10-10-2006, 10:18
jučer markrao zadnja dva sata
ovako je sve počelo
ja:"e. idemo sa sata?"
frend:"ajde"

T.N.T.
10-10-2006, 14:02
jučer markrao zadnja dva sata
ovako je sve počelo
ja:"e. idemo sa sata?"
frend:"ajde"lololol....care...http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/dancing.gif

W3DR4N
10-10-2006, 14:17
Slabi ste. Sjećam se ja svojeg četvrtog srednje...

Netko: "Kava?"
(pokupi se desetak ljudi)

King tiger
10-10-2006, 14:27
Tako smo mi na kraju prvog srednje, otisli na kolace sa 2 zadnja,
Nas 9. :D

Dreamer Deceiver
10-10-2006, 14:33
Slabi ste. Sjećam se ja svojeg četvrtog srednje...

Netko: "Kava?"
(pokupi se desetak ljudi)

ma kod nas vrijedi idemo svi li ne ide nitko

Dreamer Deceiver
10-10-2006, 15:14
i kod nas ali se uvijek nađe neka tetka...

mrzim takve ksad počnu AJ DOMA ĆE MI SRAT;JOJ POKVARIT CU TAKO OCJENE ILI PROFESORI CE ME ZAMRZIT :twisted: :twisted:

http://www.net.hr/vijesti/page/2006/10/10/0013006.html

bolesno

10-10-2006, 18:11
Povijest računala-4
Binarni Sustavi-1

Moram ispravljat..

Helena
10-10-2006, 18:16
Ja danas dobila 5 iz finomehanike. 8)

Kako si uspio dobit 1 iz binarnih sustava...

10-10-2006, 18:19
Zbunio sam se,nismo smjeli kalkulator imat,a i nisam učio,krivi me što sam glup

olio
10-10-2006, 19:16
ja isto kenjca iz binarnih dobio ali sutra ispravljam niš posebno ...

King tiger
10-10-2006, 19:18
Dobio 4 iz bosanskog, sad imam 3 cetvorke haj to me ide nekako :D

*Fila*
10-10-2006, 20:00
i kod nas ali se uvijek nađe neka tetka...
kako ih mrzim što im wrijedi da ostanu samo ih mi koji gibamo wiše mrzimo

Babitz
10-10-2006, 21:40
juče zadnja dva sata nisma bio ni zapsisan :pray:
kulkul
enivej
kako je netko uspio dobit 1 iz binarnih sustava? :pray:

10-10-2006, 21:48
Pa zbunio sam se,bogte al ok ispralvjam

*Fila*
10-10-2006, 21:48
juče zadnja dva sata nisma bio ni zapsisan :pray:
kulkul
enivej
kako je netko uspio dobit 1 iz binarnih sustava? :pray:
ja ću dobit sljedeći tjedan logički sklopovi i ti sustavi nisam ni bio na satovima igrao sam biljar :)

Babitz
10-10-2006, 21:55
Pa zbunio sam se,bogte al ok ispralvjamako neš ne kužiš oko toga, samo pitaj

10-10-2006, 22:00
Ma ne treba,thnx,znao sam kuis ali zbunio se poludio covijece kompara pila a uz mene dark messiah demo joj trgo sam se da ga ne inst :rotfl:
Svejedno thnx :wink:

Berax0r
10-10-2006, 22:32
mi danas isli na izlet u ZAgreb :pray: i sutra nas nitko nesmije pitati :D

flander
10-10-2006, 22:34
Ja u petak na praksu i nema škole yeesss,te u utorak isto,a u četvrtak idem u Gorski Kotar,opet nema škole :D :D To se zove zanimanje :wink: Šum.tehničar :wink: :D

10-10-2006, 23:07
kak možeš imat predmet iz nečeg što nepostoji? :?

Scuderia
10-10-2006, 23:10

bosanski je službeni jezik u bosni i hercegovini pa itekako postoji

btw....mcpingvin kad vi imate radioničke vježbe :?

Babitz
11-10-2006, 09:49
danas roditeljski
oh joy

King tiger
11-10-2006, 12:42
kak možeš imat predmet iz nečeg što nepostoji? Confused
Zeljka Ogresta-Bosanski jezik zapravo ne postoji
Danis Tanović-Hocete da vam kazem nesto na Bosanskom?
Ogresta-Moze
Tanovic-Zazelis se ti bona plaho cune na sabahu? :fof: :fof:

Inace pobjegao sa 3 zadnja, i mi danas roditeljski imamo :(

Systematic Reverse
11-10-2006, 13:28

Zašto nebi postojao?

