Pogledaj cijelu verziju : Društvo promrzlih slušatelja glazbe - reboot!
StormCr0w
11-11-2013, 10:54
Meni je super kako su si neki umislili neke stvari pa napišu "recenziju" od 10 riječi.
Meni ova gitara smeta za usi , podsjeca me na Sunn O)) i stvarno mi je tesko slusat , mozda bih trebao smanjit neke frekvencije da bolje zvuci.
Edit : Azer i Dania , mislim da u krivoj temi raspravljate?
? Jel nismo rekli da ovdje komentiramo, a tamo samo recenzije? Ili sam ja krivo pohvatala. Sad si ti isto za gitaru napisao.
Pa da, a vi sad tamo raspravljate :)
Ako sam dobro shvatio tamo su recenzije da tema bude cista a tu se ostalo moze komentirat. Mislim da si ti zazujala koja je koja tema.
Ma tamo sam samo odgovorila Azeru, a tu pokušavam pričat o albumu haha
Sto je nekom dobro u tom droneu ? Stvarno me zanima posto je to meni white noise koji malo varira.
Sonic_Moronic
11-11-2013, 12:20
Meni se sviđa ovo.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A ono, nebi ga otpiso ko totalni šit, al nije i niš posebno. Imam dojam da sam najveći mileage iz toga izvuko koji sam mogo :)
Sto je nekom dobro u tom droneu ? Stvarno me zanima posto je to meni white noise koji malo varira.
Ne znam ti objasnit baš najbolje :)
Jednostavno me opušta, znao sam prije vježbat matematiku i ić spavat slušajući Like Drone Razors Through Flesh Sphere. Doduše već dugo nisam slušao nešto takvo.
https://www.youtube.com/watch?v=J_T1NhJrmmY
Ljudi komentarišite u onoj temi. Šta će nam tema albumu puna recenzija koje će svi pročitati jednom i nikad više. Ako je tema o albumu onda nek se tamo i komentariše. Ovdje ide rasprava o samom društvu i organizaciji.
Paran0a, pročitaj moj post u drugoj temi.
Ovo je jebeno zbunjujuce :DDD
Procitao sam :) Ma shvacam sad , tako i ja volim cut "mracnije" stvari , samo nisu takvog tipa. Jebiga meni ovo jednostavno ne pase. Al to nije ono tipa ko kad kazes " ne pase mi jeftina pop muzika " , meni ovo ne pase jer mi doslovce nije ugodno slusat (neznam kak bi bolje objasnio, skripanje po ploci haha ).
Sorry svima što se sad tek javljam, imao sam hektično prijepodne.
@Carp - iskreno, nije mi jasno što te zbunjuje. Mislim da su pravila pisana razumljivo (ako nisu, recite gdje). Sada dalje recenziraš svaki tjedan albume kao i ostali članovi, i isto dobijaš opomene ako se ne opravdaš na vrijeme a ne napišeš recenziju. Budući da si imao problema s netom, imaš sad 1 a ne 2 opomene.
@Beba - da sam na tvom mjestu popunio bih "recenziju". Ako to ostaviš tako dobit ćeš opomenu.
@ostali - ok, raspravljajte u temi o albumu, aslužbene obavjesti i pitanja vezana za sam projekt idu ovdje.
Bolje da se raspravlja u temi, življe je i zanimljivije.
Još je samo nekoliko sati ostalo za recenzije. Predlažem vam da se požurite. Nebih htio već sada izbacivati ljude.
Ja imam školu sada, ali se nadam da ću stići.
Nice save GDra.
Iste sreće međutim nisu bili Razarrach i Anarion, od kojih se ovaj tjedan opraštamo.
Ovog tjedna je 13 ljudi ušlo u izvlačenje za sljedeći, a pobjednik je.....
Ćux!
Što se ostalih tiče, situacija sa opomenama sad izgleda ovako:
1 opomena:
beba nema zvečku
p0ky12
Carp
hansi
Chupacabra
BigBongman
2 opomene:
Kid A
Sickmanno1
Te se gore spomenuta dvojca brišu iz evidencije. Molim Daniju ili nekog drugg moderatora da napravi izmjene u prvom postu.
Kaj nisam ja preskocio samo onaj Stormcrowov album jer mi niko nije dao dl link
Zasto meni dvije onda?
StormCr0w
16-11-2013, 21:48
Nisi recenzirao.
Ne kuzim. Jel svaka opomena ide posebno za kasnjenje a posebno za nerecenziranje? Hm onda ima smisla sto imam dvije
Upravo tako. U tvom konkretnom slučaju je jedna opomena zbog toga što si napisao recenziju nakon roka (napisao sam tebi i još nekome da možete napisati recenzije, ali da ćete svejedno dobiti opomene kako se cijela stvar nebi pretvorila u konstantno moljakanje za produljenje rokova), a druga jer jedan tjedan nisi napisao recenziju. Pripazi na rokove ili javi na vrijeme ako koji tjedan ne budeš mogao ništa napisait i sve ok.
