Pogledaj cijelu verziju : Foodness (i nešto malo COD-a)
Deadwalker
02-05-2014, 09:50
Malo Titanfalla, malo Franka Underwooda.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sFu5qXMuaJU
Pišite kaj hoćete, al ovo izgleda stvarno prejebeno.
FaTaL_mRkvA
02-05-2014, 10:50
Sam da 90% igre nebudu fakin cutscene ko black ops.
crnisokol
02-05-2014, 11:29
prvi Black Ops je nakon dugo vremena bio relativno dobar CoD
Meh , i dalje rade clusterfuck od igre.
Markecgrad
02-05-2014, 14:38
House of Duty
crnisokol
01-11-2014, 10:52
https://www.youtube.com/watch?v=GccGbdLqTmQ
glavno da imaju Emily Ratajkowski u traileru = instabuy
Za multi treba skinuti 36 GB a za kampanju dodatni 40 GB, znači sve skupa valjda cc 80 GB ??? Pa kaj su oni normalni ako je ovo istina LOL, LOL
http://prntscr.com/526zeu
http://i.imgur.com/vWCKKpK.jpg
Izgubljeni_v2.0
02-11-2014, 09:49
PS3/X360 teže oko 15GB, nekako sumnjam da će se PC/PS4/XOne baš toliko razlikovati.
Treba puno mjesta za taj next gen fish AI.
Za multi treba skinuti 36 GB a za kampanju dodatni 40 GB, znači sve skupa valjda cc 80 GB ??? Pa kaj su oni normalni ako je ovo istina LOL, LOL
http://prntscr.com/526zeu
http://i.imgur.com/vWCKKpK.jpg
Koga je to briga?
boli te kurac glavno da si jebo
Duke v2.0
14-11-2014, 20:54
582
Taj Mountain Dew je sigurno prejeben.
Duke v2.0
14-11-2014, 21:28
Vjerojatno, ti američki šečerni sokovi su većinom dosta fini. Provjeri ovaj dućan u ZGu ako već neznaš:
https://www.facebook.com/foodness.shop
Uvažavaju sva ta fina nezdrava sranja iz amerike i europe koja nemreš nigdje drugdje kod nas kupit, meni je zasad root beer favorit al nisam još probao puno toga. Uostalom i Mountain Dew imaju, baš bi mogo uzet :D
Worthaur
14-11-2014, 21:40
Uzeo sam od tamo Mtn Dew, nis posebno. Al imaju kul stvari, jednom tjedno se zaletim.
isuse nisam znao za ovo , mozda vec sutra odem nakupovat sranja . Tolko toga ocu probat :D
Duke, ti si bog, a ovo je otkriće godine. Jebote kakvog smeća tamo ima. Idem se ubit u tom savršenstvu.
Izgubljeni_v2.0
15-11-2014, 08:18
Samo u ZG-u. Pice jedne :(
crnisokol
15-11-2014, 11:20
jebote, moram otići jednom do tog dućana...sad sam ionako svaki četvrtak u ZG pa ću se zaletit tamo...
hvala na info Duke
Kupio sam igru. Multi je 36 a SP 8GB. Kakvih fakin 80 lol.
Jebote igre. Ja sam jutros ostavio sto kuna za razni šećerni vodeni otrov. Prejebeno. Preporučam Barr sokove.
Limenke su ti po osam i pol kuna. cokoladice isto. ostavio sam 50kna dns. Jedino kaj mi se ne svidja je dr pepper. Zal mi je kaj nisu imali original mtn dew i doritose. valjda je vedran sve pokupovo. dostastvari nisam ni znao kaj su ( od grickalica ) ,valjda su sve poznate stvari vec pokupovane. ici cu opet kad refreshaju zalihe
Ujutro su bila još 2-3 Mountain Dewa. Ja sam kupio jedan za probu, ali frekvencija ljudi je jako velika.
Popričao sam s vlasnikom pol sata i frajer je prejeben, baš uživljen u to što radi. Veli da stalno nabavlja nove okuse, ali pošto su stvari onako, neprovjerene kod nas, ne zna koliko će se što dobro prodavati. Veli da nešto ode za dva dana, dok drugo dosta stoji na policama, ali da na kraju ipak proda sve što dobavi. Nema Doritosa, ali pita kupce što bi željeli, pa prema tome bazira novu nabavu. Sad veli da će u prosincu nabaviti hrpu novih stvari.