Eniwej ja sad idem na predawanja :cry:

11-10-2006, 15:11
[quote="King tiger":3sf4o2x4]Dobio 4 iz bosanskog, sad imam 3 cetvorke haj to me ide nekako :D

btw....mcpingvin kad vi imate radioničke vježbe :?[/quote:3sf4o2x4]
bosna i hercegovina ima 2 službena jezika.
hrvatski i sprski
BiH čine 3 nacije,Hrvati,Srbi i Muslimani(išao sam random redosljedom da nebi bilo).
Dakle,bosanci kao takvi ne postoje,a samim time nema ni njihovog jezika.

znam u šta će ovo prerasti,isto ko ono jel postoji bureq od sira.

radioničke imamo ponedeljkom,ja tebe zovem "gameru crve mali!" ali se ne odazivaš :P
i mi danas imamo roditeljski,bar nisam dobio jedinicu iz mat danas

King tiger
11-10-2006, 15:13
hrvatski i sprski
BiH čine 3 nacije,Hrvati,Srbi i Muslimani(išao sam random redosljedom da nebi bilo).

Jedino sto si se malo zajebo jer u BiH zive Srbi,Bosnjaci,Hrvati i postoje Srpski,Hrvatski,Bosanski, neces mi ti iz Zagreba srat o ovome.

11-10-2006, 15:14
kak možeš imat predmet iz nečeg što nepostoji? Confused
Zeljka Ogresta-Bosanski jezik zapravo ne postoji
Danis Tanović-Hocete da vam kazem nesto na Bosanskom?
Ogresta-Moze
Tanovic-Zazelis se ti bona plaho cune na sabahu? :fof: :fof:

Inace pobjegao sa 3 zadnja, i mi danas roditeljski imamo :(
Kur jur dur?

ovo gore ti je na hrvatskom napisano.
pa si ti misli.

Dreamer Deceiver
11-10-2006, 15:20
evo danas sam na hrvatskom dobio prosvjetljenje:
naime radi se o testu muškarca kako mogu kontrolirat njihovog:
1)muška osoba treba sjest na stolicu
2)ženska osoba dobrog izgleda i lijepih oblina treba sjest na njega s dupetom na njegovom ili blizu njegovog K****
3)treba biti još nekoliko ljudi koji mu trebaju pokazivat pornjavu(ili sa mobitela ili iz playboy,ali muška osoba treba kontrolirat i izdržat 3 minute da mu se ne digne i da tokom tih 3 minute ženska osoba ne osjeti micanje(buđenje) njegovog K****

Tako bi dokazali kako mogu vladat svojim k*****. :D

King tiger
11-10-2006, 15:25
Use the force Luke :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A ti Pingvin malo se informisi prije nego sto krenes pricat nebuloze.

P.S:Hrvatski jezik ne postoji, naime zato sto su spanjolci katolici vi niste Hrvati nego ste Spanci

Jesam pametan u p.m.
P.S.S:posto vidim da je admin ovdje nek pobrise sve postove vezane za ovu temu.

Frky
11-10-2006, 15:30
2)ženska osoba dobrog izgleda i lijepih oblina treba sjest na njega s dupetom na njegovom ili blizu njegovog K****
3)treba biti još nekoliko ljudi koji mu trebaju pokazivat pornjavu(ili sa mobitela ili iz playboy,ali muška osoba treba kontrolirat i izdržat 3 minute da mu se ne digne i da tokom tih 3 minute ženska osoba ne osjeti micanje(buđenje) njegovog K****

Na što si mislio u tih 3 min?

Sve mi se čini da ja nebih mogao to izdržati !

EDIT: Nekužim , jesi uspio ili nisi !

11-10-2006, 15:33
A ti Pingvin malo se informisi prije nego sto krenes pricat nebuloze.