StormCr0w
16-11-2013, 22:04
http://i.imgur.com/BVd1xtY.gif
A ok, nista onda samo cu lurkati sad topic bez obaveza
Da sad sam skužio HEH BAŠ SAM ŠAŠAV
Ak večeras ne stignem to skrpat, bude ujutro up.
BigBongman
23-11-2013, 12:36
Isključite me il me stavite na neki hold, jer nemam baš pristup internetu, pa nisam stigao nijedan od prošla dva albuma skinut :/
Nema problema bongo. Za prošli tjedan si dobio opomenu jer se nisi javio, a ovaj tjedan ćemo te onda zamrznuti.
Neću danas recenziju stavit, budem poslušao ali se neću žuriti sad, da mogu bolje i skoncentriranije poslušat.
oprostite zbog malo krace recenzije, imam fibru, nemogu razmisljat previse
Oj, ljudi. Ja nisam uopće doma, niti mogu neometano poslušati album tako da ću i ja kasniti, opomenu očekujem.
Samo da za sada javim da je sljedeći predlagatelj...
Vukopas!
Opomene i ostalu ću riješiti sutra.
Kome da NE šaljem od popisa sa prve strane? Razzarachu, Anarionu i Sickmannu?
Da. Nemoj ni bigbongomanu jer čovjek ne može trenutno.
Ok, navečer bum poslal kad bum imo vremena.
Ako sam nekome zaboravio poslati PM neka kaže.
Baš gledam sad. Iz nekog razloga ponekad treba više puta kliknuti na link prije nego dopusti. Ja sam uspio skinut.
Kaj ste svi zaspali ovaj tjedan?
Ja poceo gledati Shield, evo sad cu
Dobar?
Ja pogledao Drive sinoć, rula. Mislim da ću se sad ovih dana malo posvetit filmovima pa onda gledat Shield.
Ili Sopranose.
Nisam poslusao album kako spada. A nemam vremena za jos jednom. Tako da necu bez veze da pisem.
Dobar?
Ja pogledao Drive sinoć, rula. Mislim da ću se sad ovih dana malo posvetit filmovima pa onda gledat Shield.
Ili Sopranose.
Shield rula, svaka epizoda mi prodje kao da je 20 minuta
imho Drive jedino sto i valja pogledat od Refna, Bronsona bi vjerojatno ugasio nakon pola sata a Only God Forgives je nesto poput ovog (http://www.reddit.com/r/shittyHDR), uzmes Drive i provuces ga kroz HDR filter x 1000. Rezultat je naravno nista drugo do negledljivo govno
Potegnuo sam jednom jučer, nakon drugug prolaza natipkam neš.
Ja sam isto jučer poslušao, mislio sam još jednom, ali sve mi se čini da neću stići. Imamo vremena i sutra jelda?
Sutra pišem zaostalu recu od prošlog tjedna i ovu.
beba nema zvečku
29-11-2013, 21:44
Ja sam isto jučer poslušao, mislio sam još jednom, ali sve mi se čini da neću stići. Imamo vremena i sutra jelda?
do 17h sutra.
Preskačem i ovaj tjedan, nešto mi ne rade slušalice sad dobro. Dajte mi jednu opomenu pa sljedeći tjedan počinjem opet slušat sve.
Uff, odaziv je nekako sve manji i manji. Ni ja nisam ovaj puta napisao recenziju, i nemam valjanih razloga za to ... No dobro, idemo dalje.
Odlučio sam radi održavanja diskusije predložiti malčice izmijenjena pravila. Naime, mislim da bi bilo ok da ljudi koji nisu 3 puta napisali recenziju svejedno mogu recenzirati, jedino više uopće ne mogu predlagati albume. Ako nemate ništa protiv, to će vrijediti od sljedećeg tjedna.
Kad smo već kod toga, sljedeći predlagatelj je... beba nema zvečku!
što se pak opomena tiče, evo kako sada stvari stoje. Molim Daniju da izmijeni prvi post:
1 opomena:
beba nema zvečku
p0ky12
Dania
Outmind
System
GDra
Azer
2 opomene:
Kid A
stormcrow
Carp
hansi
3
Chupacabra
BigBongman
(s time da ako prođe prijedlog članovi koji su dobili 3. opomenu prije mogu dalje sudjelovati u recenzijama ako žele)
Bilo je pomalo i za očekivati da će s vremenom biti manje aktivnosti i aktivnih članova, no i dalje stanje nije kritično, dapače, draže mi je da se nakon određenog vremena broj članova koje ovo više ne interesira (ili koji jednostavno nemaju vremena) smanji, pa na kraju ostane određena skupina ljudi kojima je ovo i dalje zanimljivo i koji će i dalje biti aktivni, pa stoga niti kvalitetnih diskusija i zabave u budućnosti ne bi trebalo nedostajati, već bi toga moglo biti i više nego dosada, s obzirom da smo zadnjih tjedana u tom području svi pomalo kolektivno podbacili, što broj opomenutih članova najbolje pokazuje.
beba nema zvečku
30-11-2013, 22:13
očekujte album sutra navečer. teško mi je naći nešto što svima neće ubiti volju za životom i što Maloki može slušati dok vozi.
edit:
ja sam za to ako ljudi s tri opomene za redom napišu recimo sedam reca za redom da im se oproste dugovi i da mogu opet predlagati.
