Pogledaj cijelu verziju : Miš Miš Miš
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 19:32
Da si kupim ovo?
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=14944
Ili je to još jedno u nizu groblja koja će trajat godinu dana i onda će se neš sjebat i morat ću kupovat novi? Ili možda ima nešto bolje od toga?
Ja ga ne bih kupio zbog ovog u ovom videu. Okreni na 1:35 video ak ti se ne da gledat sve.
https://www.youtube.com/watch?v=YKzDYXfTvUI
Da kupujem, uzeo bih G500S bez razmišljanja. http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13318
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 19:47
A ak imam finu podlogu oće mi se i onda to događat?
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 19:52
Don't think so :/ (http://lmgtfy.com/?q=A+ak+imam+finu+podlogu+o%C4%87e+mi+se+i+onda+to +doga%C4%91at%3F)
Al dobro uguglat ću nešto drugo :*
Fala za info.
Daj odjebi aj bok.
Jebi ga kasno si editao :)
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 19:58
Evo sad vidim da je miš fakat tuga i očaj, dobro da sam došao tu pitat prvo :D
A šteta baš mi jebeno izgleda.
Nije mi jasno to, napravili su miš i nisu ga ni isprobali par dana?
Aj budem ti i ja provjerio kad mi se bude dalo. Ne da mi se sad :)
Evo sad vidim da je miš fakat tuga i očaj, dobro da sam došao tu pitat prvo :D
A šteta baš mi jebeno izgleda.
Nije mi jasno to, napravili su miš i nisu ga ni isprobali par dana?
Ma vidiš da je sav špičast neki, nije ni čudo da se raspada.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 20:01
A kad uguglam bilokoji miš "Ime miša + 'problem'" uvijek izbaci hrpu threadova gdje se ljudi žale na tegobe koje i ja imam sa svojim mišem za 99kn. Klikovi ne rade, kotačić se ne vrti, strelica se ne miče...
Takvi su svi miševi. Velika je potražnja jer se svi brzo kvare i masovno ih proizvode Kinezi. Ne znam drugo objašnjenje.
marijanovic
18-08-2014, 20:05
A da pričekaš G402 Hyperion Fury?
U protivnom Razer Deathadder, Roccat Kone Pure ili nešto slično.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 20:06
A kad dolazi taj g402?
marijanovic
18-08-2014, 20:12
Ne znam kada točno dolazi kod nas, nadam se za mjesec možda dva a možda i prije.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 20:14
A kaj misliš jel puno gubim ako si uzmem DeathAddera sutra? Nekak mi se čini bolji jer je bar provjeren već godinu dana da nema neki ogroman flaw, a i neda mi se čekat treba mi miš :D
Mislim da za jednog prosječnog gejmera nije neka razlika.
http://files.tested.com/photos/2013/03/19/46165-g500s_2.jpg
http://files.tested.com/photos/2013/03/19/46162-g500s_teaser.jpg
http://gagadget.com/media/uploads/logitech_g500s/g500s-6.jpg
Ma strava miš stvarno.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 20:20
Ma idem sutra u ADM i vidit ću koji mi bolje leži u ruci, DeathAdder ili G500S.
Meni daš bilo koji miš i nakon 15 minuta u ruci leži odlično.
marijanovic
18-08-2014, 20:25
Pazi, najbolje će ti u ruci ležati oblik na koji si naviknuo, a MX 510 oblik (i nasljednika) je mnogima ugodan ALI takav da je dizajniran za ležanje u ruci bez obzira na ostvarivanje rezultata. Drugim riječima, dobro leži a ograničava igrača.
crnisokol
18-08-2014, 21:15
Pazi, najbolje će ti u ruci ležati oblik na koji si naviknuo, a MX 510 oblik (i nasljednika) je mnogima ugodan ALI takav da je dizajniran za ležanje u ruci bez obzira na ostvarivanje rezultata. Drugim riječima, dobro leži a ograničava igrača.
nije mi jasno kako bi mi to miš trebao fino ležat u ruci da mi bude ugodno ga koristit, a da me istovremeno ograničava...a i ako nisi nekakav profesionalni online FPS igrač, onda te miš nema što značajno ograničavat (osim ak kupiš baš zadnji šrot, što G500s sigurno nije)
marijanovic
18-08-2014, 21:19
LevelCap (LevelCrap): “It’s kind of like a nice comfortable Mercedes car seat and then a Mini Cooper racing seat. The Mini Cooper’s not going to be comfortable when you sit in it, but when you’re actually out there racing, it’s going to give you better support. You’re going to perform better. I think that translates really well into the mouse industry…Gamers will sort of get sidetracked with mice that they think are comfortable. They’ll end up using a mouse that will make their gameplay suffer. I think one of the biggest revelations for me, recently—I used to be a huge Logitech fan. I used the G400, G500, and I thought those were the greatest mice ever because they fit my hand really nicely and they were super comfortable.