P.S:Hrvatski jezik ne postoji, naime zato sto su spanjolci katolici vi niste Hrvati nego ste Spanci

Jesam pametan u p.m.
P.S.S:posto vidim da je admin ovdje nek pobrise sve postove vezane za ovu temu.
cekcekcekcek...
kako znas da španjolci nisu hrvati?
pogledaj malo ambalaže.
na koliko proizvoda imaš HR/BIH a na koliko samo BIH?
ja nisam našao ni jedan.
i uopće nisam htio dirat vjeru,ali kad smo već kod toga:
ja sam hrvat a nisam katolik...štoviše,ateist sam.

šta'š sad? :fof:

11-10-2006, 15:34

mislim da bi ena završila glavom u plafonu :D

King tiger
11-10-2006, 15:38
cekcekcekcek...
kako znas da španjolci nisu hrvati?
pogledaj malo ambalaže.
na koliko proizvoda imaš HR/BIH a na koliko samo BIH?
ja nisam našao ni jedan.
i uopće nisam htio dirat vjeru,ali kad smo već kod toga:
ja sam hrvat a nisam katolik...štoviše,ateist sam.

Znaci po tebi su svi rodjeni kao muslimani, vjernici do kraja zivota, nema ateista?Sta sa ljudima koji su rodjeni kao pravoslavci, ili hrvati a smatraju sebe kao Bosanci? Kako oni govore?Rukama?Nisam ti ni ja dirao vjeru ali ti moras shvatit da se muslimani u BiH zovu Bosnjaci jer ako smo muslimani onda smo valjda arapi azijati sta li vec.
Posudi u biblioteci pravopis bosanskog i pravopis hrvatskog pa malo vidi razlike.

11-10-2006, 15:49
missed the point there

ok,shvatio sam da se muslimani nazivaju bošnjacima.
ali uoči razilku:
Bošnjak - Bosanac

dakle,ti bi u školi mogao imati bošnjački jezik,ali ne i bosanski.

Ko da ja sad svoju sobu proglasim Državom Jarun čiji će službeni jezik biti jarunski koji će biti sličan hrvatskom ali će sadržavati par riječi engelskog jezika te djelove kajkavskog nariječja :roll:

e,idem u subotu u knjžnicu baš vidit oćel' ženska zvat murju da me provjeri na alkotestu ako zatražim pravopis bosanskog jezika :)

btw,bošnjaci su islamizirani hrvati i srbi,jer su na današnjem području bih živjeli samo hrvati i srbi,ali su pod turcima prelazili na islam zbog manjih poreza itd.

Frky
11-10-2006, 15:51
Ajde plz prestanite sa ovim prepucavanjem (ili ga preselite na neko drugo mijesto) jer bi mogli lock-ati temu zbog vas !

11-10-2006, 15:52
Ajde plz prestanite sa ovim prepucavanje (ili ga preselite na neko drugo mijesto) jer bi mogli lock-ati temu zbog vas !
ja ovo ne smatram prepucavanjem,nego argumentiranom raspravom,ali ok,budem otvorio novi topic samo da napišem zadaću xD

King tiger
11-10-2006, 16:05
missed the point there

ok,shvatio sam da se muslimani nazivaju bošnjacima.
ali uoči razilku:
Bošnjak - Bosanac

dakle,ti bi u školi mogao imati bošnjački jezik,ali ne i bosanski.

Ko da ja sad svoju sobu proglasim Državom Jarun čiji će službeni jezik biti jarunski koji će biti sličan hrvatskom ali će sadržavati par riječi engelskog jezika te djelove kajkavskog nariječja Rolling Eyes

e,idem u subotu u knjžnicu baš vidit oćel' ženska zvat murju da me provjeri na alkotestu ako zatražim pravopis bosanskog jezika Smile

btw,bošnjaci su islamizirani hrvati i srbi,jer su na današnjem području bih živjeli samo hrvati i srbi,ali su pod turcima prelazili na islam zbog manjih poreza itd.

Nece reci da si na drogizato sto vjerovao ti ili ne u kuci imam 3 izdanja fantomskog pravopisa bos.jezika.