Baš sam oduševljen idejom, realizacijom i entuzijazmom oko trgovine.
Izgubljeni_v2.0
15-11-2014, 21:04
Pitaj ga dali je voljan slati dalje od ZG-a na velike količine lol.
I ja bi proba Dew i Doritos, možda bi posta bolji u COD-u.
Plus me zanima probat nekoliko tih američkih "specijaliteta".
Duke v2.0
15-11-2014, 21:35
Ujutro su bila još 2-3 Mountain Dewa. Ja sam kupio jedan za probu, ali frekvencija ljudi je jako velika.
Popričao sam s vlasnikom pol sata i frajer je prejeben, baš uživljen u to što radi. Veli da stalno nabavlja nove okuse, ali pošto su stvari onako, neprovjerene kod nas, ne zna koliko će se što dobro prodavati. Veli da nešto ode za dva dana, dok drugo dosta stoji na policama, ali da na kraju ipak proda sve što dobavi. Nema Doritosa, ali pita kupce što bi željeli, pa prema tome bazira novu nabavu. Sad veli da će u prosincu nabaviti hrpu novih stvari.
Baš sam oduševljen idejom, realizacijom i entuzijazmom oko trgovine.
Da zakon je taj lik, baš se trudi :D
Jel izgleda kao amerikanac?
Izgleda ko David Skoko iz Jezikove Juhe.
Moj kolega sa posla peče šljivovicu, tak da ću ja jednu litru uzet.
Izgubljeni_v2.0
16-11-2014, 12:26
Jel valja?
A sigurno je zdravija od tog soka iz Amerike. Moram još čvarke nabavit.
Stvarno pristojna igra. GG Sledgehammergames! Ghosts sam odmah maknuo prije nego li sam probao ovo, ali penjanje po ljestvama i stepenicama se već čini glupo, dosadno, sporo... Zasad bez ikakvih problema sa grafikom i serverima.
Pitaj ga dali je voljan slati dalje od ZG-a na velike količine lol.
Bio sam jučer, ostavio ukupno 170kn lol.
Kupio hrpu limenki, Lays Thai Sweet Chilli i buraz si uzeo neku čokoladicu.
Pitao sam frajera jel razmišlja o dostavi van Zagreba i rekao je da će definitivno probat, samo da se situacija unormali. Tek 3 mjeseca radi dućan.
Probao sam neki bijeli Dew i nije mi bio baš neš.
Dr. Pepper Cherry Vanilla mi je odličan i upravo pijuckam A&W Cream Soda, rula.
Idući put idem po sve Barr sokove.
I imao je hrpu zapakiranih sranja koje u prodaju idu tek sutra.
Uspio sam vidjeti da ima Snickers badem i Snickers sa maslacom od kikirikija.
Worthaur
20-11-2014, 10:35
Barr Ice Cream soda mi je zasad najbolja stvar od tamo. Mada nisam ostale Barr probao, sutra cu uzet ak ih bude bilo.
Vedrane promjeni ime temeu Foodness Shop.
Deadwalker
20-11-2014, 10:45
Daj neka netko navede adresu ovdje pa se zaletim tamo idući puta kada budem išao do metropole.
Al nema samo američke stvari. Ima i one tradicionalne britanske sokove od bilja koji se proizvode još od 19. stoljeća. Dok je ovo američko full slatko, ovi britanski su manje slatki, ali zato puni okusa.
Frajer mi je preporučio da probam ovaj sok od maslačka i bio je u pravu. Ovo je Jahve pakiran u limenci.
http://www.thomasgreens.nl/media/british-ben-shaw-dandelion-burdock-pop-case-of-24-x-330ml-cans-1567-p.jpg
Moram probat još one sokove s jamajke koje mi je isto preporučio, al nisam uzeo, i moram probati orginalni root beer. To sam probao Schweepsovo kad sam bio vani, ali mislim da bi ovaj mogao imati drugačiji okus.
One tegle pokraj pulta su rastopljeni marshmellow za mazanje na kruh. Mogli bi rulat.
Ja uvjeren da sam uzeo neki root beer ali na kraju ga nema nigdje. Jedino ak mi je ispao u autu.