“I moved on to a Razer [DeathAdder] and immediately my hand didn’t feel quite as complacent. I found that switching between palm grip and claw grip—and it isn’t really a claw grip on the DeathAdder, just a little of a claw grip upgrade from the palm—just seems to make your hand a little bit more alert. I found the larger mice that have a bigger dome to them seem to relax your hand a little bit more. If they take your pinky or your thumb off the mousepad completely, you have a little bit less control over the mouse. The larger ones give you a little more comfort, which you might flock to immediately…you’d go ‘wow, this mouse is so comfortable, I can’t imagine why anyone would use a DeathAdder or one of these smaller mice.’ But I have to say my performance has improved greatly since I upgraded to a DeathAdder.”
Izvor: http://thewirecutter.com/reviews/best-gaming-mouse/
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 21:34
Ma da, to sam baš razmišljao, imam sad isto taj mx 510 oblik miša logitech i ne sviđa mi se to više i zato sam baš mislio upiknut DeathAddera, mislim da će mi on puno bolji bit. I taj oblik a i bolji je miš općenito.
A jebi ga predug mu je tekst, ne da mi se čitat. Sigurno postoji LevelCap, ali mi je glupo voditi se time pri kupnji miša. To ako si pro dobro dođe, ali ovak za zabavu radije ću gledat koji je malo kvalitetniji i manje se kvari.
A i na kraju ne kupuje se auto ili nešto puno skupo da bih išao to sad proučavat i čitat to cijelo testiranje i toliki tekst. Tak da mene to ne zanima.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 21:40
Jel ovo samo neko fanboy izdrkavanje ili ima nešto u njemu što vrijedi 1100kn prosječnom gejmeru? (što se tiče kvalitete, trajnosti, pouzdanosti...)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=12627
marijanovic
18-08-2014, 21:42
Pa, ako daješ 500 Kn za miš, onda to jeste skup miš - nikako ne pada u kategoriju jeftino - a za sve što je skupo prije kupnje valja se informirati.
Vrijedi ga ubost ako se neće raspast za ne znam, 5 godina.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 21:42
Neznam ja 1-2 puta godišnje kupujem miša za 99kn. Tak da ovo bi mi se isplatilo kroz 5 godina. + imo bi kul miša...
marijanovic
18-08-2014, 21:43
Jel ovo samo neko fanboy izdrkavanje ili ima nešto u njemu što vrijedi 1100kn prosječnom gejmeru? (što se tiče kvalitete, trajnosti, pouzdanosti...)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=12627
Ne. Taj miš nije po ničemu dobar, a košta ko spk.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 21:51
Ma 95% ću si piknut DeathAddera. Ako ga bude bilo u ADM-u.
560kn, možda još dobim popust neki za gotovinu i trajat će barem 3-4 godine i super.
Ne. Taj miš nije po ničemu dobar, a košta ko spk.
svetog petra kajgana
Ma uzmi Razera, mislim da ga Razarač ima polovnog već godinama.
marijanovic
18-08-2014, 21:53
Pa uzmi ga negdje gdje je jeftiniji, 560 Kn je dobrano paprena cijena za DA.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 21:58
Ne znam, ne mogu baš naći nigdje u ZG jeftiniji...
marijanovic
18-08-2014, 22:00
Bio je u Fenixu, al čini se da ga više nemaju (trenutno).
Pogledaj si i ovaj miš:
http://www.fenix.hr/product.asp?product=mis-roccat-kone-pure-core-performance-gaming-mis-usb&code=F403211
Također neloš izbor.
Evo gdje imaš DeathAddera:
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=deathadder
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 22:01
Ma da, tu sam i gledo i nigdje nema. Ima u Instaru neki World of Tanks za 500kn, kaj će mi to.
EDIT: taj magazinrs je u ZG, to nisam znao, jao.