Slažem se s Outmindom za 3 opomene. Da li ja sljedeći tjedan ulazim u izvlačenje za biranje albuma?
Ako ovaj tjedan napišeš recenziju, normalno ulaizš u bubanj za sljedeći tjedan.
Ok, od ovog tjedna slušam i pišem opet. :)
Dang, totalno sam zaboravio za ovo, a poslušao sam.
Ocemo dobit kakve linkove il moramo ko plebejci slusat na 360p-u.
Premoto sam malo i svidja mi se ,ocu doizivjet taj bas.
Chupacabra
01-12-2013, 12:20
Jebe me to što nemam internet u domu već dva tjedna (tj. dođe mi na dva sata dnevno), pa ne mogu redovno slušati. :(
Dam, slusao sam vec album. :(
Nista onda. Slusacu onaj od prosle sedmice...
Pa kakve veze ima ak si slušao već, još ti je lakše napisat recenziju :)
Duke of Earl
01-12-2013, 12:35
Jedva čekam recenzije ovoga.
beba nema zvečku
01-12-2013, 12:55
sry System </3
probaj ovo (fkmy6n2NvUc). to je začetak svih sranja
ovoga meni se čini da sam poslal svima linkove na pm. može ko potvrditi suprotno. ako niste ljeni možete na bandcampu kupit za nula dolara,al morate unijeti email pa pretpostavljam da je ljudima to tlaka...
Trebate kliknut na digital album za skinut. Ja uzeo za 5 dolara jer nisam židov.
Btw meni nisi poslao PP al ne trebaš.
beba nema zvečku
01-12-2013, 13:03
izgleda da onda nitko nije dobio pp. idem to ispravit.
edit:
sad je valjda poslano svima.
StormCr0w
01-12-2013, 13:41
+1
Yesyes stiglo.
@Duke : Zasto ?:D
Duke of Earl
01-12-2013, 14:25
Yesyes stiglo.
Zato jer je album jebeni noise, nekako mi se čini da većina članova DPSGRa nije naviknuta na takve zvukove pa me zanimaju reakcije :)
Na kraju smo bezveze nabadali tonove i akorde, stvarajući buku čisto iz dosade. To je trajalo jedno pet minuta. Kad smo završili, profesor reče: "Da ste ovo svirali negdje vani, ljudi bi vas gledali kao luđake. Da ste svirali ovo u nekom kazalištu kao koncert atonalne glazbe, ti isti ljudi bi pljeskali i klimali glavama na ovo".
Nebi. Naučit ćeš kroz godine i slušanje glazbe. A možda i nećeš.
SharpDressedChevap
01-12-2013, 14:28
Yesyes stiglo.
Zato jer je album jebeni noise, nekako mi se čini da većina članova DPSGRa nije naviknuta na takve zvukove pa me zanimaju reakcije :)
Na kraju smo bezveze nabadali tonove i akorde, stvarajući buku čisto iz dosade. To je trajalo jedno pet minuta. Kad smo završili, profesor reče: "Da ste ovo svirali negdje vani, ljudi bi vas gledali kao luđake. Da ste svirali ovo u nekom kazalištu kao koncert atonalne glazbe, ti isti ljudi bi pljeskali i klimali glavama na ovo".
Evo jesam znao. Ne zanima me rasprava o glazbenom sazrijevanju ni kako mi se uho nije priviknulo i slične stvari. To sve znam. Ja govorim što mi je trenutno dobro a što ne. To je moja obična recenzija i točka :(
BigBongman
01-12-2013, 21:04
Eto vratio se internet, pa se i ja vraćam u ovaj krug, vidim da mi je beba poslao link već :D
Oops, zanemari ovu 3. opomenu bongo, zaboravio sam da si se na vrijeme ispričao.
Je, i dugogodišnji alkoholičari počnu uzimati domaće bijelo vino kao nešto što valja :P
Meni je to nes ko Moderna umjetnost,ili ti se svidja ili ti je cisto smece bez glave i repa.
Faking faq, nemrem recenzirati ovaj album jer ga nisam ni poslušao jer nemam vremena! Radim po čitave dane i tako vjerovatno do ćetvrtka! Neznam ni hoću li sljedeći recenzirati! Soz!!
Nema problema, primljeno na znanje na vrijeme.
Jezzzus faking krist, Četvrtka!!! Da se ispravim!!
upo u guvna, vjerovatno necu moc pisat
necu sad u detalje al gadno je, kad budem mogao javim se
Ja cu sutra napisat, preko tjedna ne stignem skoro nikad.