Bosnjaci- gledaj, citaj malo, i naucit ces kad se pocelo zvat u torove.Evo recimo u knjizi Zije Dizdarevica ima prica koja se zove "Bosnjastvo Joze Despica" ili tako nesto uglavnom ti bi rekao da je tip hrvat, al inije jer vidis tek se kasnije pocelo zvati u "torove"

Btw.Na ovim prostorima nisu zivjeli nikakvi srbi i hrvati, nego prvo Slaveni, pa su se onda formirale Hrvatska grupa,Srpska grupa, i pazi sad ovo Bosanska grupa sto nevjerovatno dokazuje Povelja Kulina Bana koja pocinje rijecima"U ime Oca Sina i Duha svetoga ja ban Bosanski Kulin...:"

Naime iz toga sto povelja tako pocinje ti bi rekao da se covjek smatra Hrvatom ali pazi sad ovo, on je ban Bosanski.Daj covjece malo procitaj o periodu u 19. vijeku i kasnije pa ces vidjeti kako je bilo prije.
Eh sad neki od Bosanaca su primili Islam i postali Bosnjaci-Bosanci, neki nisu ali su ostali Bosanci dok su neki postali Hrvati i Srbi, shvatas?

Enivej Bosanski jezik je priznat u svijetu i ja nemam sta s tobom tupit oko toga.kraj diskusije.

11-10-2006, 16:15
točno si rekao,BAN bosanski

titula bana?
namjesnik,poslje na području BiH poznat kao Herceg,po Ivanu Hercegu koji je vladao prostorom dalmatinskog zaleđa i današnje hercegovine...noramalno da je ban bosanski kada se tako zvala ta zemlja :)
imaš recimo asturijskog kralja...di je danas asturija?nema je :wink:
jezik: po wikipediji temelji se na zapadnom štokavskom nariječju...
a vid' vraga,i hrvatski se jezim isto temelji na štokavskom nariječju :)

p.s. ako se da adminu/modu splitat topic neka to učini

Frky
11-10-2006, 16:16
Kad smo već kod jezika , zašto se u školama Hrvatski jezik zove tako kad stalno učimo o stranim piscima !?!?!

11-10-2006, 16:18
Kad smo već kod jezika , zašto se u školama Hrvatski jezik zove tako kad stalno učimo o stranim piscima !?!?!
hrvatski jezik :wink:

da fakt...po čemu je hrvatski ako za lektiru iam hamleta :?

Sterpo
11-10-2006, 16:50
a i mi grčku književnost :?

Dreamer Deceiver
11-10-2006, 17:18

Na što si mislio u tih 3 min?

Sve mi se čini da ja nebih mogao to izdržati !

EDIT: Nekužim , jesi uspio ili nisi !

problem je u tome šta je hrvatski danas bio zadnji(7.sat) pa nisam imo prilike iznest svoju ideju razredu :D

King tiger
11-10-2006, 17:27
problem je u tome šta je hrvatski danas bio zadnji(7.sat) pa nisam imo prilike iznest svoju ideju razredu Very Happy
Citaj:nije mogao naci zensku osobu :D :D :D

Dreamer Deceiver
11-10-2006, 17:36
problem je u tome šta je hrvatski danas bio zadnji(7.sat) pa nisam imo prilike iznest svoju ideju razredu Very Happy
Citaj:nije mogao naci zensku osobu :D :D :D

citaj ponovno: 7. sat hrvatski predmet dosadan koji iscrpi iz mene svaku životnu radost,nisam stigo reć nikome jer cim je sat završio svi pobjegli van iz škole uključujuči mene,a što se tiče ženske osoobe sumnjam da cemo je naći :D

olio
11-10-2006, 18:27
Danas zamjena profe iz tehničkog crtanja...govori on : Nadama se da je moj način govora primjeren prosvjeti i ovoj ustanovi ...(nakon četri sekunde) a jebiga šta se može...a jebenti možete vi malo tiše...

Shadowhell
11-10-2006, 19:43
Danas zamjena profe iz tehničkog crtanja...govori on : Nadama se da je moj način govora primjeren prosvjeti i ovoj ustanovi ...(nakon četri sekunde) a jebiga šta se može...a jebenti možete vi malo tiše...

rofl, da bar mi imamo takve :D

11-10-2006, 21:47

zapravo,ljudi koji to mogu ne da mogu vladati svojom batinicom,ne da su pederi nego su mrtvi :D

Scuderia
11-10-2006, 21:57
[quote="King tiger":1ebgcopt]Dobio 4 iz bosanskog, sad imam 3 cetvorke haj to me ide nekako :D

btw....mcpingvin kad vi imate radioničke vježbe :?
hrvatski i sprski

znam u šta će ovo prerasti,isto ko ono jel postoji bureq od sira.

radioničke imamo ponedeljkom,ja tebe zovem "gameru crve mali!" ali se ne odazivaš :P
i mi danas imamo roditeljski,bar nisam dobio jedinicu iz mat danas[/quote:1ebgcopt]

lol..pa ja sam te vidio....zato te i pitam....