I ovog gore nije bilo, a volio bih probat.
Izgubljeni_v2.0
21-11-2014, 06:33
Pitao sam frajera jel razmišlja o dostavi van Zagreba i rekao je da će definitivno probat, samo da se situacija unormali. Tek 3 mjeseca radi dućan.
Baš me zanima koja bi bila minimalna narudžba. Btgw kako se vrte cijene? Ako stvarno uvede dostavu planiram oko 200-300kn pljuniti za prvu ruku.
Neće ti dostaviti jer si loša osoba. Deadu neće htjeti ni prodati makar došao osobno.
Worthaur
21-11-2014, 09:23
Limenke idu od 6.50 do 8.50, energetska su 13.50 do 15.
Cokolade od 8.50 na dalje, cipsevi 20+.
Mogu reći da su mi sva tri Dr. Peppera koje sam probao (vanilla float, cherry vanilla i obični) baš jebeni.
Worthaur
22-11-2014, 12:56
Nove stvari u prodaji.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/1507849_267809943389527_6733111917185262394_n.jpg? oh=eaea3def617866e68a7c4f5eb83a7282&oe=55187A86&__gda__=1423974575_52070189fa4654e887302aaad3f504d 2
To im je dns doslo?
Kad im dolaze stvari?
crnisokol
29-11-2014, 10:11
bio u četvrtak u Foodnessu i ostavio oprilike stotku...šteta kaj nije bilo Doritosa, veli da stiže drugi tjedan...probao sam taj maslačkov sok koji je Weky stavio gore i dobar je, no Dew mi je zato odličan...i uzeo sam neki Lays Air Pops i super su - istina malo preskupi no bila je 2+1 akcija pa onda cijena ok ispadne...mislim da ću još koji put navratit dok budem u ZG
Bio dns.
Vrhunac kupnje
http://www.berliner-kaffeeroesterei.de/shop/images/full_size/bilder/corkers_sweet_thai_chilli_40.pnghttps://www.hersheys.com/images/products/10276/hershey-bars-cookies-n-creme_md.png
okus 10/10 na oba artikla
40 grama. Kaj je jedan komad čipsa unutra.
Postoji razlika izmedju ovog cipsa i onog socijalnog kod kojeg pojedes kilu i opet nisi zadovoljan.
crnisokol
30-11-2014, 10:04
taj čips sam se dvoumio uzeti i na kraju nisam jer ono 40 grama je fakat jako malo...ajd ak veliš da valja onda drugi put uzmem jedan ako budu imali...
Izgubljeni_v2.0
12-01-2015, 16:29
Idem u subotu do Foodness-a. Što imaju u ponudi? Jel uvijek imaju Dr Pepper ili im je svaka nabava drugačija?
Worthaur
12-01-2015, 16:56
Dr. Pepper uvijek nabavljaju jer se dobro prodaje.
Nisam dugo bio, u petak se vjerojatno zaletim pa javim sta ima.
crnisokol
12-01-2015, 18:05
Mountain Dew si uzmi, to mi je najbolje što sam probao iz Foodnessa...
rejndjer
12-01-2015, 20:07
neda mi se čitat ova tema, šta je foodness
Kostolomac
12-01-2015, 20:53
Trgovina američkog slatkog i slanog smeća u Zabregu. Btw. donio mi frend par Hershey čokoladica i obični Dr. Pepper. Ništa posebno. Treba mi nešto egzotičnije. Beef jerky primjerice.
Izgubljeni_v2.0
12-01-2015, 20:53
Dućan.
A neznam pošto mi samo 300+km udaljen, vjerovatno ću uzest svega malo više pa i Dr Pepper i Mtn Dew. Neznam kako se kreću cijene al prepostavljam da nije baš jeftino, valjda se da kupit ok količina za 200-300kn.