StormCr0w
07-12-2013, 11:09
Nakon koliko se ono uzastopnih reca brišu opomene? :cry:
Ja cu sutra napisat, preko tjedna ne stignem skoro nikad.
Ipak neću stići danas, uletilo nešta, nisam cijeli dan kući vjerojatno. Jebiga znam da na knap javljam.
Produžit rok predaje do subote 19:00/21:00/23:59?
Outmind literally Hitler.
Da, ne budi Hitler. Nema šanse da odslušam sve u komadu, a baš sam se trudila. Teško je :(
Pa, mogu eventualno rok pomaknuti na 20:00, jer se u subotu navečer jednostavno mora znati tko će biti sljedeći da se osoba može pripremiti. Ponavljam po x-ti put, ako u danom tjednu ne možete sudjelovati, javite prije isteka roka i stvar je s time riješena. To je ovaj tjedan napravilo troje ljudi i uopće nema problema. To što se vi ostali u razdoblju od 7 dana sjetite sat vremena prije kraja roka je vaš problem. Sumnjam da će dulji rok to popraviti, no eto, dajem vam još 3 sata.
Random org veli da sam sljedeći ja na redu. Album će onda biti postavljen tijekom sutrašnjeg dana. Troumim se što vam dati, pa moram malo razmisliti.
Ma može i 20:00, samo da još malčice vremena damo ljudima.
Osobno mi je do sada bilo čist dovoljno vremena.
Ja se isto troumim što dat ako ikad dođe red na mene.
Daj nešto dobro.
Ajde nemoj samo neki rap opet
Molim te.
StormCr0w
07-12-2013, 22:02
Pa rekao je dobro.
Neće biti rap, to je sigurno. Bit će nešto staro. E sad, hoće li to zadovoljiti Malokijeve standarde, vidjet ćemo.
Da ,bilo bi dobro da se trudimo nekak raznovrsno davat. Ja sam npr imo rap pripremljen sa strane cijelo vrijeme ako dodjem na red i onda me preteko beba :(
SharpDressedChevap
07-12-2013, 22:24
Da ,bilo bi dobro da se trudimo nekak raznovrsno davat. Ja sam npr imo rap pripremljen sa strane cijelo vrijeme ako dodjem na red i onda me preteko beba :(
+ na ovo, što šire budemo šarali, to zanimljivije.
Ja imam spreman jedan alt R&B/psych soul, jedan etno, jedan rap i jedan čušpajz.
Pošto ljudi ne žele rap, nekako mi se čini da najvjerojatnije bude on. Ako poživi dok ja budem na redu, jel.
Ne zasluzujes tu kapicu. Zao si.
To je za dobrobit svih, da se svi priviknu slušat različitu glazbu a ne samo 3 pjesme koje znaju pjevat.
Volio bih da neko nes domace stavi.
Pa rekao sam da imam etno album spreman.
Ali rekao sam i da sad rap vodi.
Svašta sam rekao.
Album je postavljen. Ako slučajno niste dobili poruku, javite.
StormCr0w
08-12-2013, 12:14
Ispričavam se zbog par propuštenih recenzija. :( Vraćam se i recenzirat ću ovaj album do sljedećeg rokaa.
Poslušao sam već jednu pjesmu s albuma i zvuči zanimljivo, mislim da će mi ovo bit najbolji album do sad :D
Da, dobro izgleda ovaj album. :D
Uh, kad prije proleti tjedan, dobro da nisam 3 dana zaredom zabrijavala da je četvrtak. Sorry, druga opomena meni. A album sam čak i počela slušati, bez obzira što mi se ne sviđa. Nadoknadit ću ga ovaj tjedan zajedno sa novim.
Ajde mi oprostite ovaj put. Umro mi laptop totalno. Necu imati vremena za recenziju.
Opraštamo ti pod uvjetom da će novi strip čim popraviš računalo.
Napisati ću recenziju ali nisam siguran hoću li stići do 17h, pošto me neće biti kod kuće dobar dio dana.
Večeras najkasnije.
Novi rok je 20:00, no kad si već rekao da možda nećeš stići, nema problema.
Lol situacija zasad izgleda jako loše, nadam se da će se popravit do navečer.
A već sam se pomirio sa tim da će ovo krepat za 2-3 tjedna. No dobro, još ništa nije gotovo.
Također se ispričavam danas.
Sonic_Moronic
14-12-2013, 17:57
Izdržali ste dva mjeseca, nije tolko loše.
Meni se vise ne da, dosadilo mi
Meni nije bed, svakako u busu 2h dnevno slusam neki kurac pa mi ovo dobro dođe.
Ja bi htio nastaviti s ovim, ali danas ne mogu.
Ja nedam da propadne, oću obscure shit za poslušat tu i tam :D
Ajme, ja mislila da sam jedina zajebala. A kvragu, kad uvijek gledam da budem raspoložena za tih 2 sata slušanja i analize, pa nikako da se dogodi.
:(
Sljedeći na redu za prijedlog albuma je Sharpdressedchevap. Nadam se da će više vas recenzirati njegov album.