Dreamer Deceiver
12-10-2006, 21:06
http://www.net.hr/vijesti/page/2006/10/12/0525006.html

OMFG :shock:
nedo boh većeg zla

Shadowhell
12-10-2006, 22:31

nedo boh većeg zla

omg , nevjerojatno.. naravno sad će to i kod nas počet lol

Dreamer Deceiver
13-10-2006, 06:11

nedo boh većeg zla

omg , nevjerojatno.. naravno sad će to i kod nas počet lol

morali bismo se počet pripremat za to..da lakše bježimo

Scuderia
21-10-2006, 11:41
http://www.uploading.com/files/K7R8YLIE ... 9.3gp.html (http://www.uploading.com/files/K7R8YLIE/20_10_06_0859.3gp.html)

ewo šta mi radimo kad nemamo sat :D :D

film ima kojih 107kb pa skidanje nebi trebalo biti problem

Shadowhell
21-10-2006, 13:06
http://www.uploading.com/files/K7R8YLIE/20_10_06_0859.3gp.html

film ima kojih 107kb pa skidanje nebi trebalo biti problem

a mogao si convertati za one bez quicktime-a , ali nema veze... ROFL

Systematic Reverse
21-10-2006, 13:15

nedo boh većeg zla

Bezweze.Da dodju po mene u igraonu ili kafić zato sto sam otišao iz skole ja mislim da bi se pukao smijat :o

NiX4tHeG@M3R
23-10-2006, 14:50
Lol

Slikat ću pa će te vi vidit kaj mi radimo!
Danas samo se swi namazali Nivea kremom i naprawili bradu ko djeda Mrazovi i baba nas potjerala sa sata!

imamo pregradu u dvorani da se naprawi 2 dijela(za cure 1 i za dečke)
i cijelo vrijeme se zabijamo u tu jebenu pregradu!!!

Fenrir
23-10-2006, 16:59
Lol

Slikat ću pa će te vi vidit kaj mi radimo!
Danas samo se swi namazali Nivea kremom i naprawili bradu ko djeda Mrazovi i baba nas potjerala sa sata!

imamo pregradu u dvorani da se naprawi 2 dijela(za cure 1 i za dečke)
i cijelo vrijeme se zabijamo u tu jebenu pregradu!!!
Samo za informaciju, kolko ti imaš godina?

T.N.T.
23-10-2006, 17:32
http://www.uploading.com/files/K7R8YLIE/20_10_06_0859.3gp.html

film ima kojih 107kb pa skidanje nebi trebalo biti problemto nije ništa...

moj si frend stavi brdo spreja na kapu i zatim to zapali i trči po razredu...

flander
06-12-2006, 19:52
Nisam mogao naći onu temu o "Štrajku" pa pošto ovo ima veze sa školom bum tu pisal :D Enivej. Jel neko mozda danas gledo Dnevnik u 19:30. Bilo je o štrajku,kao da su profesori prevareni ugovorom kojim je ponudila vlada i sada su poslali peticiju za raskidanje ugovora. Rekli su da su dosada prikupili ok 13k potpisa. Dali ja to opet mirišim štrajk ili ne :D :D

Ps1ho
06-12-2006, 19:55
lolčić al nedo im Bog da štrajkaju jer smo mi u govnima, morat cemo to odradjivat za vrijeme praznika, u qrac :-x

Jerry
06-12-2006, 19:58
OČEMO ŠTRAJK!!!!!