Izgubljeni_v2.0
18-01-2015, 00:15
Bio danas. Kupio hrpu smeća. Natrpao sam prvo jednu košaru do vrha. Pa sam onda odnio da naplati, vidio da nisam previše potršio i da ima lufta pa onda još jednu. Napravio sam mu 310kn prometa i zadovoljan sam s dobivenom količinom. Od limenki sam uzeo: 2 Barr-a, 3 Dr Pepper-a, 2 Mtn Dew-a i 2 Vanilla Cole. Od čipseva: 2 Doritosa, neke 2 male vrećice Doritsa, Cheetos, 3 Walkersa, 2 McCoy-a i neki bijeli Doritos umak. Od čokladica i tih pizdarija: 2 Reese's-a, 3 Hershey's-a, 2 Twirla, neki bijeli Snickers, Twizzlers od jagode i Pop-Tarts od sladoleda. Htio sam još uzest root beer i nekih pizdarija al ih nije bilo.
Probao sam Dr. Pepper Cherry Vanilla i valjda obični. Meni su bili bezveze. Ko da pijem karbofix. Ovaj Cherry Vanilla nešto bolji, al opet taj valjda "signature" okus meni nikako nije sjeo. Tu Colu od vanilije, to je onako fora za probat al nebih baš to redovito kupovao. Doritosi su ok, Walkers mi je dobar, al zasad apsolutno najbolje mi je McCoy Thai Sweet Chicken + Doritos umak. To dvoje je bogovalo u kombinaciji. Hershey's mi nije ništa posebno. Jeo sam neki s bademima i neki obični valjda. Čokolada ko čokolada. Ovo ostalo još nisam probao.
Žao mi je što nisam malo više s vlasnikom popričao jer lik izgleda zakon. Bio sam u prolazu i žurio pa smo popričali nakratko na 10 min. Pitao me kako bi to moglo u Splitu i da to drže njih dva brata iz Rovinja te da im je to u planu otvorit u ST ako sve bude išlo kako treba. Inače bio sam oko 11 i nije bilo žive duše. Al dobro kratko sam se zadržao. Uglavnom mi je fora i nebih se bunio da otvore ovdje.
Looool pa ti si pol pizdarija u jednom danu riješio.
Inače meni su Barr sokovi bezveze, osjeti se umjetno sladilo.
Izgubljeni_v2.0
18-01-2015, 00:32
Pa dobro donio sam ovdje u St pa sam sa sestrom i bratom podjelio. Nisam sve sam lol. Neznam budem vidio za Barr, od sokova me najviše zanima original Mtn Dew.
Ako iko bude išo recite mu da bi moglo proc vrlo dobro u Splitu. Neka gleda lokacije u jezgri, to bi se prodavalo ko ludo.
Izgubljeni_v2.0
18-01-2015, 09:45
Rekao je da nije mislio negdje u centru nego negdje bezveze. Ja sam mu kazao kako je. Da zimi centri rade ko ludi i tu bi mu vjerovatno super išlo tipa City/Joker. I da bi vjerovatno u 12 mjesec na kućicama to letilo ko ludo. A ljeti negdje u centru grada radi visoke frenkvecije turista a i općenito je grad onda u centru puno življi.
Još sam zaboravio reći, pričao je kako će sad nabavljat i nešto konkretniju, gotovu hranu. Kao baš samo full američke stvari. Nije rekao što, al prepostavljam neke smrznute stvari ili neke takve pizdarije, neznam što bi još mogao tamo držat.
neznam jel on ima kakvu licencu za ovo? ovlašteni distributer ovo ono?
Izgubljeni_v2.0
19-01-2015, 17:14
Pa neznam, nema nikakvog posrednika već su oni direktni uvoznici. Neke stvari uvozi iz EU, a neke koje nema u EU direktno iz Amerike.
Inače probao sam sve, ostalo mi je još nešto al to su stvari koje sam uzimao po duplo. Najviše su mi se svidjeli McCoy's čipsevi, uzeo sam dva okusa i oba su rulala nenormalno i Doritosov bijeli umak je bio super. Od čokoladica preporučam Reese's, probao sam dvije vrste i obe su bogovale. Od sokova su mi najbolji Mtn Dew i Barr Shandy.
Mom get the camera. Konacno upiknuo doritose i mtn dew zajedno +jos sranja.
I imaju najvecu ponudu do sad ( bar kolko sam ja vidio ).
Da , pred kraj prosle godine sam bio tam u konzumu u kaptolu. Imali su reese i hersheys-e i jos nes.
Valjda testiraju vode.
Izgubljeni_v2.0
25-01-2015, 18:47
Onda još bolje. Sad ga mogu kupovati i kad mi prne.