Što se postojanosti društva tiče, spreman sam ga voditi dokle god ima nekakvog aktivnog interesa, minimalno 5 ljudi recimo. To je za sada još uvijek izvedivo budući da postoji nekolicina vas koji ste stvarno redoviti i aktivno sudjelujete. Nemojte mislit da to ne cijenim :-)
SharpDressedChevap
14-12-2013, 20:52
Sutra ujutro ću postavit album i temu.
...
to se linka preko pm-a, frende
SharpDressedChevap
15-12-2013, 20:31
Poslao sam većini ljudi, tj. onima koji su sudjelovali zadnja tri tjedna. Ne znam tko ima opomene, tko ne sudjeluje i slično, pa ako nekome nisam poslao a želi skinuti bilo bi zgodno da bude u temi.
beba nema zvečku
15-12-2013, 21:08
ne. ne bi bilo zgodno. pm je za takve stvari zgodan.
StormCr0w
15-12-2013, 22:45
Smiješni ste
ne. ne bi bilo zgodno. pm je za takve stvari zgodan.SIRC još bolji :P
Vjerujem da ću večeras uspjet napisat, ovih dana sam imao hrpu posla.
Sljedeći je na redu Maloki.
Prestao sam paziti na opomene, jednostavno nema smisla. Što se pak budućnosti društva tiče, sigurno je da će funkcionirati još najmanje 3 tjedna, tako da ljudi koji su bili najaktivniji, a nisu imali prilike postaviti album (Maloki, poky i System) to mogu učiniti. Od mene nebi bilo fer da im barem to ne omogućim. Koliko ćete vi ostali biti fer prema njima sa svojim doprinosom, vidjet ćemo.
Kada oni postave svoje albume možemo razgovarati o tome što slijedi.
U redu, dakle za tri tjedna nas očekuje krizni sastanak.
Do tada, potrudimo se ne biti promzrli toliko, i nastaviti sa radom (slušanjem albuma).
Ne mogu se odlučit kaj da stavim. Razmislit ću još malo pa vam se javim.
SharpDressedChevap
22-12-2013, 00:00
To je ovaj moderni život
Ne stignu ljudi ni sat vremena izdvojit da poslušaju album, pih.
Ali ovo se dogodi doslovno svugdje u realnom životu. Gdje god treba ponavljati radnju, ljudi rade prvih tjedan-dva dok se polako na raspadnu. Šta je to :(
Budem se sad potrudio malo s ovim.
Poslao linkove aktivnim i koliko-toliko aktivnim članovima, ako ima još netko (members i non-members) tko bi htio link neka mi se javi.
I ako ništa drugo, vjerujem da će Čux stavit na IRC tako da ga možete i tamo pokupit :)
nasj, brzinski. link na IRCu isto kome se neda žicat a nije dobio :P
Maloki, ovaj album jako zanimljivo izgleda. :D
StormCr0w
22-12-2013, 11:45
nasj, brzinski. link na IRCu isto kome se neda žicat a nije dobio :P
Zašto forsaš taj IRC toliko :(
Pa ne vidim di je problem, fino je uvijek imati alternativu i nekakav backup.
Jer bilotko može bilokad otić tamo i nać link. Nemoraš nikog žicat ništa, dodavat igdje ili čekat da dođe online. Treba ti browser i moraš 5 charactera ukucat i kliknut na to kaj izađe.
SharpDressedChevap
22-12-2013, 12:06
Maloki, ovaj album jako zanimljivo izgleda. :D
Ima da slušaš i Blondie iz brk-brk solidarnosti :(
Ajde, budem poslušao sad kad su praznici pa imam vremena. :D
Svi ćete slušati folk metal kad ja dođem na red.
beba nema zvečku
25-12-2013, 21:18
ja ne znam speedyshareat. :oops:
Imaš na YT-u cijeli album.
Konacno sam se domogao kompa i interneta. Kakav je status? Jel propalo ili sta? Jesam li izbacen? Stavrno se izvinjavam, ali nikako nisam mogao ucestvovati bez kompa.
Na aparatima je. Nisi izbačen, čak štoviše ti ili poky ćete ubog dobrog ponašanja sljedeći tjedan birati album. Nakon što vas dvojca stavite albume slijedi daljnje dogovaranje,
Sorry ekipa ali sad zbog ovih blagdana i sranja ja stvarno nestignem s pozornošću poslušati niti jedan album! Dakle, predlažem da se mene zamrzne ili što god i kad prođe sve ovo ja ću početi ponovo pisati recenzije! Je li može??
Slušao sam, budem još koji put i recenziju pišem sutra.
U 2014. nas uvodi... System!
Što pak znači da je tjedan nakon njega poky.
System stavi nešto undergrand.
Moram priznati da se dobro držimo. Eto, izdržali smo do 2014., još nas je dvoje ostalo u prvom krugu a ima još ljudi koji nedaju da sve ovo propadne nakon toga.
A i napunili smo oku lijepih 27 stranica u ovoj temi.