Worthaur
06-12-2006, 20:13
NEČEMO ŠTRAJK! Moram ispravit 4 predmeta na 2 :( :(

Dreamer Deceiver
06-12-2006, 20:17
samo da ispravim mjerenja i neka slbodno štrajkaju

Arbiter of Change
06-12-2006, 20:24
Sumnjam da će biti išta od toga, a i svejedno mi je. Ja sam već svoje skoro sve sredio. :)

Sterpo
06-12-2006, 21:03
ma da ako oće štrajkat neka svima koji imaju jedan podjeli dvojke pa štrajkaj

Gravestone_bluz
06-12-2006, 21:13
PLZZ ŠTRAJK PLZZZZZZ :pray:
SVE SAM SREDIO A IONAK MI SKOLA ZAVRSAVA 2 DANA RANIJE NEG DRUGIMA PLZZZ STRAJK

Jerry
06-12-2006, 21:21
šta nas moliš? :rotfl:

Eddie9
06-12-2006, 21:33
dao bog strajka...u skoli sve dobro pa da ne zajebem...

T.N.T.
06-12-2006, 21:39
da, super ste mi...

zašto bi vi htjeli štrajk?

Eddie9
06-12-2006, 21:58
da, super ste mi...

zašto bi vi htjeli štrajk?

bem te glupog...zato sto volimo skolu...

King tiger
06-12-2006, 22:04
a jel volite praznike i ferije?

Babitz
06-12-2006, 22:08
da, super ste mi...

zašto bi vi htjeli štrajk?da mogu dilat krek više, bre

T.N.T.
06-12-2006, 22:14
da, super ste mi...

zašto bi vi htjeli štrajk?da mogu dilat **** više, brepa ionako dilamo svaki dan...

[/docent_aka_golem_voice]bilo je teško tamo vanka, bez para u džepu, ali sada nije... haha[/docent_aka_golem_voice]

što se tiče štrajka, ionako bi to trebali nadoknađivati...samo mi sjebe praznike...

Eddie9
07-12-2006, 10:21
ja nista ne bi trebao nadoknađivat pa zato mi strajk pase...

Fencing_LORD
07-12-2006, 22:18
Hehe, uskoro se privremeno zatvaraju

07-12-2006, 22:18
JOŠ DVA TJEDNA I HELLGATE CROATIA SE ZATVARA !!!!!11

olio
07-12-2006, 22:22
Što hellgate london ne dolazi u hrvatsku ????

07-12-2006, 22:23
Ne, nego mislim još dva tjedna i praznici :rotfl:

Scuderia
08-12-2006, 00:15
danas pišem kemiju i profka...antonio šta to imaš između nogu???ja nish profisorice...a ona:pa trebao bi imati :rotfl: :rotfl:

flander
08-12-2006, 00:35
danas pišem kemiju i profka...antonio šta to imaš između nogu???ja nish profisorice...a ona:pa trebao bi imati :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: NIŠ kaže on :rotfl: :rotfl:

Ps1ho
08-12-2006, 14:20
kak te skajlala :rotfl:

Fencing_LORD
08-12-2006, 17:40
danas pišem kemiju i profka...antonio šta to imaš između nogu???ja nish profisorice...a ona:pa trebao bi imati :rotfl: :rotfl:S:pray:

Babitz
08-12-2006, 22:29
:pray:
owned

King tiger
08-12-2006, 22:33
danas pišem kemiju i profka...antonio šta to imaš između nogu???ja nish profisorice...a ona:pa trebao bi imati Rolling On The Floor Rolling On The Floor

Ja se pitam zasto si postao svoju sramotu :pray:

Lord Ragnarok
08-12-2006, 22:34
pa toj profi nakon svakog testa daš šalabahter i neće ti dat jedan

Scuderia
09-12-2006, 17:22
profka je inače poznata jer owna sve na veliko....main thing is nije mi našla šalabahter 8) ...jeee,,i am pro

Babitz
09-12-2006, 20:20
nije našla ni ništa drugo 8)

Lord Ragnarok
09-12-2006, 23:26
profka je inače poznata jer owna sve na veliko....main thing is nije mi našla šalabahter 8) ...jeee,,i am pro
poslije testa joj daj šalić i neće ti dat jedan (isprobano 8) )

King tiger
10-12-2006, 12:05
Tako ja, mi pisemo fiziku, ja nadjem neciju knjigu ispod stola :o (ono, zona sumraka), reko bog mi hoce pomoc, i tako ja formule iz knjige prepisujem, kad prolazi profesor, zastaje, gurne ruku ispod klupe, ja kazem "nema veze nije moja" misleci na knjigu, kad lik umjesto knjige neki papir izvadi, ja se poceo smijat :rotfl:

10-12-2006, 12:09
Profesor te owno :rotfl: