RIDER32
14-03-2013, 02:07
Ovako, vec me godinama drka ovo govno što sada imam. Gigaset USB Adapter 108.. veza puca svako malo i vec sam i ja i moji popizdili... maloprije sam išao instalirati neke druge drivere i sada sam ga apsolutno onesposobio... neznam šta je i ne da mi se drkat oko njega jer ako ga vidim jos razbit cu ga.
sutra idem sebi i svojima skratiti muke i kupujem novi USB adapter.
najdostupnija normalna trgovina mi je links u vinkovcima. gledao bi ebay ili nešto bilošta preko interneta ali sada mi je zbilja hitno jer ovo vise nikako ne radi.
imate nekakvu preporuku? da je što povoljnije i da je support dobar jer nemislim provesti 3 sata sa njim da bi ga osposobio.
btw router je siemens se555, windows 7 x64.. hvala :)
e da, imam još jedno pitanje. cuo sam da internet može ici i preko strujnih žica, a vidim u linksu nešto što mi se cini kao uređaj za to... jel itko upucen u to?
sutra idem sebi i svojima skratiti muke i kupujem novi USB adapter.
najdostupnija normalna trgovina mi je links u vinkovcima. gledao bi ebay ili nešto bilošta preko interneta ali sada mi je zbilja hitno jer ovo vise nikako ne radi.
imate nekakvu preporuku? da je što povoljnije i da je support dobar jer nemislim provesti 3 sata sa njim da bi ga osposobio.
btw router je siemens se555, windows 7 x64.. hvala :)
e da, imam još jedno pitanje. cuo sam da internet može ici i preko strujnih žica, a vidim u linksu nešto što mi se cini kao uređaj za to... jel itko upucen u to?