Pa DPSG je bolje nego ikad!
SharpDressedChevap
29-12-2013, 11:35
još Hrvacka ni propala!
Ja isto ne stignem radi Božića i toga. Ima posla i kod kuće i na poslu i tako. Vidimo se u 2014!
Meni ovaj systemov album uopce ne zvuci neuobicajeno kako ga on naziva. Moze mi netko malo objasniti zasto je neuobicajen?
Fuck, zaboravio sam na ovo. :(
Sutra poslušam valjda.
Sljedeći tjedan album predlaže, a tko drugi - p0ky!
Hehe, došao je i taj dan.
Album ću postaviti kasno navečer ili sutra ujutro, nemajte brige.
SharpDressedChevap
04-01-2014, 23:17
Znao sam da će bit Indexa samo zbog onog posta na High Tide album temi :)
Hehe, eto, nisi fulao. :friends:
With that out of the way, ja bi da za vikend sad krenemo odma dalje :P
Možemo eventualno otvoriti sign-up thread za 2 krug. S obzirom na novi forum i sve to, ipak trebamo ako ništa drugo dati ljudima koji nisu svaki dan na forumu nekoliko dana vremena da se prebace, snađu itd.
Ja ne mogu. Biću nekih 10-15 dana bez kompa. Nije da vas to sprečava da se igrate bez mene.
Prijedlog - napravimo raspored za idućih 5-6 tjedana, koliko nas je već bilo regularnih i otvorimo "prijave" za nove članove.
Oni članovi koji se pokažu aktivni dolaze na red za biranje albuma nakon što mi odradimo naše.
Možemo krenut već ovu subotu.
Systema možemo stavit pred kraj pošto neće bit dostupan.
Fair enough što se mene tiče.
SharpDressedChevap
14-01-2014, 21:31
Lec go, lec go!
Ajme, kao djeca ste... Evo, napravit ću sign up thread, pa ćemo dalje vidjeti.
Ja se slažem s Malokijem.
Btw, napravit grupu za članove i vidjet jel nosi to ikakve prednosti? :)
Na kraju nas se baš i nije mnogo prijavilo( s time da će System vjerojatno doći za tjedan dva).
Opet ćemo krenuti najvjerojatnije za ovaj vikend, no ne bude nam baš pre veselo uz ovoliko malo ljudi.
beba nema zvečku
17-01-2014, 19:56
Btw, napravit grupu za članove i vidjet jel nosi to ikakve prednosti? :)
mogu ja napraviti grupu?mogu?mogu?mogu?mogu?mogu?
Možeš, ako prije toga popiješ Aderall®
beba nema zvečku
17-01-2014, 20:34
da stavim ime smo Društvo promrzlih slušatelja Glazbe pošto je reboot ime konkurentskog časopisa.
Također trebamo nekakav avatar.
prijedlozi
1 http://www.toylet.it/wp-content/uploads/2013/01/627.jpg
2 http://images.askmen.com/entertainment/movie/1264718475_high-fidelity_4.jpg
3 http://www.wikiscreenplay.ca/images/d/d6/634_2709.jpg
4 *nekaj sedmo*
Ajde, napravi grupu.
Vjerojatno se mogu tako i lakše slat pp-ovi?
beba nema zvečku
18-01-2014, 14:51
jesam. ne znam dal se mogu lakše pepeovi slati, ali moremo otvarat topice u grupi pa moremo s tim neka iskemijati.
Maksimalno korištenje svih blagodati novoga foruma. ^^
Slika pogođena točno u bubreg. Baš točno sve o društvu stane u tu sliku. :D
Ok, odlučili ste da će društvo od sada funckcionirati tako da biramo ljude više tjedana unaprijed. Pošto nas sada ima 10 (uključujem tu i Systema) stavit ću prvo 5 ljudi, da ipak bude malo neizvjesnosti. Dakle prvih 5 predlagatelja su:
13. tjedan - Ćux
14. tjedan - SharpdressedChevap
15. tjedan - p0ky
16. tjedan - beba nema zvečku
17. tjedan - GDra.
Sry ćux ako ti je na knap.
SharpDressedChevap
18-01-2014, 21:23
Šta da stavim :(
Ne mogu Blondie opet.
Inače, pitanje - i dalje je dosta samo YouTube link ili link na download? Neke stvari ne mogu naći za DL a ima ih na YT, i obrnuto.
Ako nađeš link na cijeli album na yt, slobodno samo to staviš. Tko hoće može dalje sam tražiti. Jedino kada je album teže naći / nema ga u cijelosti na yt-u treba istog ljudima osigurati drugačije.
beba nema zvečku
18-01-2014, 21:32
osobno streamanje glazbe mi jedino dobro za probat kak zvuče i da se mogu odlučit jer ću nabavit ili ne. uvijek ću bičat ako nebude ponuđen kakav link ili ga ja neću moć nać među prva četiri rezultatu na googletu
Shiiiiiet. Knap je jedino zbog toga jer imam 5 ideja i nemam pojma kaj bi stavio xD Bum izvrtio opcije još malo pa se sutra prije podne pojavi neš.
