Pogledaj cijelu verziju : Razer Lachesis - sličan miš
Dakle, imam Lashesisa, kupljen cim je dosao kod nas, ne sjecam se koliko je to tocno godina... uglavnom, sve i dalje super radi, samo kaj 2/10 malo zeza srednji klik, stvarno rijetko, ali pretpostavljam da mu se vijek blizi kraju... e sad, jel ima neki novi mis, nebitan brand, da ima slican oblik i dimenzije? jer lachesis mi je najsavrseniji mis koji sam probao, za mene osobno naravno... pa ako ima nekaj slicno, da ne kupujem bas opet isti mis :D
Nisam nikad koristio taj, al' pretpostavljam da je Deathadder sličan? Imam 2013 verziju i savršen je.
marijanovic
26-11-2013, 21:02
Deathadder je dobar, ima senzor bez mana. Jedina mana tog miša je što je Razer pa nije baš kvalitetan (trajan).
Teško da ćeš naći miš sličnog dizajna/oblika kakvog ima Lachesis.
I ja sam imao Lachesis i još ga uvijek imam negdje na dnu ladice. Kleli su se u njegovu preciznost i ergonomiju i bio je u to vrijeme najskuplji miš na tržištu.
Katastrofa miš, niska ogromna klikava šlapa.
Ocito sam ja naletio na ok primjerke, prije lachesisa sam na ovom kompu imao copperheada, i jedan i drugi mis su radili po par godina (coppera prodao, sve je bilo ok s njim)..
a meni bas pase to kaj je nizak i velik mis...
ako vec nema slicnih, koji su ovako misevi za malo vecu sapu?
znam da je najbolje otici u ducan i probati, ali svaki ducan ima po par miseva, pa prvo da vidim potencijalne miseve uopce..
Niko Bellic
26-11-2013, 22:01
R.A.T. 7 i podesiš ga da bude što sličniji.
samo da kazem da sam upiknuo logitech g602, prezadovoljan sam misem, genijalan je.
tak da, ak itko razmislja, topla preporuka
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.