FaTaL_mRkvA
18-08-2014, 22:04
Ali piše kontaktirajte nas za informaciju o raspoloživosti, bla bla. Znači vjerojatno nemaju. Al probat ću ih nazvat sutra. Ajd hvala svima, odo ja krmit. Slobodno još nabacite ak imate kaj pametno, pa pročitam ujutro :D
marijanovic
18-08-2014, 22:10
Očekujem nove informacije sutra po povratku s posla (oko pola 10 navečer), a možda provjerim temu i ujutro ako stignem (oko cca pola 10 ujutro).
Btw prije nego sam popravio dvoklik na svom Kudosu opcija mi je bio DeathAdder za ~500 Kn. Iako nisam fan Razera, ne smatram ih kvalitetom. Toliko o tome valja li taj miš.
Evo pametno nešto: ako nemaju u MagazinaRS, uzmi World of Tanks u Instara jer je jeftiniji puno i nema nikakve razlike. Bit ćeš sretan ko malo dijete vjeruj mi.
Ovaj Logitech 502 je valjda prvi sfušani miš od njih nakon dugo vremena. Ovako loše nožice na tako skupom mišu su sramota. Ali vjerujem da takve stvari priznaju pod zamjenu jer su izuzetno pošteni i imaju dobar glas po to pitanju. Tako da ako kupuješ neka bude logitech, inače savršeno kvalitetna periferija i garancija koja zbilja funkcionira.
Na tvom mjestu bih se maknuo od žice, miš,tipkovnica i gamepad bez žice djeluje oslobađajuće :D. Sad mi je krivo ko psu što si nisam kupio bežične slušalice koliko god trenutne imale fenomenalan zvuk.
Razmisli o ovom mišu.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=8100
Dobro leži u ruci, sa dvije baterije ima odličnu težinu a to možeš regulirati i staviti samo jednu bateriju ako želiš lakši. Trajnost baterija je cc dvije godine intezivne upotrebe, tako da nema "punjenja". S obzirom da je bežični skroz je jednostavan za upotrebu na stolu a odlično posluži i kao daljinski upravljač sa kreveta prilikom gledanja nekog filma npr. Imao sam prije toga MX 518 i G 400 pa ne primijetim nikakvu razliku u igrama u smislu manje brzine ili kašnjenja.
Nema neke solidne recenzije ovog miša pa možda posluži i ovo
https://www.youtube.com/watch?v=UjN7sdH7rnI
marijanovic
19-08-2014, 09:11
Pa, za singlePlayer igre je i taj miš OK. Za multiPlayer, gdje igraš protiv drugih igrača, poželjno je eliminirati što više ograničavajućih čimbenika kako bi igrao što bolje (kao što sam i prije spominjao, dobra periferija te neće učiniti boljim ali loša itekako hoće gorim, pa ako imaš lošu bolje pređi na dobru).
90% vremena igram multi i ne vidim neku razliku, ali OK. netko drugi bi ju možda primjetio.
FaTaL_mRkvA
19-08-2014, 09:18
Ma nisam uopće fan bežičnih stvari, osim slušalica. Nikad u životu mi nije bilo potrebno da mi je miš ili tipkovnica bežičan, a samo me znalo sjebat kad gubi signal ili tako nešto.
Zvao sam magazinrs i nemaju deathaddera, idem do ADM-a pa ću tamo piknut njega ili g500s.
marijanovic
19-08-2014, 09:23
Bolje G502 nego G500s pa makar i imao jednog dana problem s nožicama.
Ili si negdje uzmi, ako bi bežičnog, G700s - ni on nije loš.
Al na tvom mjestu ja bih ili DeathAddera ili Roccat Kone Pure.
Ovaj Logitech 502 je valjda prvi sfušani miš od njih nakon dugo vremena. Ovako loše nožice na tako skupom mišu su sramota. Ali vjerujem da takve stvari priznaju pod zamjenu jer su izuzetno pošteni i imaju dobar glas po to pitanju. Tako da ako kupuješ neka bude logitech, inače savršeno kvalitetna periferija i garancija koja zbilja funkcionira.
Nije jedini, moj Logi Anywhere Mouse MX je nakon 3 mjeseca zavrsil na zamjeni zbog dvoklika (kliknes jednom od prijavi dva put) i krepanog mid wheela i eto sada nakon kaj novog koristim cca 4 meseca je opet pocel raditi dvoklik, ne cesto ali ono jednom u 20-30 klikova registirira na single click da je dvo klik, tak da ce opet na zamjenu izgleda :(
A da ne pricamo da moja Logi Illuminated koliko god da je udoban i do jaja nakon 2.5 godine zgleda gore najveceg srotiksa s placa jer se izlizalo pol tipki ...