EDIT: Ajme choices choices. Prvo jedva odlučim bend, a onda se oko albuma premišljam sat vremena xD Al evo, sve je up za novi krug, enjoy. I nemojte mi sad cendrat za irc samo, čak mi je u sigu :P
Prvi tjedan nove runde je gotov. Sutra album stavlja ćevap. članovi i njihove opomene su dodani prvom postu, pa bacite oko na to.
Pošto je p0ky dobio opomenu, raspored sada izgleda ovako:
14. tjedan - SharpdressedChevap
15. tjedan - beba nema zvečku
16. tjedan - p0ky12
17. tjedan - GDra.
Rad R4C3R
25-01-2014, 21:23
Ako kako može ja bi vam se priključio, uvijek volim poslušat nešto novo bez obzira na žanr, smatram da se u svakom žanru može nać nešto dobro a nije uvijek lako nać neke izvođače :).. Pa eto ako ima mjesta za još jednog člana :D
Ima posebna tema za prijavu, no nema veze, dodan si. Drži se pravila i sve će bit ok.
Moje isprike, pojelo me vrijeme ovaj tjedan.
Budem sutra napisao recenziju, ne bi bilo fer prema Čuxu da ne dobije kritiku od mene. :D
Rad R4C3R
26-01-2014, 01:35
Ima posebna tema za prijavu, no nema veze, dodan si. Drži se pravila i sve će bit ok.
Ok, tenks :D
beba nema zvečku
30-01-2014, 20:29
ja cu svoju recenziju albuma za četrnaesti tjedan stavit u nedjelju navečer.
Neću stići danas staviti recenziju, stavljam sutra sigurno.
Pošto su se 2 člana ispričala na vrijeme, a nadajmo se da će ispoštovati obećanja, nitko ovaj tjedan ne dobija opomenu, yay! Čak su i ocjene albuma uvjerljivo pozitine (doduše još nismo pročitali Bebinu recenziju :-) )
Kad smo već kod Bebe, njegov album je sljedeći na redu.
beba nema zvečku
01-02-2014, 21:52
kaj ne bi trebal p0ky prije mene biti. barem je tak na onom rasporedu u postu negdi iznad
http://forum.pcplay.hr/showthread.php?43630-Dru%C5%A1tvo-promrzlih-slu%C5%A1atelja-glazbe-reboot!&p=1489619&viewfull=1#post1489619
Zatražio je da bude stavljen niže zbog propuštene recenzije.
Zaboravio sam se ispričati, ali sam imao nešto danas a i sad idem negdje pa ne stignem. :(
Budem sutra riješio opomene.
Poky ti si sad na redu, pod uvjetom da prvo našišeš recenziju sutra.
Jesam, prije nekih dvadesetak minuta. ^^
Album dolazi sutra ujutro ili tijekom dana.
beba nema zvečku
09-02-2014, 19:15
<3
Ja ne bu stigao do subote navečer najvjerojatnije, baš mi se nije slušalo ovaj tjedan
budem u nedjelju valjda
Također ću sutra, preksutra objavit recu. Moj bed.
Gledam kak cu se nekak ubacit al stalno tupite isti stil muzike koji je meni dosadan :(
Ja sam pripremio repa ali nije moj red još sigurno 2 tjedna.
Neću ni ja ovaj put metal, kunem se.
Također najkasnije sutra sigurno stavljam recenziju.
SharpDressedChevap
15-02-2014, 16:25
A šta ste takvi. I ono "ne još jedan rok album", brat bratu bila su tri rok albuma i to dva od pokya koji je eto naletio na takav redoslijed.
Ne volim ni ja svašta pa poslušam svejedno. U tome i jest ljepota.
Hehe, bilo je i jedno razdoblje kad se naredalo malo elektroničke glazbe, ako sam to preživio, mogu sve. :)
A i eto, proći će dosta vremena kada ću opet biti na redu, a do tada ćemo već vidjeti što ćemo slušati.
GDra, za tebe vrijedi isto ko za poky-a prošli put - prvo reca, onda album.
Može, stavit ću sve recenzije koje još nisam. :)
A jesam, nije me cijeli dan bio doma, ironično bio sam na probi svog benda. Dajte mi opomene ovo ono ali ću stavit sve recenzije koje fale.
Nije u recenzijama problem. Ti si sad na redu za album bio... Jel možeš stavit album sutra? Ako ne, reci pa ću onda ja uskočit.
Aha, nisam skužio. Ajde uskoči sad, nemam ideja trenutno. Ali inače bih volio nastavit ovo.
Imam problem.