Jel' nije Doritos obični tortilla chips k'o onaj što ima u Konzumu i na svakom uglu, samo što postoje različiti okusi? Po čem je spešl?
crnisokol
26-01-2015, 09:52
Baš sam jučer probao Doritos i dosta je dobar, pogotovo s umakom (isto njihov). Jep, to je tortilla chips. Ne znam, probao sam recimo 3-4 vrste dosad i bili su mi ili loši ili prolazni, a umaci su završili u smeću koliko su loši bili. Evo Doritos chips + umak mi je super kombinacija. Drugi put uzimam onaj bijeli umak.
Izgubljeni_v2.0
26-01-2015, 10:17
Doritosi imaju puni intezivniji i bogatiji okus nego ti obični. A oni naši umaci za tortillu chips su ogavni. Uzmi bijeli jeben je, mlak je al okus je prejeben. Dođe ti da ga mažeš na kruh kako je ukusno. Od tih grickalica su mi McCoy čipsevi najbolji bili, samo su skupi ko vrag. Ono 10kn za šaku čipsa.
Više manje mi je sve rulalo osim Twizzlersa. Oni su baš bili nekako bezukusni, a bome nisu ni jeftini.
Seat back, relax and enjoy the gameplay.
Nisam u postavkama povećao max size video, pa me prekinulo na pola drugog meča, a imao sam poslije još desetak fragova i 5 headshotova.
http://plays.tv/video/5623e0bb7a40bd0250?_t=eyJ0eXBlIjoiZnJvbSIsImxvZ2lu X2lkIjoiNmVkMjY4YjZiYTBmMmRlZmUxZjIwNjllYzIwOTQwZT giLCJjb2hvcnRfaWQiOiIxZjllZWNmM2YxMGY0ZGE1NTI0ZWI2 MTM1YmVmMDY4NCIsImxvY2F0aW9uIjoiU2hhcmVWaWRlb01vZC 5TaGFyZVZpZGVvTW9kIiwibGlua19pZCI6InNoYXJlX21lbnUi LCJldmVudF9pZCI6IiIsImdhbWVfaWQiOiI4MzAzMDJmYTI3NG I5OGRiYjNlMzI2MzU0NjA0OWNhNyIsImZlZWRfdHlwZSI6InJl cGxheSIsImZlZWRfaWQiOiI1NjIzZTBiYjdhNDBiZDAyNTAiLC JjbGlja2VkX3R5cGUiOiJzaGFyZV9saW5rIiwiY2xpY2tlZF9p ZCI6ImdldF9saW5rIn0%3D
Worthaur
18-10-2015, 20:05
Dobro si me podsjetio na foodness, nisam pol godine bio tamo, vjerujem da imaju hrpu novih pizdarija.
Systematic Reverse
18-10-2015, 23:12
:D
nezz jesam dobro cuo, ali nacuo sam da zbog necije smrti je do daljneg zatvoren foodness, ima li tko vise info?
A teško nać šta je jolly rancher :(
Inače bio sam u tom šopu prije mjesec dana, zapravo ispred na biciklu, a bilo me sram ulazit jer sam imao 50 kuna u džepu.
nezz jesam dobro cuo, ali nacuo sam da zbog necije smrti je do daljneg zatvoren foodness, ima li tko vise info?
Radi normalno.
Par dana je bio zatvoren, valjda dok su riješili sprovod i sve kaj ide uz to.
Mislim, nisam bio već jako dugo, ali imaju objave na fejsu pa vidim.
https://www.youtube.com/watch?v=-vt3oqZaogo
https://scratch.mit.edu/projects/44766786/
Naletila dobra traka dok sam igro neki dan, pa sam napravio video. A ni geplej nije loš brijem.
https://www.youtube.com/watch?v=Gi4-2uhUs60
Jel bio tko u Foodnessu nedavno? Sigurno imaju novih jebenih stvari.
E jel ima onog začina za kokice kaj inače ima u kinima? Di se to može nabavit?
Izgubljeni_v2.0
15-01-2016, 17:54
Ja sam mislio da su zatvorili lol.
Windwalker
15-01-2016, 18:14
Ja sam probao neke napitke od tamo.
Mtn Dew je fin, a Dr. Pepper zanimljiv, ali ne za piti dvaput.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.