Onak oboje neoprostivo jer je mis skoro 500kn dok je kiba jos i skuplja ...
FaTaL_mRkvA
19-08-2014, 12:50
Uzeo deathaddera jer nije bilo drugih bas za izbor, a taman je dosla dostava razera. Baš je delicija miš, dosad sam uvijek imo neke divlje logitechove koji su onog cudnog oblika a drzo bi ih u ruci ko da drzim DA, nisam ni sanjo da postoji miš takvog oblika. Fala svima :D
Uzivaj :D
Ja sam orginali DeathAdder koristil prek 6 godina a sada sam prek dvoje godine na DeathAdder 3.5g :D
I po obliku meni nema boljeg misa :D
FaTaL_mRkvA
19-08-2014, 16:23
Da, stvarno mi je to najbolji oblik o kojem nisam ni sanjao da postoji. I još mi je super što ima samo back i forward tipke, bez onih milijun ostalih glupih tipki za mijenjanje DPI i kaj već ne. To mi tak i tak netreba.
Šta nisi prije reko da nećeš onaj World of Tanks? Našo sam ovdje za 525 kuna obični http://playgame.com.hr/razer-deadhadder-2014-mis-gaming
A u Karlovcu je 480 kuna http://www.comel.hr/mis-razer-deathadder-2013-usb-5885
FaTaL_mRkvA
19-08-2014, 18:32
Ma nema veze, bilo mi je usput ovo jer sam išo na Rebro, tak i tak bi tih 40kn razlike potrošio za benzin dok dođem do tih drugih dućana, pogotovo karlovac hehe :toilet:
marijanovic
19-08-2014, 20:58
Super. Svakako za koji dan javi dojmove i slično - jerbo nije isključeno da ću i ja za koji tjedan uzeti taj miš.
FaTaL_mRkvA
19-08-2014, 21:48
Ma brutala je miš, nemam tu kaj puno za pričati više. Javim ako se kaj sjebe :D
marijanovic
19-08-2014, 21:49
A što od igara igraš s njime? Jel primjetiš da je klik brži?
"Na tvom mjestu bih se maknuo od žice, miš,tipkovnica i gamepad bez žice djeluje oslobađajuće :D. "
>da, žica je smece i mrzim ju, ali i dalje je bolja od bezicnog smeca za nezahtjevne korisnike koji ne znaju za bolje i koji koriste miš kako bi upalili film.
"Sad mi je krivo ko psu što si nisam kupio bežične slušalice koliko god trenutne imale fenomenalan zvuk". (>kek)
Razmisli o ovom mišu.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=8100
"kao daljinski upravljač sa kreveta prilikom gledanja nekog filma npr. "
lel
"Imao sam prije toga MX 518 i G 400 pa ne primijetim nikakvu razliku u igrama u smislu manje brzine ili kašnjenja."
>naravno, kad nisi ni igrao ništa što zahtjeva brzinu ili ne kašnjenje i nikad nisi dosao u poziciju da ti crkne miš u bitnom momentu
deathadder je najbolji mis na trzistu trenutno, sto se tice gaminga bar, uz odredene steelseriese i logiteche, koji se razlikuju po grippu koji je za njih predviđen.
@marijanovic
ja sam na deathadder black editionu, koji je inferiorniji DA 2013 (moj ima sjebanu teksturu, stariji je itd.), sa novim pc-om sam testirao i g400s, i novi, tj da 2013. takoder je i neka Kana upala.
od svega mi je DA 2013 daleko najbolji miš koji sam u ruci drzao. Za claw grip je bogom dan (g400s je palm grip).
imam dosta veliku ruku btw. U cs-u, doti, Osu!, bf4, DA 2013 je sigurno najbolji miš koji sam ikad probao. Blizu su mu jedino stariji DA, sensei, i mislim da je tocno jedan roccat bio jeben.
O kakvom crkavanju miša pričaš unutar igre? Znači nema crkavanja i gubljenja signala, nikada. Zar misliš da bi konzolaši kupovali konzole kada bi im bežični gempad crkavao i gubio signal? Od kuda ti da nisam igrao ništa što zahtjeva brzinu? Bežična tehnologija je skroz zrela.
zrela za ostat tamo gdje joj je i mjesto za sada. lol, sta konzolasima moze bit ako im gempad crkne? na xboxu mi se znalo, ali vrlo rijetko dogodit da izgubi signal na sekundu, sto se u vecini mp pc igara ne smije dogodit, nikad. sto si igrao sto zahtjeva brzinu?