Naime, htio sam staviti album jedne grupe koja nije baš nešto poznata, te je nema po kojekakvim "izvorima". Mislio sam si ok, nema problema, imam nešto novaca na amazon gift card balance-u, pa ću kupiti album. Međutim, zahvaljujući njihovoj idiotskoj politici i regionalnim restrikcijama kada je riječ o prodaji glazbe u MP3 formatu, ne mogu iz Hrvatske (čak niti sa američkom shipping adresom) kupiti album. Vidim dva riješenja ovog problema, i jedno uvjetno treće, pa vas molim da glasate da nebi bilo nesporazuma_
1. Da stavim nešto drugo - s time da će to najvjerojatnije opet biti nekakav 70s hard rock, na što će beba dobiti infarkt.
2. Pošto je rekao da već ima rap album u vidu, i ako ga može staviti danas, da album stavi Maloki.
3. i uvjetno, ako netko slučajno zna način kako da kupim glazbu preko amazona, napravit ću to.
Ispričavam se na nastaloj zavrzlami, jednostavno sam mislio da će tobiti no-brainer - kupit ću album, postaviti ga i to je to, kad ono šipak.
Ja mogu tek navečer stavit album pa ak se ne snađeš do tad nije problem.
Al kaj se mene tiče može i taj rock, bumo preživjeli :)
Inače zaostalu recenziju stavim prvom prilikom, stvarno sam slabo na računalu.
Što se mene osobno tiče, bolje je stavljati različito. Ako album možeš staviti na večer, super. Ako ne, nema problema, ionako nisi mogao znati da ćemo i gdra i ja zakazati.
OK, večeras poslije 22 stavljam album.
Zbog kojekakvih nesporazuma i tehnikalija iznimno ovaj tjedan recenzije možete pisati do nedjelje navečer. Što se daljnjeg rasporeda tiče, glasi ovako:
18. tjedan - Outmind (reče random.org)
19. tjedan - Majstoro
20. tjedan - System
21. tjedan - Rad R4C3R
22. tjedan - Death by sexy
23. tjedan - Sonik
24. tjedan - GDra
Jedno dva puta mi je prilikom slanja privatnih poruka javljalo kojekakve greške, pa ako ste slučajno dobili više poruka, ispričavam se.
Majstoro, ti pak moraš isprazniti inbox, pa ćeš onda dobiti poruku.
beba nema zvečku
04-03-2014, 22:29
kaj bumo ovaj tjedan
Nikaj.
S obzirom na crash foruma i njegovo uspostavljanje usred tjedna nema smisla ovaj tjedan ništa forsirati.
Sad je trebao biti majstoro, no njega nema već danima, tako da se ti Systeme pripremi za nedjelju.
Ja ću zaostalu recenziju tokom ovog tjedna napisati, pošto zbog crasha nisam imao priliku to učiniti prije.
Pa, System je trebao staviti pošto majstora nema. Ako nitko od njih danas ne stavi, onda neka se sljedeći pripremi za sutra.
Treba stavit da samo ako si predao zadnjih cca 2 recenzije možeš postavljat album.
Ni majstora ni systema nema već dost dugo.
Zato i ne valja to određivanje unaprijed kad ljude nije briga.
To ste htjeli.
Bilo kako bilo, ako se nitko od njih ne pojavi ide rad racer. Ako se ni on ne javi da će postavit, ide death by sexy, pa sonic, pa gdra. Tim redom. Ako ste jedan od gore spomenutih, ne morate album staviti odmah danas (premda ni to nebi bilo loše) i možete to učiniti sutra.
@Maloki - iako se u načelu slažem, odustao sam od vođenja evidencije opopmena jer nema smisla s obzirom na ionako slabu zainteresiranost.
Ok, nije me dosta bilo tu, ali sad ozbiljno krećem u ovo.
Ti taman krećeš kad svi drugi prestaju :-)
SharpDressedChevap
10-03-2014, 13:24
Dajte, ajmo nešto slušat. Nema stajanja sad.
Ne smijemo gubiti moment. Ako se ohladimo od ovoga, onda sve ide u penis.
Jebo vas, jel teško stavit album. Daj promjeni listu i neka sljedeći biratelj bude netko aktivan.
Ako možeš stavit album danas, be my guest.
Evo može. Samo da aplodam.
Rad R4C3R
10-03-2014, 17:50
Nažalost nisam vidio ovo jučer, računao sam da ću bit tek 21. tjedan na redu po listi, ali eto kako ljudi ne stignu, onda da odmah dogovorimo, ja ću stavit idući tjedan. ;)
Duke v2.0
11-03-2014, 21:05
Sonik, baš mi dobro ovo kaj si zadnje stavio, jel znaš još kaj slično tome ?
Ne mogu se sjetiti ničeg konkretnog sada, ne slušam takve stvari često i obično si pustim nekakvu Youtube kompilaciju. Možda se raspitam malo.
beba nema zvečku
22-03-2014, 21:10
tko je sljedeći, sexan ili gdra?
Death by sexy je sljedeći, ako se pojavi.
SharpDressedChevap
24-03-2014, 13:02
Šta je s ovim recenzijama jebemu, svi pišu kako im prdne. Dajte budite konzistentni :(
beba nema zvečku
30-03-2014, 21:08
RIP in peace
Probamo opet za koji mjesec.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.