COD, Battlefield, arma itd. Nikakvih problema, tak da ne znam kakvu si ti šrot tehnologiju koristio.
EDIT;
I gdje je mjesto bežičnoj tehnologiji trenutno. LOL. Sve konzole su na njoj a što se PC-a tiče svaki poznati brend ima takve proizvode.
crnisokol
20-08-2014, 09:08
zrela za ostat tamo gdje joj je i mjesto za sada. lol, sta konzolasima moze bit ako im gempad crkne? na xboxu mi se znalo, ali vrlo rijetko dogodit da izgubi signal na sekundu, sto se u vecini mp pc igara ne smije dogodit, nikad. sto si igrao sto zahtjeva brzinu?
gamepad da izgubi signal? ne znam za Xbox no na plejki mi se to još nije desilo...
I sve ti je odzivno kako i treba, trenutno u mili sekundi jel tako? A ovi PCijaši se boje toga i čude se ko pura dreku. Kao sa žicom ću prije ja njega nego on mene, lol. Ili krepat će mi u igri zbog prazne baterije, lol. Kao da nemaš indikator pa ga napuniš ili u mom slučaju zamijeniš baterije svakih par godina.
crnisokol
20-08-2014, 09:53
sve radi kak treba...dok ću kupovati PS4 budem si uzeo i one Sonyjeve bežićne sluške da se ne moram zezati sa žicom kao što je trenutno slučaj
Ma svakako, kažem da mi je užasno krivo što i sam nisam uzeo te sluške iako su mi trenutne G430 fenomenalne po pitanju zvuka. Žice su me počele nervirati užasno, od toga da ih ne možeš uredno držati na stolu a da žica ne izgleda neuredno do toga da ih treba uštekavati, petljanje po tijelu, paziti da naglim pokretom nešto ne potrgaš ...bljak.
FaTaL_mRkvA
20-08-2014, 11:35
Ma bežične slušalice su must-have, imat slušalice sa žicom smisao toga = ?.
A što se tiče što igram, pa dotu 2 uglavnom. Ne razmišljam o tome kolko je klik brži ili nešto, bitno mi je samo da mi je ovo prvi miš o kojem nemoram razmišljati i zaboravim da uopće koristim miša. Nikakve smetnje i problemi zasad. Imam i neku razer podlogu staru već 3-4 godine valjda, deliciozno je.
FaTaL_mRkvA
20-08-2014, 15:16
Onda odje je je je je bi s teme. :thumbs2:
to sam stavio jer sam editao i izbrisao cijeli post od 4 reda.
cemu arogancija i nepotrebna pasivna agresivnost? sere mi se od tvog posta
FaTaL_mRkvA
20-08-2014, 16:52
Nije bilo ništa pasivnog u mojoj agresivnosti :twisted:
:toilet:
Kostolomac
22-08-2014, 13:04
Baš razmišljam prodati G700s i upiknuti si G402 kad dođe. Wireless mi je nepotreban, 4 bočne tipke + 3 za kažiprst su mi također nepotrebne, kao i 8200 DPI. Također, ne paše mi baš za claw pošto je više za palm grip. Oće ko kupit? :p
Aj tu da ne otvaram nov temu radi 2 posta....
jel ima kakav bezicni logitech da je ergonomski istri kao MX518 ?
na prvu ne izgledaju baš isto ali dobro, ergonomski su vjerojatno slicni ako tako kažeš...
jedini problem je što dođe ko nevina kurva.... pa jel postoji kakva jeftinija koka?
Postoji MS Industrial bežični miš za 80 kuna. U Pevecu.
Jedno 3 puta previše nego zapravo vrijedi :P
Uzeja sam Gigatech GM-700 osrednji miš jer stari je crka i ovaj je bija jeftin. Pun je led lampi koje je nemoguce izgasit. Postoji li neki nacin da ih pogasim bez da ga razbijem od zid? :)
Kostolomac
23-09-2014, 12:37
@RIDER32, ako te zanima polovni G700s sa garancijom do 28.5.2016. slobodno se javi.
možda ali sumnjam da ces ga dati za onoliko koliko ja imam buđeta :D
Kostolomac
23-09-2014, 21:32
Javi se na pp sa ponudom. :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.